Instagram tag tipsjeragat

Shaklee_mummyezz_cantiksihat
Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan 💪 kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak 💪 sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 💪Kuatkan sistem imun 💪Kurangkan aczema 💪 Atasi masalah sembelit Rasa? Sedap macam aiskrim vanilla, boleh minum seisi keluarga 😊 Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:35:05
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:24:59
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP Shaklee untuk siap
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP Shaklee untuk siapa? ===================== Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti JERAWATdan JERAGAT Untuk mereka yang ingin kulit CERAH dan PUTIH Untuk mereka bekerja ditengah panas yang menjadikan KULIT GELAP/ SUNBURN Untuk mereka yang ingin menghilangkan PARUT-PARUT JERAWAT Untuk mereka yang inginkan kulit yang GEBU dan ANJAL sertaAWET MUDA Untuk ibu2 mengandung dan menyusu yang mempunyai masalah ALAHAN KULIT. Sesuai bagi ibu2 menyusu. Actually, masih ramail lagi yang belum kenal ESP Shaklee ni, sebab tu saya tak jemu-jemu nak berkongsi tentang ESP ni. Ramai yang dah kenal ESP ni, cuma mungkin belum terbuka hati nak cuba. Atau ada yang pernah cuba, tapi tak berapa nak konsisten amalkan. Trust me!! kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP Shaklee ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten ambil :) www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:03:18
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP adalah produk keca
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL tidak seperti produk-produk lain dipasaran, ESP menawarkan segalanya dalam 1 gelas minuman setiap hari dengan rasa yang sangat enak, pasti anda jatuh cinta! ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses penanaman sehingga pemprosesannya. Trust me!! kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP Shaklee ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten ambil :) www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 04:57:34
Jom Kenali Serum Mary Kay 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Serum ni ada kelebihannya tersend
Jom Kenali Serum Mary Kay 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Serum ni ada kelebihannya tersendiri.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Setiap serum ada fungsinya 😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♥Replenishing Serum C - untuk awet muda⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♥Timewise Repai Lifting Serum - untuk menganjalkan kulit, agar kulit muka sentiasa tegang dan tidak jatuh.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♥ Pore Minimizer - membantu mengecilkan masalah pori yang besar & terbuka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♥ Pore Purifying Serum For Acne Prone Skin - untuk menghalang jerawat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ♥ Melacep Ultimate Serum - membantu mencerahkan kulit dari dalam & memudarkan pigmentasi/parut.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Serum ni ibarat baja yang penuh khasiat. Selepas apply serum kat muka mesti apply moisturiser.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sebab moisturiser pulak ibarat air. So kedua2 saling berkait 😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Serum & Moisturiser tak boleh dipisahkan 😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak skin sihat mesti ada dua benda ni ya 😍😍😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FIA | 01164247489⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent beauty consultant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaykl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#barangviral#produkskincaremurah#penjagaanwajah#penjagaankulit
24.01.2019 04:00:12
Best sangat AINAA Sunscreen ni! Serious tak tipu. You guys kena tahu Sunscreen m
Best sangat AINAA Sunscreen ni! Serious tak tipu. You guys kena tahu Sunscreen memang sangat penting untuk skin . Kena pakai everyday untuk protect skin from UV rays, Infrared & Blue light. Especially yang bekerja or student yang selalu exposes to sunlight. . And kalau nak tahu salah satu punca freckles senang keluar dekat skin sebab kita tak protect skin kita dengan apply Sunscreen everyday! . KENAPA KENA DAPATKAN AINAA SUNSCREEN⁉️ . ✅ Cepat meresap sebab water based ✅ Tak melekit & tak berminyak ✅ No whitecast, muka tak bercapuk putih ✅ Perlindungan sehingga 4-5 jam ✅ 3 in 1 : primer + moisturizer + sun protector ✅ SPF 50+ ✅ Ada ekstrak bunga matahari, pokok tara, kaktus untuk anti-penuaan . So dapatkan AINAA Suncreen sekarang sebab kita tengah ada PROMO 😍‼️ . 1 RM 55 + 1 free gift 🎁 2 RM 99 + 2 free gifts 🎁🎁 . And dapat free gift make up bag/face mask/eye mask/lip balm 😍🎁
23.01.2019 15:32:46
Advertisement
Sebelum tido wajib pakai mint bliss ni untuk meredakan lenguh2 di kaki. So dapat
Sebelum tido wajib pakai mint bliss ni untuk meredakan lenguh2 di kaki. So dapatlah tido dgn lena tau.🤗 . Jom kita baca info ni👇 . Hello Ladies 😍😍 . Siapa ada masalah Kaki Lenguh time berdiri lama2 🙋 Sbb kerjanya asyik berdiri je. . Meh sini Kita Share How to Solve the Problem utk anda yg selalu ada masalah mcm ni :- . 👠pakai heels? 👠berdiri lama? 👠berjalan jauh? 👠terlalu sibuk? 👠lenguh2 bahagian kaki? . Jawapannya Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs!! Ramuan pudina sejuk dgn bahan2 utama yg berkhasiat bertindak menyegarkan & melegakan seluruh bahagian kaki. Ianya juga mampu melembabkan kaki yg keletihan & membantu menyegarkannya dgn serta merta 😍 FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
23.01.2019 13:44:00
‼️PROMO DATANG LAGI‼️
.
Semua orang suka dengar perkataan PROMO kan? Haa sekaran
‼️PROMO DATANG LAGI‼️ . Semua orang suka dengar perkataan PROMO kan? Haa sekarang ni AINAA SUNSCREEN tengah ada promo😱 BUT LIMITED TIME tau! So jangan terlambat untuk grab! . BELI 1 RM55, BELI 2 RM99😱 . Haa apa lagi, cepat whatsapp team kita di +60135820374 and dapat free make up bag tau ❤️ Limited stok sebab kita nak clearkan stok😘 Sapa cepat dia dapat okay😊
23.01.2019 13:18:58
Mary Kay Satin Lips Set. 💋
.
Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari?
