Instagram tag codmelaka

Alhamdulilah. Diamond Gold Skincare dah restock guys 💕 Kali ni, akak akan bagi f
Alhamdulilah. Diamond Gold Skincare dah restock guys 💕 Kali ni, akak akan bagi free gift mini perfume darling..best ke tak best? 😍 Wangi wangi tau mini perfume ni. So jom grab satu set Diamond Gold Skincare dari akak. Cantik pun cantik. Dapat hadiah perfume lagi tu 😍😍 Jom dear grab. 💕 Oh lupa nak bagitahu. Akk ada 17 mini perfume je. So terhad pada stok ye. So order cepat cepat yokkk. #DiamondGoldSkincare#SkincareViral#DiamondGoldSkincareOri#DiamondGoldSkincareOriginal#DGlovers#DiamondGoldSkincareAreaMelaka#Skincare#SkincareMurah#PutihGebuGebas#CodAreaMelaka#CodMelaka#FreePostage#FreeGift#DiamondGoldSkincareMelaka#dropshipdiamondgoldskincare#dropshipdiperlukan#dropship#testidiamondgoldskincare#testimoniskincare#testimonidiamondgoldskincare❤
20.01.2019 05:55:40
Advertisement
Halamak!! Ade COACROACHES!! HAWAU BETUL LA LIPAS NI!!
.
. 
BUNTU OH BUNTU !! .
.
Halamak!! Ade COACROACHES!! HAWAU BETUL LA LIPAS NI!! . . BUNTU OH BUNTU !! . . IKILLZZ BOLEH BANTU . . ikillzz dcipta khas untuk membunuh lipas dalam masa 10 hngga 15min saja, jangan risau,bau lemon🍋🍋 yang menyegarkan dan telah mendapat kelulusan dari pusat racun negara. . . Jangan tunggu lagi bosku.. . Whtspp: 0105221357 0105221357 0105221357 . . #ikillzzpower#ikillzzmelaka#codmelaka#ikillzzmalaysia#agentmelaka#agentikillzzmelaka#bossku#melaka#ikillzzpenang#agendiperlukan#dropshipdiperlukan
20.01.2019 05:31:29
KENAPA PERLU SCRUB MUKA ? .
.
*Berkesan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati
*m
KENAPA PERLU SCRUB MUKA ? . . *Berkesan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati *meremajakan kulit *menjadikan kulit wajah sentiasa bersih dan sihat *Kulit menjadi licin dan cerah apabila digunakan secara kerap(sekurang-kurangnya 2 kali seminggu) *Mampu melembapkan kulit ketika sel-sel kulit mati ditanggalkan (kebanyakan scrub wajah mengandungi pelembap) . . Dah baca dah? Tunggu ape lagi? Kena dapatkan peluang ni untuk mencuba face scrub ni. Mudah sahaja, klik sahaja link kat bio @bougasbeauty.pyka dan taip "sayanakscrub"
20.01.2019 05:31:04
Advertisement
Ikillzz ready stock d melaka.. Maii yg nak cod melaka..
.
.

