Instagram tag esppromo

Alhamdulillah setel borongan #teamERG harini. Belum campur order Puteri Fd

Nak
Alhamdulillah setel borongan #teamERG harini. Belum campur order Puteri Fd Nak terpatah bahu den nasib lah Zue Zulaiha tolong angkatkan jugak. Balik kene telan #ostematrix kasi hilang lenguh badan. Tq yang support kami harini 💋❤️ Lots of luv 💕 Kak Pod Senior Supervisor Shaklee #kakpodjourney#bisneswitherg#shakleemurah#shaklee#shakleeselangor#shakleekl#shakleeklang#shakleepuchong#shakleemalaysia#esppromo#espshaklee#openprotege#agentwanted
22.01.2019 07:41:02
KENAPA ANDA WAJIB CUBA CONSUME ESP SHAKLEE ? .
.
Khusus untuk anda yang inginkan
KENAPA ANDA WAJIB CUBA CONSUME ESP SHAKLEE ? . . Khusus untuk anda yang inginkan : . . ➡Nak KULIT CANTIK ➡Nak BADAN MAINTAIN ➡Nak LEBIH BERTENAGA ➡Nak IKHTIAR HAMIL ➡Nak BABY GEBUUU ➡Nak SUSU BADAN BANYAAAAK . . InshaaAllah semuanya dengan ESP 💕💕. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya . . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein . . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Hubungi saya menerusi DM / whatsapp untuk order dan pertanyaan lanjut 😊 . . Miza 014-5314651 😍 #shaklee#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#shakleecodkuantan#esppromo#esphargamurah#espshaklee#espshakleemurah
22.01.2019 07:32:34
Advertisement
KENAPA ANDA WAJIB CUBA CONSUME ESP SHAKLEE ? .
.
Khusus untuk anda yang inginkan
KENAPA ANDA WAJIB CUBA CONSUME ESP SHAKLEE ? . . Khusus untuk anda yang inginkan : . . ➡Nak KULIT CANTIK ➡Nak BADAN MAINTAIN ➡Nak LEBIH BERTENAGA ➡Nak IKHTIAR HAMIL ➡Nak BABY GEBUUU ➡Nak SUSU BADAN BANYAAAAK . . InshaaAllah semuanya dengan ESP 💕💕. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya . . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein . . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Hubungi saya menerusi DM / whatsapp untuk order dan pertanyaan lanjut 😊 . . Miza 014-5314651 😍 #shaklee#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#shakleecodkuantan#esppromo#esphargamurah#espshaklee#espshakleemurah
22.01.2019 07:32:27
KENAPA ANDA WAJIB CUBA CONSUME ESP SHAKLEE ? .
.
Khusus untuk anda yang inginkan
KENAPA ANDA WAJIB CUBA CONSUME ESP SHAKLEE ? . . Khusus untuk anda yang inginkan : . . ➡Nak KULIT CANTIK ➡Nak BADAN MAINTAIN ➡Nak LEBIH BERTENAGA ➡Nak IKHTIAR HAMIL ➡Nak BABY GEBUUU ➡Nak SUSU BADAN BANYAAAAK . . InshaaAllah semuanya dengan ESP 💕💕. . 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya . . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: . . SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM . . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein . . Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Mempercepat penyembuhan luka . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah . ✅ Menyihatkan kuku & rambut . ✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan . . Hubungi saya menerusi DM / whatsapp untuk order dan pertanyaan lanjut 😊 . . Miza 014-5314651 😍 #shaklee#shakleemalaysia#shakleemurahmalaysia#shakleecodkuantan#esppromo#esphargamurah#espshaklee#espshakleemurah
22.01.2019 07:32:16
❤Promo ESP❤

1 Januari - 31 Januari 2019

ESP adalah makanan yg lazat yg kaya de
❤Promo ESP❤ 1 Januari - 31 Januari 2019 ESP adalah makanan yg lazat yg kaya dengan kalsium dan protein. Setiap hidangan membekalkan 14g protein berasaskan tumbuhan yg rendah lemak dan rendah gula. ESP ni sesuai untuk ✔Lelaki dan wanita ✔Warga emas ✔Ibu hamil ✔Ibu berpantang/menyusu. ✔Yg ada gastrik. Kebaikan ESP ✔Membantu beri tenaga sepanjang hari. ✔Kenyang dalam masa yg lama. ✔Membantu kawal selera makan. Berat badan cepat turun. ✔Mencerahkan kulit secara semulajadi. Kulit jadi halus dan gebu. ✔Membantu melegakan ketidakselesaan perut akibat gastrik. ✔Membantu perkembangan bayi dalam kandungan. ✔Memeriahkan susu ibu. Bayi jadi cepat kenyang. Jom dapatkan ESP dengan harga yg murah giler! #byatiqahjusoh http://www.wasap.my/60129395473 #sayajualshaklee#shakleelover#byatiqahjusoh#shakleekualaberang#shakleemarang#shakleebesut#shakleekemaman#shakleesetiu#sahkleedungun#shakleeterengganu#promoesp#espmurah#esppromo#sihat#cantik#kurus#skin#kulit#love
22.01.2019 07:08:01
Advertisement
Lepas tidokan baby NF pam susu pulak

Alhamdulillah sekali pam sebanyak ni
susu
Lepas tidokan baby NF pam susu pulak Alhamdulillah sekali pam sebanyak ni susu pekat,susu banyak Baby NF Kenyang sampai tido dengan lena ESP membantu jadikan kita awet muda, kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri Selain tu dapat menghilangkan parut jerawat yang disebabkan kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati I love ESP sampai sekarang😊 #ESPpromo#espmurah#espsedapsangat#espsedapberkhsiat#healthy#supplement#breastfeedingmom#breastmilk#susubadanmeriah#susupekat#setmenyusushaklee#shaklee#shakleeeffect#shakleeenstek#shakleelabujohnson#shakleepolitekniknilai
22.01.2019 07:05:42
Alhamdulillah setel borongan #teamERG harini. Belum campur order Puteri Fd

