Instagram tag shakleekualalumpur

NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 08:04:49
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 08:04:24
Advertisement
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 08:03:03
Advertisement
Set Menyusu ni Zaty dah consume dari hari pertama pantang sampai sekarang .

Alh
Set Menyusu ni Zaty dah consume dari hari pertama pantang sampai sekarang . Alhamdulillah susu badan tak putus putus ! Baby Sofea membesar dengan sihat dan montel ๐Ÿ™ˆ Lagipun beli Set Menyusu Shaklee tahan berbulan bulan ! Nak tau apa manfaat Set Menyusu Shaklee ? . โœ” Susu banyak โœ” Susu pekat โœ” Baby cepat kenyang โœ” Ibu cepat kurus . โœ” Ibu dan baby dapat kalsium yang mencukupi untuk badan โœ” Ibu dan baby dapat pakej kulit cantik Jom whatsapp Zaty untuk dapatkan BEST PRICE ! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
22.01.2019 07:52:33
Advertisement
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 07:26:35
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 07:25:31
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 07:24:45
Advertisement
PROMO ESP TINGGAL 9 HARI SAHAJA LAGI ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ Koranggg jangan menyesal tau kalau PROM
PROMO ESP TINGGAL 9 HARI SAHAJA LAGI ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ Koranggg jangan menyesal tau kalau PROMO ESP dah habis nanti. GOOD NEWS UNTUK PENGGEMAR ESP! . Bulan ni Shaklee buat PROMO yg sangat best utk ESP! . Sangat berbaloi & penjimatan berganda! ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒธ Nak kulit cantik? ๐ŸŒธ Nak badan bertenaga? ๐ŸŒธ Nak ikhtiar hamil? ๐ŸŒธ Nak baby gebu? ๐ŸŒธ Nak susu badan pekat? ๐ŸŒธ Nak badan maintain slim? . InshaAllah, semua boleh dgn ESP! ๐Ÿ˜Š . Protein ni sangat penting untuk pembinaan tubuh badan kita. Without sumber protein yg cukup, badan akan lemah, otot akan kendur, tulang boleh rapuh, kulit kusam. Protein sangat diperlukan untuk membina sel badan kita. . Promo ESP bulan ni :. โœ… Beli 2 tong, dapat 5% diskaun โœ… Beli 6 tong, Percuma 1 tong lagi! . So, tunggu apa lagi? Meh whatsapp Anis terus untuk grab ESP! Nak setong boleh, nak grab Promo pun boleh ๐Ÿ˜Š . P/s : Better grab ESP time bulan promo macamni sebab super duper jimatttt! For those yang dah lama survey ESP, tapi fikir banyak kali sampai tertangguh, better dapatkan bulan ni ok? Rugiiiiiii tau tak kalau buat tak tau je . . @shakleebyanis.co 013-3254170 . โœจ Postage setiap hari seluruh Malaysia โœจ COD seluruh Batu Pahat . #shakleebatupahat#shakleesrigading#shakleeparitraja#shakleeuthm#shakleeayerhitam#shakleeyongpeng#shakleeparityaani#shakleesrimedan#shakleetongkangpechah#shakleeparitsulong#shakleesemerah#shakleesenggarang#shakleerengit#shakleesimpanglima#shakleeminyakbeku#shakleebukitpasir#shakleesegambut#shakleemontkiara#shakleebandarmanjalara#shakleesrihartamas#shakleesetapak#shakleebukitkiara#shakleebukitdamansara#shakleekualalumpur
22.01.2019 07:18:25
PROMO ESP TINGGAL 9 HARI SAHAJA LAGI ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ Koranggg jangan menyesal tau kalau PROM
PROMO ESP TINGGAL 9 HARI SAHAJA LAGI ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ Koranggg jangan menyesal tau kalau PROMO ESP dah habis nanti. GOOD NEWS UNTUK PENGGEMAR ESP! . Bulan ni Shaklee buat PROMO yg sangat best utk ESP! . Sangat berbaloi & penjimatan berganda! ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒธ Nak kulit cantik? ๐ŸŒธ Nak badan bertenaga? ๐ŸŒธ Nak ikhtiar hamil? ๐ŸŒธ Nak baby gebu? ๐ŸŒธ Nak susu badan pekat? ๐ŸŒธ Nak badan maintain slim? . InshaAllah, semua boleh dgn ESP! ๐Ÿ˜Š . Protein ni sangat penting untuk pembinaan tubuh badan kita. Without sumber protein yg cukup, badan akan lemah, otot akan kendur, tulang boleh rapuh, kulit kusam. Protein sangat diperlukan untuk membina sel badan kita. . Promo ESP bulan ni :. โœ… Beli 2 tong, dapat 5% diskaun โœ… Beli 6 tong, Percuma 1 tong lagi! . So, tunggu apa lagi? Meh whatsapp Anis terus untuk grab ESP! Nak setong boleh, nak grab Promo pun boleh ๐Ÿ˜Š . P/s : Better grab ESP time bulan promo macamni sebab super duper jimatttt! For those yang dah lama survey ESP, tapi fikir banyak kali sampai tertangguh, better dapatkan bulan ni ok? Rugiiiiiii tau tak kalau buat tak tau je . . @shakleebyanis.co 013-3254170 . โœจ Postage setiap hari seluruh Malaysia โœจ COD seluruh Batu Pahat . #shakleebatupahat#shakleesrigading#shakleeparitraja#shakleeuthm#shakleeayerhitam#shakleeyongpeng#shakleeparityaani#shakleesrimedan#shakleetongkangpechah#shakleeparitsulong#shakleesemerah#shakleesenggarang#shakleerengit#shakleesimpanglima#shakleeminyakbeku#shakleebukitpasir#shakleesegambut#shakleemontkiara#shakleebandarmanjalara#shakleesrihartamas#shakleesetapak#shakleebukitkiara#shakleebukitdamansara#shakleekualalumpur
22.01.2019 07:18:06
PROMO ESP TINGGAL 9 HARI SAHAJA LAGI ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ Koranggg jangan menyesal tau kalau PROM
PROMO ESP TINGGAL 9 HARI SAHAJA LAGI ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ Koranggg jangan menyesal tau kalau PROMO ESP dah habis nanti. GOOD NEWS UNTUK PENGGEMAR ESP! . Bulan ni Shaklee buat PROMO yg sangat best utk ESP! . Sangat berbaloi & penjimatan berganda! ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒธ Nak kulit cantik? ๐ŸŒธ Nak badan bertenaga? ๐ŸŒธ Nak ikhtiar hamil? ๐ŸŒธ Nak baby gebu? ๐ŸŒธ Nak susu badan pekat? ๐ŸŒธ Nak badan maintain slim? . InshaAllah, semua boleh dgn ESP! ๐Ÿ˜Š . Protein ni sangat penting untuk pembinaan tubuh badan kita. Without sumber protein yg cukup, badan akan lemah, otot akan kendur, tulang boleh rapuh, kulit kusam. Protein sangat diperlukan untuk membina sel badan kita. . Promo ESP bulan ni :. โœ… Beli 2 tong, dapat 5% diskaun โœ… Beli 6 tong, Percuma 1 tong lagi! . So, tunggu apa lagi? Meh whatsapp Anis terus untuk grab ESP! Nak setong boleh, nak grab Promo pun boleh ๐Ÿ˜Š . P/s : Better grab ESP time bulan promo macamni sebab super duper jimatttt! For those yang dah lama survey ESP, tapi fikir banyak kali sampai tertangguh, better dapatkan bulan ni ok? Rugiiiiiii tau tak kalau buat tak tau je . . @shakleebyanis.co 013-3254170 . โœจ Postage setiap hari seluruh Malaysia โœจ COD seluruh Batu Pahat . #shakleebatupahat#shakleesrigading#shakleeparitraja#shakleeuthm#shakleeayerhitam#shakleeyongpeng#shakleeparityaani#shakleesrimedan#shakleetongkangpechah#shakleeparitsulong#shakleesemerah#shakleesenggarang#shakleerengit#shakleesimpanglima#shakleeminyakbeku#shakleebukitpasir#shakleesegambut#shakleemontkiara#shakleebandarmanjalara#shakleesrihartamas#shakleesetapak#shakleebukitkiara#shakleebukitdamansara#shakleekualalumpur
22.01.2019 07:16:50
Arsya Serum
.
KELEBIHAN ARSYA SERUM:
โค๏ธMenghilangkan jerawat
โค๏ธMemudarkan parut
Arsya Serum . KELEBIHAN ARSYA SERUM: โค๏ธMenghilangkan jerawat โค๏ธMemudarkan parut jerawat โค๏ธMencerahkan kulit โค๏ธMelembabkan kulit โค๏ธMelembutkan kulit โค๏ธMengecilkan pores โค๏ธMeredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive โค๏ธBoleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama . Harga : RM8 . Harga murah kualiti berbaloi.. . Sila Click whatapps link di bio untuk info/order/pertanyaan.. atau ke no +60149922019 . #uitmterengganu#terengganuiphone#terengganudihatiku#terengganumalaysia#shakleeterengganu#terengganuku#kualalumpur#muakualalumpur#kualalumpurmalaysia#pokualalumpur#hermeskualalumpur#surprisedeliverykualalumpur#shakleekualalumpur#jastipkualalumpur#makeupartistkualalumpur#marykaykualalumpur#openpokualalumpur#labuan#putrajaya#putrajayafood#putrajayavendor#putrajayafooddelivery#putrajayasemarang#putrajayamalaysia#putrajayasentral#putrajayadelivery#putrajayaresident#putrajayachallengepark#muaputrajaya#perbadananputrajaya
22.01.2019 07:03:47
ESP Soy Protein.
.

1.โœ”Mengekalkan kulit muda dan sihat.

