Instagram tag saveourplanet

My goal this year is too reduce the amount of household waste we produce & send
My goal this year is too reduce the amount of household waste we produce & send to landfill. It's absolutely ridiculous & definitely not ok. After speaking to @addishome about my concerns I was sent these waste recycling bins. 1 for household waste. 1 for recycling & 1 for food waste. Not only do they look gorgeous, they are interlocking, so sit very tidily all together. Everyone has been briefed, so no more recycling in the waste bin or left on the kitchen side ✅ #wastebins#rubbish#recycle#rubbishbins#reducereuserecycle#addis#addishome#gifted#saveourplanet#saveouroceans#germsbegone#bleachallthethings#cleaningtips#cleaninghacks#organisation#organisedhome#minimalist#minimalism#minimalisthome#scruballthethings#cleanallthethings#cleaningtherapy#cleaningtips#cleaning#cleaninghacks#cleanhousecleanmind#cleanhousehappyhouse#lovecleaning 🤛🏻
20.01.2019 12:47:57
Advertisement
Masalah sampah telah lama menjadi sorotan, bahkan terkadang masalah ini luput da
Masalah sampah telah lama menjadi sorotan, bahkan terkadang masalah ini luput dari pembahasan dalam capres milenial padahal bisa di bilang permasalahan sampah tak jauh beda dengan korupsi, bagaimana korupsi bisa di basmi kalau pelakunya saja bebas berserakan dimana-mana seperti sampah?. Menurut bapak @nurhadi_aldo sbg capres milenial, negara ini bisa saja bebas korupsi JIKA mereka sadar betul bahwa korupsi itu tidak boleh dan akan merugikan, sama halnya dengan sampah, tidak akan ada sampah jika pelakunya sadar betul bahwa tidak boleh membuang sampah sembarangan. JADI inti permasalahannya adalah KESADARAN diri. Untuk itu sbg satu2nya capres milenial Bapak Nurhadi menghimbau pendukung nya untuk lebih sadar akan pentingnya lingkungan, jangan pusing2 mikirin lautan yg sampahnya sudah meluas. Lihat saja dulu lingkungan rumahmu kira2 sudah bebas sampah belum? Penggunaan sampah plastik sudah tepat belum? Tidak ada kata terlambat. Masih banyak cara untuk memperbaikinya. Himbauan ini di lakukan demi terciptanya kebahagiaan yg HQQ #mcqueenyaqueen#kendalikansampahplastik . . . . . . #strawmovement#switchplasticstraw#plasticstrawssuck#lessplastic#stainlesssteel#stainlesssteelstraw#savetheocean#saveouroceans#saveourearth#saveearthtogether#saveoceanforthefuture#saveoceanecosystems#saveturtles#saveouroceanlife#saveourplanet#smallsteps#smallstepstobigchange#saynotoplasticstraws#kendalikansampahplastik#kendalikansampahplastikmu#langkahkecil#jualsedotanstainless#jualsedotanstainlessmurah#stainlessstrawindonesia#gantisedotanplastikmu#stainlessstraw#happynewyear#newyear2019
20.01.2019 12:33:25
Advertisement
Finally👏
The amount of animals that get endangered just by plastic beer rings is
Finally👏 The amount of animals that get endangered just by plastic beer rings is awful and finally someone has solved the issue😊 #savetheanimals#saveourplanet#environmentalist#recycling#goodthingsarecoming
20.01.2019 12:33:21
Na tyłach starego miasta w Algierze, La Casbah, jednej z najbardziej turystyczny
Na tyłach starego miasta w Algierze, La Casbah, jednej z najbardziej turystycznych dzielnic miasta 😳🤯🤢🚯🐈 #saveourplanet#noplanetB#zerowaste#zerowastealgerie#zerodechet#goingzerowaste#choosetoreuse#plasticfree#lesswaste
20.01.2019 12:31:55
As a family we continue to push towards a zero waste life style. The most diffic
As a family we continue to push towards a zero waste life style. The most difficult time is grocery shopping with the kids, everything comes in plastic 🤢 By implicating the kids, it helps them realize that plastic sucks and picking each item is way more fun the picking up a pre-filled bag 🥒 You can purchase our produce bags on our website. Many fun colours to choose from.
20.01.2019 12:27:36
Advertisement
Uma camera de segurança flagrou um elefante recolhendo latas do chão e colocando
Uma camera de segurança flagrou um elefante recolhendo latas do chão e colocando na lata de lixo. 🐘❤ Assistindo esse video, me bateu uma vergonha alheia de pertencer a raça humana. 😅 #SaveElephants#SaveOurPlanet
20.01.2019 12:22:47
Advertisement
Climate change is real. And we need to act fast to stop it or else poor animals
Climate change is real. And we need to act fast to stop it or else poor animals like this are going to suffer. Repost: @karmagawa#tenyearchallenge#endglobalwarming#theiceismelting#climatechangeisreal#actfast#savethearctic#wecanchange#saveourplanet
20.01.2019 12:19:08
20.01.2019 12:13:59
An extremely eye-opening article from @guardian this week! It’s clear that pollu
An extremely eye-opening article from @guardian this week! It’s clear that pollution is becoming a growing problem in society, and recent extreme weather events such as the USA wildfires has proven the pollutants severe effects on our climate - let’s make a change with @sustain_ye ! 🌳 #youngenterprise#environment#veganuary#vegan#walk#environmentalscience#saveourplanet@leonardodicapriofdn@forestrycommeng@thepiersmorgan
20.01.2019 12:08:11
This is so very important to me and should be more so important to all of us. FU
20.01.2019 12:00:01
😋😋Happy Stroodling Pasta Straw Sunday 😋😋 tasty @francomancapizz  pizza 🍕,burrata
😋😋Happy Stroodling Pasta Straw Sunday 😋😋 tasty @francomancapizz pizza 🍕,burrata and an organic lemonade 🍋 best enjoyed via a pasta straw. It’s so easy to not create plastic waste and be more conscious and aware and make a difference and Franco Manca has been extremely sustainable for very long. Next time you go out, start caring and educating people around you. It’s soooo easy. Join in and #beachangemaker#saynotoplasticstraws#pastaistheanswer#stroodles#pastastraws#pastastraw#saveourplanet#forthefuture#veganuk#plasticfreeliving#zerowasteuk#bartenderproblems#bartenderstyle#noplasticstraws#saveouroceans#reduceplasticwaste#reduceplastic#plasticfreeuk#plasticocean#plasticfreelondon#saynotoplastic#plasticfreeoceans#pizzatime🍕#organiclemonade#kosherfoodie#lemonade🍋#burrata#ukvegan#ukvegans#francomanca
20.01.2019 11:56:31
When stressful situations arise, meditation helps to work with our emotions to d