Nak
Alhamdulillah setel borongan #teamERG harini. Belum campur order Puteri Fd Nak terpatah bahu den nasib lah Zue Zulaiha tolong angkatkan jugak. Balik kene telan #ostematrix kasi hilang lenguh badan. Tq yang support kami harini 💋❤️ Lots of luv 💕 Kak Pod Senior Supervisor Shaklee #kakpodjourney#bisneswitherg#shakleemurah#esppromo#espshaklee#openprotege#agentwanted
22.01.2019 06:46:49
Antara manfaat Ostematrix.
. 🌻Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang si
Antara manfaat Ostematrix. . 🌻Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat. 🌻Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh). 🌻Memulihkan kekejangan, kebas - kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy). 🌻Meringankan stress - mengelakkan gejala mudah meradang dan murung. 🌻Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal. 🌻Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air) 🌻Membantu kekal bertenaga dan bersemangat walapun sibuk dengan urusan seharian(terutama bagi mereka yang bekerja) 🌻Membantu dalam mengatasi sembelit . . Berminat bole DM / Whatsapp Fazira 📲 017-7330514 😉😉 . . #shaklee#fazirashaklee#esppromo#setkecantikanshaklee#shakleee2019
22.01.2019 06:42:37
TESTIMONI ❤️
-
Alhamdulillah, selepas amalkan Supplement Kecantikan Shaklee seca
TESTIMONI ❤️ - Alhamdulillah, selepas amalkan Supplement Kecantikan Shaklee secara konsisten, nampak perubahan pada kulit sangat 😍 cantikkk!! - - Antara khasiat pada Set Basic Kecantikan :- 🍄 Mencerahkan kulit secara sekata. 🍄 Membantu menghilangkan jeragat & jerawat. 🍄 Menjadikan kulit lebih halus & cerah gebu. 🍄 Membantu mengekalkan kulit yang awet muda. 🍄 Mengawal masalah kulit berminyak. 🍄 Mengecilkan pori muka. 🍄 Menampakkan wajah lebih muda dari usia. 🍄 Menghilangkan kedut, parut jerawat & jeragat. 🍄 Mengatasi masalah kulit kering. 🍄 Kulit kelihatan glowing. 🍄 Merawat kulit sunburn. - - InsyaAllah kalau kita ambil secara consistent, dapat hasil yang best mesti kita rasa happy kan? Siapa yang mengalami masalah jerawat atau kecantikan boleh terus whatsapp Diyana untuk kongsi cerita, insyaAllah Diyana guide sampai berjaya 😘 - - @supplement.bydiyana | 017.296.7807 COD Sekitar KUALA LUMPUR | AMPANG
22.01.2019 06:19:14
Advertisement
Untuk yang mengalami masalah skin berjerawat, kulit kusam, sunburn, berminyak at
Untuk yang mengalami masalah skin berjerawat, kulit kusam, sunburn, berminyak atau apa sahaja. Tapi budget tak terlalu banyak, Diyana highly recommend untuk amik set basic kecantikan iaitu ESP + VITAMIN C. - - Dua produk nie sangat bagus untuk yang under budget & tahan lebih lama. - - ESP tahan 2 bulan VITAMIN C tahan 6 bulan - - Jimat & berbaloi sangat kan!! - - @supplement.bydiyana | 017.296.7807 COD Sekitar KUALA LUMPUR | AMPANG
22.01.2019 06:14:12
Harini saya share resepi smoothie strawberry ESP shake yang sangat sedap tapi bu
Harini saya share resepi smoothie strawberry ESP shake yang sangat sedap tapi buat korang kurus pulak tu. Sempena promosi ESP, jemput tgk video ni. Kebaikan ESP: -tingkatkan metabolism untuk bakar kalori. Kuruskan badan. -Turunkan kolesterol. -Anjalkan kulit menggelebeh. -Lebatkan rambut. -gebu dan cerahkan kulit. -Kawal selera makan. -Tahan kenyang lama. -Hilangkan parut. -Pekatkan susu. -Sembuhkan luka bersalin atau lepas pembedahan. Promo! Promo!! Dm jika berminat. #esppromo#espmurah#nakkurus#nakcantik#nakkulitgebu
22.01.2019 05:56:21
Apa yang best tentang ESP:-
.
🌸mengandungi protein yang lengkap kesemua kumpulan
Apa yang best tentang ESP:- . 🌸mengandungi protein yang lengkap kesemua kumpulan amino acid untuk pembentukan sel dan tisu badan . 🌸Jadikan kulit cantik dan parut hilang . 🌸Badan bertenaga . 🌸Mengandungi kalsium untuk pembentukan tulang . 🌸Mempunyai B complex untuk tenaga . Adakah Soya ESP merbahaya?? Tidak. Soya ESP diperbuat dari soya berkualiti tinggi yang ditanam sendiri di ladang milik syarikat Shaklee, bawah pengawasan ahli botani, tanpa penglibatan racun serangga . Ia adalah soya asli yang tidak melibatkan pengubahan genetik soya . Tiada side effect. Selamat digunakan. Halal dan bersih. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Diluluskan oleh KKM . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR Follow @healthybeauty.aqilah 📲 01112510594 - Aqilah . #ryg#shaklee#espxpromo#esppromo#espcantiksihat#espenergybooster#espsedap#espsoyprotein#espshake#shakleebest#shakleeorganic#shakleeeffect#shakleealorsetar#shakleependang#shakleepokoksena#shakleekuburpanjang#shakleemalaysia#duitpoketrm1500#bisneswithTFG#bisnesdenganRSA#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda
22.01.2019 05:46:07
ESP for radiant and healthy skin!♥️ #ESPsoyprotein
#ESPpromo
#healthywithmissg
ESP for radiant and healthy skin!♥️ #ESPsoyprotein#ESPpromo#healthywithmissg#lowGI...more
22.01.2019 05:21:35
Advertisement
BAGAIMANA PROTEIN MEMBANTU UNTUK MENCANTIKKAN KULIT?

Salah satu kepentingan pro
BAGAIMANA PROTEIN MEMBANTU UNTUK MENCANTIKKAN KULIT? Salah satu kepentingan protein untuk kecantikan kulit ialah untuk membina sel sel kulit yang baru atau "baby skin" yang sihat ❤️ Cycle kulit kita nih lebih kurang sama macam period jugak, 28 hari. So kalau you tak cukup protein intake itu yang kulit jadi kusam sebab sel sel kulit baru you kekurangan blok asas yang paling penting iaitu protein. Bila protein tak cukup, ditambah dengan sel kulit yang dah kena attack dengan radikal bebas daripada sinaran matahari, itu yang macam macam masalah kulit akan mula timbul satu persatu. Protein nih laa yang dapat membantu untuk membaiki sel sel kulit yang sedia ada. Nampak tak kepentingan protein sekarang nih? Haa nih la salah satu rahsia kulit nampak sentiasa cerah berseri, lebih sihat dan muda 😊 More info, boleh whatsapp terus okayh. PROMO ESP tinggal 9 hari jer lagi! 📱www.wasap.my/60137841415/esp
22.01.2019 05:16:08
BAGAIMANA PROTEIN MEMBANTU UNTUK MENCANTIKKAN KULIT?

Salah satu kepentingan pro
BAGAIMANA PROTEIN MEMBANTU UNTUK MENCANTIKKAN KULIT? Salah satu kepentingan protein untuk kecantikan kulit ialah untuk membina sel sel kulit yang baru atau "baby skin" yang sihat ❤️ Cycle kulit kita nih lebih kurang sama macam period jugak, 28 hari. So kalau you tak cukup protein intake itu yang kulit jadi kusam sebab sel sel kulit baru you kekurangan blok asas yang paling penting iaitu protein. Bila protein tak cukup, ditambah dengan sel kulit yang dah kena attack dengan radikal bebas daripada sinaran matahari, itu yang macam macam masalah kulit akan mula timbul satu persatu. Protein nih laa yang dapat membantu untuk membaiki sel sel kulit yang sedia ada. Nampak tak kepentingan protein sekarang nih? Haa nih la salah satu rahsia kulit nampak sentiasa cerah berseri, lebih sihat dan muda 😊 More info, boleh whatsapp terus okayh. PROMO ESP tinggal 9 hari jer lagi! 📱www.wasap.my/60137841415/esp
22.01.2019 05:12:15
Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP?
.
☘️Nak KURUS : ESP kaw
Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? . ☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama . ☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu . ☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat . ☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . ☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda . ☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak . Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP . Berminat nak dapatkan ESP ? Whatsapp /DM Fazira sekarang. Harga istimewa untuk 5 orang sahaja 🌟 . Whatsapp Fazira 📲 017-7330514 . . #shaklee#fazirashaklee#esppromo#setkecantikanshaklee#shakleee2019
22.01.2019 05:09:58
Sebelum lunch
Take ESP and Alfalfa

