Instagram tag shakleejohor

Advertisement
📌 LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!!
-
HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk
📌 LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! - HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu 😄 - 🍯 melembutkan kulit / tumit kasar pecah 🍯 merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🍯 menghilangkan luka dan merawat eczema 🍯 melegakan gigitan serangga / nyamuk 🍯 merawat kulit gatal 🍯 menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox 🍯 losyen harian untuk kulit kering 🍯 krim urut badan lenguh 🍯 merawat kesan luka melecur 🍯 melegakan badan / kepala ketika tidak sihat 🍯 merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga 🍯 baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan) 🍯 membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🍯 membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan - Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! - Ada yang berminat? Boleh direct whatsapp ema tau. Anda akan dapat BEST PRICE dan FREE CONSULTANTION/GUIDE if menjadi customer ema. - More info, orders or consultation whatsapp ema ⤵️ - 📲 ‪013-7533735‬ - #espshaklee#performancedrink#promoShaklee#sayajualShaklee#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleeuum#shakleesintok#shakleekedah#shakleejohor#shakleejohorbahru
20.01.2019 04:43:58
MAK MAK PUNYA FAVOURITE CREAM 😜
-
Ni lah dia HERBAL BLEND CREAM.
-
Cream ni mema
MAK MAK PUNYA FAVOURITE CREAM 😜 - Ni lah dia HERBAL BLEND CREAM. - Cream ni memang kegemaran ramai mak mak yang ada baby, ada anak kecik. - Multifunction Cream yang asal restock je habis. Asal habis je restock. Restock 10, hilang terus tak nampak bayang dah. - Faham sangat dah. Sebab cream ni banyak kegunaan dia. Alang-alang beli, sorang ambil dua tiub terus. - Sesuai untuk: - ✅Gatal-gatal ✅Ruam susu ✅Ruam Lampin ✅Eczema ✅HFMD ✅Melecur ✅Gigitan Serangga - Kalau ada anak duduk asrama wajib bekalkan sorang satu tiub. Kot kena gatal-gatal, takyah mak ayah risau nak datang menjenguk. Herbal Blend kan adaaa. 👌 - Nak HERBAL BLEND inform okayy? Whatsapp je ema kayhhh, 📲013-7533735 - #espshaklee#performancedrink#promoShaklee#sayajualShaklee#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleeuum#shakleesintok#shakleekedah#shakleejohor#shakleejohorbahru
20.01.2019 04:39:48
🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT
✔ MASALAH JERAGAT
✔ KULIT KERING
✔KULIT KUSAM .
🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT ✔ MASALAH JERAGAT ✔ KULIT KERING ✔KULIT KUSAM . Jom rawat dgn vitamin e shaklee️ . Vitamin E bertindak sebagai: 🌸Awet muda 🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS 🌸Mengurangkan parut 🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan 🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat 🌸Merawat masalah keintiman 🌸Merawat masalah seksual lelaki 🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya. Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI TERMURAH! #shakleekl#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleemelaka#shakleepahang#shakleeperak#shakleeskudai#shakleepasirgudang#shakleemurah#shakleekelantan#shakleeselangor#shakleekedah#shakleepenang#shakleejb#shakleejohor#shakleeterengganu#shakleegombak#shakleecheras#vitamineshaklee#vitamineshakleemurah#shakleeterengganu#likeforlike#shakleenegerisembilan#shakleebangi#shakleekajang#shakleeshahalam
20.01.2019 04:09:41
Advertisement
SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE
.
.
Kalau you alls baru nak berjinak-jinak consume
SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE . . Kalau you alls baru nak berjinak-jinak consume supplement untuk kecantikan kulit, saya sangat recommend you alls untuk ambil dua ITEM BASIC ni. . . . Combination ESP + SR VITAMIN C PLUS . . Kelebihan ESP : 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka 🌸 Melindungi & menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yg lengkap Mengurangkan risiko kanser payudara . . Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . . . Meh grab sorang satu set! . . Ain Khalid 019-7346448 . . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee#sethamilshaklee#supplementhamil#collagenpowdershaklee#collagenshaklee
20.01.2019 03:58:20
SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE
.
.
Kalau you alls baru nak berjinak-jinak consume
SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE . . Kalau you alls baru nak berjinak-jinak consume supplement untuk kecantikan kulit, saya sangat recommend you alls untuk ambil dua ITEM BASIC ni. . . . Combination ESP + SR VITAMIN C PLUS . . Kelebihan ESP : 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka 🌸 Melindungi & menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yg lengkap Mengurangkan risiko kanser payudara . . Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . . . Meh grab sorang satu set! . . Ain Khalid 019-7346448 . . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee#sethamilshaklee#supplementhamil#collagenpowdershaklee#collagenshaklee
20.01.2019 03:58:20
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang ja
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang jatuh cinta . KELEBIHAN ESP : .⠀ 🎀 Mengecutkan jerawat⠀ 🎀 Mengembalikan wajah berseri⠀ 🎀 Menghilangkann wajah kusam⠀ 🎀 Memberikan tona kulit yang sekata⠀ 🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah⠀ 🎀 Milk & Energy Booster⠀ 🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan)⠀ 🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak⠀ 🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran)⠀ 🎀 Ikhtiar hamil⠀ 🎀 Menguatkan rambut⠀ 🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama)⠀ 🎀 Memberikan kulit halus dan mulus⠀ 🎀 Menganjalkan payudara dan punggung⠀ 🎀 Mengelakkan gastrik⠀ 🎀 Melembapkan kulit⠀ 🎀 Sesuai untuk kulit eczema⠀ .⠀ Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:53:41
🔥 PROMOSI 🔥 - -

B COMPLEX SESUAI UNTUK⤵⤵ -

ATASI ANEMIA/ DARAH RENDAH ↩ -

PEM
🔥 PROMOSI 🔥 - - B COMPLEX SESUAI UNTUK⤵⤵ - ATASI ANEMIA/ DARAH RENDAH ↩ - PEMBEKAL ASID FOLIK ↩ - - IKHTIAR HAMIL ↩ - IBU HAMIL ↩ - IBU BERPANTANG ↩ - - - ELAK STRESS/ TAMBAH TENAGA ↩ - - ELAK KECACATAN JANIN ↩ - ATASI MIGRAIN ↩ - NAK ORDER B COMPLEX ❔❔ - NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ - Jom whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA TERMURAH! - #shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleemurah#shakleeshahalam#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekajang#vitamincshaklee#shakleegombak#shakleeklang#bcomplexshaklee#bcomplexshakleemurah#instamood#like4like#like4follow#likeforfollow#likeforlike
20.01.2019 03:52:48
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini  memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Siapa perlukan ESP ni? 1. Ibu menyusu 2. Ibu hamil 3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan 4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan 5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan 6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan) 7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan  8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus 9. Wanita yang inginkan payudara anjal 10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:48:29
Esp mengandungi protein dari soya.
Soya terdiri dari asid amino yang membantu me
Esp mengandungi protein dari soya. Soya terdiri dari asid amino yang membantu membina tisu-tisu kulit yang rosak akibat dari radikal bebas. Dan menggantikan tisu -tisu kulit baru . Bila consume esp kulit jadi👇 🌼Kulit cantik tanpa make up 🌼Kulit semakin cerah berseri 🌼Jerawat hilang 🌼Parut jerawat hilang 🌼Kulit lebih anjal 🌼Kulit semakin glowing dan berseri 🌼Kulit tidak berminyak 🌼Kulit tidak kering 🌼Kulit semakin lembap 🌼Liang pori mengecil 🌼Kulit semakin gebu 🌼Jeragat hilang 🌼Kulit tak kusam 🌼Whitehead dan blackhead semakin hilang 🌼Selulit hilang 🌼Tona kulit lebih sekata 🌼Kulit semakin lembut 🌼Stretch mark semakin hilang 🌼Tumit kaki yang pecah merekah hilang 🌼Kulit badan pun cerah dan licin. Begitu banyak fungsi soya esp ni. Nak kulit cantik semula jom la consume esp Berminat ngan esp whatshapp je zaera. JOM WHATSHAPP 0122649061.
20.01.2019 03:47:34
NAK CANTIK?
.

