Instagram tag codskudai

Hello obsess loverss. Nak tahu tak KENAPA KENA TRY SET GOJES OBSESS NI?

1. Dapa
Hello obsess loverss. Nak tahu tak KENAPA KENA TRY SET GOJES OBSESS NI? 1. Dapat bersiap dalam masa 15 minit sahaja. 2. Treatment cushion foundation yang merawat kulit & full coverage. 3. Lipmatte yang kekal walaupun makan 10kali sehari. 4. Mascara yang super lentik cucuk langit gituwww. 5. Blusher pink pink super natural dan mudah diblend. 6. Eyeshadow pigmented teruk siap dengan highlighter. 7. Mudah dicuci. 8. Kekal glowing dengan obsess. 9. Loose powder yang super cover pori pori tersumbat. Suami bertambah sayang, menarik tertarik kau memang debommm!! Ramai dah cantik dengan obsess. Setiap hari pos & cod. Ada yang nak join ke? Get yours now ✨ WHATSAPP 0176454548 / 01137388797 Or you can DM me now! . #obsesscosmeticsjb#liquidmattelipstick#sayajualobsesscosmetics#codjb#codkotatinggi#codskudai#codsenai#codkulai#codpasirgudang#fattzura#kekasihpaksarela#Cranberry#jomcantik#pretttgirl#dropshipcbh#makeup#bridaljohor#bridaljb#awekcendol#lafazkankalimahcintamu#tiadaarahjodohkita#pipipink#makeupmalaysia#makeupsales#syafiqkyle#dropshipneededmalaysia
24.01.2019 02:02:03
Nak Tak Cepatkan Lagi Pembakaran Lemak & Timbulkan Six Pack Anda?

Tukarlah LEMA
Nak Tak Cepatkan Lagi Pembakaran Lemak & Timbulkan Six Pack Anda? Tukarlah LEMAK anda tu kepada TENAGA yang boleh digunakan. Dengan #Hypermaxxfatburner yang terbaru dari powermania, ianya sangat membantu kepada pengurangan peratus lemak badan sekiranya ia seiring dengan Diet (eat clean) dan juga latihan fizikal . Selain itu,ianya juga membantu kepada peningkatan kapasiti aerobik sekiranya diambil sebelum latihan fizikal dimana tempoh pembakaran kalori akan dipanjangkan meskipun latihan telah berakhir. . Harga rm 150 (60 serving) bg semenanjung Malaysia. Percuma workout plan dengan pembelian hypermax fatburner powermania untuk membakar lemak dengan pantas dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.Untuk maklumat lanjut & pembelian hubungi atau whatsapp 011-15771481 #wheyproteinmurah#harimaumalaya#powermanianutrition#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheyprotein#bulanpriaterhebat#codjb#weightloss#proteinhalal#codskudai#codsenai#getfit#workout#leanmuscle#dietsihat#powermaniajb#bakarlemakperut#akunaksado#bigmuscle#jomsado#powermaniaskudai#musclemania#binabadan#tegaptvmalaysia#mesotropin#maskulin
24.01.2019 01:54:17
Advertisement
Concealer by Obsess Cosmetics ☻

