Instagram tag parutjeragat

Adakah anda mengalami masalah berikut?
.
👩 Parut,
👩 Kulit kusam dan tiada 'seri'
Adakah anda mengalami masalah berikut? . 👩 Parut, 👩 Kulit kusam dan tiada 'seri', 👩 Liang pori terbuka besar 👩 Whitehead/blackhead selalu muncul 👩 Kulit muka pernah rosak akibat racun kosmetik merbahaya sehingga kulit menjadi sangat sensitif 👩 Dah pakai macam-macam jenis produk namun belum jumpa yang serasi dengan kulit 👩 Kulit tidak licin. Nak pakai bedak ke foundation apa semua pun tak berapa nak 'menjadi' dan nampak bercapuk. . VCSAnnona boleh membantu anda.. Dengan 10 kali ganda Vitamin C. . . Untuk tempahan/pertanyaan . Whatsapp 0179465432 lelaju tau 💕💕
24.01.2019 13:18:36
💥💥 MALU ADA KULIT MUKA YANG BERMASALAH❓❓❓ MALU APA BOSSKU, GLUTAB KAN ADA 💥💥
.
A
💥💥 MALU ADA KULIT MUKA YANG BERMASALAH❓❓❓ MALU APA BOSSKU, GLUTAB KAN ADA 💥💥 . Apa sahaja jenis masalah kulit muka yang akak2 ada dengan GLUTAB terus hilang 😍semua masalah tak berani nak bertapak kat muka lg. . Sebelum ni nak senyum pun terkelat2 sekarang dah bole senyum sampai London😉 . Syiokkan bila kemam kemam je terus ploless gittew..😍😍😍 . Abang punn tiap hari balik kerja awal. Seronok tengok isteri makin gojesss 💃🏻💃🏻💃🏻 . . . #fereenafams#fereenateam#fereenasquad#jeragat#jeragathilang#sayanakcantik#serumjeragat#kulitkusam#nakcantik#kulitkusamhilang#ubatjeragat#jeragatpudar#antijeragat#hilangkanjeragat#hilangjeragat#masalahjeragat#jeragatdegil#setjeragat#bebasjeragat#kulitjeragat#rawatanjeragat#sabunjeragat#parutjeragat#jeragattebal#jeragathitam#jeragatkurang#jeragatteruk#parutjerawat#parut
24.01.2019 13:02:43
Advertisement
Tak cukup dengan remaja n wanita dah tapau sekarang ibu megandung pulak😱😱😱😱😱 Hai
Tak cukup dengan remaja n wanita dah tapau sekarang ibu megandung pulak😱😱😱😱😱 Haiii snowhite lover😘...selamat malam wahhh...semenjak dua menjak nie snowhite tablet laku kalah goreng pisang panas masuk je tahun baru haiiyoooo rata2 nk snowhite tablet lagi2 ibu megandung dan ibu menyusukan badan...👼🏻👼🏻 Jawapan nyaa : ✔️boleh sebab snowhite tablet nie adalah makanan tambahan yg berkhasiat untuk tubuh badan dan kulit ✔️100% tiada kesan sampingan ✔️beri banyak manfaat pada ibu mengandung ✔️girl y datang period pun boleh consume ✔️kalau berenti consume xda kesan effec apa-apa ✔️sesuai untuk lelaki dan perempuan Nampak tak betapa pentingnya snowhite tablet dalam merawat kulit kita...korang dh grab belom snowhite tablet????? #snowhiteviral#snowhitesecret#inpirasicantiktanpasuntikan#testimonisnowwhite#snowwhitetablet#snowbodylotion#lotionsusuunta#skincaresnowwhite#antipenuaan#noinject#putihpinkish#jerawat#parutjerawat#jeragat#parutjeragat#kulitputih#kulitcerah#kulitkusam#kulitglowing#parutdegil#detox#vitc#whiteheads#blackheads#shahalam#klang
24.01.2019 12:33:32
Panas2 nie best kalau buat masker sendiri...lagi2 bahan2 dia ad je kt dapur ruma
Panas2 nie best kalau buat masker sendiri...lagi2 bahan2 dia ad je kt dapur rumah kita..🤗☺️😉 Jom snowhite lover buat masker guna bahan2 y paling mudah didapti di rumah💯 Bahan2🔆 ✔️mangkuk ✔️sudu ✔️sedikit air ✔️madu ✔️yogurt asli ✔️kayu manis Cara2🔆 ✔️campurkan kedua2 bahan ✔️kacau sehingga sebati ✔️apply kn kt muka uolsss Apa yang best tepek masker ni kat muka 🔥menanggalkn sel kulit mati 🔥menghilangkan whitehead 🔥menyejukkan kulit 🔥melembabkan kulit Spe sini penah try homemade ni??? #snowhiteviral#snowhitesecret#inpirasicantiktanpasuntikan#testimonisnowwhite#snowbodylotion#lotionsusuunta#snowwhitetablet#skincaresnowwhite#putihpinkish#antipenuaan#noinject#jerawat#parutjerawat#jeragat#parutjeragat#kulitputih#kulitcantik#kulitkusam#kulitglowing#kulitkering#parutdegil#whiteheads#blackheads#detox#vitc#shahalam#klang
24.01.2019 12:27:21
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* + BAHAN-BAHAN GLUTAB 100% SEMULAJADI♥️ 🌹Menai
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN GLUTAB* + BAHAN-BAHAN GLUTAB 100% SEMULAJADI♥️ 🌹Menaikkan seri wajah Tiada lagi kusam 🌸Mencerah dan memutihkan kulit 🌹Menyekatakan tona warna kulit 🌸Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah 🌹Melembab serta menyuburkan kulit 🌸Menghilangkan parut serta bintik hitam 🌹Memudarkan dan menghilangkan jeragat 🌸Melicinkan permukaan kulit dari parut 🌹Mengecilkan pori-pori yang terbuka 🌸Memudarkan lingkaran eyebag bawah mata😍 #fereenafams#fereenateam#fereenasquad#jeragat#jeragathilang#sayanakcantik#serumjeragat#kulitkusam#nakcantik#kulitkusamhilang#ubatjeragat#jeragatpudar#antijeragat#hilangkanjeragat#hilangjeragat#masalahjeragat#jeragatdegil#setjeragat#bebasjeragat#kulitjeragat#rawatanjeragat#sabunjeragat#parutjeragat#jeragattebal#jeragathitam#jeragatkurang#jeragatteruk#parutjerawat#parut
24.01.2019 08:52:17
Chew chew chew aik syantik…semudah itu. 😘
Glutab merawat dari dalam untuk hapusk
Chew chew chew aik syantik…semudah itu. 😘 Glutab merawat dari dalam untuk hapuskan akar jeragat…hapuskan akar jeragat jangan bagi peluang tuk mereka membiak…HAPUSKAN DENGAN GLUTAB… SEPERTI ITU.. 😘😘😘 IYAAA SEPERTI ITU…. 😍😍😍😍 Banyak lg tau klebihan GLUTAB ni . . 💟💟 Kebaikan GluTab 💟💟 . . ✔Mencerahkan dan melembabkan kulit ✔Menghilangkan jeragat dan jerawat ✔Kulit semakin glowing ✔Mengurangkan kedutan pada kulit ✔Mengurangkan proses penuaan kulit ✔Menjadikan tona kulit sekata ✔Menegangkan kulit wajah Amik 2 bji shari je 😍😍😍 . . #fereenafams#fereenateam#fereenasquad#jeragat#jeragathilang#sayanakcantik#serumjeragat#kulitkusam#nakcantik#kulitkusamhilang#ubatjeragat#jeragatpudar#antijeragat#hilangkanjeragat#hilangjeragat#masalahjeragat#jeragatdegil#setjeragat#bebasjeragat#kulitjeragat#rawatanjeragat#sabunjeragat#parutjeragat#jeragattebal#jeragathitam#jeragatkurang#jeragatteruk#parutjerawat#parut#ubatparut
24.01.2019 08:28:25
Advertisement
Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet m
Kelebihan Glutab : 💎 mencerah dan memutihkan kulit. 💎 meremajakan kulit ( awet muda ). 💎membantu atasi masalah jeragat 💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi. 💎 membaiki bekas jerawat dan cacar. 💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit. 💎 mengecilkan pori pori kulit. 💎 menghalang pembentukan jerawat. 💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609 Atau klik link di bio profile ya ⬆️⬆️⬆️😘 #fereenafams#fereenateam#fereenasquad#jeragat#jeragathilang#ajimaura#serumjeragat#kulitkusam#nakcantik#kulitkusamhilang#ubatjeragat#jeragatpudar#antijeragat#hilangkanjeragat#hilangjeragat#masalahjeragat#jeragatdegil#setjeragat#bebasjeragat#kulitjeragat#rawatanjeragat#sabunjeragat#parutjeragat#jeragattebal#jeragathitam#jeragatkurang#jeragatteruk
24.01.2019 08:27:17
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
. 