Siapa dekat sini ada masalah kulit seperti,
✖️Kusam/sunburn/tona
NAK CANTIK? . Siapa dekat sini ada masalah kulit seperti, ✖️Kusam/sunburn/tona tak sekata ✖️Berjerawat ✖️Resdung ✖️Berminyak ✖️Pori terbuka . Teringin nak cantik, tapi bajet tak berapa banyak. 😭 Jangan risau, jom cuba set basic ni. Very recommended✔️ . Walaupun set basic ni hanya dua suplemen iaitu Vita C & ESP . Keberkesanan dia memang superb! Tak percaya? Testimoni kita berlambak tauu. Boleh scroll kebawah untuk tengok more testimonials♥️ . Ila sendiri jatuh cinta dengan dua beradik ni. Seriously!🤗 . So meh Ila cerita sikit antara kelebihan kombinasi ESP dan Vita C ni, •Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis halus •Menganjalkan kulit •Mencerah secara semulajadi •Menghilangkan parut dengan berkesan •Menjadikan wajah tampak berseri & bermaya •Mengurangkan dan mengawal pertumbuhan jerawat & jeragat •Boost imune supaya tidak mudah jatuh sakit •Energy booster . Memandangkan dua beradik ni hot selling gila . Ada yang nak BEST PRICE tak ? jom whatapps Ila now! . Nazatul Adila | 011-26586120 📲 . A Wife | A Mommy | WAHM 💋 | Shaklee Independent Distributor Since 3-17 . #shakleebyila#shakleemanjung#shakleesitiawan#shakleeairtawar#shakleereadystock#shakleeipoh#shakleesabah#shakleeshahalam#shakleeeffect#shakleekelantan#shakleekedah#shakleepenang#shakleeselangor#shakleejohor#shakleemelaka#shakleekl#shakleeperak#shakleeserawak#shakleehargastudent#shakleesarawak#shakleebrunei#shakleeuitm
20.01.2019 03:42:30
Hai! Ada tak dekat sini yang mencari suplemen lengkap untuk sentiasa BERTENAGA ,
Hai! Ada tak dekat sini yang mencari suplemen lengkap untuk sentiasa BERTENAGA , CANTIK , dan KURUS? . Lepas tu ada masalah kulit yang lain seperti jerawat, berparut, berminyak, tona tak sekata dan kusam? Ada tak? . If u antara dalam kalangan atas tu. Ila suggest untuk permulaan ambil dua beradik ni. Kombinasi dua suplemen ni memang superb gila. Dan juga merupakan antara set yang paling banyak permintaan setiap bulan tau! . Siapa pernah try mesti tahu betapa bestnya set basic kecantikan ni kan? . . 🍃KELEBIHAN ESP: - Kegunaan sehingga 2 bulan - Kulit lebih anjal dan gebu - Membantu mengurangkan parut - Mengawal pertumbuhan jerawat , jeragat dan jerawat - Mengawal lebihan pengeluaran minyak pada muka - Energy booster - Milkbooster . Susu akan menjadi lebih pekat dan akan membuat anak cepat kenyang - Menguatkan rambut dari akar , mengurangkan keguguran rambut - Kuatkan memori dan menyembuhkan luka - Menjadikan kulit lebih radiant and glowing - Membantu mengurangkan kedutan - Agen anti penuaan - Mempertingkat fungsi hormon wanita & kesihatan rahim - Mengeyangkan . Sesuai pada mereka yang ingin diet . . 🍃KELEBIHAN VITA-C PLUS: - Kegunaan sehingga 6 bulan - Membentuk kolagen dalam badan - Agen penyembuhan luka - Anti kedutan - Menegangkan kulit - Mencerahkan kulit wajah dan badan - Melambatkan proses penuaan - Merawat masalah kulit berjerawat , kering , berparut , blackhead dan whitehead - Mengecilkan liang pori yang terbuka - Kulit kelihatan pinkish dan glowing - Atasi kulit sensitif , kulit kusam dan surnburn - Perlindungan daripada sinar UV - Membantu mengurangkan keradangan seperti resdung , alergic , eczema . Memandangkan dua beradik ni hot selling gila . Ada yang nak BEST PRICE tak ? jom whatapps kak ila now! . Nazatul Adila | 011-26586120 📲 . A Wife | A Mommy | WAHM 💋 | Shaklee Independent Distributor Since 3-17 . #shakleebyila#shakleemanjung#shakleesitiawan#shakleeairtawar#shakleebrunei#shakleeipoh#shakleesabah#shakleeshahalam#shakleeeffect#shakleekelantan#shakleekedah#shakleepenang#shakleeselangor#shakleejohor#shakleemelaka#shakleekl#shakleeperak#shakleeserawak#shakleesingapura#shakleesarawak#shakleebrunei#shakleeuitm
20.01.2019 03:40:15
Advertisement
📌 LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!!
-
HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk
📌 LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! - HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu 😄 - 🍯 melembutkan kulit / tumit kasar pecah 🍯 merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🍯 menghilangkan luka dan merawat eczema 🍯 melegakan gigitan serangga / nyamuk 🍯 merawat kulit gatal 🍯 menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox 🍯 losyen harian untuk kulit kering 🍯 krim urut badan lenguh 🍯 merawat kesan luka melecur 🍯 melegakan badan / kepala ketika tidak sihat 🍯 merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga 🍯 baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan) 🍯 membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🍯 membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan - Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! - Ada yang berminat? Boleh direct whatsapp ema tau. Anda akan dapat BEST PRICE dan FREE CONSULTANTION/GUIDE if menjadi customer ema. - More info, orders or consultation whatsapp ema ⤵️ - 📲 ‪013-7533735‬ - #espshaklee #performancedrink#promoShaklee #sayajualShaklee#shakleepasirgudang #shakleejb#shakleeuum#shakleesintok#shakleekedah#shakleejohor#shakleejohorbahru
20.01.2019 03:34:43
korang ada masalah resdung?

selalu bersin pagi2?

hidung selalu merah?

