Instagram tag funlearning

• R A I N B O W  A R T • 
Attended a learning clinic yesterday conducted by Jaci
• R A I N B O W A R T • Attended a learning clinic yesterday conducted by Jacinth, mum behind @ourlittleplaynest. Thankful to have found her and other like minded mums here in this IG community who are advocates of play based learning. Insightful talk with some hands on activities as examples of play based learning. Parents were to facilitate in the acitivities so we werent supposed to tell our kids what to do, in fact we should guide them. From the picture, Miss3 did rainbow painting a little differently from the others. After dapping the clouds with blocks containing yellow paint, she began to paint the car window with the cotton bud instead, saying she is "washing" the car window. I guess her schema was activated as she remembered how car washing was like when she sat in the car during the carwash long time ago. On a positive note, I would say a little imagination and thinking out of the box is the way to go! 😝😝 . . . . #preschoolactivities#teachingpreschoolers#funplay#funlearning#kidsatplay#playmatters#sgmum#momsofinstagram#playbasedlearning#raisingdaughters#earlylearning#earlychildhood#playathome#learningiseverwhere#homelearningideas
24.03.2019 07:09:59
Advertisement
• W O O D E N  B L O C K S •
Let's get back to basis, a classic favourite and mo
• W O O D E N B L O C K S • Let's get back to basis, a classic favourite and mother of all wooden toys- wooden blocks. Research has shown that wooden toys have benefits that far outweigh the plastic counterparts and I can't agree more. . These include: . ✅ Inspiring creative and imaginative play in children, developing cognitive and problem-solving skills. ✅ Wooden toys have natural textures that stimulate the child’s senses as they invite them to touch, feel and explore ✅ Its open-ended nature enables the child to use the same item in various ways. Because of their more basic shapes, wooden toys also help children build hand-eye coordination. ✅ Wooden toys will not pollute your home with unwanted chemicals – as opposed to plastic toys that contain chemicals and toxins ✅ Wooden toys also does not produce a lot of noise, helping to keep children from becoming so easily distracted. You will find it is quieter, more peaceful and inviting, and you will likely find your child feeling calmer. ✅ will not easily break thus no broken, small pieces or sharp edges! . I bought these wooden blocks a couple of years back as it comes in various 3D shapes and i thought it'll be a great resource to teach 3D solids. However it doesnt appeal much to Miss3 at that time so i kept it in the wardrobe away from her sight. Recently i did a toy rotation and took the blocks out again to put it on display. Little did i realise such a plain looking wooden toy can spark interest in her as she instantly picked the solids and began stacking them out. A teachable moment was when she pointed at the tip and said it looked like a mosque!
24.03.2019 06:49:57
4 Aktif's Talent Time for English Month🎶🎼🎵🎤🎙️🎹 The lyrics on the screen was for
4 Aktif's Talent Time for English Month🎶🎼🎵🎤🎙️🎹 The lyrics on the screen was for other students to sing a long too, so that they were not only watching, but also learning I find this activity really fun and great for evaluation, especially on speaking. Ending the first half of semester 1 with all of us having a great time! 😁😎 #throwback#classlesson#teachingenglishassecondlanguage#englishclass#funlearning#learningthroughmusic#4aktif#teacherslife#teachersofinstagram#itsschoolholiday
24.03.2019 06:44:53
Kelas Cerdas buat murid udah, buat guru juga udah. Buat orang tua? 
Ada juga don
Kelas Cerdas buat murid udah, buat guru juga udah. Buat orang tua? Ada juga dong! Saat orang tua "didaftarkan" oleh anaknya di Extramarks, mereka akan langsung terintegrasi dengan aplikasi yang telah lebih dulu di-download oleh anaknya. IYA, semuanya bisa dilakukan dalam SATU aplikasi 😱 Dengan berbagai fitur yang tersedia, para orang tua dapat memantau perkembangan belajar anak serta memberi mereka dukungan agar hasil belajar jadi lebih maksimal! Yuk coba sekarang dan cobain FREE TRIAL-nya. Untuk info lebih lanjut, kunjungi websitenya yah di www.extramarks.id 😉 #ExtramarksIndonesia#SahabatMurid#BimbinganBelajar#Bimbel#Edutech#BelajarAsik#learningstyle#learning#funlearning#elearning#education#edtech#edutech#motivation#study
24.03.2019 06:30:27
NAK TAHU TAK CARA CEPAT ANAK MENGAJI ? MEH FOLLOW
@mommyhana_anakbijak .
.

