Athieqah Asy-Syahidah (@tiqasya) β€” πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈ Medical doctor
πŸ–€ Face of Hijup
πŸ‘— @asya.thebasic  / @amourfouofficial 
✏️ tiqasya.blogspot.com
Aku tahu betul bahwa kulit itu perlu dirawat, terlebih kulit bayi yang belum mem
445 5
Aku tahu betul bahwa kulit itu perlu dirawat, terlebih kulit bayi yang belum mempunyai perlindungan sempurna. Kebetulan kulit Zidan termasuk kering dan senstif, lately aku lagi suka banget pake #PurebabySoothingCream karena dapat membantu melembabkan dan melembutkan kulit sensitifnya, cocok digunakan setiap hari sehingga membuat kulitnya tetap sehat juga terjaga dari masalah kulit lainnya... Gak perlu pakai bedak lagi moms! Alhamdulillah so far kulit Zidan cocok banget pake @purebaby.indonesia πŸ€— Yuk bunda, pakai & cerita kebaikan @purebaby.indonesia serta dapatkan gift dari Purebaby☺ #Purebaby#PremiumCareForBaby
16.08.2018 12:40:12
#throwback to August 2 years ago.. fitting baju resepsi  ditemenin @bungamutiara
2.1K 21
#throwback to August 2 years ago.. fitting baju resepsi ditemenin @bungamutiaraa dan diassist Mba Christine. Mas @biyanofficial super humble dan helpful, bener2 dengerin apa yang kita mau tanpa menghilangkan ciri khasnya. Pardon my oily and tired face haha but I was so happy at that moment, baru 50-60% jadi tapi udah bikin aku jatuh cinta banget! ❀️
15.08.2018 02:18:38
β€œIn a world where you can be anything, be kind..”
.
.
Wearing the pretty pink sc
610 5
β€œIn a world where you can be anything, be kind..” . . Wearing the pretty pink scarf from @hawwascarf.id , Love it so much! Thank you dear πŸŒΈπŸ’•
14.08.2018 04:09:28
Maniskuuuuu πŸ’•πŸ’•
2K 60
Maniskuuuuu πŸ’•πŸ’•...more
13.08.2018 07:46:08
When Aa is not in the mood but Mama gotta take a quick snap anyway πŸ“ΈπŸ˜‚ #ootd #hij
1.4K 14
When Aa is not in the mood but Mama gotta take a quick snap anyway πŸ“ΈπŸ˜‚ #ootd#hijupanniversary
11.08.2018 06:03:49
Joining @hijup is surely one of my best decisions in life! So grateful to meet a
507 5
Joining @hijup is surely one of my best decisions in life! So grateful to meet all the inspiring people in it! And here are some of them; The CEO, CCO, Face of Hijup, and the exclusive tenant! I hope I can be at least half as great as you are, dear sisters (Anw, clearly i didn’t get the memo about the dress code πŸ˜‚)! Congratulation for another wonderful milestone on your #hijup7ourney ! Here’s to another #EmpowerChange moment!πŸ–€ ps: missing muse of Hijup @indahnadapuspita and foh @liakrn ❀️
11.08.2018 04:20:47
Level pertemanan : ikutan acara gengnya suami tanpa bawa suami 🀣❀️ Baby shower u
798 14
Level pertemanan : ikutan acara gengnya suami tanpa bawa suami 🀣❀️ Baby shower untuk kaka @renaananta dan kaka @sandynandiwardhana dengan tema yg sangat mencerminkan karakter bumil πŸ’°πŸ’°πŸ’ΈπŸ’Έ Bismillah semoga dilancarkan yaaa! #sawer#spendmoneylikeaboss
09.08.2018 07:42:26
When your outfit matches the background, you have to take a pict πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ’– #ihaveno
1.2K 31
When your outfit matches the background, you have to take a pict πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ’– #ihavenochoice 😜 . Wearing @jennaandkaia special collection for @hijup anniversary! Too cute!! Get this top with special price by using my code HIJUPXTiqasya, only at @hijup πŸ’•
08.08.2018 03:17:41
Dear Son.. Always aim high but set your heart to the ground. figure out your pur
1.8K 30
Dear Son.. Always aim high but set your heart to the ground. figure out your purpose and what makes you happy, live the life that gives you meaning. Go travel as far as you can but don’t forget to stop along the way to help people. Don’t worry about things you can’t control, enjoy the moment - be present. acknowledge the simple things, respect all the people around you, always be grateful. And Son, please always know your worth, because you’re priceless to me. Happy 6 months young babyyyyy! ❀️❀️❀️❀️
07.08.2018 10:35:32
Wearing my personality be like.. πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ–€ #ootd
714 6
Wearing my personality be like.. πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ–€ #ootd...more
05.08.2018 02:59:33
Source of happiness 🧑
1.8K 17
Source of happiness 🧑...more
04.08.2018 10:23:01
When you thought it was just another soya milk, but it’s not! Jadi ini campuran
341 6
When you thought it was just another soya milk, but it’s not! Jadi ini campuran soya, oatmeal, dan daun katuk yang dipercaya bisa meningkatkan produksi ASI kita! Thank youuu @mamabearcoid for sending me these yummy ASI boosters πŸ’›πŸ’šπŸ§‘
03.08.2018 03:21:32
Next
loading