Instagram tag espshaklee

#espShaklee untuk semuaa
#espShaklee untuk semuaa...more
24.01.2019 12:46:41
SET HAMIL ✅ESP
✅BCOMPLEX
✅VITALEA
✅VITA C
✅OSTEMATRIX
✅OMEGA GUARD

1. ESP
-Sumb
SET HAMIL ✅ESP ✅BCOMPLEX ✅VITALEA ✅VITA C ✅OSTEMATRIX ✅OMEGA GUARD 1. ESP -Sumber protein. -penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan. -Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik. -ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik. 2. B Complex -Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi. -Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil. -Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil. 3. Vitalea With Iron Formula -Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’. -Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah. 4. Sustained Release -1 biji Vitamin C shaklee mempunyai 500gm vit C. - mempubhak teknologi SR ni, untuk sistem serapan perlahan2 -penguat imuniti tubuh melawan penyakit, - membantu serapan Zat besi dgn lebih effectif 5. Ostematrix -Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari. - melegakan sakit belakang, tarik mengkarung, cramp dan lenguh2 badan 6. Omega Guard -Minyak ikan tulin yg mengandung OMEGA,DHA & EPAPenting untuk pembinaan sel2 otak dan imune bayi. -bayi yg mendapat supplemen minyak ikan ketika kandungan mengurangkan risiko eczema dan mempunyai immunity tinggi. www.wasap.my/601131509141/pmsethamilshaklee . . #WawaJualShaklee#magneticgroup#ShakleeKuantan#shakleePahang#shakleepekan#ShakleeUMP#ShakleeEffect#ShakleeOnline#sethamilshaklee#sethamil#Pregnancy#MomTobe#vitalea#vitaleashaklee#bcomplex#vitamincshaklee#omegaguardshaklee#ostematrix#promoshaklee#followme#followback#espshaklee#fattzura#gegarvaganza
24.01.2019 12:46:06
Advertisement
SET HAMIL ✅ESP
✅BCOMPLEX
✅VITALEA
✅VITA C
✅OSTEMATRIX
✅OMEGA GUARD

1. ESP
-Sumb
SET HAMIL ✅ESP ✅BCOMPLEX ✅VITALEA ✅VITA C ✅OSTEMATRIX ✅OMEGA GUARD 1. ESP -Sumber protein. -penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan. -Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik. -ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik. 2. B Complex -Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi. -Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil. -Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil. 3. Vitalea With Iron Formula -Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’. -Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah. 4. Sustained Release -1 biji Vitamin C shaklee mempunyai 500gm vit C. - mempubhak teknologi SR ni, untuk sistem serapan perlahan2 -penguat imuniti tubuh melawan penyakit, - membantu serapan Zat besi dgn lebih effectif 5. Ostematrix -Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari. - melegakan sakit belakang, tarik mengkarung, cramp dan lenguh2 badan 6. Omega Guard -Minyak ikan tulin yg mengandung OMEGA,DHA & EPAPenting untuk pembinaan sel2 otak dan imune bayi. -bayi yg mendapat supplemen minyak ikan ketika kandungan mengurangkan risiko eczema dan mempunyai immunity tinggi. www.wasap.my/601131509141/pmsethamilshaklee . . #WawaJualShaklee#magneticgroup#ShakleeKuantan#shakleePahang#shakleepekan#ShakleeUMP#ShakleeEffect#ShakleeOnline#sethamilshaklee#sethamil#Pregnancy#MomTobe#vitalea#vitaleashaklee#bcomplex#vitamincshaklee#omegaguardshaklee#ostematrix#promoshaklee#followme#followback#espshaklee#fattzura#gegarvaganza
24.01.2019 12:45:40
TIPS MUDAH HAMIL UNTUK PARA TTCians!👍🏼
.
Ada tak dalam friendlist Kekza sekarang
TIPS MUDAH HAMIL UNTUK PARA TTCians!👍🏼 . Ada tak dalam friendlist Kekza sekarang sedang dalam proses ‘Trying To Conceive’ (TTC) ? . Okay, first of all apa yang anda perlu lakukan adalah make sure tubuh betul2 sihat. Dapatkan nutrisi yang mencukupi. . Salah satu nutrisi penting yang diperlukan oleh mereka yang sedang ikhtiar hamil adalah PROTEIN yang lengkap dengan asid amino ! . Cadangan Kekza, start consume protein yang cukup sekurang-kurangnya 4 bulan sebelum korang plan untuk hamil. . - KENAPA? . Kerana PROTEIN sangat penting dalam pembinaan sel kita. Once sperm dan ovum berjaya disenyawakan, sel akan start membahagi dan masa ni baby akan mula grow dalam rahim. . - APA FUNGSI PROTEIN SEMASA TTC ? . ♥️ Menguatkan otot rahim untuk persediaan hamil ♥️ Membekalkan tenaga ♥️ ASID AMINO sangat penting dalam pembentukan sel ibu & pertumbuhan semua sel bayi . - Dalam tempoh 24 jam, banyak faktor yang memainkan peranan untuk korang berjaya conceive. Antaranya: . ✔️ Mesti berada dalam keadaan yg sihat, bertenaga dan tak stress. ✔️ Dinding rahim cukup kuat, tebal dan sihat untuk memastikan perlekatan lebih kuat dan tak fragile. . . Dalam Shaklee, sumber protein terbaik  semestinye ESP kerana ESP mengandungi protein yang cukup lengkap dengan asid amino yang diperlukan oleh tubuh kita.😊 . So bagi yang sedang ikhtiar hamil, Kekza highly recommended untuk korang consume ESP secara konsisten. . Kalau nak dapatkannya, boleh roger2 Kekza. In Shaa Allah Kekza akan bantu guide sebaiknya.😘 . @kekzabeauty 📲019.532.7438 @kekzabeauty 📲019.532.7438 @kekzabeauty 📲019.532.7438 @kekzabeauty 📲019.532.7438 @kekzabeauty 📲019.532.7438 . Atau boleh terus klik sini ⤵️⤵️⤵️ 📲 http://kekzabeauty.wasap.my/ . 📮 Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum) 🚗 COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL . #kekzabeauty#espshaklee#espshakleemurah#shakleeesp#shakleebykekza#shakleebangi#shakleekajang#shakleeputrajaya#shakleepuchong#shakleeipoh#shakleemalaysia#shakleeselangor#shakleekl#shakleeukm#shakleeshahalam#shakleesabah#shakleesarawak
24.01.2019 12:45:32
SET HAMIL ✅ESP
✅BCOMPLEX
✅VITALEA
✅VITA C
✅OSTEMATRIX
✅OMEGA GUARD