ikillzz dcipta khas
Ikillzz ready stock d melaka.. Maii yg nak cod melaka.. . . ikillzz dcipta khas untuk membunuh lipas dalam masa 10 hngga 15min saja, jangan risau,bau lemon🍋🍋 yang menyegarkan dan telah mendapat kelulusan dari pusat racun negara. . . Jangan tunggu lagi bosku.. . Whtspp: 0105221357 0105221357 0105221357 . . #ikillzzpower#ikillzzmelaka#codmelaka#ikillzzmalaysia#agentmelaka#agentikillzzmelaka#bossku#melaka#ikillzzpenang#dropshipdiperlukan#shuibsepahtu
20.01.2019 05:24:07
Ari ari abam cod😘klo nk jgk malu segan.Tahan lebih lama,prestasi ditahap maksimu
Ari ari abam cod😘klo nk jgk malu segan.Tahan lebih lama,prestasi ditahap maksimum,dayungan lebih kencang, ===D 💦💦 confirm bini senyum ke telinga kesedapan berganda-ganda😃..segalanya xmustahil dengan gambir asli💪🏻 jom pm kami segera..confirm disayang dibelai isteri spanjang masa💦💦 untuk area melaka kite ade cod..& jangan risau untuk luar melaka kite bole postage..jangan malu meh pm lekas lekas sementara stok baru sampai..maklumat anda kami rahsiakan☺️ #gambir#gambirsarawak#gambirori#gambiroriginal#gambiremasmurahoriginal#jualgambirsarawak#gambirsarawakmurah#codmelaka#postagemalaysia.
20.01.2019 05:15:30
⚡READY STOCK⚡ Aha Bha Peeling Solution
----------
💥 PROS
+ works wonders for ski
⚡READY STOCK⚡ Aha Bha Peeling Solution ---------- 💥 PROS + works wonders for skin pigmentation and skin tone + helped clear up some of my skin impurities + inexpensive + you don't use a lot of it + scaring people around you is a great + (because it's red) 😋 --------- 💥 CONS - Strong % if acids and this can't be taken lightly 😓 ---------- RM56 / 30ml
20.01.2019 05:00:31
Advertisement
Kepada sesiapa yg tanya produk2 Bougas Beauty ni lulus KKM ke? Nah zira bagi not
Kepada sesiapa yg tanya produk2 Bougas Beauty ni lulus KKM ke? Nah zira bagi notifikasi KKM. Korang boleh cari sendiri kat website KKM. Bukan itu sahaja, produk2 Bougas Beauty juga dah dapat sijil pengesahan halal tau oleh JAKIM. So produk2 Bougas Beauty ni selamat dan tiada bahan bahaya pun 😉 #serumviral#serumwaterbasedno1#cantikhanyatigatitik#bougasbeauty#bougasserum#bougasbeautyserum#bougasbeautymelaka#agenbougas#agenbougasbeauty#dropshipbougasbeauty#bougasmelaka#codmelaka#cantikhanyatigatitis#bougaslover#bbslover#oilyskin#combinationskin#dryskin#acneprone#melaka#skincare#serum#scrub#facescrub#bougasbeautyfacescrub#bougasfacescrub #bougasbeautyadvancedserum#utem#codutem
20.01.2019 04:56:39
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊
.
📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌
.
Beli 2 serum P
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊 . 📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌 . Beli 2 serum PERCUMA Lash Booster Artliner & Fridge Magnet!! Jimat RM80 .Selagi stock masih Ada 😉 . Nak tahu lebih lanjut tinggalkan no telefon korang or Click the link on my bio for more info.😘😍 . Dan HQ Ada buat contest lucky draw dengan hadiah Yang menarik. Stay tuned 😉 . #avenys#avenysskincare#skincare#wannyie#melaka#agentavenysmelaka#codmelaka#promocny#cny
20.01.2019 04:52:10
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊
.
📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌
.
Dengan setiap
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊 . 📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌 . Dengan setiap pembelian 2 produk loose Korang akan dapat 1 Fridge Magnet Avenys secara PERCUMA! Selagi stock masih Ada 😉. . Nak tahu lebih lanjut tinggalkan no telefon korang or Click the link on my bio for more info.😘😍 . Dan HQ Ada buat contest lucky draw dengan hadiah Yang menarik. Stay tuned 😉 . #avenys#avenysskincare#skincare#wannyie#melaka#agentavenysmelaka#codmelaka#promocny#cny
20.01.2019 04:50:58
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊
.
📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌
.
Dengan setiap
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊 . 📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌 . Dengan setiap pembelian Travel Kit Korang akan dapat 1 Fridge Magnet Avenys secara PERCUMA! Selagi stock masih Ada 😉 . Nak tahu lebih lanjut tinggalkan no telefon korang or Click the link on my bio for more info.😘😍 . Dan HQ Ada buat contest lucky draw dengan hadiah Yang menarik. Stay tuned 😉 . #avenys#avenysskincare#skincare#wannyie#melaka#agentavenysmelaka#codmelaka#promocny#cny
20.01.2019 04:49:09
Advertisement
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊
.
📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌
.
Dengan setiap
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊 . 📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌 . Dengan setiap pembelian Value Pack Korang akan dapat 1 Fridge Magnet Avenys secara PERCUMA! Selagi stock masih Ada 😉 . Nak tahu lebih lanjut tinggalkan no telefon korang or Click the link on my bio for more info.😘😍 . Dan HQ Ada buat contest lucky draw dengan hadiah Yang menarik. Stay tuned 😉 . #avenys#avenysskincare#skincare#wannyie#melaka#agentavenysmelaka#codmelaka#promocny#cny
20.01.2019 04:47:52
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊
.
📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌
.
Dengan pembeli
🎊CHINESE NEW YEAR PROMOTION🎊 . 📌📌20 JANUARY- 04 FEBRUARY 2019📌📌 . Dengan pembelian combo set Value Pack & 2 Serum, Korang akan dapat 2 Fridge Magnet + 1 Lash Booster Artliner Avenys secara PERCUMA! Selagi stock masih Ada 😉 . Nak tahu lebih lanjut tinggalkan no telefon korang or Click the link on my bio for more info.😘😍 . Dan HQ Ada buat contest lucky draw dengan hadiah Yang menarik. Stay tuned 😉 . #avenys#avenysskincare#skincare#wannyie#melaka#agentavenysmelaka#codmelaka#promocny#cny
20.01.2019 04:46:34
PROMOSI FREE POS