KOS UNTUK
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM340 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 (nurul) #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
24.01.2019 07:51:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat
Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan 💪 kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak 💪 sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 💪Kuatkan sistem imun 💪Kurangkan aczema 💪 Atasi masalah sembelit Rasa? Sedap macam aiskrim vanilla, boleh minum seisi keluarga 😊 Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:35:05
24.01.2019 05:28:47
Advertisement
24.01.2019 05:28:23
24.01.2019 05:27:54
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:24:59
Orang lelaki kalau ada parut kat muka macho habiss kata nya.

Orang pompuan? Str
Orang lelaki kalau ada parut kat muka macho habiss kata nya. Orang pompuan? Stresss Oooiiii! Sebabtu Serum Vitamin C Annona ni satu-satunya serum yang mampu pudarkan parut hingga ke dasar kulit. Parut jerawat, parut luka, parut segala macam parut. Kelapa parut je tak bleyyyy belah 🤣 Whatsapp 0186697679
24.01.2019 05:22:50
Advertisement
BOLEH TAK CAMPUR VCS DENGAN PRODUK LAIN ?

Boleh. 
Tiada masalah. Anda masih bol
BOLEH TAK CAMPUR VCS DENGAN PRODUK LAIN ? Boleh. Tiada masalah. Anda masih boleh menggunakan mana-mana item skincare VCS bersama-sama dengan produk dari jenama lain. Dengan syarat , Produk tersebut tidak mengandungi bahan-bahan kimia terlarang seperti merkuri, hidrokuinon, tretinoin dan sebagainya. . Rugilah..kita dah pakai produk bagus, tapi campur pulak dengan bahan lain yang memudaratkan. . Jangan tertipu dengan efek dari merkuri tu semua ya. Ia memang ada ‘masking effect', iaitu menutup noda di kulit dengan perfect sekali tapi pada masa yang sama sebenarnya ia sedang mengikis kulit anda dari dalam. Inilah musuh dalam selimut! Kat luar nampak cantik, tapi ia sedang 'memakan' tuannya dari dalam. So nak cantik pun mestilah dengan ilmu ok, sayang-sayang semua 😘 Whatsapp 0132582878
24.01.2019 05:04:08
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP Shaklee untuk siap
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP Shaklee untuk siapa? ===================== Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti JERAWATdan JERAGAT Untuk mereka yang ingin kulit CERAH dan PUTIH Untuk mereka bekerja ditengah panas yang menjadikan KULIT GELAP/ SUNBURN Untuk mereka yang ingin menghilangkan PARUT-PARUT JERAWAT Untuk mereka yang inginkan kulit yang GEBU dan ANJAL sertaAWET MUDA Untuk ibu2 mengandung dan menyusu yang mempunyai masalah ALAHAN KULIT. Sesuai bagi ibu2 menyusu. Actually, masih ramail lagi yang belum kenal ESP Shaklee ni, sebab tu saya tak jemu-jemu nak berkongsi tentang ESP ni. Ramai yang dah kenal ESP ni, cuma mungkin belum terbuka hati nak cuba. Atau ada yang pernah cuba, tapi tak berapa nak konsisten amalkan. Trust me!! kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP Shaklee ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten ambil :) www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:03:18
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP adalah produk keca
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL tidak seperti produk-produk lain dipasaran, ESP menawarkan segalanya dalam 1 gelas minuman setiap hari dengan rasa yang sangat enak, pasti anda jatuh cinta! ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses penanaman sehingga pemprosesannya. Trust me!! kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP Shaklee ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten ambil :) www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 04:57:34
Sabun kunyit viral ni sesuai sgt bg org yg tak nak simpan jerawat, jeragat & nak
Sabun kunyit viral ni sesuai sgt bg org yg tak nak simpan jerawat, jeragat & nak kulit muka cerah😌😌 belanja seketul sebulan jea dah nampak kesan yg terbaikk byk sgt testimoni best2 pasal sabun viral ni. jeragat pudar lah jerawat surut memg best sgt.. memang itu yg kita nak kan bila pakai sbun muka 😍😍😍😍😍 Ayuhhh syg jomm cantik sama2 Wasap 0104605769 #sifukunyitskincare#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#malaysia#malaysian#bazaarpaknil#bazarpaknil#igshopmalaysia#onlineshopmalaysia#putihgebu#gebu#wajahcerah #jeragat#antijeragat#jerawat#jeragatdegil#kulitjeragat#parutjeragat#parutjerawat#cikgu#cikguseo
24.01.2019 04:30:43
Selamat tengah hari kesayangan semua..💚
.
Nak muka cantik gini?
Senang je. Scrub
Selamat tengah hari kesayangan semua..💚 . Nak muka cantik gini? Senang je. Scrub dulu 2-3 kali seminggu, bunag kulit mati. . Bila kulit dah sihat barulah skincare lain dan mekap dapat berfungsi dengan baik. . Masa ni tepek apa kat muka semua jadi cantik dah. Kalau tak mekap pun tak pe. Natural beauty gituu
24.01.2019 04:07:57
🙈🙈🙈 Orang yang sama tapi TANGAN YANG BERBEZA 🤭

Faktor lighting gambar sebelah k
🙈🙈🙈 Orang yang sama tapi TANGAN YANG BERBEZA 🤭 Faktor lighting gambar sebelah kiri (sebelum) tu ambil gambar waktu malam. Gambar kanan (selepas) ambil gambar waktu siang. TAPI TAPI TANGAN TU siang ke malam dia takkan berbeza dengan muka kan 😳, selepas kak reena gosok - gosok dengan #Snowy_Body_Lotion mix #Snowy_Instant_Lotion, nah ini hasilnya Tiada lagi eee #muka_putih_tangan_hitam 🤧 🖐🏼🖐🏼🖐🏼 JOM PUTIH SEBELUM RAYA!! #snowwhitesecret#snowwhitetablet#snowbodylotion#lotionsusuunta#skincaresnowwhite#testimonisnowwhite#inspirasicantiktanpasuntikan#noinject#antipenuaan#kulitputih#kulitcantik#kulitglowing#kulitkusam#putihpinkish#blackheads#whiteheads#jerawat#parutjerawat#jeragat#parutjeragat#syapakaisayajual#beautyisbeautiful#shahalam#klang
24.01.2019 04:01:45
Dulu kulit kusam, jerawat dan parut merata rata dekat muka. Selalu terasa bila m
Dulu kulit kusam, jerawat dan parut merata rata dekat muka. Selalu terasa bila member tegur muka macam bertig jagung. Pop popp popp jerawat penuh 1 muka. Tapi kita pun buat diam je laa walaupun hati retak seribu. 😣 Sekarang bila daa consume #SnowhiteTablet ni, muka macam bertig jagung dah berduka jadi flawlesss. Muka makin berseri nauu. Dari jauh pun nampak glowing je. Makin cerah, makin lembab, parut jerawat pun makin pudar . 😍 Allhamdulillah. 😊❤️❤️ #snowwhitesecret#snowwhitetablet#snowbodylotion#lotionsusuunta#skincaresnowwhite#testimonisnowwhite#inspirasicantiktanpasuntikan#noinject#kulitputih#kulitkusam#kulitsehat#kulitglowing#jerawat#parutjerawat#jeragat#parutjeragat#noinject#antipenuaan#whiteheads#blackheads#syapakaisayajual#putihpinkish#shahalam#klang
24.01.2019 03:43:22
“MUKA KJAH LESS OILY”
“TAK KERING AFTER GUNA SABUN”
.
