Instagram tag dermatologist

.
Boa noite!!
.
Expectativas mal trabalhadas, podem ser frustrantes para pacient
. Boa noite!! . Expectativas mal trabalhadas, podem ser frustrantes para pacientes e profissional!! . Resultados são dependentes de vários fatores!!! Grau de envelhecimento, investimento/orçamento disponível, genética, nível de invasão do procedimento (cirúrgico ou não), biotipo e características faciais... . O trabalho do dermatologista, envolve prevenção, reconstrução e embelezamento... e muitas vezes, estas ações se sobrepõe!!! . Não! Não fazemos milagres.... mas podemos promover belos resultados globais ou focais .... que sem dúvida impactam na sua auto estima!! . Converse com seu dermatologista... tire todas suas dúvidas! Seu rosto é único!!!! . . . ⓂDr Matheus Teodoro - MédicoⓂ . 📝Clínica Médica pela Santa Casa de Misericórdia de Bh; 💉Dermatologista pela Sociedade Brasileira de Dermatologia-SBD; 🍎Endocrinologista pela Sociedade Brasileira de Endocrinologia e Metabologia-SBEM. . ⚜️Instituto Corpo e Pele⚜️ Belo Horizonte: 31-3889.0666 Divinópolis: 37-3512.0367 .
20.03.2019 01:10:07
Good morning uolls ☀ !. Cantiknya skin beliau 😍❤. Nampak lebih muda ! Kulit lebi
Good morning uolls ☀ !. Cantiknya skin beliau 😍❤. Nampak lebih muda ! Kulit lebih anjal dan sihat ! 😍 no more kulit kusam , yes ! Siapa yang tak sabar , Serum C the best serum untuk anda , instant result mengikut kulit masing masing ! If regime skincare lengkap dan skin tak banyak masalah , ia akan bertindak cepat !💃. . . 🌕REPLENISHING SERUM +C🌕. . 🤔 Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. . 🤔 Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut. Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . . Nak free postage 😍 free sample 😍 free consultation 😍 meh pm/ whatapps teha cepat. . Teha - 0136872219 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay#marykaymalaysia#marykaymysg#marykaykl#marykayampang#marykayselangor#marykayshahalam#marykayperak#marykaybeautyconsultant#marykaycosmetics#marykayskincare#marykayproduct#marykaytop5globalskincare#marykaybeautyconsultant#marykayserumc#serumc#marykayselamat#laraalana#minaz#rayyanhaya#bellaammara#ariani#ctdk#dermatologist#bizonline#igshopmalaysia#uitm#uitmshahalam
20.03.2019 01:04:24
Advertisement
You may not think too much about your skin care routine, but the truth is we all
You may not think too much about your skin care routine, but the truth is we all should. Specially in our teens. The key to skin resilience is knowing your skin and treating it well, which is why investing in a proper skincare routine is one of the best decisions you’ll ever make. #teenskin#skincareroutine#beauty#dermatologist#teengirl#glowmedica#dermatolovers#skincaretips#loveyourself#acne#teenskinproblems
20.03.2019 01:02:57
My daily routine with Timewise 3D set ! 🌞 Set Timewise 3D sangat advance tau seb
My daily routine with Timewise 3D set ! 🌞 Set Timewise 3D sangat advance tau sebab ada dua fungsi iaitu MENCERAH & MENGANJAL 😄. Ehhh bestnyaaa apa yang kita nak semua ada dalam satu set 🙊 nak kenal kenal lagi dengan Timewise 3D set ni meh WhatsApp nisa ( link ada pada bio ). . . 👉🏻Pencuci 4 dalam 1. 👉🏻Serum. 👉🏻Pelembap. 👉🏻Mask. 👉🏻Toner. 👉🏻Pelindung. . . Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️ cepat whatsapp for best deal !. . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm nisa cepat . Whatsapp 01111029909 Nisa Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#stailista#minaz#laraalana#kulitcantik#kulitsihat#like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam#marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand
20.03.2019 01:02:47
Morning alls 🌸!
.
Adik adik yang nak cantik cantik! Nak g outing ke! Sesuai sang
Morning alls 🌸! . Adik adik yang nak cantik cantik! Nak g outing ke! Sesuai sangat untuk uolsss! Warna pun cantik 😍! . 💖Lip gloss Nourishine Mary Kay diperkaya dengan.....THIS IS MEGAWATT SHINE💄💄💄 🍒Vitamin E : Utk melembutkan dan melegakan bibir . 🍒Vitamin C : Utk memberikan peningkatan dalam penghasilan kolagen pada bibir supaya bibir lebih kelihatan lebih muda dan takde lagi garis-garis halus/kedutan pada bibir! 💋 . . 🍒Ekstrak Daun Lidah Buaya/Aloe Vera : Memberikan kelembutan yang berganda pada bibir tau! . 🍒Pomegranate Sterol : Paling best utk membantu melembapkan bibir, dan kuatkan ketahanan bibir melawan bakteria jahat! Barulah bibir munggil dan tak kering lagi! . My own opinion bout this lip gloss? . 💄Tahan lama! 💄Lembapkan bibir I dan sangat best! 💄Dah tak ada bibir kering tau! 💄 Bibir I rasa sangat lembut, so soft! 💄I personally super in love with the natural smell 😍 . Your beauty consultant 🌸 Sara #marykaysungaibuloh#marykaykl#marykaymelaka#marykayseremban#marykaykajang#marykayselangor#marykaykedah#marykayday#marykayshahalam#marykayuitm#marykayterengganu#marykaymarang#marykayputrajaya#marykaypuchong#like4likes#marykayselayang#dermatologist#aesthetic#marykaypenang#marykaycosmetic#kulitsihat#kulitcantik
20.03.2019 00:59:46
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di atas sesuai untuk si
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT. . . 3 item di atas sesuai untuk siapa? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga. . ✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱. . ✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali. Paling best anti aging tu😱. . ✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm nisa cepat . Whatsapp 01111029909 Nisa Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam#marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#student
20.03.2019 00:53:23
Advertisement
KULIT MAKIN CANTIK , MAKIN GLOW , MAKIN SIHAT😍.
.
.