Mary Kay Satin Lips Set. 💋 . Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita kelihatan kering & tidak bermaya. . First anda boleh kurangkan bibir kusam tu dengan pemakaian lips scrub. Bibir rasa soft dan dah tak kering lagi tau!! Memang best!! . . Lips balm pula boleh buat kan bibir memang lembap & tak kering. . . Rajin2 amalkan set bibir ni. Nanti cantik & comel je bibir anda. Nak pakai apa jenis lipstick pun tak ada masalah bibir dah lembut & tak kusam lagi 😉 . . Say bye2 to bibir hitam, kusam & kering. Say hye to beautiful lips. 💋 FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
23.01.2019 10:27:27
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam? 
Jika
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam?  Jika jerawat timbul disebabkan penggunaan kosmetik, elakkan daripada menggunakan kosmetik yang tinggi bahan kimia iaitu dpt memutih dan memulih kulit dalam waktu yang singkat. Gunakan bahan2 natural untuk merawat kulit. Elakkan dari makan makanan sembarangan. Pada asasnya semua penyakit adalah berasal dari pemakanan. Terlalu kerap makan makanan berminyak boleh menyebabkan usus tidak sihat, banyak toksik terkumpul di dinding usus dan menghalang penyerapan gizi dan nutrisi. Seelok-eloknya lakukan detoks sekurang-kurangnya sebulan sekali. Ambil vitamin sebagai makanan tambahan untuk menyokong kesihatan badan dan kulit. Vitamin penting untuk kesihatan dan kecantikan kulit adalah termasuk Vitamin C. Vitamin C bantu melindungi tubuh dan kulit dari kerosakan sel. Vitamin C berfungsi untuk menghasilkani hormon anti-stress dan interferon yang dapat meningkatkan imuniti badan. Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 07:04:44
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupa
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupakan salah satu ANTIOKSIDAN terbaik . Sebab apa??? Sebabbb badan kita memang sangat memerlukan antioksidan bagi menentang radikal-radikal bebas yang berpunca daripada pencemaran, asap rokok, dan sebagainya tanpa kita sedari. Kalau nak tahu, radikal bebas ni sangatlah merbahaya hingga boleh merosakkan sel-sel dalam badan kita dan mendatangkan pelbagai penyakit. Haa termasuklah masalah jerawat ni. Oleh sebab itulah, kita memerlukan perlindungan daripada antioksidan. Antara oksidan yang senang kita perolehi ialah Vitamin C. Kenapa vitc disukai ramai 1) Tiada lagi masalah gusi berdarah 2) Kulit semakin cerah dan warna kulit menjadi sekata 3) Jerawat semakin kurang tumbuh 4) Parut jerawat makin pudar 5) Kulit rasa makin licin dan halus Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 06:52:55
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:49:38
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Secara umumnya, vivix ni tinggi
kandungan antioksi
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu,Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:48:11
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:44:05
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Sebarang pertanyaa sila wasap👇👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:40:48
FLAWLESS SKIN COMBO!!😍😍😍 MARY KAY FOUNDATION PRIMER GEL SPF15
.
.
💓 Gel yang san
FLAWLESS SKIN COMBO!!😍😍😍 MARY KAY FOUNDATION PRIMER GEL SPF15 . . 💓 Gel yang sangat ringan, dipakai sebelum mengunakan CC Cream atau Foundation 💓 Mengandungi SPF15 untuk perlindungan dari sinar UV 💓 Menjadikan kulit wajah anda seperti canvas, dan ini memudahkan sessi make up. 💓 Makeup nampak licin, flawless dan tahan lama 💓 Sangat sesuai untuk kulit yang mudah berpeluh dan mereka yang melakukan aktiviti lasak. MARY KAY LIQUID FOUNDATION Terbahagi kepada 2 jenis: 1. TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (Normal/Dry Skin) 2. TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (Oily/Combination Skin) Mary Kay Liquid Foundation dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. Mary Kay Liquid Foundation diseduh dengan vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. . . Nak kena guna Beautyblender ke? Tak payah dahhh. Dengan pengunaan MARY KAY LIQUID FOUNDATION BRUSH, meratakan foundation menjadi lebih mudah dan hasil yang lebih kemas tampa mengotorkan jari anda!😉 . . Apa yang lagi best?🤗 . Harga asal set ini adalah RM215 dan sempena meraikan kedatangan tahun baru ini, Mary Kay menawarkan potongan sebanyak 25%!!!!! 😍😍 . Anda boleh miliki set ini pada harga RM161nett selagi stok masih ada!😊 . . FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
22.01.2019 23:13:50
Cara lebih mudah tetapi berkesan untuk menipiskan #jeragat😍

Tidak perlu rawatan
Cara lebih mudah tetapi berkesan untuk menipiskan #jeragat😍 Tidak perlu rawatan laser, pakai je #polishfacenina pada muka & gosok-gosok selama 5 minit kemudian bilas. Kulit jadi makin #halus,#cerah & #bersih dari cela jeragat gaisss! . sila printscreen gambar untuk pertanyaan / order nak order di inbox FB kami : https://www.facebook.com/sitiamira.junior nak whatsapp kami : http://www.wasap.my/+601139380204/ http://www.wasap.my/+601139380204/ http://www.wasap.my/+601139380204/ #tipshilangjeragat#tipsjeragat#tipsjagakulit#polishface#glowingskin#shiningskin#kulitsihat#cantik
22.01.2019 16:02:51
Mary Kay Satin Body Whipped

Mary Kay bukan sahaja menjaga kecantikan kulit waja
Mary Kay Satin Body Whipped Mary Kay bukan sahaja menjaga kecantikan kulit wajah tetapi Mary Kay menjaga seluruh kulit tubuh badan kita supaya sihat dan berseri². Kita selalu scrub muka je kan. Apa kata kita guna plak scrub badan Mary Kay Satin Body. . . Kebaikan Mary Kay Satin Body :- . . 🌼Mengembalikan keremajaan kulit 🌼Mengekalkan kelembapan lebih dari 24jam 🌼merawat kulit yang bermasalah 🌼Anti Bakteria 🌼membuang sel-sel kulit mati dan menggantikan sel kulit baru FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
22.01.2019 03:56:12
🌸Mary Kay TimeWise MicroDermabrasion Plus Set🌸
-sesuai untuk semua jenis kulit.