Haaa sampai meremang bula
“MUKA KJAH LESS OILY” “TAK KERING AFTER GUNA SABUN” . Haaa sampai meremang bula roma agent baca feedback daripada customer 😂 . Biasa kita dengar kan soap bar mengeringkan kulit muka lepas kita cuci? . Kulit muka jadi tegang and terik semacam . Tapi InsyaAllah tak dengan facial soap #maryjardin ni 😉 . Even facial soap ni sangat sesuai digunakan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak . Customer lelaki KakTin cukup suka soap ni. Sebab masalah kulit muka berminyak diorang settle! . Seketul sabun ni RM37 tapi kalau korang tambah lagi RM63 korang akan dapat bukan setakat sabun tau . Korang akan dapat items ni jugak; . 💛 SPF30 Collagen Serum 💛 Face Oil 💛 Hand & Body Lotion 💛 1 Sachet Pea Protein 💛 1 Sachet Astacera-Col 💛 1 Tester Face Oil . Banyak kan? . So memang rugi gila siapa tak grab New Year Hamper ni . Dengar kata orang government dah gaji kan? 😝 . http://maryjardinbykt.wasap.my/ . #maryjardin#mj#maryjardinagent#mjagent#maryjardingombak#mjgombak#gombak#jerawat#jeragat#naturalskincare#tipspenjagaankulit#kulitberminyak#sabun#serumterbaik#kulitberjerawat#kulitkusam#kusam#jerawatbatu#sabunsusukambing#parutjerawat#parutjeragat#serum#whitehead#blackhead
24.01.2019 02:48:54
KELEBIHAN MIXBERRY POWDER 200G

Vitamin C 
1.mengurangkan kesan sunburn disebabk
KELEBIHAN MIXBERRY POWDER 200G Vitamin C 1.mengurangkan kesan sunburn disebabkan oleh radiasi ultraungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit. Delima Powder Juice 2. Buah delima sangat bagus untuk kesihatan kerana ia mempunyai kandungan anti oksida yang lebih tinggi daripada beri asal (acai beri) ataupun teh hijau. Mixberry 3. Mix Berries mampu meneutralkan radikal bebas, memulihkan sel rosak, menyahtoksinkan dan juga meningkatkan prestasi antioksidan yang lain. Elastin 4. Elastin ibarat spring untuk kulit, dan memastikan kulit sentiasa anjal Pearl Powder 5. Mutiara yang ditumbuk menjadi serbuk, telah digunakan oleh Maharani China sejak beribu ribu tahun lamanya Berry Stem Cell 6. Gogi berry menunjukkan kebolehan untuk memperbanyakkan stem cells. Stem cell adalah sel badan yang belum specialize lagi. Ini bermakna ia boleh menjadi sel jantun, sel paru-paru, dan sudah tentu sel kulit, collagen dan elastin. Super Hyaluron 7. Asid hyaluron adalah sebatian dalam kulit yang menyedut dan mengikat air Multivitamin 8. Ini adalah wajib dalam mana-mana produk kesihatan, tetapi multivitamin tidak akan berkesan jika tiada bahan-bahan lain di atas. WHATSAPP CEPATTT ⬇️⬇️⬇️⬇️ #mixberry#mixberryshalicious#mixberrypowder#stokis#agent#kualaselangor#ijok#tanjungkarang#selayang#klang#sgbuloh#cod#mcdkualaselangor#cendolbakar#jeragat#jerawat#kulitkusam#parutjerawat#parutjeragat#diet#kulitlicin#teamdherarose
24.01.2019 02:28:59
NEW IN MARYKAY!.
SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!.
.
🌸Melacep LumiVie Serum🌸.
.
Singka
NEW IN MARYKAY!. SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!. . 🌸Melacep LumiVie Serum🌸. . Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. . Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian. . 👉🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. . 👉🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif . . 👉🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya. . 👉🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. . ✅ Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif. ✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori). ✅ Dermatologically tested. ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi. ✅ Diuji ke atas kulit org Asia. ✅ Bebas pewangi. . 💗 CikEny 📲 013-4911908 Beauty Consultant Mary Kay . #jeragatpudar#jeragathilang#jeragathilang#jeragattiada#jeragattebal#jeragatmuka#parutjeragat#jeragatlama#jeragathitam#jeragatpipi#jeragatskincare#jeragatjerawat#hilangjeragat#hilangkanjeragat#serum#serumjeragat#terapiinstagram#kulitjeragat#setjeragat#rawatjeragat#bebasjeragat#ubatjeragat#hapusjeragat#skincarejeragat#menghilangkanjeragat#setjeragatmurah#produkhilangjeragat#jerawatjeragathilang#pudarjeragat#mukajeragat#L
24.01.2019 00:22:14
CARA HILANGKAN JERAGAT

Baking soda atau soda penaik adalah baik untuk pengelupa
CARA HILANGKAN JERAGAT Baking soda atau soda penaik adalah baik untuk pengelupasan sel sel berminyak, kotoran dan sel sel kulit mati. Ia juga dapat mengekalkan keseimbangan pH kulit. Caranya campur sedikit air dalam satu sudu teh baking soda untuk membuat pes yang tebal. Sapu pada kawasan terjejas dan biarkan beberapa minit. Kemudian bersihkan dengan air sejuk. Amalkan sekurang kurangnya beberapa bulan. Nota: Elakkan penggunaan baking soda jika anda mempunyai kulit yang sangat sangat sensetif. #sifukunyitskincare#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#malaysia#malaysian#bazaarpaknil#bazarpaknil#igshopmalaysia#onlineshopmalaysia#like4likes#likeforlikes#putihgebu#wajahcerah #jeragat#antijeragat#jerawat#jeragatdegil#kulitjeragat#parutjeragat#parutjerawat#cikgu#cikguseo
23.01.2019 14:47:02
Malu bila muka berjeragat bintik-bintik dan bertompok tak hilang2 makin terukkk
Malu bila muka berjeragat bintik-bintik dan bertompok tak hilang2 makin terukkk 😱😱 . Gembira dapat bantu dan lihat perubahan jeragat customer Alhamdulillah dengan penggunaan secara konsistant Krim jeragat dari Skincare Kunyit ni berkesan boleh hilangkan masalah jeragat. Nak hilangkan jeragat lama ? Wasap 0104605769 #sifukunyitskincare#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#malaysia#malaysian#bazaarpaknil#bazarpaknil#igshopmalaysia#onlineshopmalaysia#like4likes#likeforlikes#putihgebu#gebu#wajahcerah #jeragat#antijeragat#jerawat#jeragatdegil#kulitjeragat#maharajalawakmega#parutjeragat#parutjerawat#cikgu#cikguseo#maharajalewakmega2018
23.01.2019 14:40:37
TAK MENYESAL GUNA..Muka dah licin mabeless 😱 😱 😱
.
