Instagram tag melaka

It's a war ship!!!
.....
....
....
#melaka #ship #manowar #melacca #vacation #ma
21.01.2019 16:35:51
Advertisement
#throwback🔙 Enjoy my advanced birthday trip with my sweetie. We are so lucky tha
#throwback🔙 Enjoy my advanced birthday trip with my sweetie. We are so lucky that can enjoy the unexpected firework at nearby us when we are waiting our food🥰☺️ #Melaka#luckygirl#unexpected
21.01.2019 16:30:42
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA: +6283827146374(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor#kedah#kelantan#melaka#pahang#trengganu#negerisembilan#penang#perak#selangor#kualalumpur#serawak#sabah#malaysia#brunei#seribegawan#singapore#worldwide#peninggi#pelangsing#penggemuk#breastcare#breasttool
21.01.2019 16:28:53
Advertisement
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA: +6283827146374(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor#kedah#kelantan#melaka#pahang#trengganu#negerisembilan#penang#perak#selangor#kualalumpur#serawak#sabah#malaysia#brunei#seribegawan#singapore#worldwide#peninggi#pelangsing#penggemuk#breastcare#breasttool
21.01.2019 16:28:30
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA: +6283827146374(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor#kedah#kelantan#melaka#pahang#trengganu#negerisembilan#penang#perak#selangor#kualalumpur#serawak#sabah#malaysia#brunei#seribegawan#singapore#worldwide#peninggi#pelangsing#penggemuk#breastcare#breasttool
21.01.2019 16:28:08
BLACKPINK SHIRT (UNISEX)
.
SIZE : XS - 3XL
.
MATERIAL : GILDAN COTTON
.
SHORT SL
BLACKPINK SHIRT (UNISEX) . SIZE : XS - 3XL . MATERIAL : GILDAN COTTON . SHORT SLEEVE: RM25.00 LONG SLEEVE : RM30.00 . POSTAGE : RM8.00 (1 -2 HELAI) (SEMENANJUNG MALAYSIA) . RM10.00 (1 - 2 HELAI) (SABAH & SARAWAK) PRE ORDER :2 HARI BEKERJA WHATSAPP : 013-932 5457 #syavintage#hipster#cetakbaju#arcticmonkeys#gildan#lokalah#bazarpaknil#kotabharu#kualalumpur#ootd#kuantan#melaka#clothingsya#fila#terengganu#bbnu#kelantan#kedah#perlis#penang#langkawi#perak#pulaupinang#negerisembilan#terengganu#pahang#johor#selangor#sabah#sarawak#blackpink
21.01.2019 16:25:08
Advertisement
BAHULU WARISAN👌🏻
.
.
Terus menerus mengekalkan kuih tradisional dengan rasa wari
BAHULU WARISAN👌🏻 . . Terus menerus mengekalkan kuih tradisional dengan rasa warisan asli daripada turun temurun 👍🏻 . . APA TUNGGU LAGI !! SERBU MALIFF CAFE ESOK✨ . . . 📌 MONDAY TO THURSDAY ( 10 pm untill 10pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 10 pm untill 12 am) . 📍Alamat Kedai :- No. 127 , Jalan Hang Jebat Jonker Walk 75200 Melaka. . . 🔍boleh search di waze : MALIFF CAFE🚘 . . . #iceblended#halal#maliffcafe#jonkerwalk#bahuluwarisan#melaka#nasilemak#coffeeholic#maliff#melakafood#melakacafe#foodporn#keropoklekor#malaysiatrulyasia#maliff#iceblended#asampedasmelaka#cake#waffle#bihunsup#meesup#pau
21.01.2019 16:24:57
Selamat Datang..
Kerja punya pasal..
Layan kan jew.