🌸Mary Kay TimeWise MicroDermabrasion Plus Set🌸 -sesuai untuk semua jenis kulit. . 🌸TimeWise® Microdermabrasion Refine🌸 . ✔️Membersih sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori ✔️Meningkatkan pertumbuhan semula sel kulit ✔️Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat . Selepas membersih wajah dengan refiner, anda boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengecilkan pori besar. . 🌸TimeWise® Pore Minimizer Serum🌸 . ✔️Membantu mengukuhkan kulit & menjadikan saiz liang pori kelihatan lebih kecil ✔️Ia tidak berminyak/ melekit dan meninggalkan kemasan yang licin. ✔️Mempunyai formula menyerap yg pantas dpt membantu menenangkan dan membuat kulit selesa ✔️Mengurangkan kemerahan. FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl#shoponline#personalshoper
22.01.2019 03:49:15
TimeWise Reapair® Volu-Fill™ Deep Wrinkle Filler
.
Menambahbaikan 6 kawasan kedu
TimeWise Reapair® Volu-Fill™ Deep Wrinkle Filler . Menambahbaikan 6 kawasan kedutan dengan ketara: Antaranya . ♦Kedutan pada DAHI . ♦Kedutan diantara KENING . ♦Kedutan di sudut MATA . ♦Garisan SENYUM . ♦Garisan vertikal BIBIR . ♦Garisan tepi BIBIR . ※💯% Wanita menunjukkan penambahbaikan pada tampilan kedutan mendalam! . FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#penjagaankulit#beautyconsultantkl#antiaging#antipenuaan
22.01.2019 03:43:13
NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi :-
.
PROTECTING SOFTENER
-Membantu men
NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi :- . PROTECTING SOFTENER -Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan . -Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! . . NEW! REFINING SHEA SCRUB . -Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! . -Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut . . NEW! NOURISHING SHEA CREAM . -Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera . -Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam . -Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 . . Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting juga. Berminat nak tahu lebih lanjut. Whatsapp sis ye 😘 . FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
22.01.2019 03:31:32
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C deng
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C dengan sendirinya, Oleh itu Kita harus mengambil vitamin c untuk kekal sihat Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit ✴️Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. ✴️Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. ✴️Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. ✴️Mencerahkan kulit secara sekata. ✴️Memperbaiki kulit yang berjerawat. ✴️Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. ✴️Pemulihan luka, melecur dan ulser. ✴️Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan ❎Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. ❎Memperbaiki insomnia. ❎Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan. ❎Menghasilkan bahan pemancar saraf (neurotransmitter). ❎Mencegah penyakit buta akibat katarak. ❎Mencegah batu karang pundi hempedu. ❎Menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah. ❎Menghindar arteriosclerosis. ❎Mengekalkan kapilari darah yang sihat. ❎Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat. ❎Memperbaiki stress & masalah berkaitan mental. ❎Memperbaiki resdung seperti bersin. 3- Vitamin C untuk perangi kanser meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas. 4- Vitamin C untuk Gout Jom Cuba PROMOSI VIT C ⏺️SANGAT MURAH ⏺️SANGATJIMAT Berminat www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 18:25:10
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Omega guard bukan sahaja baik untuk pecah kan lema
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Omega guard bukan sahaja baik untuk pecah kan lemak dan kolestrol, ia juga baik untuk minda dan tumbesaran anak-anak.. Bermula dari bayi hingga dewasa boleh mengamalkan Omega guard Berikut adalah kebaikan OmegaGuard dalam membaiki taraf kesihatan tubuh. Mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS. Membantu meningkatkan kesuburan. Pengambilan secara berterusan memyerikan kulit, kulit lebih licin dan kemerah-merahan. Mencegah penyakit saluran darah dan strok DHA dan EPA mampu menentang trombosis Merendahkan kepekatan darah dan tekanan darah tinggi. Melicinkan saluran darah dan peredaran darah lebih lancar Mengekalkan tekanan darah normal Mengurangkan ketegangan dileher atau sakit kepala Merendahkan kolestrol Menghindarkan pembekuan darah didalam badan. Mengawal masalah obesiti Mencegah arteriosclerosis, myocardial infacrtion Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran. Mencegah penyakit alzheimer. Memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migrain Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru. Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang. Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan. Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif. Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis) Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. Memelihara fungsi-fungsi sendi Membaikpulih gout dengan berkesan. Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#cod
21.01.2019 15:09:35
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 14:50:46
Dari minuman kita transform ke tablet. LEBIH EFEKTIF,LEBIH PUTIH,LEBIH MUDAH,LEB
Dari minuman kita transform ke tablet. LEBIH EFEKTIF,LEBIH PUTIH,LEBIH MUDAH,LEBIH UUUUMPPPH 👍👍👍 Siapa lagi yang belum dapatkan GlamwhiteGlowing White Chewable Candy ni? Cepat dapatkan sekarang sementara harga masih harga pre order. Jom booking serendah RM20 sahaja Klik link di bio atau sini dan dapatkan harga promosi + FREE GIFT http://bit.ly/nakGlamwhite http://bit.ly/nakGlamwhite http://bit.ly/nakGlamwhite #glamwhite#glowingwhite#chewablecandy#putihmulusdenganglamwhite#glamwhitestokisklang#glamwhitestokispuncakalam#tipskulitcantik#tipskecantikankulit#tipsjeragat#acnefreeskin#glassskin#igshopmalaysia#igshopmurah#bazaarpaknil#bazaaronline
21.01.2019 08:44:35
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:51:21
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KO
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KONSISTEN : Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri Membantu hilangkan parut jerawat di muka. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. Menyokong kesihatan imunisasi badan. Mengawal paras kolesterol. Menyokong kesihatan jantung dan prostat. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil CEPAT DAPAT KAN SEGERA SEMENTARA TENGAH MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:50:23
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Malu badan gemuk??
Nak kurus tapi malas bersenam?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Malu badan gemuk?? Nak kurus tapi malas bersenam? Nafsu makan tak dapat dikawal Sangat-sangat RECOMMENDED Kurang bajet nak beli produck Mahal Jom try set slimming shaklee NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:23:52
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Malu badan gemuk??
