Instagram tag scrub

Assalamualaikum and selamat pagi!

Siapa excited with this kind of limited editi
Assalamualaikum and selamat pagi! Siapa excited with this kind of limited editions watermelon yang kecil molek ni? LIMITED EDITIONS GUYS! Sangat-sangat rugi kalau korang tak grab untuk diri korang. HQ cuma produce 1500 pcs sahaja! Jangan ketinggalan untuk cuba Watermelon 5 Minutes Mask and Scrub kalau korang fairies Temyracle! Ada yang excited nak cuba macam Meira? #scrubhomemade#temyracle
24.01.2019 00:08:26
NINANATURALS
Chocolate Coffe Body Scrub.
Say no to cellulite with this Amazing b
NINANATURALS Chocolate Coffe Body Scrub. Say no to cellulite with this Amazing body scrub. #body#scrub#cellulite#chocolate#coffe#beauty#hamont#natural#organic#made#with#love#
24.01.2019 00:08:22
Advertisement
If you love it!
I think you will like these t-shirts 👉 Please Click the link in
If you love it! I think you will like these t-shirts 👉 Please Click the link in ours Bio 👉 @stroke4everday to get your now: ➡️ How to order: 1. Select the style and color you want (t-shirt, women's t-shirts, or hoodie) 2. Click "ADD TO CART" 3. Select size and quantity 4. Enter shipping and billing information 5. Done! Simple as that! <3 Thank you very much !!! Visit our store now 👉 𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐨𝐰𝐥𝐥𝐞𝐠𝐞𝐧𝐝.𝐜𝐨𝐦 ---------------------------- #braap#scrub#supercross#2stroke#dirtbikeracing#mxbike#motocrossina#mxvsatv#motocrossschool#ktm6days#alpinestarsmx#vertexpistons
24.01.2019 00:07:46
Feedback Customer🔥
. " Wow sis my skin felt so much better after one application
Feedback Customer🔥 . " Wow sis my skin felt so much better after one application😍 pores unclogged so my usual skin routine jadi best gile and makeup tahan je lepas half day pun" So gaisss apa tunggu lagi. Meh lekaih grab Rose Clay mask dari sis cepattt😍😍😍🔥 Untuk selit order just click whatsapp link di bio dear💖📲 . #testimonijelitakl#feedbackjelitakl#jelitakl#homemade#naturalproducts#toner#saffrontoner#tonermalaysia#saffrontonermalaysia#roseclaymask#roseclaymalaysia#jelitaroseclay#claymask#claymaskmalaysia#scrub#scrubmalaysia#greenteascrub#greenteascrubmalaysia#jerawat#masalahjerawat#pimple#pimplemalaysia#blackheads#blackheadsmalaysia#jeragat#whiteheads#whiteheadsmalaysia#agentjelita
24.01.2019 00:04:59
Advertisement
Polishshing Peel

Perwatan alternatif untuk mendapatkan manfaat Micro-dermabrasi
Polishshing Peel Perwatan alternatif untuk mendapatkan manfaat Micro-dermabrasi profesional Membantu menghaluskan kulit agar terlihat lebih sehat . . . . . Order . 081515385589 . . .#polishingpeel#scrubwajah#scrub#nuskintermurah_#nuskinsurabaya#nuskinproduk#beauty#polaris#perawatanwajah#perawatcantik#perawatanwajahalami#perawatan#perawatankecantikan
24.01.2019 00:03:33
Trio maut solusi wajah dengan keluhan flek hitam, noda bekas jerawat,  dan pori-
