Instagram tag shakleejb

Testimoni hangat 🔥 set menyusu budget shaklee. 
ESP PROTEIN POWDER ❤Protein memb
Testimoni hangat 🔥 set menyusu budget shaklee. ESP PROTEIN POWDER ❤Protein membantu kecergasan badan ibu hamil & menyusu. ❤Ia juga menggalakkan kecantikan kulit ibu & baby. ❤Dalam susu ibu, komposisi terbesar juga adalah PROTEIN. Dengan ESP, dapat bantu pekatkan susu ibu & baby akan lebih cepat kenyang. Bukan sahaja membantu banyakkan susu. ALFALFA ❤Sebagai milk booster, herba utk bantu tambah penghasilan susu ibu. ❤Jamu moden, membantu mengeluarkan darah kotor, bersihkan rahim. ❤Mengetatkan kembali bahagian intim wanita Jom dapatkan set penyusuan ini. Bulan ni promosi #alfalfa taw. Lagi jimat.. Nak? Wasap je miza 0187848826 sekarang! #shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#johorbahru#alfalfamurah#perutbuncit#setcantikmurah#sembelit#detoks#setkurusmurah#alfalfahargaahli#shakleecodjb#setmenyusushaklee#setpantangshaklee#milkbooster
24.01.2019 01:57:45
Testimoni hangat 🔥 set menyusu budget shaklee. 
ESP PROTEIN POWDER ❤Protein memb
Testimoni hangat 🔥 set menyusu budget shaklee. ESP PROTEIN POWDER ❤Protein membantu kecergasan badan ibu hamil & menyusu. ❤Ia juga menggalakkan kecantikan kulit ibu & baby. ❤Dalam susu ibu, komposisi terbesar juga adalah PROTEIN. Dengan ESP, dapat bantu pekatkan susu ibu & baby akan lebih cepat kenyang. Bukan sahaja membantu banyakkan susu. ALFALFA ❤Sebagai milk booster, herba utk bantu tambah penghasilan susu ibu. ❤Jamu moden, membantu mengeluarkan darah kotor, bersihkan rahim. ❤Mengetatkan kembali bahagian intim wanita Jom dapatkan set penyusuan ini. Bulan ni promosi #alfalfa taw. Lagi jimat.. Nak? Wasap je miza 0187848826 sekarang! #shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#johorbahru#alfalfamurah#perutbuncit#setcantikmurah#sembelit#detoks#setkurusmurah#alfalfahargaahli#shakleecodjb#setmenyusushaklee#setpantangshaklee#milkbooster
24.01.2019 01:57:17
Advertisement
Testimoni hangat 🔥 set menyusu budget shaklee. 
ESP PROTEIN POWDER ❤Protein memb
Testimoni hangat 🔥 set menyusu budget shaklee. ESP PROTEIN POWDER ❤Protein membantu kecergasan badan ibu hamil & menyusu. ❤Ia juga menggalakkan kecantikan kulit ibu & baby. ❤Dalam susu ibu, komposisi terbesar juga adalah PROTEIN. Dengan ESP, dapat bantu pekatkan susu ibu & baby akan lebih cepat kenyang. Bukan sahaja membantu banyakkan susu. ALFALFA ❤Sebagai milk booster, herba utk bantu tambah penghasilan susu ibu. ❤Jamu moden, membantu mengeluarkan darah kotor, bersihkan rahim. ❤Mengetatkan kembali bahagian intim wanita Jom dapatkan set penyusuan ini. Bulan ni promosi #alfalfa taw. Lagi jimat.. Nak? Wasap je miza 0187848826 sekarang! #shakleemurah#shakleemurahsangat#shakleepalingmurah#shakleemurahcarisaya#shakleehargastudents#shakleehargapromo#shakleehargaahli#shakleejb#shakleejohor#shakleeskudai#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleekempas#shakleebbu#shakleejohormurah#johorbahru#alfalfamurah#perutbuncit#setcantikmurah#sembelit#detoks#setkurusmurah#alfalfahargaahli#shakleecodjb#setmenyusushaklee#setpantangshaklee#milkbooster
24.01.2019 01:56:19
Hot item 🔥🔥🔥 zinc plus kembali dengan kebaikan yg sama. Sebelum tu mari kita bac
Hot item 🔥🔥🔥 zinc plus kembali dengan kebaikan yg sama. Sebelum tu mari kita baca apakah Zinc? Zinc adalah mineral penting untuk badan kita. Tapi badan tak boleh nak hasilkan sendiri maka kita kena amik zinc dari sumber makanan harian dan suplemen. Zinc banyak terdapat ikdalam sel dan komponen badan serta membantu menyokong dan mengaktifkan lebih 200 enzim dalam badan kita. Enzim ini yang membantu fungsi sel-sel dalam badan dengan lebih bagus lagi. Sebab itu zinc penting untuk kesihatan badan kita! Siapa yang perlukan produk Zinc Plus Shaklee? - Mereka yang vegetarian - Pasangan yang ingin dapatkan zuriat - Mereka yang ada sejarah bilangan sperma yang rendah - Mereka yang ada keinginan seks yang rendah - Mereka yang ingin bertenaga dan stamina - Mereka yang ada rambut gugur - Mereka yang ada rambut botak - Mereka yang ada kuku rapuh - Mereka yang ada Diabetes, ada luka lambat sembuh - Ibu yang lepas bersalin normal atau ceaser - Mereka yang ada kulit jerawat - Mereka yang ada kuku rapuh - Mereka yang ada bintik putih pada kuku - Mereka yang sering demam selsema (boleh ambil zinc bersama dengan vitamin C) Untuk pertanyaan lebih lanjut bileh wasap miza 0187848826. Jgn malu, jgn segan. Kita cuba dengan izin Nya.. 😉 #shakleejohor#shakleejb#shakleekempas#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleeskudai#shakleebbu#shakleesingapore#shakleesg#shakleebrunei#shakleemurah#shakleehargaahli#atasirambutgugur#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#johorbahru#setsuburshaklee#shakleecodjb#codjbshaklee#setpantang#setpantangmurah#sethamilmurah#rambutgugur#setmenyusu#zincplusshaklee#asidfolic#glacomplex#setsuburmurah#matipucuk
24.01.2019 01:48:11
Hot item 🔥🔥🔥 zinc plus kembali dengan kebaikan yg sama. Sebelum tu mari kita bac
Hot item 🔥🔥🔥 zinc plus kembali dengan kebaikan yg sama. Sebelum tu mari kita baca apakah Zinc? Zinc adalah mineral penting untuk badan kita. Tapi badan tak boleh nak hasilkan sendiri maka kita kena amik zinc dari sumber makanan harian dan suplemen. Zinc banyak terdapat ikdalam sel dan komponen badan serta membantu menyokong dan mengaktifkan lebih 200 enzim dalam badan kita. Enzim ini yang membantu fungsi sel-sel dalam badan dengan lebih bagus lagi. Sebab itu zinc penting untuk kesihatan badan kita! Siapa yang perlukan produk Zinc Plus Shaklee? - Mereka yang vegetarian - Pasangan yang ingin dapatkan zuriat - Mereka yang ada sejarah bilangan sperma yang rendah - Mereka yang ada keinginan seks yang rendah - Mereka yang ingin bertenaga dan stamina - Mereka yang ada rambut gugur - Mereka yang ada rambut botak - Mereka yang ada kuku rapuh - Mereka yang ada Diabetes, ada luka lambat sembuh - Ibu yang lepas bersalin normal atau ceaser - Mereka yang ada kulit jerawat - Mereka yang ada kuku rapuh - Mereka yang ada bintik putih pada kuku - Mereka yang sering demam selsema (boleh ambil zinc bersama dengan vitamin C) Untuk pertanyaan lebih lanjut bileh wasap miza 0187848826. Jgn malu, jgn segan. Kita cuba dengan izin Nya.. 😉 #shakleejohor#shakleejb#shakleekempas#shakleetampoi#shakleelarkin#shakleeskudai#shakleebbu#shakleesingapore#shakleesg#shakleebrunei#shakleemurah#shakleehargaahli#atasirambutgugur#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#johorbahru#setsuburshaklee#shakleecodjb#codjbshaklee#setpantang#setpantangmurah#sethamilmurah#rambutgugur#setmenyusu#zincplusshaklee#asidfolic#glacomplex#setsuburmurah#matipucuk
24.01.2019 01:47:47
DULU TAK ADA PUN MACAM NI!!!!
.
Shaklee buat lagi! Dia buat kita tak senang dudu
DULU TAK ADA PUN MACAM NI!!!! . Shaklee buat lagi! Dia buat kita tak senang duduk! . Untungnya mereka yang NON AHLI!! —> DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE & YOU DAPAT GRAB NEW OFFER FOR NEW MEMBER! 🤩 Okay korang, siapa yang dah lama sangat usha nak register membership Shaklee sebab nak dapatkan discounts untuk beli produk makan sendiri, atau pun maybe you nak register membership untuk buat business, NOW IS THE BEST TIME! Shaklee baru announce buat NEW OFFER untuk ahli yang baru berdaftar, which memang untung sangat! . Untuk NEW OFFER ni you dapat FREE Membership, so automatic you dapat harga member lah untuk produk you beli. . Not JUST that! You dapat 10% DISCOUNT sekali on top of harga member! Untungnya! 😱😱 Tak pernah ok Shaklee buat offer macam ni! 😆😆 . 🔮 VIVIX TWIN PACK Yes, bila buat offer besar-besaran, confirm lah Shaklee akan include No.1 BestSeller which is VIVIX! Ni memang berbaloi sangat 😍 ✅ Discount sebanyak RM322 ✅ FREE membership bernilai RM65 ✅ FREE postage bernilai RM10 ✅ FREE cooler bag bernilai RM29 ✅ Dapat pulangan duit RM38 Berapa total korang jimat? RM464! 😍😍😍 . 🔮 YOUTH STARTER SET Haaa yang ni lagi lah buat semua nangis sebab kemurahan hati Shaklee bagi 10% Discount on top of Promo Youth bulan ni! Weh double promo jadinya Youth Starter Set ni! Memang YES sungguh la hai 😍 ✅ Discount sebanyak RM464 ✅ FREE membership bernilai RM65 ✅ FREE postage bernilai RM10 ✅ FREE cermin bernilai RM43.80 ✅ Dapat pulangan duit RM31 Jimat RM387.80! 😱😍 . Semua product promosi ini hanya valid selagi stock masih ADA ;). . Jangan miss the chance ok 💚. . Kalau nak tahu lebih lanjut boleh msg je atau tinggalkan your number kat ruangan comment ok? 💚 . #shaklee#shakleemalaysia#shakleemurah#shakleeeffect#shakleejohor#shakleeselangor#shakleekl#shakleelover#shakleesabah#shakleepromo#shakleejb#shakleekedah#shakleebangi#shakleeshahalam
24.01.2019 01:34:05
Advertisement
PROMO ESP TINGGAL 7 HARI SAHAJA LAGI 😱😱 .
.
Bagi yang dah lama survey ESP tapi b
PROMO ESP TINGGAL 7 HARI SAHAJA LAGI 😱😱 . . Bagi yang dah lama survey ESP tapi belum terbuka hati lagi nak beli, waktu ni lah waktu yang terbaik untuk purchase ESP DENGAN HARGA PROMO!! . . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume tau . . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN . . 💥 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 💥 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang 💥 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 💥 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 💥 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 💥 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💥 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN . . 💥 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 💥Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 💥 Mengelakkan kerapuhan tulang 💥 Memelihara kesihatan jantung 💥 Membentukan sel-sel baru 💥 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK . 💥 Mengurangkan keasidan dalam perut 💥 Memgelakkan hakisan dinding perut 💥 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG . 💥 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 💥 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 💥 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 💥 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 💥 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 💥 Bantu untuk kekal bertenaga . . . . ILYANA 01126431169 . #ESPshaklee#espmurah#espshaklee#espmurah#shakleeperak#shakleepromo#shakleemalaysia#shakleeperak#shakleejb#shakleekedah#shakleepenang#shakleeipoh#shakleekelantan#shakleejohor
24.01.2019 01:04:01
PROMO ESP TINGGAL 7 HARI SAHAJA LAGI 😱😱 .
.
Bagi yang dah lama survey ESP tapi b
PROMO ESP TINGGAL 7 HARI SAHAJA LAGI 😱😱 . . Bagi yang dah lama survey ESP tapi belum terbuka hati lagi nak beli, waktu ni lah waktu yang terbaik untuk purchase ESP DENGAN HARGA PROMO!! . . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume tau . . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN . . 💥 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 💥 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang 💥 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 💥 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 💥 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 💥 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💥 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN . . 💥 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 💥Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 💥 Mengelakkan kerapuhan tulang 💥 Memelihara kesihatan jantung 💥 Membentukan sel-sel baru 💥 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK . 💥 Mengurangkan keasidan dalam perut 💥 Memgelakkan hakisan dinding perut 💥 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG . 💥 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 💥 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 💥 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 💥 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 💥 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 💥 Bantu untuk kekal bertenaga . . . . ILYANA 01126431169 . #ESPshaklee#espmurah#espshaklee#espmurah#shakleeperak#shakleepromo#shakleemalaysia#shakleeperak#shakleejb#shakleekedah#shakleepenang#shakleeipoh#shakleekelantan#shakleejohor
24.01.2019 01:03:14
PROMO ESP TINGGAL 7 HARI SAHAJA LAGI 😱😱 .
.
Bagi yang dah lama survey ESP tapi b
PROMO ESP TINGGAL 7 HARI SAHAJA LAGI 😱😱 . . Bagi yang dah lama survey ESP tapi belum terbuka hati lagi nak beli, waktu ni lah waktu yang terbaik untuk purchase ESP DENGAN HARGA PROMO!! . . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume tau . . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN . . 💥 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 💥 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang 💥 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 💥 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 💥 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 💥 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💥 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN . . 💥 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 💥Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 💥 Mengelakkan kerapuhan tulang 💥 Memelihara kesihatan jantung 💥 Membentukan sel-sel baru 💥 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK . 💥 Mengurangkan keasidan dalam perut 💥 Memgelakkan hakisan dinding perut 💥 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG . 💥 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 💥 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 💥 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 💥 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 💥 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 💥 Bantu untuk kekal bertenaga . . . . ILYANA 01126431169 . #ESPshaklee#espmurah#espshaklee#espmurah#shakleeperak#shakleepromo#shakleemalaysia#shakleeperak#shakleejb#shakleekedah#shakleepenang#shakleeipoh#shakleekelantan#shakleejohor
24.01.2019 01:02:31
SIAPA YANG PERLUKAN ESP
.
.
Ok mungkin ada yang tak tahu dia perlukan ESP ke tak
SIAPA YANG PERLUKAN ESP . . Ok mungkin ada yang tak tahu dia perlukan ESP ke tak. Meh ara nak share sape yang perlukan ESP ni . . ✅ Pelajar yang cepat LETIH, LESU, TAK BERMAYA. ESP membantu untuk meningkatkan daya ingatan especially untuk study ✅Ibu MENGANDUNG dan MENYUSU. ESP boleh beri ibu ibu tenaga dan menghasilkan susu yang pekat ✅ Golongan yang GASTRIK. ESP bantu untuk beri rasa kenyang . ✅ IKHTIAR HAMIL. ESP membantu dalam menstabilkan hormon . . Jom dapatkan SPECIAL OFFER dan Best Consultation daripada ara . DM ara di ig atau . Tekan link whatsapp ara di bio ☝🏼 . #shakleesingapore#shakleeperlis#shakleesabah#shakleesarawak#shakleebrunei#shakleekl#shakleejb#shakleebatupahat#shakleemelaka#shakleeseremban#shakleeperak#shakleeipoh#shakleesetiaalam#shakleepuncakalam#shakleeshahalam#shakleedamansara#shakleepuchong#shakleenilai#shakleebangi#shakleekajang#shakleeusmpenang#youthskincare#youthskincareshaklee#shakleeyouth#shakleeserdang#shakleekuantan#shakleeklang#shakleepekan
24.01.2019 00:47:59
Advertisement
FULLSET ATAU STARTER SET ?