2.โœ”Memudarkan dan meng
ESP Soy Protein. . 1.โœ”Mengekalkan kulit muda dan sihat. 2.โœ”Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat dan strechmark. 3.โœ”Mencerahkan kulit satu badan. Kulit lebih berseri tak kusam. 4.โœ”Menganjalkan dan menegangkan kulit termasuk payudara dan punggung. 5.โœ”Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering. 6.โœ”Memudarkan jeragat. 7.โœ”Memulihkan kedutan pada kulit. 8.โœ”Melambatkan proses penuaan kulit. 9.โœ”Mempercepatkan proses penyembuhan luka. 10.โœ”Kuku juga lebih cantik dan sihat. Tak mudah patah atau berkupik kulit di sekitar. . 11.โœ”Meningkatkan sistem imunisasi tubuh. . 12.โœ”Memperbaiki migrain dan insomnia. . 13.โœ”Membantu mengurangkan paras kolesterol. . 14.โœ”Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa. . 15.โœ”Mencegah osteoporosis, tulang reput atau rapuh. Di dalam ESP ada kandungan kalsium juga. . 16.โœ”Mencegah penyakit jantung. . 17.โœ”Menghalang pembentukan batu karang yang kebiasaanya dialami oleh orang lelaki. Wasap Aien 0125462028/esp #codshakleekulim#shakleecodkulim#shakleekedah#shakleepenang#testimoniesp#espshaklee#berkesan#shakleebagus#shakleeeffects#shakleetestimoni#shakleelovers#setslimmingshaklee#setkurusshaklee#turunkanberat#setkulitcerahshaklee#setkecantikanshaklee#espshaklee#vitamincshaklee#vitamineshaklee#shakleereadystock#shakleeseluruhmalaysia#shakleecodsetapak#shakleedanaukota#shakleesetapak#shakleewangsamaju#shakleegombak#shakleeklang#shakleekualalumpur#shakleepenang#shakleeterengganu
22.01.2019 06:45:50
Nak buat smoothies tapi takut manis sangat sebab ada diabetes?
.
Haaa apakata tr
Nak buat smoothies tapi takut manis sangat sebab ada diabetes? . Haaa apakata try buat GREEN SMOOTHIES ni! ๐Ÿ˜‹. . Bahan-bahan yang diperlukan hanya :- . โบ Timun โบ Bayam hijau โบ Epal hijau โบ Limau nipis โบ 3 sudu ESP . Mudah jer kan nak buat? ๐Ÿ˜‰ . Nak dapatkan ESP? Boleh pm Mirza sekarang sebab tengah promo bulan ni ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ‘ฏSID Mirza Afiqah |๐Ÿ“ฒ 0132937956 . #resepiESP#ESPShaklee#promoESP#teamkc#shakleepuncakalam#shakleekualaselangor#shakleeklang#shakleemeru#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleekualalumpur#shakleehargastudent#shakleemurah#shakleeuitmjasin#shakleecoduitmjasin#coduitmjasin#shakleejasin#shakleemerlimau#shakleemelaka#shakleeperlis#shakleekangar#shakleekedah#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleepahang#shakleekelantan#shakleejohor#shakleenegerisembilan#shakleeperak#shakleeposseluruhmalaysia
22.01.2019 06:31:49
TESTIMONI โค๏ธ
-
Alhamdulillah, selepas amalkan Supplement Kecantikan Shaklee seca
TESTIMONI โค๏ธ - Alhamdulillah, selepas amalkan Supplement Kecantikan Shaklee secara konsisten, nampak perubahan pada kulit sangat ๐Ÿ˜ cantikkk!! - - Antara khasiat pada Set Basic Kecantikan :- ๐Ÿ„ Mencerahkan kulit secara sekata. ๐Ÿ„ Membantu menghilangkan jeragat & jerawat. ๐Ÿ„ Menjadikan kulit lebih halus & cerah gebu. ๐Ÿ„ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda. ๐Ÿ„ Mengawal masalah kulit berminyak. ๐Ÿ„ Mengecilkan pori muka. ๐Ÿ„ Menampakkan wajah lebih muda dari usia. ๐Ÿ„ Menghilangkan kedut, parut jerawat & jeragat. ๐Ÿ„ Mengatasi masalah kulit kering. ๐Ÿ„ Kulit kelihatan glowing. ๐Ÿ„ Merawat kulit sunburn. - - InsyaAllah kalau kita ambil secara consistent, dapat hasil yang best mesti kita rasa happy kan? Siapa yang mengalami masalah jerawat atau kecantikan boleh terus whatsapp Diyana untuk kongsi cerita, insyaAllah Diyana guide sampai berjaya ๐Ÿ˜˜ - - @supplement.bydiyana | 017.296.7807 COD Sekitar KUALA LUMPUR | AMPANG
22.01.2019 06:19:14
Untuk yang mengalami masalah skin berjerawat, kulit kusam, sunburn, berminyak at
Untuk yang mengalami masalah skin berjerawat, kulit kusam, sunburn, berminyak atau apa sahaja. Tapi budget tak terlalu banyak, Diyana highly recommend untuk amik set basic kecantikan iaitu ESP + VITAMIN C. - - Dua produk nie sangat bagus untuk yang under budget & tahan lebih lama. - - ESP tahan 2 bulan VITAMIN C tahan 6 bulan - - Jimat & berbaloi sangat kan!! - - @supplement.bydiyana | 017.296.7807 COD Sekitar KUALA LUMPUR | AMPANG
22.01.2019 06:14:12
.
NUTRISI YANG PENTING SEMASA KEHAMILAN
.
Sebagai ibu, kita mesti nak yang terba
. NUTRISI YANG PENTING SEMASA KEHAMILAN . Sebagai ibu, kita mesti nak yang terbaik untuk anak kita sejak dari dalam kandungan lagi kan. Sebab tu masa pregnant dulu, Ira sangat jaga pengambilan makanan harian Ira. Tu pun still HB low.Sedih betul(waktu tu tak kenal lagi produk shaklee) . Sebab tu la kita kena ambil nutrisi tambahan kalau pemakanan seharian kita masih tak cukup untuk menampung nutrisi dalam badan. . Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat semasa hamil sangat PENTING untuk mengurangkan risiko: โœ… Kecacatan semasa hamil โœ… Kelahiran bayi pramatang โœ… Bayi kurang berat semasa lahir . Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan : . 1) Vitalea Iron formula. ๐Ÿ”ถIron sangat penting bagi ibu memgandung untuk HB yang cantik. HB rendah boleh menyebabkan baby tak dapat consume zat besi yang cukup dari ibu. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan kecacatan pada baby, kelesuan dan keletihan bg ibu serta kelahiran bayi pramatang. . 2) Sustained Release Vitamin C. ๐Ÿ”ถ sebagai antioksidan, bantu membantu meningkatkan imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik ๐Ÿ”ถ membantu penyerapan iron - kalau tak cukup vit C menyukarkan penyerapan iron dalam badan. . 3) B-Complex. ๐Ÿ”ถLengkap dengan 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan tubuh badan bagi membantu si ibu kekal bertenaga, fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . 4) Ostematrix. ๐Ÿ”ถ Bayi serap 90% kalsium ibu. ๐Ÿ”ถ Jika si ibu tak cukup kalsium, si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulan belakang, sakit pinggang dan simpul biawak/kebas kaki . 5) ESP. ๐Ÿ”ถESP bantu si ibu bertenaga dan kulit lebih cantik. Kalau nak anak gebu dan kulit cantik sila ambil ESP ye. Confirm comel anak ๐Ÿ˜Š . Untuk 2nd and 3rd trimester, boleh add Omega Guard. Omega guard pula membantu perkembangan otak bayi dalam perut ๐Ÿ‘๐Ÿป . Ira 0195991440 Your health and beauty consultant . .#sayajualshaklee#storyshakleeira#shakleegombak#shakleekl#shakleebrunei#shakleesg#shakleesingapore#shakleeindonesia#promo#codkl#codshakleekl#shakleekl#shakleekualalumpur#deliveryshaklee#shakleecod#codshakleegombak#codgombakshaklee#codgombak#setkehamilan#setkehamilanshaklee#setibuhamil#se
22.01.2019 05:57:46
MUKA CANTIK FLAWLESS IDAMAN WANITA
.
Cuba tengok testimoni YOUTH. Dapat kulit id
MUKA CANTIK FLAWLESS IDAMAN WANITA . Cuba tengok testimoni YOUTH. Dapat kulit idaman wanita sapa tak nak kan. Youth adalah skincare yang pertama di dunia yang menggunakan PRODUK ORGANIK SEPENUHNYA dan BERKESAN! Memang sangat sangat sangat terbukti berkesan lepas guna hanya dalam 1 minggu. Sebab tu youth adalah breaktrough. Penemuan yang sangat advance. Korang bayangkan dalam skincare ada VITAMIN dan KHASIAT yang diformulasikan oleh pakar estetik, doktor pakar kulit & saintis. 8 tahun skincare ni ambil masa untuk dihasilkan. Sebabnya? Nak sepenuhnya organik! Nak sepenuhnya selamat! TAPI paling berkesan! Skincare ni namanya YOUTH sebab ianya kaya dengan anti oksidan dan youth active complex. Maknanya lagi lama korang guna, wajib korang akan nampak lagi muda! Serius tak tipu! Shaklee dah test dekat penggunanya dan semuanya mengalami pada kulit. Kulit jadi cantik gila. Haihh gila la produk ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Korang wajib dapatkan skincare yang 100% organik ni Keistimewaan Youth skincare shaklee: โœ…Mempunyai 8 patent khas โœ…100% vegan โœ…kesan seawal 7 hari โœ…Tiada ujian ke atas haiwan ya โœ…Bebas dari 1500 bahan kimia & bahan merbahaya yang biasa terdapat dalam mana-mana skincare โœ…Sesuai untuk semua jenis kulit dan tak kira lelaki mahupun perempuan Dapatkan HARGA PROMOSI hanya dari Azna Wassap segeraโคตโคต . ๐ŸŒธ@vitaminorganik_byazna 013-6295367๐ŸŒธ ๐ŸŒธ@vitaminorganik_byazna 013-6295367๐ŸŒธ ๐ŸŒธ@vitaminorganik_byazna 013-6295367๐ŸŒธ ๐ŸŒธ@vitaminorganik_byazna 013-6295367๐ŸŒธ . ๐Ÿ“ฑWhatsapp for fast respond!!๐Ÿ˜
22.01.2019 05:56:03
ANDA INGINKAN KULIT SIHAT DARI DALAMAN & LUARAN