Trio maut solusi wajah dengan keluhan flek hitam, noda bekas jerawat, dan pori-pori besar. Kulit normal/kering dan punya riwayat pemakaian krim racikan berbahaya. Apakah manfaat EXFOLIANT? (Rekomendasi untuk masalah FLEK & Noda Hitam Bekas Jerawat) Manfaat Dermalabs Exfoliant - Mendorong sekaligus mengangkat sel-sel kulit mati melalui pengelupasan kulit secara lembut sehingga kulit tampak lebih bercahaya (tidak kusam). - Merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru. - Mencerahkan kulit wajah dan memperkecil pori-pori kulit. - Menghilangkan noda bekas jerawat. Cara Penggunaan Bersihkan wajah terlebih dahulu dengan Cleanser Toner Dermalabs lalu gunakan Nu Amoorea Beauty Bar plus bar with stemcell. Lalu gunakan Exfoliant sebesar biji kacang hijau ke seluruh wajah dan leher dengan merata. Dapat digunakan 2-3 kali dalam seminggu Sebaiknya digunakan pada malam hari. Pagi harinya gunakan solar guard sebesar biji kacang hijau secara merata, 15 menit sebelum beraktivitas. #exfoliant#peeling#scrub#scrub#solusiflek#solusibekasjerawat#solusiporiporibesar#pengecilpori#solusikulitsehat#solusiwajahhalus#solusiwajahcerah#mckennausa#ptdep#skincare#skincaredermalabs
24.01.2019 00:03:03
*SERISOAP*

Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi
*SERISOAP* Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit. *Keajaiban SeriSoap:* :tomato:Tomato : Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan. :tomato: Chia Seed: Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing). :tomato:Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati. #seribeautyofficial#serisoap#sabuntomato#khasiatserisoap#terapiinstagram#sericintacantik#scrub#masalahjerawat#kulitkusam#jeragat
24.01.2019 00:02:07
Advertisement
*SERISOAP*

Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi
*SERISOAP* Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit. *Keajaiban SeriSoap:* :tomato:Tomato : Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan. :tomato: Chia Seed: Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing). :tomato:Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati. #seribeautyofficial#serisoap#sabuntomato#khasiatserisoap#terapiinstagram#sericintacantik#scrub#masalahjerawat#kulitkusam#jeragat
24.01.2019 00:02:07
Formar equipo con calidad en la atención sin olvidar que el estilo y la comodida
Formar equipo con calidad en la atención sin olvidar que el estilo y la comodidad cuentan Blazer Luxe Scrub Max Pantalón Vintage Pantalón Lowell ¡Pregunta por el modelo y talla que desees! #rS#CorporaciónUbunpor#blazer#Luxe#scrub#Max#pantalon#Vintage#Lowell#salud#outfit#style#calidadycomodidad
24.01.2019 00:00:50
Advertisement
Lemon 🍋 and Sugar Face Scrub: 
1. 1 tbsp olive oil
2. 1 tbsp organic honey 🍯 
3
Lemon 🍋 and Sugar Face Scrub: 1. 1 tbsp olive oil 2. 1 tbsp organic honey 🍯 3. juice from 1/2 lemon 🍋 4. 1/2 cup granulated sugar How you do it: Whisk together olive oil, honey 🍯 , and lemon 🍋 juice in a small bowl, until combined. Stir in sugar until fully combined. Gently rub into facial skin in circular motions, for about one minute. Rinse 🚿 off skin with warm water. #lemon#lemonscrub#scrub#scrubrecipe#oliveoil#honey#oil#essentialoils#love#liketime#follow#velona#velonainc#skincare#skincaretips#skincarerecipes#skin#skintreatments#skinscrub#skinproblems#clearskin#soapbase#beauty#beautyblog#healthyskin
23.01.2019 23:45:13
Lip scrub temyracle ada 3 perisa iaitu;
.