Percaya atau tak concealer ni boleh merawat kul
Concealer by Obsess Cosmetics ☻ Percaya atau tak concealer ni boleh merawat kulit korang. Bahan-bahan yang digunakan tidak membahayakan kulit. KELEBIHAN CONCEALER . ✅ high coverage . ✅ satu sapuan dah boleh tutup parut hitam di muka. ✅ Boleh mengecutkan jerawat . ✅ terdapat estrak pegaga ,sesuai untuk kulit sensetif dan kering . ✅ mudah blend Grab yours now ❗ Whatsapp now! ♾ 0176454548 #obsesscosmeticsjb#liquidmattelipstick#sayajualobsesscosmetics#codjb#codkotatinggi#codskudai#codsenai#codkulai#codpasirgudang#fattzura#kekasihpaksarela#Cranberry#jomcantik#pretttgirl#dropshipcbh#makeup#bridaljohor#bridaljb#awekcendol#lafazkankalimahcintamu#tiadaarahjodohkita#pipipink#makeupmalaysia#makeupsales#dropshipneeded
24.01.2019 00:47:15
Wahh bau loose powder ni wangi sangat 😆 Sis suka sis suka. Korang mesti suka jug
Wahh bau loose powder ni wangi sangat 😆 Sis suka sis suka. Korang mesti suka jugak kan? Wangi, bagus sangat menutupi segala pores yang ada, takde lagi masalah kulit berminyak, glowing muka terus. Get yours now ✨ WHATSAPP 01137388797 Or you can DM me now! #obsesscosmeticsjb#liquidmattelipstick#sayajualobsesscosmetics#codjb#codkotatinggi#codskudai#codsenai#codkulai#codpasirgudang#fattzura#kekasihpaksarela#Cranberry#jomcantik#pretttgirl#dropshipcbh#makeup#bridaljohor#bridaljb#awekcendol#lafazkankalimahcintamu#tiadaarahjodohkita#pipipink#makeupmalaysia#makeupsales#syafiqkyle#nur#dropshipneeded
23.01.2019 15:15:48
Advertisement
Advertisement
ORDER NOW !!! [ESOK COD : RAINBOW JAR OBESSION by BELLA SCRUB DISTRICT ]
.
.
.
.
ORDER NOW !!! [ESOK COD : RAINBOW JAR OBESSION by BELLA SCRUB DISTRICT ] . . . . Jom angel2 yang belum ada SCRUB DISTRICT pre order dengan Bella now now !!!!! Dah ramai ye start place order sbb OBSESSION ARE REAL !!!!! . . . . ORDER “JAR PELANGI” letopssss waaawww waawwww now !!!! . . . . KULIT BEBAS JERAWAT DENGAN SCRUB DISTRICT ❤️ SCRUB VIRAL NO.1 MALAYSIA . . . 📸 : @bella_scrubdistrict@emma_sapar95#scrubdistrict#scrubdistrictjb#scrubdistrictkempas#scrubdistrictjohor#scrubdistrictangels#codjohorbahru#codtampoi#codsetiatropika#codtamandaya#codpasirgudang#codskudai#testimoniscrubdistrict#feedbackscrubdistrictjb#feedbackscrubdistrictjohor#bazarpaknil#scrubdistrictmurah#scrubdistrictfeedback#scrubdistrictpasirgudang#scrubdistrictagent#bazaarpaknil#ruangrezekihanania#johorbahru#johor#scrubdistrictmasai#scrubdistrictsetiatropika#scrubdistrictlarkin#scrubdistrictjb#bellascrubdistrict#scrubdistrictsingapore#scrubdistrictfeedback
23.01.2019 13:46:13
OPEN PREODER !
OPEN PREODER !
OPEN PREODER !
_
Lepas ni tak payah dah pakai lips
OPEN PREODER ! OPEN PREODER ! OPEN PREODER ! _ Lepas ni tak payah dah pakai lipstick merah. Pakai Cherry Velvet pun dah cukup 🍒❤️😍 _ Farrah open sekali untuk caramel mint dan orchid vanilla Pada yang berminat boleh cepat cepat DM atau Whatsapp +06011.26703023(farrah) +06011.26703023(farrah) Atau tekan sahaja link di bio @fnlipbutter_scarvesjb _ #agentsahfaraalipbutterjb#faralipbutterskuad#rahsiabibirmungildancantik#bibirsihat#bibirlembab#faralipbutter#caramelmint#orchidvanilla#cherryvelvet#lipbutterhotselling#jomjoinpreoder#codarea#kulaijohor#senai#codskudai#codjohorbahru#codtebraucity#codnusajaya#codiskandarputeri
23.01.2019 13:07:58
Advertisement
Otot perlukan protein untuk membesar. Macam kita jugak. Kalau kita tak makan bol
Otot perlukan protein untuk membesar. Macam kita jugak. Kalau kita tak makan boleh ke kita membesar? Pastikan otot mendapat protein yang mencukupi supaya ia dapat membesar dengan baik. Langgar hukum no 1 ni, otot TIDAK akan membesar walaupun hebat mana kita workout. Dah cuba Platinum Hydrowhey dari Mesotropin ?.Jika belum segera dapatkannya.Harga hanya rm 120 bagi semenanjung free botol shaker.Cod sekitar JB /skudai.Jauh guna pos😎 Untuk pembelian & maklumat lanjut hubungi faisal Agen sah mesotropin ✆ 011-15771481 atau klik http://www.wasap.my/601115771481/platinumwhey #cjwowshopmalaysia#maskulin#cotampoi#nutrisihebat#leanmuscle#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#fatburner#bakarlemakbinaotot#powermanianutritionjb#weightloss#burnfat#codskudai#codsenai#getfit#workout#exercise#resepidiet#motivasidiri#hilangkanperutbuncit#akunakkurus#bigmuscle#jomsado#jjcm2019#musclemaniamalaysia#binabadan#tegaptvmalaysia#mesotropin#superior14malaysia
23.01.2019 12:49:56
Dah Penat exercise berbulan2 tapi Perubahan Sikit Je?,,atau X nampak langsung Pe
Dah Penat exercise berbulan2 tapi Perubahan Sikit Je?,,atau X nampak langsung Perubahan? 😞 . Otot lambat naik? nak body padu tak berlemak? lean kan body korg dgn hydrowhey isolated protein formula baru dari powermania! Padu...halal & selamat! . Hanya dengan minum protein formula terbaru dari Powermania satu scoop bersamaan 30g protein setiap hari, ia akan membantu bro utk membesarkan bdn yg berotot, ripped dan lean dgn pantas & selamat.Ini bukan ckp kosong bro,boleh cuba sendiri bro pasti puas hati.Harga pun berpatutan. Hasil yang sangat baik akan diperoleh jika disertai dengan workout. . Harga rm 150 free postage bg semenanjung.Sabah Sarawak tambah rm10. Percuma workout plan dari powermania dengan pembelian hydrowhey isolated protein powermania untuk menjana otot dengan baik dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.Untuk maklumat lanjut & pembelian hubungi atau whatsapp 011-15771481 #besarpadu#wheyproteinmurah#codkulai#massgainer#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheyprotein#azam2019#codjb#weightloss#proteinhalal#codskudai#codsenai#getfit#workout#leanmuscle#dietsihat#powermaniajb#bakarlemak#akunaksado#bigmuscle#jomsado#powermaniajohor#musclemania#binabadan#tegaptvmalaysia#mesotropin#maskulin
23.01.2019 12:41:21
Jarang-jarang ROYAL V buat promosi. Kali ni harga jauh lebih murah 😘😘. Penjimata
Jarang-jarang ROYAL V buat promosi. Kali ni harga jauh lebih murah 😘😘. Penjimatan sehingga RM8. . Pakat-pakat buat stock banyak-banyak kat umah 😁😁😁 . RM 52 . Whatsapp 013.362.2602 . #jamuratumalaya#jrm#rduse#kurmadhuha#royalv#tombong#keputihan#seksbooster#mengetatkanmissv#weightloss#gemukair#detox#jrmkulai#jrmjohorbahru#jrmkluang#jrmbandartenggara#codjohorbahru#codkluang#codbandartenggara#codkulai#codpasirgudang#codskudai#codnusajaya#codsenai#codtebrau
23.01.2019 12:25:26
Da ambil susu maaez ke belum hari ni? Senang je nak bancuh susu maaez. Pilih sus
Da ambil susu maaez ke belum hari ni? Senang je nak bancuh susu maaez. Pilih susu maaez perisa strawberi, coklat atau original. koyakkan sachet dan masukan susu maaez dalam cawan, lepas tu bancuh dengan 150ml air suam dan kacau. . Kalau perisa strawberi & coklat korang boleh letak ais lagi sedap & Sedia untuk diminum. 🥛🍓🍫 . #maaezwarriors#teammaaez#maaez#maaezwhitecoffee#susumaaez#bellezacollagen#maaezcollagen#nakcantik#kulitlicin#produkputih#kulitputihgebu#cerahkankulit#tiktokchallenge#putihgebu#supplementpemutih#putihkulit#codkluang#codhsi#codjb#codtampoi#codskudai#Codpasirgudang#codkotamasai#codserialam#teamazilicious
23.01.2019 12:05:04
ORDER NOW !!! [ESOK COD : RAINBOW JAR OBESSION by BELLA SCRUB DISTRICT ]
.
.
.
.
ORDER NOW !!! [ESOK COD : RAINBOW JAR OBESSION by BELLA SCRUB DISTRICT ] . . . . Jom angel2 yang belum ada SCRUB DISTRICT pre order dengan Bella now now !!!!! Dah ramai ye start place order sbb OBSESSION ARE REAL !!!!! . . . . ORDER “JAR PELANGI” letopssss waaawww waawwww now !!!! . . . . KULIT BEBAS JERAWAT DENGAN SCRUB DISTRICT ❤️ SCRUB VIRAL NO.1 MALAYSIA . . . 📸 : @bella_scrubdistrict@emma_sapar95#scrubdistrict#scrubdistrictjb#scrubdistrictkempas#scrubdistrictjohor#scrubdistrictangels#codjohorbahru#codtampoi#codsetiatropika#codtamandaya#codpasirgudang#codskudai#testimoniscrubdistrict#feedbackscrubdistrictjb#feedbackscrubdistrictjohor#bazarpaknil#scrubdistrictmurah#scrubdistrictfeedback#scrubdistrictpasirgudang#scrubdistrictagent#bazaarpaknil#ruangrezekihanania#johorbahru#johor#scrubdistrictmasai#scrubdistrictsetiatropika#scrubdistrictlarkin#scrubdistrictjb#bellascrubdistrict#scrubdistrictsingapore#scrubdistrictfeedback
23.01.2019 11:05:24
Penangan hari gaji hari ni. Pagi tadi dah ade kawan order 4 minkaffe terus sebab
Penangan hari gaji hari ni. Pagi tadi dah ade kawan order 4 minkaffe terus sebab dia nak bersalin. So, tipsnye minum minkaffe mase sarapan pagi. Elakkan minum lepas kol 5 petang sebab kadang ade yang tak biasa mak dengan baby ade jugak berjaga sampai pagi. Mata panda lah jawabnye 🐼 Sapa nak order eziclean toilet, laundry, shampoo, bodywash, sabun hijau, multi-purpose, D-chef turmeric and garlic. #sabunhijaumarine#eziclean#ezicleanlaundry#ezicleantoilet#terapiinstagram#cspscs#shampoohijau#kelemumur#kulitkepalagatal#rambutgugur#freeparaben#sahajidahhaiOmarketing#bodywash#ketiakhitam#stretchmark#celahpehahitam#bodyscrubmarine#sabunhijaumarine#sabunhijau#codskudai#codskudaijb#agentdiperlukan#codpulaiindah#codpulaihijauan#codpulaimesra#codpulairia#codpulaiemas#codsripulai#johorbahru#shahalam
23.01.2019 09:42:00
JIKA TAK BERSEDIA NAK KURUS JANGAN CUBA SAPU LOSYEN NI😱
.
Hah, betullah sis caka
JIKA TAK BERSEDIA NAK KURUS JANGAN CUBA SAPU LOSYEN NI😱 . Hah, betullah sis cakap, jika korang tak bersedia nak kurus cepat, jangan cuba sapu losyen SC nih 😁 Selain bau sejuk yang menyegarkan, korang akan rasa selesa bila sapu-sapu di tempat yang berlemak 🤗 . Losyen Kurus sejuk ni memang sangat selamat digunakan untuk semua peringkat umur. Korang nak result cepat, rajin-rajin kanlah diri sapu taw! Bukan janji tapi sangat pasti 💐 . Okay, jom sapu u olls mana tahu esok kurus😜 . Meh wasap terus. SAPU-SAPU kurus sihat syantik menawan . 📲 017 622 7083
23.01.2019 08:55:15
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam? 
Jika
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam?  Jika jerawat timbul disebabkan penggunaan kosmetik, elakkan daripada menggunakan kosmetik yang tinggi bahan kimia iaitu dpt memutih dan memulih kulit dalam waktu yang singkat. Gunakan bahan2 natural untuk merawat kulit. Elakkan dari makan makanan sembarangan. Pada asasnya semua penyakit adalah berasal dari pemakanan. Terlalu kerap makan makanan berminyak boleh menyebabkan usus tidak sihat, banyak toksik terkumpul di dinding usus dan menghalang penyerapan gizi dan nutrisi. Seelok-eloknya lakukan detoks sekurang-kurangnya sebulan sekali. Ambil vitamin sebagai makanan tambahan untuk menyokong kesihatan badan dan kulit. Vitamin penting untuk kesihatan dan kecantikan kulit adalah termasuk Vitamin C. Vitamin C bantu melindungi tubuh dan kulit dari kerosakan sel. Vitamin C berfungsi untuk menghasilkani hormon anti-stress dan interferon yang dapat meningkatkan imuniti badan. Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 07:04:44
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupa
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupakan salah satu ANTIOKSIDAN terbaik . Sebab apa??? Sebabbb badan kita memang sangat memerlukan antioksidan bagi menentang radikal-radikal bebas yang berpunca daripada pencemaran, asap rokok, dan sebagainya tanpa kita sedari. Kalau nak tahu, radikal bebas ni sangatlah merbahaya hingga boleh merosakkan sel-sel dalam badan kita dan mendatangkan pelbagai penyakit. Haa termasuklah masalah jerawat ni. Oleh sebab itulah, kita memerlukan perlindungan daripada antioksidan. Antara oksidan yang senang kita perolehi ialah Vitamin C. Kenapa vitc disukai ramai 1) Tiada lagi masalah gusi berdarah 2) Kulit semakin cerah dan warna kulit menjadi sekata 3) Jerawat semakin kurang tumbuh 4) Parut jerawat makin pudar 5) Kulit rasa makin licin dan halus Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 06:52:55
Hello obsess loverss. Nak tahu tak KENAPA KENA TRY SET GOJES OBSESS NI?