When stressful situations arise, meditation helps to work with our emotions to deal with it in a more peaceful way. 🧘🏽‍♂️ . Just 10 minutes of meditation a day can help you control stress, decrease anxiety & boost your relaxation. 💆🏼‍♀️
20.01.2019 11:55:52
Seriously...we’ve become so superficial we’ve forgotten about planet earth.  If
Seriously...we’ve become so superficial we’ve forgotten about planet earth. If we only spent half our money & time dedicated to taking care of Mother Earth we could save future generations. 🌎💙🙏☀️#earth#saveourplanet#saveouroceans#beconscious#conscious#aware#woke#awake
20.01.2019 11:55:06
Don't let them disappear! All proceeds of this beautifully designed hemp shirt g
Don't let them disappear! All proceeds of this beautifully designed hemp shirt go towards the @leonardodicapriofdn for the conservation of apes in association with @janegoodallau@janegoodallinst . I admire their work so much and I hope that this year we will see more efforts being done to save our planet and our animals. #dontletthemdisappear#leonardodicaprio#janegoodall#conservation#saveourplanet 🐒❤🌍🌳
20.01.2019 11:51:09
Ayo tunjukkan komitmen mengurangi penggunaan plastik
Ikuti serangkaian acara dim
Ayo tunjukkan komitmen mengurangi penggunaan plastik Ikuti serangkaian acara dimana komitmen kamu bisa jadi nyata! . Ada berbagai kegiatan seru yang bisa kamu ikuti, mulai dari challenge posting video atau foto, road show event (Trash Run, Seminar & Workshop Reuse Plastik, dan Plastic Police), serta #BhayPlastik festival . Di area Sumatera road show event akan ada di MEDAN - LAP. JASDAM (20 Jan'19) LAMPUNG - LAP. TSO JL. CUT NYAK DIEN (3 Feb'19) PEKANBARU - LAP. MTQ (24 Feb'19) . . Ikuti info seputar #BhayPlastik di https://www.telkomsel.com/about-us/csr/bhayplastik . . #ValueForNation#BhayPlastik#CSR#SaveOurPlanet#telkomsel#mx0120#TelkomselA1#mantab
20.01.2019 11:45:02
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Se
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Setelah mengambil oksigen yang banyak dari permukaan laut, penyu mampu menahan nafas selama 4-7 jam di dalam laut. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Coba pencet hidung teman-teman selama 30 detik, apa yang teman-teman rasakan? Tentu pernafasan terganggu dan teman-teman hanya bisa bernafas melalui mulut, bukan?⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Sekarang, bayangkan ... bagaimana kalau jalur pernafasan penyu terhambat sampah sedotan plastik? ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Kasihan, ya.... Ayo, kita berkomitmen untuk mengurangi sampah plastik, termasuk penggunaan sedotan plastik! Setuju? ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #SelamatkanBumiDariSampah#ZeroWaste#SampahPlastik#Sampah#SampahDibuangKemana#Indonesia#PlasticWaste#PlasticFree#PlasticPollution#environment#sustainability#EcoFriendly#SaveOurEarth#SaveOurPlanet#IndonesiaDaruratSampahPlastik#SayNoToPlasticBag#PlasticWasteKills#StopUsingPlasticBag#PlasticStraw#SayNoToPlasticStraw#SedotanPlastik#SampahSedotanPlastik#SaveSeaTurtles#SusiPudjiastuti@susipudjiastuti115#kementriankelautandanperikanan#LautIndonesia#HijrahNolSampah#GerakanNolSampah#IbuProfesionalJakarta
20.01.2019 11:41:45
Yuk mulai kurangi penggunaan plastik dan golongannya mulai sekarang demi kelangs
Yuk mulai kurangi penggunaan plastik dan golongannya mulai sekarang demi kelangsungan bumi kita 100 atau 1000 tahun mendatang. Fyi, plastik terbuat dari karbon rantai panjang yang sebenarnya murah dan mudah dibentuk, namun sedihnya hampir tidak ada bakteri yang mampu mengurai polimer plastik tersebut sehingga plastik hanya akan mengurai dalam hitungan ratusan atau ribuan tahun. Kebayang ga sih besok main ke pantai terus kita berenang atau snorkeling ga liat ikan lagi tapi liatnya botol minuman yg udh jadi penghuni tetap laut, atau besok pas mancing di sungai dapetnya kresek minimarket bukan ikan lagi. Sad kan ? :( Kalo bukan kita yang peduli, lalu siapa lagi ? Saya sudah mulai stop penggunaan sedotan dan sendok plastik utk makan dan minum di restoran/tempat makan umum dengan bekal sendok sendiri. Kalian kapan ? Foto slide 1-3 di Pantai Botubarani, Gorontalo. Pantai yang airnya masih super beniiiinggg karena orang kesana hanya utk liat hiu paus di bulan Mei-Oktober tapi sayang pas naik perahu menjauh dari pantai, sudah ditemui popok dan plastik bekas mengambang disana. Teman2 jangan begitu ya :( Slide terakhir itu foto ayam Tantene favorit saya sejak 2006 di Purwokerto, makan pake tangan udah paling bener deh. Kelapa Gading, 20 Januari 2019. Pas lagi sadar2nya. #sayangbumi#keepourearthclean#kurangiplastik#enviromentcare#akupeduli#saveourplanet#saveouroceans#tantenepurwokerto
20.01.2019 11:38:41
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Se
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Setelah mengambil oksigen yang banyak dari permukaan laut, penyu mampu menahan nafas selama 4-7 jam di dalam laut. . Coba pencet hidung teman-teman selama 30 detik, apa yang teman-teman rasakan? Tentu pernafasan terganggu dan teman-teman hanya bisa bernafas melalui mulut, bukan? . Sekarang, bayangkan ... bagaimana kalau jalur pernafasan penyu terhambat sampah sedotan plastik? . Kasihan, ya.... Ayo, kita berkomitmen untuk mengurangi sampah plastik, termasuk penggunaan sedotan plastik! Setuju? . “When the last tree is cut, the last fish is caught, and the last river is polluted; when to breathe the air is sickening, you will realize, too late, that wealth is not in bank accounts and that you can’t eat money.” - Alanis Obomsawin - . . . . #SelamatkanBumiDariSampah#ZeroWaste#SampahPlastik#Sampah#SampahDibuangKemana#Indonesia#PlasticWaste#PlasticFree#PlasticPollution#environment#sustainability#EcoFriendly#SaveOurEarth#SaveOurPlanet#IndonesiaDaruratSampahPlastik#SayNoToPlasticBag#PlasticWasteKills#StopUsingPlasticBag#PlasticStraw#SayNoToPlasticStraw#SedotanPlastik#SampahSedotanPlastik#SaveSeaTurtles#SusiPudjiastuti@susipudjiastuti115#kementriankelautandanperikanan#LautIndonesia#HijrahNolSampah#GerakanNolSampah#IbuProfesionalJakarta
20.01.2019 11:36:21
.