💋 very berry
💋 sweet passion
💋 peanut
Lip scrub temyracle ada 3 perisa iaitu; . 💋 very berry 💋 sweet passion 💋 peanut butter brownies. . Dan setiap pembelian lip scrub temyracle, akan dapat FREE lip brush. . #lipscrub#scrub#lipbrush#lipscrubtemyracle#freelipbrushtemyracle#bibircantik#bibirmenawan#bibirlembut#bibirkering#bibirmenggelupas#bibirpink#bibirgelap#agenttemyracleskudai#agenttemyraclejohor#codutm#codskudaijb
23.01.2019 23:45:10
Morning 😍❤️Finally its thursday again woohoo🤪 Lepas cuci muka pakai HA essence y
Morning 😍❤️Finally its thursday again woohoo🤪 Lepas cuci muka pakai HA essence yang sis simpan dalam fridge fuhhh best giloss sejuk 👍🏻👍🏻❤️ pastu kulit rasa moist jur. Musim panas memang kena pakai serum kalau tak,kompom mengelupas kulit macam ular salin kulit LOL. Hehe. Whatsapp 0135808849/DM.Fast Reply 🥺❤️ . . . . #hyaluronicacid#hyaluronicacidserum#hyaluronicacidmalaysia#serum#faceserum#hydratingserum#kulitlawa#homemadescrub#glassskintips#foundation#scrubdistrict#glassskin#makeuptips#scrub#facescrub#scrubmalaysia#malaysianscrub#scrub#exfoliate#studentlife#nakkulitlawa#skincare#skincareroutine#scrubhomemade#uitmdihatiku#politeknikmalaysia#serumviral#serumkecilpori#serumjerawat#serumkulitkering#serumsunburn
23.01.2019 23:44:34
🚨Himalayan Pink Salt, Dead Sea Mineral Salt, and Epsom Salt. Just a few of the a
🚨Himalayan Pink Salt, Dead Sea Mineral Salt, and Epsom Salt. Just a few of the amazing👌🏾 ingredients we have in our Whipped Hand&Body Scrub🎐. Let us know what your favourite ingredient is for exfoliating! - - - 🎁Our Products: Whipped Hand&Body Scrub- 💻Check out our site. Link in bio! 🚚FREE delivery to London, ON. Use code LDNONT. // DM to order! Check out our prices on the Price List highlight on our page! • • • • #ldnont#londonontario#519#forestcity#shoplocal#organic#natural#handmade#smallbatch#selfcare#scrub#exfoliator#glow#skincare#bodyscrub#skin#skinroutine#skincareroutine#skincaretips#salt#exfoliation#smoothskin#himalayansaltlamp#clean#skinproducts#skincareproducts#skintips#handscrub#skincareregimen
23.01.2019 23:41:36
#SoapAndGlory #FlakeAway Body #Scrub Review
23.01.2019 23:40:25
Tudia.. tahan sakit perut sampai seminggu korang boleh tahan ke?? Tergolek2.. te
Tudia.. tahan sakit perut sampai seminggu korang boleh tahan ke?? Tergolek2.. terguling2.. tertungeng tungeng.. berdiri tak kena baring xkena. Duduk tak kena. Meniarap lagi la tak kena! Erm kalau boleh tahan, Alhamdulillah. Kalau tak boleh tahan nak tunggu org angkut naik ambulans ke? Kalau xnak meh #cuba#ikhtiar#sapu#SUPER#SCRUB#BEAUTY!! harga xsampai pun RM50!! Berbaloi!! #taab#TeamFara_irarazali
23.01.2019 23:39:44
#SCRUB
#TBT
23.01.2019 23:35:21
اسکراب صورت فاربن 
از بین برنده سلولهای مرده سطح پوست

پاکسازی عمیق پوست، کاهش چ
اسکراب صورت فاربن از بین برنده سلولهای مرده سطح پوست پاکسازی عمیق پوست، کاهش چربی اضافی و روشن کننده پوست حاوی دانه های اسکراب زردآلو جهت لایه برداری ملایم برطرف کننده جوشهای سر سیاه جلوگیری از خشکی پوست و حفظ رطوبت و طراوت پوست #Farben#scrub#فاربن_زیبایی_همراه_سلامتی#فروش_محصولات_تخصصی_فاربن_قم
23.01.2019 23:34:45
Beli paketan pasti harganya jadi lebih hemat😊

BEST FIND FOREVER, paket daily fr
Beli paketan pasti harganya jadi lebih hemat😊 BEST FIND FOREVER, paket daily fresh yang jadi best sellernya:D . ● Enhancer Dengan Royal Jelly dan Aloe Vera membantu mengurangi dan mencegah iritasi kecil pada kulit yang dapat menyebabkan meningkatnya kekurangan kadar air. ● Exfoliant #Scrub Scrub Dengan kandungan diatom laut yang halus dan ringan membantu mengangkat sel kulit mati, kotoran dan zat-zat yang menyumbat pori-pori. ● Liquid Body Lufra Lulur alami terbuat dari butiran halus walnut yang mampu mengangkat sel kulit mati. ● Liquid Body Bar Pembersih badan, formula bebas sabun yang lembut dan kaya akan aroma jeruk aromatik yang akan menangkap indra kamu, serta efektif untuk mengangkat kotoran dan minyak. ● NaPCA Moisture Mist Mengembalikan kelembaban #kulit dan rambut serta menyegarkannya hanya dengan satu kali semprotan. ● Ap-24 Whitening Fluoride Toothpaste Pasta gigi ini membuat gigi cerah tanpa kandungan peroksida serta membantu mencegah terbentuknya karang dan plak pada gigi. ● Scion Whitening #RollOn Roll-on bebas alkohol untuk mengurangi keringat berlebih dan bau badan. ● Scion Feminine Wash Pembersih bebas sabun yang lembut untuk organ intim wanita. Formula anti mikrobanya membuat kamu merasa bersih, segar dan terlindungi setiap saat.
