Instagram tag pulutkuningberhias

Tempahan hari ini ke SMK Panji. Syukur Alhamdulillah dengan customer yang mudah
Tempahan hari ini ke SMK Panji. Syukur Alhamdulillah dengan customer yang mudah bertolak ansur. Moga dipermudahkan urusan mu dik. #jarijemariummitie#pulutkuning#pulutkuningcantik#pulutkuningberhias#pulutkuninghantaran#hantaran#harilahir#kotajembal#kotabharu#kotabharufooddelivery
24.01.2019 11:23:38
Advertisement
Terima kasih Cik Farah 😊
.
🍛 Set Nasi Kerabu Ikan RM6.00
🍛 Set Nasi Kerabu Ayam
Terima kasih Cik Farah 😊 . 🍛 Set Nasi Kerabu Ikan RM6.00 🍛 Set Nasi Kerabu Ayam RM7.00 . 🌸Whatsapp link di bio untuk tempahan. 🌸Delivery available 🌸Pickup at Sec 28 Shah Alam 🌸No COD, pre order sahaja #wmskitchen#wanieskitchen#waniemasak#rotijala#rotijalakariayam#shahalam#fooddelivery#usj#pulutkuning#pulutkuningberhias#kekpulutkuning#foodie#sayajual#karipap#popiabasah#kuihmuih
24.01.2019 09:08:37
Terima kasih Cik Miera 😊
.
🥠Kuih keria
🥠Kuih cara berlauk ayam
🥠Karipap Sardin
🥠
Terima kasih Cik Miera 😊 . 🥠Kuih keria 🥠Kuih cara berlauk ayam 🥠Karipap Sardin 🥠Kuih Ketayap . 🌸Whatsapp link di bio untuk tempahan. 🌸Delivery available 🌸Pickup at Sec 28 Shah Alam 🌸No COD, pre order sahaja #wmskitchen#wanieskitchen#waniemasak#rotijala#rotijalakariayam#shahalam#fooddelivery#usj#pulutkuning#pulutkuningberhias#kekpulutkuning#foodie#sayajual#karipap#popiabasah#kuihmuih#kuihkeria#kuihcaraberlauk#kuihketayap#karipapsardin
24.01.2019 09:02:58
Advertisement
Thank you Puan Syeila dari Shah Alam  tempah kek harjadi untuk  puteri tersayang
Thank you Puan Syeila dari Shah Alam tempah kek harjadi untuk puteri tersayang 😘 . RM120 Size 9 inci 1 kg . Mari meraikan majlis perkahwinan, majlis aqiqah, sambutan harijadi dengan #pulutkuningbyalyacreations . Whatsapp 011-37929602. Tempahan untuk 2019 dibuka. . #pulutkuningbyalyacreations#pulutkuningberhias#pulutkuningsedap#pulutkuning#pulutjuningshahalam#pulutkuningcantik#kekpulutkuning#kekpulutkuningpengantin#pulutkuningharijadi
24.01.2019 07:54:12
Thank you Puan Syeila dari Shah Alam  tempah kek harjadi untuk  puteri tersayang
Thank you Puan Syeila dari Shah Alam tempah kek harjadi untuk puteri tersayang 😘 . RM120 Size 9 inci 1 kg . Mari meraikan majlis perkahwinan, majlis aqiqah, sambutan harijadi dengan #pulutkuningbyalyacreations . Whatsapp 011-37929602. Tempahan untuk 2019 dibuka. . #pulutkuningbyalyacreations#pulutkuningberhias#pulutkuningsedap#pulutkuning#pulutjuningshahalam#pulutkuningcantik#kekpulutkuning#kekpulutkuningpengantin
24.01.2019 07:51:48
Advertisement
Advertisement
🎉🎉🎉Open Order #nasilemak for friday (Tomorrow) 💕💕💕💕 Hanya 1.50 per pax‼️‼️‼️ Dis