1. Dapa
Hello obsess loverss. Nak tahu tak KENAPA KENA TRY SET GOJES OBSESS NI? 1. Dapat bersiap dalam masa 15 minit sahaja. 2. Treatment cushion foundation yang merawat kulit & full coverage. 3. Lipmatte yang kekal walaupun makan 10kali sehari. 4. Mascara yang super lentik cucuk langit gituwww. 5. Blusher pink pink super natural dan mudah diblend. 6. Eyeshadow pigmented teruk siap dengan highlighter. 7. Mudah dicuci. 8. Kekal glowing dengan obsess. 9. Loose powder yang super cover pori pori tersumbat. Suami bertambah sayang, menarik tertarik kau memang debommm!! Ramai dah cantik dengan obsess. Setiap hari pos & cod. Ada yang nak join ke? Get yours now ✨ WHATSAPP 0176454548 / 01137388797 Or you can DM me now! . #obsesscosmeticsjb#liquidmattelipstick#sayajualobsesscosmetics#codjb#codkotatinggi#codskudai#codsenai#codkulai#codpasirgudang#fattzura#kekasihpaksarela#Cranberry#jomcantik#pretttgirl#dropshipcbh#makeup#bridaljohor#bridaljb#awekcendol#lafazkankalimahcintamu#tiadaarahjodohkita#pipipink#makeupmalaysia#makeupsales#syafiqkyle#dropshipneededmalaysia
23.01.2019 04:50:39
Zaman sekarang tak perlu dah susah2 cari daun inai nak taman, cabut, tumbuk dari
Zaman sekarang tak perlu dah susah2 cari daun inai nak taman, cabut, tumbuk dari pokok inai. Pakai just celup je dari bekas . Nak lagi best boleh order dari @enaileaf.bymaya siap ada Freegift lagi 🎁😱 . . #inai#inaipengantin#inaimerah#inaimerahmenyala#henna#hennadesign#hennahair#inaisimple#skudai#utmskudai#codskudai#skudaijohor#johor#johorbahru#malamberinai
23.01.2019 04:20:53
OHH KURUS PEGAGA JUICE

Hye hye 🙌🙌 saya agent skudai cover kawasan berdekatan,jo
OHH KURUS PEGAGA JUICE Hye hye 🙌🙌 saya agent skudai cover kawasan berdekatan,johor pun hakak jalan terus dan gelang patah jugak ✌✌ cuba lah sebotol dulu kemudian pasti order berbotol-botol 😁 Siapa yang bole minum jus ni ?? ✅ WANITA ✅ LELAKI ✅IBU MENYUSU ✅WARGA BERUMUR ❎ IBU HAMIL ❎ PENGHIDAP DARAH RENDAH ❎ PESAKIT DIALISIS 🆙READY STOCK 🚘self pickup lima kedai rmmj mutiara rini 🚘COD kawasan Gelang patah, lima kedai ke skudai *SEBOTOL RM 10 RM 10 RM 10* Wassap http://Www.wassap.my/60137226487/AGENTSKUDAIJUSPEGAGA #codskudai#codlimakedai#codprisma#juspegaga#codperling#codmajidi
23.01.2019 04:13:45
Kenapa HydroWhey protein sangat penting untuk diet anda?
.
Untuk membina otot, t
Kenapa HydroWhey protein sangat penting untuk diet anda? . Untuk membina otot, tidak kira otot BICEP, TRICEP, PECTORALIS atau LATTIMUS DORSI sekalipun ia sangat memerlukan protein. . Protein ini kita boleh bagi perumpamaan sebagai 'building block' kepada pembinaan otot. . Karbohidrat dan lemak tidak boleh membina otot. Hanya protein sahaja. . Dengan HydroWhey Powermania protein ia memberikan anda protein yang berkualiti serta tinggi kandungan proteinnya. Protein tersebut dihasilkan daripada protein yang paling hebat dalam kelasnya iaitu Hydrolysed. . Harga rm 150 free postage bg semenanjung.Sabah Sarawak tambah rm10. Percuma shaker berserta workout plan powermania.Untuk fast respon maklumat lanjut & pembelian whatsapp 011-15771481 #besarpadu#wheyproteinmurah#massgainerhalal#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheyprotein#fatloss#codjb#weightloss#proteinhalal#codskudai#codsenai#getfit#workout#leanmuscle#dietsihat#hypermaxxpowermania#bakarlemakpantas#akunaksado#bigmuscle#kakigymmalaysia#powermaniajohor#musclemania#binabadanmalaysia#tegaptvmalaysia#mesotropin#kiloup#tipsbinabadan
23.01.2019 03:01:09
BAGAIMANA 6-TROPIN BERTINDAK

Ia mengaktifkan sistem penggunaan tenaga dalam bad
BAGAIMANA 6-TROPIN BERTINDAK Ia mengaktifkan sistem penggunaan tenaga dalam badan kita. Dimana lemak-lemak akan ditukarkan kepada tenaga dalam kuantiti yang banyak berbanding biasa. Kesannya lemak akan berkurang. #6tropinfatburner mengandungi bahan aktif seperti extract green tea, raspberry keton, garcinia cambogia, cinnamon extract & L-carnitine.Dapatkan 6tropin yang terbaru.Kandungan yang telah dipertingkat & diperbaharui.Rasai sendiri keberkesanannya.Sesuai untuk lelaki dan perempuan.Lulus kkm dan Halal. . Harga rm 170.Percuma tshirt meso edisi terhad yang super ohsem & shaker biasa dengan setiap pembelian 6tropin beserta panduan lengkap teknik workout & diet pemakanan. Untuk pembelian & maklumat lanjut whatsapp ✆ 011-15771481 atau klik http://www.wasap.my/601115771481/6tropin #malaysia#additionalfood#harimaumalaya#nutrition#maluapabossku#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#fatburner#fatloss#codjb#weightloss#burnfat#codskudai#codsenai#getfit#workout#exercise#badankatang#bakarlemakperut#diet6pack#akunaksado#bigmuscle#jomsado#diet#tegaptvmalaysia#binabadanmalaysia#mesotropinmalaysia#superior14supplements
23.01.2019 02:53:17
Perisa baru! Roti jala sangkaya! Sedap hingga menjilat jari.