23.01.2019 23:30:41
#SweetOrange by #TheGlazeFactory not only does it smell amazing, but it has amaz
#SweetOrange by #TheGlazeFactory not only does it smell amazing, but it has amazing benefits as well. These are just a few! #va#oil#bodyoil#scrub#hampton#massage#citrus#soothing#acne#clearskin#cleansing#spa#newportnews#organic#vegan
23.01.2019 23:28:16
#SweetOrange by #TheGlazeFactory not only does it smell amazing, but it has amaz
#SweetOrange by #TheGlazeFactory not only does it smell amazing, but it has amazing benefits as well. These are just a few! #va#oil#bodyoil#scrub#hampton#massage#citrus#soothing#acne#clearskin#cleansing#spa#newportnews#organic#vegan
23.01.2019 23:28:16
#SweetOrange by #TheGlazeFactory not only does it smell amazing, but it has amaz
#SweetOrange by #TheGlazeFactory not only does it smell amazing, but it has amazing benefits as well. These are just a few! #va#oil#bodyoil#scrub#hampton#massage#citrus#soothing#acne#clearskin#cleansing#spa#newportnews#organic#vegan
23.01.2019 23:28:16
This is my, ‘what the hell was I thinking wearing makeup when it’s 1000 percent
This is my, ‘what the hell was I thinking wearing makeup when it’s 1000 percent humidity’ face. And now, I’m about to do a 2 hour house clean. I can imagine how smashing I’ll look after that 🤣 #makeup#fail#humidity#sweat#shine#scrub#vac#mop#wash#andcry
23.01.2019 23:25:42
Plusieurs choix dans les têtes de @clarisonic ! Nous avons maintenant la tête ex
Plusieurs choix dans les têtes de @clarisonic ! Nous avons maintenant la tête exfoliateur sonique pour tête tirée et rafraîchir la peau! #nouveauté#tete#brosse#brush#clarisonic#exfoliant#scrub#face#galeriebeauté#pharmaprixgriffintown
23.01.2019 23:12:55
Skatepark session today, it's been a while. Fun little feature made just for cap
Skatepark session today, it's been a while. Fun little feature made just for captian squash over here 😂 #scrub#scrubs#skatepark#jumpbike#kidsbike#26aintdead#woodbashing#parklife#mtb#mountainbike#shifted#shiftedapparel
23.01.2019 23:12:36
I’d rock a cheetah seat 😈 what about you!? 👇💨💦📸 @_loucospormotocross
I’d rock a cheetah seat 😈 what about you!? 👇💨💦📸 @_loucospormotocross...more
23.01.2019 23:08:01
If you want this Tshirts
-Click link in my bio(profile): @motocross_fanlove to o
If you want this Tshirts -Click link in my bio(profile): @motocross_fanlove to order! -Printed in the USA -International shipping -100% Satisfaction Guaranteed -Double tap & tag your friend Below! #Yamaha#sportbike#whip#husqvarna#sx#superbike#motocycle#instabike#ktm#Suzuki#scrub#Honda#bike#dirtbike#video#sxonfox#thisismoto#supermoto#kawasaki#fmx#amasupercrossmotocross#races#dirtbikes#bikelife#racing
23.01.2019 23:00:24
Foaming Sugar Scrub. This is my Super Creamy Moroccan Mint Foaming Sugar Scrub.