Khas untuk mereka yang nak CANT
ANDA INGINKAN KULIT SIHAT DARI DALAMAN & LUARAN Khas untuk mereka yang nak CANTIK, TONA KULIT SEKATA dan BEBAS PARUTโ € . ESP โžก Mencerahkan, menggebukan kulit, memudarkan parut & membaiki kulit muka berlubang. VITAMIN C โžก Atasi Jerawat, mencerahkan kulit dan membina kolagen semulajadi dalam badan. VITAMIN E โžก Melembapkan kulit, memudarkan parut, menjadikan kulit wajah glowing berseri. YOUTH SKINCARE FULL SET โžก Membantu untuk : . โœ… Jerawat โœ… Blackheads/Whiteheads โœ… Pori terbuka โœ… Tona kulit tak sekata โœ… Garis Halus โœ… Kedutan โœ… Parut โœ… Jeragat โœ… Bintik bintik pada kulit Yang penting ianya dijamin SELAMAT dan SEMULAJADI ๐Ÿ’โ € . . JOMMM ORDERR SEKARANG !! ๐Ÿ˜‰ . . Untuk order & Free consultation wasap Dhya okey โคตโคต ๐Ÿ“ฒW H A T S A P P : 0 1 6 2 6 7 9 2 8 4 Fast Whatsapp link click on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #dhyadyahshaklee@dhyadyah_beauty
22.01.2019 05:29:04
Rahsia kulit bersih, lembab dan segar dengan Youth Toner โค.
.
.
PERFECTING SKIN
Rahsia kulit bersih, lembab dan segar dengan Youth Toner โค. . . PERFECTING SKIN TONER . โœ…Bebaskan kulit dari sel2 kusam & pencemaran persekitaran. โœ…Bantu kulit lebih cerah dan berseri. โœ…Membantu membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi. _ โœจโœจApa yang bestnya tentang TONER ini is, ia bertindak sebagai DOUBLE CLEANSER ๐Ÿ˜ƒ. Mean after cuci muka if ade lagi makeup yang tertinggal ia akan bantu untuk bersihkan secara menyeluruh๐Ÿ‘. . โœจโœจLepas guna Toner muka memang akan rasa SEGAR.. Paling penting ia membantu REMOVE BLACKHEAD & WHITEHEAD. Memang HIGHLYYY RECOMENED tau! . . YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE 100% VEGAN AND CLINICALLY PROVEN โค . . Dapatkan sekarang special Offer diskaun menanti anda ! . ๐Ÿ“ฒW H A T S A P P : 0 1 6 2 6 7 9 2 8 4 Fast Whatsapp link click on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #dhyadyahshaklee#SKINCAREbydhyadyahbeauty
22.01.2019 05:19:26
Arsya Serum
.
KELEBIHAN ARSYA SERUM:
โค๏ธMenghilangkan jerawat
โค๏ธMemudarkan parut
Arsya Serum . KELEBIHAN ARSYA SERUM: โค๏ธMenghilangkan jerawat โค๏ธMemudarkan parut jerawat โค๏ธMencerahkan kulit โค๏ธMelembabkan kulit โค๏ธMelembutkan kulit โค๏ธMengecilkan pores โค๏ธMeredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive โค๏ธBoleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama . Harga : RM8 . Harga murah kualiti berbaloi.. . Sila Click whatapps link di bio untuk info/order/pertanyaan.. atau ke no +60149922019 . #uitmterengganu#terengganuiphone#terengganudihatiku#terengganumalaysia#shakleeterengganu#terengganuku#kualalumpur#muakualalumpur#kualalumpurmalaysia#pokualalumpur#hermeskualalumpur#surprisedeliverykualalumpur#shakleekualalumpur#jastipkualalumpur#makeupartistkualalumpur#marykaykualalumpur#openpokualalumpur#labuan#putrajaya#putrajayafood#putrajayavendor#putrajayafooddelivery#putrajayasemarang#putrajayamalaysia#putrajayasentral#putrajayadelivery#putrajayaresident#putrajayachallengepark#muaputrajaya#perbadananputrajaya
22.01.2019 05:17:42
Promosi ESP dah nak habis tau, lepas ni dah xdpt best price macam bulan January
Promosi ESP dah nak habis tau, lepas ni dah xdpt best price macam bulan January tau, Ada 9 Hari lagi promo ESP so cepat grab sekarang di @letsgethealthy_byaimi . . . Buy 2 5% off . Buy 6 free 1 canister ESP! For those yang nak beli blender ferrano shaklee sekali dgn ESP are allowed! Lekaih WhatsApp aimi! . . . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL โ€”โ€”> TISU โ€”โ€”โ€“> ORGAN โ€”โ€”โ€”> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . โœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit . โœ… Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . โœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat . โœ… Mempercepat penyembuhan luka . โœ… Memberi rasa kenyang lebih lama . โœ… Menganjalkan payu dara & punggung . โœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . โœ… Memberikan lebih tenaga . โœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu . โœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . โœ… Menyihatkan kuku & rambut . โœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah . โœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . โœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . โœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim โœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 Trusted SID . #shakleeterengganu#shakleehuluterengganu#shakleekualalumpur#shakleemalaysia#shakleeuiagombak#shakleeumt#shakleeunisza#sayajualShaklee#shakleeterengganu#shakleeyearendsale#shakleekualalumpur#shakleeuia#shakleeumt#shakleeunisza#shakleeseluruhmalaysia#shakleekualaberang#shakleeajil#shakleebukitdiman#shakleebukitpayung#shakleeseluruhmalaysia#sayajualshaklee#shakleeampang#shakleeklcc#ESPshaklee
22.01.2019 05:02:40
Promosi ESP dah nak habis tau, lepas ni dah xdpt best price macam bulan January
Promosi ESP dah nak habis tau, lepas ni dah xdpt best price macam bulan January tau, Ada 9 Hari lagi promo ESP so cepat grab sekarang di @letsgethealthy_byaimi . . . Buy 2 5% off . Buy 6 free 1 canister ESP! For those yang nak beli blender ferrano shaklee sekali dgn ESP are allowed! Lekaih WhatsApp aimi! . . . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL โ€”โ€”> TISU โ€”โ€”โ€“> ORGAN โ€”โ€”โ€”> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . โœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit . โœ… Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . โœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat . โœ… Mempercepat penyembuhan luka . โœ… Memberi rasa kenyang lebih lama . โœ… Menganjalkan payu dara & punggung . โœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . โœ… Memberikan lebih tenaga . โœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu . โœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . โœ… Menyihatkan kuku & rambut . โœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah . โœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . โœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . โœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim โœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 Trusted SID . #shakleeterengganu#shakleehuluterengganu#shakleekualalumpur#shakleemalaysia#shakleeuiagombak#shakleeumt#shakleeunisza#sayajualShaklee#shakleeterengganu#shakleeyearendsale#shakleekualalumpur#shakleeuia#shakleeumt#shakleeunisza#shakleeseluruhmalaysia#shakleekualaberang#shakleeajil#shakleebukitdiman#shakleebukitpayung#shakleeseluruhmalaysia#sayajualshaklee#shakleeampang#shakleeklcc#ESPshaklee
22.01.2019 05:01:29
Promosi ESP dah nak habis tau, lepas ni dah xdpt best price macam bulan January
Promosi ESP dah nak habis tau, lepas ni dah xdpt best price macam bulan January tau, Ada 9 Hari lagi promo ESP so cepat grab sekarang di @letsgethealthy_byaimi . . . Buy 2 5% off . Buy 6 free 1 canister ESP! For those yang nak beli blender ferrano shaklee sekali dgn ESP are allowed! Lekaih WhatsApp aimi! . . . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL โ€”โ€”> TISU โ€”โ€”โ€“> ORGAN โ€”โ€”โ€”> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . โœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit . โœ… Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . โœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat . โœ… Mempercepat penyembuhan luka . โœ… Memberi rasa kenyang lebih lama . โœ… Menganjalkan payu dara & punggung . โœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . โœ… Memberikan lebih tenaga . โœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu . โœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . โœ… Menyihatkan kuku & rambut . โœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah . โœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . โœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . โœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim โœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 Trusted SID . #shakleeterengganu#shakleehuluterengganu#shakleekualalumpur#shakleemalaysia#shakleeuiagombak#shakleeumt#shakleeunisza#sayajualShaklee#shakleeterengganu#shakleeyearendsale#shakleekualalumpur#shakleeuia#shakleeumt#shakleeunisza#shakleeseluruhmalaysia#shakleekualaberang#shakleeajil#shakleebukitdiman#shakleebukitpayung#shakleeseluruhmalaysia#sayajualshaklee#shakleeampang#shakleeklcc#ESPshaklee
22.01.2019 04:58:39
YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET.
.
.

_
.
๐ŸŒธLUMINOUS GEL OIL CLEANSER
๐Ÿ”ธC
YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET. . . _ . ๐ŸŒธLUMINOUS GEL OIL CLEANSER ๐Ÿ”ธCleanser ini tak mengandungi sabun & PH seimbang. ๐Ÿ”ธIa gabungfan cleanser dan gel untuk membantu menanggalkan make up, habuk dan cleansing gel pula membantu untuk kekalkan kelembapan, dan sangat lembut. ๐Ÿ”ธSesuai untuk jenis kulit kering mahupun berminyak. . . ๐ŸŒธPERFECTING SKIN TONER ๐Ÿ”ธ Membantu membersihkan kulit mati, melembap, bekalkan nutrisi, selain menutup liang pori yang terbuka sewaktu mencuci. ๐Ÿ”ธTerdapat alga hijau di dalamnya untuk membantu menghidrat, mengurangkan inflammation dan mengurangkan sensetiviti. ๐Ÿ”ธ Alga hijau ini juga membantu menanggalkan whitehead & blackhead pada pori pori muka. . . ๐ŸŒธYOUTH ACTIVATING SERUM ๐Ÿ”ธMengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk bantu pembaharuan sel. ๐Ÿ”ธ Menggalakkan penghasilan & pembaharuan kulit. ๐Ÿ”ธ Menjadikan kulit lebih anjal & muda. . . ๐ŸŒธAGE DEFENSE MOISTURIZER (SPF50) ๐Ÿ”ธPerlindungan matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. ๐Ÿ”ธVitamin & nutrien dalam moisturizer membantu untuk melembapkan kulit. ๐Ÿ”ธ Bertindak sebagai primer sebelum makeup. Makeup akan kelihatan lebih glowing ๐Ÿ‘ . . ๐ŸŒธADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM-LIGHT ๐Ÿ”ธNight Cream sedia maklum adalah untuk mengalakkan proses pembaikan dan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. ๐Ÿ”ธDengan hasil yang Shaklee telah kaji ini, Night Cream membantu merangsang penghasilan kolagen & elastin. . . ๐ŸŒธADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM-RICH ๐Ÿ”ธNight Cream sedia maklum adalah untuk mengalakkan proses pembaikan dan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. ๐Ÿ”ธ Dengan hasil yang Shaklee telah kaji ini, Night Cream membantu merangsang penghasilan kolagen & elastin. ๐Ÿ”ธ Sesuai untuk mereka yang kerap tidur di dalam bilik beraircond. . . ๐ŸŒธRADIANCE C + E ๐Ÿ”ธ Merupakan 20% concentration Vitamin C & Vitamin E. ๐Ÿ”ธ Nutrien di dalam kapsul berwarna emas ini boleh bantu untuk menegang, mencerah, dan kurangkan garisan halus serta kedutan pada kulit. ๐Ÿ”ธMembaiki tona kulit secara kesuluruhan. . . Jom order sekarang โคตโคต WHATSAPP 0162679284 (Dhya Dyah) ๐Ÿ’ . **see bio for whatsapp link. . . #dhyadyahshaklee#SKINCAREbydhyadyahbeauty
22.01.2019 04:52:02
PSSSSttt!!! PROMO ESP TINGGAL 10 HARI JE LAGI.
.
.