Dengan rasa pandan
Perisa baru! Roti jala sangkaya! Sedap hingga menjilat jari. Dengan rasa pandan & kaya. Fuhhh 😍 6 pcs RM5 #rotijalasangkaya#sangkayaroti#sangkayaboatnoodle#sangkayacreamery#rotisangkaya#rotisangkayapandan#codskudai#codutm#codlimakedai#codjb#codjohor
23.01.2019 01:51:59
BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM✨✨✨ .
.
 Morning uolss !!! dah cuci muka ke belum tu
BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM✨✨✨ . . Morning uolss !!! dah cuci muka ke belum tu???lepas cuci muka bersih2 uolss kene apply BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM okayyy 😍 nampak segar dan sihat kulit uolss nanti . contact sis laju laju okay whatsapp 0189434517 #bougasserum#bougasbeautyserum#bougasbeauty#bougaslover#bougasfacescrub#codskudai#codjb#coduumsintok
23.01.2019 01:26:43
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:49:38
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Secara umumnya, vivix ni tinggi
kandungan antioksi
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu,Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:48:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:44:05
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Sebarang pertanyaa sila wasap👇👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:40:48
*WHEY PROTEIN YANG PALING MERECIK 2018‼* .
Hydrowhey Isolated Protein Powermania
*WHEY PROTEIN YANG PALING MERECIK 2018‼* . Hydrowhey Isolated Protein Powermania 1.4 kg . 0% SUGAR ⛔ 0% CHOLESTEROL ⛔ 0% FAT ⛔ 0% CARBO ⛔ ✴ 30g High Quality Protein perscoop ✴ 40 Servings ✴ 5g BCAA ✴ Berstatus HALAL ✴ 100% Original . Siapa nak buat Cutting atau badan nak kering, maka ni adalah pilihan utama!! . . Harga rm 150 free postage dan percuma shaker berserta workout plan dengan pembelian whey protein powermania untuk menjana otot dengan baik dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.Untuk maklumat lanjut & pembelian hubungi atau whatsapp 0176519335 #besarpadu#wheyproteinmurah#polisevo2#massgainer#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheyprotein#fatloss#codjb#weightloss#proteinhalal#codskudai#codsenai#getfit#workout#leanmuscle#dietsihat#powermaniajb#bakarlemak#akunaksado#bigmuscle#jomsado#powermaniajohor#musclemania#binabadan#tegaptvmalaysia#mesotropin#maskulin
22.01.2019 23:39:17
Protein ini kita boleh bagi perumpamaan sebagai 'building block' kepada pembinaa
Protein ini kita boleh bagi perumpamaan sebagai 'building block' kepada pembinaan otot. . Untuk membina otot, tidak kira otot BICEP, TRICEP, PECTORALIS atau LATTIMUS DORSI sekalipun ia sangat memerlukan protein. . Karbohidrat dan lemak tidak boleh membina otot. Hanya protein sahaja. . Dengan #hydrowheyproteinpowermania protein ia memberikan anda protein yang berkualiti serta tinggi kandungan proteinnya. Protein tersebut dihasilkan daripada protein yang paling hebat dalam kelasnya iaitu Hydrolysed. . Harga rm 150 free postage bg semenanjung.Sabah Sarawak tambah rm10. Percuma workout plan powermania.Untuk fast respon maklumat lanjut & pembelian whatsapp 012-5582865 #hypermaxxfatburner#hydrowheyisolatedpowermania#massgainerpowermania#harimaumalaya#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheyprotein#tipsbakarlemak#codjb#weightloss#proteinhalal#codskudai#getfit#bazarpaknil#leanmuscle#dietsihat#powermaniajb#bakarlemak#akunaksado#bigmuscle#jomsado#powermaniajohor#musclemania#binabadan#tegaptvmalaysia#mesotropin#maskulin
22.01.2019 16:10:38
PATCH TEST🌟