.
nampak lebih muda lagiii...
TAK MENYESAL GUNA..Muka dah licin mabeless 😱 😱 😱 . . nampak lebih muda lagiii... jerawat, jeragat, bintik hitam dan kulit kusam hilang terus . kulit Makin ANJAL 😍muka jadi glowing kulit dah halus mcm baby . Aduh cantik2 gini pakai produk apa ? . Tentulah #SKINCARE#SIFUKUNYIT protect kulit sebelum terlambat . bantu kembalikan kulit JADI CANTIK LAWOO 😍 😍 😍 . YEEEHAAA !!!!! AKAK AKAK ACHIK ACHIK DAH CANTIKK,JEMLES TAU CHIKK AH NYEERR 😚 Wasap 0104605769 #sifukunyitskincare#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#malaysia#malaysian#bazaarpaknil#bazarpaknil#igshopmalaysia#onlineshopmalaysia#like4likes#likeforlikes#putihgebu#wajahcerah #jeragat#antijeragat#jerawat#jeragatdegil#kulitjeragat#parutjeragat#parutjerawat#cikgu#cikguseo
23.01.2019 14:16:42
GOOD NIGHTUOLSSSS 🌞🌞🌞 jangan lupa makan Mixberry sebelum tido 😘😘 .
Dah gaji kan
GOOD NIGHTUOLSSSS 🌞🌞🌞 jangan lupa makan Mixberry sebelum tido 😘😘 . Dah gaji kan uolss tunggu ape lagii grab #mixberryshalicious cepatt sebelum stok berkurangg sebab ramai orang nak grabb harini!!! . WHATSAPP 0179890261 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO UTK ORDER ⬆️⬆️⬆️⬆️ HURRY UP GUYSSS 💰💰💰 #mixberry#mixberryshalicious#mixberrypowder#stokis#agent#kualaselangor#ijok#tanjungkarang#selayang#klang#sgbuloh#cod#mcdkualaselangor#cendolbakar#jeragat#jerawat#kulitkusam#parutjerawat#parutjeragat#diet#kulitlicin
23.01.2019 12:45:25
"SNOWWHITESECRET MEMANG GEMPAK!!!"
==================================
.
Anda ada
"SNOWWHITESECRET MEMANG GEMPAK!!!" ================================== . Anda ada masalah berikut di kulit muka ? -Kulit Gelap -Parutt Jerawat -Jerawat, Jeragat & Pori-Pori -Kulit muka kusam -Tona tidak sekata . Di Body pula? -Celahan dan Lipatan Bdn Gelap -Sunburnn -Siku Lutut Hitam -Stretchmarks lepas bersalin degil tak hilang-hilang -Selulit -Parutt di bdn yg dah Gelap . Serta dah mencuba macam macam produk, tapi hasil tetap hampeh !! . Berhenti membazir. Jimatkan wang anda dengan produk kami ! . Kami ada Produk yg sangat efektif. . SNOW WHITE SECRET !! . L Formulasi dari KURMA dan LEMON dan DELIMA yg BERMUTU TINGGI !! Sesuai untuk semua lapisan umur mahupun jantina Sesuai untuk semua jenis penyakit ! Kalau tak best, takde la kami dapat repeat order besar besaran tiap tiap bulan ! #snowwhitetablet#snowwhitesecret#snowbodylotion#lotionsusuunta#skincaresnowwhite#kulitputih#kulitsehat#kulitkusam#kulitglowing#kulitkering#jerawat#parutjerawat#jeragat#parutjeragat#blackheads#whiteheads#detox#vitc#putihpinkish#inspirasicantiktanpasuntikan#antipenuaan#noinject#beautyisbeautiful#syapakaisayajual#shahalam#klang
23.01.2019 12:12:47
Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet m
Kelebihan Glutab : 💎 mencerah dan memutihkan kulit. 💎 meremajakan kulit ( awet muda ). 💎membantu atasi masalah jeragat 💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi. 💎 membaiki bekas jerawat dan cacar. 💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit. 💎 mengecilkan pori pori kulit. 💎 menghalang pembentukan jerawat. 💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609 Atau klik link di bio profile ya ⬆️⬆️⬆️😘 #fereenafams#fereenateam#fereenasquad#jeragat#jeragathilang#ajimaura#serumjeragat#kulitkusam#nakcantik#kulitkusamhilang#ubatjeragat#jeragatpudar#antijeragat#hilangkanjeragat#hilangjeragat#masalahjeragat#jeragatdegil#setjeragat#bebasjeragat#kulitjeragat#rawatanjeragat#sabunjeragat#parutjeragat#jeragattebal#jeragathitam#jeragatkurang#jeragatteruk
23.01.2019 11:28:48
Write a caption... 9 ekstrak minyak tumbuhan semulajadi bersama kuntuman rosebud
Write a caption... 9 ekstrak minyak tumbuhan semulajadi bersama kuntuman rosebud yang berendam indah🌹 Itulah kandungan yang terdapat di dalam #OrganicFloralOil a.k.a #minyakboonga by #AifaCosmetics. Dengan teksturnya yang tidak berminyak, mudah serap dan bauan yang sungguh harum. Mampu memberi anda ketenangan dan kedamaian. Rosebud indah berenang ria Harum semerbak beri bahagia Minyakboonga itulah gerangannya 1001 khasiat ada didalamnya💕 Indah dipandang, khasiat tak terbilang. Purchase NOW! . Klik on bio for fast response.
23.01.2019 10:30:00
23.01.2019 10:24:06
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam? 
Jika
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam?  Jika jerawat timbul disebabkan penggunaan kosmetik, elakkan daripada menggunakan kosmetik yang tinggi bahan kimia iaitu dpt memutih dan memulih kulit dalam waktu yang singkat. Gunakan bahan2 natural untuk merawat kulit. Elakkan dari makan makanan sembarangan. Pada asasnya semua penyakit adalah berasal dari pemakanan. Terlalu kerap makan makanan berminyak boleh menyebabkan usus tidak sihat, banyak toksik terkumpul di dinding usus dan menghalang penyerapan gizi dan nutrisi. Seelok-eloknya lakukan detoks sekurang-kurangnya sebulan sekali. Ambil vitamin sebagai makanan tambahan untuk menyokong kesihatan badan dan kulit. Vitamin penting untuk kesihatan dan kecantikan kulit adalah termasuk Vitamin C. Vitamin C bantu melindungi tubuh dan kulit dari kerosakan sel. Vitamin C berfungsi untuk menghasilkani hormon anti-stress dan interferon yang dapat meningkatkan imuniti badan. Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 07:04:44
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupa
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupakan salah satu ANTIOKSIDAN terbaik . Sebab apa??? Sebabbb badan kita memang sangat memerlukan antioksidan bagi menentang radikal-radikal bebas yang berpunca daripada pencemaran, asap rokok, dan sebagainya tanpa kita sedari. Kalau nak tahu, radikal bebas ni sangatlah merbahaya hingga boleh merosakkan sel-sel dalam badan kita dan mendatangkan pelbagai penyakit. Haa termasuklah masalah jerawat ni. Oleh sebab itulah, kita memerlukan perlindungan daripada antioksidan. Antara oksidan yang senang kita perolehi ialah Vitamin C. Kenapa vitc disukai ramai 1) Tiada lagi masalah gusi berdarah 2) Kulit semakin cerah dan warna kulit menjadi sekata 3) Jerawat semakin kurang tumbuh 4) Parut jerawat makin pudar 5) Kulit rasa makin licin dan halus Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 06:52:55
"BAJU SUDAH CANTIK MACAM DIVA, TAPI SAYANG MUKA BANYAK JERAGAT”
.