🎉🎉🎉Open Order #nasilemak for friday (Tomorrow) 💕💕💕💕 Hanya 1.50 per pax‼️‼️‼️ Disebabkan ramai customers yang request pihak kami utk menyediakan nasi lemak utk di sedekahkan setiap hari jumaat, so we re calling for those yg interested nk join #sedekah wit us. Kalau nk order utk mkn sendiri pun boleh 😊. Btw, kami boleh delivery ke surau2x atau Masjid yg anda inginkan. Untuk maklumat lanjut boleh comment atau dm admin ya 🌸🌸 FREE DELIVERY AREA *keramat & setiawangsa😜😜😜 #tamakpahala#kektunang#kekberhias#pulutkuning#pulutberhias#pulutkuningkeramat#pulut#pulutkuningberhias#pulutkuninghantaran#keramat#setiawangsa#arealembahklang
24.01.2019 03:11:52
Alhamdullillah 😊
Thursday 24 January 2019
Tqvm CT from Serdang order ½kg Pulut K
Alhamdullillah 😊 Thursday 24 January 2019 Tqvm CT from Serdang order ½kg Pulut Kuning Berhias sempena Birthday Husband 😘 #supriseforlovelyhusband😘#Tq choose and support @lieyaalihassan_homecooking#pulutkuning#pulutkuningputrajaya#pulutkuningberhias#perkahwinan#hantaran#hantarankahwin#birthday#makananmelayu#rendang#malaysianfood#foodlover#foodphotography#bazaarpaknil#sayajualmurah#homeadefood#akikah#jan#2019 📲 Berminat call/Watapps *( 013.655.7695 = lieya )*
24.01.2019 01:29:38
Kiriman Siang dan sore menjelang malam. 😊

Rice tart Otw to Bali Barong Cellular
Kiriman Siang dan sore menjelang malam. 😊 Rice tart Otw to Bali Barong Cellular Shop, kertalangu😊. Terimakasih sudah mengisi tanggal yg kosong hari ini. Pesen nya dadakan. Baru tadi malam pesen😅. Spesial request, minta model yang kotak kotak. Sdh ksh liat fotonya, yg pesen blg keren. Senang bisa memenuhi permintaan Customer ❤️ Repeat order, minggu lalu ke RS. Siloam. Tks sis Tami sdh percayakan acara Birthday Surprise nya dari #amelskitchen 🙏❤️. Yang mau kasih surprise buat kesayangan nya yuuuukkkk diorder😊. Posisi rice tart nya di foto mensong mensong sedikit gapapa lah yauuu😅. #bukanphotographer#otodidak#belajarmengamatifoto😊#ricetartdenpasar#tumpengdenpasar#ricetart#amelskitchen#pulutkuningberhias#denpasarnow#onlineshopdenpasar#denpasar#bali#instagram#instapict#eatloversforever#eatloversbali#food#foodie#igfood
23.01.2019 11:38:34
🌹🌹🌹
.
Tolong buat keputusan cepat.. kerjasama anda sangat saya perlukan dan harg
🌹🌹🌹 . Tolong buat keputusan cepat.. kerjasama anda sangat saya perlukan dan hargai.. saya juga perlu waktu untuk membuat segala persediaan terutamanya nak mengoder pisau ukir tu . atas permintaan yang doq selalu pm tanya, saya buka satu lagi class #pulutkuningberhias pada bulan depan. kalau cukup korum kita onz 😁 details seperti di bawah ; . date : 24th february 2019 fees : rm350 (full payment upon confirmation) location : usj subang jaya foc : 2 jenis carving knife food : breakfast & lunch provided . anda akan belajar cara membuat dan menghias seperti #pulutkuningshieladdapoq juga belajar teknik mengukir lebih 10 jenis bunga dari sayur sayuran . jika berminat sila whatsapp asap 0132096113 untuk mendapatkan tempat anda. tq . .