Yummy yummy yummy

Nak dapatkan freegift
Bol
Sebelum lunch Take ESP and Alfalfa Yummy yummy yummy Nak dapatkan freegift Boleh saja.. PM saya jer Atau clik link http://Cikleapengedar.wasap.my #shakleeeffectbyElham#shaklee#esppromo#shakleeeffect#espShaklee#igwaveprojek#cikgu#studentnurse#hyperactive#matrikulasi#uitm#uitmmelaka#ukm#uum#penang#shahalam#ibuhamil#incomesehingga2000
22.01.2019 04:29:38
.
=========
🌹ESP 🌹
=========
.
Tubuh badan kita dari hujung rambut sampai hujung
. ========= 🌹ESP 🌹 ========= . Tubuh badan kita dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki sememangnya terdiri daripada PROTEIN. . Protein ni ibarat batu bata yang diperlukan untuk membina sebuah rumah. So bayangkan betapa pentingnya protein ini pada tubuh badan kita. . Jika protein tidak mencukupi mula la badan mudah lesu, muka makin kusam, rambut mudah gugur dan kulit kering kontang 😁 . 🍀 Rambut dan kuku dihasilkan oleh Protein yang dipanggil Alpha-Keratin. . . 🍀 Darah dihasilkan oleh protein yang dipanggil Hemoglobin. . 🍀 Otot dibina oleh Actin dan Myosin. . 🍀️ Enzyme dalam badan terdiri daripada protein. Sel kulit terbina daripada protein. . Sebab itu lah kita memerlukan sumber protein yang CUKUP dalam badan. . Dan semestinya ESP lah yang terbaik kerana ianya mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. . ❤️Nak kulit cantik ❤️Nak rambut cantik ❤️Nak badan cantik ❤️Nak otak cerdas ❤️Nak badan bertenaga dan sihat . Silalah ambil protein yang lengkap dan semestinya daripada ESP 👍 . Sekarang ESP tengah promo🎉 . ===================== ESP TWIN PACK 5% OFF . ESP BUY 6 FREE 1 + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + CASH REBATE ====================== . ***************************** . 📲 Berminat nak order atau ada pertanyaan? . 📲 DM atau Whatsapp Ayu di 019-3315526 📲 Klik bio @my_beautyholic . ******************************
22.01.2019 04:09:29
BASIC FOR BEAUTY 😍
-
-
ESP & Vitamin C adalah produk paling top dalam jualan yan
BASIC FOR BEAUTY 😍 - - ESP & Vitamin C adalah produk paling top dalam jualan yang menjadi kegilaan orang ramai. - - Manfaat & kebaikan ESP:- 🌸 Beri lebih bertenaga. 🌸 Melicinkan & mencerahkan kulit dengan sekata. 🌸 Mengawal selera makan (bagus utk siapa yg ingin kurangkan berat badan) 🌸 Mencantikkan body shape. 🌸 Kulit kelihatan lebih "glowing" 🌸 Mengurangkan pertumbuhan jerawat. 🌸 Memudarkan parut/jeragat. 🌸 Menguatkan tulang. 🌸 Mengatasi masalah gastrik. - - Kebaikan & Manfaat Sustained Release Vita-C Plus:- 🍊 Merangsang pembentukan kolagen. 🍊 Membantu mengekalkan kulit yang awet muda. 🍊 Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu. 🍊 Memperbaiki sistem pendarahan. 🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi. 🍊 Memberikan tenaga. 🍊 Mengekalkan kolestrol yang sihat. 🍊 Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal. 🍊 Mengawal masalah kulit berminyak. 🍊 Mengecilkan pori muka. 🍊 Merawat kulit sunburn. - - Dua produk nie jika diamalkan dengan konsisten akan dapat effect extra beauty taw! 😍 - - @supplement.bydiyana | 017.296.7807 COD Sekitar KUALA LUMPUR | AMPANG
22.01.2019 03:51:14
.
===========================
🌹SIAPAKAH YANG PERLUKAN LEBIH PROTEIN 🌹
==========
. =========================== 🌹SIAPAKAH YANG PERLUKAN LEBIH PROTEIN 🌹 =========================== . Tubuh badan kita dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki sememangnya terdiri daripada PROTEIN. . ====================== ESP TWIN PACK 5% OFF . ESP BUY 6 FREE 1 + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + CASH REBATE ====================== . **************************** . 📲 Berminat nak order atau ada pertanyaan? . 📲 DM atau Whatsapp Ayu di 019-3315526 📲 Klik bio @my_beautyholic . **************************** .
22.01.2019 03:35:17
ESP SI ENERGY BOOSTER
.
Bukan tenaga je dapat, tapi kulit pun cantik sekali.
.
#
ESP SI ENERGY BOOSTER . Bukan tenaga je dapat, tapi kulit pun cantik sekali. . #energybooster#esppromo#murahsangat#kulitcantik#penatkerja#tipskekalcantik#tipskekalbertenaga
22.01.2019 03:33:26
Sedapnya resepi esp ni!!
.
Untungnya yang grab promo bulan ni, ada yang siap bua
Sedapnya resepi esp ni!! . Untungnya yang grab promo bulan ni, ada yang siap buat stok masa ramadhan nanti tau. . Nak grab juga? Klik je link di bio tu tau . #esppromo#murahnyaesp#kulitcantik#kulitgebu#milkbooster#shakleebandarputeri#shakleebangi#shakleenilai#shakleebukitmahkota#iloveesp#espshaklee
22.01.2019 03:31:15
.
Kebaikan ESP:
💖Jadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri.
💖Dapat bant
. Kebaikan ESP: 💖Jadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. 💖Dapat bantu hilangkan parut jerawat. 💖Beri tenaga berpanjangan dan jadikan badan semakin sihat & kurang keletihan. 💖Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur. 💖Beri rasa kenyang yang lama sekaligus membantu berat badan. 💖Sokong kesihatan imunisasi badan. . Kebaikan vitamin-C: 💚Baik untuk imunisasi & daya tahan badan. 💚Kurangkan simptom demam. 💚Mengatasi masalah jerawat pasir & degil. 💚Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung. 💚Membantu penghasilan kolegen dalam badan. 💚Mengurangkan kesan 'sunburn'. . Kebaikan vitamin-E 💙Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit 💙Meningkatkan daya pertahanan 💙Membantu kesihatan otak, kulit dan mata. 💙Menghilangkan parut jerawat 💙Kekalkan awet muda . Sebarang pertanyaan & order boleh terus whatsapp / DM Fazira ya . 📲. www.wasap.my/60177330514/shakleepromojan2019 . . #shaklee#fazirashaklee#esppromo#setkecantikanshaklee#shakleee2019
22.01.2019 03:23:03
Dapatkan kulit vebas jewarat dan cantik gebu dengan minum. ESP setiap hari.

Bol
Dapatkan kulit vebas jewarat dan cantik gebu dengan minum. ESP setiap hari. Boleh minum dan buat masker. Kami akan share resipi best best untuk korang. Pm kak pod di bio okeyy 😘❤️💋🌹 #testimoniesp#kukitcantik#shakleeeffect#ctdk#mirafilzah#lisasurihani#ctdk#cantik#bebasjerawat#espmurah#esppromo#bazarpaknil#shaklee#cantik#jerawathilang#jerawat#shakleeselangor#shakleeMalaysia
22.01.2019 03:20:33
Start your day with ESP 💋❤️🌹 #espmurah
#esppromo
#kulitcantik
#shakleemurah
#esp
22.01.2019 03:12:03
ESP bantu wanita jadi bertenaga, sihat dan hebat!!! #espshaklee
#esppromo
#espmu
ESP bantu wanita jadi bertenaga, sihat dan hebat!!! #espshaklee#esppromo#espmurah#esp#codshaklee#posseluruhmalaysia
22.01.2019 02:57:47
WANITA NI KENE SELALU KUAT DAN SIHAT!! Betul tak ape kak pod cakap?

Sebab tangg
WANITA NI KENE SELALU KUAT DAN SIHAT!! Betul tak ape kak pod cakap? Sebab tanggungjawab kite besar. Nak setelkan keluarga, anak, suami Belum lagi nak bantu suami setelkan komitmen lepastu hal dapur, keperluan keluarga Dari kite celik dari tidur sampailah kite tutup mata, kite mesti kuat Sebab takde orang lain tahu sekuat mana seorang wanita ni. Hanya diri sendiri Jadi kekal Bertenaga dan sihat dengan minum ESP yanh satu tong boleh tahan 2-3bulan. Jimat sangat dari minum STARBUCKS setiap hari 🤣😅 ESP promo bulan ni wahai seluruh wanita yang inginkan tenaga dan kesihatan ditahap optimum. Www.wasap.my/60149630765 #kakpodjourney#espmurah#esppromo#espshaklee#esp#bertenaga#sihat#sarapanpantas
22.01.2019 02:55:40
WANITA NI KENE SELALU KUAT DAN SIHAT!! Betul tak ape kak pod cakap?

Sebab tangg
WANITA NI KENE SELALU KUAT DAN SIHAT!! Betul tak ape kak pod cakap? Sebab tanggungjawab kite besar. Nak setelkan keluarga, anak, suami Belum lagi nak bantu suami setelkan komitmen lepastu hal dapur, keperluan keluarga Dari kite celik dari tidur sampailah kite tutup mata, kite mesti kuat Sebab takde orang lain tahu sekuat mana seorang wanita ni. Hanya diri sendiri Jadi kekal Bertenaga dan sihat dengan minum ESP yanh satu tong boleh tahan 2-3bulan. Jimat sangat dari minum STARBUCKS setiap hari 🤣😅 ESP promo bulan ni wahai seluruh wanita yang inginkan tenaga dan kesihatan ditahap optimum. Www.wasap.my/60149630765 #kakpodjourney#espmurah#esppromo#espshaklee#esp#bertenaga#sihat#sarapanpantas
22.01.2019 02:46:36
Weight Lost Everyday With Overnight Oatmeal !

