Instagram tag kakezz

Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:51:21
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KO
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KONSISTEN : Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri Membantu hilangkan parut jerawat di muka. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. Menyokong kesihatan imunisasi badan. Mengawal paras kolesterol. Menyokong kesihatan jantung dan prostat. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil CEPAT DAPAT KAN SEGERA SEMENTARA TENGAH MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:50:23
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Malu badan gemuk??
Nak kurus tapi malas bersenam?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Malu badan gemuk?? Nak kurus tapi malas bersenam? Nafsu makan tak dapat dikawal Sangat-sangat RECOMMENDED Kurang bajet nak beli produck Mahal Jom try set slimming shaklee NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:23:52
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Malu badan gemuk??
Nak kurus tapi malas bersenam?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Malu badan gemuk?? Nak kurus tapi malas bersenam? Nafsu makan tak dapat dikawal Kurang bajet nak beli produck Mahal Jom try set slimming shaklee NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 05:33:29
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 16:36:37
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda? 1. Kerana Vivix Melindungi dan membaiki Sel DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. 2. Kerana Vivix Mengawal Genetik dan Seterusnya Membantu Melambatkan Penuaan Sel. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan. 3. Kerana Vivix Membantu Meningkatkan Tenaga Dalam Sel Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria (penjana tenaga dalam tubuh) untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel. 4. Kerana Vivix Melambatkant Pembentukan AGE Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation end Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sel yang mengganggu keutuhan sel dan usia kita. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan AGE. Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 14:47:23
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang ja
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang jatuh cinta . KELEBIHAN ESP : .⠀ 🎀 Mengecutkan jerawat⠀ 🎀 Mengembalikan wajah berseri⠀ 🎀 Menghilangkann wajah kusam⠀ 🎀 Memberikan tona kulit yang sekata⠀ 🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah⠀ 🎀 Milk & Energy Booster⠀ 🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan)⠀ 🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak⠀ 🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran)⠀ 🎀 Ikhtiar hamil⠀ 🎀 Menguatkan rambut⠀ 🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama)⠀ 🎀 Memberikan kulit halus dan mulus⠀ 🎀 Menganjalkan payudara dan punggung⠀ 🎀 Mengelakkan gastrik⠀ 🎀 Melembapkan kulit⠀ 🎀 Sesuai untuk kulit eczema⠀ .⠀ Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:53:41
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini  memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Siapa perlukan ESP ni? 1. Ibu menyusu 2. Ibu hamil 3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan 4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan 5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan 6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan) 7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan  8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus 9. Wanita yang inginkan payudara anjal 10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:48:29
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
19.01.2019 15:34:32
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
19.01.2019 15:33:27
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat? 1. Vivix shaklee sangat tinggi dengan antioksidan. Antioksidan ini yang membantu mengawal lebihan radikal bebas dalam badan. Kena tahu ya yang jeragat sebenarnya kesan radang/inflamasi pada kulit akibat radikal bebas. radikal bebas apabila terlalu banyak menyebabkan melanin (pigmen gelap) terhasil tidak normal. Melanin menjadi terlalu banyak hingga belakunya jeragat. Dan jeragat akan menjadi makin teruk dan menebal apabila sering terdedak kepada cahaya matahari. 2. Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee ini juga telah diuji 95% ia dapat  menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat berlaku. Ia bertindak dengan cara meneutralkan kesan sinar UV pada kulit. 3. Vivix shaklee membantu membaiki sel-sel di dalam badan termasuk sel kulit. Jeragat juga sebenarnya tanda sel-sel kulit kita mula rosak dan penanda awal penuaan kulit sudah berlaku. Vivix mengandungi campuran polifenol dan resveratrol yang 13 kali ganda lagi berkesan untuk melawan kerosakan sel-sel dan melawan penuaan pada peringkat selular (DNA). Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 15:52:14
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 15:48:55
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 14:54:04
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong memba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 14:51:44
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:54:02
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KO
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KONSISTEN : Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri Membantu hilangkan parut jerawat di muka. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. Menyokong kesihatan imunisasi badan. Mengawal paras kolesterol. Menyokong kesihatan jantung dan prostat. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil CEPAT DAPAT KAN SEGERA SEMENTARA TENGAH MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:47:09
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:45:07
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
16.01.2019 09:01:13
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
15.01.2019 08:27:41
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
APA ITU ESP?
ESP adalah PROTEIN.