Dulu la..
.
Mu
"BAJU SUDAH CANTIK MACAM DIVA, TAPI SAYANG MUKA BANYAK JERAGAT” . Dulu la.. . Muka kak memang dari dulu banyak jeragat. Lagi2 bahagian pipi dan dahi. Stress ja tengok cermin pagi2. Pakai cantik2 pun orang tidak pandang.. ermmm.. . Sekarang.. . Makin hari kulit bertambah licin, gebu dan jeragat yang lama tiba2 hilang.. Balik kampung aritu pun mak & adik tegur, bukan seorang dua tegur, tapi ramai.. Pakai biasa2 pun orang tegur.. Parut jerawat hitam dulu2 pun hilang taw.. Dan paling best suami puji kulit bertambah glow & ploles.. Cantik katanya.. Luv vcsannona 🙂😍 . (Puan Mell, Sabah) . . ==== ===== . APA YANG ISTIMEWA SANGAT #VCSANNONA NI . ✔ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk) . ✔ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam) . ✔ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa) RASAI KESAN DAN PERUBAHANNYA SETIAP HARI. ===== Yang serius mau menghilangkan JERAGAT & JERAWAT, jom pm tepi 0132582878 atau tinggal no hp anda diruang komen
23.01.2019 06:44:19
Antara kebaikan Facial Soap Mary Jardin ♥️ Tanggal sel kulti mati
♥️ Melembut da
Antara kebaikan Facial Soap Mary Jardin ♥️ Tanggal sel kulti mati ♥️ Melembut dan melembapkan kulit ♥️ Scrub yang lembut ♥️ Hilangkan wajah kusam ♥️ Hilangkan parut hitam ♥️ Menghilangkan jerawat Sebarang pertanyaan, consultation dan order terus DM/whatsapp 0164437554. Atau terus klik link di bio 😊 #maryjardin#maryjardinagent#kulitcantik#kulitkusam#kulitkering#kulitberminyak#parutjerawat#parutpudar#paruthilang#parutjeragat#hilangkanparut#jerawat#jerawathilang#jerawatkecut
23.01.2019 06:29:11
Greentea Mint Face Scrub VIRAL!! Scrub apa ni?? Sejuk?? Lembut untuk muka?? Keta
Greentea Mint Face Scrub VIRAL!! Scrub apa ni?? Sejuk?? Lembut untuk muka?? Ketagih?? Inilah dia #GREENTEAMINTFACESCRUB Scrub ni tengah HOT MELETOP tau ! Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB ni ! Sebab apa?? Greentea Mint Face Scrub Kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya! ✔Menyingkirkan sel kulit mati & kusam ✔Membersihkan kotoran dari dalam liang pori ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Mengecutkan & merawat jerawat ✔ Memudarkan parut jerawat/jeragat ✔ Menanggalkan white/blackhead ✔ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit Bahan yang digunakan tersangat la BERKUALITI ✔EXTRA Green Tea ✔EXTRA Argan Oil ✔ EXTRA Walnut ✔EXTRA Stemcell ✔EXTRA Peppermint 🍀Semestinya LULUS KKM 🍀OPEN DROPSHIP DAN AGENT 🍀Retail: RM 38 Postage Rm 8/ SS Rm 12 🍀Kandungan:50gm 🍀Penggunaan: 2-3 bulan . . Nak tahu lebih lanjut, meh contact ciksu melalui 3 cara di bawah: 1. 📲 wasap 0126897002 2. Klik link di bio profile ig: http://ByHerInspireig.wasap.my 3. Klik link fb di bawah: http://ByHerInspirefb.wasap.my
23.01.2019 03:20:17
Greentea Mint Face Scrub VIRAL!! Scrub apa ni?? Sejuk?? Lembut untuk muka?? Keta
Greentea Mint Face Scrub VIRAL!! Scrub apa ni?? Sejuk?? Lembut untuk muka?? Ketagih?? Inilah dia #GREENTEAMINTFACESCRUB Scrub ni tengah HOT MELETOP tau ! Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB ni ! Sebab apa?? Greentea Mint Face Scrub Kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya! ✔Menyingkirkan sel kulit mati & kusam ✔Membersihkan kotoran dari dalam liang pori ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Mengecutkan & merawat jerawat ✔ Memudarkan parut jerawat/jeragat ✔ Menanggalkan white/blackhead ✔ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit Bahan yang digunakan tersangat la BERKUALITI ✔EXTRA Green Tea ✔EXTRA Argan Oil ✔ EXTRA Walnut ✔EXTRA Stemcell ✔EXTRA Peppermint 🍀Semestinya LULUS KKM 🍀OPEN DROPSHIP DAN AGENT 🍀Retail: RM 38 Postage Rm 8/ SS Rm 12 🍀Kandungan:50gm 🍀Penggunaan: 2-3 bulan . . Nak tahu lebih lanjut, meh contact ciksu melalui 3 cara di bawah: 1. 📲 wasap 0126897002 2. Klik link di bio profile ig: http://ByHerInspireig.wasap.my 3. Klik link fb di bawah: http://ByHerInspirefb.wasap.my
23.01.2019 03:20:02
Greentea Mint Face Scrub VIRAL!! Scrub apa ni?? Sejuk?? Lembut untuk muka?? Keta
Greentea Mint Face Scrub VIRAL!! Scrub apa ni?? Sejuk?? Lembut untuk muka?? Ketagih?? Inilah dia #GREENTEAMINTFACESCRUB Scrub ni tengah HOT MELETOP tau ! Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB ni ! Sebab apa?? Greentea Mint Face Scrub Kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya! ✔Menyingkirkan sel kulit mati & kusam ✔Membersihkan kotoran dari dalam liang pori ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Mengecutkan & merawat jerawat ✔ Memudarkan parut jerawat/jeragat ✔ Menanggalkan white/blackhead ✔ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit Bahan yang digunakan tersangat la BERKUALITI ✔EXTRA Green Tea ✔EXTRA Argan Oil ✔ EXTRA Walnut ✔EXTRA Stemcell ✔EXTRA Peppermint 🍀Semestinya LULUS KKM 🍀OPEN DROPSHIP DAN AGENT 🍀Retail: RM 38 Postage Rm 8/ SS Rm 12 🍀Kandungan:50gm 🍀Penggunaan: 2-3 bulan . . Nak tahu lebih lanjut, meh contact ciksu melalui 3 cara di bawah: 1. 📲 wasap 0126897002 2. Klik link di bio profile ig: http://ByHerInspireig.wasap.my 3. Klik link fb di bawah: http://ByHerInspirefb.wasap.my
23.01.2019 03:19:47
Kulit sensitif dan berjerawat nda digalakkan tonyoh skrub macam guna pencuci muk
Kulit sensitif dan berjerawat nda digalakkan tonyoh skrub macam guna pencuci muka biasa. . Efeknya nanti mungkin menakutkan, kulit akan luka dan jerawat makin beranak pinak. Mungkin nda ramai yang tau pasal ani kan? . Thats why pentingnya kitani tahu masalah sebenar kulit dan tahu cara penggunaan yang betul. Mau lagi senang, meh saya tolong guide korang guna #GreenteaMintFaceScrub sampai peloles 😘 .