#melaka
#hahahanat
Selamat Datang.. Kerja punya pasal.. Layan kan jew. #melaka#hahahanat...more
21.01.2019 16:20:33
Advertisement
MEE KARI POWER💦
Cukup rasa 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
APA TUNGGU LAGI !! SERBU MALIFF CAFE ESO
MEE KARI POWER💦 Cukup rasa 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 . . APA TUNGGU LAGI !! SERBU MALIFF CAFE ESOK✨ . . . 📌 MONDAY TO THURSDAY ( 10 pm untill 10pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 10 pm untill 12 am) . 📍Alamat Kedai :- No. 127 , Jalan Hang Jebat Jonker Walk 75200 Melaka. . . 🔍boleh search di waze : MALIFF CAFE🚘 . . . #iceblended#halal#maliffcafe#jonkerwalk#bahuluwarisan#melaka#nasilemak#coffeeholic#maliff#melakafood#melakacafe#foodporn#keropoklekor#malaysiatrulyasia#maliff#iceblended#asampedasmelaka#cake#waffle#bihunsup#meesup#pau
21.01.2019 16:20:15
#tb
#melaka
21.01.2019 16:19:57
2⃣0⃣1⃣9⃣华人农历新年即将来临囖🎉🎊👏
#新年盆栽 每一盆都是我们用心设计制造的😍😍😍
都适合来送礼/自家摆设🌸🌼🏵
快来选颗漂亮又喜气的盆景布置家里 让
2⃣0⃣1⃣9⃣华人农历新年即将来临囖🎉🎊👏 #新年盆栽 每一盆都是我们用心设计制造的😍😍😍 都适合来送礼/自家摆设🌸🌼🏵 快来选颗漂亮又喜气的盆景布置家里 让您的家里增添浓浓的新年气氛呗🎆🎇🎊 美美哒😍😍😍 欢迎来本店逛逛 选购哦 😍😁🏮🎉🎊🌸🌼 ✾WhatsApp us now↷ www.wasap.my/60133939589 ✾Delivery Service Is Available 提供送花服务 ❦V & A Flower City (Melaka Florist)❦ 📲:013-3939589 / 016-5464662 💻Website:www.vflower.com.my 🌸 FB:V & A Flower City 🌸 IG :vaflowercity #flowers#flowerbouquet#freshflower#mummybirthday#happybirthday#roses#love#floral#wedding#birthday#gift#flower#flowerarrangement#bouquet#handbouquet#fruitsflorabasket#melakaflorist#malaysiaflorist#onlineflorist#floraldesign#deliveryflorist#flowerdelivery#surprisedelivery#melakafloristdelivery#melaka
21.01.2019 16:18:07
New Item🔥🔥
Ready Stock,, Grab Now🏷️🏷️
. 
PROMOSI ‼️ ️JERSI KOOL RM27 SHJ 
PROMOS
New Item🔥🔥 Ready Stock,, Grab Now🏷️🏷️ . PROMOSI ‼️ ️JERSI KOOL RM27 SHJ PROMOSI ‼️ JERSI KOOL RM27 SHJ PROMOSI ‼️ JERSI KOOL RM27 SHJ . ☑️ PAKEJ NAMESET RM27 . ☑️ PAKEJ FULLSET RM53 . ☑️ SAIZ :- S, M, L, XL, 2XL, 3XL . ☑️ FABRIC:- MICRO POLYESTER . ☑️ SILA KLIK LINK DIBAWAH UNTUK FAST RESPON / ORDER :- . 📱Call / Sms:- 013-3854009 . www.wasap.my/60133854009/airline_jc . https://t.me/AirlineJersi . Visit to Like my FB Page 👇 https://www.facebook.com/AirlineJc . #sport#jersimurah#jersiteam#futsal#bolapadang#badminton#hoki#bolabaling#kualalumpur#selangor#melaka#negerisembilan#johor#pahang#terengganu#perak#pulaupinang#kedah#perlis#sabah#sarawak#brunei#um#ukm#upm#uia#utem#ums#umt#upnm
21.01.2019 16:17:20
My hero nk jdi panglima garang 😁.. loveuAyh😘 nmpk kacak disitu
#melaka
My hero nk jdi panglima garang 😁.. loveuAyh😘 nmpk kacak disitu #melaka...more
21.01.2019 16:16:59
.