DAPA
NAK TAHU TAK CARA CEPAT ANAK MENGAJI ? MEH FOLLOW @mommyhana_anakbijak . . DAPAT JER TERUS CAMPAK HANDPHONE! Terkejut maknya! Tak tahu plak anak sampai macam tu sekali sukanya! Nasib baik,screen telefon mak tak pecah anak ooii! . Mak duk kata anak kuat main phone.. siang malam handphone,tak handphone TV channel 611 tu. . Mana tak nya,mak x cuba lagi bagi BUKU TEKAN KELUAR BUNYI NIH LAGI! Tengok tu,anak terus terkam.. bukannya anak tak suka dengan buku,tapi tak jumpa lagi buku yang betul² menarik perhatian dia🤭 . Dengan e-Bookku ni senang. Comfirm anak anak suka. Sebab apa,tekan je suara ghaib bercakap. Tekan gambar haiwan,siap ada bunyi haiwan tu keluar..Tekan gambar helikopter,terus bunyi kipas heli berpusing🤣...hahahaha.. kalau anak ramai,better beli lebih satu. Karang ada yang berebut,menangis meraung nanti😂.. . Seawal 7 bulan hingga 8 tahun blh guna. Siap ada 15 surah lazim,doa2 harian,wudhuk dan cara solat lagi. ABC,123 xyah cakap la.. memang ada dlm tu. Tak padan harga,semua sumbat masuk je dalam smart book ni asal anak anak suka.. hehehe Meh pm hakak utk dapatkan harga promo. Tekan je link kat bio profile @mommyhana_anakbijak. Tak yah bimbang anak tak minat.. tak try bagi mana tahu. Dah bagi nanti comfirm mak mak Tak habis membawang dengan jiran satu Taman,canang suruh jiran beli pulak😆 Tebus promo 30% diskaun di sini! STOK ADALAH TERHAD Follow ig @mommyhana_anakbijak atau hubungi 013 9140152 untuk sebarang pertanyaan. #ebookkanakkanak#sukabuku#bukubercakap#edutoys#funlearning
24.03.2019 06:28:25
Advertisement
Aktivitas ini diawali dari permintaan Zo, "mau cat-cat daun mama..."
.
ok, jadi
Aktivitas ini diawali dari permintaan Zo, "mau cat-cat daun mama..." . ok, jadi kita sama2 keluar untuk cari daun yang jatuh.. setelah itu, aku bikin cat-nya untuk Zo. Kenapa menggunakan styrofoam, karena kebetulan lagi ada di rumah 😁😁. prinsipnya adalah usahakan untuk reuse barang2 yang ada.. . anyway, jadilah Zo bermain... awalnya menggunakan styrofoam, daunnya di stamp.. lalu Zo stamping dan finger painting di canvas styrofoam.. lalu.. tiba2 dia berinisiatif mengambil truk sampahnya.. ambil cat dengan truk sampah lalu dituang 😂😂 trus dia jalanin deh truknya di atas cat.. (*perlu usaha yang keras buatku untuk ga berkomentar apa2.. hihihhi) daunnya? sudah lupa dia.. hahahaa . Aku excited banget melihat kreativitasnya berkembang melalui aktivitas ini.. kok kepikiran yaaah.. It's not about the end result, but the process what matters most 😍 . oya, aku mau share juga untuk cat-nya.. cat ini ga edible, tapi sangat mudah dibersihkan dan ga nempel warnanya di tangan. padahal biasanya kalau menggunakan pewarna makanan, akan butuh 2-3 hari baru benar2 hilang warna di jari Zo.. warnanya pun cantik banget . Bahannya: 🤡 1/4 cup tepung terigu 🤡 1/8 cup garam 🤡 air panas (boiled water) secukupnya (aku ga ngukur soalnya) 🤡 pewarna makanan 🤡 sabun cuci piring cair secukupnya . cara membuat: 🤡 campur tepung dan garam, lalu masukan air panas sedikit demi sedikit, aduk hingga mencapai tekstur seperti cat utk fingerpaint. 🤡 kalau mau hasil yg mulus, bisa disaring yah stlh diaduk rata (ini optional) 🤡 aku tuang ke muffin tin (bisa menggunakan apa saja) untuk dijadikan bbrp warna 🤡 masukan pewarna makanan, lalu aduk hingga warna tercampur rata 🤡 masukan bbrp tetes sabun cuci piring di setiap warna dan aduk. . #zo_22bulan#lifeinmakassar#zo_stimulasi#handsonplay#play#bermain#mainyuk#stimulasi#toddlerplay#zo_bermain#messyplay#sensoryplay#funlearning#bikinmainansendiri#bermainsambilbelajar#mainansederhana#idebermain#maindirumah#motorikhalus#mainanedukatif#sharing#stayathomemom#batita#homeeducation#bermainbersama#childledlearning#artproject
24.03.2019 06:01:25
Memories from Tinypreneurs 2018 & getting ready for the 3rd annual edition on Ju