23.01.2019 01:43:16
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:49:38
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Secara umumnya, vivix ni tinggi
kandungan antioksi
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu,Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:48:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:44:05
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Sebarang pertanyaa sila wasap👇👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:40:48
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
. 
KOS UNTUK
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM340 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 (nurul) #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 23:23:28
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
. 
KOS UNTUK
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM340 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 23:22:44
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
. 
KOS UNTUK
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM340 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 23:21:21
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
. 
KOS UNTUK
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM340 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 23:20:23
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
. 
KOS UNTUK
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM340 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 23:19:51
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:30:50
.
🔥🔥AGENT WANTED!🔥🔥
.
JOM BUAT DUIT DENGAN STH!
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PRE
. 🔥🔥AGENT WANTED!🔥🔥 . JOM BUAT DUIT DENGAN STH! . SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:30:19
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:28:55
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:28:23
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:23:10
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:19:19
. Kebanyakan wanita termasuk saya juga berpendapat bahawa apabila kita memakai m
. Kebanyakan wanita termasuk saya juga berpendapat bahawa apabila kita memakai mekap akan kelihatan cantik dan menarik. . Sampaikan kita sanggup berhabis duit untuk beli barang-barang mekap, contoh macam BB Cream, blusher, primer, eyeliner sebut sajalah macam macam pening kepala nak membelinya, dah la harga bukannya murah. Mahal tau! . Kita selalu fikir dan percaya bila kita pakai mekap akan rasa lebih cantik dan yakin tapi sebenarnya kita silap tau. Sebenarnya kecantikan semulajadi itu lebih baik untuk kulit. Jadi kita sepatutnya jangan terlalu obses dengan mekap sampai abaikan panjagaan asas muka. Antara benda paling penting untuk penjagaan kulit muka adalah PELEMBAP .(Moisturizer) Saya nak beritahu sebenarnya pelembap ini membantu mengekalkan keseimbangan kulit agar kulit kelihatan sihat dan anjal seiring dengan usia. Umur baru 20 tahun dah macam 40 tahun. Kita taknak macam tu. Sebab tu peranan pelembap sangat penting. Pada asasnya tugas utama moisturizer adalah mengunci kelembapan dalam sel-sel diwajah. Jadi saya nak share 3 tips berguna 1) Jika uolls mempunyai kulit yang kering dan mahu moisturizer berkesan,sapulah moisturizer betul-betul lepas mandi. Ini kerana selepas mandi liang roma akan terbuka dan moisturizer akan lebih mudah menyerap ke dalam kulit. . 2) Jika nak memilih pelembap yang bagus, pilih pelembap yang mempunyai aroma lembut yang menarik minat uolls, kulit akan rasa ringan bila memakainya dan paling penting tak tinggalkan kesan berminyak. 3) Pelembap yang berkualiti tidak akan merengsakan (kesan sakit/pedih) dan tidak buat kulit kita rasa panas/terbakar). Bila pakai tu rasa segar dan nyaman. . . Semoga bermanfaat!
22.01.2019 16:42:27
. Kesan yang ketara selepas menggunakan Skrub Sejuk Viral 😍
.
Kesan yang ketara
. Kesan yang ketara selepas menggunakan Skrub Sejuk Viral 😍 . Kesan yang ketara bukan sebab banyak chemical yer uolls, tapi sebab kandungan utama kami adalah Green Tea, which is memang bagus untuk jerawat, sebab ia menghapuskan bakteria yang membentuk jerawat 👍🏼🌿 . Tambah lagi khasiat mint, makin cepat kecut Miss J uolls, so apa tunggu lagi! . WhatsApp 0123588459 sekarang!
22.01.2019 16:40:21
.
SKULLCAP
.
. SKULLCAP ....more
22.01.2019 15:44:07
SEBOTOL JE WEH!
______________________________
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP)
SEBOTOL JE WEH! ______________________________ 💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM320 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 15:15:38
SIAPA MEREKA? JOM TENGOK IGTV!
______________________________
💋 PINKLADY BODY PE
SIAPA MEREKA? JOM TENGOK IGTV! ______________________________ 💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM320 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 15:14:19
JIMAT DENGAN PINKLADY
______________________________
💋 PINKLADY BODY PERFECTION
JIMAT DENGAN PINKLADY ______________________________ 💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM320 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 15:12:04
SERIOUS WEH 2 BOTOL JE
______________________________
💋 PINKLADY BODY PERFECTION
SERIOUS WEH 2 BOTOL JE ______________________________ 💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋 . Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : - Hilangkan #jerawat = RM40 💸 - Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸 - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸 - Besar & mantapkan payudara = RM120 💸 - Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸 - Stabilkan hormon = RM150 💸 - Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸 - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸 - Dan lain² = RM200 💸 TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM320 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻 . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #wanita . Pm/whatsapp 🌸 +60124971411 #teamnurul#pinklady#pinkladymurah#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#malaysia#bazarpaknil#pilpembesarpayudara#pilpembesarpunggung#pilperapat#ubatkembalidara#suamiisteri#rumahtangga#pilpayudara#asetmantap#terlajaklaris#WANITA#manjakani#organik#quputeh#johorbahru#maluapabosskur#perapatmissv#pinggangramping
22.01.2019 15:11:00
Hey lovelies 🙋🏻‍♀️
-
Dah bagi skin kita makan cukup tak?
.
Jangan lupa skip buat
Hey lovelies 🙋🏻‍♀️ - Dah bagi skin kita makan cukup tak? . Jangan lupa skip buat skrub muka ni tau sebab skrub la boleh buangkan sel kulit mati kat muka. So takdelah nampak muka kusam jerr ___ ♥️
22.01.2019 11:10:17
KEBAIKAN SNOW WHITE SECRET BEAUTY
=================================
🍋 Tindakan 3
KEBAIKAN SNOW WHITE SECRET BEAUTY ================================= 🍋 Tindakan 3 dalam 1 : Whitening, Slimming & Detox 🍋 Diperkaya dengan Kurma, Delima ,Lemon, Astaxanthine, L-cysteine, Vitamin C, Lutein 🍋 Mencerah & melembapkan kulit seawal 7hari! 🍋 Mengecilkan liang pori & memudarkan parut 🍋 Kulit lebih lembut, halus & anjal 🍋 Anti penuaan 🍋 Mengurangkan jerawat & jeragat 🍋 Menghasilkan sel-sel kulit baru 🍋 Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 🍋 Mengawal selera makan & mengurangkan berat badan 🍋 Menstabilkan hormon & melancarkan haid 🍋 Merawat tumit kaki kering & pecah 🍋 Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusui bayi 🌼 30 tablet / botol 🌼 Harga pasaran : RM55 #snowwhitesecret#snowwhitetablet#snowbodylotion#lotionsusuunta#skincaresnowwhite#testimonisnowwhite#kulitsehat#kulitputih#kulitcantik#kulitkusam#putihpinkish#jerawat#parutjerawat#jeragat#parutjeragat#whiteheads#blackheads#detox#vitc#shahalam#klang
22.01.2019 10:45:24
Perbezaaanyaa SNOWY LOTION dan INSTANT LOTION 👇👇👇 🌺Snowy lotion 
snowy tu 5 saat
Perbezaaanyaa SNOWY LOTION dan INSTANT LOTION 👇👇👇 🌺Snowy lotion snowy tu 5 saat dah nmpak kesan putih. SPF50 khas untuk lindungi kulit kita. ➡️Untuk sunblock UV protection. Jadi bila dah ada sunblock kulit lama2 akan putih. 🌺 INSTANT LOTION SUSU UNTA🐪 Bahan2 akan meresap ke dalam kulit seminggu baru ada kesan. konsisten pakai hari-hari. Dalam ni ada Glutathione , Kojic asid, Ibu Putih, Arbutin yang boleh putihkan kulit. SPF30 je yang ni. Kena selalu pakai sebab spf kurang sikit . ➡️ Memang fungsi utama untuk memutihkan kulit. ➡️sesuai utk nk putih tapi taknak mkn supplement P/s: Nak lagiii bestt, ambek dua2 lotion ni. Memang lagii POWER💥 #snowwhitesecret#snowwhitetablet#snowbodylotion#lotionsusuunta#testimonisnowwhite#kulitcantik#kulitcerah#kulitglowing#kulitgebu#jerawat#parutjerawat#jeragat#parutjeragat#parutdegil#whiteheads#blackheads#antipenuaan#inspirasicantiktanpasuntikan#putihpinkish#detox#vitc#shahalam#klang
22.01.2019 10:36:58
Serum ➡ To repair
.