sebelum uolss tido meh sis nak bagitahu uolss, kalau uolss ragu rag
PATCH TEST🌟 sebelum uolss tido meh sis nak bagitahu uolss, kalau uolss ragu ragu takut skin uolss tk sesuai dgn serum yg tengah HOT ni kan atau skin uolss sensetif, sis sarankan uolss buat PATCH TEST dulu. mcm mana tu & apa tu PATCH TEST???? PATCH TEST ni ialah uolss apply dulu serum dikawasan 'jaw line' belakang telinga belakang leher kalau tiada ada effect gatal ke,merah2 ke uolss blh teruskan pakai taw! kalau sebaliknya sis sarankan tk perlu teruskan ya... Ok lah sis tak nak bebel banyaklah,sis nak uols try baru uolss rasa kebaikan dan kesan menggunakan serum bougasbeauty & scrub. wangi taw dan muke lembut je lepas guna. tak caya cuba lah !!! 😉😉😉 ok uolss pm/whatsapp sis cepat-cepat taw😘😘😘 contact sis 0189434517 #bougas#bougasbeautyserum#codskudai#codjb#codutm#bougaslover#bougasscrub
22.01.2019 15:45:42
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖
.
Terima kasih dear customer sudi orde
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖 . Terima kasih dear customer sudi order dan repeat order #Jele dan #Vsl . Nak tau kebaikan Jele Beautie boleh pm sy or yang dah tau tu jangan tunggu lama’2 sebab Harga promo bakal berakhir tau 🙊 . Pada #VslUsers ,apa yang mampu sy lakukan untuk u gaiss sy akan lakukan. Untuk dapatkan guide yang baik apa salahnya. Sharing is caring. Yakinlah pasti akan sentiasa shantekk’2 dengan Vsl Beauty Care 💖 . Nak dapatkan Guide ? Nak order Vsl ? Nak order Jele ? Apa tunggu lagi Ajumm la pm/whatsapp 👇🏻 Www.wasap.my/60143891856 Www.wasap.my/60143891856 . Cod & Postage Available 🚗📦 #codskudai#codtamanu#codpulai#postageselutuhmalaysia#vslbcteamputridiana#vslbcagentsah#vslbcagentskudai
22.01.2019 15:11:32
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖
.
Terima kasih dear customer sudi orde
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖 . Terima kasih dear customer sudi order dan repeat order #Jele dan #Vsl . Nak tau kebaikan Jele Beautie boleh pm sy or yang dah tau tu jangan tunggu lama’2 sebab Harga promo bakal berakhir tau 🙊 . Pada #VslUsers ,apa yang mampu sy lakukan untuk u gaiss sy akan lakukan. Untuk dapatkan guide yang baik apa salahnya. Sharing is caring. Yakinlah pasti akan sentiasa shantekk’2 dengan Vsl Beauty Care 💖 . Nak dapatkan Guide ? Nak order Vsl ? Nak order Jele ? Apa tunggu lagi Ajumm la pm/whatsapp 👇🏻 Www.wasap.my/60143891856 Www.wasap.my/60143891856 . Cod & Postage Available 🚗📦 #codskudai#codtamanu#codpulai#postageselutuhmalaysia#vslbcteamputridiana#vslbcagentsah#vslbcagentskudai
22.01.2019 15:11:16
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖
.
Terima kasih dear customer sudi orde
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖 . Terima kasih dear customer sudi order dan repeat order #Jele dan #Vsl . Nak tau kebaikan Jele Beautie boleh pm sy or yang dah tau tu jangan tunggu lama’2 sebab Harga promo bakal berakhir tau 🙊 . Pada #VslUsers ,apa yang mampu sy lakukan untuk u gaiss sy akan lakukan. Untuk dapatkan guide yang baik apa salahnya. Sharing is caring. Yakinlah pasti akan sentiasa shantekk’2 dengan Vsl Beauty Care 💖 . Nak dapatkan Guide ? Nak order Vsl ? Nak order Jele ? Apa tunggu lagi Ajumm la pm/whatsapp 👇🏻 Www.wasap.my/60143891856 Www.wasap.my/60143891856 . Cod & Postage Available 🚗📦 #codskudai#codtamanu#codpulai#postageselutuhmalaysia#vslbcteamputridiana#vslbcagentsah#vslbcagentskudai
22.01.2019 15:11:02
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖
.
Terima kasih dear customer sudi orde
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖 . Terima kasih dear customer sudi order dan repeat order #Jele dan #Vsl . Nak tau kebaikan Jele Beautie boleh pm sy or yang dah tau tu jangan tunggu lama’2 sebab Harga promo bakal berakhir tau 🙊 . Pada #VslUsers ,apa yang mampu sy lakukan untuk u gaiss sy akan lakukan. Untuk dapatkan guide yang baik apa salahnya. Sharing is caring. Yakinlah pasti akan sentiasa shantekk’2 dengan Vsl Beauty Care 💖 . Nak dapatkan Guide ? Nak order Vsl ? Nak order Jele ? Apa tunggu lagi Ajumm la pm/whatsapp 👇🏻 Www.wasap.my/60143891856 Www.wasap.my/60143891856 . Cod & Postage Available 🚗📦 #codskudai#codtamanu#codpulai#postageselutuhmalaysia#vslbcteamputridiana#vslbcagentsah#vslbcagentskudai
22.01.2019 15:10:26
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖
.
Terima kasih dear customer sudi orde
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖 . Terima kasih dear customer sudi order dan repeat order #Jele dan #Vsl . Nak tau kebaikan Jele Beautie boleh pm sy or yang dah tau tu jangan tunggu lama’2 sebab Harga promo bakal berakhir tau 🙊 . Pada #VslUsers ,apa yang mampu sy lakukan untuk u gaiss sy akan lakukan. Untuk dapatkan guide yang baik apa salahnya. Sharing is caring. Yakinlah pasti akan sentiasa shantekk’2 dengan Vsl Beauty Care 💖 . Nak dapatkan Guide ? Nak order Vsl ? Nak order Jele ? Apa tunggu lagi Ajumm la pm/whatsapp 👇🏻 Www.wasap.my/60143891856 Www.wasap.my/60143891856 . Cod & Postage Available 🚗📦 #codskudai#codtamanu#codpulai#postageselutuhmalaysia#vslbcteamputridiana#vslbcagentsah#vslbcagentskudai
22.01.2019 15:10:09
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖
.
Terima kasih dear customer sudi orde
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖 . Terima kasih dear customer sudi order dan repeat order #Jele dan #Vsl . Nak tau kebaikan Jele Beautie boleh pm sy or yang dah tau tu jangan tunggu lama’2 sebab Harga promo bakal berakhir tau 🙊 . Pada #VslUsers ,apa yang mampu sy lakukan untuk u gaiss sy akan lakukan. Untuk dapatkan guide yang baik apa salahnya. Sharing is caring. Yakinlah pasti akan sentiasa shantekk’2 dengan Vsl Beauty Care 💖 . Nak dapatkan Guide ? Nak order Vsl ? Nak order Jele ? Apa tunggu lagi Ajumm la pm/whatsapp 👇🏻 Www.wasap.my/60143891856 Www.wasap.my/60143891856 . Cod & Postage Available 🚗📦 #codskudai#codtamanu#codpulai#postageselutuhmalaysia#vslbcteamputridiana#vslbcagentsah#vslbcagentskudai
22.01.2019 15:09:37
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖
.
Terima kasih dear customer sudi orde
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖 . Terima kasih dear customer sudi order dan repeat order #Jele dan #Vsl . Nak tau kebaikan Jele Beautie boleh pm sy or yang dah tau tu jangan tunggu lama’2 sebab Harga promo bakal berakhir tau 🙊 . Pada #VslUsers ,apa yang mampu sy lakukan untuk u gaiss sy akan lakukan. Untuk dapatkan guide yang baik apa salahnya. Sharing is caring. Yakinlah pasti akan sentiasa shantekk’2 dengan Vsl Beauty Care 💖 . Nak dapatkan Guide ? Nak order Vsl ? Nak order Jele ? Apa tunggu lagi Ajumm la pm/whatsapp 👇🏻 Www.wasap.my/60143891856 Www.wasap.my/60143891856 . Cod & Postage Available 🚗📦 #codskudai#codtamanu#codpulai#postageselutuhmalaysia#vslbcteamputridiana#vslbcagentsah#vslbcagentskudai
22.01.2019 15:09:11
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖
.
Terima kasih dear customer sudi orde
Done for JELE BEAUTIE & VSL BEAUTY CARE 💖 . Terima kasih dear customer sudi order dan repeat order #Jele dan #Vsl . Nak tau kebaikan Jele Beautie boleh pm sy or yang dah tau tu jangan tunggu lama’2 sebab Harga promo bakal berakhir tau 🙊 . Pada #VslUsers ,apa yang mampu sy lakukan untuk u gaiss sy akan lakukan. Untuk dapatkan guide yang baik apa salahnya. Sharing is caring. Yakinlah pasti akan sentiasa shantekk’2 dengan Vsl Beauty Care 💖 . Nak dapatkan Guide ? Nak order Vsl ? Nak order Jele ? Apa tunggu lagi Ajumm la pm/whatsapp 👇🏻 Www.wasap.my/60143891856 Www.wasap.my/60143891856 . Cod & Postage Available 🚗📦 #codskudai#codtamanu#codpulai#postageselutuhmalaysia#vslbcteamputridiana#vslbcagentsah#vslbcagentskudai
22.01.2019 15:08:54
RAHSIA KURUS & PUTIH SERENTAK!!
.
SELAMAT TANPA PERLU BERLAPAR!!!
.
KINI TERBONG
RAHSIA KURUS & PUTIH SERENTAK!! . SELAMAT TANPA PERLU BERLAPAR!!! . KINI TERBONGKAR !!! DAN MENJADI FENOMENA & VIRAL DI MALAYSIA!!! . "SLIMMING COFFEE PER-1 DIMALAYSIA yang menggabungkan 6 Ekstrak "SLIMMING BOOSTER" SEKALIGUS!!! . "SECRET COFFEE by Secret Correa" dapat 🚨MELANGSINGKAN, 🚨MEMBUANG TOKSIN, 🚨MEMUTIHKAN BADAN, 🚨MENGHILANGKAN JERAWAT & PARUT, 🚨MELAWASKAN PENCERNAAN, . Seawal 14 hari tanpa PERLU BERLAPAR & DIET KETAT!! KINI TERBUKTI! . Jom Order sekarang Beli 3 kotak FREE 1 kotak FREE 12 sachets 📲 017-6227083
22.01.2019 14:43:37
Caramel Mint. .

Warna dia pink pink natural gittew. .

Yang suka nampak simple
Caramel Mint. . Warna dia pink pink natural gittew. . Yang suka nampak simple simple ja boleh pakai yang ni. . Bibir lembap dan syantik sepanjang hari 💕
22.01.2019 14:29:33
Yes faraalipbutter memang best sangat korang. .