🌿💚Lisbon was full of messages about pollution, sustainability & health.
.
🌿🌿Vi
. 🌿💚Lisbon was full of messages about pollution, sustainability & health. . 🌿🌿Visiting the beautiful Belém Tower brought with it first hand experience of the amount of pollution we have created as a society. The water was full of plastic 🙁 . 🌿💚When we started to explore the Museu Coleção Berardo in Lisbon, I didn’t expect to find a piece of art so moving it almost brought me to tears. . 🌿💚“Purple” by John Akomfrah is a video installation comprised of 6 videos playing simultaneously with emotive music as the background. It takes you through our consumerism and it’s results - coal mining & the death of thousands as a result, use of pesticides & its effect on acidification of the ocean and so on. . 🌿💚It wasn’t preachy, I didn’t even realise the message until 10 minutes in, but it was done in such a subtle way with beautiful videos and powerful music. The meaning was obvious at the end and the room ended up packed. We were all riveted to this screen. . 🌿💚People often go into video installations, watch for a minute & leave. Every single person remained in that room. None of us could tear our eyes away. . 🌿💚Now that... that is a powerful piece of art . . . . . . . #reducereuserecycle#consciousconsumer#consumerism#ecoconscious#ecofriendly#zerowaste#zerowastelifestyle#modernart#powerfulart#sustainability#sustainablelifestyle#sustainableliving#banplastic#plasticpollution#lowtoxliving#lowtox#lowtoxlifestyle#savetheoceans#saveourplanet#climatechange#carbonfootprint#greenhousegases#makeachange#makeadifference#onestepatatime#holisticliving#holistichealing#healthylifestyle#healthynutrition#organicnutrition
20.01.2019 11:36:08
Hi all, it's @photogra_fi here with another one of my favourite photos tagged to
Hi all, it's @photogra_fi here with another one of my favourite photos tagged to #jj_theocean 🌊 Please congratulate & welcome @larsthoren to the JJ community & be sure to check out Lars’ amazing gallery !! 💙 Thank you for all the support & keep tagging your best ocean photos to #jj_theocean & don't forget your 1-2-3 👍🏼 That is for every 1 photo you tag, kindly comment on 2 & like 3.....it's that simple....xxx . @jjcommunity#jjcommunity@jj_projectanarchy#jj_projectanarchy#myjjfeature#communityfirst#saveouroceans#larsthoren_JJTO . . . . . . #naturevisuals#seascape#thegreatoutdoors#noplasticplease#conservation#madeofocean#oceaninspired#thenakedocean#marine#saveourearth#theinertia#stopclimatechange#saveourplanet#saveourseas#photooftheday#wonderful_places#climateaction
20.01.2019 11:35:58
DIY spécial produits ménagers 😊
Un liquide vaisselle, un nettoyant pour le sol e
DIY spécial produits ménagers 😊 Un liquide vaisselle, un nettoyant pour le sol et une pâte d'argile à tout faire. Le tout à base de savon noir, huiles essentielles et savon de Marseille. De quoi contenter 🌎 👛 et 🏠 #diy#ecoproducts#clean#saveourplanet#organic#homemade#savondemarseille#savonnoir#huilesessentielles#smellgood#lifeizbeautyfood
20.01.2019 11:35:30
Die Heimat von diesem Pinguin ist bedroht. 🐧 Nach einer neuen Studie der Univers
Die Heimat von diesem Pinguin ist bedroht. 🐧 Nach einer neuen Studie der University of California verliert die Antarktis derzeit 252 Milliarden Tonnen Eis pro Jahr - sechs Mal mehr als noch während der 1980er Jahre. Warme Meeresströmungen sind wohl der Grund für dieses rasche Fortschreiten. 🌊 Am stärksten ist die Westantarktis in Mitleidenschaft gezogen. Diese Studie verdeutlicht zum ersten Mal in der Klarheit durch Satellitenmessungen die Klimakrise. 🔥 Aufgrund weiterer Klima-Faktoren steigt der globale Meeresspiegel aktuell um 3,1 Millimeter pro Jahr. Die Politikerinnen und Politiker müssen schnell Maßnahmen beschließen und die Klimaerhitzung anpacken. 💪 Fordere mit uns ein Recht auf #Klimaschutz ❗️https://act.gp/2TUKNAM . Foto: © Christian Åslund / Greenpeace . #klimawandel#klimaerhitzung#kohleausstieg#klima#antarkis#pinguin#eis#fridaysforfuture#actnow#saveourplanet#thereisnoplanetB#endcoal#klimaklage#kohlekommission#breakfreefromcoal@cdu@cducsubt@spdde@bundeskanzlerin@greenpeace.de
20.01.2019 11:35:22
Reposted from @felineslover -  Las comadres desde pequeñas han sido inseparables
Reposted from @felineslover - Las comadres desde pequeñas han sido inseparables! 💕 esta es su vida 24/7 jajaja se nota como se divierten! 🐅🐆 . . . The comadres since they were babies, they have been inseparable! ❤ this is their life 24/7 haha they have so much fun! 🐅🐆 . . . Video by @boycottcircus#babynicolebjwt#babyjadebjwt#saveTigers#saveJaguars#LasComadresBjwt#saveourplanet#behuman#notpets#nosonmascotas#rescuedjaguar#boycottcircus#BlackJaguarWhiteTiger#savejaguars#rescuedfelines#felinos#felines#bjwt#amoranimal#jaguar#tigre#rescuedtiger#tigress#wildanimals#itsallforlove#saveourplanet#animales#fundacionmexicana#allyouneedislove#Istand4bjwt#FelinesLover@blackjaguarwhitetiger
20.01.2019 11:30:00
Ayo tunjukkan komitmen mengurangi penggunaan plastik
Ikuti serangkaian acara dim
Ayo tunjukkan komitmen mengurangi penggunaan plastik Ikuti serangkaian acara dimana komitmen kamu bisa jadi nyata! . Ada berbagai kegiatan seru yang bisa kamu ikuti, mulai dari challenge posting video atau foto, road show event (Trash Run, Seminar & Workshop Reuse Plastik, dan Plastic Police), serta #BhayPlastik festival . Di area Sumatera road show event akan ada di MEDAN - LAP. JASDAM (20 Jan'19) LAMPUNG - LAP. TSO JL. CUT NYAK DIEN (3 Feb'19) PEKANBARU - LAP. MTQ (24 Feb'19) . . Ikuti info seputar #BhayPlastik di https://www.telkomsel.com/about-us/csr/bhayplastik . . #ValueForNation#BhayPlastik#CSR#SaveOurPlanet#telkomsel#mx0120#TelkomselA1#mantab