JOM GRAB CEPAT SEBELUM TERLA
PSSSSttt!!! PROMO ESP TINGGAL 10 HARI JE LAGI. . . JOM GRAB CEPAT SEBELUM TERLAMBAT . . Kelebihan ESP . ๐ŸŒธKulit jadi lebih anjal dan gebu ๐ŸŒธ Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. ๐ŸŒธ Pudarkan parut ๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat ๐ŸŒธ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut ๐ŸŒธ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita ๐ŸŒธ kulit jadi lebih tegang dan sihat ๐ŸŒธ Menghalang penyakit batu karang ๐ŸŒธ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. ๐ŸŒธ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. ๐ŸŒธ Elakkan kencing manis ๐ŸŒธ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka ๐ŸŒธMelindungi dan menjaga rahim. ๐ŸŒธ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri ๐ŸŒธ Mengandungi protein yang lengkap ๐ŸŒธ Mengurangkan risiko kanser payudara Nak order? klik link di bio๐Ÿ˜Š TRUSTED SID : 1253610 WHATSAAP : 019 9952 839 #shakleekelantan#shakleekedah#shakleeperak#shakleepahang#espshaklee#shakleekualalumpur#shakleeterengganu#shakleejohor#shakleepenang#shakleesibu#shakleesarawak#shakleesabah#shakleeselangor#vitamincshaklee#vivixshaklee#setkecantikanshaklee#setkurusshaklee#setkulitshaklee#sethamilshaklee#shakleekuching#shakleemiri#shakleebintulu#shakleepuchong#shakleekotabharu#youth#skincareshaklee
22.01.2019 04:50:42
YOUTH SKINCARE๐ŸŽ
.
1. Luminous Gel Oil Cleanser
3 dalam 1. Tidak mengandungi sabu
YOUTH SKINCARE๐ŸŽ . 1. Luminous Gel Oil Cleanser 3 dalam 1. Tidak mengandungi sabun. Gabungan campuran vitamin yang dipaten & Polifenol serta Alga. Cleanser ini memperhalus dengan lembut, menyuci & menyediakan kulit untuk langkah seterusnya . 2. Perfecting Skin Toner Membantu membersihkan sel kulit mati & ejen pencemar. Membantu menghidratkan, melembapkan, membekalkan nutrisi & kulit lebih berseri . 3. Youth Activating Serum Ia mempercepatkan penghasilan kolagen, mempercepatkan pembaharuan sel kulit, membantu memulihkan keremajaan seri wajah & mengandungi 10x kepekatan Youth Complex . 4. Age Defense Moisturizer SPF 50 Ia membantu melindungi kulit dari sinaran matahari (berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB). Membantu melembapkan kulit & menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh . 5. Radiance C+E Mengandungi dos 20%. Vitamin C & Vitamin E beserta ekstrak sel rapsberi, membantu menegang & mencerahkan kulit, mengurangkan garis halus & kedutan, melicinkan tekstur kulit juga memperbaiki tona kulit . 6. Advanced Renewal Night Cream (Light) Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur, merangsang penghasilan kolagen & elastin. Kulit lebih muda, licin & cerah . LuvHaryani 014-7222642 #YouthSkincare#shakleetamanmelati#shakleetamanmelawati#shakleetamanibukota#shakleedanaukota#shakleegombak#shakleegombaksetia#shakleegreenwood#shakleewangsamaju#shakleewangsamelawati#shakleesetapak#shakleesetapakindah#shakleesrirampai#shakleesrigombak#shakleesetiawangsa#shakleedamai#shakleejelatek#shakleekeramat#shakleekemensah#shakleeampang#shakleekualalumpur
22.01.2019 04:46:56
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 04:46:55
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 04:46:35
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 04:46:06
KEMURUNGAN DI PAGI HARI
.
Murung la sebab ESP aku tak habis. Hahahaha kenyang sa
KEMURUNGAN DI PAGI HARI . Murung la sebab ESP aku tak habis. Hahahaha kenyang sangat lah. . Sis campur dengan milo je hari ni. Hmmmmmmm sedih. Susu abis pula. Ajaib hilang dari peti ais tu. Haha . Sarapan wajib ni gais. Nt petang kita santap bekal nasi goreng pula. Have a nice day . #shaklee#wealthgreatempire#shakleeekajang#shakleeesaujanaimpian#shakleekualalumpur#shakleecheras#flawlessskin#sihat#kurus#detox#cantik
22.01.2019 04:35:12
Nampak kan bezanya?
.
YOUTH SKINCARE๐ŸŽ
.
1. Luminous Gel Oil Cleanser
3 dalam 1.
Nampak kan bezanya? . YOUTH SKINCARE๐ŸŽ . 1. Luminous Gel Oil Cleanser 3 dalam 1. Tidak mengandungi sabun. Gabungan campuran vitamin yang dipaten & Polifenol serta Alga. Cleanser ini memperhalus dengan lembut, menyuci & menyediakan kulit untuk langkah seterusnya . 2. Perfecting Skin Toner Membantu membersihkan sel kulit mati & ejen pencemar. Membantu menghidratkan, melembapkan, membekalkan nutrisi & kulit lebih berseri . 3. Youth Activating Serum Ia mempercepatkan penghasilan kolagen, mempercepatkan pembaharuan sel kulit, membantu memulihkan keremajaan seri wajah & mengandungi 10x kepekatan Youth Complex . 4. Age Defense Moisturizer SPF 50 Ia membantu melindungi kulit dari sinaran matahari (berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB). Membantu melembapkan kulit & menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh . 5. Radiance C+E Mengandungi dos 20%. Vitamin C & Vitamin E beserta ekstrak sel rapsberi, membantu menegang & mencerahkan kulit, mengurangkan garis halus & kedutan, melicinkan tekstur kulit juga memperbaiki tona kulit . 6. Advanced Renewal Night Cream (Light) Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur, merangsang penghasilan kolagen & elastin. Kulit lebih muda, licin & cerah . LuvHaryani 014-7222642 #YouthSkincare#shakleetamanmelati#shakleetamanmelawati#shakleetamanibukota#shakleedanaukota#shakleegombak#shakleegombaksetia#shakleegreenwood#shakleewangsamaju#shakleewangsamelawati#shakleesetapak#shakleesetapakindah#shakleesrirampai#shakleesrigombak#shakleesetiawangsa#shakleedamai#shakleejelatek#shakleekeramat#shakleekemensah#shakleeampang#shakleekualalumpur
22.01.2019 04:33:06
CLINICAL RESULT WITHOUT COMPROMISE.

Itu apa yang Shaklee yang janjikan.

Dhya m
CLINICAL RESULT WITHOUT COMPROMISE. Itu apa yang Shaklee yang janjikan. Dhya memang tak takkan pandai pandai buat ayat sendiri especially when it comes to fact and customer trust. YOUTH di develop oleh world-class skin experts, yang mana tanda tanda penuaan ini dikaji dan di bandingkan dengan clinical data. Apa tanda2 itu? Baca ni โคตโคต . . โœ… Kedutan pada wajah. โœ… Saiz liang pori. โœ… Tona kulit. โœ… Ketegangan kulit. โœ… Tekstur kulit. โœ… Hiperpigmentasi. โœ… Keserian wajah. โœ… Kekenduran kulit wajah. Jadi dengan tanda2 ini lah YOUTHโ„ข offers clinically proven products created in harmony with nature, bringing you clinical results without compromise. Maksudnya shaklee study semua masalah ni untuk hasilkan YOUTH, untuk make sure youth dapat cater semua masalah ini. Selain itu Youth Skincare juga : โ€ข 100% vegan. โ€ข Bahan semulajadi. โ€ข Bebas kekejaman. โ€ข Hipoalergenik โ€ข Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori) โ€ข Diuji oleh ahli dermatologi โ€ข Diuji oleh ahli oftalmologi And sebab itu lah YOUTH sesuai pada semua jenis kulit, kulit kering ke, berminyak ke, mixed ke, semua sesuai.๐Ÿ˜Š . . Get confidence with SHAKLEE ๐Ÿ’Ÿ . . YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE 100% VEGAN AND CLINICALLY PROVEN โค . . Jom order sekarang โคตโคต WHATSAPP 0162679284
22.01.2019 04:04:20
JOM KEKAL CANTIK DENGAN VIVIX SHAKLEE! #VivixShaklee #DetoxShaklee
__________

K
JOM KEKAL CANTIK DENGAN VIVIX SHAKLEE! #VivixShaklee#DetoxShaklee __________ Korang korang, sis nak share supplements yang korang mesti & wajib sukaaaa, sebab melibatkan kecantikan, haa gituu! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป __________ Info: Dengan hanya Vivix korang boleh kekalkan awet muda korang, korang boleh rawat segala masalah dalaman mahupun luaran korang, Shaklee sangat best sbb menawarkan korang dengan bermacam macam jenis produk kecantikan & kesihatan ๐ŸŒธ๐Ÿ˜‡ __________ Vivix ni juga dikenali dengan 'KING OF SUPPLEMENTS' sbb hanya dengan Vivix sahaja korang boleh merawat segala permasalahan yang korang hadapi. Tak kira korang ada masalah kesihatan pun in shaa Allah kita ikhtiar โค๏ธ __________ Jom kita tukar ke arah yang lebih sihat & cantik haa gitu. Nak free cod? Nak free postage? Jom whatsapp and dm sis sekarang. Harga SPECIAL menanti anda! ๐ŸŽ‰ __________ Love, #nsabeautyshaklee โœจ __________ #vivixshaklee#vivixmurah#vivixshakleemurah#vivixpromo#vivixpromosi#vivixcheras#vivixpetalingjaya#vivixpromosi#detoxvivix#vivixkajang#vivixtaiping#vivixbangsar#vivixfreecod#vivixfreepostage#vivixmurahmurah#shakleefreecod#shakleefreepostage#shakleepetalingjaya#shakleecheras#shakleekualalumpur#shakleetaiping
22.01.2019 04:03:20
FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ’•
.