kerap s
korang ada masalah resdung? selalu bersin pagi2? hidung selalu merah? kerap selesema? try ambil vit c! kalau tak hilang pun insyaALLAH boleh kurang..diri kita kan hak kita..kena la sayang...kenapa nak biar je trus sakit..trus tak selesa...😄wassap 0137443003 utk info lanjut #shakleejb#shakleejb#shakleejohor#shakleemurah#shakleemalaysia#trustedseller#instaiklan#igiklan#nakcantik#vitaminc#vitamincshaklee#followmyig#fitness#bazarpaknil#baazarpaknil#brunei#jomsihat#shakleeskudai#codshakleejb#shakleejohorbahru#baazarpaknil#sustainedreleasevitac#vitcshaklee
20.01.2019 02:59:17
korang ada masalah resdung?

selalu bersin pagi2?

hidung selalu merah?

kerap s
korang ada masalah resdung? selalu bersin pagi2? hidung selalu merah? kerap selesema? try ambil vit c! kalau tak hilang pun insyaALLAH boleh kurang..diri kita kan hak kita..kena la sayang...kenapa nak biar je trus sakit..trus tak selesa...😄wassap 0137443003 utk info lanjut #shakleejb#shakleejb#shakleejohor#shakleemurah#shakleemalaysia#trustedseller#instaiklan#igiklan#nakcantik#vitaminc#vitamincshaklee#followmyig#fitness#bazarpaknil#baazarpaknil#brunei#jomsihat#shakleeskudai#codshakleejb#shakleejohorbahru#baazarpaknil#sustainedreleasevitac#vitcshaklee
20.01.2019 02:59:03
korang ada masalah resdung?

selalu bersin pagi2?

hidung selalu merah?

kerap s
korang ada masalah resdung? selalu bersin pagi2? hidung selalu merah? kerap selesema? try ambil vit c! kalau tak hilang pun insyaALLAH boleh kurang..diri kita kan hak kita..kena la sayang...kenapa nak biar je trus sakit..trus tak selesa...😄wassap 0137443003 utk info lanjut #shakleejb#shakleejb#shakleejohor#shakleemurah#shakleemalaysia#trustedseller#instaiklan#igiklan#nakcantik#vitaminc#vitamincshaklee#followmyig#fitness#bazarpaknil#baazarpaknil#brunei#jomsihat#shakleeskudai#codshakleejb#shakleejohorbahru#baazarpaknil#sustainedreleasevitac#vitcshaklee
20.01.2019 02:58:20
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp saya terus 👇🏻 . 📲 019-7346448 . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee
20.01.2019 02:56:11
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp saya terus 👇🏻 . 📲 019-7346448 . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee
20.01.2019 02:56:11
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp saya terus 👇🏻 . 📲 019-7346448 . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee
20.01.2019 02:55:12
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp saya terus 👇🏻 . 📲 019-7346448 . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee
20.01.2019 02:55:12
DARI IBU TURUN KE BAYI ❤️
-
Sebenarnya, ramai ibu-ibu tak sedar yang pentingnya
DARI IBU TURUN KE BAYI ❤️ - Sebenarnya, ramai ibu-ibu tak sedar yang pentingnya NUTRISI KETIKA HAMIL. Sebab sewaktu hamil, adalah dimana ibu memerlukan Nutrisi 2 KALI GANDA lebih banyak daripada biasa. Sebab once you are pregnant, bermakna you dah berbadan dua and you makan semua untuk dua orang. - Dan NUTRISI KETIKA HAMIL sangat-sangat penting untuk PERKEMBANGAN BABY. Dimana most of nutritions yang diperlukan ibu hamil ialah: - ✅ Folic Acid ✅ B complex ✅ Vitamin C ✅ Multivitamins ✅ Calcium ✅ Omega-3 - Dimana SET KEHAMILAN SHAKLEE menyediakan segaa nutrisi yang diperlukan untuk Ibu Hamil dengan LENGKAP! - Dapatkan Set Hamil Shaklee Melalui Ema sekarang! - 📲 013-7533735 | Nur Fatma - #shakleeeffect#shakleepasirgudang#shakleetamandaya#shakleetamankotamasai#shakleejohor#shakleejohorbahru#ShakleeMalaysia#shakleethebest#BabyShaklee#HamilShaklee
20.01.2019 02:40:51
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp saya terus 👇🏻 . 📲 019-7346448 . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee
20.01.2019 02:32:35
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp saya terus 👇🏻 . 📲 019-7346448 . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee
20.01.2019 02:32:35
🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT
✔ MASALAH JERAGAT
✔ KULIT KERING
✔KULIT KUSAM .
🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT ✔ MASALAH JERAGAT ✔ KULIT KERING ✔KULIT KUSAM . Jom rawat dgn vitamin e shaklee️ . Vitamin E bertindak sebagai: 🌸Awet muda 🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS 🌸Mengurangkan parut 🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan 🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat 🌸Merawat masalah keintiman 🌸Merawat masalah seksual lelaki 🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya. Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI TERMURAH! #shakleekl#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleemelaka#shakleepahang#shakleeperak#shakleeskudai#shakleepasirgudang#shakleemurah#shakleekelantan#shakleeselangor#shakleekedah#shakleepenang#shakleejb#shakleejohor#shakleeterengganu#shakleegombak#shakleecheras#vitamineshaklee#vitamineshakleemurah#shakleeterengganu#likeforlike#shakleenegerisembilan#shakleebangi#shakleekajang#shakleeshahalam
20.01.2019 02:24:14
🔥 PROMOSI 🔥 - -

B COMPLEX SESUAI UNTUK⤵⤵ -

ATASI ANEMIA/ DARAH RENDAH ↩ -

PEM
🔥 PROMOSI 🔥 - - B COMPLEX SESUAI UNTUK⤵⤵ - ATASI ANEMIA/ DARAH RENDAH ↩ - PEMBEKAL ASID FOLIK ↩ - - IKHTIAR HAMIL ↩ - IBU HAMIL ↩ - IBU BERPANTANG ↩ - - - ELAK STRESS/ TAMBAH TENAGA ↩ - - ELAK KECACATAN JANIN ↩ - ATASI MIGRAIN ↩ - NAK ORDER B COMPLEX ❔❔ - NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ - Jom whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA TERMURAH! - #shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleemurah#shakleeshahalam#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekajang#vitamincshaklee#shakleegombak#shakleeklang#bcomplexshaklee#bcomplexshakleemurah#instamood#like4like#like4follow#likeforfollow#likeforlike
20.01.2019 02:14:49
Hai jom breakfast esp.
.
Esp breakfast paling mudah disediakan boleh dicampurkan
Hai jom breakfast esp. . Esp breakfast paling mudah disediakan boleh dicampurkan dengan susu low fat, perasa strawbery dan coklat. . Lagi best kalau ditambah fruit seperti tembikai, pisang ,dragon fruit dan mango. . Memang sedap lagi kenyang dan lawas. . Bagi mereka dalam program diet untuk kurus , maintain berat badan dan sedang kawal makan yang berkolesterol esp lah jawap. . Esp ni protein dari soya yang glimesik indek yang rendah membuatkan kita kenyang lebih lama dan dapat mengelakkan dari pengambilan makanan berlemak serta kurang sihat setiap pagi. . Selain itu esp yang mengandungi asid amino membantu membina sel kulit yang rosak dan meenggantikkan dengan yang baru. . Sama-samalah kita menjaga kesihatan agar hidup lebih sihat dan bertenaga selalu. . Berminat dengan esp yang sedang promo bulan January ni. . Boleh whatshapp 📲0122649061 . Ready stok cod area Senenyih,kajang dan bangi. .
20.01.2019 02:12:44
SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK IBU HAMIL! 🤰🏻
-
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita
SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK IBU HAMIL! 🤰🏻 - Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin. - Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya: - • IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB. - • ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. - • VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi. - • KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu. - • OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil. - • PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi. - Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Ema terus menerusi whatsapp. - 📲 013-7533735 | Nur Fatma - #shakleeeffect#shakleepasirgudang#shakleetamandaya#shakleetamankotamasai#shakleejohor#shakleejohorbahru#ShakleeMalaysia#shakleethebest#BabyShaklee#HamilShaklee
20.01.2019 02:03:17
ALHAMDULILAH ASBAB IKHTIAR VIVIX