Ok meh Wawa nak share detail kandungan setiap item d
FULLSET ATAU STARTER SET ? Ok meh Wawa nak share detail kandungan setiap item dalam Youth yang sangat membantu masalah kulit Ringkasnya macam ni 👇 STARTER SET Youth untuk masalah ✅ Jerawat ✅ Blackheads/Whiteheads ✅ Pori terbuka ✅ Tona kulit tak sekata SERUM Youth bantu untuk masalah ✅ Garis Halus ✅ Kedutan RADIANCE C+E Youth bantu masalah ✅ Parut ✅ Jeragat ✅ Bintik bintik pada kulit/ biji kolestrol pun boleh kecut dan hilang tau Jadi , apa masalah kulit muka anda ? 😉 Belian Starter Set Youth dapat PERCUMA MIRROR ala ala snow white gituuu Jom siapa nak join pos whatsapp Wawa lelajuu. Link ada kat bio OK 😁 🍒 http://salwahanim.wasap.my POSTAGE WORLDWIDE #shaklee#shakleeklang#shakleekl#kutuyouth#shakleeputrajaya#shakleejb#shakleesegamat#shakleekuantan#shakleemurah#promosiyouth#youthmurah
24.01.2019 00:34:23
Hai 
Mencari sarapan untuk diet yang memberi tenaga , sihat ,berkhasiat dan muda
Hai Mencari sarapan untuk diet yang memberi tenaga , sihat ,berkhasiat dan mudah disediakan walaupan sibuk. Jawapannya mesti lah ESP. Sarapan mudah senang bersesuaian untuk diet dan yang ada gastrik. Esp ni membaiki sel kulit yang rosak dan menggantikan dengan yang baru. Kulit yang ada kesan lompong akan menjadi anjal semula. Kulit menjadi cantik , kulit pun tak kusam dan glowing semula. Esp ni mengandungi protein dari soya yang membantu kita rasa kenyang yang lama. Ia juga meneutralkan asid dalam usus bagi mengelakkan gastrik jika ketika perut kosong. Rasanya sedap boleh dicampur ngan susu low fat bagi yang berdiet atau diblend ngan fruit kesukaan anda. Esp + dragon fruit Esp+ mango Esp + strawbery Esp + susu dutch lady . Ikut lah citarasa anda. Yang pasti kenyang dan bertenaga sepanjang hari. Mood pun jadi baik hihi. Sebab perut tak meragam. Berminat untuk order dan nak dapatkan free consultantion. Whatshapp 📲 0122649061. Whatshapp 📲 0122649061 Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi Postage setiap hari kecuali hari cuti. #espshaklee#espibumenyusushaklee
24.01.2019 00:18:00
SELALU SIBUK , TAK SEMPAT BREAKFAST  LEPAS TU PERUT MERAGAM DAN GASTRIK MENGGANG
SELALU SIBUK , TAK SEMPAT BREAKFAST  LEPAS TU PERUT MERAGAM DAN GASTRIK MENGGANGGU. Siapa sini ada masalah seperti kat atas👆 ✏STUDENT ✏IBU YANG SIBUK URUS ANAK2 ✏BERKERJA TAK IKUT MASA. ✏MEREKA YANG BERDIET KENAPA TAK AMBIK ESP SARAPAN MUDAH DAN SIHAT. Penyediaan yang amat mudah ambik 2 sudu esp campur susu segar shake shake dan minum . Memberi kenyang yang lama , menuetralkan asid dalam perut dan sesuai untuk diet. . . 🌸 Bertenaga sepanjang hari! Semasa bulan puasa kalau termiss sahur, tapi sempat minum ESP, memang tenaga berpanjangan sampai berbuka! ESP mengandungi asid amino yang tolong meningkatkan saluran oksigen kepada sel darah kita which buat kita segar & bertenaga. . 🌸 Tahan kenyang lama! Kalau dulu by 10 or 11pagi perut dah lapar minta lunch, sekarang boleh lunch lambat 2-3pm sebab memang kenyang! Protein ESP paling lambat perut hadam, sebab tu tahan kenyang paling lama. . 🌸 Kulit muka lebih cerah sekata, lebih licin dari sebelumnya. Kulit diperbuat daripada protein & memang perlukan protein untuk pembaharuan sel. . 🌸 Rambut lebih kuat dan jarang gugur. Rambut kita diperbuat daripada protein, so bila kita consume ESP, rambut dapat bekalan protein yang mencukupi. . 🌸 Kurang sakit otot lepas pergi gym. Otot memerlukan protein untuk kekal kuat, ESP tolong bekalkan protein untuk bina otot sihat. Macamana meh la cuba satu tong esp pastu nak lagi.  Berminat boleh whatsapp zaera 📲0122649061 📲0122649061 #setkurushaklee#espshaklee#dietprotein
24.01.2019 00:10:09
Advertisement
Yang dekat dengan Kak Fa nak cod pun boleh korang.
.
Kawasan ni FREE COD.
.
Cod
24.01.2019 00:00:44
Youth Skincare , truely organic kaya dengan vitamins dan polifenols yang mampu m
Youth Skincare , truely organic kaya dengan vitamins dan polifenols yang mampu merawat kulit muka untuk kelihatan fresh , awet muda dan sihat ❤️ . Whatsapp sekarang untuk bestprice >> 013-6975960 . Klik link di bio for fast respon 😊
23.01.2019 23:33:22
KELEBIHAN DAN MANFAAT ESP SHAKLEE :
.
1. ESP mencerahkan dan menjadikan tona kul
KELEBIHAN DAN MANFAAT ESP SHAKLEE : . 1. ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata . 2. ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta jeragat . 3. ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING . 4. ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads . 5. ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu serta awet muda . 6. ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus . 7. ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus . 8. ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk . 9. ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil . 10. ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil . 11. Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah . 12. ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat . SAFE, PROVEN and EFFECTIVE! . Jom dapatkan SPECIAL OFFER dan Best Consultation daripada ara . DM ara di ig atau . Tekan link whatsapp ara di bio ☝🏼 . Your Trusted SID ara | 0139206730 . #shakleesingapore#shakleeperlis#shakleesabah#shakleesarawak#shakleebrunei#shakleekl#shakleejb#shakleebatupahat#shakleemelaka#shakleeseremban#shakleeperak#shakleeipoh#shakleesetiaalam#shakleepuncakalam#shakleeshahalam#shakleedamansara#shakleepuchong#shakleenilai#shakleebangi#shakleekajang#shakleeusmpenang#vitamincshaklee#shakleeyouth#shakleeserdang#shakleekuantan#shakleeklang#shakleepekan
23.01.2019 23:15:18
.
Yana paling excited bila dapat feedback customer berjaya hamil selepas consume
. Yana paling excited bila dapat feedback customer berjaya hamil selepas consume supplement untuk ikhtiar hamil. Sebab Yana faham sangat macam mana rasanya bila check upt dan nampak 2 LINE 💕. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Di sini Lyana huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨ZINC untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Lyana untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . Lyana Hisham 016-2099703 Pengedar Sah Shaklee . #setkesuburan#ttc#hamil#ikhtiarhamil#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#espshaklee#glacomplex#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleepg#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetamanmolek#shakleetamandaya#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei#shakleesabah#shakleesarawak#shakleeshahalam#shakleesgbuloh#shakleedamansara
23.01.2019 19:18:51
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN  SHAKLEE 👶.
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan seba
. IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, Lyana sendiri amalkan supplements ini sebelum Lyana preggy kan Ayish dan juga telah ramai customers Lyana sendiri yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Di sini Lyana huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . UNTUK ISTERI . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . UNTUK SUAMI . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨ZINC untuk banyakkan sperm count suami and also untuk hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Lyana untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . Lyana Hisham 016-2099703 Pengedar Sah Shaklee . #setkesuburan#ttc#hamil#ikhtiarhamil#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#espshaklee#glacomplex#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleepg#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetamanmolek#shakleetamandaya#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei#shakleesabah#shakleesarawak
23.01.2019 19:18:20
.
Yana paling excited bila dapat feedback customer berjaya hamil selepas consume
. Yana paling excited bila dapat feedback customer berjaya hamil selepas consume supplement untuk ikhtiar hamil. Sebab Yana faham sangat macam mana rasanya bila check upt dan nampak 2 LINE 💕. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Di sini Lyana huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨ZINC untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Lyana untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . Lyana Hisham 016-2099703 Pengedar Sah Shaklee . #setkesuburan#ttc#hamil#ikhtiarhamil#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#espshaklee#glacomplex#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleepg#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetamanmolek#shakleetamandaya#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei#shakleesabah#shakleesarawak#shakleeshahalam#shakleesgbuloh#shakleedamansara