_
Rata rata yang dah mencuba YOUTH SKINCARE akan share fe
FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ’• . _ Rata rata yang dah mencuba YOUTH SKINCARE akan share feedback yang sangatttt positif tau ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ’• . . โœ”Garis-garis halus makin berkurang. โœ”Kulit jadi lebih tegang. โœ”Liang pori makin mengecil. โœ”Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang. โœ”Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula. โœ”Kulit semakin cerah dan glowing. โœ”Kulit makin lembab dan licin. โœ”Jeragat makin berkurang dan makin pudar. โœ”Ada customer bagitau biji kolestrol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang. โœ”Kedutan bawah mata makin pudar. Dapatkan sekarang special Offer diskaun menanti anda ! . ๐Ÿ“ฒW H A T S A P P : 0 1 6 2 6 7 9 2 8 4 Fast Whatsapp link click on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #dhyadyahshaklee#SKINCAREbydhyadyahbeauty
22.01.2019 04:01:36
KEISTIMEWAAN SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS SHAKLEE BERBANDING VITAMIN C LAIN
KEISTIMEWAAN SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS SHAKLEE BERBANDING VITAMIN C LAIN . VITAMIN C SHAKLEE bersifat SUSTAINED RELEASE, di mana ianya dilepaskan ke dalam sistem tubuh badan secara perlahan lahan mengikut keperluan . Pelepasan VITAMIN C adalah secara perlahan lahan dan berterusan setiap 5 jam, sebanyak 100mg daripada 1 biji tablet yang mngandungi 500mg Vitamin C = 7 1/2 biji oren dilepaskan ke dalam badan . KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan) . ๐ŸŠ membentuk kolagen dalam kulit. ๐ŸŠ mencerahkan kulit. ๐ŸŠ melambatkan proses penuaan. ๐ŸŠ menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. ๐ŸŠ meningkatkan sistem imunisasi badan. ๐ŸŠ membantu mengurangkan masalah alergi. ๐ŸŠ boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. ๐ŸŠ mengurangkan minyak di muka. ๐ŸŠ mengurangkan pertumbuhan jerawat . Sebarang pertanyaan dan inginkan harga yang lebih jimat boleh whatsapp Atul okay ๐Ÿค— . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vitamincshaklee
22.01.2019 03:56:08
KEISTIMEWAAN SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS SHAKLEE BERBANDING VITAMIN C LAIN
KEISTIMEWAAN SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS SHAKLEE BERBANDING VITAMIN C LAIN . VITAMIN C SHAKLEE bersifat SUSTAINED RELEASE, di mana ianya dilepaskan ke dalam sistem tubuh badan secara perlahan lahan mengikut keperluan . Pelepasan VITAMIN C adalah secara perlahan lahan dan berterusan setiap 5 jam, sebanyak 100mg daripada 1 biji tablet yang mngandungi 500mg Vitamin C = 7 1/2 biji oren dilepaskan ke dalam badan . KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan) . ๐ŸŠ membentuk kolagen dalam kulit. ๐ŸŠ mencerahkan kulit. ๐ŸŠ melambatkan proses penuaan. ๐ŸŠ menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. ๐ŸŠ meningkatkan sistem imunisasi badan. ๐ŸŠ membantu mengurangkan masalah alergi. ๐ŸŠ boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. ๐ŸŠ mengurangkan minyak di muka. ๐ŸŠ mengurangkan pertumbuhan jerawat . Sebarang pertanyaan dan inginkan harga yang lebih jimat boleh whatsapp Atul okay ๐Ÿค— . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vitamincshaklee
22.01.2019 03:55:37
KEISTIMEWAAN SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS SHAKLEE BERBANDING VITAMIN C LAIN
KEISTIMEWAAN SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS SHAKLEE BERBANDING VITAMIN C LAIN . VITAMIN C SHAKLEE bersifat SUSTAINED RELEASE, di mana ianya dilepaskan ke dalam sistem tubuh badan secara perlahan lahan mengikut keperluan . Pelepasan VITAMIN C adalah secara perlahan lahan dan berterusan setiap 5 jam, sebanyak 100mg daripada 1 biji tablet yang mngandungi 500mg Vitamin C = 7 1/2 biji oren dilepaskan ke dalam badan . KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan) . ๐ŸŠ membentuk kolagen dalam kulit. ๐ŸŠ mencerahkan kulit. ๐ŸŠ melambatkan proses penuaan. ๐ŸŠ menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. ๐ŸŠ meningkatkan sistem imunisasi badan. ๐ŸŠ membantu mengurangkan masalah alergi. ๐ŸŠ boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. ๐ŸŠ mengurangkan minyak di muka. ๐ŸŠ mengurangkan pertumbuhan jerawat . Sebarang pertanyaan dan inginkan harga yang lebih jimat boleh whatsapp Atul okay ๐Ÿค— . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vitamincshaklee
22.01.2019 03:54:59
BASIC FOR BEAUTY ๐Ÿ˜
-
-
ESP & Vitamin C adalah produk paling top dalam jualan yan
BASIC FOR BEAUTY ๐Ÿ˜ - - ESP & Vitamin C adalah produk paling top dalam jualan yang menjadi kegilaan orang ramai. - - Manfaat & kebaikan ESP:- ๐ŸŒธ Beri lebih bertenaga. ๐ŸŒธ Melicinkan & mencerahkan kulit dengan sekata. ๐ŸŒธ Mengawal selera makan (bagus utk siapa yg ingin kurangkan berat badan) ๐ŸŒธ Mencantikkan body shape. ๐ŸŒธ Kulit kelihatan lebih "glowing" ๐ŸŒธ Mengurangkan pertumbuhan jerawat. ๐ŸŒธ Memudarkan parut/jeragat. ๐ŸŒธ Menguatkan tulang. ๐ŸŒธ Mengatasi masalah gastrik. - - Kebaikan & Manfaat Sustained Release Vita-C Plus:- ๐ŸŠ Merangsang pembentukan kolagen. ๐ŸŠ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda. ๐ŸŠ Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu. ๐ŸŠ Memperbaiki sistem pendarahan. ๐ŸŠ Mencerahkan kulit secara semulajadi. ๐ŸŠ Memberikan tenaga. ๐ŸŠ Mengekalkan kolestrol yang sihat. ๐ŸŠ Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal. ๐ŸŠ Mengawal masalah kulit berminyak. ๐ŸŠ Mengecilkan pori muka. ๐ŸŠ Merawat kulit sunburn. - - Dua produk nie jika diamalkan dengan konsisten akan dapat effect extra beauty taw! ๐Ÿ˜ - - @supplement.bydiyana | 017.296.7807 COD Sekitar KUALA LUMPUR | AMPANG
22.01.2019 03:51:14
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 03:01:01
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 03:00:21
NASIB PEROKOK PASIF
.
Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling .
NASIB PEROKOK PASIF . Dalam banyak banyak product #shaklee, Vivix ni la paling . โค terbaik. โค sedap. โค ekslusif . Sebab, minuman powerful ni lah yang menjaga kunci utama sistem badan kita iaitu DNA . DNA adalah kunci utama terhasilnya sel, tisu, organ dan sistem betul tak? . Tapi sebenarnya DNA ni kian rapuh dik zaman sebab banyak nya berlaku pencemaran di dunia . Paling ringan la, pencemaran asap . Berapa ramai kat sini yang setiap hari terpaksa berhadapan dengan asap kenderaan dan rokok? . Tahu tak oulss, pencemaran ini adalah antara punca utama 20-30% perokok pasif terkena penyakit jantung dan kanser paru paru? . P/S : selain katakan TAKNAK kepada asap rokok, jom amalkan minuman lazat ni untuk preventation daripada pencemaran sekeliling . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . Rabiatul Farahiyah | 0137806811 ๐Ÿ“ฒ . #shakleeforyou#yourshakleedistributor#shakleedistributorrabiatul#0137806811#shakleeampang#shakleehululangat#shakleekualalumpur#pengedarshakleeampang#shakleeselayang#shakleecyberjaya#newbieneeded#newbieopen#shakleecheras#shakleebukitbintang#shakleebyatul#vivixshaklee
22.01.2019 02:59:59
ESP SESUAI UNTUK SIAPA?
โ€ข
Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk co
ESP SESUAI UNTUK SIAPA? โ€ข Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk consume ni, jom kita berkenalan dulu dgn ESP ni. Siapa yg tak kenal lagi dgn ESP tu meh la singgah dulu baca KEBAIKAN ESP ni ๐Ÿ˜ โ€ข ๐Ÿ„ ESP menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ๐Ÿ„ ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda. ๐Ÿ„ ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat. ๐Ÿ„ ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum. ๐Ÿ„ Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. ๐Ÿ„ Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. ๐Ÿ„ Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit. โ€ข ESP VERY RECOMMENDED TO : โ€ข โœ… STUDENTS โœ… IBU MENYUSUKAN ANAK โœ… ORANG GASTRIK โœ… NAK DIET - To order and free consultation with special price, contact ๐Ÿ“ฒ FATIN | 016-273 4761
22.01.2019 02:55:38
ESP SESUAI UNTUK SIAPA?
โ€ข
Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk co
ESP SESUAI UNTUK SIAPA? โ€ข Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk consume ni, jom kita berkenalan dulu dgn ESP ni. Siapa yg tak kenal lagi dgn ESP tu meh la singgah dulu baca KEBAIKAN ESP ni ๐Ÿ˜ โ€ข ๐Ÿ„ ESP menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ๐Ÿ„ ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda. ๐Ÿ„ ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat. ๐Ÿ„ ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum. ๐Ÿ„ Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. ๐Ÿ„ Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. ๐Ÿ„ Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit. โ€ข ESP VERY RECOMMENDED TO : โ€ข โœ… STUDENTS โœ… IBU MENYUSUKAN ANAK โœ… ORANG GASTRIK โœ… NAK DIET โ€ข - To order and free consultation with special price, contact ๐Ÿ“ฒ FATIN | 016-273 4761
22.01.2019 02:53:52
ESP SESUAI UNTUK SIAPA?
โ€ข
Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk co
ESP SESUAI UNTUK SIAPA? โ€ข Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk consume ni, jom kita berkenalan dulu dgn ESP ni. Siapa yg tak kenal lagi dgn ESP tu meh la singgah dulu baca KEBAIKAN ESP ni ๐Ÿ˜ โ€ข ๐Ÿ„ ESP menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ๐Ÿ„ ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda. ๐Ÿ„ ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat. ๐Ÿ„ ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum. ๐Ÿ„ Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. ๐Ÿ„ Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. ๐Ÿ„ Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit. โ€ข ESP VERY RECOMMENDED TO : โ€ข โœ… STUDENTS โœ… IBU MENYUSUKAN ANAK โœ… ORANG GASTRIK โœ… NAK DIET โ€ข - To order and free consultation with special price, contact ๐Ÿ“ฒ FATIN | 016-273 4761
22.01.2019 02:53:10
ESP SESUAI UNTUK SIAPA?
โ€ข
Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk co
ESP SESUAI UNTUK SIAPA? โ€ข Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk consume ni, jom kita berkenalan dulu dgn ESP ni. Siapa yg tak kenal lagi dgn ESP tu meh la singgah dulu baca KEBAIKAN ESP ni ๐Ÿ˜ โ€ข ๐Ÿ„ ESP menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ๐Ÿ„ ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda. ๐Ÿ„ ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat. ๐Ÿ„ ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum. ๐Ÿ„ Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. ๐Ÿ„ Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. ๐Ÿ„ Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit. โ€ข ESP VERY RECOMMENDED TO : โ€ข โœ… STUDENTS โœ… IBU MENYUSUKAN ANAK โœ… ORANG GASTRIK โœ… NAK DIET โ€ข - To order and free consultation with special price, contact ๐Ÿ“ฒ FATIN | 016-273 4761
22.01.2019 02:53:10
ESP SESUAI UNTUK SIAPA?
โ€ข
Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk co
ESP SESUAI UNTUK SIAPA? โ€ข Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk consume ni, jom kita berkenalan dulu dgn ESP ni. Siapa yg tak kenal lagi dgn ESP tu meh la singgah dulu baca KEBAIKAN ESP ni ๐Ÿ˜ โ€ข ๐Ÿ„ ESP menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ๐Ÿ„ ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda. ๐Ÿ„ ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat. ๐Ÿ„ ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum. ๐Ÿ„ Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. ๐Ÿ„ Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. ๐Ÿ„ Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit. โ€ข ESP VERY RECOMMENDED TO : โ€ข โœ… STUDENTS โœ… IBU MENYUSUKAN ANAK โœ… ORANG GASTRIK โœ… NAK DIET โ€ข - To order and free consultation with special price, contact ๐Ÿ“ฒ FATIN | 016-273 4761
22.01.2019 02:52:14
ESP SESUAI UNTUK SIAPA?
โ€ข
Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk co
ESP SESUAI UNTUK SIAPA? โ€ข Sebelum Fatin bagitahu siapa yg sangat sesuai untuk consume ni, jom kita berkenalan dulu dgn ESP ni. Siapa yg tak kenal lagi dgn ESP tu meh la singgah dulu baca KEBAIKAN ESP ni ๐Ÿ˜ โ€ข ๐Ÿ„ ESP menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ๐Ÿ„ ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda. ๐Ÿ„ ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat. ๐Ÿ„ ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. ๐Ÿ„ Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum. ๐Ÿ„ Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. ๐Ÿ„ Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. ๐Ÿ„ Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit. โ€ข ESP VERY RECOMMENDED TO : โ€ข โœ… STUDENTS โœ… IBU MENYUSUKAN ANAK โœ… ORANG GASTRIK โœ… NAK DIET โ€ข - To order and free consultation with special price, contact ๐Ÿ“ฒ FATIN | 016-273 4761
22.01.2019 02:52:14
WAH WAH! PROMO SEHINGGA FEBRUARY LAA! ๐Ÿ˜ VIVIX THE KING OF SUPPLEMENTS! โœจ
/
Vivix
WAH WAH! PROMO SEHINGGA FEBRUARY LAA! ๐Ÿ˜ VIVIX THE KING OF SUPPLEMENTS! โœจ / Vivix adalah supplement paling terbaik utk ikhtiar dari segi kesihatan, penyakit kronik (spt jantung, strok, kencing manis dsbnya), kanser, cyst, kecantikan & sebagainya! ๐Ÿค— / Ini baru promo Shaklee tau, belum termasuk dengan promo #nsabeautyshaklee haa berganda laaa promo nya! Siapa berminat? ๐Ÿ˜ / Okay cepat cepat dm sekarang ๐Ÿ˜ atau whatsapp laju laju sekarang hanya perlu klik sahaja link whatsapp di profile! / Love, #nsabeautyshaklee ๐ŸŒˆ / #vivixshaklee#vivixmurah#vivixshakleemurah#vivixpromo#vivixpromosi#vivixcheras#vivixpetalingjaya#vivixpromosi#shakleefreecod#shakleefreepostage#shakleepetalingjaya#shakleecheras#shakleekualalumpur#shakleetaiping
22.01.2019 02:50:14
PROMOSI HARGA MURAH YOUTH STARTER SET
 4 item dalam Youth Skincare Starter Set i
PROMOSI HARGA MURAH YOUTH STARTER SET 4 item dalam Youth Skincare Starter Set ini dapat membantu anda atasi masalah kulit seperti : . โœ… Jerawat โœ… Blackheads/Whiteheads โœ… Pori terbuka โœ… Tona kulit tak sekata . โคExclusive dapat FREE GIFT SPECIAL MIRROR Limited Edition. Dapatkan sekarang ! . ๐Ÿ“ฒW H A T S A P P : 0 1 6 2 6 7 9 2 8 4 Fast Whatsapp link click on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #dhyadyahshaklee#SKINCAREbydhyadyahbeauty
22.01.2019 02:47:15
AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih dar
AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50 Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh. Bahan-bahan Utama โค SPF 50, โคVital Repair+ยฎ Complex, โคMuscadine Grape Extract Dapatkan sekarang special Offer diskaun menanti anda ! . ๐Ÿ“ฒW H A T S A P P : 0 1 6 2 6 7 9 2 8 4 Fast Whatsapp link click on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #dhyadyahshaklee#SKINCAREbydhyadyahbeauty
22.01.2019 02:44:01
Selamat pagi! .