TESTIMONI VIVIX : SALUR DARAH DAH TAK TERSUMBA
ALHAMDULILAH ASBAB IKHTIAR VIVIX TESTIMONI VIVIX : SALUR DARAH DAH TAK TERSUMBAT DAPAT CEGAH SAKIT JANTUNG Alhamdulilah ..gembira rasanya bila dapat testimoni positive dari customer..😍 Anak menantu soleh,yang telah ikhtiar ,menghadiahkan vivix kepada bapa mertuanya.. alhamdulilah semakin bertambah baik.. *Jemput Baca testimoni tau 😘* . . Legaaa rasanya bila dapat bantu tambah nilai dalam kehidupan orang lain .. 😊😊 Jadi ,sempena promosi twinpack ViVix yang sangat2 jimat daripada harga biasa Ni ,saya nak Bantu tambah nilai kepada lebih ramai orang supaya dapat merasa sendiri nikmat vivix Ni.. 🤩🤩 . . Kenapa PROMOSI TWINPACK VIVIX NI JIMAT? Of course sangat jimat sebab dengan pembelian TWINPACK VIVIX terus dapat : ✔️Less 10% ✔️FREE MEMBERSHIP RM65 ✔️FREE POSTAGE RM10 ✔️DAPAT CASH BACK BONUS TERUS CREDIT DALAM ACC 14HB NANTI ( RM35++) ✔️FREE COOLER BAG RM25 ✔️FREE CONSULTATION ✔️YANG NAK BISNESS AKAN TERUS DISERAP KE DALAM GROUP SUPPORT BISNESS NZ EMPIRE DAN GROUP MASTER 😍🌹 . . . PENJIMATAN SEBANYAK RM350++ DARIPADA BIASA !!! JOM GRAB YANG FREE2 SHAKLEE NAK BAGI NI 😍😍😍 . . . BOLEH WHATSAPP YAN DI LINK UNTUK ORDER DAN KONSULTASI . . www.wasap.my/601110101830/vivixstarterpack #shaklee#shakleebyraihan#shakleecodjb#codshakleejb#shakleetamandaya#vivixpromo#vivixtwinpack#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemeletop#shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#vivix#vivixshaklee#followforfollow#baazarig#baazarpaknil#baazarmalaysia#ctdk#codshakleejohor#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vivixmurah#shakleeutm#followforfollow#like4like
20.01.2019 01:36:36
Assalamualaikum and Hi semua 💝
.
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicada
Assalamualaikum and Hi semua 💝 . . ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. . . Kerana PROTEIN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. Protein penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. . . Jadi, bila sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIENT menjadi lebih optimum 😘 . . 🍁 NAK KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. 🍁 NAK CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik/flawless, otot, kuku, rambut yang sihat. 🍁 NAK PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. 🍁NAK TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. 🍁 NAK SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. 🍁NAK SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan mengurangkan gejala menapouse. 🍁 NAK KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. 🍁 NAK KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . . Bagi Ain sendiri, Ain dah masuk tong ke-8 untuk ESP ni. Alhamdulillah, terlalu banyak KELEBIHAN yang Ain perolehi hanya dengan pengambilan supplement ESP secara KONSISTEN ❤️ . . #shakleemalaysia#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemerlimau#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleesungaiabong#shakleebakri#shakleetanjungagas#shakleepagoh#shakleetangkak
20.01.2019 01:35:27
Assalamualaikum and Hi semua 💝
.
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicada
Assalamualaikum and Hi semua 💝 . . ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. . . Kerana PROTEIN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. Protein penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. . . Jadi, bila sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIENT menjadi lebih optimum 😘 . . 🍁 NAK KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. 🍁 NAK CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik/flawless, otot, kuku, rambut yang sihat. 🍁 NAK PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. 🍁NAK TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. 🍁 NAK SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. 🍁NAK SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan mengurangkan gejala menapouse. 🍁 NAK KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. 🍁 NAK KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . . Bagi Ain sendiri, Ain dah masuk tong ke-8 untuk ESP ni. Alhamdulillah, terlalu banyak KELEBIHAN yang Ain perolehi hanya dengan pengambilan supplement ESP secara KONSISTEN ❤️ . . #shakleemalaysia#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemerlimau#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleesungaiabong#shakleebakri#shakleetanjungagas#shakleepagoh#shakleetangkak
20.01.2019 01:35:27
Legaaa rasanya bila dapat bantu tambah nilai dalam kehidupan orang lain .. 😊😊
.
Legaaa rasanya bila dapat bantu tambah nilai dalam kehidupan orang lain .. 😊😊 . . Jadi ,sempena promosi twinpack ViVix yang sangat2 jimat daripada harga biasa Ni ,saya nak Bantu tambah nilai kepada lebih ramai orang supaya dapat merasa sendiri nikmat vivix Ni.. 🤩🤩 Kenapa PROMOSI TWINPACK VIVIX NI JIMAT? Of course sangat jimat sebab dengan pembelian TWINPACK VIVIX terus dapat : ✔️Less 10% ✔️FREE MEMBERSHIP RM65 ✔️FREE POSTAGE RM10 ✔️DAPAT CASH BACK BONUS TERUS CREDIT DALAM ACC 14HB NANTI ( RM35++) ✔️FREE COOLER BAG RM25 ✔️FREE CONSULTATION ✔️YANG NAK BISNESS AKAN TERUS DISERAP KE DALAM GROUP SUPPORT BISNESS NZ EMPIRE DAN GROUP MASTER 😍🌹 . . . PENJIMATAN SEBANYAK RM350++ DARIPADA BIASA !!! JOM GRAB YANG FREE2 SHAKLEE NAK BAGI NI 😍😍😍 . . . BOLEH WHATSAPP YAN DI LINK UNTUK ORDER DAN KONSULTASI . . www.wasap.my/601110101830/vivixstarterpack #shaklee#shakleebyraihan#shakleecodjb#codshakleejb#shakleetamandaya#vivixpromo#vivixtwinpack#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemeletop#shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#vivix#vivixshaklee#followforfollow#baazarig#baazarpaknil#baazarmalaysia#ctdk#codshakleejohor#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vivixmurah#shakleeutm#followforfollow#like4like
20.01.2019 01:35:19
ALHAMDULILAH ASBAB IKHTIAR VIVIX