20.01.2019 11:20:45
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Se
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Setelah mengambil oksigen yang banyak dari permukaan laut, penyu mampu menahan nafas selama 4-7 jam di dalam laut. ⁣ ⁣ Coba pencet hidung teman-teman selama 30 detik, apa yang teman-teman rasakan? Tentu pernafasan terganggu dan teman-teman hanya bisa bernafas melalui mulut, bukan?⁣ ⁣ Sekarang, bayangkan ... bagaimana kalau jalur pernafasan penyu terhambat sampah sedotan plastik? ⁣ ⁣ Kasihan, ya.... Ayo, kita berkomitmen untuk mengurangi sampah plastik, termasuk penggunaan sedotan plastik! Setuju? ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #SelamatkanBumiDariSampah#ZeroWaste#SampahPlastik#Sampah#SampahDibuangKemana#Indonesia#PlasticWaste#PlasticFree#PlasticPollution#environment#sustainability#EcoFriendly#SaveOurEarth#SaveOurPlanet#IndonesiaDaruratSampahPlastik#SayNoToPlasticBag#PlasticWasteKills#StopUsingPlasticBag#PlasticStraw#SayNoToPlasticStraw#SedotanPlastik#SampahSedotanPlastik#SaveSeaTurtles#SusiPudjiastuti@susipudjiastuti115#kementriankelautandanperikanan#LautIndonesia#HijrahNolSampah#GerakanNolSampah#IbuProfesionalJakarta
20.01.2019 11:12:13
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Se
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Setelah mengambil oksigen yang banyak dari permukaan laut, penyu mampu menahan nafas selama 4-7 jam di dalam laut. ⁣ ⁣ Coba pencet hidung teman-teman selama 30 detik, apa yang teman-teman rasakan? Tentu pernafasan terganggu dan teman-teman hanya bisa bernafas melalui mulut, bukan?⁣ ⁣ Sekarang, bayangkan ... bagaimana kalau jalur pernafasan penyu terhambat sampah sedotan plastik? Swipe untuk videonya yaa ◀️◀️ 😭😭⁣ ⁣ Kasihan, ya.... Ayo, kita berkomitmen untuk mengurangi sampah plastik, termasuk penggunaan sedotan plastik! Setuju? ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #SelamatkanBumiDariSampah#ZeroWaste#SampahPlastik#Sampah#SampahDibuangKemana#Indonesia#PlasticWaste#PlasticFree#PlasticPollution#environment#sustainability#EcoFriendly#SaveOurEarth#SaveOurPlanet#IndonesiaDaruratSampahPlastik#SayNoToPlasticBag#PlasticWasteKills#StopUsingPlasticBag#PlasticStraw#SayNoToPlasticStraw#SedotanPlastik#SampahSedotanPlastik#SaveSeaTurtles#SusiPudjiastuti@susipudjiastuti115#kementriankelautandanperikanan#LautIndonesia#HijrahNolSampah#GerakanNolSampah#IbuProfesionalJakarta
20.01.2019 11:11:26
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Se
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Setelah mengambil oksigen yang banyak dari permukaan laut, penyu mampu menahan nafas selama 4-7 jam di dalam laut. ⁣ ⁣ Coba pencet hidung teman-teman selama 30 detik, apa yang teman-teman rasakan? Tentu pernafasan terganggu dan teman-teman hanya bisa bernafas melalui mulut, bukan?⁣ ⁣ Sekarang, bayangkan ... bagaimana kalau jalur pernafasan penyu terhambat sampah sedotan plastik? ⁣ ⁣ Kasihan, ya.... Ayo, kita berkomitmen untuk mengurangi sampah plastik, termasuk penggunaan sedotan plastik! Setuju? ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #SelamatkanBumiDariSampah#ZeroWaste#SampahPlastik#Sampah#SampahDibuangKemana#Indonesia#PlasticWaste#PlasticFree#PlasticPollution#environment#sustainability#EcoFriendly#SaveOurEarth#SaveOurPlanet#IndonesiaDaruratSampahPlastik#SayNoToPlasticBag#PlasticWasteKills#StopUsingPlasticBag#PlasticStraw#SayNoToPlasticStraw#SedotanPlastik#SampahSedotanPlastik#SaveSeaTurtles#SusiPudjiastuti@susipudjiastuti115#kementriankelautandanperikanan#LautIndonesia#HijrahNolSampah#GerakanNolSampah#IbuProfesionalJakarta
20.01.2019 11:09:31
kampanye pengurangan penggunaan kantong plastik dengan bagi bagi re-usable bags
kampanye pengurangan penggunaan kantong plastik dengan bagi bagi re-usable bags gratis di car free day jl sudirman-thamrin jakarta dalam rangka ulang tahun #WikaRealty ke #19Tahun#noplasticbags#saveplanetearth#saveourplanet
20.01.2019 11:08:48
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Se
Penyu laut bernafas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Setelah mengambil oksigen yang banyak dari permukaan laut, penyu mampu menahan nafas selama 4-7 jam di dalam laut. ⁣ ⁣ Coba pencet hidung teman-teman selama 30 detik, apa yang teman-teman rasakan? Tentu pernafasan terganggu dan teman-teman hanya bisa bernafas melalui mulut, bukan?⁣ ⁣ Sekarang, bayangkan ... bagaimana kalau jalur pernafasan penyu terhambat sampah sedotan plastik? ⁣ ⁣ Kasihan, ya.... Ayo, kita berkomitmen untuk mengurangi sampah plastik, termasuk penggunaan sedotan plastik! Setuju? ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #SelamatkanBumiDariSampah#ZeroWaste#SampahPlastik#Sampah#SampahDibuangKemana#Indonesia#PlasticWaste#PlasticFree#PlasticPollution#environment#sustainability#EcoFriendly#SaveOurEarth#SaveOurPlanet#IndonesiaDaruratSampahPlastik#SayNoToPlasticBag#PlasticWasteKills#StopUsingPlasticBag#PlasticStraw#SayNoToPlasticStraw#SedotanPlastik#SampahSedotanPlastik#SaveSeaTurtles#SusiPudjiastuti@susipudjiastuti115#kementriankelautandanperikanan#LautIndonesia#HijrahNolSampah#GerakanNolSampah#IbuProfesionalJakarta
20.01.2019 11:05:49
Far too often we determine our worth based on the values that society puts on us