Lagi lagi korang yang ada masal
Yes faraalipbutter memang best sangat korang. . Lagi lagi korang yang ada masalah bibir kering tu. . Bila oles kan aja kat bibir tu, bibir kekal lembap jaa taw. 😘
22.01.2019 14:03:49
Hello obsess loverss. Nak tahu tak KENAPA KENA TRY SET GOJES OBSESS NI?

1. Dapa
Hello obsess loverss. Nak tahu tak KENAPA KENA TRY SET GOJES OBSESS NI? 1. Dapat bersiap dalam masa 15 minit sahaja. 2. Treatment cushion foundation yang merawat kulit & full coverage. 3. Lipmatte yang kekal walaupun makan 10kali sehari. 4. Mascara yang super lentik cucuk langit gituwww. 5. Blusher pink pink super natural dan mudah diblend. 6. Eyeshadow pigmented teruk siap dengan highlighter. 7. Mudah dicuci. 8. Kekal glowing dengan obsess. 9. Loose powder yang super cover pori pori tersumbat. Suami bertambah sayang, menarik tertarik kau memang debommm!! Ramai dah cantik dengan obsess. Setiap hari pos & cod. Ada yang nak join ke? Get yours now ✨ WHATSAPP 0176454548 / 01137388797 Or you can DM me now! . #obsesscosmeticsjb#liquidmattelipstick#sayajualobsesscosmetics#codjb#codkotatinggi#codskudai#codsenai#codkulai#codpasirgudang#fattzura#kekasihpaksarela#Cranberry#jomcantik#pretttgirl#dropshipcbh#makeup#bridaljohor#bridaljb#awekcendol#lafazkankalimahcintamu#tiadaarahjodohkita#pipipink#makeupmalaysia#makeupsales#syafiqkyle#dropshipneededmalaysia
22.01.2019 14:01:16
Hi FARALIPLOVERS tak tahu mana nak cari FARAALIPBUTTER. Jangan risau yana boleh
Hi FARALIPLOVERS tak tahu mana nak cari FARAALIPBUTTER. Jangan risau yana boleh tolong faraaliplovers semua. . Korang tak payah nak keluar cari sebab yana boleh hantar sampai depan pagar rumah. . COD setiap hari dikawasan ini 👇 . . . 🚗 Taman Perling . 🚗 Taman Tampoi Utama . 🚗 Taman Tampoi Indah . 🚗 Kampung Pasir dan sekitarnya . 🚗 Bandar Baru Uda . 🚗 Kempas . 🚗 Tebrau . 🚗 Plentong . 🚗 Taman Universiti . 🚗 Mutiara Rini . 🚗 Skudai dan sekitarnya . 🚗 Johor Bahru dan sekitarnya . Korang boleh whassap yana (018-3702183) atau pun korang boleh klik link di bio atas okayh. 😘 . Untuk pembelian 2 item dan keatas TIADA CAJ COD dikenakan 😉. .
22.01.2019 13:31:08
*WHEY PROTEIN YANG PALING MERECIK 2019‼* .

Hydrowhey Isolated Protein Powermani
*WHEY PROTEIN YANG PALING MERECIK 2019‼* . Hydrowhey Isolated Protein Powermania . 0% SUGAR ⛔ 0% CHOLESTEROL ⛔ 0% FAT ⛔ 0% CARBO ⛔ ✴ 30g High Quality Protein perscoop ✴ 40 Servings ✴ 5g BCAA ✴ Berstatus HALAL ✴ 100% Original . Siapa nak buat Cutting atau badan nak kering, maka ni adalah pilihan utama!! . . Harga rm 150 free postage bg semenanjung.Sabah Sarawak tambah rm10. Percuma shaker berserta workout plan dengan pembelian whey protein powermania untuk menjana otot dengan baik dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.Untuk maklumat lanjut & pembelian hubungi atau whatsapp 011-15771481 #besarpadu#wheyproteinmurah#powermanianutrition#massgainer#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheyprotein#fatloss#codjb#weightloss#proteinhalal#codskudai#codsenai#getfit#workout#leanmuscle#dietsihat#powermaniajb#bakarlemak#akunaksado#bigmuscle#jomsado#powermaniajohor#musclemania#binabadan#tegaptvmalaysia#mesotropin#maskulin
22.01.2019 13:07:52
SET QOOLITE
.
Set ini terdapat 2 jenis balm;
.
Skeenz sesuai untuk masalah kulit
SET QOOLITE . Set ini terdapat 2 jenis balm; . Skeenz sesuai untuk masalah kulit sensitif, gatal2, ruam dan eczema. . Calm time sesuai untuk bayi yang meragam. Membantu anak menjadi lebih tenang dan ceria. . Berminat boleh klik link di bio. p/s : orang #jb yang berdekatan boleh beli balm ni kat @gedung.glam#tasneemnatureljb#tnagentjb#anakmeragam#kulitgatal#kulitsensitif#eczema#ruam#ruambayi#pama#makcuba#sisjual#trustedseller#recommend#babyessentialkit#balmviral#balmmagic#balmbayi#nature#natureproduct#johorbahru#johorean#vendorjbwanted#codjb#codskudai#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#babycomel
22.01.2019 12:37:18
Surprise!!😱😍😘
.
Wajah terkini Nazirah D'Fadzr a.k.a D'Fadzr Significant SC
Ziera
Surprise!!😱😍😘 . Wajah terkini Nazirah D'Fadzr a.k.a D'Fadzr Significant SC Zierah memang kategori heavy weight tau! . Bukan mudah untuk zierah menurunkan berat badan lebih-lebih lagi bila di diagnose mengalami KEROSAKAN hati yang menyukarkan proses detoks dan penurunan berat badan. . Nasihat doktor, sebarang pengambilan jamu atau supplement untuk kurus adalah dilarang sama sekali sebab dikhuatiri menambahkan lagi kerosakan hati. . Cara yang terbaik adalah jaga pemakanan & buat excercise tapi hasilnya sangatlah slow! Hampir-hampir putus asa dibuatnya . Alhamdulillah sejak amalkan sapu lotion kurus sejuk ni, hasilnya di luar jangkaan! Happy sangat Semangat untuk kurus lagi, semakin berkobar-kobar! . Boleh wasap ke no ni 017 622 7083
22.01.2019 12:19:03
Hypermaxx dari powermania Formula yang dicipta khas untuk membantu mengurangkan
Hypermaxx dari powermania Formula yang dicipta khas untuk membantu mengurangkan berat badan dan mensasarkan kawasan lemak degil yang tidak dapat dihilangkan dengan senaman. Jika anda mendapati dengan senaman tidak dapat mengurangkan lemak dibahagian perut, pinggang, peha dan kaki, Hypermaxx Ultimate FatBurner adalah jawapan yang sesuai untuk anda. . Harga rm 150 (60 serving) bg Percuma shaker berserta workout plan powermania. termasuk postage untuk maklumat lanjut & pembelian hubungi atau whatsapp 0176519335 #besarpadu#wheyproteinmurah#codkulai#bakarlemakpantas#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheyprotein#fatloss#codjb#turunberatbadan#proteinhalal#codskudai#fatburnerjohor#getfit#workout#leanmuscle#dietsihat#powermaniajb#bakarlemak#akunaksado#nakkuruscepat#jomsado#powermaniajohor#musclemania#binabadanmalaysia#tegaptvmalaysia
22.01.2019 10:20:52
Candywax adalah produk pencabut bulu pertama di Malaysia yang mempunyai pengikti
Candywax adalah produk pencabut bulu pertama di Malaysia yang mempunyai pengiktirafan dari makmal dan telah diuji kaji selamat digunakan diseluruh anggota badan. Jadi jangan ragu-ragu lagi, jom bertukar kepada candywax Repost @candywaxbyrheaazuri . Candywax: RM35 sahaja. Wasap 0149049840 untuk mendapatkannya 😍😍 . #hairremoval#buangbulu#candywaxjb#candywaxskudai#100organic#baazarpaknil#waxmurah#malaysiaproduct#pencabutbulu#waxingmalaysia#waxingjb#codutm#codbbu#codplazaangsana#codjb#codjohor#codskudai#codtmnu#codparadigm#codtmnimpianemas#codsetiatropika#codpandan#codkempas#codbndrdatoonn#codperling#codmutiararini#codkangkarpulai#codtebrau#codjusco#codtesco
22.01.2019 07:38:03
Forea Foundation dapat bantu masalah sis👇🏽
.
Yang lagi teruja ada "Foundation FO
Forea Foundation dapat bantu masalah sis👇🏽 . Yang lagi teruja ada "Foundation FORMULASI TEKNOLOGI KOREA" + 24k EMAS ✅Tomato dan Lemon untuk disapu ke muka ✅Ada ektrak 24K Gold untuk menegangkan muka dan sebagai Agen Botox semulajadi ✅Membersihkan kulit ✅Melicinkan kulit ✅Menjaga Ph kulit untuk tidak terlalu kering atau berminyak, ✅Membaik pulih tekstur kulit ✅Rawatan pemutihan kulit ✅Pembuatan melalui kaedah Formulasi dari Teknologi Korea (High Teknologi in the world) Dan yang paling best nanti kulit cik ala pinkish gitu dan tegang bak botox...☺☺ Cer bayangkan..best ke best? . Nak cantik licin selembut kulit bayi Order sekarang 📲017-6227083
22.01.2019 07:14:00
Hello guys! 😊
.
Cherry Velvet 🍒 akan release tak lama lagi.
..
Yuhuuu
.
Korang j
Hello guys! 😊 . Cherry Velvet 🍒 akan release tak lama lagi. .. Yuhuuu . Korang jangan sampai melepas pulak nak dapatkan flavour baru Faraalipbutter ni taww . Alhamdulillah ramai yang dah preorder utk secure your item.. semua tak nak lepaskan grab flavour baru ni..bukan apa, diorang tak pisang berbuah dua kali..😅tgk macam flavour caramel mint.. sehari restock terus out of stock.. . So Sesiapa ada hajat nak beli flavour baru ni, boleh preorder dgn farah. . Open for preorder sekarang ya 🤗 . Whatsapp atau tekan saja link dekat bio @fnlipbutter_scarvesjb . +6011-26703023(farrah) +6011-26703023 (farrah) +6011-26703023 (farrah) . #faraalipbuttersquadjb #agentsahfaraalipbutterjb#fnfaralipbutter_scarveajb#rahsiabibircantik#codarea#kulai#senai#utmskudai#codskudai#tebraujohor#johorbahrucity#nusajaya#iskandarputeri
22.01.2019 05:55:12
Hello obsess loverss. Nak tahu tak KENAPA KENA TRY SET GOJES OBSESS NI?