Daniel Wellington
Original 💯
RM299 offer ( normal price RM799 ⬆️ )
Bracelet Rm
. Daniel Wellington Original 💯 RM299 offer ( normal price RM799 ⬆️ ) Bracelet Rm75 if buy with watch 1years warrenty ( cover Engine & bettry ) Sephire glass . Complete set : ✔️new with tag ✔️paper bag ✔️box ✔️manual book ✔️tools . Whatsapp : 0198897527 . . . . . . #r_squadvvvip#r_collectionoriginal#sayajual#sayajualmurah#sayajualjam#sayajualjamtangan#sayajualjamoriginal#sayajualkasut#sayajualbaju#sayajualhandbag#sayajualbag#sayajualonline#jualmurah#jualonline#indonesia#singapore#brunei#sarawak#sabah#johor#kualalumpur#melaka#negerisembilan#perak#perlis#pulaupinang#kedah#terengganu#pahang#kelantan
21.01.2019 16:16:28
BAHAGIA MUKA SELEPAS MENIKMATI NASI LEMAK AYAM BEREMPAH 😉
.
.
.
APA TUNGGU LAGI
BAHAGIA MUKA SELEPAS MENIKMATI NASI LEMAK AYAM BEREMPAH 😉 . . . APA TUNGGU LAGI !! SERBU MALIFF CAFE ESOK✨ . . . 📌 MONDAY TO THURSDAY ( 10 pm untill 10pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 10 pm untill 12 am) . 📍Alamat Kedai :- No. 127 , Jalan Hang Jebat Jonker Walk 75200 Melaka. . . 🔍boleh search di waze : MALIFF CAFE🚘 . . . #iceblended#halal#maliffcafe#jonkerwalk#bahuluwarisan#melaka#nasilemak#coffeeholic#maliff#melakafood#melakacafe#foodporn#keropoklekor#malaysiatrulyasia#maliff#iceblended#asampedasmelaka#cake#waffle#bihunsup#meesup#pau
21.01.2019 16:15:44
#坐月不懂怎样调理进补身体❓
#坐月不懂如何适当的进补才能让身体重生❓
#坐月没有人帮忙准备食材烹调月子餐❓

准妈咪们,不用烦恼哦🙅🙅🙅
您的月子餐🍱
我们来
#坐月不懂怎样调理进补身体❓#坐月不懂如何适当的进补才能让身体重生❓#坐月没有人帮忙准备食材烹调月子餐❓ 准妈咪们,不用烦恼哦🙅🙅🙅 您的月子餐🍱 我们来负责煮🍲 您们就负责吃哟😉 【JB月子餐】分阶段为您进行调补身子,快速恢复产前健康的体魄,让您的身体再次“重生”💪💪 专业的月子餐外送服务+ 精心调配的月子餐配套 让妈咪们享有舒服愉快自在的坐月期。 吃得营养,补得足够,又能瘦身的月子餐,只在【JB月子餐】 🎀价钱公道合理 🎀一等的服务 🎀我们的使命 -- 安全准时送达 妈咪们马上可以享用营养又热腾腾的月子餐💞 👑【JB月子餐】#妈咪首选的月子餐品牌👑#JB月子餐#月子餐专业外送服务 🚙JB月子餐专业外送服务🚗 覆盖地区➡全新山 JB各大花园🏡🏢 💟30天月子餐配套 💟小月餐(小产) 配套 💟首家素食月子餐专业外送 妈咪们 马上行动 马上来预订吧😉 欢迎询问联络 Grace Wang Watsapp 012-7277211 Wechat:gracewang21 《JB月子餐》加盟站Coming Soon #BATUPAHAT#MELAKA 请点击👇 Http://www.jbconfinementfood.com ✳️传统秘方 ▪ 世代传承✳️
21.01.2019 16:14:42
2⃣0⃣1⃣9⃣华人农历新年即将来临囖🎉🎊👏
#新年盆栽 每一盆都是我们用心设计制造的😍😍😍
都适合来送礼/自家摆设🌸🌼🏵
快来选颗漂亮又喜气的盆景布置家里 让
2⃣0⃣1⃣9⃣华人农历新年即将来临囖🎉🎊👏 #新年盆栽 每一盆都是我们用心设计制造的😍😍😍 都适合来送礼/自家摆设🌸🌼🏵 快来选颗漂亮又喜气的盆景布置家里 让您的家里增添浓浓的新年气氛呗🎆🎇🎊 美美哒😍😍😍 欢迎来本店逛逛 选购哦 😍😁🏮🎉🎊🌸🌼 ✾WhatsApp us now↷ www.wasap.my/60133939589 ✾Delivery Service Is Available 提供送花服务 ❦V & A Flower City (Melaka Florist)❦ 📲:013-3939589 / 016-5464662 💻Website:www.vflower.com.my 🌸 FB:V & A Flower City 🌸 IG :vaflowercity #flowers#flowerbouquet#freshflower#mummybirthday#happybirthday#roses#love#floral#wedding#birthday#gift#flower#flowerarrangement#bouquet#handbouquet#fruitsflorabasket#melakaflorist#malaysiaflorist#onlineflorist#floraldesign#deliveryflorist#flowerdelivery#surprisedelivery#melakafloristdelivery#melaka