Tahu tak bulan ni ada promos
KULIT MAKIN CANTIK , MAKIN GLOW , MAKIN SIHAT😍. . . Tahu tak bulan ni ada promosi best SET MELACEP ? FREE MASK MELACEP WEYHHHH ! 😱 yang berharga rm159 !. . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#stailista#minaz#laraalana#kulitcantik#kulitsihat#like4likesfromme#marykaysabah#marykaybest#marykayno5#marykaykedah#marykayterengganu#marykaypenang#marykaykedah#marykayseremban#beautyconsultant#malaysia#sideincome#student#marykaymalaysia#marykaybest#melacepserummarykay
20.03.2019 00:50:18
As we step into Spring & welcome better weather, tank tops & shorts (we recommen
As we step into Spring & welcome better weather, tank tops & shorts (we recommend you wear sun protective clothing😉), days at the park & beach, doing a cook out with friends & family or even putting the top down and going for a nice drive. Grab your sunscreen! @costco has an awesome deal!! Get all those goodies & on your way out grab #dermatologistrecommended@neutrogena Sunscreen. - We are not sponsored or paid to show this! But when you see a great deal, share it 😊👒🧴. - #museumdistricthouston#houstontx#houston#dermsurgeryassociatesmuseumdistrict#dermsurgeryassociateshouston#dermatology#dermatologist#cosmeticdermatologist#cosmeticdermatology#drchoksimd#drchoksimuseumdistrict#hellospring#sunscreen#sunscreenisamust#sunscreeniscool#costco#costcofinds#costcodeals#costcolife#costcobuys#costcorocks#sayyestosunscreen#avoidsundamage#protectyourskin#protectyourskinfromthesun
20.03.2019 00:48:55
Marykay Suganthi
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di ata
Marykay Suganthi 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT. . . 3 item di atas sesuai untuk siapa cikti ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga. . ✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱. . ✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali. Paling best anti aging tu😱. . ✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 pm saya Whatsapp 0167101475 Suganthi Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam#marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#student
20.03.2019 00:48:53
Advertisement
Thank you #KimK for spreading awareness of #psoriasis, a long-lasting autoimmune
Thank you #KimK for spreading awareness of #psoriasis, a long-lasting autoimmune disease characterized by patches of abnormal skin. These skin patches are typically red, dry, itchy, and scaly. On people with darker skin the patches may be purple in colour. Psoriasis varies in severity from small, localized patches to complete body coverage. Injury to the skin can trigger psoriatic skin changes at that spot. #psoriasiswarrior#getsmarterskin __________________ For Bookings or Questions: 212-225-8444 info@smarterskindermatology.com 225 Broadway, New York, NY 10007 ____________________ #dermatology#dermatologist#smarterskin#smarterskindermatology#drshah#beauty#skincare#lovetheskinyourein#kimkardashian#psoriasissucks
20.03.2019 00:45:01
JERAGAT TEBAL BOLEH HILANG DALAM MASA 2,3 HARI?? PENIPUUUU!!
..
TAPI DENGAN ULTI
JERAGAT TEBAL BOLEH HILANG DALAM MASA 2,3 HARI?? PENIPUUUU!! .. TAPI DENGAN ULTIMATE SERUM (30ml) JERAGAT ANDA AKAN PUDAR!! Tapi bukan kesan seawal 2,3 hari!! Mungkin 2 minggu, mungkin 2 bulan, atau mungkin 2 tahun. Ianya bergantung pada masalah kulit muka anda!! .. 👉🏻MANFAAT ULTIMATE SERUM -Membaiki mengurangkan bintik-bintik hitam dan menyerikan wajah -Menyerlahkan kecantikan kulit. -Memberi kelembapan pada kulit anda .. Nak order? Nak harga kasih sayang? Wasap Ecah 0195488373 .. #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayselangor#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#dermatologist#kulitcantik#kulitsihat#malaysiaigers#malaysiaseller#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#personalshopper#personalshopperkl#melacep#promomarch#promomelacep#melacepmarykay#serummarykay#lumivieserum#serumlumivie
20.03.2019 00:42:32
Advertisement
Want to know the latest secrets to eye care?? Read our latest blog to find out!😉
Want to know the latest secrets to eye care?? Read our latest blog to find out!😉 Link in bio! . . . 〰️ Did you know that if you are a new client you can receive 25% off your service! (excludes the promotions) Visit our website to a list of all the services we offer and the latest promotions ☺️💻 www.aestheticsandlasercenter.com . . . . . . . . . . . . . . . . #skincare#oakvillebussiness#beauty#healthyskin#blog#skincareroutine#skingoals#acnefree#oakville#bronte#beautifulskin#facials#masks#enzyme#resurfacing#laser#Radiofrequency#Microdermabrasion#aginggracefully#aging#blogger#glow#collagen#hydrate#kiwi#freshface#vitamincserum#dermatologist#freeradicals#fruitsbasket
20.03.2019 00:39:16
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di atas sesuai untuk si
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT. . . 3 item di atas sesuai untuk siapa ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga. . ✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱. . ✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali. Paling best anti aging tu😱. . ✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat . Whatsapp 0173023926. -Anne- Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam#marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#student
20.03.2019 00:37:04
No importa que tu entorno sea oscuro, ilumina tu parte🧚🏻‍♂️
.