TODAY AND TOMORROW ONLY
20-21/1

MASK + TONER RM59 FREE POS SM
20.01.2019 04:43:03
Benda yang wajibs ada dalam toilet korang is #bodyscrub
Pentingnya #scrubbadan n
Benda yang wajibs ada dalam toilet korang is #bodyscrub Pentingnya #scrubbadan ni supaya hilang daki daki dan kotoran kat badan tu. Tapi tapi...korang cuma perlu #scrubbadan 3 kali seminggu je tau. Takmo hari hari k. Nipis pulak kulit awok nanti.. 😂 #scrubbadan#bodyscrub#bodyscrubtemyracle#ubatputih#ubatparut#ubatjerawat#scruborganik#scrubhomemade#sayajualscrub#sayajualtemyracle#temyraclebeauty#temyraclemelaka#agenttemyraclemelaka#agenttemyracle#codkotabharu#codmelaka#codsetiaphari#possetiaphari
20.01.2019 04:42:09
PROMOSI FREE POS

TODAY AND TOMORROW ONLY
20-21/1

MASK + TONER RM59 FREE POS SM
20.01.2019 04:37:16
.
Mashi nak explain sesuatu. Mungkin ramai yang taktau yang sebenarnya Mashi buk
. Mashi nak explain sesuatu. Mungkin ramai yang taktau yang sebenarnya Mashi bukanlah seorang yang kuat makan. . . Tapi masalah Mashi adalah pelupa. Lupa dah makan ke belum tadi. Mashi harap perkara ini jelas. Jom sesudu. Cukuplah kan 😜😜 . . Harap-harap tak lupa lagi lepasni. Kalau lupa jugak kawan-kawan ingatkan ye 😥. . . =========. . #PhoP#PhoPByLiniMohd#PhoPByMasyitahSalleh#PhonePhotography#ShootPhotoByPhone#PhoneCapCheetah#FabricMistByLyns#FabricMistByLynsMelaka#YourLaundrySecrets#CODMelaka#agentPhopByLiniMohd#agentFabricMistByLyns#agentMelaka#mashipizicollections#silveroriginal
20.01.2019 04:16:22
Authentic recipe untuk orang Malaysia 🌶🌶 Our own signature #sambalcilipadi ready
Authentic recipe untuk orang Malaysia 🌶🌶 Our own signature #sambalcilipadi ready to eat that can also be used as food paste. Double WOW❗️ #captivefood#0169442352
20.01.2019 03:59:46
Trusted agent of @dairygo_ . Nak order?? Click je link di bio. Nt kak adel akan
Trusted agent of @dairygo_ . Nak order?? Click je link di bio. Nt kak adel akan reply cecepat.. 🚗Melaka 🚗Sarawak 📮Seluruh Malaysia . . . #agendairygo#agendairygosarawak#agendairygomelaka#melaka#sarawak#cod#codkuching#codmelaka#codsarawak#tehtarik
20.01.2019 03:54:15
Trusted agent of @dairygo_ . Nak order?? Click je link di bio. Nt kak adel akan
Trusted agent of @dairygo_ . Nak order?? Click je link di bio. Nt kak adel akan reply cecepat.. 🚗Melaka 🚗Sarawak 📮Seluruh Malaysia . . . #agendairygo#agendairygosarawak#agendairygomelaka#melaka#sarawak#cod#codkuching#codmelaka#codsarawak#tehtarik
20.01.2019 03:54:15
SELAMAT TENGAHARI KORANG!
.
Harini Nadiah macam nak bagi kelebihan2 Orchid Vanil
SELAMAT TENGAHARI KORANG! . Harini Nadiah macam nak bagi kelebihan2 Orchid Vanilla lah. Baca tau. . FLAVOUR @faraalipbutter in ORCHID VANILLA . Ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan . 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan . 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir . 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman . 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.
20.01.2019 03:54:00
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang ja
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang jatuh cinta . KELEBIHAN ESP : .⠀ 🎀 Mengecutkan jerawat⠀ 🎀 Mengembalikan wajah berseri⠀ 🎀 Menghilangkann wajah kusam⠀ 🎀 Memberikan tona kulit yang sekata⠀ 🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah⠀ 🎀 Milk & Energy Booster⠀ 🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan)⠀ 🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak⠀ 🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran)⠀ 🎀 Ikhtiar hamil⠀ 🎀 Menguatkan rambut⠀ 🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama)⠀ 🎀 Memberikan kulit halus dan mulus⠀ 🎀 Menganjalkan payudara dan punggung⠀ 🎀 Mengelakkan gastrik⠀ 🎀 Melembapkan kulit⠀ 🎀 Sesuai untuk kulit eczema⠀ .⠀ Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:53:41
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini  memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Siapa perlukan ESP ni? 1. Ibu menyusu 2. Ibu hamil 3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan 4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan 5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan 6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan) 7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan  8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus 9. Wanita yang inginkan payudara anjal 10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:48:29
Assalamualaikum. Rase lama sangat pulak tak update kan. Hee. -