Nak kurus tapi malas bersenam?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Malu badan gemuk?? Nak kurus tapi malas bersenam? Nafsu makan tak dapat dikawal Kurang bajet nak beli produck Mahal Jom try set slimming shaklee NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 05:33:29
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 16:36:37
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 16:21:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda? 1. Kerana Vivix Melindungi dan membaiki Sel DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. 2. Kerana Vivix Mengawal Genetik dan Seterusnya Membantu Melambatkan Penuaan Sel. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan. 3. Kerana Vivix Membantu Meningkatkan Tenaga Dalam Sel Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria (penjana tenaga dalam tubuh) untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel. 4. Kerana Vivix Melambatkant Pembentukan AGE Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation end Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sel yang mengganggu keutuhan sel dan usia kita. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan AGE. Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 14:47:23
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 13:55:48
BEST RAW MATERIALS IN 2013
.
Do you know what makes AINAA SERUM is special than
BEST RAW MATERIALS IN 2013 . Do you know what makes AINAA SERUM is special than other serum? Most of the ingredients used in the serum are organic-based! What are they? . . 1. Armata leaves: helps to reduce the appearance of blemishes & fight your skin’s imperfection! . 2. Cucumber: As much as you like eating cucumber, it really helps to hydrate your skin. No more dry skin! . 3. Lavender: Not just it smells good, lavender can also prevent you from looking old! . 4. Aloe vera: This jelly thingy can vanish all the unwanted dark spots on your skin, fades your scar & treat your sunburn! . 5. Soapwort: One of our magical leaves-spell for this serum! This flower can treats your sensitive skin, eczema, acne as well as boil. Say goodbye to problematic skin! . Our raw materials are imported from Europe with full support by the Health Organization and have been awarded as one of the “Best Raw Materials” in 2013. . Say HELLO TO 2019 with beautiful & glowing skin ✨ Goodbye dull & problematic skin 🌸 . Free gift make up bag/face mask/eye mask/lip balm 🎁💋
20.01.2019 12:15:53
.
🌸Tips: .
.
♡ Jangan pakai makeup remover yang jenis berminyak/creamy (terbaik
. 🌸Tips: . . ♡ Jangan pakai makeup remover yang jenis berminyak/creamy (terbaik pakailah Mary Kay OIL FREE MAKEUP REMOVER) . . ♡ Jangan pkai pelembab atau krim muka sekitar mata..kerana mata ada produk khusus untuk mata . . ♡ Pastikan kebersihan muka terutama sekitar mata diberi penjagaan yang maximum . . 🌸Cara untuk atasinya? . . ♡ Pakai makeup remover Mary Kay . . ♡ Pakai krim mata MK seperti Firming eye cream / Age fighting /eye soothing / regina eye cream . . ♡ Softener timewise pun boleh kurangkan. . Tapi kalau yang jenis kritikal boleh rujuk doktor pakar 😘 . . Semoga perkongsian ini membantu..jom sama2 jaga kebersihan dan keselamatan kawasan sekitar mata kita!👀👀👀 . . ⚘Yana | www.wasap.my/60124409334 Independent Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA . . 🌸INGAT PINK INGAT MARY KAY🌸 . #marykayputrajaya#marykayputrjaya#marykayproduk#marykayskincareputrajaya#marykaykosmetikputrajaya#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsjeragat#tipshilangkangwhitehead#jeragat#tipskulitberminyak#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantputrajaya#miliaseeds#bijikolestrol#makeupremover
20.01.2019 10:15:50
.
🌸Pernah tengok atau alami Milia Seed? 🤔
.
🌸Milia seed adalah "oil seed, kerati
. 🌸Pernah tengok atau alami Milia Seed? 🤔 . 🌸Milia seed adalah "oil seed, keratin milk bump and milk spot". . 🌸Kebanyakkan terhasil di sebabkan oleh salah guna produk kecantikan kulit dan serum mata . . 🌸Milia seed terjadi apabila kelenjar peluh kita tertutup dan tidak mampu mengeluarkan lebihan minyak. Ia adalah sel kulit mati yang lama terperangkap dalam kulit . . 🌸Terlalu kerap mencuci muka atau sunburn juga mampu merangsang masalah ini terjadi . . 🌸Tips: . . ♡ Jangan pakai makeup remover yang jenis berminyak/creamy (terbaik pakailah Mary Kay OIL FREE MAKEUP REMOVER) . . ♡ Jangan pkai pelembab atau krim muka sekitar mata..kerana mata ada produk khusus untuk mata . . ♡ Pastikan kebersihan muka terutama sekitar mata diberi penjagaan yang maximum . . . ⚘Yana | www.wasap.my/60124409334 Independent Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA . . 🌸INGAT PINK INGAT MARY KAY🌸 . #marykayputrajaya#marykayputrjaya#marykayproduk#marykayskincareputrajaya#marykaykosmetikputrajaya#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsjeragat#tipshilangkangwhitehead#jeragat#tipskulitberminyak#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantputrajaya#miliaseeds#bijikolestrol#makeupremover
20.01.2019 10:07:19
YOUTH Starter Set:

1. Shaklee YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125mL)
2. Shakle
YOUTH Starter Set: 1. Shaklee YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125mL) 2. Shaklee YOUTH Perfecting Skin Toner (177mL) 3. Shaklee YOUTH Age Defense Moisturizer SPF-50 (50mL) 4. Shaklee YOUTH Advanced Renewal Night Cream – Light (50mL) . . FOR LIMITED TIME ONLY . . PZ 0182505230 . . #pzxfresh#letopboomsalesig#youth#kesanseawal7hari#youthshaklee#kulit#kulitputih#kulitcantik#awetmuda#jeragat#jerawat#bebasjeragat#bebasjerawat#jerawatbatu#jerawatnasi#influencer#kedutan#seriwajah#garishalus#tipshilangjerawat#tipscantik#tipsjeragat#shakleeshahalam#shakleeusj#shakleeputraheights#shakleealammegah#sayajualprodukkecantikan#sayajualonline#sayajual#sayajualskincare
20.01.2019 08:58:53
🌸Nourishine Lip Gloss🌸
.
😍😍 bukan lawa je tau.
.