1. Dapa
Hello obsess loverss. Nak tahu tak KENAPA KENA TRY SET GOJES OBSESS NI? 1. Dapat bersiap dalam masa 15 minit sahaja. 2. Treatment cushion foundation yang merawat kulit & full coverage. 3. Lipmatte yang kekal walaupun makan 10kali sehari. 4. Mascara yang super lentik cucuk langit gituwww. 5. Blusher pink pink super natural dan mudah diblend. 6. Eyeshadow pigmented teruk siap dengan highlighter. 7. Mudah dicuci. 8. Kekal glowing dengan obsess. 9. Loose powder yang super cover pori pori tersumbat. Suami bertambah sayang, menarik tertarik kau memang debommm!! Ramai dah cantik dengan obsess. Setiap hari pos & cod. Ada yang nak join ke? Get yours now ✨ WHATSAPP 0176454548 / 01137388797 Or you can DM me now! . #obsesscosmeticsjb#liquidmattelipstick#sayajualobsesscosmetics#codjb#codkotatinggi#codskudai#codsenai#codkulai#codpasirgudang#fattzura#kekasihpaksarela#Cranberry#jomcantik#pretttgirl#dropshipcbh#makeup#bridaljohor#bridaljb#awekcendol#lafazkankalimahcintamu#tiadaarahjodohkita#pipipink#makeupmalaysia#makeupsales#syafiqkyle#dropshipneededmalaysia
22.01.2019 05:50:36
RAHSIA KURUS & PUTIH SERENTAK!!
.
SELAMAT TANPA PERLU BERLAPAR!!!
.
KINI TERBONG
RAHSIA KURUS & PUTIH SERENTAK!! . SELAMAT TANPA PERLU BERLAPAR!!! . KINI TERBONGKAR !!! DAN MENJADI FENOMENA & VIRAL DI MALAYSIA!!! . "SLIMMING COFFEE PER-1 DIMALAYSIA yang menggabungkan 6 Ekstrak "SLIMMING BOOSTER" SEKALIGUS!!! . "SECRET COFFEE by Secret Correa" dapat 🚨MELANGSINGKAN, 🚨MEMBUANG TOKSIN, 🚨MEMUTIHKAN BADAN, 🚨MENGHILANGKAN JERAWAT & PARUT, 🚨MELAWASKAN PENCERNAAN, . Seawal 14 hari tanpa PERLU BERLAPAR & DIET KETAT!! KINI TERBUKTI! . Jom Order sekarang Beli 3 kotak FREE 1 kotak FREE 12 sachets 📲 017-6227083
22.01.2019 04:51:10
Best laa bila mandi rasa segar lain macam. Sebab apa? Sebab dah skrub badan deng
Best laa bila mandi rasa segar lain macam. Sebab apa? Sebab dah skrub badan dengan Body Scrub TBH. 😍 . . . . Nak merasa sendiri kebaikan dan manfaat rangkaian produk The Beauty Hacks? Jangan lupa follow rapat IG ; . . @meqayla.co@meqayla.co . . Banyak info kecantikan, dan gambar cecomel produk kami. . . ===================== #thebeautyhacks#thebeautyhacksjb#thebeautyhacksskudai#codjb#codskudai#skincare#jenamalokal#localskincare#beautycare#bodycare#faceproduct#malaysianbeautyproduct#beautyinfuencer#beautyaddict#beautyblog
22.01.2019 04:37:34
Bina Otot Lean Dengan Platinum Hydrowhey .

Untuk dapatkan otot yang lean,anda b
Bina Otot Lean Dengan Platinum Hydrowhey . Untuk dapatkan otot yang lean,anda bukan saja perlu menjaga pemakanan dan juga workout secara berkala,tetapi pengambilan SUPLEMEN berkualiti seperti platinum hydrowhey juga memainkan peranan yang sangat penting. Hydrowhey Protein telah ditunjukkan untuk mempunyai kesan positif terhadap hormon kita yang terlibat dengan penghadaman, otak, dan juga peredaran darah. Secara ringkasnya, protein whey mempunyai kesan untuk memberi rasa kekenyangan dan menghalang kelaparan .Secara tidak langsung ia amat sesuai bagi golongan yang sedang berdiet bagi mendapatkan potongan badan yang dikehendaki tidak kira samaada lelaki atau perempuan.Workout konsisten,makan secara ‘Clean’ ,rehat serta tidur yang cukup dan amalkan hydrowhey dari Mesotropin,simple je kan? . Harga cuma rm 120 bg semenanjung dan dapatkan free gift terhad seperti shaker, video panduan workout & diet pemakanan dengan pembelian platinum hydrowhey untuk menjana otot dengan baik.Whatsapp 011-15771481 ( faisal ) Agen sah mesotropin #harisukannegara#ototpadu#mesotropinjohor#proteinmurahmalaysia#bakarlemak#muscleandhealth#mesotropinjb#bodybuilding#badantegap#fatloss#codjb#weightloss#burnfat#codskudai#codsenai#getfit#workout#exercise#kurussangat#musclebooster#gemuksangat#akunaksado#bigmuscle#jomsado#dietsihat#musclemania#binabadan#tegaptvmalaysia
22.01.2019 00:12:11
EYESHADOW DUO STICK by OBSESS COSMETICS 💄