Memories from Tinypreneurs 2018 & getting ready for the 3rd annual edition on June 15th, 2019 #tinypreneurs#children#festival#entrepreneur#event#music#business#family#kids#games#learning#funlearning
24.03.2019 05:17:27
Halo #SahabatSidharta di tahun 2019 ini, kami kembali menghadirkan program bimbi
Halo #SahabatSidharta di tahun 2019 ini, kami kembali menghadirkan program bimbingan belajar unggulan kami, secara garis besar program kelas Sidharta Edu. Dibagi menjadi 4 yaitu: 1. Program Kelas Calistung Melayani anak-anak yang mau belajar membaca dan berhitung maupun anak-anak yang masih mengalami kesulitan membaca dan berhitung. 2. Tematik SD Sidharta menyediakan Ruang Tematik dengan gaya belajar yang ramah bagi anak serta berpedoman berbagai gaya belajar menyenangkan dan terukur terhadap materi tematik. 3. Matematika Matematika bukanlah sekedar mempelajarai angka-angka dan berhitung (hal inilah yang menyebabkan banyak anak-anak yang gagal dalam penyelesaian soal cerita matematika, namun disini kami menyediakan ruang Matematika sesuai dengan faktanya matematika adalah mempelajari obyek abstrak dengan melakukan pembuktian, analisis, dan Problem Solving. 4. Bahasa Inggris SD Bahasa ingris pada dasarnya adalah bahasa universal yang wajib diketahui oleh anak-anak sejak dini. Sidharta memiliki kurikulum tersendiri mengenai pembelajaran Bahasa Inggris SD dengan dilandasi tingkat kemampuan siswa SD yang di olah dari berbagai sumber dan materi. Sidharta tidak hanya membantu siswa dalam peningkatan capaian akademis siswa juga membentuk pola pikir yang logis dan rasional. #bimbelsingaraja#bimbel#sidhartalearningcenter#calistung#tematik#matematika#belajarbahasainggris#funlearning
24.03.2019 05:00:54
Ada yg bisa menemukan 6 kata tersembunyi di gambar ini?
Yang bisa, sebutin di ko
24.03.2019 04:33:35
Advertisement
• A L P H A B E T  S O U P •
Usually when I need to cook, I would ask Miss3 what
• A L P H A B E T S O U P • Usually when I need to cook, I would ask Miss3 what she would like to play with. She requested for her all time favourite rainbow rice. Alright so I acceded to her request, but this time with a twist to it. . We have been revising letter sounds so I added cut outs of letters S, A and T to the alphabet soup aka rainbow rice. I told Miss3 to find the alphabets in the soup and sound out the letters first before grouping it together with the bigger cut outs. This aids in letter recognition as well. After a good 30 mins, she requested candles and made birthday cupcakes for me. Then she began singing a birthday song to me. Surprisingly I realised this simple set up has incorporated pretend play, sensory play as well as early literacy- all into one. . The aftermath of this activity is well, not a desired one as according to Miss3, she sprinkled the rainbow rice to the cake. Lesson learnt is rules are essentially very important, and constantly need to be reminded to the little ones over and over again. . . . . . . . #preschoolactivities#teachingpreschoolers#funplay#funlearning#kidsatplay#playmatters#sgmum#momsofinstagram#singapore#teachermum#iteachtoo#momswhoteach#playbasedlearning#outdoorlearning#loveforlearning#loveforreading#readingmatters#readdaily#ridewidely#raisingreaders#raisingdaughters#earlyliteracy#earlynumeracy#earlylearning#earlychildhood#playathome#playoutdoors#learningiseverwhere#homelearningideas
24.03.2019 04:26:49
Learn shapes and count the sides.  #matchinggame #kidzhubpreschoolerlearningapp
Learn shapes and count the sides. #matchinggame#kidzhubpreschoolerlearningapp makes your kid learning easy and fun #funlearning#gamifiedlearning#languagelearning
24.03.2019 03:49:18
Advertisement
#CountingYouIN #Vocab #FunLearning #NotYourUsualKPOP
.