TESTIMONI VIVIX : JANTUNG SIHAT, BACAAN GULA D
ALHAMDULILAH ASBAB IKHTIAR VIVIX TESTIMONI VIVIX : JANTUNG SIHAT, BACAAN GULA DAH TURUN,BATUK HILANG & LEBIH BERTENAGA Alhamdulilah ..gembira rasanya bila dapat testimoni positive dari customer..😍 Anak menantu soleh,yang telah ikhtiar ,menghadiahkan vivix kepada bapa mertuanya.. alhamdulilah semakin bertambah baik.. *Jemput Baca testimoni tau 😘* Legaaa rasanya bila dapat bantu tambah nilai dalam kehidupan orang lain .. 😊😊 Jadi ,sempena promosi twinpack ViVix yang sangat2 jimat daripada harga biasa Ni ,saya nak Bantu tambah nilai kepada lebih ramai orang supaya dapat merasa sendiri nikmat vivix Ni.. 🤩🤩 Kenapa PROMOSI TWINPACK VIVIX NI JIMAT? Of course sangat jimat sebab dengan pembelian TWINPACK VIVIX terus dapat : ✔️Less 10% ✔️FREE MEMBERSHIP RM65 ✔️FREE POSTAGE RM10 ✔️DAPAT CASH BACK BONUS TERUS CREDIT DALAM ACC 14HB NANTI ( RM35++) ✔️FREE COOLER BAG RM25 ✔️FREE CONSULTATION ✔️YANG NAK BISNESS AKAN TERUS DISERAP KE DALAM GROUP SUPPORT BISNESS NZ EMPIRE DAN GROUP MASTER 😍🌹 . . . PENJIMATAN SEBANYAK RM350++ DARIPADA BIASA !!! JOM GRAB YANG FREE2 SHAKLEE NAK BAGI NI 😍😍😍 . . . BOLEH WHATSAPP YAN DI LINK UNTUK ORDER DAN KONSULTASI . . www.wasap.my/601110101830/vivixstarterpack #shaklee#shakleebyraihan#shakleecodjb#codshakleejb#shakleetamandaya#vivixpromo#vivixtwinpack#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemeletop#shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#vivix#vivixshaklee#followforfollow#baazarig#baazarpaknil#baazarmalaysia#ctdk#codshakleejohor#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vivixmurah#shakleeutm#followforfollow#like4like
20.01.2019 01:34:57
Assalamualaikum and Hi semua 💝
.
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicada
Assalamualaikum and Hi semua 💝 . . ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. . . Kerana PROTEIN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. Protein penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. . . Jadi, bila sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIENT menjadi lebih optimum 😘 . . 🍁 NAK KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. 🍁 NAK CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik/flawless, otot, kuku, rambut yang sihat. 🍁 NAK PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. 🍁NAK TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. 🍁 NAK SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. 🍁NAK SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan mengurangkan gejala menapouse. 🍁 NAK KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. 🍁 NAK KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . . Bagi Ain sendiri, Ain dah masuk tong ke-8 untuk ESP ni. Alhamdulillah, terlalu banyak KELEBIHAN yang Ain perolehi hanya dengan pengambilan supplement ESP secara KONSISTEN ❤️ . . #shakleemalaysia#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemerlimau#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleesungaiabong#shakleebakri#shakleetanjungagas#shakleepagoh#shakleetangkak
20.01.2019 01:34:48
Assalamualaikum and Hi semua 💝
.
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicada
Assalamualaikum and Hi semua 💝 . . ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. . . Kerana PROTEIN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. Protein penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. . . Jadi, bila sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIENT menjadi lebih optimum 😘 . . 🍁 NAK KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. 🍁 NAK CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik/flawless, otot, kuku, rambut yang sihat. 🍁 NAK PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. 🍁NAK TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. 🍁 NAK SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. 🍁NAK SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan mengurangkan gejala menapouse. 🍁 NAK KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. 🍁 NAK KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . . Bagi Ain sendiri, Ain dah masuk tong ke-8 untuk ESP ni. Alhamdulillah, terlalu banyak KELEBIHAN yang Ain perolehi hanya dengan pengambilan supplement ESP secara KONSISTEN ❤️ . . #shakleemalaysia#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemerlimau#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleesungaiabong#shakleebakri#shakleetanjungagas#shakleepagoh#shakleetangkak
20.01.2019 01:34:48
DARI IBU TURUN KE BAYI ❤️
-
Sebenarnya, ramai ibu-ibu tak sedar yang pentingnya
DARI IBU TURUN KE BAYI ❤️ - Sebenarnya, ramai ibu-ibu tak sedar yang pentingnya NUTRISI KETIKA HAMIL. Sebab sewaktu hamil, adalah dimana ibu memerlukan Nutrisi 2 KALI GANDA lebih banyak daripada biasa. Sebab once you are pregnant, bermakna you dah berbadan dua and you makan semua untuk dua orang. - Dan NUTRISI KETIKA HAMIL sangat-sangat penting untuk PERKEMBANGAN BABY. Dimana most of nutritions yang diperlukan ibu hamil ialah: - ✅ Folic Acid ✅ B complex ✅ Vitamin C ✅ Multivitamins ✅ Calcium ✅ Omega-3 - Dimana SET KEHAMILAN SHAKLEE menyediakan segaa nutrisi yang diperlukan untuk Ibu Hamil dengan LENGKAP! - Dapatkan Set Hamil Shaklee Melalui Ema sekarang! - 📲 013-7533735 | Nur Fatma - #shakleeeffect#shakleepasirgudang#shakleetamandaya#shakleetamankotamasai#shakleejohor#shakleejohorbahru#ShakleeMalaysia#shakleethebest#BabyShaklee#HamilShaklee
20.01.2019 01:33:46
SUPPLEMENT PALING LAKU KERAS WALAUPUN TAK PROMO TAU.. INI KAN LAGI PROMO😍😍
.
.
A
SUPPLEMENT PALING LAKU KERAS WALAUPUN TAK PROMO TAU.. INI KAN LAGI PROMO😍😍 . . Ahh jom grab cecepat eh😍😍 Meh akak share sikit KENAPA ESP HOT SELLING!! 1.utk memberikan tenaga 2.utk cantikkan/gebukan kulit 3.utk bykkan/pekatkan susu ibu bg yg sedang menyusukan anak 4.penawar gastrik 5.utk cantikkan kulit bayi bg yg sedang mengandung 6.utk kesuburan bg yg sedang merancang utk hamil 7.utk mengenyangkan bg yg sedang berdiet 8.untuk kuatkan rahim bagi yang sedang hamil 9.utk kesihatan dalaman dah tau kan kenapa ianya hot item?so jom grab! . . wassap 011.10101830 utk info lanjut 😄 #codjb#shakleebyraihan#codshakleejb#shakleejb#shakleecodjb#shakleemalaysia#shakleejohor#shakleehargaahli#sabah#trustedseller#espshaklee#shakleemurah#shakleejohor#espshakleemurah#followmyig#igsaya#ctdk#instaiklan#bazarig#espshaklee#esppromo#shakleejohor#giftreview#instafamous#shakleejohorbahru#kulitkusam#jerawat#kulitcantik#shakleejohor#shakleetamandaya#shakleemalaysia#baazarmalaysia
20.01.2019 01:32:59
Happy  weekend 😘😘
.