Dan protein adal
Shaklee_mummyezz_cantiksihat APA ITU ESP? ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. So cuba bayangkan sel sel yang halus tu dapat makanan yang elok sihat dan semula jadi, Insyallah dengan izin Allah effect dia akan pergi ke seluruh tubuh badan kan? Kulit jadi cantik, sihat, bertenaga dan banyak lagi. Tapi , macamana kalau tak cukup protein? Apa akan berlaku? Kalau tak cukup protein, badan kita akan terasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar. Boleh akibat gastrik. kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening. Punca ulser perut + ulser usus. Luka lambat sembuh akhirnya berparut. Ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur. Antibodi tak kuat. Bila kurang protein, badan tak boleh lawan penyakit yang datang sebab kurang ketahanan. Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
15.01.2019 08:22:43
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong memba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
15.01.2019 01:10:58
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
14.01.2019 14:54:13
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda? 1. Kerana Vivix Melindungi dan membaiki Sel DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. 2. Kerana Vivix Mengawal Genetik dan Seterusnya Membantu Melambatkan Penuaan Sel. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan. 3. Kerana Vivix Membantu Meningkatkan Tenaga Dalam Sel Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria (penjana tenaga dalam tubuh) untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel. 4. Kerana Vivix Melambatkant Pembentukan AGE Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation end Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sel yang mengganggu keutuhan sel dan usia kita. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan AGE. Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
14.01.2019 14:47:07
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan esp

Dilengkapi dengan unsur kalsium untu
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan esp Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. Memberi ton warna kulit yang sekata. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral Rendah lemak, tanpa kolestrol Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 1 tong 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan. Membantu mengurangkan risiko kanser. Bertindak sebagai antioksidan. Menguatkan sistem imun tubuh Mempertingkatkan tahap kolestol baik. Memelihara kesihatan jantung Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. Membantu merendahkan paras kolestrol. Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
13.01.2019 23:14:44
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
12.01.2019 22:24:17
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
12.01.2019 22:22:25
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong memba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
12.01.2019 06:55:31
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
10.01.2019 06:10:29
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Kebaikan dan Kelebihan ESP

1. Dilengkapi dengan u
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
10.01.2019 06:08:52
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
09.01.2019 14:12:38
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda? 1. Kerana Vivix Melindungi dan membaiki Sel DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. 2. Kerana Vivix Mengawal Genetik dan Seterusnya Membantu Melambatkan Penuaan Sel. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan. 3. Kerana Vivix Membantu Meningkatkan Tenaga Dalam Sel Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria (penjana tenaga dalam tubuh) untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel. 4. Kerana Vivix Melambatkant Pembentukan AGE Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation end Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sel yang mengganggu keutuhan sel dan usia kita. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan AGE. Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
09.01.2019 14:11:36
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong memba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
09.01.2019 14:08:07
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
09.01.2019 08:59:06
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Set Buasir Shaklee, boleh di pilih mengikut bajet
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Set Buasir Shaklee, boleh di pilih mengikut bajet dan keperluan. Jika anda ingin mengambil produk di antara set yang telah di cadangkan pun boleh, saya boleh cadangkan mengikut bajet dan keperluan semasa anda. NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
09.01.2019 08:17:14
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Perlindungan Optimum untuk Kulit Berseri

CoQ10, a
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Perlindungan Optimum untuk Kulit Berseri CoQ10, antioksida yang kuat, melindungi kulit anda daripada mengalami penuaan pramatang yang disebabkan oleh pendedahan matahari yang berlebihan dan tindak balas keradangan. Ia juga meningkatkan perlindungan antioksida kulit-kulit dengan meneutralkan radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dan bahan pencemar yang boleh merosakkan kolagen dan elastin anda, yang membawa kepada penuaan pramatang. Kulit Kelihatan Lebih Muda Kehilangan kolagen dan elastin menjadikan kulit anda tidak tegang dan berkedut. Alami pengurangan garis halus dan kedut, serta dapatkan kulit lebih licin dan lebih anjal dengan CoQ10 kerana ia membantu mengurangkan penguraian kolagen di dalam kulit. Bestnya coqtrol plus NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
09.01.2019 00:06:14
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
08.01.2019 10:52:04
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa Pula Keburukan ESP Ini?