Speaking of what brings m
#CountingYouIN#Vocab#FunLearning#NotYourUsualKPOP . Speaking of what brings me into Korean, inevitably it is Kpop. Would not deny the truth, but precisely, what really attracted me, was the raps and K-indies. Crafted with meaningful stories and soul-soothing melody. . Introducing these songs to you, suggested by all. Focus on your feelings and dive into the atmosphere. The lyrics will then flow in naturally and that's how we can #Expand#Vocab in an artistic way. But not memorizing. . Most importantly, HAVE FUN! . . Results: Native Koreans might find you speaking with metaphors and drop their jaws 😲 . #말레이시아#쿠알라룸푸르#malaysia#kualalumpur#translation#interpretation#koreanlanguage#englishlearners#chineselanguage#malaylanguage#languageexchange#한영번역#한중번역#통번역#한국어공부#영어공부#한달살기#马来西亚#吉隆坡#中韩翻译#英韩翻译#翻译#bahasamalaysia#penterjemahan
24.03.2019 03:47:16
#CountingYouIN #Vocab #FunLearning #NotYourUsualKPOP
.
Speaking of what brings m
#CountingYouIN#Vocab#FunLearning#NotYourUsualKPOP . Speaking of what brings me into Korean, inevitably it is Kpop. Would not deny the truth, but precisely, what really attracted me, was the raps and K-indies. Crafted with meaningful stories and soul-soothing melody. . Introducing these songs to you, suggested by all. Focus on your feelings and dive into the atmosphere. The lyrics will then flow in naturally and that's how we can #Expand#Vocab in an artistic way. But not memorizing. . Most importantly, HAVE FUN! . . Results: Native Koreans might find you speaking with metaphors and drop their jaws 😲 . #말레이시아#쿠알라룸푸르#malaysia#kualalumpur#translation#interpretation#koreanlanguage#englishlearners#chineselanguage#malaylanguage#languageexchange#한영번역#한중번역#통번역#한국어공부#영어공부#한달살기#马来西亚#吉隆坡#中韩翻译#英韩翻译#翻译#bahasamalaysia#penterjemahan
24.03.2019 03:46:58
#CountingYouIN #Vocab #FunLearning #NotYourUsualKPOP
.
Speaking of what brings m
#CountingYouIN#Vocab#FunLearning#NotYourUsualKPOP . Speaking of what brings me into Korean, inevitably it is Kpop. Would not deny the truth, but precisely, what really attracted me, was the raps and K-indies. Crafted with meaningful stories and soul-soothing melody. . Introducing these songs to you, suggested by all. Focus on your feelings and dive into the atmosphere. The lyrics will then flow in naturally and that's how we can #Expand#Vocab in an artistic way. But not memorizing. . Most importantly, HAVE FUN! . . Results: Native Koreans might find you speaking with metaphors and drop their jaws 😲 . #말레이시아#쿠알라룸푸르#malaysia#kualalumpur#translation#interpretation#koreanlanguage#englishlearners#chineselanguage#malaylanguage#languageexchange#한영번역#한중번역#통번역#한국어공부#영어공부#한달살기#马来西亚#吉隆坡#中韩翻译#英韩翻译#翻译#bahasamalaysia#penterjemahan
24.03.2019 03:46:21
Friends created their very own clouds; using blue construction paper, white pain
Friends created their very own clouds; using blue construction paper, white paint, and ziploc bags. Each friend was given a ziploc bag with a piece of blue construction paper inside of it (representing the blue sky). We then put some white paint inside of the bag in order to represent the clouds we see in the sky. Our friends then mixed/spread the white paint all over their blue paper - creating a very unique cloud! This activity helps build sensory skills, fine & gross motor skills, and hand-eye coordination. . . . . . . . . #clouds#changingtomorrowacademy#downtownbrooklyn#montessori#brooklynheights#dumbobrooklyn#dumbomoms#brooklynparents#downtowndaycare#handson#engage#learningbydoing#mommyandme#mommyandmeyoga#daycare#mariamontessori#learning#funlearning#brooklyn#cobblehill#clintonhill#brooklnheights#boerumhill#prospectheights#parkslope#gowanus