1. ESP
-Sumb
SET HAMIL ✅ESP ✅BCOMPLEX ✅VITALEA ✅VITA C ✅OSTEMATRIX ✅OMEGA GUARD 1. ESP -Sumber protein. -penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan. -Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik. -ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik. 2. B Complex -Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi. -Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil. -Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil. 3. Vitalea With Iron Formula -Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’. -Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah. 4. Sustained Release -1 biji Vitamin C shaklee mempunyai 500gm vit C. - mempubhak teknologi SR ni, untuk sistem serapan perlahan2 -penguat imuniti tubuh melawan penyakit, - membantu serapan Zat besi dgn lebih effectif 5. Ostematrix -Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari. - melegakan sakit belakang, tarik mengkarung, cramp dan lenguh2 badan 6. Omega Guard -Minyak ikan tulin yg mengandung OMEGA,DHA & EPAPenting untuk pembinaan sel2 otak dan imune bayi. -bayi yg mendapat supplemen minyak ikan ketika kandungan mengurangkan risiko eczema dan mempunyai immunity tinggi. www.wasap.my/601131509141/pmsethamilshaklee . . #WawaJualShaklee#magneticgroup#ShakleeKuantan#shakleePahang#shakleepekan#ShakleeUMP#ShakleeEffect#ShakleeOnline#sethamilshaklee#sethamil#Pregnancy#MomTobe#vitalea#vitaleashaklee#bcomplex#vitamincshaklee#omegaguardshaklee#ostematrix#promoshaklee#followme#followback#espshaklee#fattzura#gegarvaganza
24.01.2019 12:45:06
SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE
.
.
Kalau you alls baru nak berjinak-jinak consume
SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE . . Kalau you alls baru nak berjinak-jinak consume supplement untuk kecantikan kulit, saya sangat recommend you alls untuk ambil dua ITEM BASIC ni. . . . Combination ESP + SR VITAMIN C PLUS . . Kelebihan ESP : 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka 🌸 Melindungi & menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yg lengkap Mengurangkan risiko kanser payudara . . Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . . . Meh grab sorang satu set! . . Ain Khalid 019-7346448 . . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee#sethamilshaklee#supplementhamil#collagenpowdershaklee#collagenshaklee
24.01.2019 12:44:38
Advertisement
SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE
.
.
Kalau you alls baru nak berjinak-jinak consume
SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE . . Kalau you alls baru nak berjinak-jinak consume supplement untuk kecantikan kulit, saya sangat recommend you alls untuk ambil dua ITEM BASIC ni. . . . Combination ESP + SR VITAMIN C PLUS . . Kelebihan ESP : 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka 🌸 Melindungi & menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yg lengkap Mengurangkan risiko kanser payudara . . Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . . . Meh grab sorang satu set! . . Ain Khalid 019-7346448 . . #shakleemalaysia#shakleejohor#shakleemelaka#shakleemuar#shakleebatupahat#shakleeduriantunggal#shakleeayerkeroh#shakleeutem#shakleetanjungemas#shakleetanjungagas#espshaklee#vitaminshaklee#vivixshaklee#setkesuburanshaklee#ikhtiarhamil#nakhamil#ttc#creamherbalblendshaklee#lotionshaklee#sethamilshaklee#supplementhamil#collagenpowdershaklee#collagenshaklee
24.01.2019 12:44:37
Mengapa MESTI memilih shaklee sebagai set kehamilan anda?
.
✅lengkap dengan semu
Mengapa MESTI memilih shaklee sebagai set kehamilan anda? . ✅lengkap dengan semua zat yang diperlukan oleh ibu hamil ✅tahan berbulan-bulan ✅boleh dimakan bersama ahli keluarga ✅harga yang sangat berbaloi ✅semulajadi (bukan sintetik) ✅ mengawal berat badan supaya tidak naok mendadak ✅bonus kesihatan dan kecantikan extra ✅juga sesuai dijadikan set berpantang ✅terbukti selamat dan berkesan . Klik link di bio utk order 😊 . #shakleeputrajaya#shakleebangi#shakleecyberjaya#sethamil#sethamilshaklee#ibusehat#pregnantmom#vitaminshamil#esppromo#espshaklee#pengedarshaklee#shakleethebestvitamin#shakleedistributor#bazarpaknil#ctdk#pujaanhatikanda
24.01.2019 12:43:17
#ESPShaklee
24.01.2019 12:35:11
Advertisement
KENAPA ESP BAGUS UTK DIET?

hari2 kami kongsi yang ESP ni bagus utk diet. haa jo
KENAPA ESP BAGUS UTK DIET? hari2 kami kongsi yang ESP ni bagus utk diet. haa jom kami cerita kenapa bagus utk diet. utamanya sebab ESP ni mempunyai INDEKS GLISEMIK rendah. G.I yang rendah pecahkan karbohidrat secara perlahan-lahan, lepaskan glukosa dalam sistem. maksudnya pengambilan ESP akan lepaskan gula secara perlahan dlm badan. sebab tu dpt memberi tenaga dan kenyang lama. sedar tak bila lepas lunch kita jd cepat ngantuk,lemau sebab pelepasan gula tu dengan kadar sekaligus. sebab tu jd ngantuk2 aje.. Mencapai tahap gula dalam darah yang rendah adalah sangat penting untuk yang nak kuruskan badan dan untuk kesihatan jangka panjang. ha dah tau kan?kata nak jaga badan jadi minum segera ESP ni ya.. #espshaklee#shakleemalaysia#shakleekedah#shakleejitra#codshakleejitra#setcantikshaklee#setlawashaklee#setbajetshaklee#setkurusshaklee#setgebushaklee#nakkurus#naklawa#nakgebu#nakflawless#nakcantik#anaksembelit#shakleedealerjitra#nakgemuk#lin_01158263929 🥰😘
24.01.2019 12:34:34
#ESPShaklee
24.01.2019 12:34:34
TESTIMONI KOLAGEN - KULIT MAKIN CERAH DAN PLUMPY!
.
Okey, ini testimoni diri nan
TESTIMONI KOLAGEN - KULIT MAKIN CERAH DAN PLUMPY! . Okey, ini testimoni diri nana sendiri selepas 6 tahun consume kolagen shaklee 😘 Boleh nampak bezaaaa sangat gambar nana sebelum dan selepas. Sebelum tu nampak kusam and selepas nampak makin cerah dan gebusss je . Personally, nana memang sangattt rekemen KOLAGEN SHAKLEE kepada anda yang nakkkk kulit cantik dengan CEPAT! . Jom kita tengok apa lagi manfaat KOLAGEN SHAKLEE . ✅mencerahkan kulit ✅memudarkan parut jerawat ✅menganjalkan kulit ✅menjadikan kulit glowing dan cantik ✅menegangkan aset wanita ✅mengecilkan liang pori ✅melembapkan kulit wajah ✅mencantikkan rambut, tak mudah gugur ✅menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang ✅melembutkan kulit wajah ✅memudarkan jeragat . Berminat, boleh contact nana untuk cuba kolagen terbaik di pasaran ni naa ❤️ . Nana Macarona Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips#beautysupplement#sayajual#sayajualshaklee#visitmyig#followme#followmeback#ifollow#sayajualespshaklee#espshaklee#shakleekl#shakleebukitantarabangsa#ShakleeMalaysia#ShakleeAmpang#ShakleeUkayPerdana#ShakleeMelawati#ShakleeWangsaMaju#ShakleeCollagenPowder#KolagenShaklee
24.01.2019 12:34:21
Advertisement
TESTIMONI KOLAGEN - KULIT MAKIN CERAH DAN PLUMPY!
.
Okey, ini testimoni diri nan
TESTIMONI KOLAGEN - KULIT MAKIN CERAH DAN PLUMPY! . Okey, ini testimoni diri nana sendiri selepas 6 tahun consume kolagen shaklee 😘 Boleh nampak bezaaaa sangat gambar nana sebelum dan selepas. Sebelum tu nampak kusam and selepas nampak makin cerah dan gebusss je . Personally, nana memang sangattt rekemen KOLAGEN SHAKLEE kepada anda yang nakkkk kulit cantik dengan CEPAT! . Jom kita tengok apa lagi manfaat KOLAGEN SHAKLEE . ✅mencerahkan kulit ✅memudarkan parut jerawat ✅menganjalkan kulit ✅menjadikan kulit glowing dan cantik ✅menegangkan aset wanita ✅mengecilkan liang pori ✅melembapkan kulit wajah ✅mencantikkan rambut, tak mudah gugur ✅menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang ✅melembutkan kulit wajah ✅memudarkan jeragat . Berminat, boleh contact nana untuk cuba kolagen terbaik di pasaran ni naa ❤️ . Nana Macarona Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips#beautysupplement#sayajual#sayajualshaklee#visitmyig#followme#followmeback#ifollow#sayajualespshaklee#espshaklee#shakleekl#shakleebukitantarabangsa#ShakleeMalaysia#ShakleeAmpang#ShakleeUkayPerdana#ShakleeMelawati#ShakleeWangsaMaju#ShakleeCollagenPowder#KolagenShaklee
24.01.2019 12:34:21
#ESPShaklee
24.01.2019 12:34:12
#ESPShaklee
24.01.2019 12:33:26
#ESPShaklee
24.01.2019 12:33:01
KOLAGEN TERBAIK UNTUK KULIT CANTIK
.
Nampak glowing kan after consume collagen S
KOLAGEN TERBAIK UNTUK KULIT CANTIK . Nampak glowing kan after consume collagen Shaklee ni? Memang pengguna collagen sendiri mengakui kulit mereka semakin cantik selepas mengamalkan collagen secara konsisten 😊 . Dalam banyak-banyak collagen yang nana pernah guna, belum pernah lagi ada yang bagi feedback SE-BEST collagen Shaklee! - Sebelum ni nana pernah cuba macam-macam jenama collagen.. Jenama A, jenama C, jenama T.. - Tapi effect dia tak sama dengan collagen Shaklee.. - Nak tahu apa effect collagen Shaklee kepada wanita? - ✅mencerahkan kulit ✅memudarkan parut jerawat ✅menganjalkan kulit ✅menjadikan kulit glowing dan cantik ✅menegangkan aset wanita ✅mengecilkan liang pori ✅melembapkan kulit wajah ✅mencantikkan rambut, tak mudah gugur ✅menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang ✅melembutkan kulit wajah ✅memudarkan jeragat . Untuk sebarang pertanyaan lanjut, boleh hubungi nana ya 😊 . Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips#beautysupplement#sayajual#sayajualshaklee#visitmyig#followme#followmeback#ifollow#sayajualespshaklee#espshaklee#shakleekl#shakleebukitantarabangsa
24.01.2019 12:32:49
KOLAGEN TERBAIK UNTUK KULIT CANTIK
.
Nampak glowing kan after consume collagen S
KOLAGEN TERBAIK UNTUK KULIT CANTIK . Nampak glowing kan after consume collagen Shaklee ni? Memang pengguna collagen sendiri mengakui kulit mereka semakin cantik selepas mengamalkan collagen secara konsisten 😊 . Dalam banyak-banyak collagen yang nana pernah guna, belum pernah lagi ada yang bagi feedback SE-BEST collagen Shaklee! - Sebelum ni nana pernah cuba macam-macam jenama collagen.. Jenama A, jenama C, jenama T.. - Tapi effect dia tak sama dengan collagen Shaklee.. - Nak tahu apa effect collagen Shaklee kepada wanita? - ✅mencerahkan kulit ✅memudarkan parut jerawat ✅menganjalkan kulit ✅menjadikan kulit glowing dan cantik ✅menegangkan aset wanita ✅mengecilkan liang pori ✅melembapkan kulit wajah ✅mencantikkan rambut, tak mudah gugur ✅menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang ✅melembutkan kulit wajah ✅memudarkan jeragat . Untuk sebarang pertanyaan lanjut, boleh hubungi nana ya 😊 . Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips#beautysupplement#sayajual#sayajualshaklee#visitmyig#followme#followmeback#ifollow#sayajualespshaklee#espshaklee#shakleekl#shakleebukitantarabangsa
24.01.2019 12:32:49
#ESPShaklee
24.01.2019 12:32:40
KENAPA ESP BAGUS UTK DIET?