☎️(507) 229-4388 e
No importa que tu entorno sea oscuro, ilumina tu parte🧚🏻‍♂️ . ☎️(507) 229-4388 ext 2000, para consultas. . 📍Consultorios América, piso 2. . #doctoradoria#skincare#cuidatupiel#pielsana#dermatologa#dermatologist#dermatologia#dermatology#panama#pty
20.03.2019 00:35:55
#photocredit📷 emlkhel ❤️ Don't complicate life! Missing somebody? Call 💁🏼‍♀️ Wan
#photocredit📷 emlkhel ❤️ Don't complicate life! Missing somebody? Call 💁🏼‍♀️ Wanna meet up? Invite 💁🏼‍♀️Have questions? Ask💁🏼‍♀️ Don't like something or like something? Say it💁🏼‍♀️ want something? Ask for it💁🏼‍♀️ Love something? Tell them 💁🏼‍♀️ #keepyourlifesimple#lifeisshort#formulaofhappiness#youfirst#dermatologist#dermatology#dermatolog
20.03.2019 00:35:42
Nak kult Muka lembut selembut Dan bersih selembut kulit baby boleh Cuba skinvigo
Nak kult Muka lembut selembut Dan bersih selembut kulit baby boleh Cuba skinvigorate yang sangat laku keras Kebaikan skinvigorate 💯 Kulit bersih 💯 Cuci dengan lembut 💯 Membuang segala blackhead Dan white head 💯Memberi kelancaran darah di sekitar kulit Muka Nak skinvigorate yang sangat murah boleh wasap.my/60123717215 #imbeautyconsultant#maryKaysabah#marykaysarawak#maryKayperlis#marykayseremban2#jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#timewise3D#setmalecep#setbotanical#settimewiserepair#tipscantik#tipscantikbebasjerawat#tipscantikmenawan#tipssihat#tipskulitkering#MUA#instamakeup#bellamara#dermatologist#skinvigorate
20.03.2019 00:32:29
Originally, the skin has a barrier layer that prevents the entry of foreign matt
Originally, the skin has a barrier layer that prevents the entry of foreign matter, and the skin permeability of the substance is low. Iontophoresis is a cosmetic method in which cosmetic ingredients such as Vitamin C derivatives and placenta, which are difficult to penetrate as they are, are penetrated deeply into skin using weak electric current. Various effects can be expected such as opening of pores, dryness, acne, acne marks, wrinkles, sagging, stains, skin texture etc.#iontophoresis#iontophoresistreatment#dermatology#dermatologist#dermatofuncional#dermatologicalskincare#dermatologistsingapore#sgaesthetics#aesthetic#acnetreatment#aestheticsingapore#skindoctor#skinclinic#sgskincare#sgaestheticsclinic#antiagingskincare#aesthetics#vitamincserum#sgskin#cosmeceutical#cosmeceuticals#sgbeauty#sgbeautyblogger#sgbeautyproducts#cosmeticingredients
20.03.2019 00:28:55
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di atas sesuai untuk si
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT. . . 3 item di atas sesuai untuk siapa cikti ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga. . ✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱. . ✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali. Paling best anti aging tu😱. . ✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam#marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#student
20.03.2019 00:28:08
Absolute adalah produk Skin care terbaik dari Atomy. Akan merawat kulit anda dan
Absolute adalah produk Skin care terbaik dari Atomy. Akan merawat kulit anda dan anda akan mendapatkan hasil yang maksimal. ATOMY ABSOLUTE CELLACTIVE SKINCARE SET ATOMY ABSOLUTE, akhirnya setelah 20 tahun penelitian dari Korea Dermatologi Institute dengan bangga mereka mengumumkan telah berhasil mengembangkan teknologi terbaru di dunia, 6 PATEN UTAMA DUNIA yang baru dalam 1 Set Perawatan Wajah Atomy mutlak, sdh terdaftar pada bulan September 2017. Menggunakan komponen herbal regenerasi kulit yang paling mahal, juga memiliki teknologi transmisi yang unik. Sehingga kosmetik ini bisa menembus ke dalam kulit yg terdalam, untuk menemukan sel kulit rusak dan memperbaikinya. Teknologi Unik yang belum pernah terjadi di industri kosmetik, bukan hanya anti-kerut, juga mengembalikan kulit keriput ke kulit muda yang sehat. Efek signifikan terbukti dan dapat dilihat kasat mata setelah 4 minggu pemakaian. Diuji oleh Korea Dermatologi Institute dan dermatest dalam bahasa Jerman dan tidak ada tanda iritasi yang kami temukan. Mereka cukup lembut bahkan untuk digunakan bayi sekali pun. Kulit menjadi Halus, Lembut dan menyegarkan. Anti-Aging, membantu peremajaan kulit. Whitening, membuat wajah cerah berkilau. Menjaga Kadar Air, lembab sepanjang hari. Menutrisi kulit wajah. Kulit kencang dan elastis. Mengecilkan Pori-pori. Mengurangi Kerutan dan garis halus sekitar Mata. Memberbaiki Tekstur Kulit. Menyerap bahan lebih cepat. Memudarkan flek-flek di wajah. Untuk Kulit Kusam dan Muka Lelah. #dermatologist#dermatology#dailyproduct#deaging#deepcleansing#estetika#essence#esthetician#beauty#beautyproduct#beautiful#skincare#skincareproducts#koreanbeautycare#aesthetic#beautician#kecantikan#kesehatan#kesehatankulit#cantik#premiumskincare#fdaapproved
20.03.2019 00:27:36
Sun damage and dull skin?  Schedule a Vi peel with our aesthetician, Audrey and
Sun damage and dull skin? Schedule a Vi peel with our aesthetician, Audrey and peel away to reveal glowing skin! To find out if a Vi peel is right for you call 305-521-8971. @vipeel#vipeel#dermatology#dermatologist#peel#chemicalpeel#aesthetician#skin#skincare#boardcertifieddermatologist#aventura#miami#pdmd
20.03.2019 00:27:30
Doc, gumagalaw pa ‘to! Pwede na ‘yan! @unveilmanila CHECK OUT THE FULL VIDEO IN
Doc, gumagalaw pa ‘to! Pwede na ‘yan! @unveilmanila CHECK OUT THE FULL VIDEO IN BIO!...more
20.03.2019 00:19:31
A skilled hand goes perfectly well with a good personality.
. . .
We’d like to t
A skilled hand goes perfectly well with a good personality. . . . We’d like to thank Mr. Alex Tinsay and Ms. Judy Tinsay for giving our staff a Personality Development Training. . . . We are now more ready in giving you the best experience there ever is! 👍👍👍 . . #dareclinic#daredefiers#drjeanmarquez#dermatologist
20.03.2019 00:14:12
With rising temperatures these beauties are ready to be packed in your beach bag
With rising temperatures these beauties are ready to be packed in your beach bag! Nourish hydrate protect and a non-chemical sunscreen. We got you covered! Vegan, gluten and Cruelty FREE!!#sweetleilanicosmetics#cleanbeauty#greenbeautybloggers#glutenfree#celiacdisease#vegan#nontoxicliving#nontoxicmakeup#nontoxicbeauty#summervibes#greenbeautybloggers#natural#beachbabes#cancer#dermatologist
20.03.2019 00:13:52
Nuestros cuerpos necesitan vitamina D para construir huesos fuertes. Además de a