Far too often we determine our worth based on the values that society puts on us. . What job we have. What clothes we wear. What car we drive. How much money we have in the bank. Where we dine out. The list goes on. . These are all old and outdated ideas around "success". They are all ego driven belief's and are the old paradigm of the world . There is now a new wave of consciousness opening up and entering our hearts, minds and energy fields. . We are becoming more aware of the planet and the devastating effects that man is burdening on her. People around the world are starting to count their blessings and move into a space of gratitude. We are finding real value in a deep and meaningful conversation, rather than the depth of one's pockets. . Can you feel it? Have you noticed the change? Women and men around the globe are gently and gracefully stepping into their power. They are redefining "value" and are looking for more meaning to life. . Our vibration is moving, shifting and changing. We are stepping up, showing up. This awakening process isn't always easy and at times, painful and hard. But these shifts are occuring to raise your vibration and are worth it in the end. . We are reconnecting in with our heart space and finding a deeper kind of love. We are finding more joy in the present moment. There is a positivity movement surging around the planet. . But most of all. And best of all. We are remembering our worth. . If you have forgotten: . 🌟❤ You are beautiful. 🌟❤ Your life is important. 🌟❤ You can create positive change in your life. 🌟❤You are loved 🌟❤ And you are so worthy of joy, happiness. . Now go out and live your best life. Are you with me?!!! 💕🌈🎉👑🌄✌🌝🙏 . . . . . . . #powerofpositivity#positive#positivevibes#yourvibeattractsyourtribe#worth#knowyourworth#beautiful#loveyourself#radicalselflove#consciousness#happyplace#happiness#loveyourself#love#saveourplanet#mothergia#earth#healyourlife#reikihealing#meditation#paradigmshift#energyclearning#energy#magic#cosmic#shift#newage
20.01.2019 11:03:01
"I work on tackling climate change by harnessing Australia’s vast solar and wind
"I work on tackling climate change by harnessing Australia’s vast solar and wind resources to manufacture renewable energy in a form that we can export to Asia (ie as liquid ammonia NH3).⠀ .⠀ If we don’t address the need to massively and quickly decarbonise the world’s energy system, we will be handing on a seriously depleted world to our children and grand children.⠀ .⠀ Hydrogen (and its derivatives like ammonia) is a readily storable and transportable form of energy which does not contain any carbon atoms and will therefore will not produce carbon dioxide when consumed.⠀ .⠀ Renewable energy (if converted into a readily storable and transportable format) can decarbonise the world’s stationary and mobile energy sectors, massively reduce carbon emissions from global chemical industries and thereby make a huge contribution to the fight against Climate Change.⠀ .⠀ All the serious people I deal with (such as @csirogram researchers and Commonwealth Chief Scientist Alan Finkel) have studied the science in great detail and are in no doubt that Climate Change is real, human induced and in need of immediate remedial action.⠀ .⠀ No one can act alone in addressing such a serious issue. If the people at large can become conscious of the need for sustainability then politicians, bankers and big business will respond to public pressure and will start to deploy policy settings and financial resources to tackle the sustainability challenge on a vast scale."⠀ .⠀ Brett, Director, Renewable Hydrogen P/L ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #TakeTheTote#BanTheBag#CSIRO#Hydrogen#RenewableEnergy#ClimateChange#ClimateChangeIsReal#ClimateProtest#ClimateChangeProtest#Solar#WindPower#SaveOurPlanet#GlobalWarmingIsReal#ClimateChangeAwareness#StopGlobalWarming#Environmentalist#ClimateAction#ClimateActionNow#EarthFirst#ClimateBreakdown#ClimateCrisis#ClimateJustice#ClimateChangeAct#NoPlanetB#ProtectOurPlanet#ClimateFirst#NoPlanetBCommunity#ClimateActivist#PlanetSavers#LowCarbon
20.01.2019 11:01:44
Ayo tunjukkan komitmen mengurangi penggunaan plastik
Ikuti serangkaian acara dim
Ayo tunjukkan komitmen mengurangi penggunaan plastik Ikuti serangkaian acara dimana komitmen kamu bisa jadi nyata! . Ada berbagai kegiatan seru yang bisa kamu ikuti, mulai dari challenge posting video atau foto, road show event (Trash Run, Seminar & Workshop Reuse Plastik, dan Plastic Police), serta #BhayPlastik festival . Di area Sumatera road show event akan ada di MEDAN - LAP. JASDAM (20 Jan'19) LAMPUNG - LAP. TSO JL. CUT NYAK DIEN (3 Feb'19) PEKANBARU - LAP. MTQ (24 Feb'19) . . Ikuti info seputar #BhayPlastik di https://www.telkomsel.com/about-us/csr/bhayplastik . . #ValueForNation#BhayPlastik#CSR#SaveOurPlanet#telkomsel#mx0120#TelkomselA1#mantab
20.01.2019 11:01:31
Penyu laut bernapas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Bi
Penyu laut bernapas dengan paru-paru dan menghirup oksigen seperti kita, loh. Biasanya ia akan muncul dulu ke permukaan. Setelah mengambil oksigen yang banyak dari permukaan laut, penyu mampu menahan napas selama 4 s.d. 7 jam di dalam laut. Coba pencet hidung teman-teman selama 30 detik. Apa yang teman-teman rasakan? Tentu pernapasan terganggu dan teman-teman hanya bisa bernafas melalui mulut, bukan? Sekarang, bayangkan ... bagaimana kalau jalur pernapasan penyu terhambat sampah sedotan plastik? Kasihan, ya.... Ayo, kita berkomitmen untuk mengurangi sampah plastik, termasuk penggunaan sedotan plastik! Setuju? #SelamatkanBumiDariSampah#ZeroWaste#SampahPlastik#Sampah#SampahDibuangKemana#Indonesia#PlasticWaste#PlasticFree#PlasticPollution#environment#sustainability#EcoFriendly#SaveOurEarth#SaveOurPlanet#IndonesiaDaruratSampahPlastik#SayNoToPlasticBag#PlasticWasteKills#StopUsingPlasticBag#PlasticStraw#SayNoToPlasticStraw#SedotanPlastik#SampahSedotanPlastik#SaveSeaTurtles#SusiPudjiastuti@susipudjiastuti115#kementriankelautandanperikanan#LautIndonesia#HijrahNolSampah#GerakanNolSampah#IbuProfesionalJakarta