BIBIR KEKAL SEGAR, LEMBAP, LEM
🌸Nourishine Lip Gloss🌸 . 😍😍 bukan lawa je tau. . BIBIR KEKAL SEGAR, LEMBAP, LEMBUT dan SIHAT !! . . Bukan warna je cantik tauuu tapi kandungannya pon sangat sihat ! . . Lip gloss yg diperkaya dengan bahan semulajadi iaitu :- . 💋Vitamin E yg melicin dan merapikan bibir. 💋Derivatif Vitamin C yg menggalakkan penghasilan kolagen utk mengurangkan garis halus dan kedutan serta menlicinkan bibir. . 💋Ekstrak Aloevera sebagai pelembut bibir dan faedah yg menenangkan bibir. 💋Buah delima meningkatkan kelembapan dan memperbaharui kulit bibir. Lip gloss ni Bukan ja cantik malah bibir pon bebas daripada bahan kimia. FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
20.01.2019 04:32:23
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang ja
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang jatuh cinta . KELEBIHAN ESP : .⠀ 🎀 Mengecutkan jerawat⠀ 🎀 Mengembalikan wajah berseri⠀ 🎀 Menghilangkann wajah kusam⠀ 🎀 Memberikan tona kulit yang sekata⠀ 🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah⠀ 🎀 Milk & Energy Booster⠀ 🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan)⠀ 🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak⠀ 🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran)⠀ 🎀 Ikhtiar hamil⠀ 🎀 Menguatkan rambut⠀ 🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama)⠀ 🎀 Memberikan kulit halus dan mulus⠀ 🎀 Menganjalkan payudara dan punggung⠀ 🎀 Mengelakkan gastrik⠀ 🎀 Melembapkan kulit⠀ 🎀 Sesuai untuk kulit eczema⠀ .⠀ Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:53:41
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini  memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Siapa perlukan ESP ni? 1. Ibu menyusu 2. Ibu hamil 3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan 4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan 5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan 6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan) 7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan  8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus 9. Wanita yang inginkan payudara anjal 10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:48:29
Start your day by cleansing your face with Ainaa Cleanser, our best selling 2 in
Start your day by cleansing your face with Ainaa Cleanser, our best selling 2 in 1 make up remover & cleanser.🌸 . Kelebihan Ainaa Cleanser. . 1-COCAMIDOPROPYL ☘Membersih & membuang segala kotoran dari kulit . 2-Lecithin ☘Merawat kulit wajah . 3-Dimethicone ☘Melembabkan kulit wajah . 4-Trehalose ☘Mengekalkan hidrasi kulit . 5-Coco Glucoside ☘Merawat masalah jerawat . 6-Castor Oil ☘Merawat sunburn ☘Mencegah masalah jerawat ☘Mengekalkan keremajaan kulit ☘Membantu menghilangkan parut jerawat ☘Melembutkan kulit wajah ☘Merawat masalah kekeringan ☘Melindungi kulit dari bakteria ☘Non - Comedogenic ( Tidak menyebabkan pori pori tersumbat) . RM 45 50 ml Tahan 1-2 bulan 💕 . Free gift make up bag/face mask/eye mask/lip balm 🎁
20.01.2019 00:31:33
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
19.01.2019 15:34:32
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
19.01.2019 15:33:27
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat? 1. Vivix shaklee sangat tinggi dengan antioksidan. Antioksidan ini yang membantu mengawal lebihan radikal bebas dalam badan. Kena tahu ya yang jeragat sebenarnya kesan radang/inflamasi pada kulit akibat radikal bebas. radikal bebas apabila terlalu banyak menyebabkan melanin (pigmen gelap) terhasil tidak normal. Melanin menjadi terlalu banyak hingga belakunya jeragat. Dan jeragat akan menjadi makin teruk dan menebal apabila sering terdedak kepada cahaya matahari. 2. Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee ini juga telah diuji 95% ia dapat  menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat berlaku. Ia bertindak dengan cara meneutralkan kesan sinar UV pada kulit. 3. Vivix shaklee membantu membaiki sel-sel di dalam badan termasuk sel kulit. Jeragat juga sebenarnya tanda sel-sel kulit kita mula rosak dan penanda awal penuaan kulit sudah berlaku. Vivix mengandungi campuran polifenol dan resveratrol yang 13 kali ganda lagi berkesan untuk melawan kerosakan sel-sel dan melawan penuaan pada peringkat selular (DNA). Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 15:52:14
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 15:48:55
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 14:54:04
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong memba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 14:51:44
TIPS KURANGKAN MORNING SICKNESS
.

Tadi ibu preggy dia bagitahu, dia ada masalah
TIPS KURANGKAN MORNING SICKNESS . Tadi ibu preggy dia bagitahu, dia ada masalah morning sickness. Kandungan dah 4 bulan masih morning sickness. . Actually morning sickness ni depends individu jugak. . Ada mommy yang morning sickness tempoh sebulan. Ada yang 2 bulan. Ada yang 4 bulan. . Ok mama nak share sikit TIPS UNTUK KURANGKAN MORNING SICKNESS. . #tipscantiksihatbymardhiah#tipscantik#alienaventure#susuanakcerdik#tipsjeragat#ibupreggy#ibumual#mamadilkualaAbang#mamadilkemaman#mamadilkijal#mamadilbukitkuang#mamadilTelukKalong
18.01.2019 14:51:31
Tiga bahan yang bertindak sebagai kandungan utama AINAA SUNSCREEN ialah
.
1. Kak
Tiga bahan yang bertindak sebagai kandungan utama AINAA SUNSCREEN ialah . 1. Kaktus : Membantu proses antipenuaan kulit . 2. Tara Tannins : Kaya dengan Vitamin E yang bertindak sebagai antioksidan bagi menghalang dan meneutralkam radikal bebas . 3. Bunga Matahari : Membantu menghalang kulit daripada kesan bahaya infrared termasuk sinaran BLUE LIGHT dan melembapkan kulit untuk tempoh yang panjang . AINAA SUNSCREEN juga bertindak sebagai pelindung kulit daripada kerosakan akibat pencemaran alam sekitar & matahari 🔥☀️ . Free make up bag for every purchase . WA +60135820374. Hurry up! Stock is limited ‼️
18.01.2019 11:15:22
Tiga bahan yang bertindak sebagai kandungan utama AINAA SUNSCREEN ialah
.