Hai  Guys!! . Kak  ros  still  nak  share  dan  ingat  uoll
Happy weekend 😘😘 . Hai Guys!! . Kak ros still nak share dan ingat uoll tinggal 11 hari nak GRAB PROMOSI ESP 😍😍. Jimat sangat . . Lepas tu price back to normal. Rugi sangat. 😳😳 . . ✅beli 2 TONG dapat 5% OFF . . ✅Beli 6 TONG dapat FREE 1 TONG 👍👍👍👍 . . Jom kita sihatkan diri kita pagi ni dengan morning breakfast dengan ESP. . . . Why kak ros jatuh cinta sangat dengan ESP sebab protein dan dalam makanan harian kak ros tak cukup protein.Dengan age kak ros we need supplement. . . Ni sangat penting disamping senaman ringan kita dan of course makanan tambahan kita (supplement) . . ESP ni nama panjang dia Energizing Soy Protein . Protein untuk apa? Untuk bina sel, tissue, organ dan sistem badan yang sihat. . Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Non GMO - tak di modified, asli dan tulen. Dan, tiada cholesterol atau lemak.😊 . Mengandungi 9 essential amino acid yang diperlukan badan. Selain itu, Esp juga mempunyai calcium, vitamin B Complex dan iron. . Mempunyai clinical study yang terbukti berkesan bukan hanya omongan kosong. . SIAPA YANG SESUAI MINUM?🌺 . 🌷. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas. . 🌷. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat! . 🌷. Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) . . 🌷. Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa. . 🌷. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulu dan gebu. . 🌷. Ibu yang mengandung : Membantu ibu lebih bertenaga,mempunyai calcium dan banyak vitamin,mengelakkan kenaikan berat badan yang mendadak,mengelakkan pre ecplamsia and GDM, membantu perkembangan janin, membantu menghasilkan susu selepas bersalin. . Jom whatsapp untuk free consultations dan harga kasih sayang 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 0196011657 . #terapiinstagram
20.01.2019 01:23:27
Hebat sangat ke vivix ini?? .  Semua ini dengan izin Allah kan. Bonda hanya mrmb
Hebat sangat ke vivix ini?? . Semua ini dengan izin Allah kan. Bonda hanya mrmberi tahu je, sebab ramai cust bonda yang semakin baik dari penyakit dia. So akan bonda nak diam-diam je kan. So nie bonda kongsikan dengan anda 💋 #shakleejb#shakleepg#shakleemasai#shakleepasirgudang#shakleekotamasai#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleejohorbahru#shakleejohor#vitamincshaklee#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleeklang
20.01.2019 01:23:22
Hai 
Mencari sarapan untuk diet yang memberi tenaga , sihat ,berkhasiat dan muda
Hai Mencari sarapan untuk diet yang memberi tenaga , sihat ,berkhasiat dan mudah disediakan walaupan sibuk. Jawapannya mesti lah ESP. Sarapan mudah senang bersesuaian untuk diet dan yang ada gastrik. Esp ni membaiki sel kulit yang rosak dan menggantikan dengan yang baru. Kulit yang ada kesan lompong akan menjadi anjal semula. Kulit menjadi cantik , kulit pun tak kusam dan glowing semula. Esp ni mengandungi protein dari soya yang membantu kita rasa kenyang yang lama. Ia juga meneutralkan asid dalam usus bagi mengelakkan gastrik jika ketika perut kosong. Rasanya sedap boleh dicampur ngan susu low fat bagi yang berdiet atau diblend ngan fruit kesukaan anda. Esp + dragon fruit Esp+ mango Esp + strawbery Esp + susu dutch lady . Ikut lah citarasa anda. Yang pasti kenyang dan bertenaga sepanjang hari. Mood pun jadi baik hihi. Sebab perut tak meragam. Berminat untuk order dan nak dapatkan free consultantion. Whatshapp 📲 0122649061. Whatshapp 📲 0122649061 Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi Postage setiap hari kecuali hari cuti. #espshaklee#espibumenyusushaklee
20.01.2019 01:14:18
“Betul ke VIVIX tu membantu utk tenaga?” TERBUKTI 😁