20.01.2019 11:01:13
we don't only just care about out oceans. deforestion is one of the other major
we don't only just care about out oceans. deforestion is one of the other major tragedies that have been caused by us . forests are chopped down for farmland , houses and resources like paper. we lose 150 acres a minute of our precious Amazon rainforest. one of our most beautiful natural treasures . surely everyone can see that this isn't right ... ☆ daisy 🐢 - - #deforestation#savetheamazon#saveourtrees#forests#environment#PlasticPollution#yourplasticsucks#eco#globalwarming#plastic#marinesaftey#sad#banplastic#hateplastic#earth#nostraws#environment#noplasticbags#noplastucallowed#saveourseas#ecofriendly#saveearth#saveourplanet#30daychallenge#zerowaste#zerowasteliving#vegetarian#plasticocean#plasticsucks#greenpeace
20.01.2019 11:00:31
Die Heimat von diesem Pinguin ist bedroht. 🐧 Nach einer neuen Studie der Univers
Die Heimat von diesem Pinguin ist bedroht. 🐧 Nach einer neuen Studie der University of California verliert die Antarktis derzeit 252 Milliarden Tonnen Eis pro Jahr - sechs Mal mehr als noch während der 1980er Jahre. Warme Meeresströmungen sind wohl der Grund für dieses rasche Fortschreiten. 🌊 Am stärksten ist die Westantarktis in Mitleidenschaft gezogen. Diese Studie verdeutlicht zum ersten Mal in der Klarheit durch Satellitenmessungen die Klimakrise. 🔥 Aufgrund weiterer Klima-Faktoren steigt der globale Meeresspiegel aktuell um 3,1 Millimeter pro Jahr. Die Politikerinnen und Politiker müssen schnell Maßnahmen beschließen und die Klimaerhitzung anpacken. 💪 Fordere mit uns ein Recht auf #Klimaschutz ❗️https://act.gp/2TUKNAM . . Foto: © Christian Åslund / Greenpeace . . . . #klimawandel#klimaerhitzung#kohleausstieg#klima#antarkis#pinguin#eis#fridaysforfuture#actnow#saveourplanet#thereisnoplanetB#endcoal#klimaklage#kohlekommission#breakfreefromcoal@cdu@cducsubt@spdde@bundeskanzlerin
20.01.2019 10:59:22
It takes 100 years for a wipe to break down in our landfills. Let’s start taking
It takes 100 years for a wipe to break down in our landfills. Let’s start taking care of OUR planet and start eliminating unnecessary waste from our landfills one LESS makeup wipe at a time 🌎❤️♻️ #jointhemovement#10yearchallenge#saveourplanet#bringawareness
20.01.2019 10:47:32
I don’t really care how ugly or good looking you got in the last 10 years...Thes
I don’t really care how ugly or good looking you got in the last 10 years...These are the changes I care about...The lack of sea ice caused by global warming is making it more difficult for polar bears to find food.💔🐻🌎🌍🌏🙏🏻#10yearchallenge#globalwarming#saveouranimals#saveourplanet
20.01.2019 10:37:08
Andrew & I juice oranges most mornings -such a waste to throw away all those lov
Andrew & I juice oranges most mornings -such a waste to throw away all those lovely skins! Come to an @indiefude workshop in April and learn how to make them into your household cleaning products! It’s a great feeling to use something that you’d normally throw away, save yourself a few pennies & most importantly rid your home of those toxic household cleaners! You will also be making & taking home organic skincare products! We are firming up other dates & locations! Watch out North Down, North Antrim Coast, Dublin & Cork so far 😉 . . . . . . . #reduce#reuse#recycle#reducewaste#reducereuserecycle#saveourplanet#nontoxic#workshop#nontoxicliving#nontoxichome#plasticfree#chemicalfreehome#naturalcleaners#orangeoil#essentialoils#plantpower#greenliving#greenlivingtips#toxicfreebeauty#greenpower#nonasties#skinfood#ecofriendly#ecowarrior#loveyourhome
20.01.2019 10:32:17
Reposted from @vswolf -  #Repost @_jceaser
・・・
And you wonder why I show so much
43 2
Reposted from @vswolf - #Repost@_jceaser ・・・ And you wonder why I show so much hatred toward fishermen and especially China's pathetic shark fin soup, these also are sentient beings, they do not want to die, they do not want to hurt us, we have been hurting this species since the beginning of our time,and for What? A selfie!!! 🖕👎👎 Repost from @roboin777 ...... #shark#women#saveourocean#protect#wildlife#sea#ocean#oceanic#predators#save#saveourplanet#compassion#animalactivist#animalrights#wildlife#animal#vegan#govegan#respect#respectanimals#thoughts#activist#warriors#animalliberation#voiceless#china#sharkfinsoup#overfishing#pollution
20.01.2019 10:29:24
Did you know....?? At TenKi Boutique we do what we can to reduce, reuse & recycl
Did you know....?? At TenKi Boutique we do what we can to reduce, reuse & recycle. When you receive a package from us any bubble wrap is reused from when we received our supplies. We use bio-degradable packaging for our wax melts instead of plastic & we recycle at every opportunity. Our candles & melts are made from 100% soy wax, made from soy beans which is a renewable resource! We welcome any new ideas! What do you do to reduce, reuse & recycle? Let us know in the comments! #ecofriendly#reducereuserecycle#soycandles#renewableresource#candlelover#doyourbit#waxmelts#biodegradable#homefragrance#saveourseas#saveourplanet
20.01.2019 10:23:21
My lovely daughter ♥️
.