Moisturizer ➡ To protect
.

Kalau guna salah satu saja?? Rug
Serum ➡ To repair . Moisturizer ➡ To protect . Kalau guna salah satu saja?? Rugi lah. Uolls dah repair, jadi jaga kulit macam princess. Moisturizer kita ada spf30. Itu yang bagusnya kalau pakai sebelum keluar rumah😍 . Haa makin ramai SEDAR pentingnya spf. Agak-agak uolls ni sapu Vitamin C moisturizing Cream 1 badan sekali ka? Hurmmm Whtasapp 0189080661
22.01.2019 10:22:33
Gara-gara guna malacep 😍
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drp
Gara-gara guna malacep 😍 . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . 💗 CikEny 📲 013-4911908 Your Beauty Consultant Mary Kay . #jeragatpudar#jeragathilang#jeragathilang#jeragattiada#jeragattebal#jeragatmuka#parutjeragat#jeragatlama#jeragathitam#jeragatpipi#jeragatskincare#jeragatjerawat#hilangjeragat#hilangkanjeragat#serum#serumjeragat#terapiinstagram#kulitjeragat#setjeragat#rawatjeragat#bebasjeragat#ubatjeragat#hapusjeragat#skincarejeragat#menghilangkanjeragat#setjeragatmurah#produkhilangjeragat#jerawatjeragathilang#pudarjeragat#mukajeragat#
22.01.2019 10:16:32
#PERHATIAN awak, nak bagi tau ni kalau awak nak cepat cantik, nak gebu cepat
.
J
#PERHATIAN awak, nak bagi tau ni kalau awak nak cepat cantik, nak gebu cepat . Jenis yang pakai harini esok terus nampak peloless macam pajura tu, plishh jangan pakai Mary Jardin . ❌Mary Jardin bukan produk yang bagi kesan yang SANGAT CEPAT . ❌Mary Jardin bukan dihasilkan dari bahan MERKURI & HYDROQUINONE . 💜Tapii KakTin pasti akan memberikan kesan yang POSITIF, jika awak SABAR, RAJIN & KONSISTEN . 💜Produk Mary Jardin dijamin 100% SELAMAT dan tak rosakkan kulit & organ dalaman . Kalau awak nak kulit cantik, sihat dengan produk yang selamat dan berkesan, haa sekarang harga tengah jatuh melampau! . Jimat sampai 60% diskaun. Boleh terus lelaju roger KakTin sekarang . PROMO JATUH MELAMPAU NI TINGGAL LAGI 10 HARI TAU! . Ikhlas KakTin #maryjardinian through and through 😉 . http://maryjardinbykt.wasap.my/ . #maryjardin#mj#maryjardinagent#mjagent#maryjardingombak#mjgombak#gombak#jerawat#jeragat#naturalskincare#tipspenjagaankulit#kulitberminyak#sabun#serumterbaik#kulitberjerawat#kulitkusam#kusam#jerawatbatu#sabunsusukambing#parutjerawat#parutjeragat#serum#whitehead#blackhead
22.01.2019 09:07:04
Dirumus khas dengan daun TEH HIJAU untuk menghilangkan parut jerawat.
-
Selain m
Dirumus khas dengan daun TEH HIJAU untuk menghilangkan parut jerawat. - Selain memberi kesegaran yg berpanjangan untuk muka anda! . ___ ♥️
22.01.2019 08:35:54
Lelaki pon boleh pakai VCS?

YA BOLEH sangat. Bukan perempuan je nak muka cantik
Lelaki pon boleh pakai VCS? YA BOLEH sangat. Bukan perempuan je nak muka cantik. Lelaki pon nak okayy. Ini feedback salah seorang adik ejen VCS. Pada mulanya dia tak berminat pon nak cuba produk ni. Tapi setelah didesak kakaknya, dia pon cuba. Nahh, kesan yang dia dapat. ✔Jerawat kurang ✔Sunburn pulih Anda bila lagi?
22.01.2019 08:32:29
Hanya dengan penggunaan #infinence #skincare #kulitkusam , lingkaran gelap bawah
Hanya dengan penggunaan #infinence#skincare#kulitkusam , lingkaran gelap bawah mata dan #parutjerawat semakin kurang. Penggunaan yang consistent setiap hari memberi kesan seawal 28 hari. Nak kulit cantik? Nak kulit sihat secara semulajadi? Infinence jawapan terbaik. http://NadraHanna.wasap.my http://NadraHanna.wasap.my #jerawat#jeragat#flawless#glowing#kulitsihat#kulitcantik#kulitglowing#kulitflawless#nakkulitcantik#nakkulitputih#nakkulitsihat#hilangkanjerawat#hilangkanparut#hilangkanjeragat#parutjerawat#parutpudar#parutjeragat#parutjerawathilang#masalahkulitmuka#kulitmukaflawless#kulitmukabermasalah
22.01.2019 07:13:36
Hi uols.. mcm mna cuti 😁 pa ceqita? 🤔
_
still tercari2 lagi produk yg terbaik ut
Hi uols.. mcm mna cuti 😁 pa ceqita? 🤔 _ still tercari2 lagi produk yg terbaik utk kulit yg bermsalah? _ 📲wasap SKRANG ke 0194213298 _ produk tengah lakuu nihh smpai xmenang tangan den..😅😂 hrga mur mur kasih syg Syahh kasi kt you😘 _ #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
20.01.2019 09:21:11
[TERKINI] - BARU TRY 1BOTOL *SK BERY2* MUKA DH PELOLES !😍
.
.
Macam tak percaya?
[TERKINI] - BARU TRY 1BOTOL *SK BERY2* MUKA DH PELOLES !😍 . . Macam tak percaya? . . Rugi kalau xcuba.. . . 📲Cepat ! Wasap SEKARANG KE 0194213298 . . Syahh bagi offer harga kasih sayang till jannah utk Uols !!💞💞 . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#testimoni#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
14.01.2019 06:16:42
🍇#SK_BERY_BERY 🍓
.