Yeayyyyy... grapes oatmeal breakf
Weight Lost Everyday With Overnight Oatmeal ! Yeayyyyy... grapes oatmeal breakfast lagiiii hari ni.. Sejak ber-Oatmeal ni, Killa rasa ringannnn sangat badan ni, nak poo poo pun lebih mudah... (mungkin sebab ada chia seed & yogurt).. 😌 Sebelum ni kalau Killa buat Overnight Oat, mesti sekali saja sebab muakkk and tak sedapp.. 🥴 Lepasss belajar dengan adik Killa nih, Killa jadi hantuuuuu overnight oatmeal pulak dah... sebab rasanyaaaa sangat sedappp and Killa rasa nak and nakkkkk lagi !! 😋 Ada juga kawan Killa tanya, macam mana nak buat Overnight Oatmeal supaya tak muak??? Selain rolled oat, fresh milk and chia seed.. 😎 Apa yang adik Killa ajar, kitaorang guna fruits granola, greek yogurt and vanilla taste from ESP Shaklee.. Itu sajaaaa secret recipé overnight oatmeal Killa.. 🤗 Pastu buah tu, time you all nak makan baru letak.. sebab buahkan berair, so tak fresh laaa bila you letak siap-siap dari malam.. Thennn tadaaaaaaa.. 💕 siap.. Selamat mencuba okayyy korang?? Happy Breakfast you all !! 🤗 P/S: silaaa abaikan bare-face Killa without make up tu.. Killa just apply YOUTH Toner & YOUTH Moisturiser saja tu.. sampai office nanti make up ! 🤪 . . #diaryKilla#Starla#shaklee#ESPShaklee#ESPPromo#proteinshakes#overnightoats
22.01.2019 02:38:19
JANGAN JADI PENGGEMAR MANISAN LAMA2
.
Tak tahu cara untuk kurangkan makan makana
JANGAN JADI PENGGEMAR MANISAN LAMA2 . Tak tahu cara untuk kurangkan makan makanan manisan? ESP boleh bantu kurangkan penggemar manisan kerananya di dalamnya ada protein. . Protein dalam ESP boleh membantu mengawal gula dalam darah dan mengurangkan bacaan paras kolestrol. . #esppromo#espsoyprotien#espshakebest#espwithdiet#espmurah#espwithlovelypeople#espenergybooster#espsoyproteinisolatepowder#esphealthybeauty#espbestseller#esppujaanhati#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan#shakleependang#shakleekuburpanjang#shakleepokoksena#shakleebukitpayung#shakleealorsetar#shakleemalaysia
22.01.2019 02:21:56
Tahukah anda, Ibu yg sedang hamil memerlukan 75g protein sehari untuk menyokong
Tahukah anda, Ibu yg sedang hamil memerlukan 75g protein sehari untuk menyokong tumbesaran fetus dan kesihatan Ibu???🤨 . . ESP mengandungi 14g protein dari sumber tumbuhan utk keperluan si comel kesayangan Ibu☘️! Kacang soya yg digunakan adalah bersifat NON-GMO👍🏻. Ini bermaksud ESP mempunyai kualiti yg tinggi disebabkan keaslian kacang soya yg digunakan☺️. . . PROMO ESP berbaki lagi 10 HARI lagi‼️Jangan lepaskan peluang ini utk dapatkan ESP pada harga terlajak murah🙇🏻‍♀️. . . 📲 : www.wasap.my/60134021408 . . #esp#espshaklee#espmurah#esporiginal#esppromo#promoesp#saleesp#espsale#espshakleemurah#espshakleeoriginal#espshakleepromo#energizingsoyprotein#energizingsoyproteinshaklee#energizingsoyproteinshakleemurah#energizingsoyproteinmalaysia#energizingsoyproteinshakleeoriginal#espshakleeselangor#espshakleesepang#espshakleenilai#espahakleeklia#espshakleekotawarisan#espshakleebbst#supplementshaklee#vitaminshaklee#codshaklee#shaklee#shakleemalaysia#shakleeselangor#shakleesepang#shakleebbst
22.01.2019 02:10:39
Tahukah anda, Ibu yg sedang hamil memerlukan 75g protein sehari untuk menyokong
Tahukah anda, Ibu yg sedang hamil memerlukan 75g protein sehari untuk menyokong tumbesaran fetus dan kesihatan Ibu???🤨 . . ESP mengandungi 14g protein dari sumber tumbuhan utk keperluan si comel kesayangan Ibu☘️! Kacang soya yg digunakan adalah bersifat NON-GMO👍🏻. Ini bermaksud ESP mempunyai kualiti yg tinggi disebabkan keaslian kacang soya yg digunakan☺️. . . PROMO ESP berbaki lagi 10 HARI lagi‼️Jangan lepaskan peluang ini utk dapatkan ESP pada harga terlajak murah🙇🏻‍♀️. . . 📲 : www.wasap.my/60134021408 . . #esp#espshaklee#espmurah#esporiginal#esppromo#promoesp#saleesp#espsale#espshakleemurah#espshakleeoriginal#espshakleepromo#energizingsoyprotein#energizingsoyproteinshaklee#energizingsoyproteinshakleemurah#energizingsoyproteinmalaysia#energizingsoyproteinshakleeoriginal#espshakleeselangor#espshakleesepang#espshakleenilai#espahakleeklia#espshakleekotawarisan#espshakleebbst#supplementshaklee#vitaminshaklee#codshaklee#shaklee#shakleemalaysia#shakleeselangor#shakleesepang#shakleebbst
22.01.2019 02:10:32
Tahukah anda, Ibu yg sedang hamil memerlukan 75g protein sehari untuk menyokong
Tahukah anda, Ibu yg sedang hamil memerlukan 75g protein sehari untuk menyokong tumbesaran fetus dan kesihatan Ibu???🤨 . . ESP mengandungi 14g protein dari sumber tumbuhan utk keperluan si comel kesayangan Ibu☘️! Kacang soya yg digunakan adalah bersifat NON-GMO👍🏻. Ini bermaksud ESP mempunyai kualiti yg tinggi disebabkan keaslian kacang soya yg digunakan☺️. . . PROMO ESP berbaki lagi 10 HARI lagi‼️Jangan lepaskan peluang ini utk dapatkan ESP pada harga terlajak murah🙇🏻‍♀️. . . 📲 : www.wasap.my/60134021408 . . #esp#espshaklee#espmurah#esporiginal#esppromo#promoesp#saleesp#espsale#espshakleemurah#espshakleeoriginal#espshakleepromo#energizingsoyprotein#energizingsoyproteinshaklee#energizingsoyproteinshakleemurah#energizingsoyproteinmalaysia#energizingsoyproteinshakleeoriginal#espshakleeselangor#espshakleesepang#espshakleenilai#espahakleeklia#espshakleekotawarisan#espshakleebbst#supplementshaklee#vitaminshaklee#codshaklee#shaklee#shakleemalaysia#shakleeselangor#shakleesepang#shakleebbst
22.01.2019 02:09:00
Kenapa ramai yg gemarkan ESP ni? .
🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND
.
❤
Kenapa ramai yg gemarkan ESP ni? . 🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND . ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama . ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari . ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi . ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko penyakit akibat radikal bebas . ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menopaus . ❤ Nak KAWAL GULA DALAM DARAH : ESP mengawal gula dalam darah . ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR Follow @healthybeauty.aqilah 📲 01112510594 - Aqilah . #ryg#shaklee#esppromo#espmurah#shakleebest#shakleeorganic#espsoyprotein#shakleeeffect#shakleependang#shakleekuburpanjang#shakleealorsetar#shakleepokoksena#shakleemalaysia#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan
22.01.2019 02:02:09
ESP sangat sesuai untuk:
.
👉🏻Orang dewasa yang ingin bertenaga
👉🏻Ibu mengandung
ESP sangat sesuai untuk: . 👉🏻Orang dewasa yang ingin bertenaga 👉🏻Ibu mengandung yang ingin bayi membesar dengan sihat. 👉🏻Ibu menyusu yang ingin sering letih dan sakit badan. 👉🏻Warga emas 👉🏻Anda yang ingin kulit gebu dan FLAWLESS. 👉🏻Pasangan yang ingin zuriat. 👉🏻Ibu berpantang yang ingin luka cepat sembuh. 👉🏻mereka selepas pembedahan. YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR Follow @healthybeauty.aqilah 📲 01112510594 - Aqilah #ryg#shaklee#espxpromo#esppromo#espcantiksihat#espenergybooster#espsedap#espsoyprotein#espshake#shakleebest#shakleeorganic#shakleeeffect#shakleealorsetar#shakleependang#shakleepokoksena#shakleekuburpanjang#shakleemalaysia#duitpoketrm1500#bisneswithTFG#bisnesdenganRSA#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda
22.01.2019 01:56:43
🌸Kebaikan susu ESP adalah, ia mengandungi protein yang lengkap kesemua kumpulan
🌸Kebaikan susu ESP adalah, ia mengandungi protein yang lengkap kesemua kumpulan amino acid untuk pembentukan sel dan tisu badan . 🌸Jadikan kulit cantik dan parut hilang . 🌸Badan bertenaga . 🌸Mengandungi kalsium untuk pembentukan tulang . 🌸Mempunyai B complex untuk tenaga . Adakah Soya ESP merbahaya?? Tidak. Soya ESP diperbuat dari soya berkualiti tinggi yang ditanam sendiri di ladang milik syarikat Shaklee, bawah pengawasan ahli botani, tanpa penglibatan racun serangga . Ia adalah soya asli yang tidak melibatkan pengubahan genetik soya . Tiada side effect. Selamat digunakan. Halal dan bersih. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Diluluskan oleh KKM . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR Follow @healthybeauty.aqilah 📲 01112510594 - Aqilah . #ryg#shaklee#espxpromo#esppromo#espcantiksihat#espenergybooster#espsedap#espsoyprotein#espshake#shakleebest#shakleeorganic#shakleeeffect#shakleealorsetar#shakleependang#shakleepokoksena#shakleekuburpanjang#shakleemalaysia#duitpoketrm1500#bisneswithTFG#bisnesdenganRSA#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda
22.01.2019 01:54:02
Morning semua❤️ Tinggal 9 hari lagi promo ESP nak tamat dah!