1. Kak
Tiga bahan yang bertindak sebagai kandungan utama AINAA SUNSCREEN ialah . 1. Kaktus : Membantu proses antipenuaan kulit . 2. Tara Tannins : Kaya dengan Vitamin E yang bertindak sebagai antioksidan bagi menghalang dan meneutralkam radikal bebas . 3. Bunga Matahari : Membantu menghalang kulit daripada kesan bahaya infrared termasuk sinaran BLUE LIGHT dan melembapkan kulit untuk tempoh yang panjang . AINAA SUNSCREEN juga bertindak sebagai pelindung kulit daripada kerosakan akibat pencemaran alam sekitar & matahari 🔥☀️ . Free make up bag for every purchase . WA +60135820374. Hurry up! Stock is limited ‼️
18.01.2019 11:14:22
Tiga bahan yang bertindak sebagai kandungan utama AINAA SUNSCREEN ialah
.
1. Kak
Tiga bahan yang bertindak sebagai kandungan utama AINAA SUNSCREEN ialah . 1. Kaktus : Membantu proses antipenuaan kulit . 2. Tara Tannins : Kaya dengan Vitamin E yang bertindak sebagai antioksidan bagi menghalang dan meneutralkam radikal bebas . 3. Bunga Matahari : Membantu menghalang kulit daripada kesan bahaya infrared termasuk sinaran BLUE LIGHT dan melembapkan kulit untuk tempoh yang panjang . AINAA SUNSCREEN juga bertindak sebagai pelindung kulit daripada kerosakan akibat pencemaran alam sekitar & matahari 🔥☀️ . Free make up bag for every purchase
18.01.2019 11:12:25
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
APA ITU ESP?
ESP adalah PROTEIN.

Dan protein adal
Shaklee_mummyezz_cantiksihat APA ITU ESP? ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. So cuba bayangkan sel sel yang halus tu dapat makanan yang elok sihat dan semula jadi, Insyallah dengan izin Allah effect dia akan pergi ke seluruh tubuh badan kan? Kulit jadi cantik, sihat, bertenaga dan banyak lagi. Tapi , macamana kalau tak cukup protein? Apa akan berlaku? Kalau tak cukup protein, badan kita akan terasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar. Boleh akibat gastrik. kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening. Punca ulser perut + ulser usus. Luka lambat sembuh akhirnya berparut. Ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur. Antibodi tak kuat. Bila kurang protein, badan tak boleh lawan penyakit yang datang sebab kurang ketahanan. Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:56:26
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:54:02
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KO
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KONSISTEN : Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri Membantu hilangkan parut jerawat di muka. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. Menyokong kesihatan imunisasi badan. Mengawal paras kolesterol. Menyokong kesihatan jantung dan prostat. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil CEPAT DAPAT KAN SEGERA SEMENTARA TENGAH MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:47:09
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:45:07
🌷Timewise Repair
Volu-Fill Deep Wrinkle Filler🌷
.
😖Fobia dengan masalah kedut di
🌷Timewise Repair Volu-Fill Deep Wrinkle Filler🌷 . 😖Fobia dengan masalah kedut di wajah dek kerana sering dipanggil nenek, atau disalah anggap lebih tua dari usia sebenar menjadikan ramai wanita mencari keadah, petua dan cara rawat kedut di wajah dan mata . 🏃🏻‍♀Kedut di wajah tu tanda awal penuaan. Nak lari dari penuaan? Jangan harap la . 🙅🏻‍♀Menjadi tua tidak boleh dihalang tapi kesan penuaan boleh dilambatkan. Jadi bagaimana cara rawat kedut di wajah dan di mata 🤔 . 💁🏻‍♀Cubalah deep wrinkle filler Mary Kay. Kelebihan Deep Wrinkle Filler yang anda harus nikmati: 💕kedutan akan berkurangan 💕kulit lebih anjal 💕kulit lebih lembab dan berseri 💕kulit lebih sekata dan tidak kusam 💕kulit lebih awet muda . 🌷Jadikan Deep Wrinkle Filler ini sebagai produk wajib yang perlu ada dalam regimen penjagaan kulit untuk menambahbaik 6 kawasan kedutan dengan ketara iaitu: i)Kedutan pada dahi ii)Kedutan di antara kening iii)Kedutan di sudut mata iv)Garisan senyum v)Garisan vertical bibir vi)Garisan tepi bibi . 👉Penggunaan yang sangat mudah iaitu sapuan rata Deep Wrinkle Filler pada bahagian 6 kedutan ketara: *Siang hari* ☑selepas sapuan pelembab *Malam* ☑sebelum sapuan krim malam . . ⚘Yana | www.wasap.my/60124409334 Independent Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA . . 🌸INGAT PINK INGAT MARY KAY🌸 . #marykayputrajaya#marykayputrjaya#marykayproduk#marykayskincareputrajaya#marykaykosmetikputrajaya#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantputrajaya
17.01.2019 13:16:23
.
🌸Kulit tangan kasar? Gelap? Dan kusam? Nak try product handspa yang best dan b
. 🌸Kulit tangan kasar? Gelap? Dan kusam? Nak try product handspa yang best dan berkesan serta merta? Sambil-sambil santai dekat rumah tengok TV pun boleh buat handspa.. jimat masa dan jimat wang.... WHITE TEA & CITRUS SATIN HANDS PAMPERING SET . Aroma bauan honeydew ini membuatkan tangan kita rasa lembut, segar dan sihat.... Dalam set ini disertakan sekali dengan 🌷 Protecting Softener - membantu melembutkan kulit mati supaya senang dibuang semasa proses scrub... dalam masa yang sama ia mengekalkan kelembapan kulit 🌷 Refining Shea Scrub - mengelupaskan kulit mati dengan lembut dan berkesan... mengandungi shea butter membuatkan kulit tangan kelihatan lebih licin dan lembap 🌷 Nourishing Shea Cream - turut mengandungi shea butter yang menyuntik kelembapan ke dalam kulit dengan segera menyebabkan kulit tangan sentiasa lembap dalam jangka masa yang panjang . Satin hands juga termasuk dalam CNY promo kali nie.... Whatsapp akak jika korang nak try hand spa nie secara percuma 😘 . . ⚘Yana | www.wasap.my/60124409334 Independent Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA . . 🌸INGAT PINK INGAT MARY KAY🌸 . #marykayputrajaya#marykayputrjaya#marykayproduk#marykayskincareputrajaya#marykaykosmetikputrajaya#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantputrajaya
17.01.2019 13:12:43
.