23.01.2019 19:17:57
Korangggggg!! ESP ADA PROMO TAU!! TAPI TINGGAL 7HARI JE LAGI 😩
.
Bagi yang dah l
Korangggggg!! ESP ADA PROMO TAU!! TAPI TINGGAL 7HARI JE LAGI 😩 . Bagi yang dah lama survey ESP tu tapi belum terbukak hati lagi nak beli, waktu inilah waktu terbaik untuk puchase ESP dengan HARGA PROMO!! . Kalau masih ada yang confuse atau tak tahu lagi, sebenarnya ESP ni semua boleh consume tau . Dari student, abang2 sado, yang ikhtiar nak hamil, ibu berpantang, ibu mengandung dan menyusu, warga emas, yang belum berkahwin n dah berkahwin pon boleh la semua. Hihihi jimat kan? . Bagi yang mungkin tertanya-tanya kebaikan dan manfaat ESP, sila baca ni. Hehe . 🍀Mencerahkan & Menganjalkan kulit 🍀Mengecutkan & Mengatasi masalah jerawat 🍀Mengatasi masalah parut dan jeragat 🍀Mempercepatkan penyembuhan luka 🍀Memberi rasa kenyang lebih lama dan berpanjangan 🍀Mengatasi masalah gastrik dan pedih ulu hati 🍀Menganjalkan payudara dan punggung 🍀Memberikan lebih tenaga 🍀Mengatasi masalah cepat letih dan lesu 🍀Menyihatkan kuku dan rambut 🍀Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) 🍀Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim 🍀Milkbooster bagi ibu yang menyusu-bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
23.01.2019 16:08:43
Dalam setiap produk Youth Skincare ada sains di belakangnya, bukan calang calang
Dalam setiap produk Youth Skincare ada sains di belakangnya, bukan calang calang produk. Ada kajian dari pakar dermatologi (kulit) dan pakar oftalmologi (mata) ❤️ . Whatsapp sekarang untuk best price >> 013-6975960 . Klik link di bio for fast respon 😊
23.01.2019 15:50:06
Jangan lupa apply Night Cream dan Eye Treatment Youth sebelum tidur untuk kulit
Jangan lupa apply Night Cream dan Eye Treatment Youth sebelum tidur untuk kulit yang sihat dan juga mata yang bebas dari lingkaran gelap ❤️ . Whatsapp sekarang untuk best price >> 013-6975960 . Klik link di bio for fast respon 😊
23.01.2019 15:48:18
Manjakan kulit anda dengan produk organic kaya dengan vitamins dan polifenols ❤️
Manjakan kulit anda dengan produk organic kaya dengan vitamins dan polifenols ❤️ . Whatsapp sekarang untuk bestprice >> 013-6975960 . Klik link di bio for fast respon 😊
23.01.2019 15:45:55
.
BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?. .
.
Nih soalan paling FAMOUS di kalangan cu
. BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?. . . Nih soalan paling FAMOUS di kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba SHAKLEE😍 . . Jomm Yana share FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Yang dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih! . . ✅KENYANG BERPANJANGAN . •Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan ! . . Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊. . ✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN. . •Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbanding sebelum ni. Wowww!😍. . ✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA . •Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR! Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar! . . ✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA . •Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau. . . ✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR!. . •Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur. . So ada antara sini yang ada masalah sama macam Yana sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! InshaaAllah you’ll love it ❤️. . Hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut. . @lyanashaklee.distributor 016-2099703 . #ESPshaklee#sayajualShaklee#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei
23.01.2019 15:42:31
.
KENAPA ANDA WAJIB CUBA ESP? 💕.
.
Khusus untuk anda yang inginkan : .
.
➡️Nak K
. KENAPA ANDA WAJIB CUBA ESP? 💕. . Khusus untuk anda yang inginkan : . . ➡️Nak KULIT CANTIK ➡️Nak BADAN MAINTAIN ➡️Nak LEBIH BERTENAGA ➡️Nak IKHTIAR HAMIL ➡️Nak BABY GEBUUU ➡️Nak SUSU BADAN BANYAAAAK . InshaaAllah semuanya dengan ESP 💕💕. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut. . @lyanashaklee.distributor 016-2099703 . #ESPshaklee#promoShaklee#sayajualShaklee#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleepg#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetamanmolek#shakleetamandaya#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei
23.01.2019 15:42:05
.
BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?. .
.
Nih soalan paling FAMOUS di kalangan cu
. BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?. . . Nih soalan paling FAMOUS di kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba SHAKLEE😍 . . Jomm Yana share FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Yang dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih! . . ✅KENYANG BERPANJANGAN . •Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan ! . . Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊. . ✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN. . •Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbanding sebelum ni. Wowww!😍. . ✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA . •Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR! Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar! . . ✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA . •Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau. . . ✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR!. . •Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur. . So ada antara sini yang ada masalah sama macam Yana sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! InshaaAllah you’ll love it ❤️. . Hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut. . @lyanashaklee.distributor 016-2099703 . #ESPshaklee#sayajualShaklee#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei
23.01.2019 15:41:10
PROMOSI ESP 🎉🎉
⠀⠀⠀⠀
Ara tahu ramai sangat yang tengah tunggu promo ESP ni kan?
⠀
PROMOSI ESP 🎉🎉 ⠀⠀⠀⠀ Ara tahu ramai sangat yang tengah tunggu promo ESP ni kan? ⠀⠀⠀⠀ So yang dah lama survey tu korang wajib grab now sebab tengah murah sangat sangat! ⠀⠀⠀⠀ Promo kali ni uolls boleh jimat sehingga RM20 tau ⠀⠀⠀⠀ Kita siap bagi free postage & free shaker sekali 😉 ⠀⠀⠀⠀ Kelebihan ESP: ⠀⠀⠀⠀ ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat ✅ Mempercepat penyembuhan luka ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama ✅ Menganjalkan payu dara & punggung ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah ✅ Menyihatkan kuku & rambut ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah ✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan ⠀⠀⠀⠀
23.01.2019 15:35:20
BYE BYE KULIT KUSAM😊
.
..
Asbab makan Vitamin C, kak Hidayu makin cerah berseri.
BYE BYE KULIT KUSAM😊 . .. Asbab makan Vitamin C, kak Hidayu makin cerah berseri.Jerawat segan-segan nak timbul.😌 . Sapa nak boleh terus whatsapp Aisyah tau. Ready stock😇 . .. Aisyah || 013-4684074 Your Shaklee Consultant COD dan Pos available seluruh Malaysia.❤
23.01.2019 15:22:25
CEPAT YOU OLLSSS.. JANGAN MENANGIS DIKEMUDIAN HARI!!! JOM DAPATKAN ESP DENGAN HA
CEPAT YOU OLLSSS.. JANGAN MENANGIS DIKEMUDIAN HARI!!! JOM DAPATKAN ESP DENGAN HARGA PROMO!!! TINGGAL SEMINGGU LAGI!!! Yang duk teringin selama ni, ni lah masa yang tepat untuk beli ESP Dah banyak testimoni berjaya Jangan menanggis bila promo dah habis 😅
23.01.2019 15:00:53
Nak skin cantik luar dalam. Boleh ambil combo ni😍
.
✅ KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA
Nak skin cantik luar dalam. Boleh ambil combo ni😍 . ✅ KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA ✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT ✅ MENAIKKAN SERI WAJAH ✅ MENGURANGKAN GARIS HALUS & KEDUTAN DI WAJAH ✅ MENEGANGKAN & MENGANJALKAN KULIT . Kalau nak tahu, kesan penggunaan YOUTH SKINCARE ni sangat cepat walaupun ianya bebas daripada segala bahan kimia merbahaya. Setiap produk dalam rangkaian Youth ini dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol. . Antara yang terdapat dalam rangkaian penjagaan wajah Youth Skincare ialah: . . LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml) 🌸 Membersihkan kulit wajah serta boleh berindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan . PERFECTING SKIN TONER (177ml) 🌸 Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit . VITAMIN C . Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh Menjadikan wajah bersinar dan bermaya Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan Menjadikan wajah lebih berseri.
23.01.2019 14:46:23
Selamat  malam  sahabat  sahabat  kak  ros. . .