. 
ɴᴇʟᴇɴɢɴᴇɴɢᴋᴜɴɢ 2x
ɢᴇᴜʀᴀ ɢᴇᴜᴅᴇ ɢᴇᴜʀᴀ ᴊᴀɴɢᴋᴜɴɢ
.
ᴍᴜɴ ᴍᴜ
My lovely daughter ♥️ . . ɴᴇʟᴇɴɢɴᴇɴɢᴋᴜɴɢ 2x ɢᴇᴜʀᴀ ɢᴇᴜᴅᴇ ɢᴇᴜʀᴀ ᴊᴀɴɢᴋᴜɴɢ . ᴍᴜɴ ᴍᴜɴᴊᴜɴɢ ᴜʟᴀʜ ᴋᴀɢᴜɴᴜɴɢ ᴍᴜᴊᴀ ᴜʟᴀʜ ᴋᴀ sᴀɢᴀʀᴀ ᴍᴜɴ ᴍᴜɴᴊᴜɴɢ ᴋᴜᴅᴜ ᴋᴀɪɴᴅᴜɴɢ ᴍᴜᴊᴀ ᴍᴀʜ ᴋᴜᴅᴜ ᴋᴀ ʙᴀᴘᴀᴋ . . #mobilephotography#mobilephoto . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #morningsky#morningvibes#mountains#natureshots#bewaracianjur#shortvideos#natureaddict#nature#photography#forest#adobepremiere#greenvibes#simplephotography#hiking#grass#capturedbyme#morningvibes#instagram#naturelover#naturetime#natureisbeauty#nature_shooters#saveourplanet#ig_photooftheday#goodvibes#earthspirit#naturephotography#outdoors
20.01.2019 10:22:06
It's the little things that keep me believing in life #ice #iceflowers #winterhi
20.01.2019 10:13:32
WHO can resist a vegan burger ? Not I sir;) so I live in Bristol, and it now has
WHO can resist a vegan burger ? Not I sir;) so I live in Bristol, and it now has so many brilliant vegan cafes, and most places you go will serve plenty of vegan options ... it’s fucking winning!!!! 💋 #vegan#veganism#veganburger#loveallanimals#lovethisplanet#plantbaseddiet#saveourplanet#lovenotwar#veganjunkfood#vgang#vegang#plantbaseddiet
20.01.2019 10:12:02
Amazing! 
Rather than buying/disposing, this is how to maintain stuff!
#saveourp
Amazing! Rather than buying/disposing, this is how to maintain stuff! #saveourplanet...more
20.01.2019 10:10:06
Bear yoga in Yellowstone National Park, USA🐻😍
.
#lesswastemorelife
.
Follow @uvi
Bear yoga in Yellowstone National Park, USA🐻😍 . #lesswastemorelife . Follow @uvivugreen for more! . 📸: @benmurphy.photohraphy
20.01.2019 10:00:04
The TidyTowns competition has had a huge benefit across Ireland for the past 60
The TidyTowns competition has had a huge benefit across Ireland for the past 60 years, and last year was no exception, with SuperValu TidyTowns committees building greenways, eradicating plastic straw use and delivering heritage projects, while bringing people from all ages and backgrounds together to build thriving, sustainable communities. If you would like to volunteer, first of all you should try to contact your local TidyTowns Group directly. #keepitclean#keepitgreen#pickinguprubbish#keepirelandclean#nomoreplastic#saveourplanet#reduceplasticwaste@supervalu_irl
20.01.2019 09:57:51
SMOOTHIE
••Vegan pre workout smoothie••
•
Whilst trying to bake a chocolate tort
SMOOTHIE ••Vegan pre workout smoothie•• • Whilst trying to bake a chocolate torte that can chill in the fridge while I'm in the gym, I thought it best to have a pre workout smoothie breakfast drink, for an energy kick. • Banana, vanilla dairy free yoghurt, wheatgrass, turmeric ( for my bad knees ) cashews, almond mylk & frozen strawberries. • And that all important @bamboostraws we must do all we can for #zerowaste 👁️♥️my🌍 • #preworkout#smoothie#smoothiebreakfast#veganbreakfast#health#detox#bamboostraw#saveourplanet#choosevegan#behealthy#fitgirlvegan#veganfitness#veganlifestyle#vegangirl#veganworld#mindfulness#conciousliving#vegansofig#vegasm#eattherainbow#fueledbyplants
20.01.2019 09:56:08
Ayo tunjukkan komitmen mengurangi penggunaan plastik
Ikuti serangkaian acara dim
Ayo tunjukkan komitmen mengurangi penggunaan plastik Ikuti serangkaian acara dimana komitmen kamu bisa jadi nyata! . Ada berbagai kegiatan seru yang bisa kamu ikuti, mulai dari challenge posting video atau foto, road show event (Trash Run, Seminar & Workshop Reuse Plastik, dan Plastic Police), serta #BhayPlastik festival . Di area Sumatera road show event akan ada di MEDAN - LAP. JASDAM (20 Jan'19) LAMPUNG - LAP. TSO JL. CUT NYAK DIEN (3 Feb'19) PEKANBARU - LAP. MTQ (24 Feb'19) . . Ikuti info seputar #BhayPlastik di https://www.telkomsel.com/about-us/csr/bhayplastik . . #ValueForNation#BhayPlastik#CSR#SaveOurPlanet#telkomsel#mx0120#TelkomselA1#mantab
20.01.2019 09:55:55
P  a y m e n t  P l a n s

Did you know @freddie_foxandco offer payment plans?