24.03.2019 03:37:12
100 asiaa, jotka olet halunnut tietää! Kirja valmiina vastaamaan, mutta innostaa
100 asiaa, jotka olet halunnut tietää! Kirja valmiina vastaamaan, mutta innostaa myös kysymään lisää ja keskustelemaan. #funlearning#together#lastenkeskus@pilke_paivakodit#lastenkirjallisuus#kirjasto#lukeminen
24.03.2019 03:21:57
Guys, keep up our spirit. We will take UNBK (final test exam) on 25-28 march 201
Guys, keep up our spirit. We will take UNBK (final test exam) on 25-28 march 2019. Always have faith, we can do our best. Don't forget to pray before doing the test. Teman-teman, tetap semangat ya. Kita akan menghadapi UNBK (ujian akhir) pada tanggal 25-28 Maret 2019. Selalu percaya, kita pasti bisa. Jangan lupa berdoa sebelum mengerjakan ujian y. SMK KIMIA INDUSTRI THERESIANA. Bisa. Harus bisa. Pasti bisa. (Jl. Pleburan Barat no 11A Semarang) . . . . . #smkbisa#skithers#kimiaindustri#kimia#teknologipangan#foodtech#tphp#theresiana#funlearning#vokasi#chemistry#semarang#jatenggayeng#smkkimiaindustri#smkkimiaindustritheresiana#highschool#vocationalhighschool#sekolahkarakter#praktikasik#theresianaschool#pleburan
24.03.2019 03:04:57
Keseruan bermain dan belajar bersama di #SabFest2019 🤗 Terima kasih untuk teman-
Keseruan bermain dan belajar bersama di #SabFest2019 🤗 Terima kasih untuk teman-teman yang telah datang. Sampai jumpa kembali di event kami selanjutnya. Happy weekend . . Kami ada karena setiap anak jenius ____________________________ #sekolahalambosowa#SABfest#Mainyuk#festival#bosowa#education#school#eventmakassar#playground#funlearning#primaryschool#playgroup#bosowaeducation#mainbarengsab#sabfest2019
24.03.2019 03:01:08
#sketchbook #series I just traced these images to ingest the #drawingknowledge a
#sketchbook#series I just traced these images to ingest the #drawingknowledge and then colored them with line and #mass for another #education on #colorpalette.#funlearning#betterthantv
24.03.2019 02:20:56
Bees 🐝
Bees 🐝...more
24.03.2019 02:17:34
NAK TAHU TAK CARA CEPAT ANAK MENGAJI ? MEH FOLLOW
@mommyhana_anakbijak .  INDAHN
NAK TAHU TAK CARA CEPAT ANAK MENGAJI ? MEH FOLLOW @mommyhana_anakbijak . INDAHNYA BELAJAR TANPA GADGET, ANAK PUN DAH TAK BEREBUT HANDPHONE IBU 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 . Stressssnya ibu, bila ibu nak pakai handphone anak pun nak berebut sama. . Jika tak bagi,anak meraung-raung menangis .Kadang-kadang siap berguling-guling minta handphone. Ibu dah mula risau. . Ibu takut anak jadi rabun.Kadang-kadang tak dapat kawal anak, bila masa makan nak juga tengok handphone. Dalam kereta pun sama, jarang ada komunikasi dengan mak ayah. . Macam mana ibu nak ajar sambil anak anak tak stress. Jangan risau.Kami ada penyelesaian untuk anak-anak ibu yang comel. Memperkenalkan Islamic Ebook Dwi Bahasa, Bahasa Melayu dan English pertama di Malaysia dari @mommyhana_anakbijak Semuanya hanya dalam satu buku!💥💥💥 . Antara isi kandungan yang terdapat dalam eBook-Ku ✅Biodata ✅Mengenal a b c🔤 ✅Mengenal buah-buahan🍇 ✅Mengenal haiwan🦁 ✅Mengenal kenderaan🚓 ✅Tentang Masa ✅Mengenal nombor🔢 ✅Mengenal warna🔺️🔵 ✅Mengenal bentuk ✅Bersukan🏌️‍♂️🏓 ✅Mengenal barang keperluan ✅Rukun Islam & Rukun Iman ✅Belajar mengambil WUDU' ✅Niat solat 5 waktu ✅Belajar mengerjakan Solat ✅Mengenal 25 Rasul ✅Doa-doa harian🕋 ✅5 Buah lagu . Banyak kelebihan yg ada dalam ebook-ku special edition ni kan. Sangat berbaloi ibu bapa hadiahkan untuk anak tersayang.. Pelaburan yang bermakna utk beri ilmu pada mereka.❤️❤️❤️ . Dan ibu-ibu akan dapat: - FREE GIFT:- MARKER (RM5) - DUMMY STYLUS PEN(RM5) - ADA WARRANTY 30 HARI! . Tebus promo 30% diskaun di sini! STOK ADALAH TERHAD Follow ig @mommyhana_anakbijak atau hubungi 013 9140152 untuk sebarang pertanyaan. #ebookkanakkanak#sukabuku#bukubercakap#edutoys#funlearning