Dah cuba sure repeat! 
sela
“Betul ke VIVIX tu membantu utk tenaga?” TERBUKTI 😁 Dah cuba sure repeat! selain bagi tenaga, Vivix bantu protect sel kita juga tau, supaya sel dlm badan tak cepat rosak, jadi boleh elak dari penyakit yg tak diingini 😎 #Vivixmurah#Vivixpromo#shakleejb#shakleepg#shakleemasai#shakleepasirgudang#shakleekotamasai#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleejohorbahru#shakleejohor#vitamincshaklee#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleeklang
20.01.2019 01:13:08
There are so much VIVIX can do to you and me. . ✅cellular longevity - acts as gr
There are so much VIVIX can do to you and me. . ✅cellular longevity - acts as great ANTIOXIDANTS . ✅ good DNA - helps protect and repair cellular DNA . ✅cares for your heart - supports heart health and cardiovascular function . ✅hearty goodness - supplies antioxidants to fight free radicals . ✅brain power - supports brain health . ✅resistance - enhances immune system functionality . ✅fatigue no more - promotes biogenesis of mitochondria and increases energy Wanna give Vivix a try? Get 10% OFF for Twin Pack Vivix. 😍 Promo ends next month ya. #shakleeklang#setcantikshaklee#shakleejb#shakleepg#shakleemasai#shakleepasirgudang#shakleekotamasai#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleejohorbahru#shakleejohor#vitamincshaklee#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleeklang
20.01.2019 01:09:50
SAPE YANG COMEL DALAM GROUP WHATSAPP TU?😱
-
Dalam group whatsapp tadi meriah ora
SAPE YANG COMEL DALAM GROUP WHATSAPP TU?😱 - Dalam group whatsapp tadi meriah orang duk cakap comelnyaa gebunyaaa! Ingatkan cakap pasal sape. Hehe. Rupanya cakap pasal baby one of my upline ni. Comel sungguh! - Memang tak dinafikan, kebanyakan ibu-ibu yang consume SET KEHAMILAN SHAKLEE ni kan, bila baby lahir kulit semua gebu gebas sungguh. Alhamdulillah, dengan izin Allah semestinya. Bukan baby je gebuu! Maknye pun ikut berseri-seri.😍 - Sebab dalam SET KEHAMILAN SHAKLEE ni dah lengkap dah semua nutrien yang ibu & baby perlukan. Masa pregnant semua takde banyak masalah. Doktor puji-puji lagi adela waktu checkup. - ✔ Hb maintain tak low. ✔ Membuang pun lawas. ✔ Malam-malam kaki tak cramp. ✔ Bangun pagi lebih cergas bertenaga. ✔ Berat tak naik mendadak. ✔ Kulit cantik berseri. - Yang baru dapat berita kehamilan tu tahniah! Dah boleh grab lelaju FULL SET KEHAMILAN SHAKLEE ni. - Pujuk-pujuk suami sikit, mintak suami belanja. Hihi. - Whatsapp Ema untuk order & consultation. Thank you! 💕 - 📲 013-7533735 | Nur Fatma - #shakleeeffect#shakleepasirgudang#shakleetamandaya#shakleetamankotamasai#shakleejohor#shakleejohorbahru#ShakleeMalaysia#shakleethebest#BabyShaklee#HamilShaklee
20.01.2019 01:05:48
Masalah parut atau kulit kering? Tercari-cari supplement yang tahan lama?
-
-
Ta
Masalah parut atau kulit kering? Tercari-cari supplement yang tahan lama? - - Tak perlu cari jauh-jauh naa. Shaklee ada Vitamin E yang sangat best! Kenapa? - - ➡ Sebotol Vita-E Complex TAHAN 4 BULAN - - Kelebihan #VitaEComplex : 🍇 Memudarkan parut pada kulit 🍇 Meningkatkan kelembapan kulit 🍇 Mengawal masalah kulit berminyak 🍇 Melindungi kulit dari sinaran UV 🍇 Melambatkan proses penuaan kulit supaya sentiasa kelihatan awet muda 🍇 Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah 🍇 Mengandungi antioksidan yang tinggi 🍇 Mengekalkan kesihatan saraf dan otot 🍇 Mengawal kolestrol - - Price: RM156.25 / per bottle Usage: 4 bulan - - Nak dapatkan vitamin dengan harga lebih murah? Pm/ws je ila tau tau 💞 - - Ila 019-749 9096 ✅ Trusted SID ✅ Since April 2017 ✅ Consultation provided ✅ Guide on how to consume supplements in the right way ✅ Postage everyday and worldwide . . #shakleevitamine#vitaeshaklee#vitamineshaklee#shakleeskudai#shakleejohorbahru#shakleekuis#sayajualshaklee#pengedarshaklee#shakleemurah#shakleestudentprice#shakleehargastudent#shakleekl#shakleekajang#shakleeuitm#shakleeutm#shakleeum#shakleepenang#shakleekedah#shakleejohor#shakleemuar#shakleebangi#shakleebsp#shakleevivix#vivixshaklee#vivixpromo#vivixmurah#alfalfashaklee#vitaminbshaklee#shakleeesp
20.01.2019 00:43:38
SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK IBU HAMIL! 🤰🏻
-
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita
SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK IBU HAMIL! 🤰🏻 - Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin. - Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya: - • IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB. - • ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. - • VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi. - • KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu. - • OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil. - • PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi. - Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Ema terus menerusi whatsapp. - 📲 013-7533735 | Nur Fatma - #shakleeeffect#shakleepasirgudang#shakleetamandaya#shakleetamankotamasai#shakleejohor#shakleejohorbahru#ShakleeMalaysia#shakleethebest#BabyShaklee#HamilShaklee
20.01.2019 00:35:27
APA KATA PENGGUNA SET HAMIL SHAKLEE?
-
99.9% customers yang consume SET KEHAMILA
APA KATA PENGGUNA SET HAMIL SHAKLEE? - 99.9% customers yang consume SET KEHAMILAN SHAKLEE terutamanya ESP & VITAMIN C semasa HAMIL mengakui: - 🔹Kulit baby lagi cerah 🔹Kulit baby lebih gebuuu dan licin 🔹Baby lebih bambam pejal tapi tak lembik 🔹Tulang baby cepat keras dan kuat - Same goes yang ambil supplement Shaklee untuk BERPANTANG dan menyusukan baby. Apa yang ibu makan, baby dapat sekali khasiat dia inshaaAllah 😊 - Alhamdulillah, Ema hanya berkongsi dan beri tips pemakanan buat mereka yang bertanya / request ❤️ - Tak nak cakap banyak dah. Nak hasil kena ikhtiar dan cuba sendiri. InshaaAllah, kita consume yang terbaik untuk diri and baby jugak kan. - Untuk order dan pertanyaan lanjut boleh whatsapp Ema terus. InshaaAllah Ema sedia untuk memberikan consultation yang terbaik khusus untuk semua customers tersayang 💕💕 - 📲 013-7533735 | Nur Fatma - #shakleeeffect#shakleepasirgudang#shakleetamandaya#shakleetamankotamasai#shakleejohor#shakleejohorbahru#ShakleeMalaysia#shakleethebest#BabyShaklee#HamilShaklee
20.01.2019 00:20:09
Assalamualaikum and Hi semua 💝
.
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicada
Assalamualaikum and Hi semua 💝 . . ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. . . Kerana PROTEIN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. Protein penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. . . Jadi, bila sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIENT menjadi lebih optimum 😘 . . 🍁 NAK KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. 🍁 NAK CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik/flawless, otot, kuku, rambut yang sihat. 🍁 NAK PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. 🍁NAK TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. 🍁 NAK SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. 🍁NAK SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan mengurangkan gejala menapouse. 🍁 NAK KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. 🍁 NAK KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . . Bagi Ain sendiri, Ain dah masuk tong ke-8 untuk ESP ni. Alhamdulillah, terlalu banyak KELEBIHAN yang Ain perolehi hanya dengan pengambilan supplement ESP secara KONSISTEN ❤️ . . #shakleemalaysia#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemerlimau#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleesungaiabong#shakleebakri#shakleetanjungagas#shakleepagoh#shakleetangkak
20.01.2019 00:19:38
Assalamualaikum and Hi semua 💝
.
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicada
Assalamualaikum and Hi semua 💝 . . ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. . . Kerana PROTEIN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. Protein penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. . . Jadi, bila sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIENT menjadi lebih optimum 😘 . . 🍁 NAK KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. 🍁 NAK CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik/flawless, otot, kuku, rambut yang sihat. 🍁 NAK PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. 🍁NAK TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. 🍁 NAK SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. 🍁NAK SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan mengurangkan gejala menapouse. 🍁 NAK KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. 🍁 NAK KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . . Bagi Ain sendiri, Ain dah masuk tong ke-8 untuk ESP ni. Alhamdulillah, terlalu banyak KELEBIHAN yang Ain perolehi hanya dengan pengambilan supplement ESP secara KONSISTEN ❤️ . . #shakleemalaysia#shakleesingapore#shakleebrunei#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemerlimau#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleesungaiabong#shakleebakri#shakleetanjungagas#shakleepagoh#shakleetangkak
20.01.2019 00:19:38
Tingkatkan tenaga harian dengan minuman protein yang mempertingkatkan TENAGA-sta
Tingkatkan tenaga harian dengan minuman protein yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. . ESP makanan protein soya segera dengan indeks glisemik yang rendah membantu: . 🌸 paras gula darah kekal stabil 🌸 membantu mengekalkan tenaga 🌸 mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama dan bermanfaat untuk mengurangkan berat dan mengekalkan kesihatan jangka panjang. . Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. . Dapatkan ESP hari ini pada harga RM161.25. Khas untuk mereka yang ingin kekal bertenaga, sihat dan cantik 😉 . PROMOSI BULAN INI . 🌸 Beli 2 diskaun 5% Total RM306.40 . 🌸 BELI 6 FREE 1 Total RM967.50 FREE 1 canister FREE membership FREE postage CASH BACK DISKAUN AHLI. . Klik link whatsapp dibio dan sambar promo ni ok. . #shakleemalaysia#shakleejohor#hargaesp#espshaklee#johorbahru#skudai#jalanjalan#bazarkarat#bazaronline#jadiahlishaklee#likeforlike#likeforlikes#insta#instagood#instagram#instadaily#instabusiness#followforfollow#followback#followforfollowback#instafamous#instafamousmalaysia#dropshipwanted#dropshipdiperlukan#dropshipneeded
20.01.2019 00:18:07
NIKMAT SIHAT HANYA KITA RASA KETIKA SAKIT!