21.01.2019 16:14:10
Set Mama Gojes ni ada dua pilihan A & B

SET MAMA GOJES (A)  1pc TUNGKU HERBA MA
Set Mama Gojes ni ada dua pilihan A & B SET MAMA GOJES (A) 1pc TUNGKU HERBA MAMA 1pc BENGKUNG LABUH MAMA 2pcs Bunjut MANDIAN HERBA MAMA (untuk kegunaan 6 hari tauuu) Whatapps Akk untuk pembelian... 😍😍😍 http://littleafia.wasap.my
21.01.2019 16:12:11
Rugi tak grab promo kami ✌ yang mana banyak jerawat tu boleh guna produk kami. 1
Rugi tak grab promo kami ✌ yang mana banyak jerawat tu boleh guna produk kami. 100% berkesan. Jangan risau, tiada merkuri dan bahan terlarang. 😍😘 . . #beautyandthebeast#beauty#nomercury#kkmapproved#skincare#skincareroutine#skincaretutorial#skincaremalaysia#selangor#kualalumpur#pahang#seremban#perak#perlis#melaka
21.01.2019 16:12:07
TERIMA KASIH SUDI SINGGAH KE @maliffcafe
.
.
APA TUNGGU LAGI !! SERBU MALIFF CAF
TERIMA KASIH SUDI SINGGAH KE @maliffcafe . . APA TUNGGU LAGI !! SERBU MALIFF CAFE ESOK✨ . . . 📌 MONDAY TO THURSDAY ( 10 pm untill 10pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 10 pm untill 12 am) . 📍Alamat Kedai :- No. 127 , Jalan Hang Jebat Jonker Walk 75200 Melaka. . . 🔍boleh search di waze : MALIFF CAFE🚘 . . . #iceblended#halal#maliffcafe#jonkerwalk#bahuluwarisan#melaka#nasilemak#coffeeholic#maliff#melakafood#melakacafe#foodporn#keropoklekor#malaysiatrulyasia#maliff#iceblended#asampedasmelaka#cake#waffle#bihunsup#meesup#pau
21.01.2019 16:11:54
Terima kasih menikmati
.
.
Nasi Lemak Ayam Berempah✅
Nasi Lemak Rendang daging ✅
Terima kasih menikmati . . Nasi Lemak Ayam Berempah✅ Nasi Lemak Rendang daging ✅ . . APA TUNGGU LAGI !! SERBU MALIFF CAFE ESOK✨ . . . 📌 MONDAY TO THURSDAY ( 10 pm untill 10pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 10 pm untill 12 am) . 📍Alamat Kedai :- No. 127 , Jalan Hang Jebat Jonker Walk 75200 Melaka. . . 🔍boleh search di waze : MALIFF CAFE🚘 . . . #iceblended#halal#maliffcafe#jonkerwalk#bahuluwarisan#melaka#nasilemak#coffeeholic#maliff#melakafood#melakacafe#foodporn#keropoklekor#malaysiatrulyasia#maliff#iceblended#asampedasmelaka#cake#waffle#bihunsup#meesup#pau
21.01.2019 16:09:11
20499#COACH

Berminat screenshot gambar dan hantar ke klik link di bawah 👇
Whats
21.01.2019 16:08:33
Terima kasih kerana menikmati..
.