Jangan  tengok je nanti  melepa
Selamat malam sahabat sahabat kak ros. . . Jangan tengok je nanti melepas PROMOSI esp bulan ni je 😘 . . Cepat order dengan kak ros 0196011657. Jimat memang jimat 😳 . . #ajimaura
23.01.2019 14:35:21
Promosi Tahun baru ESP. Jangan lepaskan peluang. Yang mana dok tertunggu2 bila l
Promosi Tahun baru ESP. Jangan lepaskan peluang. Yang mana dok tertunggu2 bila lah turn ESP nak promo kan. Masa ni la kalau uolsss nak memborong . Beli 2 dapat 5% discount! . Beli 6 dapat FREE 1 . Yang bestnya kalau beli 6 terus FREE MEMBERSHIP. Kumpul2 la order dengan kawan kawan opis . Apa kebaikkan ESP? Banyak! . Nak kurus ? ESP Nak pekatkan susu badan? ESP Nak kulit cantik? ESP Nak kekal bertenaga masa mengandung? ESP Nak cuba untuk hamil? ESP Nak hindari gastrik/ sembelit? ESP . Dan banyak banyak banyak lagi khasiat ESP ni. Kalau uolsss nak tahu ESP adalah product kedua terbaik  keluaran SHAKLEE. Apa yang pertama? Semestinya VIVIX. Opsssss VIVIX pon ada promo juga. Baik hati sungguh SHAKLEE nak bagi harga murah kaw kaw ni . Meh whatsapp ara. Tekan je link kat bio tu tau. 😘 . #shakleesingapore#shakleeperlis#shakleesabah#shakleesarawak#shakleebrunei#shakleekl#shakleejb#shakleebatupahat#shakleemelaka#shakleeseremban#shakleeperak#shakleeipoh#shakleesetiaalam#shakleepuncakalam#shakleeshahalam#shakleedamansara#shakleepuchong#shakleenilai#shakleebangi#shakleekajang#shakleeusmpenang#promoesp#espshakleemurah#shakleeserdang#shakleekuantan#shakleeklang#shakleepekan
23.01.2019 14:22:28
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - -

HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ -

ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - - HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ - ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱 - FREE POSTAGE 🚗🚗 - - JIMAT DAN BERBALOI SANGAT 😍😍😍 - Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? . Jom atasi dengan Esp Shaklee 💕 . KELEBIHAN ESP: 😍Mencerahkan MUKA & BADAN 😍Awet muda 😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN 😍Pembaharuan kulit 😍Melembapkan kulit 😍Menganjalkan dan menggebukan kulit 😍Memulihkan KEDUTAN 😍Memberi TENAGA 😍Kenyang (boleh KURUS) 😍Milk booster terhebat Wasap 📲 0196836302 utk HARGA PROMO SUPER MURAHH 😍😍 .
23.01.2019 14:14:21
Jom ikhtiar hamil dengan SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE .

Untuk mereka yang sedang b
Jom ikhtiar hamil dengan SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . Untuk mereka yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat, anda boleh cuba GLA & B Complex ini. . Sebabnya GLA ini boleh membantu meningkatkan kesuburan dan menstabilkan hormon. Malah B Complex Shaklee juga mengandungi Folic Acid yang sangat diperlukan untuk initial develop for fetus. . . Vitamin E + Coq Trol Plus + Zinc Complex boleh diambil utk kesuburan SUAMI + kualiti SPERMA yg baik. Jom wasap saya ➡ 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. . #shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekl#shakleeshahalam#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleekl#setikhtiarhamilshaklee#glacomplexshaklee#shakleemurah#bcomplexshaklee#setkesuburanshaklee#setkesuburanshakleemurah#sethamilshakleemurah#shakleeterengganu#shakleebanting#shakleeputrajaya#shakleeklang#setkesuburanshaklee
23.01.2019 14:13:57
🔥PROMOSI🔥 -

HERBAL BLEND RM3X JEEERR 😱 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

HARGA MURAH 🔥🔥 -

T
🔥PROMOSI🔥 - HERBAL BLEND RM3X JEEERR 😱 - HARGA MURAH 🔥🔥 - HARGA MURAH 🔥🔥 - TERBUKTI BERKESAN MERAWAT ⤵⤵ - MASALAH RUAM BAYI ↩ - MASALAH RUAM DEWASA ↩ - KULIT GATAL GATAL ↩ - TUMIT PECAH ↩ - KUDIS ↩ - EKZEMA ↩ - GIGITAN NYAMUK DAN SERANGGA ↩ - - SANGAT MEMBANTU RUGI TAK CUBA❗❗ - -  WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA MURAH #shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleeskudai#herbalblendshaklee#herbalblendshakleemurah#shakleekualaselangor#shakleepuchong#shakleepasirgudang#shakleeklang#herbalblendshaklee#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#espshakleemurah#shakleemeru#shakleepuncakalam#shakleesungaibuloh#likeforlike#shakleenegerisembilan#like4like#like4follow#likeforfollow#instamood
23.01.2019 14:13:40
Jom ikhtiar hamil dengan SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE .

Untuk mereka yang sedang b
Jom ikhtiar hamil dengan SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE . Untuk mereka yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat, anda boleh cuba GLA & B Complex ini. . Sebabnya GLA ini boleh membantu meningkatkan kesuburan dan menstabilkan hormon. Malah B Complex Shaklee juga mengandungi Folic Acid yang sangat diperlukan untuk initial develop for fetus. . . Vitamin E + Coq Trol Plus + Zinc Complex boleh diambil utk kesuburan SUAMI + kualiti SPERMA yg baik. Jom wasap saya ➡ 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. . #shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekl#shakleeshahalam#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleekl#setikhtiarhamilshaklee#glacomplexshaklee#shakleemurah#bcomplexshaklee#setkesuburanshaklee#setkesuburanshakleemurah#sethamilshakleemurah#shakleeterengganu#shakleebanting#shakleeputrajaya#shakleeklang#setkesuburanshaklee
23.01.2019 14:13:02
🔥PROMOSI🔥 -

SET PANTANG SHAKLEE✔ -

KELEBIHAN SET BERSALIN SHAKLEE ⤵⤵
.
BADAN C
🔥PROMOSI🔥 - SET PANTANG SHAKLEE✔ - KELEBIHAN SET BERSALIN SHAKLEE ⤵⤵ . BADAN CEPAT SIHAT ↩ - - LUKA CEPAT BAIK ↩ - MUKA TAK PUCAT ↩ - BERTENAGA WALAUPUN TIDUR BEBERAPA JAM URUSKAN BABY ↩ - TAK STRESS ↩ - DAPAT TURUN BERAT BADAN ↩ - STRECHMARK CEPAT PUDAR ↩ - Kebaikan setiap produk dalam Set Pantang; . √ ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik. . √ VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus. Vitamin C juga membantu luka kering lebih cepat. . √ OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp. . √ ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan. . √ VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Dalam VITA LEA ada ZINC yang dapat membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat. . √ B COMPLEX: Mengelakkan stress dan meroyan di kalangan ibu semasa dlm pantang. . √ OMEGA GUARD: Membekalkan EPA & DHA untuk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit. . Sebagai tambahan untuk ibu yang mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Memang sangat sangat membantu dalam mengurangkan bengkak susu. Sakit kan kena bengkak susu boleh sampai demam 😅 . Untuk bakal bakal Mama yang due tak lama dah tu, boleh lah start prepare Set Berpantang ya. Yang tengah berpantang atau nak habis pantang nak consume pun boleh jugak. InshaaAllah Shaklee nih antara pilihan yang terbaik 👍 . . Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA MURAH❗ #shakleeshahalam#shakleeselangor#espshakleemurah#shakleesarawak#shakleesabah#shakleeperlis#shakleepenang#shakleekedah#shakleeterengganu#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleepahang#shakleeperak#shakleeterengganu#shakleekelantan#setberpantangshaklee#shakleecheras#shakleekl#shakleeshahalam#shakleebangi#shakleemurah#setpantangshaklee#shakleegombak#setpantangshakleemurah
23.01.2019 14:11:43
TIAP MINGGU EXFOLIATE MUKA, TAPI MASIH KUSAM?
.
.
Set basic beauty sesuai untuk
TIAP MINGGU EXFOLIATE MUKA, TAPI MASIH KUSAM? . . Set basic beauty sesuai untuk 💛 Kulit Kusam 💛 Berjerawat level beginner 💛 Tona kulit tak sekata . . Set basic beauty consists of : . 💛ESP - Pembekal protein baik untuk penghasilan sel yang baru 💛VITAMIN C - Membantu pembentukan kolegen di kulit dan meningkatkan daya tahan imunisasi badan . . Kenal jenis masalah kulit anda, pilih set cantik mana yang anda perlu. Tak sure? Meh whatsapp, Kasih consult free 😌 . . Whatsapp Kasih untuk consultation/ order / register ahli / business inquiry 😘 . . KASIH | 0177479256 KASIH | 0177479256 KASIH | 0177479256 . . #agentneeded#dropshipneeded#agentdiperlukan#dropshipdiperlukan#shakleestudent#YOUTHSKINCARE#shaklee#shakleemurah#shakleejb#shakleelarkin#shakleetamanmolek#shakleekempas#shakleeeffect#shakleecollagenpowder#kolagenshaklee#collagenshaklee#setjerawatshaklee#setkecantikanshaklee#setcantikshaklee#setparutshaklee#promosishaklee#amazingempire#tipscantik#ubatjerawat#skincare#sukasihbeauty#ESP
23.01.2019 14:09:04
Korang tau tak GLA COMPLEX ni Women Best Friend terutamanya bagi wanita yg perio
Korang tau tak GLA COMPLEX ni Women Best Friend terutamanya bagi wanita yg periodnya tak stabil... . Nak tau kebaikkannya lagi?? Meh roger saya..0193895811...harga istimewa menanti anda... . #glacomplex#stabilkanhormon#sengguguthilang#senggugut#shakleeeffects#wanita#periodpain#kesuburan#shakleejohor#glacomplexmurah#shakleeskudai#shakleejohorbahru#shakleeutm#shakleemutiararini#shakleesingapore#shakleejb#masalahwanita
23.01.2019 14:03:24
🔥PROMOSI SHAKLEE🔥 -

Assalamualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee denga
🔥PROMOSI SHAKLEE🔥 - Assalamualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. - HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT - NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ - NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ - Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH -
23.01.2019 13:56:58
🔥PROMOSI SHAKLEE🔥 -

Assalamualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee denga
🔥PROMOSI SHAKLEE🔥 - Assalamualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. - HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT - NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ - NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ - Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH -
23.01.2019 13:56:44
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - -

HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ -

ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - - HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ - ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱 - FREE POSTAGE 🚗🚗 - - JIMAT DAN BERBALOI SANGAT 😍😍😍 - Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? . Jom atasi dengan Esp Shaklee 💕 . KELEBIHAN ESP: 😍Mencerahkan MUKA & BADAN 😍Awet muda 😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN 😍Pembaharuan kulit 😍Melembapkan kulit 😍Menganjalkan dan menggebukan kulit 😍Memulihkan KEDUTAN 😍Memberi TENAGA 😍Kenyang (boleh KURUS) 😍Milk booster terhebat Wasap 📲 0196836302 utk HARGA PROMO SUPER MURAHH 😍😍 .
23.01.2019 13:56:25
.
Ramai yang terkejut bila KULIT SEMAKIN CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE . Yana ringka
. Ramai yang terkejut bila KULIT SEMAKIN CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE . Yana ringkas kan sikit apa KELEBIHAN ESP UNTUK KULIT ANDA 😊 . . 1) 🔹Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut . . 2) 🔹Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles . . 3) 🔹Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain . . 4) 🔹Mencantikkan & menganjalkan kulit – ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan kulit, bertindak sebagai agen anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit, mengembalikan kelembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut . . Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan keremajaan kulit dan memastikan kita sentiasa bertenaga sepanjang hari . . Haa , no wonder lah kan ESP NI TERBAIKK kan ? No wonder ramai tak keruan bila ESP tak ada . . Anda nak rasa kehebatan ESP SHAKLEE NI ? Meh whatsapp Yana sekarang 👇🏻 . . 📲 016-2099703 @lyanashaklee.distributor . . #ESPshaklee#sayajualShaklee#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei
23.01.2019 13:16:59
.
KENAPA ANDA WAJIB CUBA ESP? 💕.
.
Khusus untuk anda yang inginkan : .
.
➡️Nak K
. KENAPA ANDA WAJIB CUBA ESP? 💕. . Khusus untuk anda yang inginkan : . . ➡️Nak KULIT CANTIK ➡️Nak BADAN MAINTAIN ➡️Nak LEBIH BERTENAGA ➡️Nak IKHTIAR HAMIL ➡️Nak BABY GEBUUU ➡️Nak SUSU BADAN BANYAAAAK . InshaaAllah semuanya dengan ESP 💕💕. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut. . @lyanashaklee.distributor 016-2099703 . #ESPshaklee#promoShaklee#sayajualShaklee#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleepg#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetamanmolek#shakleetamandaya#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei
23.01.2019 13:16:21
.
Ramai yang terkejut bila KULIT SEMAKIN CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE . Yana ringka
. Ramai yang terkejut bila KULIT SEMAKIN CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE . Yana ringkas kan sikit apa KELEBIHAN ESP UNTUK KULIT ANDA 😊 . . 1) 🔹Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut . . 2) 🔹Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles . . 3) 🔹Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain . . 4) 🔹Mencantikkan & menganjalkan kulit – ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan kulit, bertindak sebagai agen anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit, mengembalikan kelembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut . . Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan keremajaan kulit dan memastikan kita sentiasa bertenaga sepanjang hari . . Haa , no wonder lah kan ESP NI TERBAIKK kan ? No wonder ramai tak keruan bila ESP tak ada . . Anda nak rasa kehebatan ESP SHAKLEE NI ? Meh whatsapp Yana sekarang 👇🏻 . . 📲 016-2099703 @lyanashaklee.distributor . . #ESPshaklee#sayajualShaklee#shakleepasirgudang#shakleejb#shakleebandarserialam#shakleekotamasai#shakleemasai#shakleeplentong#shakleetebrau#shakleesingapura#shakleesingapore#sayajualshaklee#shakleebrunei
23.01.2019 13:15:41
❇️ Shaklee Cinch Energy Tea Mix ❇️ 🍵 Shaklee Cinch Energy Tea Mix has its own sp
❇️ Shaklee Cinch Energy Tea Mix ❇️ 🍵 Shaklee Cinch Energy Tea Mix has its own special benefit not only because of its caffeine-free with an exotic taste of 4 types of tea blended together, it is also well known as an energy booster too for those who are cutting back on calorie intake for weight loss. For those working in the office, sometimes your are too busy to even have time to go for lunch, there is where Cinch Energy Tea Mix comes into the picture. Interested can PM or whatsapp me directly +60146998056 / +6591622077 #Trusteddistributorjbandsg#CODbukitindah#codsingapore#shakleejb#healthsupplement#skinsupplement#kidssupplement#shakleecinchenergyteamix#consultation
23.01.2019 13:11:55
KAWAL NAFSU MAKAN DENGAN CINCH TEA!

korang perasan kan saya slalu share pasal c
KAWAL NAFSU MAKAN DENGAN CINCH TEA! korang perasan kan saya slalu share pasal cinch tea buat mata sayang terbuntang tak hengat.. tapii ada lagi 1 yg saya jarang share.. CINCH TEA MIX juga boleh buatkan kita kurang selera makan... mcm biasa saya ambil sarapan pagi..saya jarang amik lunch t.hari..biasa kul 4,5 baru lapar balik..trus lunch merangkap dinner.. mmg serius tak lapar..mungkin sbb dalam cinch tea ni kan ada campuran teh hijau..dan teh hijau mmg terbukti mampu menyekat selera makan... so korang yg nak diet..jom la cinch tea😍😍 wassap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia#bazaronline#bazarpaknil#neelofa#shakleeutm#shakleemalaysia#igiklan#trustedig#baazarmalaysia#baazarpaknil#ctdk#shakleeffects#shakleemurah#shakleeskudai#shakleejb#shaklee#codshakleejb#codshakleeskudai#instamood#instagram#igers#shakleejohor#shakleemutiararini#cinchteaenergy#cinchteamix#energy#shakleesingapore#likesforlikes
23.01.2019 12:54:25
KAWAL NAFSU MAKAN DENGAN CINCH TEA!

korang perasan kan saya slalu share pasal c
KAWAL NAFSU MAKAN DENGAN CINCH TEA! korang perasan kan saya slalu share pasal cinch tea buat mata sayang terbuntang tak hengat.. tapii ada lagi 1 yg saya jarang share.. CINCH TEA MIX juga boleh buatkan kita kurang selera makan... mcm biasa saya ambil sarapan pagi..saya jarang amik lunch t.hari..biasa kul 4,5 baru lapar balik..trus lunch merangkap dinner.. mmg serius tak lapar..mungkin sbb dalam cinch tea ni kan ada campuran teh hijau..dan teh hijau mmg terbukti mampu menyekat selera makan... so korang yg nak diet..jom la cinch tea😍😍 wassap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia#bazaronline#bazarpaknil#neelofa#shakleeutm#shakleemalaysia#igiklan#trustedig#baazarmalaysia#baazarpaknil#ctdk#shakleeffects#shakleemurah#shakleeskudai#shakleejb#shaklee#codshakleejb#codshakleeskudai#instamood#instagram#igers#shakleejohor#shakleemutiararini#cinchteaenergy#cinchteamix#energy#shakleesingapore#likesforlikes
23.01.2019 12:54:12
KAWAL NAFSU MAKAN DENGAN CINCH TEA!