24.03.2019 02:05:15
#Info ... 📣

Dalam 1 sheet EXCEL 2013 ada:
16.384 kolom
1.048.576 baris

Jadi, t
#Info ... 📣 Dalam 1 sheet EXCEL 2013 ada: 16.384 kolom 1.048.576 baris Jadi, total kotak sel nya sebanyak: 17.179.869.184 sel Bayangin kalo angka total sel itu tiba-tiba masuk ke rekening kita hari ini, amin kan! 😅😂😇. More? Klik Instagram @EXCEL.banget#Excel#ExcelExpert#Excelbanget#funExcel#funlearning#funlearningExcel#belajarExcel#funfact#funfactExcel#microsoftoffice#microsoftExcel#Excelfact#faktamenarik#faktaExcel
24.03.2019 02:02:21
ട്രൈക്കിൾ - കേരളത്തിൽ നിന്നുള്ള ഒരു നവ വിദ്യാഭ്യാസ സ്റ്റാർട്ട് അപ്പ് സംരംഭം. Try
ട്രൈക്കിൾ - കേരളത്തിൽ നിന്നുള്ള ഒരു നവ വിദ്യാഭ്യാസ സ്റ്റാർട്ട് അപ്പ് സംരംഭം. Trycle#grateful#kerala#trycle#learning#language#godsowncountry#funlearning#didyouknow#wemakeiteasy#toughtopics#learn#investinlearning#learnnewthings#worldnews#education#knowledge
24.03.2019 01:48:53
#Ternyata ... 🔍

XFD1048576 adalah sel maksimal di EXCEL 2013.
Jadi, total sel d
#Ternyata ... 🔍 XFD1048576 adalah sel maksimal di EXCEL 2013. Jadi, total sel dalam satu sheet sebanyak: 17.179.869.184 sel WOW! More? Klik Instagram @EXCEL.banget#Excel#ExcelExpert#Excelbanget#funExcel#funlearning#funlearningExcel#belajarExcel#funfact#funfactExcel#microsoftoffice#microsoftExcel#Excelfact#faktamenarik#faktaExcel
24.03.2019 01:34:05
Good morning ... Ada yang bisa bantu kondisi apa aja yang berlaku? 😁

Atau setuj
24.03.2019 01:25:25
Can't think of a better way to start Sunday morning than practising how to form
Can't think of a better way to start Sunday morning than practising how to form numbers! 😊 Well bacon and eggs in bed would be a nice start too 🍳🥓 I loved maths as a kid, maybe she's following in my footsteps, today she asked us to teach her the number 17, perhaps that was the number of the day on Sesame Street, but I was very impressed 🤓⁣⁣ ⁣⁣ Thanks @getreadyforschoolaustralia this pack is terrific! Loving the structure and the exercises that support their active little minds 👍⁣⁣ ⁣⁣ #getreadyforschool#schoolready#schoolreadiness#preschooleducation#earlychildhood#australia#earlychildhoodeducation#preschool#education#kidslife#littleminds#kidslife#schooling#earlylearning#funlearning#makelearningfun#lovelearning#happykids#smartkids#maths#english#science#parenting#parenthood#mumlife#hungrylittletravellers#getreadyforschoolaustralia#brainsoverbeauty#afterpayau⁣⁣ ⁣⁣ #Regram via @www.instagram.com/p/BiIjLXtgXJP/
24.03.2019 01:18:05
You just got upgraded! We updated our packages. Support Nebula and get your very
You just got upgraded! We updated our packages. Support Nebula and get your very own copy of the game for just $35. Click our Kickstarter link in our bio. Thank you for your support! We're so glad you gravitated towards us. ⠀ ⠀ #kickstarter#nebula#boardgame#special#pledgenow#boardgames#tabletop#science#space#followus#supportus#gamenight#boardgamegeek#iloveboardgames#familytime#education#strategy#funlearning#indiegames#startup
24.03.2019 01:13:01
Planting today at @e___town 🌱
#EnglishClass #funlearning 🧒👧
Planting today at @e___town 🌱 #EnglishClass#funlearning 🧒👧...more
24.03.2019 00:33:54
Bersama memartabatkan program pemulihan khas daerah pendang #ductoys #ductoystea
23.03.2019 23:46:02
Bersama memartabatkan program pemulihan khas daerah pendang #ductoys #ductoystea
23.03.2019 23:45:30
Bersama memartabatkan program pemulihan khas daerah pendang #ductoys #ductoystea
23.03.2019 23:44:57
Pra OTFA SD
Out Trekking Fun Adventure
.