So far memang nad
Morning semua❤️ Tinggal 9 hari lagi promo ESP nak tamat dah! So far memang nad tak jemu nak minum ESP waktu breakfast. Almaklumlah kadang pagi tu kalut nak hantar anak tu nak cepat sambar ja ESP ni. Bancuh dengan air sejuk memang sedap! sumber protein dia memang bagi kita kenyang sampai terlupa nk makan dan yg penting tahap glisemiks dia sangat rendah sesuai utk org yg ada diabetes. Mommy yg preggy,menyusu dan yg nk kurus meh cuba ada promo tau bulan ni. Klik kat link bio utk hrg offer. @nadismadotcom Ps: my duck from my master hasifah. Sayang tau nak pakai rasa setahun dah dok dlm kotak🤣
22.01.2019 01:53:36
Assalamualaikum selamat pagi😍 
#sayajualshakleemurah 
#esppromo 
#espmurah
Assalamualaikum selamat pagi😍 #sayajualshakleemurah#esppromo#espmurah...more
22.01.2019 01:46:10
Tahu tak selain cantikkan struktur kulit, VIVIX juga dapat membantu anda untuk;
Tahu tak selain cantikkan struktur kulit, VIVIX juga dapat membantu anda untuk; . ⬇Turunkan berat badan ✔Stabilkan gula dalam darah (Diabetes) ✔Hilangkan parut ✔Lawan sel kanser ✔Lindungi jantung ✔Kawal kolesterol . Dan banyak lagi.. . Haa kebetulan bulan ni promo VIVIX untuk yang nak dapat free membership tau, berbaloi-baloi siap ada cash back lagi. . #shaklee#shakleekelantan#shakleejeli#shakleepenaga#shakleekepalabatas#tamanmelatipv5#shakleeoriginal#shakleehargastudent#shakleeparitbuntar#shakleekotabharu#esppromo#promosivivix#shakleeuitm
22.01.2019 01:03:49
GOOD MORNING WITH ESP BREAKFAST 😋
-
-
Setiap pagi memang rutin Diyana bancuh ESP
GOOD MORNING WITH ESP BREAKFAST 😋 - - Setiap pagi memang rutin Diyana bancuh ESP sebelum buat kerja. Kadang-kadang terskip pagi, boleh amik tengahari. Tiada alasan untuk skip! - - Lepas bancuh ESP, boleh ambil sedikit sarapan baru lah extra cergas, bertenaga, tak lemau jea pepagi, haa sambil sambil tu dapat extra kulit cantik sekali taw! 😉 - - Kenapa ESP? - - ESP adalah PROTEIN yang membina tubuh kita seperti batu bata yang membina rumah. Ia adalah penting untuk pertumbuhan, penyelenggaraan dan pembaikan tisu dalam badan kita, termasuk kulit kita. - - Lagi satu kalau korang nak tahu ESP nie mengandungi 👇🏼👇🏼 - - Isoleucine (630mg) & Leucine (1160mg) untuk mengawal gula dalam darah untuk sintesis hemoglobin bagi menghasilkan tenaga. - - Bagus kan ESP nie 👍🏼 - - Bulan nie Shaklee buat PROMO ESP BEST GILA!! Tinggal lagi berapa hari jea! - - ✅ Beli 6 tong ESP, akan dapat PERCUMA 1 tong ESP ✅ Beli 2 tong ESP, akan dapat DISKAUN 5% - - GRAB ESP NOW!! - - @supplement.bydiyana | 017.296.7807 COD Sekitar KUALA LUMPUR | AMPANG
22.01.2019 01:01:07
Ramai ibu2 hamil tanya pasal suppliment Shaklee untuk elakkan HB rendah..sebab b
Ramai ibu2 hamil tanya pasal suppliment Shaklee untuk elakkan HB rendah..sebab bila HB rendah akan terjadinya simptom macam pening, nak pitam, sesak nafas, pucat & jantung berdegup laju. So bila HB rendah mula la doc akan detect ANEMIA kan? . . Untuk yang full set boleh ambil VITALEA, VITAMIN C, B COMPLEX & ESP :) . Tapi kalau yang under bajet boleh ambil VITAMIN C & B COMPLEX dulu. Memang tak rugi melabur sedikit untuk kesihatan mommy & baby.. Mommy sihat, kandungan pun sihat. InsyaAllah 😍 . BAHAYA tau kalau HB rendah semasa preggy. -Ibu boleh pitam mudah pengsan -Ibu akan mengalami keguguran -Ibu akan mengalami kegagalan jantung (jantung berdegup laju) -Pendarahan semasa mengandung & bersalin -Risiko penyakit berjangkit . -Intranterine growth restriction (IUGR) atau pertumbuhan janin terbantut -Bayi lahir sebagai bayi premi atau tidak cukup bulan -Berat bayi yang lahir kurang 2.5 kg -Anak lemas semasa lahir atau ASPHYXIA -Mati ketika dilahirkan atau stillbirth . So mommy kena kekalkan HB di paras 13 tau. . #shaklee#shakleekelantan#shakleejeli#shakleepenaga#shakleekepalabatas#tamanmelatipv5#shakleeoriginal#shakleehargastudent#shakleeparitbuntar#shakleekotabharu#esppromo#promosivivix#shakleeuitm
22.01.2019 00:58:59
Kemurungan jap tengok video ni.