korang perasan kan saya slalu share pasal c
KAWAL NAFSU MAKAN DENGAN CINCH TEA! korang perasan kan saya slalu share pasal cinch tea buat mata sayang terbuntang tak hengat.. tapii ada lagi 1 yg saya jarang share.. CINCH TEA MIX juga boleh buatkan kita kurang selera makan... mcm biasa saya ambil sarapan pagi..saya jarang amik lunch t.hari..biasa kul 4,5 baru lapar balik..trus lunch merangkap dinner.. mmg serius tak lapar..mungkin sbb dalam cinch tea ni kan ada campuran teh hijau..dan teh hijau mmg terbukti mampu menyekat selera makan... so korang yg nak diet..jom la cinch tea😍😍 wassap 0137443003 utk info lanjut#bazarmalaysia#bazaronline#bazarpaknil#neelofa#shakleeutm#shakleemalaysia#igiklan#trustedig#baazarmalaysia#baazarpaknil#ctdk#shakleeffects#shakleemurah#shakleeskudai#shakleejb#shaklee#codshakleejb#codshakleeskudai#instamood#instagram#igers#shakleejohor#shakleemutiararini#cinchteaenergy#cinchteamix#energy#shakleesingapore#likesforlikes
23.01.2019 12:53:41
🔥PROMOSI VITAMIN C🔥
-

VITAMIN C SHAKLEE HARGA MURAH😱😱 -

HARGA TERLAJAK JIMAT 😍
🔥PROMOSI VITAMIN C🔥 - VITAMIN C SHAKLEE HARGA MURAH😱😱 - HARGA TERLAJAK JIMAT 😍😍 - SEBOTOL TAHAN 6 BULAN JIMAT KANN - SESUAI UNTUK MASALAH ❔❔ - SUNBURN↖ - KULIT BERJERAWAT↖ - KULIT BERMINYAK↖ - MENCERAHKAN KULIT↖ - - KULIT GLOWING↖ - PEMBEKAL COLLAGEN↖ - SEBAGAI MASKER↖ - RESDUNG↖ - - SEBOTOL TAHAN 6 BULAN ↩ - SEBOTOL TAK SAMPAI RM100 ↩ - WHATSAPP 📲0196836302 UNTUK HARGA MURAH - #shakleemurah#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejb#shakleejohorbharu#shakleepahang#shakleekedah#shakleekelantan#shakleeterengganu#shakleeperlis#shakleesabah#shakleeperak#shakleeshahalam#shakleeklang#shakleebangi#shakleegombak#shakleeampang#shakleekajang#vitamincshaklee#vitamincshakleemurah
23.01.2019 12:49:11
🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT
✔ MASALAH JERAGAT
✔ KULIT KERING
✔KULIT KUSAM .
🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT ✔ MASALAH JERAGAT ✔ KULIT KERING ✔KULIT KUSAM . Jom rawat dgn vitamin e shaklee️ . Vitamin E bertindak sebagai: 🌸Awet muda 🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS 🌸Mengurangkan parut 🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan 🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat 🌸Merawat masalah keintiman 🌸Merawat masalah seksual lelaki 🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya. Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI TERMURAH! #shakleekl#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleemelaka#shakleepahang#shakleeperak#shakleeskudai#shakleepasirgudang#shakleemurah#shakleekelantan#shakleeselangor#shakleekedah#shakleepenang#shakleejb#shakleejohor#shakleeterengganu#shakleegombak#shakleecheras#vitamineshaklee#vitamineshakleemurah#shakleeterengganu#likeforlike#shakleenegerisembilan#shakleebangi#shakleekajang#shakleeshahalam
23.01.2019 12:48:52
JERAWAT, PARUT AND MASALAH KULIT GONE! .
.
⠀⠀
Alhamdulillah asbab consistent ESP
JERAWAT, PARUT AND MASALAH KULIT GONE! . . ⠀⠀ Alhamdulillah asbab consistent ESP and add on others supplement also and hasilnya now skin Lebih Licin, Masalah jerawat pun dah takde and parut pun dah semakin hilang!!! . . ⠀⠀ ESP memang best untuk kecantikan kulit!!! Dengan mengandungi 9 jenis Amino Asid yang takdapat dihasilkan oleh badan kita sendiri, ESP ni sangat membantu untuk kecantikan kulit! . Antara kebaikan ESP untuk kulit ialah, . ✔ Memperbaharui sel kulit, melahirkan sel kulit baru yang lebih cantik, cerah & berseri! ✔ Memberikan tona kulit yang lebih cantik & sekata. ✔ Mencerahkan kulit lebih cerah berseri! ✔ Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit. ✔ Memberikan effect GLOWING & CERAH pada skin! ✔ Mempercepatkan proses pemulihan kulit & mencerahkan kulit. ✔ If sesiapa yang ada masalah breakouts, boleh try ESP ni untuk pulihkan skin, perbaharui sel sel kulit baru! ✔ Memudarkan parut dengan memperbaharui sel kulit lama dengan sel kulit baru. ✔ Melindungi sel2 dari kerosakan. ✔ Bertindak sebagai antioksida menggantikan sel sel kulit yg baru. ✔ Semua kesan ini bukan hanya untuk kulit wajah tau! Ianya untuk kulit satu badan okayyy! . ⠀⠀ ESP ni a must HAVE items if awak nak skin cantik, cerah, gebu and lembut! 😉👍 . ⠀⠀ Special untuk customers yang purchase ESP daripada Asma, asma akan berikan EXCLUSIVE CONSULTATION/GUIDE berkenaan cara consume ESP dengan berkesan! . ⠀⠀ Make sure korang grab ESP sekarang sebab ESP now on PROMO!!!!! 💥💥 . ⠀⠀ 5 Orang Terawal setiap hari akan mendapatkan “Special Something” melalui Asma 😘 . ⠀⠀ Shaklee & Beauty Consultant, Asma Swan | 0125431911 . #shakleepasirgudang#shakleejohor#shakleejb#shakleesingapore#setkecantikanshaklee#shakleetampoi#shakleemasai#shakleekotamasai#shakleeutm#shakleeskudai#shakleeshahalam#shakleeklang#shakleenusadamai#shakleescientex#shakleecahayabaru#shakleebrunei#shakleecahayamasai#utm#shakleeuitm#uitmpasirgudang#ipreview via @preview.app
23.01.2019 12:43:27
nak share cerita pasal satu supplement shaklee yg boleh dijadikan meal replaceme
nak share cerita pasal satu supplement shaklee yg boleh dijadikan meal replacement iaitu Cinch Shake..#CinchShake ni ada tiga perisa 🌿 Vanilla 🌿 Caffe Latte 🌿 Chocolate Ramai eh tak tahu apa fungsi Cinch shake? Cinch shake ni memang Shaklee buat khas untuk orang yang nak kurus tp tak bleh control makan 😆 Cinch shake juga ada kandungan protin yang tinggi, almost sama macam esp tau Antara fungsi Cinch Shake 🌿memberi tenaga 🌿rasa kenyang 🌿mengandungi kandungan leucine untuk memelihara otot 🌿mengandungi 21 vitamins and mineral penting 🌿membakar lemak 🌿menaikkan kadar metabolisma So utk korang yang nak kuruskan badan..nak gantikan sajian makanan dgn minuman mengenyangkan yg lebih sihat..jom bercinch shake😄 www.wasap.my/60137443003 #espshakleemurah#omegaguardshaklee#dukun#promoesp#promoespshaklee#cinchshakeshaklee#shakleejb#shakleemurah#shakleemalaysia#shakleehargamurah#shakleeskudai#shakleeeffects#shakleemutiararini#shakleetamanuniversiti#babyctdk#bazarpaknill#shakleeutm#igers#shakleejohorbahru#mealreplacementshake#setkurusshaklee
23.01.2019 12:40:56
🔥PROMOSI SHAKLEE🔥 -

Assalamualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee denga
🔥PROMOSI SHAKLEE🔥 - Assalamualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. - HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT - NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ - NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ - Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH -
23.01.2019 12:40:36
18.01.2019 19:52:06
18.01.2019 19:51:59
18.01.2019 19:51:50
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥.
.
.
Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunka
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . √ BAKAR . √ BUANG . √ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . . • FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . . • FUNGSI LECITHIN . . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . . • AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . . • FUNGSI HERBLAX . . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . . • FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . . • AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . . 🍀 Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. . 🍀 Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🍀 Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . . Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Phyzha yea. 😊 . . @phyzha_supplements 📲 +6018-9616392
18.01.2019 19:39:37
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥.
.
.
Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunka
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . √ BAKAR . √ BUANG . √ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . . • FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . . • FUNGSI LECITHIN . . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . . • AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . . • FUNGSI HERBLAX . . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . . • FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . . • AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . . 🍀 Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. . 🍀 Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🍀 Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . . Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Phyzha yea. 😊 . . @phyzha_supplements 📲 +6018-9616392
18.01.2019 19:39:19
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥.
.
.
Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunka
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . √ BAKAR . √ BUANG . √ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . . • FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . . • FUNGSI LECITHIN . . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . . • AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . . • FUNGSI HERBLAX . . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . . • FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . . • AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . . 🍀 Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. . 🍀 Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🍀 Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . . Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Phyzha yea. 😊 . . @phyzha_supplements 📲 +6018-9616392
18.01.2019 19:38:29
HOT SELLING 💢💢 .
.SET SLIMMING BASIC 🔥
.
.
OMEGA GUARD + HERBLAX 
Secara ringkas
HOT SELLING 💢💢 . .SET SLIMMING BASIC 🔥 . . OMEGA GUARD + HERBLAX Secara ringkas :: . . ☘️ OMEGA GUARD : Bakar lemak dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. ☘️ HERBLAX : Bantu singkirkan lemak dari badan, lawaskan dan detox keluar lemak dr badan. . . Kelebihan Set Kurus (OMEGA GUARD + HERBLAX) . . 🌱OMEGA :: ✔ Merendahkan paras kolestrol dalam darah . ✔ Mencegah salur darah dari tersumbat ✔ Mengelakkan masalah obesiti ✔ Menguatkan daya ingatan ✔ Membakar lemak dengan cepat 💢 Bonus ; Melicinkan kulit & kulit kelihatan pinkish . . 🌱HERBLAX :: ✔ Menigkatkan metabolisme badan ✔ Mencuci usus ✔ Mengatasi masalah sembelit ✔ Melembutkan najis, lebih lawas. 💢 Bonus ; Melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish . . . 🚫🚫🚫 Kalau awak jenis yang SELERA MAKAN TAK TERKAWAL, MAKAN JE KERJA, boleh add on ESP or CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang, bertenaga and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari 😉 . . Untuk mengetahui SUPPLEMENT mana paling SESUAI untuk anda dan budget anda, bolehlah contact Phyzha untuk EXCLUSIVE CONSULTATION FOR FREE! . . Phyzha Shaklee +6018-9616392
18.01.2019 19:36:07
HOT SELLING 💢💢 .
.SET SLIMMING BASIC 🔥
.
.
OMEGA GUARD + HERBLAX 
Secara ringkas
HOT SELLING 💢💢 . .SET SLIMMING BASIC 🔥 . . OMEGA GUARD + HERBLAX Secara ringkas :: . . ☘️ OMEGA GUARD : Bakar lemak dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. ☘️ HERBLAX : Bantu singkirkan lemak dari badan, lawaskan dan detox keluar lemak dr badan. . . Kelebihan Set Kurus (OMEGA GUARD + HERBLAX) . . 🌱OMEGA :: ✔ Merendahkan paras kolestrol dalam darah . ✔ Mencegah salur darah dari tersumbat ✔ Mengelakkan masalah obesiti ✔ Menguatkan daya ingatan ✔ Membakar lemak dengan cepat 💢 Bonus ; Melicinkan kulit & kulit kelihatan pinkish . . 🌱HERBLAX :: ✔ Menigkatkan metabolisme badan ✔ Mencuci usus ✔ Mengatasi masalah sembelit ✔ Melembutkan najis, lebih lawas. 💢 Bonus ; Melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish . . . 🚫🚫🚫 Kalau awak jenis yang SELERA MAKAN TAK TERKAWAL, MAKAN JE KERJA, boleh add on ESP or CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang, bertenaga and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari 😉 . . Untuk mengetahui SUPPLEMENT mana paling SESUAI untuk anda dan budget anda, bolehlah contact Phyzha untuk EXCLUSIVE CONSULTATION FOR FREE! . . Phyzha Shaklee +6018-9616392
18.01.2019 19:34:27
HOT SELLING 💢💢 .
.SET SLIMMING BASIC 🔥
.
.
OMEGA GUARD + HERBLAX 
Secara ringkas
HOT SELLING 💢💢 . .SET SLIMMING BASIC 🔥 . . OMEGA GUARD + HERBLAX Secara ringkas :: . . ☘️ OMEGA GUARD : Bakar lemak dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. ☘️ HERBLAX : Bantu singkirkan lemak dari badan, lawaskan dan detox keluar lemak dr badan. . . Kelebihan Set Kurus (OMEGA GUARD + HERBLAX) . . 🌱OMEGA :: ✔ Merendahkan paras kolestrol dalam darah . ✔ Mencegah salur darah dari tersumbat ✔ Mengelakkan masalah obesiti ✔ Menguatkan daya ingatan ✔ Membakar lemak dengan cepat 💢 Bonus ; Melicinkan kulit & kulit kelihatan pinkish . . 🌱HERBLAX :: ✔ Menigkatkan metabolisme badan ✔ Mencuci usus ✔ Mengatasi masalah sembelit ✔ Melembutkan najis, lebih lawas. 💢 Bonus ; Melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish . . . 🚫🚫🚫 Kalau awak jenis yang SELERA MAKAN TAK TERKAWAL, MAKAN JE KERJA, boleh add on ESP or CINCH SHAKE untuk memberikan rasa kenyang, bertenaga and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari 😉 . . Untuk mengetahui SUPPLEMENT mana paling SESUAI untuk anda dan budget anda, bolehlah contact Phyzha untuk EXCLUSIVE CONSULTATION FOR FREE! . . @phyzha_supplements 📲+6018-9616392
18.01.2019 19:33:13
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥.
.
.
Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunka
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . √ BAKAR . √ BUANG . √ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . . • FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . . • FUNGSI LECITHIN . . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . . • AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . . • FUNGSI HERBLAX . . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . . • FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . . • AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . . 🍀 Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. . 🍀 Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🍀 Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . . Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Phyzha yea. 😊 . . @phyzha_supplements 📲+6018-9616392
18.01.2019 19:29:21
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥.
.
.
Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunka
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . √ BAKAR . √ BUANG . √ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . . • FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . . • FUNGSI LECITHIN . . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . . • AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . . • FUNGSI HERBLAX . . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . . • FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . . • AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . . 🍀 Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. . 🍀 Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🍀 Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . . Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Phyzha yea. 😊 . . Phyzha Shaklee +6018-9616392
18.01.2019 19:26:57
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥.
.
.
Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunka
SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . √ BAKAR . √ BUANG . √ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . . • FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . . • FUNGSI LECITHIN . . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . . • AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . . • FUNGSI HERBLAX . . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . . • FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . . • AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . . 🍀 Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. . 🍀 Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🍀 Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . . Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Phyzha yea. 😊 . . @phyzha_supplements 📲 +6018-9616392
18.01.2019 19:26:39
18.01.2019 19:04:36
18.01.2019 19:04:30
18.01.2019 19:04:23
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT : ESP, VIT C & VIT E 💕.
.
.
• Antara Kebai
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT : ESP, VIT C & VIT E 💕. . . • Antara Kebaikan Protein: . . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . . • Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . • Antara Kelebihan Vitamin E : . . ✅ Menghilangkan kesan parut dan jeragat . ✅ Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi . ✅ Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi). ✅ Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin . ✅ Membantu melancarkan peredaran darah . ✅ Memelihara proses pembekuan darah yang normal . . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . . Nak order boleh hubungi Phyzha di number ini. 😊 . . @phyzha_supplements 📲 +6018-9616392
18.01.2019 19:03:44
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT : ESP, VIT C & VIT E 💕.
.
.
• Antara Kebai
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT : ESP, VIT C & VIT E 💕. . . • Antara Kebaikan Protein: . . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . . • Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . • Antara Kelebihan Vitamin E : . . ✅ Menghilangkan kesan parut dan jeragat . ✅ Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi . ✅ Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi). ✅ Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin . ✅ Membantu melancarkan peredaran darah . ✅ Memelihara proses pembekuan darah yang normal . . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . . Nak order boleh hubungi Phyzha di number ini. 😊 . . @phyzha_supplements 📲 +6018-9616392
18.01.2019 19:03:03
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT : ESP, VIT C & VIT E 💕.
.
.
• Antara Kebai
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT : ESP, VIT C & VIT E 💕. . . • Antara Kebaikan Protein: . . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . . • Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . • Antara Kelebihan Vitamin E : . . ✅ Menghilangkan kesan parut dan jeragat . ✅ Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi . ✅ Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi). ✅ Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin . ✅ Membantu melancarkan peredaran darah . ✅ Memelihara proses pembekuan darah yang normal . . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . . Nak order boleh hubungi Phyzha di number ini. 😊 . . @phyzha_supplements 📲 +6018-9616392
18.01.2019 19:02:04
Next
loading