hari2 kami kongsi yang ESP ni bagus utk diet. haa jo
KENAPA ESP BAGUS UTK DIET? hari2 kami kongsi yang ESP ni bagus utk diet. haa jom kami cerita kenapa bagus utk diet. utamanya sebab ESP ni mempunyai INDEKS GLISEMIK rendah. G.I yang rendah pecahkan karbohidrat secara perlahan-lahan, lepaskan glukosa dalam sistem. maksudnya pengambilan ESP akan lepaskan gula secara perlahan dlm badan. sebab tu dpt memberi tenaga dan kenyang lama. sedar tak bila lepas lunch kita jd cepat ngantuk,lemau sebab pelepasan gula tu dengan kadar sekaligus. sebab tu jd ngantuk2 aje.. Mencapai tahap gula dalam darah yang rendah adalah sangat penting untuk yang nak kuruskan badan dan untuk kesihatan jangka panjang. ha dah tau kan?kata nak jaga badan jadi minum segera ESP ni ya.. #espshaklee#shakleemalaysia#shakleekedah#shakleejitra#codshakleejitra#setcantikshaklee#setlawashaklee#setbajetshaklee#setkurusshaklee#setgebushaklee#nakkurus#naklawa#nakgebu#nakflawless#nakcantik#anaksembelit#shakleedealerjitra#nakgemuk#lin_01158263929 🥰😘
24.01.2019 12:32:20
“LAINNYA KULIT KAU SEKARANG WEH!”
.
Selalunya bila nana jumpa kawan lama sejak d
“LAINNYA KULIT KAU SEKARANG WEH!” . Selalunya bila nana jumpa kawan lama sejak daripada zaman belajar yang nana dah lama tak jumpa, antara ayat yang keluar dari mulut depa ialah, . “LAINNYA KULIT KAU SEKARANG WEH!” . Nana tak tahu lah sama ada kulit sekarang yang cantik atau kulit dulu yang buruk nauu 😂 . Tapi nana bersyukur sebenarnya sebab dipertemukan dengan produk-produk shaklee especially KOLAGEN powder ni.. . Orang yang kenal nana masa nana yang sekarang ni tak akan rasa amazed sangat kalau tengok kulit nana sekarang, compare dengan orang yang memang kenal nana dari dulu.. . Sebab depa tengok sendiri perubahan yang DRASTIK pada diri nana dulu dengan sekarang 😂 . Satu benda yang nana perasan bila nana consume Kolagen dengan KONSISTEN setiap hari, nana perasan kulit nana akan jadi SANGAT SEKATA, LEMBUT, LICIN, PORI-PORI DAPAT dan CERAH BERSERI.. . Sebab tu nana takut gila kalau terputus stock kolagen ni! . Tak sanggupppp sebab tak sanggup kembali ke kulit lama nana yang dulu 😭 . So, apa sebenarnya manfaat KOLAGEN yang boleh transform kulit nana sampai jadi macam sekarang ni? . ✅Ianya mampu mengecilkan liang roma, dan mengurangkan garis serta kedutan di wajah ✅Melembapkan kulit serta mengelakkan garis halus punca dari kulit kering ✅Meningkatkan keanjalan kulit ✅Melembutkan kulit wajah ✅Menguatkan kuku dan juga rambut ✅Mengurangkan PIGMENTASI dan menyekatakan warna kulit ✅Menegangkan kulit serta aset-aset wanita . No wonder lah kulit nana boleh berubah jadi macam sekarang ni lepas consume Kolagen.. Bukan sebab dia mencerahkan kulit atau apa.. . Actually bila kulit LEMBAP, TEGANG dan HALUS. Sekaligus kulit akan jadi makin CERAH 😊 . Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips#beautysupplement#sayajual#sayajualshaklee#visitmyig#followme#followmeback#ifollow#sayajualespshaklee#espshaklee#shakleekl#shakleebukitantarabangsa
24.01.2019 12:32:14
“LAINNYA KULIT KAU SEKARANG WEH!”
.
Selalunya bila nana jumpa kawan lama sejak d
“LAINNYA KULIT KAU SEKARANG WEH!” . Selalunya bila nana jumpa kawan lama sejak daripada zaman belajar yang nana dah lama tak jumpa, antara ayat yang keluar dari mulut depa ialah, . “LAINNYA KULIT KAU SEKARANG WEH!” . Nana tak tahu lah sama ada kulit sekarang yang cantik atau kulit dulu yang buruk nauu 😂 . Tapi nana bersyukur sebenarnya sebab dipertemukan dengan produk-produk shaklee especially KOLAGEN powder ni.. . Orang yang kenal nana masa nana yang sekarang ni tak akan rasa amazed sangat kalau tengok kulit nana sekarang, compare dengan orang yang memang kenal nana dari dulu.. . Sebab depa tengok sendiri perubahan yang DRASTIK pada diri nana dulu dengan sekarang 😂 . Satu benda yang nana perasan bila nana consume Kolagen dengan KONSISTEN setiap hari, nana perasan kulit nana akan jadi SANGAT SEKATA, LEMBUT, LICIN, PORI-PORI DAPAT dan CERAH BERSERI.. . Sebab tu nana takut gila kalau terputus stock kolagen ni! . Tak sanggupppp sebab tak sanggup kembali ke kulit lama nana yang dulu 😭 . So, apa sebenarnya manfaat KOLAGEN yang boleh transform kulit nana sampai jadi macam sekarang ni? . ✅Ianya mampu mengecilkan liang roma, dan mengurangkan garis serta kedutan di wajah ✅Melembapkan kulit serta mengelakkan garis halus punca dari kulit kering ✅Meningkatkan keanjalan kulit ✅Melembutkan kulit wajah ✅Menguatkan kuku dan juga rambut ✅Mengurangkan PIGMENTASI dan menyekatakan warna kulit ✅Menegangkan kulit serta aset-aset wanita . No wonder lah kulit nana boleh berubah jadi macam sekarang ni lepas consume Kolagen.. Bukan sebab dia mencerahkan kulit atau apa.. . Actually bila kulit LEMBAP, TEGANG dan HALUS. Sekaligus kulit akan jadi makin CERAH 😊 . Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips#beautysupplement#sayajual#sayajualshaklee#visitmyig#followme#followmeback#ifollow#sayajualespshaklee#espshaklee#shakleekl#shakleebukitantarabangsa
24.01.2019 12:32:14
#ESPShaklee
24.01.2019 12:32:10
#ESPShaklee
24.01.2019 12:31:35
#ESPShaklee
24.01.2019 12:31:03
RAHSIA KULIT GEBU SATU BADAN
-
-
Sekarang nie ramai sangat nak kulit cerah gebu,
RAHSIA KULIT GEBU SATU BADAN - - Sekarang nie ramai sangat nak kulit cerah gebu, nak kulit lebih cantik dan berseri. Tapi tahu tak 1 rahsia terbesar untuk kulit cantik dan gebu adalah dengan SOYA! - - Dengan SOY PROTEIN Shaklee, dapat membantu 🌈 Perbaharui sel kulit 🌈 Mencerah dan menggebu kan kulit 🌈 Mengurangkan jerawat 🌈 Memudarkan parut jerawat dan badan 🌈 Memperbaiki struktur kulit. - - Orang yg amalkan ESP setiap hari memang confirm KULIT CANTIK MULUS! Bukan setakat kulit muka, satu badan GEBU! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 INA (011-36108727) 📱 www.wasap.my/601136108727/ESP - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
24.01.2019 12:30:22
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT
.
PARUT? JERAWAT? JERAGAT? KUSAM? KERING?