Mummy dah minum ESP plain muncul pulak video ni
Kemurungan jap tengok video ni. Mummy dah minum ESP plain muncul pulak video ni. Nak buat juga !!! Yang pasti, ESP buat kenyang lama.Kulit jadi cantik ,melepak,gebus. Ibu menyusu minum ESP,susu melimpah ruah.Baby kekenyangan sebab susu banyak. Jangan lupa grab time promo terlampau murah ni. Wasap je mummy , http://wasap.my/601110690090 #kulitcantikmacamartis#espssedap#espshaklee#esppromo#espbest#kenyanglama#tenagaberpanjangan#kulitgebu#kulitcantik#putihmelepak
22.01.2019 00:58:43
I am Your Favourite Shaklee Distributor
.
Nak order shaklee?
.
Jom whatsapp me➡️
22.01.2019 00:54:14
PROMO ESP SEKARANG!! HARGA TERLAJAK MURAH!!
.

Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih a
PROMO ESP SEKARANG!! HARGA TERLAJAK MURAH!! . Kelebihan ESP 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang 🌸Pudarkan parut 🌸Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Rasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan Whatsapp 013.533.94.79 Whatsapp 013.533.94.79 #shakleepenang#shakleesungaidua#shakleebatuban#shakleeusm#shakleesungaiara#shakleegelugor#shakleepermatangdamarlaut#shakleebalikpulau#shakleebayanbaru#shakleebayanlepas#shakleejelutong#shakleebukitgedung#shakleesungaipinang#esppromo#espmurah#esppenang#promoesp#espbrunei#espsingapore#espindonesia#espthailand#shakleebrunei#shakleesingapore#shakleeindonesia
22.01.2019 00:39:44
PROMO ESP SEKARANG!! HARGA TERLAJAK MURAH!!
.

Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih a
PROMO ESP SEKARANG!! HARGA TERLAJAK MURAH!! . Kelebihan ESP 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang 🌸Pudarkan parut 🌸Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Rasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan Whatsapp 013.533.94.79 Whatsapp 013.533.94.79 #shakleepenang#shakleesungaidua#shakleebatuban#shakleeusm#shakleesungaiara#shakleegelugor#shakleepermatangdamarlaut#shakleebalikpulau#shakleebayanbaru#shakleebayanlepas#shakleejelutong#shakleebukitgedung#shakleesungaipinang#esppromo#espmurah#esppenang#promoesp#espbrunei#espsingapore#espindonesia#espthailand#shakleebrunei#shakleesingapore#shakleeindonesia
22.01.2019 00:39:35
PROMO ESP SEKARANG!! HARGA TERLAJAK MURAH!!
.

Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih a
PROMO ESP SEKARANG!! HARGA TERLAJAK MURAH!! . Kelebihan ESP 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang 🌸Pudarkan parut 🌸Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Rasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan Whatsapp 013.533.94.79 Whatsapp 013.533.94.79 #shakleepenang#shakleesungaidua#shakleebatuban#shakleeusm#shakleesungaiara#shakleegelugor#shakleepermatangdamarlaut#shakleebalikpulau#shakleebayanbaru#shakleebayanlepas#shakleejelutong#shakleebukitgedung#shakleesungaipinang#esppromo#espmurah#esppenang#promoesp#espbrunei#espsingapore#espindonesia#espthailand#shakleebrunei#shakleesingapore#shakleeindonesia
22.01.2019 00:36:02
Mula rasa mengntuk bawak kereta..
.
Teguk ESP terus segar bugar..hehe
.
Best gil
Mula rasa mengntuk bawak kereta.. . Teguk ESP terus segar bugar..hehe . Best giler ESP ni.. . Korang wajib ade ESP..wajib oke..beli masa promo ni ..jimat sangat!! . Dapatkan ESP sekarang..sekarang tau!meh pm laiha nak dapatkan harga murah anda.. . 📲01128190223 #esppromo#espmencantikkan#esputkkurus#esplovers#esptenaga#espawetmuda#espsedapgiler#codkualalangat#posseluruhmalaysia
22.01.2019 00:18:25
5 SEBAB KENAPA ESP UNTUK ANDA
.
. 
1. Esp untuk Kulit
- Mengekalkan kulit muda d
5 SEBAB KENAPA ESP UNTUK ANDA . . 1. Esp untuk Kulit - Mengekalkan kulit muda dan sihat. - Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat dan strechmark. - Mencerahkan kulit satu badan. Kulit lebih berseri tak kusam. - Menganjalkan dan menegangkan kulit termasuk payudara dan punggung. - Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering. - Memudarkan jeragat. - Memulihkan kedutan pada kulit. - Melambatkan proses penuaan kulit. - Mempercepatkan proses penyembuhan luka. - Kuku juga lebih cantik dan sihat. Tak mudah patah atau berkupik kulit di sekitar. . . 2. ESP untuk Kesihatan - Meningkatkan sistem imunisasi tubuh. - Memperbaiki migrain dan insomnia. - Membantu mengurangkan paras kolesterol. - Merendahkan bacaan Diabetes dengan menstabilkan paras glukosa. - Mencegah osteoporosis, tulang reput atau rapuh. Di dalam ESP ada kandungan kalsium juga. - Mencegah penyakit jantung. - Menghalang pembentukan batu karang yang kebiasaanya dialami oleh orang lelaki. - Kandungan asid amino penting bagi membantu membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. . . 3. ESP untuk Rambut - Melambatkan proses rambut yang beruban. - Memperbaiki dan mengawal rambut gugur. Protien dalam ESP akan membantu menguatkan rambut. . . 4. ESP untuk Tenaga - Memberi dan membekal tenaga segera kapada tubuh. Tubuh tak mudah berasa letih dan mengantuk sebaliknya berasa lebih cergas. . . 5. ESP untuk Lelaki - Memulihkan dan menjaga kesihatan fungsi prostat lelaki. . . PROMO JAN 2019 1) Beli 6 Free 1 2) Beli 2 Diskaun 5% . . WhatsApp Fatim @011-3201 4534 . . #ESPShaklee#ESPPromo#sayapengedarshaklee#ESPSedap#SumberProtein
22.01.2019 00:13:09
Start my day with ESP Banananannanna
For my energy booster