Kedai Shaklee Enon dah bukak dah! Cecepat slot order kalau ada
Selamat pagi! . Kedai Shaklee Enon dah bukak dah! Cecepat slot order kalau ada yang berminat nak beli mana-mana produk Shaklee memang laku keras all time! . ๐ŸŒธ Set Cantik ๐ŸŒธ Set Kurus ๐ŸŒธ Set Youth ๐ŸŒธ Set Ibu Mengandung ๐ŸŒธ Set Ibu Berpantang ๐ŸŒธ Set TTC . And paling famous sekarang and tengah ada promo is ESP Shaklee! Haaaa Cepat-cepat grab okey? Klik je link yang dekt bio untuk order . ๐Ÿ’‹
22.01.2019 02:42:39
FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ’•
.

_
Rata rata yang dah mencuba YOUTH SKINCARE akan share fe
FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ’• . _ Rata rata yang dah mencuba YOUTH SKINCARE akan share feedback yang sangatttt positif tau ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ’• . . โœ”Garis-garis halus makin berkurang. โœ”Kulit jadi lebih tegang. โœ”Liang pori makin mengecil. โœ”Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang. โœ”Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula. โœ”Kulit semakin cerah dan glowing. โœ”Kulit makin lembab dan licin. โœ”Jeragat makin berkurang dan makin pudar. โœ”Ada customer bagitau biji kolestrol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang. โœ”Kedutan bawah mata makin pudar. Dapatkan sekarang special Offer diskaun menanti anda ! . ๐Ÿ“ฒW H A T S A P P : 0 1 6 2 6 7 9 2 8 4 Fast Whatsapp link click on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #dhyadyahshaklee#SKINCAREbydhyadyahbeauty
22.01.2019 02:34:30
VITAMIN C PALINGGG JIMAT DI PASARAN !

Sebotol ada 180 biji
TAHAN SEHINGGA 6 BUL
VITAMIN C PALINGGG JIMAT DI PASARAN ! Sebotol ada 180 biji TAHAN SEHINGGA 6 BULAN Korang bayangkan ? Sehari berapa sen sahaja korang keluarkan untuk dapat vitamin c yang cukup dan terbaik๐Ÿ˜Š Berbaloi kan ? Nak dapatkan harga special boleh whatsapp nisa kat bawah . . ๐Ÿ“ž 01125724335 (NISA SHAKLEE) POSTAGE WORLDWIDE SETIAP HARI ๐ŸŒธ . . #vitamincshaklee#vitaminc#vitamincshakleemurah#shakleemalaysia#shakleetrustedseller#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleemarang#shakleekuantan#shakleekedah#shakleekualalumpur#shakleesetapak#shakleesrirampai#shakleebesteffects#shakleelovers#shakleeselangor#shakleejb#shakleeklang#shakleenilai#shakleerawang#shakleeshahalam
22.01.2019 02:18:44
VITAMIN C PALINGGG JIMAT DI PASARAN !

Sebotol ada 180 biji
TAHAN SEHINGGA 6 BUL
VITAMIN C PALINGGG JIMAT DI PASARAN ! Sebotol ada 180 biji TAHAN SEHINGGA 6 BULAN Korang bayangkan ? Sehari berapa sen sahaja korang keluarkan untuk dapat vitamin c yang cukup dan terbaik๐Ÿ˜Š Berbaloi kan ? Nak dapatkan harga special boleh whatsapp nisa kat bawah . . ๐Ÿ“ž 01125724335 (NISA SHAKLEE) POSTAGE WORLDWIDE SETIAP HARI ๐ŸŒธ . . #vitamincshaklee#vitaminc#vitamincshakleemurah#shakleemalaysia#shakleetrustedseller#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleemarang#shakleekuantan#shakleekedah#shakleekualalumpur#shakleesetapak#shakleesrirampai#shakleebesteffects#shakleelovers#shakleeselangor#shakleejb#shakleeklang#shakleenilai#shakleerawang#shakleeshahalam
22.01.2019 02:17:42
VITAMIN C PALINGGG JIMAT DI PASARAN !

Sebotol ada 180 biji
TAHAN SEHINGGA 6 BUL
VITAMIN C PALINGGG JIMAT DI PASARAN ! Sebotol ada 180 biji TAHAN SEHINGGA 6 BULAN Korang bayangkan ? Sehari berapa sen sahaja korang keluarkan untuk dapat vitamin c yang cukup dan terbaik๐Ÿ˜Š Berbaloi kan ? Nak dapatkan harga special boleh whatsapp nisa kat bawah . . ๐Ÿ“ž 01125724335 (NISA SHAKLEE) POSTAGE WORLDWIDE SETIAP HARI ๐ŸŒธ . . #vitamincshaklee#vitaminc#vitamincshakleemurah#shakleemalaysia#shakleetrustedseller#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleemarang#shakleekuantan#shakleekedah#shakleekualalumpur#shakleesetapak#shakleesrirampai#shakleebesteffects#shakleelovers#shakleeselangor#shakleejb#shakleeklang#shakleenilai#shakleerawang#shakleeshahalam
22.01.2019 02:16:43
LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH ! IBU BERPANTANG ELOK AMALKAN.. Vitamin C bertindak s
LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH ! IBU BERPANTANG ELOK AMALKAN.. Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas . . For your info , badan kita tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C sangat2 membantu untuk : . . ๐Ÿ’• Mengurangkan kedutan, melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’• Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit ๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat ๐Ÿ’• Membantu dalam penyembuhan luka. ๐Ÿ’• Melindungi kulit daripada radikal bebas dan sinaran cahaya matahari melampau . . Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik dan berkualiti tinggi di pasaran ๐Ÿ’– . . Sangat jimat! Sebotol ada 180 biji dan tahan sehingga 6 bulan penggunaan . . . Dapatkan harga special . Sebarang order / pertanyaan boleh terus whatsapp Nisa ya!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ 011-2572.4335 | NISA SHAKLEE . #vitamincshaklee#vitaminc#vitamincshakleemurah#shakleemalaysia#shakleetrustedseller#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleemarang#shakleekuantan#shakleekedah#shakleekualalumpur#shakleesetapak#shakleesrirampai#shakleebesteffects#shakleelovers#shakleeselangor#shakleejb#shakleeklang#shakleenilai#shakleerawang#shakleeshahalam
22.01.2019 02:12:59
Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sih
Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas . . For your info , badan kita tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C sangat2 membantu untuk : . . ๐Ÿ’• Mengurangkan kedutan, melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’• Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit ๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat ๐Ÿ’• Membantu dalam penyembuhan luka. ๐Ÿ’• Melindungi kulit daripada radikal bebas dan sinaran cahaya matahari melampau . . Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik dan berkualiti tinggi di pasaran ๐Ÿ’– . . Sangat jimat! Sebotol ada 180 biji dan tahan sehingga 6 bulan penggunaan . . . Dapatkan harga special . Sebarang order / pertanyaan boleh terus whatsapp Nisa ya!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ 011-2572.4335 | NISA SHAKLEE . #vitamincshaklee#vitaminc#vitamincshakleemurah#shakleemalaysia#shakleetrustedseller#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleemarang#shakleekuantan#shakleekedah#shakleekualalumpur#shakleesetapak#shakleesrirampai#shakleebesteffects#shakleelovers#shakleeselangor#shakleejb#shakleeklang#shakleenilai#shakleerawang#shakleeshahalam
22.01.2019 02:05:26
Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sih
Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas . . For your info , badan kita tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C sangat2 membantu untuk : . . ๐Ÿ’• Mengurangkan kedutan, melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’• Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit ๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat ๐Ÿ’• Membantu dalam penyembuhan luka. ๐Ÿ’• Melindungi kulit daripada radikal bebas dan sinaran cahaya matahari melampau . . Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik dan berkualiti tinggi di pasaran ๐Ÿ’– . . Sangat jimat! Sebotol ada 180 biji dan tahan sehingga 6 bulan penggunaan . . . Dapatkan harga special . Sebarang order / pertanyaan boleh terus whatsapp Nisa ya!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ 011-2572.4335 | NISA SHAKLEE . #vitamincshaklee#vitaminc#vitamincshakleemurah#shakleemalaysia#shakleetrustedseller#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleemarang#shakleekuantan#shakleekedah#shakleekualalumpur#shakleesetapak#shakleesrirampai#shakleebesteffects#shakleelovers#shakleeselangor#shakleejb#shakleeklang#shakleenilai#shakleerawang#shakleeshahalam
22.01.2019 02:04:43
PARUT JERAWAT HITAM PUDAR !

Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakk
PARUT JERAWAT HITAM PUDAR ! Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas . . For your info , badan kita tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C sangat2 membantu untuk : . . ๐Ÿ’• Mengurangkan kedutan, melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’• Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit ๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat ๐Ÿ’• Membantu dalam penyembuhan luka. ๐Ÿ’• Melindungi kulit daripada radikal bebas dan sinaran cahaya matahari melampau . . Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik dan berkualiti tinggi di pasaran ๐Ÿ’– . . Sangat jimat! Sebotol ada 180 biji dan tahan sehingga 6 bulan penggunaan . . . Dapatkan harga special . Sebarang order / pertanyaan boleh terus whatsapp Nisa ya!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ 011-2572.4335 | NISA SHAKLEE . #vitamincshaklee#vitaminc#vitamincshakleemurah#shakleemalaysia#shakleetrustedseller#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleemarang#shakleekuantan#shakleekedah#shakleekualalumpur#shakleesetapak#shakleesrirampai#shakleebesteffects#shakleelovers#shakleeselangor#shakleejb#shakleeklang#shakleenilai#shakleerawang#shakleeshahalam
22.01.2019 02:03:39
ALHAMDULILLAH! #feedbacksetkecantikanshaklee ๐Ÿ˜ Hanya dengan Set Kecantikan Aura
ALHAMDULILLAH! #feedbacksetkecantikanshaklee ๐Ÿ˜ Hanya dengan Set Kecantikan Aura Seri Shaklee, kita ikhtiar semua permasalahan akan dirawat ๐Ÿ˜โœจ / Siapa sini ada masalah kulit spt, kulit berjerawat, berjeragat, kusam, tona kulit tak sekata & dll? ๐Ÿ™๐Ÿปโ€โ™€๏ธ / Yes korang, sis faham sangat, bila semua ni jadi bebanan/masalah, kita jadi kurang berkeyakinan, kurang semangat nak tempuh hari hari kita kan? ๐Ÿ™๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Argh, murungnya! ๐Ÿ˜ญ / Eh sayang! Jangan cmtu, jangan terus mengalah, jangan terus rasa setiap masalah takde masalah, sbb tu jom kita ikhtiar dgn Set Kecantikan Aura Seri Shaklee! ๐Ÿ˜โœจ / Okay set Kecantikan Aura Seri mengandungi ESP, VITA C & VITA E. Yes, ketiga tiga adik beradik ni mempunyai fungsi & kelebihan yang tersendiri. Mereka ada kombinasi yang paling terbaik utk dptkan seri korang! Malah akan lebih berseri seri gitu! ๐Ÿ˜ / Haaa mesti tak sabar nak tahu kn? Apa lagi korang, cepat cepat lah dm/ws sis sekarang. Sebab sis nk open slot utk 5 ORANG TERAWAL akan dapat harga terlebih kasih sayang! ๐Ÿ˜ / Siapa onzzzzz? Whatsapp/dm sekarang tauuuu! โค๏ธ / Love, #nsabeautyshaklee โœจ / #setkecantikanshakleemurah#setkecantikanshaklee#espshaklee#espshakleemurah#espshakleepromo#espshakleefreepostage#setkecantikanshaklee#setkecantikanshakleemurah#shaklee#shakleemalaysia#shakleemurah#shakleeeffect#vitcshaklee#vitcshakleemurah#vitcshakleepromo#shakleefreecod#shakleefreepostage#shakleepetalingjaya#shakleecheras#shakleekualalumpur#shakleetaiping
22.01.2019 02:01:08
Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sih
Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas . . For your info , badan kita tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C sangat2 membantu untuk : . . ๐Ÿ’• Mengurangkan kedutan, melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’• Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit ๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat ๐Ÿ’• Membantu dalam penyembuhan luka. ๐Ÿ’• Melindungi kulit daripada radikal bebas dan sinaran cahaya matahari melampau . . Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik dan berkualiti tinggi di pasaran ๐Ÿ’– . . Sangat jimat! Sebotol ada 180 biji dan tahan sehingga 6 bulan penggunaan . . . Dapatkan harga special . Sebarang order / pertanyaan boleh terus whatsapp Nisa ya!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ 011-2572.4335 | NISA SHAKLEE . #vitamincshaklee#vitaminc#vitamincshakleemurah#shakleemalaysia#shakleetrustedseller#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleemarang#shakleekuantan#shakleekedah#shakleekualalumpur#shakleesetapak#shakleesrirampai#shakleebesteffects#shakleelovers#shakleeselangor#shakleejb#shakleeklang#shakleenilai#shakleerawang#shakleeshahalam
22.01.2019 02:00:57
Assalamualaikum & Selamat Pagi
.
Pagi pagi nie jom shake ESP dulu.
.
Siapa tak t
Assalamualaikum & Selamat Pagi . Pagi pagi nie jom shake ESP dulu. . Siapa tak tau ESP ni utk apa๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ . Meh nak bg tau ๐Ÿ˜˜ . Sapa rajin minum ESP, uolls akan dpt benefit ni โคต๏ธ . โœ”๏ธ Mencerahkan kulit seluruh badan โœ”๏ธ Memberikan tenaga berpanjangan โœ”๏ธ Mencantikkan kulit โœ”๏ธ Diet Sihat โœ”๏ธ Protein lengkap utk badan . Kulit Cantik. Badan pun Sihat ๐Ÿ˜˜ . Nak Special Consultation & Special Price?? . DM / Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ0179875818 . #shaklee#shakleeputrajaya#shakleecyberjaya#shakleekualalumpur#shakleekelantan#shakleekotabharu#shakleemalaysia#shakleemurah#shakleeeffect#shakleepromo#kulitcantik#badansihat#supplements#makanantambahan#shakleetrustedseller
22.01.2019 01:09:55
GOOD MORNING WITH ESP BREAKFAST ๐Ÿ˜‹
-
-
Setiap pagi memang rutin Diyana bancuh ESP
GOOD MORNING WITH ESP BREAKFAST ๐Ÿ˜‹ - - Setiap pagi memang rutin Diyana bancuh ESP sebelum buat kerja. Kadang-kadang terskip pagi, boleh amik tengahari. Tiada alasan untuk skip! - - Lepas bancuh ESP, boleh ambil sedikit sarapan baru lah extra cergas, bertenaga, tak lemau jea pepagi, haa sambil sambil tu dapat extra kulit cantik sekali taw! ๐Ÿ˜‰ - - Kenapa ESP? - - ESP adalah PROTEIN yang membina tubuh kita seperti batu bata yang membina rumah. Ia adalah penting untuk pertumbuhan, penyelenggaraan dan pembaikan tisu dalam badan kita, termasuk kulit kita. - - Lagi satu kalau korang nak tahu ESP nie mengandungi ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ - - Isoleucine (630mg) & Leucine (1160mg) untuk mengawal gula dalam darah untuk sintesis hemoglobin bagi menghasilkan tenaga. - - Bagus kan ESP nie ๐Ÿ‘๐Ÿผ - - Bulan nie Shaklee buat PROMO ESP BEST GILA!! Tinggal lagi berapa hari jea! - - โœ… Beli 6 tong ESP, akan dapat PERCUMA 1 tong ESP โœ… Beli 2 tong ESP, akan dapat DISKAUN 5% - - GRAB ESP NOW!! - - @supplement.bydiyana | 017.296.7807 COD Sekitar KUALA LUMPUR | AMPANG
22.01.2019 01:01:07
JOM KEKAL CANTIK DENGAN VIVIX SHAKLEE! #VivixShaklee #DetoxShaklee
__________