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT . PARUT? JERAWAT? JERAGAT? KUSAM? KERING? BERMINYAK? . Dla highly suggest this set utk anyone yg dah try banyak products utk repair skin tapi tak pernah berjaya. Seriously, you need to try this! Ok dalam set kecantikan Shaklee ni, ada 3 : . 1) ESP 🥛 2) Vitamin C 🍊 3) Vitamin E 🍇 . . Tiga2 ni akan membantu you untuk dapatkan kulit yang cerah, glowing & flawless! Price pun sangat affordable tau, ada yg tahan 4 bulan, ada yg tahan sehingga 6 bulan! 😊 . Antara Kelebihan ESP : . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama ✅ Menganjalkan payu dara & punggung ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu . . Antara Kelebihan Vitamin C : . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh ✅ Mengatasi masalah jerawat ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Antara Kelebihan Vitamin E : . ✅ Menghilangkan kesan parut dan jeragat . ✅ Menjadikan kulit lebih glowing secara semula jadi ✅ Melambatkan proses penuaan ✅ Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin ✅ Membantu melancarkan peredaran darah ✅ Memelihara proses pembekuan darah yang normal . . Whatsapp saya terus untuk order & consultation 😊✋🏻 . Your Trusted SID since 2014 👍 KLIK LINK DI BIO 💕 or Whatsapp 01131509141 . #espshaklee#ESP#sihat#shaklee#kulitkusam#kulitberminyak#sumberprotein#esppromo#kulitcerah#detox#vivixshaklee#sayajualESP#vitaminc#parutjerawat#espmurah#kulitkering#shakleemalaysia#shakleekl#shakleeeffects#kulitcantik#jeragathilang#sayajualshaklee#kurus
24.01.2019 12:26:24
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT
.
PARUT? JERAWAT? JERAGAT? KUSAM? KERING?
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT . PARUT? JERAWAT? JERAGAT? KUSAM? KERING? BERMINYAK? . Dla highly suggest this set utk anyone yg dah try banyak products utk repair skin tapi tak pernah berjaya. Seriously, you need to try this! Ok dalam set kecantikan Shaklee ni, ada 3 : . 1) ESP 🥛 2) Vitamin C 🍊 3) Vitamin E 🍇 . . Tiga2 ni akan membantu you untuk dapatkan kulit yang cerah, glowing & flawless! Price pun sangat affordable tau, ada yg tahan 4 bulan, ada yg tahan sehingga 6 bulan! 😊 . Antara Kelebihan ESP : . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama ✅ Menganjalkan payu dara & punggung ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu . . Antara Kelebihan Vitamin C : . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh ✅ Mengatasi masalah jerawat ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Antara Kelebihan Vitamin E : . ✅ Menghilangkan kesan parut dan jeragat . ✅ Menjadikan kulit lebih glowing secara semula jadi ✅ Melambatkan proses penuaan ✅ Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin ✅ Membantu melancarkan peredaran darah ✅ Memelihara proses pembekuan darah yang normal . . Whatsapp saya terus untuk order & consultation 😊✋🏻 . Your Trusted SID since 2014 👍 KLIK LINK DI BIO 💕 or Whatsapp 01131509141 . #espshaklee#ESP#sihat#shaklee#kulitkusam#kulitberminyak#sumberprotein#esppromo#kulitcerah#detox#vivixshaklee#sayajualESP#vitaminc#parutjerawat#espmurah#kulitkering#shakleemalaysia#shakleekl#shakleeeffects#kulitcantik#jeragathilang#sayajualshaklee#kurus
24.01.2019 12:25:47
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT
.
PARUT? JERAWAT? JERAGAT? KUSAM? KERING?
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT . PARUT? JERAWAT? JERAGAT? KUSAM? KERING? BERMINYAK? . Dla highly suggest this set utk anyone yg dah try banyak products utk repair skin tapi tak pernah berjaya. Seriously, you need to try this! Ok dalam set kecantikan Shaklee ni, ada 3 : . 1) ESP 🥛 2) Vitamin C 🍊 3) Vitamin E 🍇 . . Tiga2 ni akan membantu you untuk dapatkan kulit yang cerah, glowing & flawless! Price pun sangat affordable tau, ada yg tahan 4 bulan, ada yg tahan sehingga 6 bulan! 😊 . Antara Kelebihan ESP : . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama ✅ Menganjalkan payu dara & punggung ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu . . Antara Kelebihan Vitamin C : . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh ✅ Mengatasi masalah jerawat ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Antara Kelebihan Vitamin E : . ✅ Menghilangkan kesan parut dan jeragat . ✅ Menjadikan kulit lebih glowing secara semula jadi ✅ Melambatkan proses penuaan ✅ Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin ✅ Membantu melancarkan peredaran darah ✅ Memelihara proses pembekuan darah yang normal . . Whatsapp saya terus untuk order & consultation 😊✋🏻 . Your Trusted SID since 2014 👍 KLIK LINK DI BIO 💕 or Whatsapp 01131509141 . #espshaklee#ESP#sihat#shaklee#kulitkusam#kulitberminyak#sumberprotein#esppromo#kulitcerah#detox#vivixshaklee#sayajualESP#vitaminc#parutjerawat#espmurah#kulitkering#shakleemalaysia#shakleekl#shakleeeffects#kulitcantik#jeragathilang#sayajualshaklee#kurus
24.01.2019 12:22:12
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:21:33
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:21:25
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:21:18
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:20:59
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:20:43
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:20:35
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:20:21
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:20:12
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:19:25
Youth kaya dengan vitamin dan polifenol bukan sahaja membersih tapi jugak merawa
Youth kaya dengan vitamin dan polifenol bukan sahaja membersih tapi jugak merawat kulit dari lapisan dalam Youth terbukti berkesan dan selamat daripada bahan kimia Jom cuba youth sekarang dan nikmati pembelian jimat dan berbaloi Asiah 019-9815260 Asiah 019-9815260 . 🔰Cod everyday 🔰Postage worldwide
24.01.2019 12:18:58
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:18:46
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:18:38
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:18:29
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:18:01
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:17:48
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:17:36
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:17:08
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:16:51
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN)
.
ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang ting
WHY YOU NEED ESP (PROTEIN) . ESP sebenarnya kaya dengan sumber protein yang tinggi dan sangat diperlukan dalam badan kita. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. . Oleh itu pembentukan ni memerlukan protein supaya struktur badan kita lebih sihat . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . More info & order, . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira@shakleedistributor.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia#espshaklee#vitamineshaklee#vitamincshaklee#sayajualshaklee
24.01.2019 12:16:39
Serius tak tahulah pulak,
.
CikB makan ESP sesaja & ingat bantu kulit jelah, , ,
Serius tak tahulah pulak, . CikB makan ESP sesaja & ingat bantu kulit jelah, , , rupanya boleh juga bantu turunkan berat badan. . Hehehehe ada can cikB berkebaya raya nanti, , , . Kite raye Jun kan, ada mase lagi uolss, ,jom kite pakat berkebaya raye nanti nak? #espshaklee#shaklee
24.01.2019 12:13:41
Kebaikan ESP:

1. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa ja
Kebaikan ESP: 1. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 2. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 3. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 4. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 5. Memberi ton warna kulit yang sekata. 6. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 7. Membantu merendahkan paras kolestrol 8. Mencegah osteoporosis 9. Membantu pembentukan sel-sel baru. 10. Membantu menyembuhkan gastrik. 11. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 12. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. Hidayah Mohamad Whatsapp +6019-983 5090 #hidayahmohamadshaklee#pujaanhatikanda#viral#soyaprotein#awetmuda#uitm#utm#usm#ukm#shakleeCheras#like4like#like4follow#likeforlike#likeforfollow#breakfast#assalamualaikum#fattzura#lokalah#espshaklee#cantik#setkecantikan#sarapan#sayajual
24.01.2019 12:02:09
Kebaikan ESP:

1. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa ja
Kebaikan ESP: 1. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 2. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 3. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 4. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 5. Memberi ton warna kulit yang sekata. 6. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 7. Membantu merendahkan paras kolestrol 8. Mencegah osteoporosis 9. Membantu pembentukan sel-sel baru. 10. Membantu menyembuhkan gastrik. 11. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 12. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. Hidayah Mohamad Whatsapp +6019-983 5090 #hidayahmohamadshaklee#pujaanhatikanda#viral#soyaprotein#awetmuda#uitm#utm#usm#ukm#shakleeCheras#like4like#like4follow#likeforlike#likeforfollow#breakfast#assalamualaikum#fattzura#lokalah#espshaklee#cantik#setkecantikan#sarapan#sayajual
24.01.2019 12:01:49
RAHSIA KULIT GEBU SATU BADAN
-
-
Sekarang nie ramai sangat nak kulit cerah gebu,
RAHSIA KULIT GEBU SATU BADAN - - Sekarang nie ramai sangat nak kulit cerah gebu, nak kulit lebih cantik dan berseri. Tapi tahu tak 1 rahsia terbesar untuk kulit cantik dan gebu adalah dengan SOYA! - - Dengan SOY PROTEIN Shaklee, dapat membantu 🌈 Perbaharui sel kulit 🌈 Mencerah dan menggebu kan kulit 🌈 Mengurangkan jerawat 🌈 Memudarkan parut jerawat dan badan 🌈 Memperbaiki struktur kulit. - - Orang yg amalkan ESP setiap hari memang confirm KULIT CANTIK MULUS! Bukan setakat kulit muka, satu badan GEBU! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 INA (011-36108727) 📱 www.wasap.my/601136108727/ESP - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
24.01.2019 12:00:59
Pengalaman gastrik sampai pengsan

Yang alami saja tahu betapa siksanya gastrik
Pengalaman gastrik sampai pengsan Yang alami saja tahu betapa siksanya gastrik ni. Sakit ! Memang sakit Cuba saja saja ikhtiar dengan ESP. Takda menaruh harapan tinggi sangat tapi tu lah sejak makan ESP dah tak datang datang gastrik tu Alhamdulillah. Barang baik , kualiti baik. ESP tengah ada promo Nak jum whatsapp Sya 0196216890
24.01.2019 11:58:38
Pujaan Hati Kanda Taman Sukma Piala 7j.