.
-Merawat dan Mencerahkan Kulit
-Menyihatkan disamping Merem
🍇#SK_BERY_BERY 🍓 . . -Merawat dan Mencerahkan Kulit -Menyihatkan disamping Meremajakan Kulit -Ekstrak dari Buah Strawberry, Anggur dan Acai Beri -Tambahan Vitamin C -Kategori Makanan . 1BOTOL (90biji) . 📲Wasap SEKARANG ke 0194213298 utk HARGA *SET COMBOPACK* . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#testimoni#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
13.01.2019 11:14:27
MUKA BERJERAGAT . RASA MALU .TAK TAU NAK WAT CAMNER ..😭😭
.
.
Jeragat dh lama ber
MUKA BERJERAGAT . RASA MALU .TAK TAU NAK WAT CAMNER ..😭😭 . . Jeragat dh lama berakar dlm kulit? Dah try bnyk produk? Tapi xhilang2 jgak? Rasa tension? GiveUp? Xtau dah nk cari produk yg sesuai? . . JANGAN RISAU .. SEBAB ITULAH COMBOPACK/SK BEAUTY DISEDIAKAN UTK ANDA ... MASALAH ANDA BAKAL BERAKHIR ... . . 📲wasap SEKARANG! ke -0194213298 utk Mendapat #HARGA_SET_COMBOPACK . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#testimoni#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
13.01.2019 08:36:45
⚠⚠AMARAN ! PROMO NI TAK ADA TARIKH TUTUP YA ! IA BOLEH #BERAKHIR PADA BILA² MASA
⚠⚠AMARAN ! PROMO NI TAK ADA TARIKH TUTUP YA ! IA BOLEH #BERAKHIR PADA BILA² MASA . DAPATKAN SKRG SEBELUM HARGA JADI LEBIH MAHAL .⚠⚠ . . InsyaAllah. Anda BAKAL berpuas hati dngn Produk SK BEAUTY yg TERBAIK ini. Bukan saja TERBAIK tapi turut BERKUALITI LAGI BERKESAN jika anda KONSISTEN menggunakannya . . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
13.01.2019 08:16:15
---------------------------
KEISTIMEWAAN SET COMBOPACK SK BEAUTY
---------------
--------------------------- KEISTIMEWAAN SET COMBOPACK SK BEAUTY --------------------------- . . . 🌿#SK SCAR ACNE🍀 CREAM(LUARAN) -Merawat kulit wajah dan badan hingga kembali licin, cerah dan gebu -Memudarkan Parut dan Jeragat -Formulasi dari Homeopathy -Bahan dari Ekstrak Bunga Calendula -Lulus KKM NOT17030748K . . 🍇#SK BERY BERY🍓 (DALAMAN) -Merawat dan Mencerahkan Kulit -Menyihatkan disamping Meremajakan Kulit -Ekstrak dari Buah Strawberry, Anggur dan Acai Beri -Tambahan Vitamin C -Kategori Makanan . . 📲 UNTUK ORDER/PERTANYAAN📲 >> www.wasap.my/60194213298/COMBOPACK<< >> www.wasap.my/60194213298/COMBOPACK<< >>>> www.wasap.my/60194213298/COMBOPACK<< . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
13.01.2019 08:13:54
NEW - #PROMOSI, SK BEAUTY, 2019, THIS JANUARY
.
. 
PROMOSI..!!📣📣🔥
.
.
Akhirnya,
NEW - #PROMOSI, SK BEAUTY, 2019, THIS JANUARY . . PROMOSI..!!📣📣🔥 . . Akhirnya, kini sudah tiba masanya. Di atas permintaan ramai, PROMOSI dibuat utk anda. PROMOSI SK BEAUTY dilancarkan . . KHAS UNTUK; >LELAKI dan WANITA >Semua Peringkat Umur >DALAMAN dan LUARAN >Breakout dari Produk Merkuri >Mereka yg Mempunyai Masalh Kulit Berjerawat, Jeragat, Kulit Kusam, Sunburn . . . HARGA SEBENAR ??!!🔥 -KRIM SK SCAR ACNE (RM70/sm,RM74/ss) -SK BERY BERY (RM58/sm, RM62/ss). . . *sila lihat post seterusnya di IG @syahh.sk . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
13.01.2019 08:06:41
ANTARA KEBAIKAN/KELEBIHAN YG TERKANDUNG DALAM (SK BERY BERY CHEWABLE TABLET)
.
.
ANTARA KEBAIKAN/KELEBIHAN YG TERKANDUNG DALAM (SK BERY BERY CHEWABLE TABLET) . . . EKSTRAK STRAWBERRY . 🍓Membersihkan Kulit 🍓Mensekatakan Tona Kulit 🍓Mencerahkan Kulit 🍓Memutihkan Gigi 🍓Menghilangkan Jerawat dan Jeragat 🍓Memperbaiki Masalah Kulit/Kolegen 🍓Anti Penuaan . . EKSTRAK ANGGUR 🍇Mencerahkan Kulit Muka 🍇Melembabkan Kulit . . EKSTRAK ACAI BERRY . . 🍒Mengurangkan Kedutan 🍒Anti Penuaan 🍒Mensekatakan Tona Kulit 🍒Mencerahkan Kulit yg Kusam 🍒Antioksidan 🍒Mencegah Pertumbuhan Jerawat . . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
11.01.2019 06:22:16
BAHAN EKSTRAK UTAMA (BUNGA CALENDULA) DALAM KRIM SK SCAR ACNE .
.
#BUNGA_CALENDU
BAHAN EKSTRAK UTAMA (BUNGA CALENDULA) DALAM KRIM SK SCAR ACNE . . #BUNGA_CALENDULA ●Aromaterapi ●Mengatasi infeksi kulit ●Mempercepatkan proses penyembuhan dan meningkatkan imun ketahanan badan ●Menyihatkan kulit . . Calendula memang antara bahan TERBAIK untuk RAWATAN KULIT BERMASALAH . . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
11.01.2019 06:01:23
Antara *Kebaikan* tablet kunyah *SK BERY BERY*
.
.
🍇Anti Penuaan
🍇Melembabkan Ku
Antara *Kebaikan* tablet kunyah *SK BERY BERY* . . 🍇Anti Penuaan 🍇Melembabkan Kulit 🍇Mensekatakan Tona Kulit 🍇Mencerahkan Kulit Secara Semula Jadi 🍇Memperbaiki Masalah Kulit /Kolagen 🍇Menghilangkan dan Mencegah Pertumbuhan Jerawat & Jeragat . . #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
02.01.2019 12:44:25
#TERBAIK_UNTUK
.
🌸Merawat masalah kulit dengan penggunaan yang konsisten
🌸Mengec
#TERBAIK_UNTUK . 🌸Merawat masalah kulit dengan penggunaan yang konsisten 🌸Mengecut Jerawat besar dan kecil 🌸Menghilangkan Parut Jerawat, Jeragat, Luka, Kudis dan lain² parut 🌸Menghilangkan kesan hitam sekitar leher, ketiak dan celah paha 🌸Menjadikan kulit lembut dan gebu 🌸Melembabkan kulit #hargapromosi#skbeauty#skbysyahh#trustedseller#skbeautylovers#skbeautyhq#skscaracnecream#skterbaik#skberybery#cantik#putih#gebu#parutjerawat#parutjeragat#luka#parutkudis#kulitkusam#sunburn#breakout#cerahkulit#murah#homeopathy#acnecream
02.01.2019 12:33:24
Next
loading