Nuestros cuerpos necesitan vitamina D para construir huesos fuertes. Además de ayudar al cuerpo a absorber el calcio. La pregunta es ¿Cuánta Vitamina D necesito? En la segunda imagen del post, la tabla indica las dosis recomendadas según la edad. Los dermatólogos recomiendan obtenerla de las siguientes fuentes: - Comidas naturalmente ricas en Vitamina D - Comidas y bebidas fortificadas con vitamina D - Suplementos (indicado por un médico) Una persona saludable con una dieta balanceada no necesita tomar suplementos de vitamina D, ya que en exceso puede causar aumento de la presión arterial o incluso daño renal. En la tercera imagen hay una lista con alimentos que son una buena fuente de vitamina D. Si crees que no consumes mucho de estos alimentos, puedes indicar a tu médico si debes medir tus niveles de vitamina D en sangre. 🌞Recuerda que exponerse al sol no está recomendado como una forma de obtener vitamina D, ya que incrementa el riesgo de cáncer en la piel. _________________________________ ☎️ @hospitalbrisas : 309-2300 _________________________________ #dermatology#skincare#skin#medicine#certifieddermatologist#panama#dermatólogo#dermatologist#sunscreen#sunprotection
20.03.2019 00:06:30
Antara PROMO MARCH bulan ini ialah

Serum c Dan percuma timewise vitamin c Activ
Antara PROMO MARCH bulan ini ialah Serum c Dan percuma timewise vitamin c Activiting sebanyak 12kpg Serum LumiVie Dan percuma timewise vitamin c Activating sebanyak 12 keeping Satin body collection Sangat lembutkan kulit badan Dan sangat wangi Berminat tekan wasap.my/60123717215 Untuk dapatkan dengan harga promo #imbeautyconsultant#maryKaysabah#marykaysarawak#maryKayperlis#marykayseremban2#jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#timewise3D#setmalecep#setbotanical#settimewiserepair#tipscantik#tipscantikbebasjerawat#tipscantikmenawan#tipssihat#tipskulitkering#MUA#instamakeup#bellamara#dermatologist#skinvigorate
20.03.2019 00:02:50
#akdenizüniversitesi hazır mısın 😉💁🏼‍♀️ 7 mart saat 14.30 da akdeniz üniversites
#akdenizüniversitesi hazır mısın 😉💁🏼‍♀️ 7 mart saat 14.30 da akdeniz üniversitesi hukuk fakültesi konferans salonunda #ulusalgirişimcilikzirvesi nde buluşmaya ne dersiniz 😍🤩 hepinizi söyleşime bekliyorum🤗🤗 büyük düşler kurdum, düşlerimi gerçekleştirmedim adeta aştım sizlere ilham olmaya geliyorum 👊🏻🙏🏻 #antalya#dermatolog#dermatology#dermatologist#dermatoloji#akdeniz#antalya
19.03.2019 23:57:06
Cosmeceuticals can help you age gracefully. Below is a list of things to look fo
Cosmeceuticals can help you age gracefully. Below is a list of things to look for in anti-aging skincare products. . . GROWTH FACTORS: They stimulate cellular growth. In my opinion, more research needs to be done to see if they are effective. . SUNSCREEN: Sunscreen blocks UV radiation that causes DNA damage, photoaging and wrinkles. ☑️Zinc Oxide and Titanium dioxide are physical blockers that are best for sensitive skin. . ANTIOXIDANT: Radiation, air pollution, smoke and other environmental factors form free radicals in the skin, leading to wrinkles and a dull complexion. Antioxidants neutralize these “free radicals” and prevent damage to DNA, lipids and proteins. ☑️Common antioxidants: Vitamin A, C, and E, Ferrulic acid, Retinol, Green tea, Co Q-10, polyphenol, Zinc, Turmeric, Pomegranate, Rosemary. My favorite products: 🧴Skinceuticals CE ferulic or Phloretin CF 🧴Isdinceutics Flavo-C 🧴Obagi Professional-C Serum 20% . MMP INHIBITORS: Matrix metalloproteinases degrade components in the skin, causing wrinkles and aging. Products: 🧴Panax Ginseng (taken orally or applied topically) inhibits MMP and has been shown to decrease wrinkles and make the skin softer. 🧴Patricia Wexler M.D. Dermatology MMPi Skin Regenerating Serum . RETINOIDS: Retinoids are chemically related to Vitamin A and exist as retinol or retinoic acid (Retin-A). Retinol is found in over-the-counter products and needs to be converted to retinoic acid in the skin (the prescription version). Retinoids normalize skin turnover, inhibit the breakdown of collagen, prevent wrinkles and prevent skin cancer. . DNA REPAIRING ENZYMES: DNA-repairing enzymes (T4N5, endonuclease and Photolyase) repair damage caused by UV exposure and prevents skin cancer. Mu favorite products: 🧴Neova DNA Damage Control sunscreen 🧴DNARenewal DNA Defense sunscreen and serums 🧴ISDIN Eryfotona Actinica Sunscreen . HYALURONIC ACID (HA): HA is naturally found in the skin. It attracts and holds onto water and replenishes the moisture that aging skin is lacking. My favorite products: 🧴Skinceuticals HA Intensifier 🧴SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator 🧴Vichy Mineral 89 Daily Skin Booster 🧴PCA skin HA Serum
19.03.2019 23:54:44
Go big or go home 😉 #dermatologist
Go big or go home 😉 #dermatologist...more
19.03.2019 23:50:44
Mejora la firmeza de la piel, elimina cicatrices de acné, manchas, líneas de exp
Mejora la firmeza de la piel, elimina cicatrices de acné, manchas, líneas de expresión y suprime las células muertas del rostro con nuestro procedimiento de microdermoabrasión. 🔝 Soy orgullosamente Derma Transforma. ✨ #Tampico.
19.03.2019 23:50:05
#TipTuesday 
Please proceed with caution ⚠
Everything that's good ain't good for
#TipTuesday Please proceed with caution ⚠ Everything that's good ain't good for you, always check ingredients and make product purchases based on your skin type . Click the link in Bio to get 50% off all virtual skincare services for the next 24 hours 🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️ . . . #BESovereign#SovereigntyBeauty#NaturalSkincareProducts#organicbeautyproducts#GlowUp#GlowingSkin#dryskincare#acneprone#oilyskin#Dermatologist#blackesthetician#skindoctor#skintherapist#Brooklyn#NYC#NewJersey#Miami#Atlanta#LosAngeles
19.03.2019 23:49:32
The best beauty regimens are designed to work together to offer the most skin lo
The best beauty regimens are designed to work together to offer the most skin loving and beautifying effect. At the same time, each product should be able to be a stand alone miracle in the jar. Are you tempted to try? We are having a birthday sale ending soon (March 20, 2019). Try one or all. Link in bio or at www.luxleonisskincare.com #naturalskincare#antiaging#skincareregimen#loveyourskin#skincaretips#acnefree#skincareroutine#acneprone#retinol#skincareaddiction#skincareshop#beautycare#antiagingskincare#hautpflege#dermatologist#skincareph#oilyskin#dryskin#facewash#faceserum#antiageing#antiagingtr#nilotica#arganoil#selfcare#serum#effectiveskincare#agingbackwards#facecare
19.03.2019 23:49:08
Happy week days 💍💚Have you booked your appointments yet! #Dermatologist ##Senior
Happy week days 💍💚Have you booked your appointments yet! #Dermatologist ##Senior Consultant #PRP microNeedling #Remove#AcneScars#SkinRejuvenation#FineWrinkles#hairloss # #microneedling#PRP#botox#fillers#permanent hair removal #noninvasive Hifu facelift #mininvasive # threadfacelift #prphair&skin#hydrafacial#ibeauty thalgo #lasers for facelift #lasers for pigmentations #chemicalpeels#fruitpeels#manualfacial#organicfacials#goldfaci#Aqua facials #Like & follow Instagram,snapchat and Facebook Nusrat Salon & Clinic 0418719475. Whatsapp : 03017142353/Subscribe YouTube channel!