Pra OTFA penting untuk memberi gambaran
Pra OTFA SD Out Trekking Fun Adventure . Pra OTFA penting untuk memberi gambaran kepada anak-anak mengenai kegiatan OTFA di bulan april nanti agar lebih siap. OTFA sendiri merupakan agenda puncak dari kegiatan outbond dan juga merupakan agenda yang diperuntukan untuk melihat capaian dari target akhlak dan kepemimpinan di Sekolah Alam Indonesia . . #imanihsan#reallifeexperience#communitybasededucation#nobelcharacter#leadinggenerations#Leadershipschool#akhlakmulia#sekolahkomunitas#sekolahkreatif#sekolahunik#semuaanakunik#bakat#prestasi#sekolahalam#sekolahalamindonesia#SekolahAlamIndonesiaPalembang#sekolahmenyenangkan#bermainsambilbelajar#outbond#funlearning#activelearning#projectbasedlearning#semuaanakunik#sekolahkeren#sekolahunggulan#sekolahbisnis#sekolahislam#sekolahdasar#anaksekolah
23.03.2019 23:23:26
DIY Superhero cape -  Let's make books come alive for your Little one! 
Dress up
25 7
DIY Superhero cape - Let's make books come alive for your Little one! Dress up like a superhero and act it out! Yaayy!! 🤩 . . It took days for G to make his Superhero cape. Once it's done, his Superhero cape became a simple yet a perfect prop to spark his imagination while reading. He said "I want to be a Superhero." 😁 . . #gactivities#readaloud#DIY#diyforkids#diysuperherocapes#reading#pretendplay#funlearning#learningthroughplay#finemotorskillactivity#finemotorskills#5yearsold#preschoolactivities#happyparentingwithG#happyparenting
23.03.2019 23:11:52
This was sooo easy to set up and soooo fun for the children 👍🏼👍🏼 they were intri
This was sooo easy to set up and soooo fun for the children 👍🏼👍🏼 they were intrigued, excited, determined and cooperative, what I also loved about it is that they spent quite a good amount of time focused and occupied #playbasedlearning#inquirybasedlearning#stemeducation#prekteacher#funlearning
23.03.2019 22:59:22
Playdough vertebrae made by @ymcaawards L3PT group @theparkknowle #funlearning
Playdough vertebrae made by @ymcaawards L3PT group @theparkknowle#funlearning...more
23.03.2019 22:20:35
"ANAK 4 TAHUN, SPEECH DELAY. Tapi bila tengok buku tu, excited, boleh bercakap"
"ANAK 4 TAHUN, SPEECH DELAY. Tapi bila tengok buku tu, excited, boleh bercakap" . . Alhamdulillah. Anak dah banyak cakap dan dah hafal macam-macam. satu lagi testimoni dari Ibu yang ada cabaran #speechdelay, tapi dah tahu banyak dan suka sangat dengan #EBookkuSE ni. Mudahan buku magik tekan tekan bunyi ni dapat bantu lebih ramai ibu dan anak-anak kecil kat luar sana. Jangan segan, terus tekan link kat bio ya atau http://islamicebookmurah.wasap.my
23.03.2019 21:47:14
东边【日出】西边【雨】
道是【无晴】却有【晴】

Guess what story this poem is telling? See comment for
东边【日出】西边【雨】 道是【无晴】却有【晴】 Guess what story this poem is telling? See comment for amswers! Introducing the conceptual meaning, pitch and rhythms of Chinese language in a memorible way. I personally take a picture of a familiar place and relate it to a well-known Chinese poem/idioms/ and let the learner guess what words are Pairing or Rhythming. Russell really enjoys today's challenge:) Picture and Caption by Dream Box Chinese #dreamboxchinese#learningchinese#学汉语#学中文#funlearning#creativephotography#chineseclass#中文诗词翻译
23.03.2019 20:30:55
Take us back to Disneyland Dance Party ! 🕺🏽🐝
Take us back to Disneyland Dance Party ! 🕺🏽🐝...more
23.03.2019 19:52:21
⭐️ 🌟 💫 “Dream ” ✨ 🌟 ⭐️ ❤️💜💙🧡💚💛💖 #comingsoon “The Care 4 Your Own Tree After Scho