K
JOM KEKAL CANTIK DENGAN VIVIX SHAKLEE! #VivixShaklee#DetoxShaklee __________ Korang korang, sis nak share supplements yang korang mesti & wajib sukaaaa, sebab melibatkan kecantikan, haa gituu! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป __________ Info: Dengan hanya Vivix korang boleh kekalkan awet muda korang, korang boleh rawat segala masalah dalaman mahupun luaran korang, Shaklee sangat best sbb menawarkan korang dengan bermacam macam jenis produk kecantikan & kesihatan ๐ŸŒธ๐Ÿ˜‡ __________ Vivix ni juga dikenali dengan 'KING OF SUPPLEMENTS' sbb hanya dengan Vivix sahaja korang boleh merawat segala permasalahan yang korang hadapi. Tak kira korang ada masalah kesihatan pun in shaa Allah kita ikhtiar โค๏ธ __________ Jom kita tukar ke arah yang lebih sihat & cantik haa gitu. Nak free cod? Nak free postage? Jom whatsapp and dm sis sekarang. Harga SPECIAL menanti anda! ๐ŸŽ‰ __________ Love, #nsabeautyshaklee โœจ __________ #vivixshaklee#vivixmurah#vivixshakleemurah#vivixpromo#vivixpromosi#vivixcheras#vivixpetalingjaya#vivixpromosi#detoxvivix#vivixkajang#vivixtaiping#vivixbangsar#vivixfreecod#vivixfreepostage#vivixmurahmurah#shakleefreecod#shakleefreepostage#shakleepetalingjaya#shakleecheras#shakleekualalumpur#shakleetaiping
22.01.2019 00:41:33
PROMOSI ESP MURAHHHHH ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
Ramai yang tanya dhya, kalau nak kurus dalam mas
PROMOSI ESP MURAHHHHH ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ . . . Ramai yang tanya dhya, kalau nak kurus dalam masa yang sama nak cantik jugak, selalu kena amek supplement apa? . Jawapannya tak lain tak bukan, ESP! Ramai yang SETUJU bila ambil ESP. Berat badan semakin berkurang. Dan bukan itu sahaja, kulit juga semakin cantik cerah berseri ๐Ÿ˜ย . Dhya sendiri berjaya kurus dengan ESP! . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . โœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit. โœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat. โœ… Mempercepat penyembuhan luka. โœ… Memberi rasa kenyang lebih lama. โœ… Menganjalkan payu dara & punggung. โœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati. โœ… Memberikan lebih tenaga. โœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu. โœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah. โœ… Menyihatkan kuku & rambut. โœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah. โœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh). โœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . โœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim. โœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan. . . Untuk anda yang nak dapatkan ESP PROMO MURAH GILA, boleh contact Dhya โคตโคต . http://dhyadyah.wasap.my Dhya Dyah WHATSAPP : ๐Ÿ“ฒ0162679284 . #dhyadyahshaklee
21.01.2019 23:50:23
PROMOSI ESP MURAHHHHH ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
Ramai yang tanya dhya, kalau nak kurus dalam mas
PROMOSI ESP MURAHHHHH ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ . . . Ramai yang tanya dhya, kalau nak kurus dalam masa yang sama nak cantik jugak, selalu kena amek supplement apa? . Jawapannya tak lain tak bukan, ESP! Ramai yang SETUJU bila ambil ESP. Berat badan semakin berkurang. Dan bukan itu sahaja, kulit juga semakin cantik cerah berseri ๐Ÿ˜ย . Dhya sendiri berjaya kurus dengan ESP! . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . โœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit. โœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat. โœ… Mempercepat penyembuhan luka. โœ… Memberi rasa kenyang lebih lama. โœ… Menganjalkan payu dara & punggung. โœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati. โœ… Memberikan lebih tenaga. โœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu. โœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah. โœ… Menyihatkan kuku & rambut. โœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah. โœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh). โœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . โœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim. โœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan. . . Untuk anda yang nak dapatkan ESP PROMO MURAH GILA, boleh contact Dhya โคตโคต . http://dhyadyah.wasap.my Dhya Dyah WHATSAPP : ๐Ÿ“ฒ0162679284 . #dhyadyahshaklee
21.01.2019 23:43:45
PROMOSI ESP MURAHHHHH ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
Ramai yang tanya dhya, kalau nak kurus dalam mas
PROMOSI ESP MURAHHHHH ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ . . . Ramai yang tanya dhya, kalau nak kurus dalam masa yang sama nak cantik jugak, selalu kena amek supplement apa? . Jawapannya tak lain tak bukan, ESP! Ramai yang SETUJU bila ambil ESP. Berat badan semakin berkurang. Dan bukan itu sahaja, kulit juga semakin cantik cerah berseri ๐Ÿ˜ย . Dhya sendiri berjaya kurus dengan ESP! . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . โœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit. โœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat. โœ… Mempercepat penyembuhan luka. โœ… Memberi rasa kenyang lebih lama. โœ… Menganjalkan payu dara & punggung. โœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati. โœ… Memberikan lebih tenaga. โœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu. โœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah. โœ… Menyihatkan kuku & rambut. โœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah. โœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh). โœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . โœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim. โœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan. . . Untuk anda yang nak dapatkan ESP PROMO MURAH GILA, boleh contact Dhya โคตโคต . http://dhyadyah.wasap.my Dhya Dyah WHATSAPP : ๐Ÿ“ฒ0162679284 . #dhyadyahshaklee
21.01.2019 23:42:31
Buy 2 @ 5% off . Buy 6 free 1 canister ESP! For those yang nak beli blender ferr
Buy 2 5% off . Buy 6 free 1 canister ESP! For those yang nak beli blender ferrano shaklee sekali dgn ESP are allowed! Lekaih WhatsApp aimi! . . . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL โ€”โ€”> TISU โ€”โ€”โ€“> ORGAN โ€”โ€”โ€”> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . โœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit . โœ… Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . โœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat . โœ… Mempercepat penyembuhan luka . โœ… Memberi rasa kenyang lebih lama . โœ… Menganjalkan payu dara & punggung . โœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . โœ… Memberikan lebih tenaga . โœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu . โœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . โœ… Menyihatkan kuku & rambut . โœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah . โœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . โœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . โœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim โœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 Trusted SID . #shakleeterengganu#shakleehuluterengganu#shakleekualalumpur#shakleemalaysia#shakleeuiagombak#shakleeumt#shakleeunisza#sayajualShaklee#shakleeterengganu#shakleeyearendsale#shakleekualalumpur#shakleeuia#shakleeumt#shakleeunisza#shakleeseluruhmalaysia#shakleekualaberang#shakleeajil#shakleebukitdiman#shakleebukitpayung#shakleeseluruhmalaysia#sayajualshaklee#shakleeampang#shakleeklcc#ESPshaklee
21.01.2019 23:12:19
YOUTH STARTER SET!
HARGA ASAL RM850!
TAPI SEKARANG HARGA PROMOSI RM612 SAHAJA ๐Ÿ˜!
YOUTH STARTER SET! HARGA ASAL RM850! TAPI SEKARANG HARGA PROMOSI RM612 SAHAJA ๐Ÿ˜! . Exclusive dapat FREE GIFT SPECIAL MIRROR Limited Edition!! . 4 item dalam Youth Skincare Starter Set ini dapat membantu anda atasi masalah kulit seperti : . โœ… Jerawat โœ… Blackheads/Whiteheads โœ… Pori terbuka โœ… Tona kulit tak sekata Dapatkan sekarang ! . ๐Ÿ“ฒW H A T S A P P : 0 1 6 2 6 7 9 2 8 4 Fast Whatsapp link click on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #dhyadyahshaklee#SKINCAREbydhyadyahbeauty
21.01.2019 06:40:13
YOUTH STARTER SET!
HARGA ASAL RM850!
TAPI SEKARANG HARGA PROMOSI RM612 SAHAJA ๐Ÿ˜!
YOUTH STARTER SET! HARGA ASAL RM850! TAPI SEKARANG HARGA PROMOSI RM612 SAHAJA ๐Ÿ˜! . Exclusive dapat FREE GIFT SPECIAL MIRROR Limited Edition!! . 4 item dalam Youth Skincare Starter Set ini dapat membantu anda atasi masalah kulit seperti : . โœ… Jerawat โœ… Blackheads/Whiteheads โœ… Pori terbuka โœ… Tona kulit tak sekata Dapatkan sekarang ! . ๐Ÿ“ฒW H A T S A P P : 0 1 6 2 6 7 9 2 8 4 Fast Whatsapp link click on bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #dhyadyahshaklee#SKINCAREbydhyadyahbeauty
21.01.2019 06:39:44
21.01.2019 06:36:22
PELUANG BISNES DENGAN SHAKLEE

Dhya buka peluang kepada yang ingin menjana penda
PELUANG BISNES DENGAN SHAKLEE Dhya buka peluang kepada yang ingin menjana pendapatan dengan Shaklee minimum mulai Rm2000 sebulan dan keatas. Tak perlu keluar modal Tak perlu simpan stock Hanya perlukan SEMANGAT DAN KEINGINAN UNTUK BERJAYA. Berminat boleh terus whatsapp dhya. Dhya Dyah Founder of Adore Empire 0162679284 . . #dhyadyahshaklee
21.01.2019 06:06:25
PELUANG BISNES DENGAN SHAKLEE

Dhya buka peluang kepada yang ingin menjana penda
PELUANG BISNES DENGAN SHAKLEE Dhya buka peluang kepada yang ingin menjana pendapatan dengan Shaklee minimum mulai Rm2000 sebulan dan keatas. Tak perlu keluar modal Tak perlu simpan stock Hanya perlukan SEMANGAT DAN KEINGINAN UNTUK BERJAYA. Berminat boleh terus whatsapp dhya. Dhya Dyah Founder of Adore Empire 0162679284 . . #dhyadyahshaklee
21.01.2019 06:01:09
PELUANG BISNES DENGAN SHAKLEE

Dhya buka peluang kepada yang ingin menjana penda
PELUANG BISNES DENGAN SHAKLEE Dhya buka peluang kepada yang ingin menjana pendapatan dengan Shaklee minimum mulai Rm2000 sebulan dan keatas. Tak perlu keluar modal Tak perlu simpan stock Hanya perlukan SEMANGAT DAN KEINGINAN UNTUK BERJAYA. Berminat boleh terus whatsapp dhya. Dhya Dyah Founder of Adore Empire 0162679284 . . #dhyadyahshaklee
21.01.2019 05:58:29
Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sih
Vitamin C bertindak sebagai antioksida , menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas . . For your info , badan kita tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C sangat2 membantu untuk : . . ๐Ÿ’• Mengurangkan kedutan, melembapkan kulit yang kering ๐Ÿ’• Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit ๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat ๐Ÿ’• Membantu dalam penyembuhan luka. ๐Ÿ’• Melindungi kulit daripada radikal bebas dan sinaran cahaya matahari melampau . . Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik dan berkualiti tinggi di pasaran ๐Ÿ’– . . Sangat jimat! Sebotol ada 180 biji dan tahan sehingga 6 bulan penggunaan . . . Dapatkan harga special . Sebarang order / pertanyaan boleh terus whatsapp Nisa ya!๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ 011-2572.4335 | NISA SHAKLEE
21.01.2019 05:31:03
VITAMIN C TERBAIK HARGA TAK SAMPAI RM100 UNTUK 6 BULAN! JIMAT SANGATTTT!! ๐Ÿ˜
.
.
VITAMIN C TERBAIK HARGA TAK SAMPAI RM100 UNTUK 6 BULAN! JIMAT SANGATTTT!! ๐Ÿ˜ . . Dah lah murah jee pastu memang BERBALOI SANGAT BELI sebab boleh TAHAN 6 BULAN PENGGUNAAN tau โ˜บ๏ธ . . Badan kite tak boleh hasilkan vitamin c ni dengan sendiri tauu , so nak taknak memang kite kena ambil dari sumber pemakanan yang lain . Dan semestinya vitamin c shaklee adalah pilihan terbaik berbanding vit c yang ada di pasaran kerana mempunyai SISTEM TEKNOLOGI SUSTAINED RELEASE ; pelepasan vitamin c secara berperingkat selama 5 jam berturut-turut. Memastikan badan kite mendapat bekalan vit c yang optimum ๐Ÿ’ช๐Ÿป . . Antara manfaat utama Vitamin C Shaklee? . ๐Ÿงก MERANGSANG PEMBENTUKAN KOLAGEN SEMULAJADI ๐Ÿงก MEMBANTU MENGATASI MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT, KULIT KUSAM ๐Ÿงก SEKATAKAN TONA KULIT ๐Ÿงก MELEMBAPKAN KULIT ๐Ÿงก MENCERAHKAN KULIT KESELURUHAN ๐Ÿงก MENINGKATKAN IMUNISASI TUBUH ๐Ÿงก MELINDUNGI KULIT DARI CAHAYA MATAHARI ๐Ÿงก MENGECUTKAN JERAWAT ๐Ÿงก BOLEH BUAT MASKER . . Whatsapp Nisa untuk dapatkan harga special hari ini โœจ . . #vitamincshaklee . . ๐ŸŒผ NISA SHAKLEE | 011-25724335
21.01.2019 05:23:11
VITAMIN C TERBAIK HARGA TAK SAMPAI RM100 UNTUK 6 BULAN! JIMAT SANGATTTT!! ๐Ÿ˜
.
.
VITAMIN C TERBAIK HARGA TAK SAMPAI RM100 UNTUK 6 BULAN! JIMAT SANGATTTT!! ๐Ÿ˜ . . Dah lah murah jee pastu memang BERBALOI SANGAT BELI sebab boleh TAHAN 6 BULAN PENGGUNAAN tau โ˜บ๏ธ . . Badan kite tak boleh hasilkan vitamin c ni dengan sendiri tauu , so nak taknak memang kite kena ambil dari sumber pemakanan yang lain . Dan semestinya vitamin c shaklee adalah pilihan terbaik berbanding vit c yang ada di pasaran kerana mempunyai SISTEM TEKNOLOGI SUSTAINED RELEASE ; pelepasan vitamin c secara berperingkat selama 5 jam berturut-turut. Memastikan badan kite mendapat bekalan vit c yang optimum ๐Ÿ’ช๐Ÿป . . Antara manfaat utama Vitamin C Shaklee? . ๐Ÿงก MERANGSANG PEMBENTUKAN KOLAGEN SEMULAJADI ๐Ÿงก MEMBANTU MENGATASI MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT, KULIT KUSAM ๐Ÿงก SEKATAKAN TONA KULIT ๐Ÿงก MELEMBAPKAN KULIT ๐Ÿงก MENCERAHKAN KULIT KESELURUHAN ๐Ÿงก MENINGKATKAN IMUNISASI TUBUH ๐Ÿงก MELINDUNGI KULIT DARI CAHAYA MATAHARI ๐Ÿงก MENGECUTKAN JERAWAT ๐Ÿงก BOLEH BUAT MASKER . . Whatsapp Nisa untuk dapatkan harga special hari ini โœจ . . #vitamincshaklee . . ๐ŸŒผ NISA SHAKLEE | 011-25724335
21.01.2019 05:19:21
Next
loading