19.03.2019 23:42:52
Thank you @skinfixinc for inviting me to be a #TotalSkinNerd with you tonight! 🤓
82 2
Thank you @skinfixinc for inviting me to be a #TotalSkinNerd with you tonight! 🤓💕 #CleanAtSephora#DrDendy
19.03.2019 23:25:55
Have you had your annual skin exam yet? If not, don't be shy 😊Get it on your cal
Have you had your annual skin exam yet? If not, don't be shy 😊Get it on your calendar. The process is easier than you might think. So what can you expect during a a skin exam? 🔍 The exam is head-to-toe. Typically we'll start in your hair, paying close attention to the ears, nose and back of the neck since those are common areas for excess sun exposure. Although I'll be taking a close look at your skin, you'll want to make a note of and share about any areas you may have noticed changes as well. Remember I'm here to make sure your skin is healthy and at it's best! . . . #mosaicdermatology#santamonica#beverlyhills#beforeandafter#filler#Dermatologist#ExperienceMatters#SkinCare#Skintreatment#plasticsurgery#beverlyhills#westside#Botox#antiaging#dermlife#skincaretips#dermatology#epidermis#alopecia#psoriasis#melanoma#boardcertified#skincheck#skincancerawareness#healthy#skin#dermlife
19.03.2019 23:25:12
Transformation alert 🚨 🚨 Dr. Madison’s tissue grafts are flawless with results t
Transformation alert 🚨 🚨 Dr. Madison’s tissue grafts are flawless with results that last a lifetime. 👏🏼
19.03.2019 23:19:53
#arnicare #arnica #arnicamontana #arnicapellets #procedure #recovery #kit @arnic
#arnicare#arnica#arnicamontana#arnicapellets#procedure#recovery#kit@arnicare 👍🏻 #bruises#bruising#relief#muscle#pain#swelling#gel quickly absorbed by the #skin#dermatology#dermatologist#fillers#botox 💉#dermafillers#cosmeticdermatologist#cosmetic#plasticsurgery#plasticsurgeon#surgery#preandpostsurgery#boironusa . . . . Arnicare offers everyday pain relief when you need it most to temporarily relieve muscle aches and stiffness, swelling, and discoloration from bruises. – Learn more at Arnicare.com. . . Claims based on traditional homeopathic practice, not accepted medical evidence. Not FDA evaluated.
19.03.2019 23:18:53
Visit my Store here:
👉🏻food4yourcells.com/?ref=d102
1(800) 517-5447
• Nutritiona
19.03.2019 23:17:18
For many, Spring Break is finally here! If you are spending time in the sun, don
For many, Spring Break is finally here! If you are spending time in the sun, don't forget to pack your sunscreen (at least 30 SPF) and drink plenty of water! ☀️#MillburnLaserCenter#SpringBreak
19.03.2019 23:16:58
✨ GIVEAWAY ALERT! ✨

I’ve partnered with @doctor.rogers to give away TWO Doctor
✨ GIVEAWAY ALERT! ✨ I’ve partnered with @doctor.rogers to give away TWO Doctor Rogers RESTORE Healing Balms and Face Washes – one for you and one for a friend. Doctor Rogers RESTORE advances the world of skin care and creates products good for your skin, for the world and for the whole family. Created by a dermatologic surgeon, Doctor Rogers RESTORE products are safe, smart, selective and sustainable. To enter: 1. Follow me and @doctor.rogers 2. Tag a friend in the comments below 3. Like this post ✔ RULES: #Giveaway is open to Canadian and US residents only. Entries to the giveaway will be accepted until Friday, March 22, 5:00pm PST. Winner will be DM’d. Please allow us time to verify all entries and choose a fair winner. Per Instagram rules, we must mention that this is in no way sponsored, administered, or associated with Instagram. By entering, entrants confirm that they are at least 13 years of age, release Instagram of responsibility, and agree to Instagram’s terms and conditions.
19.03.2019 23:14:23
HALUUUUU SI CANTIK JELITAAAA SEKALIAN 😉saya nak kongsi 5 basic skincare utk kora
HALUUUUU SI CANTIK JELITAAAA SEKALIAN 😉saya nak kongsi 5 basic skincare utk korang semua♥️ . . Jika anda tertanya kenapa pakai cleanser tapi tak berkesan pun, sebab anda pakai tak cukup ! Anda kena provide apa yang kulit perlukan tau, sekurang kurangnya asas skincare 5 item tu anda ada .. apa itu basic 5 item ? 👇👇 . Pencuci 🌸 - untuk mencuci permukaan kulit kita dan buang kotoran serta minyak . Masker 🌸 - untuk mencuci secara mendalam ke dalam pori dan buang sel kulit mati, dapat elak kulit kusam serta pori tersumbat. . Freshen 🌸 - penyegar yang dapat balancekan pH muka, minimize pori dan jika guna secara berterusan, minyak dimuka terkawal serta kulit susah nak naik jerawat . Pelembap 🌸 - mengandungi nutrient yang diperlukan kulit dan lembapkan kulit untuk kulit sihat . Sun protector 🌸 - melindungi kulit dari sinaran uv yang boleh menyebabkan kanser kulit, jeragat, tona tak sekata, kulit kusam dan penuaan awal 😖😖 . . PAKAI BASIC SKINCARE UNTUK CANTIK BERPANJANGAN OKIES 💓💓💓 . . 🌼Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya 😉💓 . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm saya 😚💋 will reply as soon as posibble 😉 . . Nak free postage, free smple, free consultation meh pm sis cepat . . . meh pm saya cepat . Whatsapp 0173510359 Farhana Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#stailista#minaz#laraalana#kulitcantik#kulitsihat#marykayserembansenawang
19.03.2019 23:13:05
Can u spot me?? 😆😆
.
Its our Gala Dinner for our retreat. Kami semua barisan Sal
Can u spot me?? 😆😆 . Its our Gala Dinner for our retreat. Kami semua barisan Sales Director Mary Kay Malaysia. Kami dri pebgai backgroud tpi dgn misi yg sama. ENRICHINGS MOWEN LIVES. Yes mmperkayakan khidupan wanita 😍 . Jomlahhh be part of us n u gonna luv it so much! 🔥 . PM or whatsapp me. Hana 0143695746 Link on bio . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#uitmpuncakperdana#minaz#laraalana#kulitcantik#kulitsihat#like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#uitmshahalam#marykaymalaysia#marykayrawang#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#sayajualmurah#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#bbnu#leftenanzana
19.03.2019 23:11:35
Healthy hair is an important part of our identity, and hair loss can result in s
Healthy hair is an important part of our identity, and hair loss can result in significant distress impacting one's self esteem. With early intervention, it is possible to control hair loss, reverse the process, and to stimulate new growth. We’ll take a detailed history to determine the cause of your hair loss and then develop an individualized treatment regimen. If you are experiencing hair loss -- let’s talk. #loveyourskin#healthyskin#skinrejuvenation#skintightening#ultherapy#botox#filler#acne#chemicalpeel#complexionblending#skincare#bellafill#bodycontouring#emsculpt#laserhairremoval#hairrestoration#alopecia#PRP#hairweave#gambrills#skinexpert#drmiles#skindiva#dermatologist#skinoasisdermatology
19.03.2019 23:10:09
Go big or go home 😉 #dermatologist
Go big or go home 😉 #dermatologist...more
19.03.2019 23:08:50
@Regrann from @nakoyanakoyi.maryk - MARCH PROMOTION !! CRAZY SALES
.