Asyik cerita tentang
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa Pula Keburukan ESP Ini? Asyik cerita tentang kebaikan dan keistimewaan Shaklee ESP saja. Takkan la takde keburukan langsung. Sebab walaupun ESP ini memberi banyak manfaat, ia tetap ada keburukannya. Mari kita kupas. Nak tau keburukannya? 1) Untuk orang yang malas, bila minum ESP ni badan akan bertenaga. Tak dapat nak bermalas-malas lagi. Jadi kena terus bangun dan rajin buat kerja. 2) Bagi yang tak suka kawal nafsu makan, bila minum ESP ni nafsu makan terkawal sendiri. Tak dapat nak makan ikut nafsu dah. Anda teringin nak makan menu sedap kat restoran tu tapi sebab dah terkenyang dengan ESP, terus tak dapat join kawan-kawan yang nak pergi lunch di restoran itu. 3) Jerawat dan kulit kusam akan nyah dari muka pengamal ESP ni. Habislah takde lagi aktiviti kutil jerawat. Salah satu hobi anda ini terpaksa tak dapat buat lagi. 4) Ibu mengandung yang letih-letih, melepek sepanjang hari tak dapat nak melepek lagi lepas minum ESP ni. Ibu mengandung yang tak berpuasa pada bulan Ramadhan sebab tak larat pun tak boleh nak cuti daripada berpuasa sebab takde alasan untuk tidak berpuasa lagi. 5) Berita buruk untuk strech mark!! Habislah pudar strech mark nanti lepas makan ESP. Jauhkan ESP dari Vitamin C tau. Nanti lebih buruk kesan dia. Habislah licin kulit perut nanti! Dua-dua kombinasi ni memang musuh utama stretch mark. 6) Ibu-ibu BF yang mengepam susu di tempat keje mungkin kena bawak lebih banyak bottles kosong dalam beg pump sebab nanti takut terlebih supply secara tak sengaja. Mungkin sebab perut lebih kenyang dan badan lebih bertenaga. Jadinya susunya lebih meriah & beg bertambah penuh dan berat. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
08.01.2019 10:50:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Kebaikan dan Kelebihan ESP

1. Dilengkapi dengan u
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
08.01.2019 10:47:17
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KO
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KONSISTEN : Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri Membantu hilangkan parut jerawat di muka. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. Menyokong kesihatan imunisasi badan. Mengawal paras kolesterol. Menyokong kesihatan jantung dan prostat. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil CEPAT DAPAT KAN SEGERA SEMENTARA TENGAH MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
08.01.2019 10:45:08
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa Pula Keburukan ESP Ini?