betul la kan orang cakap.. Masa belu
NIKMAT SIHAT HANYA KITA RASA KETIKA SAKIT! betul la kan orang cakap.. Masa belum sakit memang jarang kita nak hargai nikmat sihat yang ALLAH bagi..bila masa sakit...barulah rasa bernilainya kesihatan tu..masa tu duit berpuluh ribu pun sanggup dihabiskan... sebab tu la kena melabur sikit untuk kesihatan...mencegah kan lebih baik dari mengubati😍..wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemeletop#shakleemalaysia#shakleemutiararini#shakleejohor#shakleeskudai#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#vivix#vivixshaklee#followforfollow#baazarig#baazarpaknil#baazarmalaysia#ctdk#codshakleejb#codshakleejohor#codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vivixmurah#shakleeutm#followforfollow#like4like#strok
19.01.2019 23:17:32
NIKMAT SIHAT HANYA KITA RASA KETIKA SAKIT!

betul la kan orang cakap.. Masa belu
NIKMAT SIHAT HANYA KITA RASA KETIKA SAKIT! betul la kan orang cakap.. Masa belum sakit memang jarang kita nak hargai nikmat sihat yang ALLAH bagi..bila masa sakit...barulah rasa bernilainya kesihatan tu..masa tu duit berpuluh ribu pun sanggup dihabiskan... sebab tu la kena melabur sikit untuk kesihatan...mencegah kan lebih baik dari mengubati😍..wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemeletop#shakleemalaysia#shakleemutiararini#shakleejohor#shakleeskudai#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#vivix#vivixshaklee#followforfollow#baazarig#baazarpaknil#baazarmalaysia#ctdk#codshakleejb#codshakleejohor#codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vivixmurah#shakleeutm#followforfollow#like4like#strok
19.01.2019 23:17:21
NIKMAT SIHAT HANYA KITA RASA KETIKA SAKIT!

betul la kan orang cakap.. Masa belu
NIKMAT SIHAT HANYA KITA RASA KETIKA SAKIT! betul la kan orang cakap.. Masa belum sakit memang jarang kita nak hargai nikmat sihat yang ALLAH bagi..bila masa sakit...barulah rasa bernilainya kesihatan tu..masa tu duit berpuluh ribu pun sanggup dihabiskan... sebab tu la kena melabur sikit untuk kesihatan...mencegah kan lebih baik dari mengubati😍..wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemeletop#shakleemalaysia#shakleemutiararini#shakleejohor#shakleeskudai#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#vivix#vivixshaklee#followforfollow#baazarig#baazarpaknil#baazarmalaysia#ctdk#codshakleejb#codshakleejohor#codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood#vivixmurah#shakleeutm#followforfollow#like4like#strok
19.01.2019 23:13:54
Assalamualaikum
.
Goid morning gais.
.
Mencari kejayaan adalah 1 pengorbanan. Se
Assalamualaikum . Goid morning gais. . Mencari kejayaan adalah 1 pengorbanan. Sejauh mana usaha kita untuk mencapai sesuatu kejayaan bukanlah kayu pengukur namun ia adalah satu titik tolak untuk kita setia dan konsisten dalam setiap pengorbanan. . #sayajualshaklee#youthskincare#shakleekluang#ShakleeHargaStudent#ShakleeHargaRuntuh#ShakleePalingMurah#bigdream2019#shakleejohor#shakleet6#shakleekampungmelayu#shakleeabdulrahmanyassin
19.01.2019 23:03:32
KULIT YANG ALERGIK, GATAL- GATAL KERANA RUAM BABY ATAU PELUH DAN TERKENA GIGITAN
KULIT YANG ALERGIK, GATAL- GATAL KERANA RUAM BABY ATAU PELUH DAN TERKENA GIGITAN SERANGGA. . Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose untuk sapuan luaran. . Selalunya Customer zaera mesti beli herbablend untuk kegunaan seisi keluarga. . Kalau ada masalah kulit mesti nak sapu herbablend . . Nak tahu kegunaannya? . Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada . 💚exzema...ruam 💚panau, 💚kulit yg melecur 💚 jerawat 💚ruam baby 💚punting luka . 💚tumit pecah . 💚bekas chicken pox dan lain2 pasal kulit. Keistimewaaan krim Herbal Blend ni. . 💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua. . 💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 . 💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery. . 💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. . 💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod . . 💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan. Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.
19.01.2019 22:59:57
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:27:57
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:27:46
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:27:34
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:27:25
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:27:15
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:27:04
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:21:18
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:21:12
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:20:36
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:20:06
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:19:39
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:19:29
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:19:14
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:18:43
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:18:12
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:17:43
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:17:29
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔
. 
Bagaimana pastikan soya yang diminum
:: ORANG KATA SOYA BAHAYA! REALLY? :: ⛔ . Bagaimana pastikan soya yang diminum benar-benar memberi manfaat kesihatan yang baik? . 🏆 kacang soya organik 🏆 kacang soya non-GMO (tak diubahsuai secara ,genetik) 🏆 ada 9 asod amino perlu 🏆 proses pembuatan menggunakan air, bukan alkohol 🏆 bahan anti thyroid / anti growth substance disingkirkan 🏆 proses kacang soya tanpa pemanasan 🏆 soy isolated ditambah unsur kalsium . ESP Shaklee memenuhi kriteria di atas!! . :: TAK NAK VITAMIN BAMCUH² :: . RUGI LAAAA. ESP la paling best. Boleh bancuh macam² cara. . Plain water, milo, horlicks, jus buah, fresh milk, yogurt drink, kurma, . Consume ESP versi paling mudah; satu gelas air sejuk masuk dalam shaker, tambahkan 1 sudu ESP. Goncang dalam 15 saat. Minum terus. Walllah. . Menambahkan ESP dalam diet harian akan.. . ✔Tambah tenaga ✔Tinggikan kadar metabolisma ✔Memudarkan parut ✔Dapat menahan lapar untuk yang berdiet ✔Mampu menurunkan berat badan . ESP ada promosi tau bulan ni! Yuhuuuu.. . 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya 📲 Klik link di bio ya . #espmurah#esphargastudent#ESP#espkluang#espmalaysia#kurusdenganesp#cantik#kulitkusam#gambutgugur#rawatrambutgugur#diet#kenyanglama#breakfastcepat#babykenyang#milkbooster#shakleemurah#shakleeseremban#shakleeairhitam#artispopular#kencingmanis#shakleejohor#ibumengandung#ibubersalin#ibudalampantang#amalandalampantang#promoesp#CODKluang#CODShaklee#turunberatbadan#parutpudar
19.01.2019 18:16:10
Next
loading