Dapatkn pro
@Regrann from @nakoyanakoyi.maryk - MARCH PROMOTION !! CRAZY SALES . Dapatkn produk baru from Mary Kay activating square secara percuma! New in the industry! Vitamin C dlm bentuk helaian 😱😱😱 dgn setiap pembelian serum c/ lumivie dptkan square yg berharga rm99 scara percuma! 🎀 Discounts, Special prizes, special gift, free items!! . Ask me for more details! . Nak FREE postage FREE smple FREE consultation Hana 0143695746 (Link on bio) . . #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayshahalam#marykaycosmetics#pujaanhatikanda#kankukejarcintakamu#emmamaembong#emavengers#kulitputih#produkkecantikan#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#rayyanhaya#dermatologist#bellaamara#amyrarosli#stailista#minaz#laraalana#daysolutionmarykay#daysolution#marykaybeautyconsultant#bahenol#sinopal
19.03.2019 23:08:29
Make the best outta ur Tuesday💃🏻 #Dermatologist ##Senior Consultant #PRP microNe
Make the best outta ur Tuesday💃🏻 #Dermatologist ##Senior Consultant #PRP microNeedling #Remove#AcneScars#SkinRejuvenation#FineWrinkles#hairloss # #microneedling#PRP#botox#fillers#permanent hair removal #noninvasive Hifu facelift #mininvasive # threadfacelift #prphair&skin#hydrafacial#ibeauty thalgo #lasers for facelift #lasers for pigmentations #chemicalpeels#fruitpeels#manualfacial#organicfacials#goldfaci#Aqua facials #Like & follow Instagram,snapchat and Facebook Nusrat Salon & Clinic 0418719475. Whatsapp : 03017142353/Subscribe YouTube channel!
19.03.2019 23:05:38
8️⃣ tips and secrets for men to keep a perfect and healthy skin:
.
1- Clean the
8️⃣ tips and secrets for men to keep a perfect and healthy skin: . 1- Clean the skin every day, morning and night with specific products to get rid of dirt. 2- Hydrate every day to protect the skin from external factors and dryness. A good product for men is Brickell Daily Essential Moisturizer made with natural ingredients and for all skin types. 3- If you are serious about your skin use sunblock every day of the year, as the sun is the major factor that causes aging skin. Many man skin care products incorporate sunscreen to their formulas. Make sure it has high SPF and that protects from ultraviolet light. 4- Use a nutritive product during the night to regenerate the skin. 5- Use a specific product to protect the area around the eyes and prevent dark circles and puffy eyes. 6- Use products, aimed at your age group. The moisturizer that you use during the day, or the nutritive during the night can at the same time, act as anti aging. Ask in the beauty counter about the skin care ingredients that the product may contain. 7- Apply a specific product before shaving and a moisturizing lotion after. Try to shave after the shower, use a quality razor and change the razor's blades regularly. 8- Exfoliate the skin at least once a week to get rid of dead cells and excess of oil. It will also help with cellular renovation and to avoid the appearance of spots. Check Brickell Facial Scrub if you are in need of a good exfoliator. #dermatex#dermatitis#piel#skin#skincare#skincareroutine#dermatology#dermatologia#dermatologist#atopicdermatitis#atopicskin#pielsana#atopiceczema#hidratantes#hidratacaofacial#cremation#frío#temperature#sport#running#outdoorsport
19.03.2019 23:05:21
Excelente cuando hacemos exerésis de una lesión maligna y podemos hacer el defec
Excelente cuando hacemos exerésis de una lesión maligna y podemos hacer el defecto quirúrgico y su cierre, siguiendo las líneas de tensión de la piel y camuflar las cicatrices con los pliegues y arrugas. Afortunadamente, la piel del párpado, por su delgadez, es muy noble y su cicatrización buena. #cirugíadermatologíca#skinsurgery#dermatologysurgery#dermatologo#dermatologist#dermatologia#dermatology#dermatologiaclinica#clinicaldermatology#consultaaldermatologo#dermatologos#tumordepiel#skintumor
19.03.2019 23:04:39
My last study in #photodynamictherapy in #actinickeratosis has been published on
My last study in #photodynamictherapy in #actinickeratosis has been published online in the Journal of the European Academy of Dermatology #jeadv. “ Split face study comparing conventional mal photodynamic therapy in multiple actinic keratosis with complete time versus half-time red light led conventional illumination”. 👉🏼 CONCLUSION: Conventional PDT with half time illumination in multiple actinic keratosis is as effective as complete time illumination and decreased pain significantly. @eadv_#dermatologo#dermatologist#dermatology#madriderma
19.03.2019 23:01:51
Make the best outta ur Tuesday💃🏻 #Dermatologist ##Senior Consultant #PRP microNe
Make the best outta ur Tuesday💃🏻 #Dermatologist ##Senior Consultant #PRP microNeedling #Remove#AcneScars#SkinRejuvenation#FineWrinkles#hairloss # #microneedling#PRP#botox#fillers#permanent hair removal #noninvasive Hifu facelift #mininvasive # threadfacelift #prphair&skin#hydrafacial#ibeauty thalgo #lasers for facelift #lasers for pigmentations #chemicalpeels#fruitpeels#manualfacial#organicfacials#goldfaci#Aqua facials #Like & follow Instagram,snapchat and Facebook Nusrat Salon & Clinic 0418719475. Whatsapp : 03017142353/Subscribe YouTube channel!