Asyik cerita tentang
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa Pula Keburukan ESP Ini? Asyik cerita tentang kebaikan dan keistimewaan Shaklee ESP saja. Takkan la takde keburukan langsung. Sebab walaupun ESP ini memberi banyak manfaat, ia tetap ada keburukannya. Mari kita kupas. Nak tau keburukannya? 1) Untuk orang yang malas, bila minum ESP ni badan akan bertenaga. Tak dapat nak bermalas-malas lagi. Jadi kena terus bangun dan rajin buat kerja. 2) Bagi yang tak suka kawal nafsu makan, bila minum ESP ni nafsu makan terkawal sendiri. Tak dapat nak makan ikut nafsu dah. Anda teringin nak makan menu sedap kat restoran tu tapi sebab dah terkenyang dengan ESP, terus tak dapat join kawan-kawan yang nak pergi lunch di restoran itu. 3) Jerawat dan kulit kusam akan nyah dari muka pengamal ESP ni. Habislah takde lagi aktiviti kutil jerawat. Salah satu hobi anda ini terpaksa tak dapat buat lagi. 4) Ibu mengandung yang letih-letih, melepek sepanjang hari tak dapat nak melepek lagi lepas minum ESP ni. Ibu mengandung yang tak berpuasa pada bulan Ramadhan sebab tak larat pun tak boleh nak cuti daripada berpuasa sebab takde alasan untuk tidak berpuasa lagi. 5) Berita buruk untuk strech mark!! Habislah pudar strech mark nanti lepas makan ESP. Jauhkan ESP dari Vitamin C tau. Nanti lebih buruk kesan dia. Habislah licin kulit perut nanti! Dua-dua kombinasi ni memang musuh utama stretch mark. 6) Ibu-ibu BF yang mengepam susu di tempat keje mungkin kena bawak lebih banyak bottles kosong dalam beg pump sebab nanti takut terlebih supply secara tak sengaja. Mungkin sebab perut lebih kenyang dan badan lebih bertenaga. Jadinya susunya lebih meriah & beg bertambah penuh dan berat. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
07.01.2019 09:36:14
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Kebaikan dan Kelebihan ESP

1. Dilengkapi dengan u
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
07.01.2019 08:08:47
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C deng
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C dengan sendirinya, Oleh itu Kita harus mengambil vitamin c untuk kekal sihat Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit ✴️Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. ✴️Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. ✴️Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. ✴️Mencerahkan kulit secara sekata. ✴️Memperbaiki kulit yang berjerawat. ✴️Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. ✴️Pemulihan luka, melecur dan ulser. ✴️Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan ❎Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. ❎Memperbaiki insomnia. ❎Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan. ❎Menghasilkan bahan pemancar saraf (neurotransmitter). ❎Mencegah penyakit buta akibat katarak. ❎Mencegah batu karang pundi hempedu. ❎Menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah. ❎Menghindar arteriosclerosis. ❎Mengekalkan kapilari darah yang sihat. ❎Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat. ❎Memperbaiki stress & masalah berkaitan mental. ❎Memperbaiki resdung seperti bersin. 3- Vitamin C untuk perangi kanser meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas. 4- Vitamin C untuk Gout Jom Cuba PROMOSI VIT C BERBAKI 2 HARI SAHAJA ⏺️SANGAT MURAH ⏺️SANGATJIMAT Berminat www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 08:31:28
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kebaikkan OMEGA 3 -Kandungan omega 3 mampu bertind
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikkan OMEGA 3 -Kandungan omega 3 mampu bertindak spt steroid tapi ianya tidak akan memberikn kesan sampingan seperti mana steroid. Bonus kpd ibu mnyusu kerana kandungan DHA dlm Omega Guard akn disalurkan kpd anak (DHA baik utk otak anak). -Kajian juga menunjukkan mereka yang menghidap penyakit berkaitan inflamasi seperti asma/ asthma mempunyai kandungan Omega-3 yang rendah. -Pengambilan Omega-3 dari minyak ikan terbaik Omega Guard membantu meredakan inflamasi. Mengapa Omega Guard Shaklee berbanding minyak ikan lain? 1. Minyak Ikan Terbaik Di Dunia OmegaGuard Shaklee terdiri daripada 7 asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa Pentaenoic Acid), DHA (Docosa Hexaenoic Acid), ALA dan lain-lain lagi. Satu hidangan OmegaGuard (3 biji) menyediakan 990mg Asid Lemak Omega-3. 2. Ultratulen, Bergred Farmaseutikal Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghilangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan. 3. 50% lebih pekat dari mana2 produk di pasaran Kanak-kanak memang memerlukan supplement seperti omega guard untuk imunisasi badan Roger kak ezz di www.wasap.my/60123717215  untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 08:25:01
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat? 1. Vivix shaklee sangat tinggi dengan antioksidan. Antioksidan ini yang membantu mengawal lebihan radikal bebas dalam badan. Kena tahu ya yang jeragat sebenarnya kesan radang/inflamasi pada kulit akibat radikal bebas. radikal bebas apabila terlalu banyak menyebabkan melanin (pigmen gelap) terhasil tidak normal. Melanin menjadi terlalu banyak hingga belakunya jeragat. Dan jeragat akan menjadi makin teruk dan menebal apabila sering terdedak kepada cahaya matahari. 2. Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee ini juga telah diuji 95% ia dapat  menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat berlaku. Ia bertindak dengan cara meneutralkan kesan sinar UV pada kulit. 3. Vivix shaklee membantu membaiki sel-sel di dalam badan termasuk sel kulit. Jeragat juga sebenarnya tanda sel-sel kulit kita mula rosak dan penanda awal penuaan kulit sudah berlaku. Vivix mengandungi campuran polifenol dan resveratrol yang 13 kali ganda lagi berkesan untuk melawan kerosakan sel-sel dan melawan penuaan pada peringkat selular (DNA). Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 08:16:23
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksi
Shaklee_mummyezz_cantiksihat secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 08:09:43
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong memba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 07:51:01
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa Pula Keburukan ESP Ini?