Foaming Sugar Scrub. This is my Super Creamy Moroccan Mint Foaming Sugar Scrub. Made with Jojoba, Cocoa Butter, Clay and Tea Leaves! . . Perfect for helping exfoliate that dry, flaky Winter Skin! It feels INCREDIBLE and leaves you feeling fresh, clean and pampered! . . Over 8 oz of Nummy Scrub! . . #handmade#sugarscrub#organiccocoabutter#sugar#scrub#bathandbody#skincare#handcrafted#soap#skin#beauty#exfoliating#makersgonnamake#fresh#organicjojobaoil#selfcare#soapshare#renaechristine#tea#lotion#bodycare#softskin#spoonme#instagram#thtcollective#brambleon#makersmovement#shoponline#onlinestore#shop
23.01.2019 22:59:48
@freemanbeauty #exfoliación #scrub recomendada 😊👍
23.01.2019 22:53:59
🍃🥭Tree Hut Exfoliante de Azúcar, Karité y Mango Tropical🍃🥭⁣ ⁣
El Mango Tropical
🍃🥭Tree Hut Exfoliante de Azúcar, Karité y Mango Tropical🍃🥭⁣ ⁣ El Mango Tropical contribuye a disminuir la apariencia de las cicatrices y manchas que afectan la piel. A su vez, le proporciona un extra de suavidad y luminosidad para que luzca saludable. ⁣ ⁣ #pieltreehut#amatupiel#cuidatupiel#skincare#treehutec#scrub#lotion#bodywash#bodybutter#tip
23.01.2019 22:43:53
Yang ini sahabatnya Mud Mask dan Malibu Masker, "Gentle Exfoliating Scrub". Scru
Yang ini sahabatnya Mud Mask dan Malibu Masker, "Gentle Exfoliating Scrub". Scrub wajah yang digunakan sebelum maskeran, buat yang bermasalah sama komedo dan kulit kusam pas banget pakai ini. Kalau cuma mau pakai ini aja tanpa masker gimana? Boleh saja, untuk mengangkat kulit mati, komedo, dan menghaluskan kulit. . Tanya JAFRA : Dm/ WA : 082258156467 . #jafra#jafrabandung#jafrtasik#jafratasikmalaya#jafrasubang#jafrasumedang#jafragarut#jafracicalengka#scrubjafra#scrubwajah#scrub#pencuciwajah#pemutihwajah#pemutihkulit#selkulitmati#mengangkatselkulitmati#komedo#mengangkatkomedo#penghilangkomedo#komedolandak#komwdohitam#flekhitam#menghilangkankomedo
23.01.2019 22:43:37
Besides tea - we also develop bath products. We use our basic ingredients such a
Besides tea - we also develop bath products. We use our basic ingredients such as Persian rose buds ( ROZ ) to create soaps, lotions & scrubs! You can visit @roseandcardamomteabathco for more insight! • • #tea#mixologist#business#local#scrub#organic#teahouse#persianinspired#lifestyle#pastriestoo#pastry#coffee
23.01.2019 22:31:53
Coffee is life ☕️ Alsooo caffeine is public enemy #1 as far as cellulite is conc
Coffee is life ☕️ Alsooo caffeine is public enemy #1 as far as cellulite is concerned. Whipped up a new batch of these - on da shop now! Organic Polishing Coffee Scrub :: organic and fair trade coffee :: sweet almond oil :: sea salt :: vitamin E #coffee#strong#butfirstcoffee#scrub#bodycare#skincare#dark#beauty#vegan#gypsy#anticellulite#smooth#diy#goodvibes#cleanse#salt#healthy#natural#vibes#coffeeislife :: Made with #fairtrade and #organic coffee ::
23.01.2019 22:30:05
Dope or nope ?