Jangan risau, ma
Assalamualaikum. Rase lama sangat pulak tak update kan. Hee. - Jangan risau, macam mana pon sis still akan update jugak. 😉 - Just nak bagitahu, kat sis still ade 3 cake lagi yang tak bertuan. - Siapa yang nak teringin tu boleh ws sis cecepat okay.. - Selamat berhari minggu dengan yang tersayang. 😘 - p/s : gaji dah nak sampai tu. Hehe 😂😂 #thelittleyayasquad#kekdaim#kekdaimviral#kekdaimmurah#kekdaimmelaka#codmelaka#codcakemelaka#foodstagram#like4like#foodphoto#foodphotography#foodoftheday#foodism#sayajualkek#instafoodie#igfood#unicorn#delish#desserts#bakery#baking#foodforthought#foodgram#follow4follow
20.01.2019 03:48:02
Salah satu rutin harian syu bila nk mekap, mesti apply foundation primer dulu. S
Salah satu rutin harian syu bila nk mekap, mesti apply foundation primer dulu. Sbb kalau syu pakai foundation tanpa primer, mekap cepat cair n crack. Sbb syu ni jenis cepat berpeluh, so mmg wajib pakai primer dulu. . . Kalau muka syu berpeluh, mekap masih kekal cantik, tak cair dan dan tak crack sbb dh ada perlindungan primer. Fyi, foundation primer MK ada spf tau. So kat situ dh jimat sgt. Tak perlu nak tepek spf yg lain. . . Dulu syu tak tahu pun apa fungsi primer ni tau. Sbb bagi syu cukup foundation dah la kan. Tp sebenarnya ia lebih penting kalau kita ni jenis cerewet bab mekap ni. Hehehe. Masa memula pakai foundation primer MK syu terus jatuh cinta sbb tekstur dia tak melekit dan senang sgt nk apply kt muka. . . Fungsi utama primer 1. Mengecil kan pori 2. Buat mekap tahan lama 3. Boleh kawal minyak di muka . . Foundation comel dah mudah dibawa kemana saja. . . Love sis syue 011-1478 4175 011-1478 4175 011 1478 4175 #foundationprimer#spf15#bolehcontrolminyak#marykaymekap#marykaymalaysia#marykaymelaka#marykaymurah#maryk_syue#syue_beautyexpert#readystock#codmelaka#pujaanhatikanda#kukejarcintamu
20.01.2019 03:34:37
.
Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the
. Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out❤️😉... . Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka! . Recommendly sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2. Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah💃💃 . Jom collect semua item dyxy❤ . Yg berhajat dengan item dyxy bleh dpatkan dari Dayah trus😍 . Nantikan GIFT yg terlajakkk banyak dari Dayah. . . OPEN FOR AGENT & DROPSHIP.. . Whatsapp dayah for order & details 📲 0182244542 or click link on bio😉 . #dyxymasjidtanah#teamdyatam#teamfl#dyxymelaka#dyxy#dyxylover#dyxycosmetics#makeupkit#makeuplover#makeupsimple#produkmesrawuduk#birthdaypresent#hadiahharijadi#infineonmelaka#codmelaka#krubongmelaka#dyxyalorgajah#dyxycheng#dyxynegerisembilan#dyxykualasungaibaru#dyxymelakaraya#dyxybukitrambai#dyxykrubong#dyxymelakabaru#narsmalaysia#macmalaysia#dyxymitc
20.01.2019 03:34:15
Morning ziss! 😘