Asyik cerita tentang
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa Pula Keburukan ESP Ini? Asyik cerita tentang kebaikan dan keistimewaan Shaklee ESP saja. Takkan la takde keburukan langsung. Sebab walaupun ESP ini memberi banyak manfaat, ia tetap ada keburukannya. Mari kita kupas. Nak tau keburukannya? 1) Untuk orang yang malas, bila minum ESP ni badan akan bertenaga. Tak dapat nak bermalas-malas lagi. Jadi kena terus bangun dan rajin buat kerja. 2) Bagi yang tak suka kawal nafsu makan, bila minum ESP ni nafsu makan terkawal sendiri. Tak dapat nak makan ikut nafsu dah. Anda teringin nak makan menu sedap kat restoran tu tapi sebab dah terkenyang dengan ESP, terus tak dapat join kawan-kawan yang nak pergi lunch di restoran itu. 3) Jerawat dan kulit kusam akan nyah dari muka pengamal ESP ni. Habislah takde lagi aktiviti kutil jerawat. Salah satu hobi anda ini terpaksa tak dapat buat lagi. 4) Ibu mengandung yang letih-letih, melepek sepanjang hari tak dapat nak melepek lagi lepas minum ESP ni. Ibu mengandung yang tak berpuasa pada bulan Ramadhan sebab tak larat pun tak boleh nak cuti daripada berpuasa sebab takde alasan untuk tidak berpuasa lagi. 5) Berita buruk untuk strech mark!! Habislah pudar strech mark nanti lepas makan ESP. Jauhkan ESP dari Vitamin C tau. Nanti lebih buruk kesan dia. Habislah licin kulit perut nanti! Dua-dua kombinasi ni memang musuh utama stretch mark. 6) Ibu-ibu BF yang mengepam susu di tempat keje mungkin kena bawak lebih banyak bottles kosong dalam beg pump sebab nanti takut terlebih supply secara tak sengaja. Mungkin sebab perut lebih kenyang dan badan lebih bertenaga. Jadinya susunya lebih meriah & beg bertambah penuh dan berat. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 06:12:26
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Kebaikan dan Kelebihan ESP

1. Dilengkapi dengan u
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 06:06:28
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP - Soy Protein Isolate Powder

Nak kurus minum
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP - Soy Protein Isolate Powder Nak kurus minum esp Nak cantik minum esp Nak bertenaga minum esp Semuanya ada dalam esp Promo JANUARI MASIH LAGI berjalan seperti biasa Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 06:02:44
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KO
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KONSISTEN : Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri Membantu hilangkan parut jerawat di muka. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. Menyokong kesihatan imunisasi badan. Mengawal paras kolesterol. Menyokong kesihatan jantung dan prostat. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil CEPAT DAPAT KAN SEGERA SEMENTARA TENGAH MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 05:45:56
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Siapa yang perlukan ESP?