23.01.2019 04:07:07
Pulut Kuning Berhias Hantaran
Bentuk Bunga Saiz 10 in
RM180
wasap order 01160603
Pulut Kuning Berhias Hantaran Bentuk Bunga Saiz 10 in RM180 wasap order 01160603515 Kak Wan #pulutkuningberhias#pulutkuninghantaran#hantaran#citarasawan
23.01.2019 00:35:54
Terimakasih En. HAKIM yg menempah pulut kuning berhias utk surprise besday mak,
Terimakasih En. HAKIM yg menempah pulut kuning berhias utk surprise besday mak, katanya. Alhamdullillah suka hati ni buatkan pulut kuning hadiah dari anak utk maknya, alhamdullillah.... Kalau teringin nak pulut hiasan ni ..dm, wsp akak ye... Call 0163742838... wsp www.wasap.my/60163742938 #dapoden👍😍#asridakitchen😍#pulutkuning#pulutkuninghiasan#pulutkuningbirthday#pulutkuningberhias#sayabuatcatering#sayajuallunchbox#fooddeliverypj#fooddeliveryselangor#fooddeliverykl#foodlover#fooddelivery#pulutkuninghantaran#pulutserunding
22.01.2019 11:03:23
EXTRA
EXTRA
EXTRA!!! Pulut Kuning Rendang Ayam Rm8 
KHAMIS 24 Jan
Self collect p
EXTRA EXTRA EXTRA!!! Pulut Kuning Rendang Ayam Rm8 KHAMIS 24 Jan Self collect petang Delivery start 6pm Berminat bagitahu lokasi tau.. 1 laluan kita delivery.. 😁 Self collect sebelum 4pm di Taman Merdeka.. Extra nye terhad.. Tak banyak.. Siapa cepat dia punya.. 😁 #sandwichibu#sandwich#sandwiches#melaka#pulutkuningmelaka#pulutkuningrendangayam#rendangayam#pulutkuning#pulutkuningberhias
22.01.2019 07:50:19
Alhamdulillah rezeki allah x pernah putus. Selesai untk hari ni. Pulut kuning be
Alhamdulillah rezeki allah x pernah putus. Selesai untk hari ni. Pulut kuning berhias/rendang daging.. TQ cik @boogey116 📲 http://www.wasap.my/60178777851/PmMimiDiciousMealHomemade❤ #Pulutkuningkotabharu#pulutkuningrendangayam#pulutkuningrendangdaging#pulutkuningberhias#pulutkuningharijadi🎂#pulutkuningdoaselamat#pulutkuninghantaran#pulutkuningbertingkat#pulutkuningdoorgift#MimiDeliciousMealHomemade❤
22.01.2019 07:17:51
.
🌻 *Roti Jala (Set 1kg)*
80-90 kpg
Kari Ayam & Kentang
RM60
.
🌻 *Roti Jala (Set
. 🌻 *Roti Jala (Set 1kg)* 80-90 kpg Kari Ayam & Kentang RM60 . 🌻 *Roti Jala (Set 500g)* 35-40 kpg Kari Ayam & Kentang RM35 . 🌻 *Roti Jala Sahaja (1kg)* RM35 . 🌸Whatsapp link di bio untuk tempahan. 🌸Delivery available 🌸Pickup at Sec 28 Shah Alam 🌸No COD, pre order sahaja #wmskitchen#wanieskitchen#waniemasak#rotijala#rotijalakariayam#shahalam#fooddelivery#usj#pulutkuning#pulutkuningberhias#kekpulutkuning#foodie#sayajual#karipap#popiabasah#kuihmuih
22.01.2019 06:18:34
Pulut Kuning Berhias 3 Tingkat
Saiz 12, 10, 8
Gubahan Tradisi
Wasap order 011606
Pulut Kuning Berhias 3 Tingkat Saiz 12, 10, 8 Gubahan Tradisi Wasap order 01160603515 Kak Wan #pulutkuningberhias#hantaran#tempahanpulutkuning#citarasawan
22.01.2019 02:17:32
Jenis : Pulut Kuning Berhias
Saiz :  9 inci
Topping : Fresh Vege
Deco : Simple
Jenis : Pulut Kuning Berhias Saiz : 9 inci Topping : Fresh Vege Deco : Simple Deco request from customer TEMPAHAN -> WHATSAPP http://www.wasap.my/601132671283 WORTH EVERY BITES !! #qsbitesenterprise#homemadebaker#serembanbaker#seremban#paroi#senawang#pulutkuningberhias