🌸Saya nak share pasal NEW Mary Kay satin Body Whipped ni.. Selalu kita dengar
. 🌸Saya nak share pasal NEW Mary Kay satin Body Whipped ni.. Selalu kita dengar body lotion, body cream, body butter je kan? Body Whipped nie apa pula? . 🌸Okay, Body Whipped ni berbentuk cream yang tekstur dia lebih likat, lebih halus, lebih ringan tapi mempunyai lebih kelembapan berbanding body butter & lotion. . 🌸Body Whip nie dicipta khusus untuk kulit badan, tangan or kaki yang sangat kering, lagi-lagi kawasan yang perlukan extra lembapan contohnya crack heels dekat tumit, kulit yang mengelupas dan juga kulit bersisik. . 🌸For me, pakai body whipped nie, dia stay lebih lama pada skin, kulit pon rasa lebih lembut, halus and licin. 👍🏻😍 . . ⚘Yana | www.wasap.my/60124409334 Independent Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA . . 🌸INGAT PINK INGAT MARY KAY🌸 . #marykayputrajaya#marykayputrjaya#marykayproduk#marykayskincareputrajaya#marykaykosmetikputrajaya#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantputrajaya
17.01.2019 13:02:42
.
🌸TW Firming Eye Cream🌸
.
berfungsi utk kurangkan garis halus dan kedutan di ka
. 🌸TW Firming Eye Cream🌸 . berfungsi utk kurangkan garis halus dan kedutan di kawasan mata. Memang boleh nampak kesan seawal 2 minggu jika pakai secara konsisten pagi dan malam. . Dan ni extra tips Utk elakkan mata sembap (dark circle), kantung mata (eyebag) dan kedut, bersihkan kawasan mata dengan Mary Kay Oil-free Makeup Remover. Bersih kan secara lembut. Jangan gosok kuat. Dan jgn tinggalkan krim mata. Sb tanpa krim mata, kawasan mata you jadi kering. Kering kawannya kedut la huhu Kena ingat, pada yg suka mekap mata, mekap mmg mengeringkan. So kita memang kena jaga bahagian mata tu extra ya.. . . ⚘Yana | www.wasap.my/60124409334 Independent Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA . . 🌸INGAT PINK INGAT MARY KAY🌸 . #marykayputrajaya#marykayputrjaya#marykayproduk#marykayskincareputrajaya#marykaykosmetikputrajaya#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantputrajaya
17.01.2019 12:51:47
🌸🌸🌸
Microdermabrasion set terdiri daripada:
1. Refine
2. Pore Minimiser
Kedua2 i
🌸🌸🌸 Microdermabrasion set terdiri daripada: 1. Refine 2. Pore Minimiser Kedua2 item ini complement each other. Saling memerlukan untuk mendapatkan kulit wajah yang halus, licin dan awet muda. . Pernah ada masalah kulit kusam je? Tak bermaya. Pakai mekap pun masih tak naik seri? Tapi dah pakai skincare mahal. Dah pakai dah pencuci dan pelembap yang sesuai. Kenapa masih macam gelap dan malap je .. kering je. Pakai serum pun takde kesan. . Lapisan kulit paling atas iaitu stratum corneum terbentuk dari sel kulit mati. Yang perlu dibuang. Kerana sel kulit mati ini yang menyebabkan kekusaman pada kulit. Dan menghalang penyerapan serum. Ia juga membuat kulit rasa kering dan kasar. . 📌 *Refine* berfungsi untuk membuang sel kulit mati yang menyebabkan kekusaman pada kulit, membersihkan pori2, mengurangkan blackhead/whitehead dan garis halus di wajah. Kesannya kulit jadi lebih halus, lembut, kurang berkedut dan lebih licin. Refine juga membantu meratakan parut lekuk kesan dari jerawat. . 📌 *Pore Minimiser (PM)* pula berfungsi sebagai penenang pada kulit selepas mengalami exfoliation (oleh Refine) dan menghaluskan pori. Ia juga berfungsi sebagai penghidrat pada kulit untuk membantu penyerapan serum. . Set ini datang sepasang sebab ia saling memerlukan. Refine agak kasar (harsh) sikit. Sb tu ia perlukan PM utk cool kan kulit selepas kena scrub dengan Refine. Dan PM pula tak boleh berkerja sendirian tanpa Refine sebab jika pori2 tak dibersihkan dulu, ia akan terus tersumbat dan menyebabkan terjadinya akne pula. . . ⚘Yana | www.wasap.my/60124409334 Independent Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA . . 🌸INGAT PINK INGAT MARY KAY🌸 . #marykayputrajaya#marykayputrjaya#marykayproduk#marykayskincareputrajaya#marykaykosmetikputrajaya#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantputrajaya
17.01.2019 12:46:13
Panasnya cuaca kat luar harini. Berbahang sampai rasa kulit nak burn. Sapa rasa
Panasnya cuaca kat luar harini. Berbahang sampai rasa kulit nak burn. Sapa rasa macam tu? 😎 Uolls kat luar tu dah protect skin korang belum? Sebelum keluar rumah, jangan lupa apply cc cream tau. Jangan abaikan protection utk skin tau. Nak tahu sebab apa? Sebabnyaaa punca utama jeragat adalah kesan dari sinaran matahari tanpa sebarang perlindungan. Harini nak share info satu best item yang mampu memberi perlindungan pada wajah kita. . Apa itu CC Cream? Apa fungsinya?? Korang tahu tak CC Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare. Selain dari fungsi seperti foundation, ia turut merawat kulit kita tau. Bagus kan??😘😘 mesti ada yang kata yeke??bestnyaa!! Yeee memang sgt2 best sbb formulanya sgt ringan tak heavy mcm foundation. Bila apply je kt muka, tak bercapuk malah nampak flawless sepanjang hari. Haaa mesti korang jatuh hati punya bila pakai 😍😗 . FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#pujaanhatikanda#petuanenek#belladally#produkskincaremurah#beruscucimuka#barangmurah#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
17.01.2019 08:34:27
Undereye Corrector Mary Kay 😘
.
Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayan
Undereye Corrector Mary Kay 😘 . Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayangan eye bag di bawah mata, mmg ada satu warna je tau under Eye corrector MaryKay ni😍😍! . ✅Sapuan yang begitu cantik dan tampak semulajadi dan natural . ✅Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut . ✅Sesuai untuk pemakai kanta sentuh Fungsi-fungsinya : . 🌸Meneutralkan lingkaran hitam di bahagian bawah mata! 🌸Coverage yang tahan lama & formula berkrim Undereye Corrector ni dapat menyamar kemerahan-merahan kat muka . 🌸Bila sis guna UNDEREYE CORRECTOR ni inshaAllah boleh cover masalah lingkaran gelap bawah mata😍 FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
17.01.2019 03:51:38
MARY KAY PERFECTING CONCEALER

Setanding dgn brand mahal yg blh dapat dekat shop
MARY KAY PERFECTING CONCEALER Setanding dgn brand mahal yg blh dapat dekat shopping mall. Sebab apa? . 🍒 Sangat creamy 🍒 Full coverage utk tutup dark circle, kesan jerawat dan jeragat 🍒 Senang utk blend 🍒 Bau wangi mcm bunga 🍒 Satu tube tahan lama 🍒 Harga yg affordable Tak percaya coverage dia power gile? Jom la try jom 🙈 FIA | 01164247489 Independent beauty consultant 🌸INGAT PINK INGAT FIA MARY KAY🌸 #marykaykl#marykayklangvalley#marykayproduk#marykayskincarekl#marykaykosmetikkl#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantkl
16.01.2019 23:14:00
Vivix shaklee IKHTIAR for everything, segala sakit إِن شَاء اللَّهُ  boleh diraw
Vivix shaklee IKHTIAR for everything, segala sakit إِن شَاء اللَّهُ boleh dirawat dengan vivix yg hasilnya super cepat & berkesan. . . Konsep VIVIX adalah 👉Heal & Prevent. . Vivix ni tak perlu consume byk. Sehari satu sudu teh shj dah cukup. Rasa pun sedap😋 Memang bagus untuksiapa yg susah nak telan supplement pil. . Vivix ni sgt higly recommended utk: ❤️ hamil ❤️ kurus ❤️ anti penuaan ❤️ bell's palsy ❤️ diabetes ❤️ cancer ❤️ darah tinggi ❤️ strok ❤️ perokok tegar ❤️cyst ❤️ jantung . Nmpak tak penyakit2 yg berat pun tersenarai? In shaa Allah bagus sgt kalau nk hadiah kan kat mak ayah. . . PZ 0182505230 . #pzxfresh#letopboomsalesig#vivix#diabetes#kencingmanis#darahtinggi#sle#virus#herpes#hepatitis#hiv#aids#jantung#kencingmanisdarahtinggi#tiroid#vertigo#gout#lukakencingmanis#kanser#kanserovari#kanserusus#tibi#penyakitkronik#stroke#bellpalsy#fibroids#awetmuda#shakleeshahalam#vivixshakleemurah#tipsjeragat
16.01.2019 13:33:28
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
16.01.2019 09:01:13
.
🌸Nak cucian make up di wajah lebih bersih ?
.
🌸Taknak pori tersumbat dengan si
. 🌸Nak cucian make up di wajah lebih bersih ? . 🌸Taknak pori tersumbat dengan sisa kotor dan make up ? . Nak rawatan spa di rumah dgn melakukannya sendiri ? . Skinvigorate brush bole bantu sya-yunk2 semua! . 🌸Mesin urut muka terbaik ni sangat bagus utk cucian yg lebih bersih di wajah anda 😉 . 🌸Selain dari brushnya yang lembut , ia mampu memberi 400 urutan dalam 1 minit sahaja. . Tak perlu guna tiap2 hari , seminggu 3 - 4x je dah okey 😊 . . ⚘Yana | www.wasap.my/60124409334 Independent Beauty Consultant MARY KAY MALAYSIA . . 🌸INGAT PINK INGAT MARY KAY🌸 . #marykayputrajaya#marykayputrjaya#marykayproduk#marykayskincareputrajaya#marykaykosmetikputrajaya#marykaylover#tipskecantikan#tipscantik#tipskulitsihat#tipskulitcantik#tipsflawless#tipsglowing#tipskulitputih#tipsjeragat#tipsjerawat#tipshilangkanblackhead#tipshilangkangwhitehead#jeragat#jerawat#blackheadwhitehead#tipskulitberminyak#produkviral#motifviral#produkskincaremurah#beruscucimuka#penjagaanwajah#penjagaankulit#sunburn#beautyconsultantputrajaya
15.01.2019 11:55:13
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
15.01.2019 08:27:41
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan esp

Dilengkapi dengan unsur kalsium untu
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan esp Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. Memberi ton warna kulit yang sekata. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral Rendah lemak, tanpa kolestrol Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 1 tong 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan. Membantu mengurangkan risiko kanser. Bertindak sebagai antioksidan. Menguatkan sistem imun tubuh Mempertingkatkan tahap kolestol baik. Memelihara kesihatan jantung Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. Membantu merendahkan paras kolestrol. Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
15.01.2019 08:25:33
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
APA ITU ESP?
ESP adalah PROTEIN.

Dan protein adal
Shaklee_mummyezz_cantiksihat APA ITU ESP? ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. So cuba bayangkan sel sel yang halus tu dapat makanan yang elok sihat dan semula jadi, Insyallah dengan izin Allah effect dia akan pergi ke seluruh tubuh badan kan? Kulit jadi cantik, sihat, bertenaga dan banyak lagi. Tapi , macamana kalau tak cukup protein? Apa akan berlaku? Kalau tak cukup protein, badan kita akan terasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar. Boleh akibat gastrik. kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening. Punca ulser perut + ulser usus. Luka lambat sembuh akhirnya berparut. Ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur. Antibodi tak kuat. Bila kurang protein, badan tak boleh lawan penyakit yang datang sebab kurang ketahanan. Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
15.01.2019 08:22:43
Next
loading