Ibu hamil

Ibu menyusu b
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Siapa yang perlukan ESP? Ibu hamil Ibu menyusu bayi Pelajar Remaja Wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan. Pesakit kencing manis Pesakit darah tinggi Pesakit tinggi kolesterol Orang yang ada kencing manis boleh minum ESP ke? Boleh. Kerana Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39 sesuai untuk pengidap kencing manis. Apa itu Indeks Glisemik (G.I)? G.I menempatkan kedudukan karbohidrat berdasarkan impaknya terhadap paras gula dalam darah. Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai G.I yang tinggi manakala karbohidrat dengan G.I yang rendah memecah gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos kedalam sistem badan. Mengekalkan paras gula dalam darah yang rendah sangat penting dalam proses pengurangan berat badan dan untuk penjagaan kesihatan untuk jangka masa panjang. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 05:39:38
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 05:37:40
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Ostematrix ni apa?

Ostematrix adalah supplement k
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Ostematrix ni apa? Ostematrix adalah supplement kalsium dan magnesium. Sesuai lah untuk orang yang tak suka minum susu, atau yang rasa macam tak konfiden je kalsium seharian cukup. Kalau orang biasa-biasa tak kisah kot. Tapi kalau macam ibu mengandung, ibu menyusu, warga emas yang selalu sakit lutut, perit juga kalau kurang kalsium. Oh, ibu berpantang pun, kalsium sangat membantu untuk atasi masalah sakit pinggang rasa nak tercabut pinggang, dan lenguh badan Untuk siapa promosi ini? Kalau korang: 1) sedang pregnant, dan selalu lenguh badan dan sakit pinggang 2) sedang pantang, dan ada masalah sembelit teruk, rasa nak tercabut pinggang, lenguh badan 3) sedang breastfeed, dan perasan eh, susu makin drop walaupun dah pam setiap 2 jam 4) ada mak ayah yang selalu mengadu sakit lutut, walaupun dah puas sapu minyak panas dan tuam lutut 5) susah nak tidur malam, walaupun puas count the sheep 6) nak rasa segar bila bangun pagi esok, walaupun terpaksa tidur lewat layan anak main 7) tak suka minum susu, tapi terpaksa minum untuk kesihatan Maka korang mesti nak borong masa promosi ni, memang berbaloi-baloi! Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 05:15:31
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Adakah anda termasuk dalam mereka yang mempunyai s
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Adakah anda termasuk dalam mereka yang mempunyai simptom berikut: 1. Kerap keletihan 2. Sentiasa kebas dan cramp anggota badan 3. Biasa mengalami sakit belakang, sakit pinggang, sakit lutut dan sendi 4. Mengalami masalah sembelit dan buasir 5. Menghidapi migrain dan kerap sakit kepala 6. Tumit kaki pecah dan kasar 7. Sukar bangun tidur 8. Mempunyai masalah gigi dan kuku mudah rapuh atau patah 9. Mengalami masalah PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit 10. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan berkaitan darah Atau anda dalam situasi berikut: 1. Ibu-ibu selepas bersalin, atau dalam pantang yang mempunyai masalah sembelit 2. Ibu mengandung, terutama yang sering mengalami sakit pinggang, cramp dan kebas kaki. 3. Ibu yang menyusukan si manja 4. Sedang menjalani rawatan fisioterapi Sekiranya anda tergolong dalam golongan di atas, sahlah anda mempunyai masalah kekurangan kalsium. Pengambilan 4 biji tiap mlm UTK penambahan kalsium Jom oder Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
06.01.2019 05:09:15
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Jom kita lihat bagaimana Omega Guard boleh membant
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Jom kita lihat bagaimana Omega Guard boleh membantu masalah batuk berkahak: Omega Guard berfungsi mencegah keradangan pada saluran pernafasan yang menyebabkan batuk serta selsema. Membantu melegakan saluran pernafasan dengan mencairkan kahak. Omega Guard juga membantu melancarkan peredaran darah serta penghasilan agen anti-radang bagi menguatkan sistem imun tubuh. Baik untuk pesakit Asma Dan batuk berkahak NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
05.01.2019 12:44:43
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
05.01.2019 08:30:39
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
05.01.2019 08:16:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong memba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
05.01.2019 08:12:36
Next
loading