19.03.2019 22:59:26
True story ...... it’s totally pointless buying/using expensive creams & makeup
True story ...... it’s totally pointless buying/using expensive creams & makeup if you don’t know the basics..... skincare starts from the inside out... I’m certified in giving advice on nutrition for skin .... classes coming soon to @studioplusacademy xx #skin#skincare#nutricionforskin#liverpoolskincare#skinobsessed#dermatology#dermatologist#liverpool
19.03.2019 22:56:16
True story ...... it’s totally pointless buying/using expensive creams & makeup
True story ...... it’s totally pointless buying/using expensive creams & makeup if you don’t know the basics..... skincare starts from the inside out... I’m certified in giving advice on nutrition for skin .... classes coming soon to @studioplusacademy xx #skin#skincare#nutricionforskin#liverpoolskincare#skinobsessed#dermatology#dermatologist#liverpool
19.03.2019 22:56:16
#Repost @dratatianafagnani (@get_repost)
・・・
FOTO NÃO OFICIAL

Iai já está parti
#Repost@dratatianafagnani (@get_repost) ・・・ FOTO NÃO OFICIAL Iai já está participando do nosso super sorteio especial de dia das mulheres? Volte 20 postagens e participe! . . 🚩 Rua Almirante Pedro Álvares Cabral número 38, Bairro Jardim Cuiabá. ☎ (65)3023-7571 📲 (65)9924-2271 #dratatianafagnani #esteticaavançada #rejuvenescimento #dermato #dermatologist #dermatologiaclinica #diadamulher
19.03.2019 22:54:32
Is the skincare fridge just another trend? @drvisha gives her expert opinion on
Is the skincare fridge just another trend? @drvisha gives her expert opinion on whether you should have one with @instylemagazine for this week’s #AskDrVisha! While #VishaSkincare products were created by our very own board certified dermatologists and don’t require being refrigerated, some of your other products might! Swipe right for more! ❄️
19.03.2019 22:54:02
QnA: How to protect babies from UV radiation ➡️ https://www.skincancer.org/preve
QnA: How to protect babies from UV radiation ➡️ https://www.skincancer.org/prevention/sun-protection/children/oh-baby Summary: - babies younger than 6 months should be shielded from the sun rather than using sunscreen - especially seek the shade between 10am and 4pm - use lightweight clothing that fully covers the arms and legs, use a hat and sunglasses - be aware of unintended sun exposures (eg car rides) - start sunscreen at 6 months and look for zinc oxides or titanium dioxides (physical sunscreens), apply them 30 minutes before going outside and reapply every two to three hours #skincancer#skincancerawareness#melanoma#melanomaawareness#babyskincare#dermatology#dermatologist
19.03.2019 22:51:52
Tonight, the skin nerds take Manhattan! Watch our stories for a behind the scene
Tonight, the skin nerds take Manhattan! Watch our stories for a behind the scenes look at how we’re celebrating #SkinfixXSephora with some of our favorite people on earth 🌍
19.03.2019 22:45:47
Go big or go home 😉 #dermatologist
Go big or go home 😉 #dermatologist...more
19.03.2019 22:45:24
O laser Érbio fracionado ablativo é excelente para rejuvenescimento, tratamento
O laser Érbio fracionado ablativo é excelente para rejuvenescimento, tratamento de cicatrizes, rugas e retração da pele da face e pálpebras. Também é utilizado no tratamento de estrias, alguns tipos de manchas e melhora da textura da pele. A melhora na pele decorre de uma resposta cicatricial induzida pelo dano térmico (ablação fracionada) provocado nas camadas da pele, através de microlesões localizadas que mantém áreas de pele preservada ao redor. Essas áreas não acometidas favorecem a cicatrização e diminuem o tempo de recuperação. O número de sessões de laser Érbio depende do tipo de lesão que será tratada. Quer mais informações ou agendar sua avaliação? Entre em contato pelo WhatsApp (11) 98928 0832, das 08:00h às 18:00h, ou pelo telefone (11) 3050 1521. #clinicacarlavidal#dracarlavidal#carlavidal#dermatologia#dermatology#cuidadocomapele#pele#beleza#amominhapele#dermatologista#dermatologist
19.03.2019 22:40:07
Neauvia Restore System is a unique peeling and cannot be compared with any other
Neauvia Restore System is a unique peeling and cannot be compared with any other. Thanks to the personalized combination of acids and actives, after just one treatment patients enjoy a softer, smoother and brighter skin with a healthy color and natural glow. . . . . . . . #neauviacosmeceuticals #peeling#dermatology#dermatologist #aesthetic #aestheticdoctor#aestheticmedicine #beauty #beaute#bellezza #antiage #antiaging #skincare#loveyourself #loveyourbody #loveyourskin#dermatologia #curadellapelle #soin#skintip #beautyblogger #instabeauty#beautytips #beautytipsandtricks
19.03.2019 22:35:58
Day #2 #Dubaiderma2019 Met so many colleagues and madd new friends. Dr. Murtza K
Day #2#Dubaiderma2019 Met so many colleagues and madd new friends. Dr. Murtza Khan (one of the smartest skin doc) and Dr. Lynn Cornelius (my favorite Chairwoman). Also watch the video at the end... #botox for #keloidscars.#Dubai#Dermatologist#bestamericanderminuae#skindoc#skincare#cosmeticdoc#cosmeticderm#precisepersonalcare#lovemywork❤️#lovelearning
19.03.2019 22:30:00
#Repost @colympios ******
Remember when I posted about seeing improvement in my
#Repost@colympios ****** Remember when I posted about seeing improvement in my skin tone and texture after my first @VivaceExperience? 💛 I just had my 2nd treatment! and I’m so OBSESSED with #RadioFrequency#Microneedling with @aestheticsbiomed. This high tech skincare treatment = high quality results! 🤗 @vivaceexperience#skincareroutine#skin#esthetician#estheticianlife#dermatology#dermatologist#medicalspa#medspa#beauty#skintightening#getitright#getitrightgetittight#lips#cheeks#skinhealth
19.03.2019 22:25:47
#Repost @hanah.proofreader.malaysia (@get_repost)
・・・
SET MELACEP MADE IN KOREA.