Rahsianya?
👑Double Cleansing Aiken Gel
Pujaan Hati Kanda Taman Sukma Piala 7j. Rahsianya? 👑Double Cleansing Aiken Gel Cleanser + Youth Oil Gel Cleanser 👑Nutox Tonee 👑Serum : Garnier + Youth 👑Night Cream Moisturiser Youth Supplement dengan 💃Esp 💃 Vitamin C 💃Coqtrol 💃Vitalea 💃Alfalfa 💃CinchT.💃Collagen 💃Vivix 💃Omegaguard #pujaanhatikanda#shakleemalaysia#espshaklee#vitaminc#Coqtrol#vivix#vivixshaklee#collagen#Omegaguard#youth#youthskincare#dramasangat
24.01.2019 11:55:49
ESP antara rahsia susu badan banyak melimpah ❤❤ Before this Ika pernah janji nak
ESP antara rahsia susu badan banyak melimpah ❤❤ Before this Ika pernah janji nak cerita rahsia susu maintain banyak kan? Haa ni dia ESP yang Ika minum hari-hari memang membantu sangat! Ika ada jer pernah missed ESP tak minum tapi memang beza sangatlah. Susu memang tak sebanyak biasa. Dan tak pekat sangat. Kelebihan susu pekat ni ada lebih banyak khasiat & baby cepat kenyang. Susu pun cepat penuh balik lepas kosongkan. Ika recommend sangat kat korang yang ada masalah susu merudum lepas naik kerja sebab stress & penat or maybe kurang ransangan dari baby, boleh cuba ESP ni 👍😍. Selain dari susu meriah & pekat, korang akan benefits dekat tenaga & kulit sekali tau! Badan tak cepat penat & kulit pun makin sihat ❤ Dapatkan promo ESP bulan ni . ✔ BELI 2 TONG JIMAT 5% ✔ BELI 6 TONG PERCUMA 1 TONG & GET FREE MEMBERSHIP! . @ika.shakleedistributor 📲 013-7549178 #shakleeshahalam#shakleeklang#shakleeselangor#shakleesubangjaya#espshaklee#cashondeliveryshahalam#ikashaklee#vitamin#setkehamilanshaklee#ikhtiarhamil#tambahtenaga#protein#kulitcantik#kulitcerah#parutpudar#susumeriah#milkbooster#beratbadanturun#setkecantikanshaklee
24.01.2019 11:46:52
GOOD NEWS UNTUK PENGGEMAR ESP! 😍

Siapa yang dah lama survey-survey ESP ni or pe
GOOD NEWS UNTUK PENGGEMAR ESP! 😍 Siapa yang dah lama survey-survey ESP ni or pengguna tegar ESP, haa bulan ni memang WAJIB tau dapatkan ESP juga harga ESP bulan ni jauh lagi murah dari harga biasa! Woww 😋😋 . ✨ Nak KULIT CANTIK ✨ ️Nak BADAN MAINTAIN ✨ ️Nak LEBIH BERTENAGA ✨ Nak IKHTIAR HAMIL ✨ Nak BABY GEBUUU ✨ Nak SUSU BADAN BANYAAAAK . InshaaAllah semuanya boleh dengan ESP 💕💕. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Dapatkan promo ESP bulan ni . ✔ BELI 2 TONG JIMAT 5% ✔ BELI 6 TONG PERCUMA 1 TONG & GET FREE MEMBERSHIP! . @ika.shakleedistributor 📲 013-7549178 #shakleeshahalam#shakleeklang#shakleeselangor#shakleesubangjaya#espshaklee#cashondeliveryshahalam#ikashaklee#vitamin#setkehamilanshaklee#ikhtiarhamil#tambahtenaga#protein#kulitcantik#kulitcerah#parutpudar#susumeriah#milkbooster#beratbadanturun#setkecantikanshaklee
24.01.2019 11:44:17
ESP antara rahsia susu badan banyak melimpah ❤❤ Before this Ika pernah janji nak
ESP antara rahsia susu badan banyak melimpah ❤❤ Before this Ika pernah janji nak cerita rahsia susu maintain banyak kan? Haa ni dia ESP yang Ika minum hari-hari memang membantu sangat! Ika ada jer pernah missed ESP tak minum tapi memang beza sangatlah. Susu memang tak sebanyak biasa. Dan tak pekat sangat. Kelebihan susu pekat ni ada lebih banyak khasiat & baby cepat kenyang. Susu pun cepat penuh balik lepas kosongkan. Ika recommend sangat kat korang yang ada masalah susu merudum lepas naik kerja sebab stress & penat or maybe kurang ransangan dari baby, boleh cuba ESP ni 👍😍. Selain dari susu meriah & pekat, korang akan benefits dekat tenaga & kulit sekali tau! Badan tak cepat penat & kulit pun makin sihat ❤ Dapatkan promo ESP bulan ni . ✔ BELI 2 TONG JIMAT 5% ✔ BELI 6 TONG PERCUMA 1 TONG & GET FREE MEMBERSHIP! . @ika.shakleedistributor 📲 013-7549178 #shakleeshahalam#shakleeklang#shakleeselangor#shakleesubangjaya#espshaklee#cashondeliveryshahalam#ikashaklee#vitamin#setkehamilanshaklee#ikhtiarhamil#tambahtenaga#protein#kulitcantik#kulitcerah#parutpudar#susumeriah#milkbooster#beratbadanturun#setkecantikanshaklee
24.01.2019 11:39:57
Lagi #espshaklee 😉

Siapa yang nak rawat masalah kulit dari dalam wajib cuba esp
Lagi #espshaklee 😉 Siapa yang nak rawat masalah kulit dari dalam wajib cuba esp ni. Rasanya sedap, kesannya best!
24.01.2019 11:37:00
Tengoklah akak ni , Makin cerah and berseri muka dia , glowing je nampak kan ? A
Tengoklah akak ni , Makin cerah and berseri muka dia , glowing je nampak kan ? Akak ni consume Set Kecantikan Esp and Vit C je ! 3 bulan jer dah boleh nampak kesan macam tu . Pilihan bijak akak ni 👍🏻 🌸Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : 📞 Sya| http://www.wasap.my/60147197010 📞 Sya | http://www.wasap.my/60147197010 📞 Sya | http://www.wasap.my/60147197010 ⬆ Postage SETIAP HARI ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3PM #shakleewangsamaju#shakleegombak#shakleeeffect#shakleetestimoni#shakleeampang#esp#esptestimoni#espshaklee#espmurah#shakleemurah#shakleecantik#shakleehealthybeauty#shakleesupplements#beautytalk#healthytips#shakleelover
24.01.2019 11:28:07
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - -

HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ -

ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - - HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ - ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱 - FREE POSTAGE 🚗🚗 - - JIMAT DAN BERBALOI SANGAT 😍😍😍 - Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? . Jom atasi dengan Esp Shaklee 💕 . KELEBIHAN ESP: 😍Mencerahkan MUKA & BADAN 😍Awet muda 😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN 😍Pembaharuan kulit 😍Melembapkan kulit 😍Menganjalkan dan menggebukan kulit 😍Memulihkan KEDUTAN 😍Memberi TENAGA 😍Kenyang (boleh KURUS) 😍Milk booster terhebat Wasap 📲 0196836302 utk HARGA PROMO SUPER MURAHH 😍😍 .
24.01.2019 11:26:41
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seper
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Hubungi Ika untuk order dan pertanyaan lanjut. . @ika.shakleedistributor 📲 013-7549178 #shakleeshahalam#shakleeklang#shakleeselangor#shakleesubangjaya#espshaklee#cashondeliveryshahalam#ikashaklee#vitamin#setkehamilanshaklee#ikhtiarhamil#tambahtenaga#protein#kulitcantik#kulitcerah#parutpudar#susumeriah#milkbooster#beratbadanturun#setkecantikanshaklee
24.01.2019 11:25:52
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seper
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein. . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Hubungi Ika untuk order dan pertanyaan lanjut. . @ika.shakleedistributor 📲 013-7549178 #shakleeshahalam#shakleeklang#shakleeselangor#shakleesubangjaya#espshaklee#cashondeliveryshahalam#ikashaklee#vitamin#setkehamilanshaklee#ikhtiarhamil#tambahtenaga#protein#kulitcantik#kulitcerah#parutpudar#susumeriah#milkbooster#beratbadanturun#setkecantikanshaklee
24.01.2019 11:25:23
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - -

HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ -

ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - - HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ - ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱 - FREE POSTAGE 🚗🚗 - - JIMAT DAN BERBALOI SANGAT 😍😍😍 - Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? . Jom atasi dengan Esp Shaklee 💕 . KELEBIHAN ESP: 😍Mencerahkan MUKA & BADAN 😍Awet muda 😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN 😍Pembaharuan kulit 😍Melembapkan kulit 😍Menganjalkan dan menggebukan kulit 😍Memulihkan KEDUTAN 😍Memberi TENAGA 😍Kenyang (boleh KURUS) 😍Milk booster terhebat Wasap 📲 0196836302 utk HARGA PROMO SUPER MURAHH 😍😍 .
24.01.2019 11:24:53
RABUN?? SILAU MATA?? POWER MATA TINGGI SGT?? KATARAK MATA?? RIMAS PAKAI CERMIN M
RABUN?? SILAU MATA?? POWER MATA TINGGI SGT?? KATARAK MATA?? RIMAS PAKAI CERMIN MATA?? . Taraa.. carotomax shaklee kan ada!! . Sape taknak mata cantik kan -bebas dari lens -bebas dari silau -kurang rabun -kurang radang -bercahaya . Dapat plak extra -sel kulit cantik -sel darah cantik -tulang kuat . #carotomaxshaklee si merah dilema sape tak cuba memang rugi. . mata tu aset taw jagalah sebaiknya 😊 . Dapatkan segera dgn Harga Super Jimat! 🔥. Whatsapp 📲0196836302 utk info lanjut #shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleeampang#shakleeklang#shakleeshahalam#shakleehargastudent#shakleemeru#shakleepromosi#espshaklee#vitamincshaklee#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#espshakleemurah#espshaklee#espshakleemurah#espmurah#carotomaxshakleemurah#shakleecheras#carotomaxshaklee#shakleeterengganu#shakleekl#shakleebangi#shakleepuncakalam#shakleesungaibuloh
24.01.2019 11:23:57
Shaklee sangat teliti dengan kesihatan kita tambah2 lagi dalam pengekalan tenaga
Shaklee sangat teliti dengan kesihatan kita tambah2 lagi dalam pengekalan tenaga! 🤗. . Semua orang perlukan tenaga betol tak? Tapi nak kekalkan tenaga sepanjang hari sangat susah kan. . So Shaklee produce 1 produk yang sangat terjamin dan berkualiti untuk kita semua 😍. . Apa dia? . . Semestinya ESP Soy Protein! . . Hampa akan rasa bertenaga dan glowing ja sepanjang hari for sure!. . Esp juga akan kurangkan paras gula dan kolestrol tau😉. . Lelaki dan wanita boleh consume.😎. . nak tanya apa2 ka? meh lerr wasap/call 👉🏻 0125462028 #salammaghrib#codshakleekulim#shakleecodkulim#shakleekedah#shakleepenang#testimoniesp#espshaklee#berkesan#shakleebagus#shakleeeffects#shakleetestimoni#shakleelovers#setslimmingshaklee#setkurusshaklee#turunkanberat#setkulitcerahshaklee#setkecantikanshaklee#espshaklee#vitamincshaklee#vitamineshaklee#shakleereadystock#shakleeseluruhmalaysia#shakleecodsetapak#shakleedanaukota#shakleesetapak#shakleewangsamaju#shakleegombak#shakleeklang#shakleekualalumpur#shakleepenang#shakleeterengganu
24.01.2019 11:23:27
Testimoni Vitamin C Shaklee 😍
.
.
Jom kite tengok apa yang best sangat dengan Vi
Testimoni Vitamin C Shaklee 😍 . . Jom kite tengok apa yang best sangat dengan Vitamin C Shaklee ni ♥️ . ✅Membentuk Kolagen - Vitamin C membantu merangsang pembentukan kolagen. . ✅ Kolagen merupakan sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Maka mampu mengurangkan kedutan dan menghalang otot menjadi lembik. . ✅ Meningkatkan Sistem Imun Badan - Vitamin C membantu sel darah merah yang sihat untuk menyerap zat besi dengan lebih baik. _ 💕Ianya juga membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. _ 💕Menguatkan sistem imun _ 💕Mengurangkan asthma dan alergi hidung dan kulit. _ 💕Menyingkatkan waktu pemulihan ketika sakit. . ✅ Vitamin C juga mampu membantu mengurangkan simptom sakit yang lebih serius seperti pneumonia dan jangkitan paru-paru. . ✅ Memerangi Kanser - Vitamin C merupakan antioksida yang berkuasa meningkatkan interferon semulajadi badan. - - 📲 For best consultation and cara makan yg betul, whatsapp Liza di 0177112604 😊
24.01.2019 11:22:19
Esp untuk siapa?  Untuk mereka yg nak dapatkan kulit yg sihat, rawat masalah jer
Esp untuk siapa? Untuk mereka yg nak dapatkan kulit yg sihat, rawat masalah jerawat,parut,kulit kusam, kulit berminyak dan sunburnt! Siapa consume ESP mesti kulit akan gebu and cerah je tau 😍 . 7 hari je lagi promosi esp 😭😭 . Cepat tekan link dekat bio kalau nak contact mie dekat whatsapp direct 😊 . Bulan ni tersangat-sangat murah!Nanti takkan dapat dah harga semurah bulan ni tau😭 . CEPAT KORANG GRAB BULAN NI! . @beautynurmie . #espshaklee#shakleebynurmie#shakleepromosi
24.01.2019 11:18:58
APA ITU ESP🧐?
👉🏻ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. Bayangkan se
APA ITU ESP🧐? 👉🏻ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. Bayangkan sel-sel yang halus tu dapat makanan yang elok, sihat & semula jadi. In Shaa Allah dengan izin Allah effect dia akan pergi ke seluruh tubuh badan, kulit jadi cantik, sihat, bertenaga & banyak lagi. . . TAPI, macam mana kalau tak cukup protein? Apa yg akan berlaku🤔? 👉🏻Kalau tak cukup protein, badan kita akan terasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar. 👉🏻Boleh akibat gastrik. 👉🏻Kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening. 👉🏻Punca ulser perut + ulser usus. 👉🏻Luka lambat sembuh akhirnya berparut. 👉🏻Ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur. 👉🏻Antibodi tak kuat. 👉🏻Bila kurang protein, badan tak boleh lawan penyakit yang datang sebab kurang ketahanan. . . Pilihlah ESP sebagai sumber protein semulajadi anda👍🏻. PROMOSI jimat sehingga lebih RM30😱! Wowwww bukan biasa-biasa PROMO kali ni kan? Stock dah tinggal sikit, siapa nak order meh WS Farah🤳🏻 . . 📲 : www.wasap.my/60134021408 . . #esp#espshaklee#espmurah#esporiginal#esppromo#promoesp#saleesp#espsale#espshakleemurah#espshakleeoriginal#espshakleepromo#energizingsoyprotein#energizingsoyproteinshaklee#energizingsoyproteinshakleemurah#energizingsoyproteinmalaysia#energizingsoyproteinshakleeoriginal#espshakleeselangor#espshakleesepang#espshakleenilai#espshakleeklia#espshakleekotawarisan#espshakleebbst#supplementshaklee#vitaminshaklee#codshaklee#shaklee#shakleemalaysia#shakleeselangor#shakleesepang#shakleebbst
24.01.2019 11:17:28
APA ITU ESP🧐?
👉🏻ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. Bayangkan se
APA ITU ESP🧐? 👉🏻ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. Bayangkan sel-sel yang halus tu dapat makanan yang elok, sihat & semula jadi. In Shaa Allah dengan izin Allah effect dia akan pergi ke seluruh tubuh badan, kulit jadi cantik, sihat, bertenaga & banyak lagi. . . TAPI, macam mana kalau tak cukup protein? Apa yg akan berlaku🤔? 👉🏻Kalau tak cukup protein, badan kita akan terasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar. 👉🏻Boleh akibat gastrik. 👉🏻Kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening. 👉🏻Punca ulser perut + ulser usus. 👉🏻Luka lambat sembuh akhirnya berparut. 👉🏻Ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur. 👉🏻Antibodi tak kuat. 👉🏻Bila kurang protein, badan tak boleh lawan penyakit yang datang sebab kurang ketahanan. . . Pilihlah ESP sebagai sumber protein semulajadi anda👍🏻. PROMOSI jimat sehingga lebih RM30😱! Wowwww bukan biasa-biasa PROMO kali ni kan? Stock dah tinggal sikit, siapa nak order meh WS Farah🤳🏻 . . 📲 : www.wasap.my/60134021408 . . #esp#espshaklee#espmurah#esporiginal#esppromo#promoesp#saleesp#espsale#espshakleemurah#espshakleeoriginal#espshakleepromo#energizingsoyprotein#energizingsoyproteinshaklee#energizingsoyproteinshakleemurah#energizingsoyproteinmalaysia#energizingsoyproteinshakleeoriginal#espshakleeselangor#espshakleesepang#espshakleenilai#espshakleeklia#espshakleekotawarisan#espshakleebbst#supplementshaklee#vitaminshaklee#codshaklee#shaklee#shakleemalaysia#shakleeselangor#shakleesepang#shakleebbst
24.01.2019 11:17:19
APA ITU ESP🧐?
👉🏻ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. Bayangkan se
APA ITU ESP🧐? 👉🏻ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. Bayangkan sel-sel yang halus tu dapat makanan yang elok, sihat & semula jadi. In Shaa Allah dengan izin Allah effect dia akan pergi ke seluruh tubuh badan, kulit jadi cantik, sihat, bertenaga & banyak lagi. . . TAPI, macam mana kalau tak cukup protein? Apa yg akan berlaku🤔? 👉🏻Kalau tak cukup protein, badan kita akan terasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar. 👉🏻Boleh akibat gastrik. 👉🏻Kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening. 👉🏻Punca ulser perut + ulser usus. 👉🏻Luka lambat sembuh akhirnya berparut. 👉🏻Ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur. 👉🏻Antibodi tak kuat. 👉🏻Bila kurang protein, badan tak boleh lawan penyakit yang datang sebab kurang ketahanan. . . Pilihlah ESP sebagai sumber protein semulajadi anda👍🏻. PROMOSI jimat sehingga lebih RM30😱! Wowwww bukan biasa-biasa PROMO kali ni kan? Stock dah tinggal sikit, siapa nak order meh WS Farah🤳🏻 . . 📲 : www.wasap.my/60134021408 . . #esp#espshaklee#espmurah#esporiginal#esppromo#promoesp#saleesp#espsale#espshakleemurah#espshakleeoriginal#espshakleepromo#energizingsoyprotein#energizingsoyproteinshaklee#energizingsoyproteinshakleemurah#energizingsoyproteinmalaysia#energizingsoyproteinshakleeoriginal#espshakleeselangor#espshakleesepang#espshakleenilai#espshakleeklia#espshakleekotawarisan#espshakleebbst#supplementshaklee#vitaminshaklee#codshaklee#shaklee#shakleemalaysia#shakleeselangor#shakleesepang#shakleebbst
24.01.2019 11:16:35
RABUN?? SILAU MATA?? POWER MATA TINGGI SGT?? KATARAK MATA?? RIMAS PAKAI CERMIN M
RABUN?? SILAU MATA?? POWER MATA TINGGI SGT?? KATARAK MATA?? RIMAS PAKAI CERMIN MATA?? . Taraa.. carotomax shaklee kan ada!! . Sape taknak mata cantik kan -bebas dari lens -bebas dari silau -kurang rabun -kurang radang -bercahaya . Dapat plak extra -sel kulit cantik -sel darah cantik -tulang kuat . #carotomaxshaklee si merah dilema sape tak cuba memang rugi. . mata tu aset taw jagalah sebaiknya 😊 . Dapatkan segera dgn Harga Super Jimat! 🔥. Whatsapp 📲0196836302 utk info lanjut #shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleeampang#shakleeklang#shakleeshahalam#shakleehargastudent#shakleemeru#shakleepromosi#espshaklee#vitamincshaklee#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#espshakleemurah#espshaklee#espshakleemurah#espmurah#carotomaxshakleemurah#shakleecheras#carotomaxshaklee#shakleeterengganu#shakleekl#shakleebangi#shakleepuncakalam#shakleesungaibuloh
24.01.2019 11:15:54
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - -

HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ -

ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - - HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ - ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱 - FREE POSTAGE 🚗🚗 - - JIMAT DAN BERBALOI SANGAT 😍😍😍 - Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? . Jom atasi dengan Esp Shaklee 💕 . KELEBIHAN ESP: 😍Mencerahkan MUKA & BADAN 😍Awet muda 😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN 😍Pembaharuan kulit 😍Melembapkan kulit 😍Menganjalkan dan menggebukan kulit 😍Memulihkan KEDUTAN 😍Memberi TENAGA 😍Kenyang (boleh KURUS) 😍Milk booster terhebat Wasap 📲 0196836302 utk HARGA PROMO SUPER MURAHH 😍😍 .
24.01.2019 11:15:01
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - -

HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ -

ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - - HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ - ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱 - FREE POSTAGE 🚗🚗 - - JIMAT DAN BERBALOI SANGAT 😍😍😍 - Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? . Jom atasi dengan Esp Shaklee 💕 . KELEBIHAN ESP: 😍Mencerahkan MUKA & BADAN 😍Awet muda 😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN 😍Pembaharuan kulit 😍Melembapkan kulit 😍Menganjalkan dan menggebukan kulit 😍Memulihkan KEDUTAN 😍Memberi TENAGA 😍Kenyang (boleh KURUS) 😍Milk booster terhebat Wasap 📲 0196836302 utk HARGA PROMO SUPER MURAHH 😍😍 .
24.01.2019 11:09:34
TANDA - TANDA KEKURANGAN VITAMIN C
.
🌹Luka lambat sembuh
🌹Mudah stress
.
🌹Gusi s
TANDA - TANDA KEKURANGAN VITAMIN C . 🌹Luka lambat sembuh 🌹Mudah stress . 🌹Gusi selalu berdarah 🌹Mudah demma dan selesema 🌹Muka nampak tua dari usia . 🌹Kulit mudah berjerawat 🌹Kulit kusam dan tak bermaya - - 📲 For best consultation, whatsapp Liza di 0177112604 😊
24.01.2019 11:07:38
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - -

HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ -

ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱
🔥PROMOSI ESP MURAH🔥 - - - HARGA PALING JIMATTTT ❗❗❗ - ESP HARGA MURAH MURAH 😱😱 - FREE POSTAGE 🚗🚗 - - JIMAT DAN BERBALOI SANGAT 😍😍😍 - Masalah jerawat? Kulit berparut dan berminyak? Kulit kusam dan berjeragat? Nak kulit gebu dan flawless? . Jom atasi dengan Esp Shaklee 💕 . KELEBIHAN ESP: 😍Mencerahkan MUKA & BADAN 😍Awet muda 😍Menghilangkan bekas JERAWAT, PARUT, JERAGAT, SUNBURN 😍Pembaharuan kulit 😍Melembapkan kulit 😍Menganjalkan dan menggebukan kulit 😍Memulihkan KEDUTAN 😍Memberi TENAGA 😍Kenyang (boleh KURUS) 😍Milk booster terhebat Wasap 📲 0196836302 utk HARGA PROMO SUPER MURAHH 😍😍 .
24.01.2019 11:00:18
Next
loading