.
waffle✅
Sup tulang merah singapore ✅
Kuih ba
Terima kasih kerana menikmati.. . . waffle✅ Sup tulang merah singapore ✅ Kuih bahulu warisan ✅ Nasi Lemak Ayam berempah ✅ Burger special ✅ Maliff coffe ✅. . . . APA TUNGGU LAGI !! SERBU MALIFF CAFE ESOK✨ . . . 📌 MONDAY TO THURSDAY ( 10 pm untill 10pm) FRIDAY TO SUNDAY ( 10 pm untill 12 am) . 📍Alamat Kedai :- No. 127 , Jalan Hang Jebat Jonker Walk 75200 Melaka. . . 🔍boleh search di waze : MALIFF CAFE🚘 . . . #iceblended#halal#maliffcafe#jonkerwalk#bahuluwarisan#melaka#nasilemak#coffeeholic#maliff#melakafood#melakacafe#foodporn#keropoklekor#malaysiatrulyasia#maliff#iceblended#asampedasmelaka#cake#waffle#bihunsup#meesup#pau
21.01.2019 16:07:25
Alhamdulillah.. kek selamat sampai buat peminat kek dari @sabrina_bakery_diyana
Alhamdulillah.. kek selamat sampai buat peminat kek dari @sabrina_bakery_diyana Delivery to Customer #Kajang Uolss dari mana? #Kedah ? #Penang ? #Selangor ? #Johor ? #Melaka ? #NegeriSembilan ? #Pahang ? #Terengganu ? #Kelantan ? #Perak ? #Perlis ? ... Mana lagi? #Sabah ? #Sarawak ? Kami boleh deliver cakes & dessert yang uolss inginkan.. Just Whatsapp je Diyana 013-9762732 🌹Lubuk KEK NO 1 di MALAYSIA! 🌹DELIVERY TERPANTAS terus ke HATI ANDA! Jangan risau... Anda yang berada di Luar #Terengganu pun boleh dapat dessert/kek dari @sabrina_bakery Delivery servis by Runner boleh DELIVERY KE SELURUH MALAYSIA. Untuk pembelian/pertanyaan boleh: Click blue link www.wasap.my/60139762732 kat BIO Instagram @sabrina_bakery_diyana#birthdayterengganu#eventplannerterengganu#customersabrinabakery#sabrinabakery#mamasabwarrior#teamsyerahamzah#agentsabrinabakery#kekterengganu#dessertterengganu#codterengganu#codkualaterengganu#makananterengganu#dessertmalaysia#kekmalaysia
21.01.2019 16:01:45
#family❤
#melaka
21.01.2019 15:57:53
night view of #melaka #malaysia
21.01.2019 15:50:18
#Melaka #tb
21.01.2019 15:49:41
Photography/ videography & graphic design available here ✨
Kami menyediakan perk
Photography/ videography & graphic design available here ✨ Kami menyediakan perkhidmatan photography/ videography untuk pengiklanan di social media, website, editing gambar/product & dll. . Ada product tapi tak tahu nak mula dari mana? Anda perlukan photography? team marketing? Content creator? Mulakan semuanya bersama kami💪🏻 . #fashionphotographymy#fashionphotographymelaka#melaka#malacca#photoshoot#graphickl#photography#foodphotography#foodphotographymalaysia#foodstylist#malaccaphoto#modelmalaysia#photographermy#videography#photographymelaka#adscampaign#photographymalaysia
21.01.2019 15:48:01
Photography/ videography & graphic design available here ✨
Kami menyediakan perk
Photography/ videography & graphic design available here ✨ Kami menyediakan perkhidmatan photography/ videography untuk pengiklanan di social media, website, editing gambar/product & dll. . Ada product tapi tak tahu nak mula dari mana? Anda perlukan photography? team marketing? Content creator? Mulakan semuanya bersama kami💪🏻 . #fashionphotographymy#fashionphotographymelaka#melaka#malacca#photoshoot#graphickl#photography#foodphotography#foodphotographymalaysia#foodstylist#malaccaphoto#modelmalaysia#photographermy#videography#photographymelaka#adscampaign#photographymalaysia
21.01.2019 15:47:33
Photography/ videography & graphic design available here ✨
Kami menyediakan perk
Photography/ videography & graphic design available here ✨ Kami menyediakan perkhidmatan photography/ videography untuk pengiklanan di social media, website, editing gambar/product & dll. . Ada product tapi tak tahu nak mula dari mana? Anda perlukan photography? team marketing? Content creator? Mulakan semuanya bersama kami💪🏻 . #fashionphotographymy#fashionphotographymelaka#melaka#malacca#photoshoot#graphickl#photography#foodphotography#foodphotographymalaysia#foodstylist#malaccaphoto#modelmalaysia#photographermy#videography#photographymelaka#adscampaign#photographymalaysia