#Repost@hanah.proofreader.malaysia (@get_repost) ・・・ SET MELACEP MADE IN KOREA. PERCUMA MASK (Mask=RM159) 😍😍😍 . . MELACEP PLUS LUMINOUS SYSTEM . . ✨FOAMING CLEANSER (100ml) . 👉🏻MANFAAT -Menambahbaikan tekstur kulit. -Mengandungi Formulasi HANDAL dalam menyerlahkan KECERAHAN Kulit wajah. . . ✨FRESHENER (85gm) . 👉🏻MANFAAT - Mudah diserap oleh kulit - Menyerlahkan kilauan kulit daripada dalam ke luar -Mengurangkan ketidaksekataan kulit wajah -Kulit tampil lebih ANJAL. . 👉🏻PENGUNAAN - Disyorkan 2 kali Sehari . . ✨MASK (85gm) . 👉🏻MANFAAT - Meningkatkan kecergasan kulit -Memperbaiki tona kulit -Kulit menjadi cerah dengan segera . 👉🏻PENGGUNAAN -2 ke 3 Kali seminggu . . ✨ULTIMATE CREAM (30ml) . 👉🏻MANFAAT -Memberi kelembapan dengan segera -Menambaikan kecerahan kulit selepas penggunaan selama 4 minggu. -Teksturnya memudahkan penyerapan oleh kulit. 👉🏻PENGGUNAAN - Disyorkan 2 kali sehari . . ✨ULTIMATE SERUM (30ml) . . 👉🏻MANFAAT -Membaiki mengurangkan bintik-bintik hitam dan menyerikan wajah -Menyerlahkan kecantikan kulit. . 👉🏻PENGUNAAN - Digunakan setiap hari. . . ⚡FORMULASI MELACEP -Ekstrak Edelwiss-menyasarkan melanin dengan membantu mengurangkan tona tidak SEKATA -Ekstrak Algae- berfungsi mengurangkan tampilan tona tidak sekata -Vegetable Amino acids- berfungsi menambah kecerahan kulit -Ekstrak Cendawan Shitake- mengandungi enzim terkenal dengan sifat-sifat penulenan. . . 🌟HASIL KAJIAN - 93% Mengatakan bahawa ia memulihkan kejernihan kulit - 86% mengatakan bahawa ia menyekatan tampilan tona kulit. -81% mengatakan bahawa ia mengurangkan tampilan ketidaksekataan warna/kulit kusam . . Best kan melacep set ni? Cepat wasap Hanah sementara promo ni 😍 www.wasap.my/+60193707155 www.wasap.my/+60193707155 www.wasap.my/+60193707155 #marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykaycheras#marykaykajang#marykayselangor#marykayshahalam#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#dermatologist#kulitcantik#kulitsihat#malaysiaigers#malaysiaseller#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#personalshopper#personalshopperkl#melacep#promofebruari#promomelacep#melacepmarykay
19.03.2019 22:20:10
DRY SKIN 🐌
.
Here are some of my main do’s and don’ts when I suffer from dry ski
321 23
DRY SKIN 🐌 . Here are some of my main do’s and don’ts when I suffer from dry skin: DO’S - 🐳 Stay hydrated: if you exercise, drink even more, dehydrated body= dehydrated skin! 💦 Quick, cool showers: long hot showers take the water out of your skin, losing that hydration in the upper layer! 🌱 Moisturise 2-3x a day: grease for peace, use a bland fragrance free moisturiser after a shower/bath. 🌬 Use a humidifier: alleviate symptoms of dry eyes, eczema, itchy skin and cracked lips by having a humidifier infuse the air with moisture! - DON’TS 🧶 Wear woollen clothes: wool on dry skin can make you itch itch and itch.. wear something light, eg sportswear Or thin clothing. 🥥 Scrubs: Eg apricot scrubs, can be harsh on the face, slathering chemical exfoliants will only aggravate dry skin in the long run 💧 Toners (contacting alcohol): again, aggravates dry skin. Make sure you read the label of your toner and make sure it doesn’t contain alcohol. 💆🏼‍♀️ Over washing: will not make your skin more hydrated.. again, it will irritate skin by stripping away oils that keep your face soft and healthy. - There you have it, and for those in 🇦🇺 you have a month or so before the #winter begins. So save this post as a reminder 🛎
19.03.2019 22:14:47
💙Congratulations @nicolebrudner 💙

You are the lucky winner for our St.Patricks
💙Congratulations @nicolebrudner 💙 You are the lucky winner for our St.Patricks Day GIVEAWAY! We have a #beautybag packed full of great products for you! Thank you to everyone who participated, we will have plenty more to come 💙 #andochickcenter#frederickmd#visitfrederickmd#giveawaycontest#stpatricksday2019#beautygiveaway#winnerwinner#skincareproducts#tuesdaytreat#thankyougift#washingtonian#beautytipsandtricks#youthfulskin#goodybag#beautys#dermatologist#plasticsurgeon#obagimedical#obagi#skinhealth
19.03.2019 18:09:08
.
GLASS SKIN LASER
.
Super Glowing Laser
.
Dapatkan kulit bening bagai kaca deng
. GLASS SKIN LASER . Super Glowing Laser . Dapatkan kulit bening bagai kaca dengan Glass Skin Laser , merupakan treatment baru dari Albezits Clinic . Laser Korea dengan registrasi resmi Kemenkes RI dan aman di gunakam oleh semua Client kami. . 👉🏻Manfaat : - Mencerahkan Kulit Secara Cepat - Glowing Skin Langsung terlihat setelah treatment - Minimal Merah bahkan tidak merah sama sekali - No Down Time, tidak ada sifat ablative atau luka2 - Treatment terbaik utk mengatasi jerawat ringan hingga berat - Treatment terbaik utk mengontrol minyak dan komedo - Anti Aging . 👉🏻 Siapa Saja yang boleh laser Glass Skin?? Siapa saja, mulai dari remaja hingga org tua, pria atau pun wanita . 👉🏻Down Time ( waktu penyembuhan luka ) : Tidak ada, krn tdk ada luka dan merah. Sangat aman, non ablative . 👉🏻Durasi Pengulangan Tindakan : 2-3 Minggu . 👉🏻Harga Harga Normal Rp.1000.000 perkali laser Harga Promo Disc 50% menjadi Rp.499.000 perkali Laser . 👉🏻Harga Paket Hemat 1 Paket perkali Rp.599.000 mendapatkan tindakan : Facial whitening, comedo extraction, masker whitening, serum whitening & glowing, tindakan glass skin laser . Harga Paket Hemat 2 Paket Laser Rp.2,5jt dapat 6x laser Glass Skin . Promo Berlaku hingga 30 April 2019 . 👉🏻 booking ☎️087790090011 admin ☎️06142003057 albezits clinic . #laser#glowing#glasskin#skincare#dermatologist#derma#diodelaser#kecantikan#beauty#klinikkecantkkan#koreanlaser#dermatologist#aesthetics#estetika#estetik
19.03.2019 15:41:09
Dermatology in the spotlight 💫#Psoriasis (on the left @kimkardashian) and #hidra
Dermatology in the spotlight 💫#Psoriasis (on the left @kimkardashian) and #hidradenitis (on the right American Idol Contestant @jacksongilliesmusic). Skin conditions can impact people’s lives both physically and emotionally, but it’s important to know you’re not alone and there are treatments available. Speak to a #boardcertifieddermatologist to learn more about topicals, oral medications and #biologics and more. Check out #instastory to hear the powerful words from @jacksongilliesmusic about what it was like being diagnosed with @hidradenitis.suppurativa.
19.03.2019 13:02:21
Next
loading