Rate it 1-100
Dope or nope ? Rate it 1-100...more
23.01.2019 22:13:54
Get rid of that winter skin and smooth out the cellulite with our uniquely blend
Get rid of that winter skin and smooth out the cellulite with our uniquely blended coffee scrub! KICapothecary.com #coffee#scrub#skincare#noadditives#keepitcleanapothecary#order#coffeescrub#sugar#coffee#walnutshellpowder
23.01.2019 22:11:10
Descubre éste exfoliante 100% natural de QUINOA y SACHA INCHI de ENJOY AND LIVE
Descubre éste exfoliante 100% natural de QUINOA y SACHA INCHI de ENJOY AND LIVE que te hará recuperar tu belleza natural! La quinoa posee grandes cantidades de complejo B, treonina y ácidos graso que eliminará todas las células muertas, que hará que tu rostro luzca sano y demuestre vitalidad.  Tu piel te lo agradecerá!
23.01.2019 22:05:32
Selain mengandung abu vulkanik Micro Polish Mask Jafra ini mengandung ekstrak pe
Selain mengandung abu vulkanik Micro Polish Mask Jafra ini mengandung ekstrak pepaya lho.. Salah satu manfaat bagi kulit adalah memutihkan warna kulit. Pepaya memiliki bahan pemutih kulit yang alami, Selain itu khasiatnya sebagai pembersih juga dapat membantu membersihkan noda – noda pada kulit. Kandungan vitamin C didalamnya juga membantu melindungi sel kulit dari terpaan sinar matahari Mau ga kulit wajah cerah dalam 20 menit? 😍 #jafraindependenkonsultan#jafra#cimahi#bandung#jafraindonesia#jualjafra#kosmetik#jafracosmetics#skincare#skincareherbal#makeup#royaljelly#serum#serumjafra#serumroyaljelly#masker#maskerjafra#maskerlumpur#maskerlumpurjafra#mudmask#mudmaskjafra#blushonjafra#foundation#foundationroyaljelly#foundationjafra#spa#jafraspa#scrub#scrubjafra#scrubwajah
23.01.2019 22:05:21
- SOS GEL:

Perfect for blasting blemishes fast! Formulated with natural Guava E
- SOS GEL: Perfect for blasting blemishes fast! Formulated with natural Guava Extract and Detect Technology featuring Salicylic Acid this dermatologically tested gel targets spots within 8 hours*† and reduces their size within 24 hours. Use as often as required. FOR ORDER DM(inbox) 200 delivery will apply #eyelinerstylo#pakistan#sweden#fragrancelovers#pakskincare#facewash#scrub#pureskin#cashondelivery#pakskincare - #regrann - #regrann
23.01.2019 22:04:03
Skin first🌸 Makeup second 🌸Smile Always 🌸🌸
Shop Masks 👉👉EshaCosmetics.com 🌎 💗
💗
Skin first🌸 Makeup second 🌸Smile Always 🌸🌸 Shop Masks 👉👉EshaCosmetics.com 🌎 💗 💗 #glamproducts#skincare#lifestyle#instafamous
23.01.2019 21:58:18
Happy Sunday, everyone! 🌟

Today's review is about the St. Ives Radiant skin pin
Happy Sunday, everyone! 🌟 Today's review is about the St. Ives Radiant skin pink lemon & mandarin orange scrub. Its price range is $4 - $6. We know that exfoliating is a must, at least once a week, that's the reason why I was interested in this St. Ives scrub. First off, this scrub claims to be parabens and oil free, which is pretty good if you have sensitive skin like mine. Besides, it gets rid of dead cells and dullness leaving skin smooth and bright. My first impression was that it smelt pretty good, actually like grapefruit! I really liked the smell and as to this scrub texture, I initially didn't like it at, since I thought it was kind of creamy and sticky and wouldn't do the job. However, I was so wrong! Despite its soft and creamy texture, this lemon and mandarin scrub was powerful and removed the dead cells leaving my skin fragrant and even! In conclusion, this exfoliator can be as gentle as powerful and works amazingly on sensitive skin. #abcommunity#beauty#beautyaddict#beautyblog#beautycommunity#beautygram#beautyjunkie#beautyreview#instaskincare#kbeauty#kbeautyaddict#review#sensitiveskin#scrub#skincare#skincareaddict#skincarecommunity#skincarejunkie#skincareroutine#stives
20.01.2019 21:28:28
Next
loading