T
P a y m e n t P l a n s Did you know @freddie_foxandco offer payment plans? They will give you the flexibility to order more of what you love in one go making sure you get the fabric designs you like before they sell out too! Savers are great for planning birthdays, sizing up, taking the leap into csp's, Christmas and well, just for spreading the cost making bulk buys more affordable. Even better you can use our discount code FINN15 to save some money - just quote the code in notes when you order. . . . . #colouryouradventure#freddiefoxandco#shopsmall#rainbow#rainbowbaby#supportsmallshops#handmaderevolution#handmade#toddlerfashion#smallbusiness#dresskidslikekids#rainbowlove#instakids#thehandmadeparade#eco#ecowarrior#makeachange#zerowaste#saveourplanet#plasticfree#saynotosingleuseplastic#reducereuserecycle#nolandfill#love#instagood#cute#tbt#photooftheday#instamood#iphonesia
20.01.2019 09:55:35
Blog Blog Blog

It's Saturday that means a sparkly new @freddie_foxandco blog ha
Blog Blog Blog It's Saturday that means a sparkly new @freddie_foxandco blog has been published! This week the amazingly awesome forever team have written a collaborative blog as it's their 2 year anniversary of being on team FFnCo. . Grab a brew and have a read, show your support by leaving a comment. . **FYI team search opens tonight at 8pm!** . Thanks https://www.freddiefoxandco.uk/blog/fox-life-forever-family . . . . . . . . #colouryouradventure#freddiefoxandco#shopsmall#blog#rainbowbaby#supportsmallshops#handmaderevolution#handmade#toddlerfashion#smallbusiness#dresskidslikekids#rainbowlove#instakids#thehandmadeparade#eco#ecowarrior#makeachange#bloggingmums#saveourplanet#plasticfree#saynotosingleuseplastic#reducereuserecycle#nolandfill#love#instagood#cute#tbt#photooftheday#instamood#iphonesia
20.01.2019 09:47:44
Alhamdulillah.. 2.000 pc reuseable bags.. Bisa berpartisipasi dalam acara funwal
Alhamdulillah.. 2.000 pc reuseable bags.. Bisa berpartisipasi dalam acara funwalk PT Wika Realty 2019 di Jl. Jendral sudirman, Jakarta. 20 Januari 2019... Thanks to @stevieramadhan.. Curi2 fotonya :)
20.01.2019 09:42:33
Something very different and interesting.... I'm in love with my school.... I no
Something very different and interesting.... I'm in love with my school.... I now know abt 100 botanical trees in our campus. It's fun n knowledgeable doing so...n of course being #appreciated too... Tq #eklavya#school#ahmedabad I am now friend of #trees#instapost#nature#lover#environment#greenery#saveourplanet#gogreen
20.01.2019 09:40:49
Der Bremer Fotograf Gert Mahltig hat im entscheidenen Moment den Auslöser gedrüc
Der Bremer Fotograf Gert Mahltig hat im entscheidenen Moment den Auslöser gedrückt und konnte somit bildlich festhalten, was der Bussard von Erdgasförderung hält…. Wir danken für diesen Schnappschuss! #nomoorgas#dasrotex#nichtmituns#niedersachsen#bremen#climatejustice#climatechange#globalgoals#klimaziele#keinerdgas#saveourplanet#fürunserekinder#future#widerstand#thereisnoplanetb#createadifferentworld
20.01.2019 09:40:15
We’ve got your back finding that go-to, comfy sweatshirt this festive season. Th
We’ve got your back finding that go-to, comfy sweatshirt this festive season. The perfect layer for winter walks with the family and lounging watching Christmas movies. The twist that sounds too good to be true - it’s 100% organic cotton, more breathable, warm and gentle on your skin, as well requiring no chemicals and less than 15% of the water that normal cotton requires. It’s produced using 100% renewable energy, reducing its carbon footprint by 90%. To go that bit further, £1 from each sweatshirt is donated to @bornfreefoundation, a leading wildlife charity helping protect wild animals around the globe, preventing animal abuse and protecting their natural habitat. • • • • #ivyandrigg#sweaterweather#giftideas#giftideas#ethicalgifts#giftguide#ethicalgifts#christmastime#christmasgifts#christmasgiftguide#donation#charity#bornfree#sustainablefashion#ecofriendly#ecobrand#britishbrand#festivetime#christmastime#slowfashion#organic#organicotton#organicclothing#lifestyle#lifestylebrand#country#countryside#northumberland#naturelovers#saveourplanet#animallovers
13.12.2018 09:21:12
🌿NEW PRODUCT 🌿 Just as the weather is turning colder and Christmas is around the
199 10
🌿NEW PRODUCT 🌿 Just as the weather is turning colder and Christmas is around the corner, discover our new Hadrian Organic Sweatshirt! Made from 100% Organic Cotton, certified by the @fairwearfoundation, and produced using 100% renewable energy reducing it’s carbon footprint 👣 by 90%. The perfect cosy, ethical gift this Christmas 🎄❄️☃️. Discover them quickly through the image link or at www.ivyandrigg.com. • • • • #ivyandrigg#onthewall#newproduct#release#sweaterweather#giftideas#giftideas#ethicalgifts#giftguide#ethicalgifts#christmastime#christmasgifts#christmasgiftguide#sustainablefashion#ecofriendly#ecobrand#britishbrand#festivetime#christmastime#perfectgift#slowfashion#organic#organicotton#organicclothing#lifestyle#lifestylebrand#country#countryside#northumberland#naturelovers#saveourplanet
08.12.2018 08:57:33
Next
loading