KELEBIHAN EYESHADOW STICKS .
✅ Tak mu
EYESHADOW DUO STICK by OBSESS COSMETICS 💄 KELEBIHAN EYESHADOW STICKS . ✅ Tak mudah pecah . ✅ Mudah dibawa . ✅ Warna pigmented . ✅ senang dipakai . ✅ didatangkan sekali dengan highlighter . ✅ senang nak blend dan glide pakai jari Price : RM 39 exc postage 📦 Get yours now ✨ WHATSAPP 0176454548 Or you can DM me now! . #obsesscosmeticsjb#liquidmattelipstick#sayajualobsesscosmetics#codjb#codkotatinggi#codskudai#codsenai#codkulai#codpasirgudang#fattzura#kekasihpaksarela#Cranberry#jomcantik#pretttgirl#dropshipcbh#makeup#bridaljohor#bridaljb#awekcendol#lafazkankalimahcintamu#nutella
22.01.2019 00:06:05
Apakah Fungsi Utama Hypermaxx Fatburner? ✔ Meningkatkan tenaga & metabolisma ✔ P
Apakah Fungsi Utama Hypermaxx Fatburner? ✔ Meningkatkan tenaga & metabolisma ✔ Preworkout Supplement – Bertenaga Semasa Workout ✔Menghalang pembentukan lemak dgn fungsi carb blocker ✔Tempoh pembakaran lemak tetap berlaku walaupun anda selesai bersenam ✔ Membantu Mencairkan Lemak Tepu Di Seluruh Anggota ✔ Sesuai untuk lelaki & perempuan ✔Kurang rasa lapar ketika dalam fasa cutting Jadi korang nak kurus, nak sado, nak fit apa tunggu lagi... Harga rm 150 free postage bg semenanjung.Sabah Sarawak tambah rm10. Percuma shaker berserta workout plan dengan pembelian hypermaxx fatburner dari powermania untuk menjana otot dengan baik dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.Untuk maklumat lanjut & pembelian hubungi atau whatsapp 011-15771481 #besarpadu#wheyproteinmurah#codkulai#massgainer#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheyprotein#fatloss#codjb#weightloss#proteinhalal#codskudai#codsenai#getfit#workout#leanmuscle#dietsihat#powermaniajb#bakarlemak#akunaksado#bigmuscle#jomsado#powermaniajohor#musclemania#binabadan#tegaptvmalaysia#mesotropin#maskulin
21.01.2019 23:56:44
Assalamualaikum & selamat pagi Selasa nan indah

Pagi ni nak share cane nak amek
Assalamualaikum & selamat pagi Selasa nan indah Pagi ni nak share cane nak amek minkaffe kalu kita nak makan ubat ataupun supplement (makanan tambahan) Kalu kita dah biasa minum minkaffe pagi mase sarapan, nak makan ubat kena selangkan masa 2 jam lepas minum kopi. Supaya ubat yang kita makan tu dapat diserap oleh badan kita dengan baik, kalu terminum kafien dari kopi, teh ataupun coklat kena Jarakkan masa lepas 2jam baru boleh makan ubat/supplement. Semoga tips ni membantu korang yang nak makan ubat waktu pagi ataupun malam. Selamat mencuba 😉 #minkaffemurah#minkaffe#mineralcoffee#kopisihat#kopikurus#kopigarambuluh#garambuluh#migrain#gastrik#sembelit#ibumenyusu#berpantang#codbbujb#codskudai#mineralcoffeelover#terapiinstagram#maharani#sabunhijaumarine#sabunhijau#conditionermarine#perak#negerisembilan#alkali#kopi#yuranahliRM47#agentdiperlukan#ateamjb
21.01.2019 21:50:45
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C deng
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C dengan sendirinya, Oleh itu Kita harus mengambil vitamin c untuk kekal sihat Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit ✴️Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. ✴️Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. ✴️Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. ✴️Mencerahkan kulit secara sekata. ✴️Memperbaiki kulit yang berjerawat. ✴️Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. ✴️Pemulihan luka, melecur dan ulser. ✴️Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan ❎Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. ❎Memperbaiki insomnia. ❎Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan. ❎Menghasilkan bahan pemancar saraf (neurotransmitter). ❎Mencegah penyakit buta akibat katarak. ❎Mencegah batu karang pundi hempedu. ❎Menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah. ❎Menghindar arteriosclerosis. ❎Mengekalkan kapilari darah yang sihat. ❎Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat. ❎Memperbaiki stress & masalah berkaitan mental. ❎Memperbaiki resdung seperti bersin. 3- Vitamin C untuk perangi kanser meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas. 4- Vitamin C untuk Gout Jom Cuba PROMOSI VIT C ⏺️SANGAT MURAH ⏺️SANGATJIMAT Berminat www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 18:25:10
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Omega guard bukan sahaja baik untuk pecah kan lema
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Omega guard bukan sahaja baik untuk pecah kan lemak dan kolestrol, ia juga baik untuk minda dan tumbesaran anak-anak.. Bermula dari bayi hingga dewasa boleh mengamalkan Omega guard Berikut adalah kebaikan OmegaGuard dalam membaiki taraf kesihatan tubuh. Mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS. Membantu meningkatkan kesuburan. Pengambilan secara berterusan memyerikan kulit, kulit lebih licin dan kemerah-merahan. Mencegah penyakit saluran darah dan strok DHA dan EPA mampu menentang trombosis Merendahkan kepekatan darah dan tekanan darah tinggi. Melicinkan saluran darah dan peredaran darah lebih lancar Mengekalkan tekanan darah normal Mengurangkan ketegangan dileher atau sakit kepala Merendahkan kolestrol Menghindarkan pembekuan darah didalam badan. Mengawal masalah obesiti Mencegah arteriosclerosis, myocardial infacrtion Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran. Mencegah penyakit alzheimer. Memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migrain Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru. Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang. Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan. Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif. Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis) Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. Memelihara fungsi-fungsi sendi Membaikpulih gout dengan berkesan. Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#cod
21.01.2019 15:09:35
EYESHADOW DUO STICK by OBSESS COSMETICS 💄

KELEBIHAN EYESHADOW STICKS .
✅ Tak mu
EYESHADOW DUO STICK by OBSESS COSMETICS 💄 KELEBIHAN EYESHADOW STICKS . ✅ Tak mudah pecah . ✅ Mudah dibawa . ✅ Warna pigmented . ✅ senang dipakai . ✅ didatangkan sekali dengan highlighter . ✅ senang nak blend dan glide pakai jari Price : RM 39 exc postage 📦 Get yours now ✨ WHATSAPP 0176454548 Or you can DM me now! . #obsesscosmeticsjb#liquidmattelipstick#sayajualobsesscosmetics#codjb#codkotatinggi#codskudai#codsenai#codkulai#codpasirgudang#fattzura#kekasihpaksarela#Cranberry#jomcantik#pretttgirl#dropshipcbh#makeup#bridaljohor#bridaljb#awekcendol#lafazkankalimahcintamu#nutella
21.01.2019 14:55:05
Mascara yang sangat-sangat recomended sebab bahan-bahan best yang ada dalam ni s
Mascara yang sangat-sangat recomended sebab bahan-bahan best yang ada dalam ni seperti Vitamin E sebagai antioksida, supaya bulu mata kelihatan lebih sihat & segar. Beeswax iaitu lilin semulajadi yang dihasilkan dalam sarang lebah & Carnauba lilin dari pokok kelapa sawit di Brazil yang mampu memelihara kelembapan & kehalusan bulu mata !! Best kan ! 😘
15.01.2019 16:34:27
Next
loading