⭐️ 🌟 💫 “Dream ” ✨ 🌟 ⭐️ ❤️💜💙🧡💚💛💖 #comingsoon “The Care 4 Your Own Tree After School Career Development Program”!!! Titled, “Computer Science & HipHop” With “RoboAchiever” & “The Music Note Kids”!!! Coming To Community’s, Neighborhoods, Small Businesses, Library’s, And Schools Near You, Nation Wide!!! #staytuned Empowerment Website Built To Introduce The “Care 4 Your Own Tree” & “The Music Note Kids” At https://care4yourown.com Be Sure To Watch Introduction Video & All The Music Note Kids Videos and Read Their Full Bio. !!!🎼🎶🎵❤️💜💙🧡💚💛💖 #repost#ourworld#computerscience#hiphop#program#girlpower#familylife#community#autismspeaks#culture#education#music#sports#country#rap#rocnation@rocnation#upnyc@fatjoe#allmoneyin@nipseyhussle@owntv@queenslibrary#breakfastclub@queenslibrary#themoneyteam#culturedmagazine#revolttv@revolttv#funlearning#pbs@pbskids@pbs@videomusicbox@michelleobama#childdevelopment#blacknowstory@pbs.teachers@cbsthismorning@dianermacedo@thesharkdaymond@unitedmasters@stevestoute@youthempowermentshow@youngexekutive#reform@reform@d.za_@abbabrand#mbkrising@winniesundotcom
23.03.2019 19:31:42
✒️Talk vs. Say vs. Speak vs. Tell... #learningenglish 📒 #learningenglisheasily #
✒️Talk vs. Say vs. Speak vs. Tell... #learningenglish 📒 #learningenglisheasily#easily#funlearning 📖🖍
23.03.2019 19:21:15
"The DMIT test is the Dermatoglyphics Multiple Intelligence Test and is a scient
"The DMIT test is the Dermatoglyphics Multiple Intelligence Test and is a scientifically and medically proven method of revealing intelligence, inborn skills, talents and potential of your child." For more details call 09312664365 #Cocoonkidz#learning#learningforkids#LearningCanBeFun#learningenviroment#learningalways#learningaboutnature#midbrainactivation#dedication#knowledge#learningcenter#brainactivity#funlearning#IQDevelopment
23.03.2019 19:20:04
Parcheggio! #funlearning
23.03.2019 18:29:22
What an existing morning @planolibrary with #planofirerescue it was very educati
What an existing morning @planolibrary with #planofirerescue it was very educational and fun! Special thanks to captain Eric Burks for making it special for kiddos . #funlearning#educatekids#firedepartment
23.03.2019 18:26:37
Make learning fun with the #BeginAgain number snail puzzle! We have an assortmen
Make learning fun with the #BeginAgain number snail puzzle! We have an assortment of wooden puzzles, so come check it out today!! (for Kids 3 and Up) . . . #classictoys#toyshop#fortheloveoftoys#childhoodmemories#letthembekids#HotSprings#WhatToDoInHotSprings#NationalPark#downtownhotsprings#horseraces#oaklawn#ShopLocal#books#springbreak#kids#funlearning
23.03.2019 18:05:11
Pipe cleaner puzzle activity! Very few materials needed for this. Caden was even
Pipe cleaner puzzle activity! Very few materials needed for this. Caden was even introduced to flips, turns, and slides with this simple and fun activity. 👌🏼
23.03.2019 17:51:16
DJ spelling her name “Danni”  without physically writing it,  teaching her how t
DJ spelling her name “Danni” without physically writing it, teaching her how to spell her name by letter recognition. Someone is ready to start practicing writing 😊. #djsbookclub#smartcookie#montessori#spelling#earlylearning#blackgirlmagic#funlearning#makinglearningfun
23.03.2019 17:48:21
Everyday English Everyday! What star sign are you? Learn English vocabulary ever
Everyday English Everyday! What star sign are you? Learn English vocabulary everyday with our online lessons! They are free and available on YouTube! Subscribe today! It’s easy to find us on YouTube! Search: LearningEnglishPRO Just click the Link in our BIO Perfect your English 🎥💻📱👩🏾‍🦰🧔🏻👍🏽 . . . . . . . . . . . . #learningenglish#teachenglish#tefl#teflteacher#eslteacher#languages#english#grammarpolice#englishvocabulary#englishteacher#englishgrammar#eslteacher#teachenglish#englishlanguage#englishvocabulary#vocabulary#wordoftheday#englisheveryday#englishschool#grammarschool#funlearning#englishphrases#adjectives#writing#englishclass#youtube#contentcreator#aprenderinglés#learnenglishonline#englishspeaking#fitfam#kyliejenner
23.03.2019 17:12:28
Next
loading