Delicious, yummy. Ho
Start my day with ESP Banananannanna For my energy booster Delicious, yummy. Holllliauuuww #ESPlicious#ESPPromo#KedaiESPMurah
22.01.2019 00:06:08
PROMO ESP YANG DI NANTIKAN 😍
_
Berita baik buat penggemar ESP,bermula semalam sh
PROMO ESP YANG DI NANTIKAN 😍 _ Berita baik buat penggemar ESP,bermula semalam shaklee buat promo utk ESP sehingga akhir January. _ Masa ni peluang utk grab ESP.. _ ESP ada dalam semua SET Shaklee ✅Set Kecantikan ✅Set Kurus ✅Set Kesuburan ✅Set Kehamilan dan Pantang _ Antara feedback customer yg consume ESP. _ 🍀 kulit semakin bersih, cerah, berseri dan tak kusam lagi. Jerawat pun dah susah nak naik sebab sel kulit kat dalam semua dah dibaiki oleh protein. _ 🍀 rasa kenyang lebih lama daripada biasa. _ 🍀 berjaya turunkan berat badan dan makin slim! Body shape pun makin cantik. _ 🍀 berikan lebih tenaga sepanjang hari. _ 🍀 susu badan jadi semakin banyak dan pekat. Baby menyusu pun lebih cepat kenyang. _ Nak cuba ESP ? Jommm klik link di atas 😘👍 #esppromo#espcantik#sethamil#secantik#brunei#Singapore#pavilion#sunway#beautician#kurus#sihat#promo#exercise#extreme
21.01.2019 23:29:55
🌸Kebaikan susu ESP adalah, ia mengandungi protein yang lengkap kesemua kumpulan
🌸Kebaikan susu ESP adalah, ia mengandungi protein yang lengkap kesemua kumpulan amino acid untuk pembentukan sel dan tisu badan . 🌸Jadikan kulit cantik dan parut hilang . 🌸Badan bertenaga . 🌸Mengandungi kalsium untuk pembentukan tulang . 🌸Mempunyai B complex untuk tenaga . Adakah Soya ESP merbahaya?? Tidak. Soya ESP diperbuat dari soya berkualiti tinggi yang ditanam sendiri di ladang milik syarikat Shaklee, bawah pengawasan ahli botani, tanpa penglibatan racun serangga . Ia adalah soya asli yang tidak melibatkan pengubahan genetik soya . Tiada side effect. Selamat digunakan. Halal dan bersih. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Diluluskan oleh KKM . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR Follow @healthybeauty.aqilah 📲 01112510594 - Aqilah . #ryg#shaklee#espxpromo#esppromo#espcantiksihat#espenergybooster#espsedap#espsoyprotein#espshake#shakleebest#shakleeorganic#shakleeeffect#shakleealorsetar#shakleependang#shakleepokoksena#shakleekuburpanjang#shakleemalaysia#duitpoketrm1500#bisneswithTFG#bisnesdenganRSA#lelakikirimantuhan#pujaanhatikanda
21.01.2019 19:02:07
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C deng
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C dengan sendirinya, Oleh itu Kita harus mengambil vitamin c untuk kekal sihat Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit ✴️Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. ✴️Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. ✴️Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. ✴️Mencerahkan kulit secara sekata. ✴️Memperbaiki kulit yang berjerawat. ✴️Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. ✴️Pemulihan luka, melecur dan ulser. ✴️Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan ❎Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. ❎Memperbaiki insomnia. ❎Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan. ❎Menghasilkan bahan pemancar saraf (neurotransmitter). ❎Mencegah penyakit buta akibat katarak. ❎Mencegah batu karang pundi hempedu. ❎Menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah. ❎Menghindar arteriosclerosis. ❎Mengekalkan kapilari darah yang sihat. ❎Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat. ❎Memperbaiki stress & masalah berkaitan mental. ❎Memperbaiki resdung seperti bersin. 3- Vitamin C untuk perangi kanser meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas. 4- Vitamin C untuk Gout Jom Cuba PROMOSI VIT C ⏺️SANGAT MURAH ⏺️SANGATJIMAT Berminat www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 18:25:10
Kenapa ramai yg gemarkan ESP ni?
.
🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND
.
❤
Kenapa ramai yg gemarkan ESP ni? . 🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND . ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama . ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari . ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi . ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko penyakit akibat radikal bebas . ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menopaus . ❤ Nak KAWAL GULA DALAM DARAH : ESP mengawal gula dalam darah . ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR Follow @healthybeauty.aqilah 📲 01112510594 - Aqilah . #ryg#shaklee#esppromo#espmurah#shakleebest#shakleeorganic#espsoyprotein#shakleeeffect#shakleependang#shakleekuburpanjang#shakleealorsetar#shakleepokoksena#shakleemalaysia#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan
21.01.2019 17:43:39
Kenapa ramai yg gemarkan ESP ni?
.
🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND
.
❤
Kenapa ramai yg gemarkan ESP ni? . 🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND . ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama . ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari . ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi . ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko penyakit akibat radikal bebas . ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menopaus . ❤ Nak KAWAL GULA DALAM DARAH : ESP mengawal gula dalam darah . ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR Follow @healthybeauty.aqilah 📲 01112510594 - Aqilah . #ryg#shaklee#esppromo#espmurah#shakleebest#shakleeorganic#espsoyprotein#shakleeeffect#shakleependang#shakleekuburpanjang#shakleealorsetar#shakleepokoksena#shakleemalaysia#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan
21.01.2019 17:43:09
Kenapa ramai yg gemarkan ESP ni?
.
🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND
.
❤
Kenapa ramai yg gemarkan ESP ni? . 🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND . ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama . ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari . ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi . ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko penyakit akibat radikal bebas . ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menopaus . ❤ Nak KAWAL GULA DALAM DARAH : ESP mengawal gula dalam darah . ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR Follow @healthybeauty.aqilah 📲 01112510594 - Aqilah . #ryg#shaklee#esppromo#espmurah#shakleebest#espcantiksihat#shakleeorganic#espsoyprotein#shakleeeffect#shakleependang#shakleekuburpanjang#shakleealorsetar#shakleepokoksena#shakleemalaysia#pujaanhatikanda#lelakikirimantuhan#duitpoketrm1500#bisneswithtTFG#bisnescaraRSA
21.01.2019 17:42:06
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 14:50:46
ESP BERI RASA KENYANG DAN ELAK SAKIT PERUT