22.01.2019 02:01:10
Jenis : Pulut Kuning Berhias
Saiz :  9 inci 
Topping : Fresh Vege
Deco : Simple
Jenis : Pulut Kuning Berhias Saiz : 9 inci Topping : Fresh Vege Deco : Simple TEMPAHAN -> WHATSAPP http://www.wasap.my/601132671283 WORTH EVERY BITES !! #qsbitesenterprise#homemadebaker#serembanbaker#seremban#paroi#senawang#pulutkuningberhias
22.01.2019 02:00:24
Welcome back guys 🎈
Happy working and have a nice dah ahead
For those yg mencari
Welcome back guys 🎈 Happy working and have a nice dah ahead For those yg mencari2x kek boleh dm admin😘 FREE DELIVERY AREA *keramat & setiawangsa😜😜😜 Untuk maklumat lanjut boleh comment atau dm admin ya 🌸🌸 #tamakpahala#kektunang#kekberhias#pulutkuning#pulutberhias#pulutkuningkeramat#pulut#pulutkuningberhias#pulutkuninghantaran#keramat#setiawangsa#arealembahklang
22.01.2019 01:20:25
#pulutkuningberhias ditempah khas buat ulangtahun mama nya #wappfordetails untuk
#pulutkuningberhias ditempah khas buat ulangtahun mama nya #wappfordetails untuk sebarang pertanyaan atau tempahan -0177037915 #pulutkuningmokcikjue
22.01.2019 01:18:25
Pulut Kuning Berhias untuk pelbagai majlis

Whatsapp +60199145288 untuk tempahan
Pulut Kuning Berhias untuk pelbagai majlis Whatsapp +60199145288 untuk tempahan #pulutkuningberhias#pulutkuning#hantarankahwin#sethantarantunang#hantarankahwinterengganu#blissbitescakehouse
21.01.2019 13:25:07
Pulut Kuning Berhias untuk pelbagai majlis

Whatsapp +60199145288 untuk tempahan
Pulut Kuning Berhias untuk pelbagai majlis Whatsapp +60199145288 untuk tempahan #pulutkuningberhias#pulutkuning#hantarankahwin#sethantarantunang#hantarankahwinterengganu#blissbitescakehouse
21.01.2019 13:24:20
Pulut Kuning Berhias untuk pelbagai majlis

Whatsapp +60199145288 untuk tempahan
Pulut Kuning Berhias untuk pelbagai majlis Whatsapp +60199145288 untuk tempahan #pulutkuningberhias#pulutkuning#hantarankahwin#sethantarantunang#hantarankahwinterengganu#blissbitescakehouse
21.01.2019 13:23:47
.
🐥 *Pulut Kuning + Rendang Ayam Set 1kg*
RM70.00
.
🐥 *Pulut Kuning + Rendang Ay
. 🐥 *Pulut Kuning + Rendang Ayam Set 1kg* RM70.00 . 🐥 *Pulut Kuning + Rendang Ayam set 500g* RM40.00 . 🐥 *Pulut Kuning + Rendang Ayam (small Pack)* RM5.00 each . 🐥 *Pulut kuning 1kg sahaja* RM35 . 🌸Whatsapp link di bio untuk tempahan. 🌸Delivery available 🌸Pickup at Sec 28 Shah Alam 🌸No COD, pre order sahaja #wmskitchen#wanieskitchen#waniemasak#rotijala#rotijalakariayam#shahalam#fooddelivery#usj#pulutkuning#pulutkuningberhias#kekpulutkuning#foodie#sayajual#karipap#popiabasah#kuihmuih
21.01.2019 11:17:56
Pulut Kuning Berhias 3 Tingkat
Bentuk Heart Shape
Saiz 10, 8 dan 6
Wasap order 0
Pulut Kuning Berhias 3 Tingkat Bentuk Heart Shape Saiz 10, 8 dan 6 Wasap order 01160603515 Kak Wan #Pulutkuningberhias#Pulutkuninghantaran#Tempahanpulutkuning#citarasawan
21.01.2019 10:55:13
Next
loading