21.01.2019 15:46:17
Photography/ videography & graphic design available here ✨
Kami menyediakan perk
Photography/ videography & graphic design available here ✨ Kami menyediakan perkhidmatan photography/ videography untuk pengiklanan di social media, website, editing gambar/product & dll. . Ada product tapi tak tahu nak mula dari mana? Anda perlukan photography? team marketing? Content creator? Mulakan semuanya bersama kami💪🏻 . #fashionphotographymy#fashionphotographymelaka#melaka#malacca#photoshoot#graphickl#photography#foodphotography#foodphotographymalaysia#foodstylist#malaccaphoto#modelmalaysia#photographermy#videography#photographymelaka#adscampaign#photographymalaysia
21.01.2019 15:45:47
Photography/ videography & graphic design available here ✨
Kami menyediakan perk
Photography/ videography & graphic design available here ✨ Kami menyediakan perkhidmatan photography/ videography untuk pengiklanan di social media, website, editing gambar/product & dll. . Ada product tapi tak tahu nak mula dari mana? Anda perlukan photography? team marketing? Content creator? Mulakan semuanya bersama kami💪🏻 . #fashionphotographymy#fashionphotographymelaka#melaka#malacca#photoshoot#graphickl#photography#foodphotography#foodphotographymalaysia#foodstylist#malaccaphoto#modelmalaysia#photographermy#videography#photographymelaka#adscampaign#photographymalaysia
21.01.2019 15:45:32
Photography/ videography & graphic design available here ✨
Kami menyediakan perk
Photography/ videography & graphic design available here ✨ Kami menyediakan perkhidmatan photography/ videography untuk pengiklanan di social media, website, editing gambar/product & dll. . Ada product tapi tak tahu nak mula dari mana? Anda perlukan photography? team marketing? Content creator? Mulakan semuanya bersama kami💪🏻 . #fashionphotographymy#fashionphotographymelaka#melaka#malacca#photoshoot#graphickl#photography#foodphotography#foodphotographymalaysia#foodstylist#malaccaphoto#modelmalaysia#photographermy#videography#photographymelaka#adscampaign#photographymalaysia
21.01.2019 15:45:16
Photography/ videography & graphic design available here ✨
Kami menyediakan perk
Photography/ videography & graphic design available here ✨ Kami menyediakan perkhidmatan photography/ videography untuk pengiklanan di social media, website, editing gambar/product & dll. . Ada product tapi tak tahu nak mula dari mana? Anda perlukan photography? team marketing? Content creator? Mulakan semuanya bersama kami💪🏻 . #fashionphotographymy#fashionphotographymelaka#melaka#malacca#photoshoot#graphickl#photography#foodphotography#foodphotographymalaysia#foodstylist#malaccaphoto#modelmalaysia#photographermy#videography#photographymelaka#adscampaign#photographymalaysia
21.01.2019 15:44:51
Photography/ videography & graphic design available here ✨
Kami menyediakan perk
Photography/ videography & graphic design available here ✨ Kami menyediakan perkhidmatan photography/ videography untuk pengiklanan di social media, website, editing gambar/product & dll. . Ada product tapi tak tahu nak mula dari mana? Anda perlukan photography? team marketing? Content creator? Mulakan semuanya bersama kami💪🏻 . #fashionphotographymy#fashionphotographymelaka#melaka#malacca#photoshoot#graphickl#photography#foodphotography#foodphotographymalaysia#foodstylist#malaccaphoto#modelmalaysia#photographermy#videography#photographymelaka#adscampaign#photographymalaysia
21.01.2019 15:44:21
Time to say good bye 💕 #Melaka #VlogbySasa
Time to say good bye 💕 #Melaka#VlogbySasa...more
20.01.2019 06:56:11
Blessed with the best 🌻 #Melaka #VlogbySasa
Blessed with the best 🌻 #Melaka#VlogbySasa...more
19.01.2019 07:10:19
Next
loading