Tak jaga makan, tak ambil sarapan, p
ESP BERI RASA KENYANG DAN ELAK SAKIT PERUT Tak jaga makan, tak ambil sarapan, perut kerap kosong antara punca terjadinya gastrik. Kadang bukan taknak makan tapi masa yang menyebabkan kita tak sempat nak makan. Ada orang nak kurus sampai tak ambil sarapan tapi sebenarnya sarapan lah wajib ambil, sebab malam kita tido dah tak makan pastu tengahari nanti baru makan, masa tu perut dah kosong dah masuk angin. Bila kerap kali buat macamtu, perut dah tak boleh terima, sebab tu ada orang sampai kena muntah muntah, makan je muntah, minum air pun keluar balik. . . Apa kata tukar sarapan ke ESP, cepat dan mudah. Dan yang memang ada masalah gastrik tu boleh la amalkan minum ESP, kandungan protein ESP membantu meneutralkan balik asid dalam perut. Nak dapatkan ESP dengan harga istimewa? Boleh wasap myra okay 😉 #espshaklee#ESPuntuksarapan#espshakleemurah#espsedap#esp#esppromo#setkulit#setmenyusushaklee#sethamil#setberpantangshaklee#setsendishaklee#setkurus#setkesihatanshaklee#setotot#shaklee#shakleeperak#shakleecodtelukintan#shakleemalaysia#shakleeeffect#shakleemurah#shakleesuppliment#shakleepromo
21.01.2019 12:57:18
.
Pinnn.. Pinn.. Ponn.. Ponn...
.
Nak kabo ESP PROMO kat awok2 semua ni.
.
Promo
. Pinnn.. Pinn.. Ponn.. Ponn... . Nak kabo ESP PROMO kat awok2 semua ni. . Promosi ESP 😍😍😍 . Protein ni semua orang perlu. Apa jadi bila protein kurang? . . 😫rasa letih lesu 😫kurang bertenaga 😫keinginan makan manis 😫rambut menipis 😫kuku rapuh 😫kerap jatuh sakit 😫otot lemah kejang 😫penyembuhan luka lambat 😫kulit kering merekah 😫parut lambat elok 😫sukar untuk kurangkan berat 😫kehamilan yang meletihkan 😫stamina kurang 😫bekalan susu ibu kurang . . Haaaaaa jika korang atau yang tersayang ada salah satu dari ni, cepat2 topap protein ek. . Meh la grab tengah promo ni. . Buang segala craving yg merosakkan diet harian korang taw. Hehe.. 💪🏻 . #esp#espPROMO#soyanonGMO#soyatanpalemak#pengedarshakleesgbuloh#pengedarshakleesridamansara#shakleekl#codkepong#codsridamansara#codsgbuloh
21.01.2019 12:44:03
1 PRODUK YANG BANYAK KHASIAT.
.
.
PROMOSI JANUARI ESP KESUKAAN RAMAI!
.
UNTUNG B
1 PRODUK YANG BANYAK KHASIAT. . . PROMOSI JANUARI ESP KESUKAAN RAMAI! . UNTUNG BELI SEKARANG SEBAB PROMOSI MURAH SANGAT!! . . 🌸Antara kebaikan ESP Shaklee: 🌸 . 1. Memberi tenaga segera & meningkatkan sistem imun tubuh. Badan semakin sihat dan kurang berasa letih. 2. ‎Memberi rasa kenyang lebih lama dan membantu penurunan berat badan. 3. ‎Mengembalikan keanjalan kulit, wajah, tubuh & juga tidak ketinggalan payudara semakin mantap! 4. ‎Menjadikan kulit halus dan cantik serta memudarkan parut jerawat kerana protein membentuk sel baru & menyingkirkan sel kulit mati. 5. ‎ESP milk booster terbaik membantu penghasilan susu badan dengan banyak. 6. ‎Menjadikan susu badan yang lebih pekat & berkrim kesannya bayi cepat kenyang dan tidur lebih lena. 7. ‎Mengatasi masalah rambut gugur 8. ‎Mengatasi gastrik & pedih ulu hati. 9. ‎Mencerahkan kulit secara sekata . 10. Membantu memudarkan jeragat. . . Manfaat ESP all-in-one, sebab tu ramai yang jatuh cinta lepas ambil ESP. . . . Special untuk yang beli dengan ida 😉; . FREE ESP RECIPE FREE CONSULTATION & GUIDANCE . . . Untuk pertanyaan lanjut boleh whatsapp ida 📲 019 932 6077 . Atau boleh klik terus link kat bio untuk direct whatsapp. 😉 . . #espshaklee#ESPpromo#idashaklee#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleecodterengganu#proteinshake#proteinsupplement#esprecipe
21.01.2019 12:01:40
1 PRODUK YANG BANYAK KHASIAT.
.
.
PROMOSI JANUARI ESP KESUKAAN RAMAI!
.
UNTUNG B
1 PRODUK YANG BANYAK KHASIAT. . . PROMOSI JANUARI ESP KESUKAAN RAMAI! . UNTUNG BELI SEKARANG SEBAB PROMOSI MURAH SANGAT!! . . 🌸Antara kebaikan ESP Shaklee: 🌸 . 1. Memberi tenaga segera & meningkatkan sistem imun tubuh. Badan semakin sihat dan kurang berasa letih. 2. ‎Memberi rasa kenyang lebih lama dan membantu penurunan berat badan. 3. ‎Mengembalikan keanjalan kulit, wajah, tubuh & juga tidak ketinggalan payudara semakin mantap! 4. ‎Menjadikan kulit halus dan cantik serta memudarkan parut jerawat kerana protein membentuk sel baru & menyingkirkan sel kulit mati. 5. ‎ESP milk booster terbaik membantu penghasilan susu badan dengan banyak. 6. ‎Menjadikan susu badan yang lebih pekat & berkrim kesannya bayi cepat kenyang dan tidur lebih lena. 7. ‎Mengatasi masalah rambut gugur 8. ‎Mengatasi gastrik & pedih ulu hati. 9. ‎Mencerahkan kulit secara sekata . 10. Membantu memudarkan jeragat. . . Manfaat ESP all-in-one, sebab tu ramai yang jatuh cinta lepas ambil ESP. . . . Special untuk yang beli dengan ida 😉; . FREE ESP RECIPE FREE CONSULTATION & GUIDANCE . . . Untuk pertanyaan lanjut boleh whatsapp ida 📲 019 932 6077 . Atau boleh klik terus link kat bio untuk direct whatsapp. 😉 . . #espshaklee#ESPpromo#idashaklee#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleecodterengganu#proteinshake#proteinsupplement#esprecipe
21.01.2019 11:59:57
PROMO ESP JANUARI 2019!
.
. 
Jom baca info protein untuk kulit cantik.
.
. 
Tahu
PROMO ESP JANUARI 2019! . . Jom baca info protein untuk kulit cantik. . . Tahukah anda, protein terdapat di seluruh tubuh dan ia sebahagian daripada setiap sel dalam tubuh kita. Pembinaan tisu merupakan fungsi utama protein. . . Protein merupakan komponen struktur utama semua sel: kulit, rambut, kuku dan tulang. . . Jadi untuk mendapat kulit yang sihat berseri, kita kena dapatkan protein yang cukup setiap hari untuk: . . 🌸 Membekalkan asid amino penting yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum. . . 🌸 Menyokong pengeluaran sel2 kulit yang sihat. . . 🌸 Membantu pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit. . . 🌸 Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit. . . 🌸Menyokong pengeluaran asid amino glutathione yang membantu melindungi sel2 kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari. . . Berminat untuk dapatkan ESP? Wasap ida ye. . . @drmommyhealthylounge 0199326077 Atau klik je link di bio. 😉 . . #espshaklee#ESPpromo#idashaklee#shakleeterengganu#shakleekualaterengganu#shakleecodterengganu#proteinshake#proteinsupplement#esprecipe
21.01.2019 11:33:25
KULIT SEMAKIN BERMAYA SELEPAS KONSISTEN FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 😍 .
.
Iffah p
KULIT SEMAKIN BERMAYA SELEPAS KONSISTEN FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 😍 . . Iffah personally suggestkan pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement. Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik . . Antara best seller items SET KECANTIKAN SHAKLEE :- . Kelebihan ESP . 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka 🌸Melindungi dan menjaga rahim. 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yang lengkap 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara . Kelebihan VITAMIN C PLUS . 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . VITAMIN E ( GRAPE SEED ) 🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas 🌸 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🌸 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 🌸 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🌸 Membantu mengurangkan eyebag 🌸 Mengawal masalah kulit berminyak 🌸 Mengatasi masalah jeragat 🌸 Boleh buat sebagai masker 🌸 melambatkan proses . @daintysis@shakleedistributor_iffah 📱 017-5060952 #esppromo#shakleemalaysia
21.01.2019 11:21:35
SET BASIC KECANTIKAN, gabungan 2 items iaitu ESP + VITAMIN C 😍 .
.
Jika u all ti
SET BASIC KECANTIKAN, gabungan 2 items iaitu ESP + VITAMIN C 😍 . . Jika u all tiada budget untuk purchase FULLSET KECANTIKAN, boleh try SET BASIC pun boleh tau . . PARUT? JERAWAT? JERAGAT? KUSAM? KERING? BERMINYAK? KULIT BADAN BERJERAWAT? . . Iffah highly suggest this set utk anyone yg dah try banyak products utk repair skin tapi tak pernah berjaya. Seriously, you need to try this!. . 1) ESP 🥛 2) Vitamin C 🍊 . . Membantu you untuk dapatkan kulit yang cerah, glowing & flawless! Price pun sangat affordable tau, ada yg tahan 4 bulan ! . . Antara Kelebihan ESP : . . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit . ✅ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat . ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat . ✅ Memberi rasa kenyang lebih lama . ✅ Menganjalkan payu dara & punggung . ✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati . ✅ Memberikan lebih tenaga . ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu . ✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) . ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru . ✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu . Antara Kelebihan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Whatsapp Iffah untuk order & consultation 😊Jadual dan cara makan yang betul Iffah akan guidekan after dapat barang nanti ok✋🏻. . @daintysis@shakleedistributor_iffah 📱 017-5060952 #esppromo#shakleemalaysia
21.01.2019 11:20:46
Pilihan terbaik untuk kecantikan anda. Bagaimana?

Vitamin E Shaklee

Meremajaka
Pilihan terbaik untuk kecantikan anda. Bagaimana? Vitamin E Shaklee Meremajakan dan mengembalikan kesegaran kulit Pelindungan dari Sinaran UV disebabkan oleh aktiviti kita di luar.Bahaya sinaran UV boleh menyebabkan kanser kulit. Memberikan kelembapan pada kulit Vitamin C Shaklee Melindungi kulit dan badan dari kesan pencemaran udara kerana mempunyai antioksidan yang tinggi. Mengekalkan keanjalan dan juga kelembutan kulit Melambatkan kesan penuaan terutama di bahagian wajah Mengurangkan jerawat dan memperbaiki kesan parut disebabkan jerawat. ESP Shaklee Menjadikan kulit bertambah cerah dan juga sekata Memudarkan kesan parut di sebabkan jerawat terutama di bahagian muka Nak tau lebih lanjut? Klik link di bio ya. 🙏 #ESP#kulitsihat#kulitcerah#kulitgebu#kulitkusamhilang#setcantikshaklee#EspPromo#kulitrosak#mua#kulitputih#wajah#nakcantik#nakcantikcarisaya#nakkulitcantik#setkulitsihat#berkesandanselamat#kulitcantik#kulitputih#kulitcerah#kulitglowing#kulitmulus#eczema#masalahkulit#jerawat#kulitkusam#proteinshake#proteinpowder#vitamine#tocopherol#tocotrienol
21.01.2019 10:31:55
Next
loading