Jangan lupa dapat kan EYEBROW POMADE KISSMETIK untuk kening yg
Morning ziss! 😘 Jangan lupa dapat kan EYEBROW POMADE KISSMETIK untuk kening yg lebih kemas cantik teratur dan ber disiplin! . Available in 2 colours: 1) AUBURN 2) MED BROWN PRICE: RM55 POSTAGE: SM RM8 SS RM12 FREE BRUSH & SPOOLIE!! Tak tahu nak pilih colour mana yg sesuai untuk kening sis? Click link whatsapp at bio for more details 💋 #kissmetik#eyebrowpomade#eyebrowpomadekissmetik#eyebrowgel#eyebrows#eyebrowonfleek#eyebrowonpoint#agentkissmetik#dropshipkissmetik#eyebrowtutorial#eyebrowmurah#codkl#codmelaka#keningcantik#agentairishe#dropshipairishe
20.01.2019 02:50:52
ITEM: CARLA MINI SKIRT
.
✔️ Sizing: Freesize only, fit from XS-XL
✔️ Material: H
ITEM: CARLA MINI SKIRT . ✔️ Sizing: Freesize only, fit from XS-XL ✔️ Material: High quality moss crepe ✔️ Cutting: Umbrella ✔️ Opacity: Non-see-through ✔️ Strechable waist ✔️ No need iron ✔️ Easy to wash ✔️ Suit for: Casual, zumba, aerobic, hiking, sport, etc ✔️ Price: RM29 each exclude postage ✔️ Combo: Grab 3 for only RM81.00 exclude postage (Save RM6 if you buy 3 pieces) . Order? Whatsapp 01111258992, atau Klik je link dkt bio @by.meyaasmira 😉 . Happy shopping #coverlyfairies#giveaway#giveawaycontest#giveawayalert#giveawaymalaysia#handsocks#handsock#handsockmelaka#miniskirt#miniskirtmuslimah#miniskirtmalaysia#coverlymy#sayajual#sayajualskirt#codmelaka#utemmelaka#uitmmelaka#uitmlendu
20.01.2019 02:39:01
Serbuk ayam menjadi "secret recipe" dalam masakan kita 😍

Dah masak sup tapi kal
Serbuk ayam menjadi "secret recipe" dalam masakan kita 😍 Dah masak sup tapi kalau tak buh kiub ayem, pak aji atau pasti sodap rasa macam kurang sedap kan? Ha ibu boleh guna serbuk ayam ni tau, masuk je sesudu kecil dalam sup. InsyaAllah dapat la sup yg sedap dan wangi. Memang sesuai sangat nak gantikan garam bagi anak bawah 2 tahun 😊 Serbuk ayam ni antara produk IK yang LAKU KERAS tau.. Serbuk yg wajib ada dalam peti ais ibu 🤗 #teammeroketmamayad#izliyahkitchen#babyfood#nosugarnosalt#nomsg#codsgudangmelaka#codmelaka
20.01.2019 02:23:36
Herbal Blend ni sangat berkesan untuk kegunaan semua peringkat...Krim ni juga sa
Herbal Blend ni sangat berkesan untuk kegunaan semua peringkat...Krim ni juga salah satu HOT SELL ITEM customer @effah_sharifah..Selamat digunakan oleh semua peringkat umur daripada bayi sehingga warga emas Masalah kulit yang boleh guna Krim Herbal Blend Shaklee? + Ruam panas + Ruam lampin + Ruam susu + Ekzema + Psoriasis + Gigitan nyamuk + Hilangkan parut + Legakan gatal campak Antara kebaikan Krim Herbal Blend Shaklee : 💕Krim bebas paraben dan bebas steroid 💕Krim ini tidak berminyak 💕Baiki tumit pecah 💕Hilangkan ruam bayi 💕Krim Herbal Blend boleh hilangkan parut. 💕Legakan gigitan serangga 💕Jadikan krim kegunaan harian . Nak tahu lebih lanjut? Klik link ⏬⏬ http://effasharifah.wasap.my Untuk dapatkan HARGA TERBAIK & FREE CONSULTATION . Trusted SID & Leader Since 2013 Sharifah #shaklee#shakleeeffects#shakleemalaysia#landmarkstudy#jerawat#codmelaka#shakleeuitm#shakleeutem#shakleemelaka#shakleemelakatengah#shakleekrubong#shakleecheng#shakleesungaiudang#melaka#shakleemelakasentral#herbalblend#chickenpox#hfmd
20.01.2019 02:09:23
"muka kena allergic teruk haritu. Lepas minum Susu Maaez, 5hari je kulit kering
"muka kena allergic teruk haritu. Lepas minum Susu Maaez, 5hari je kulit kering dan mcm karasa haritu dah makin lembut" Alhamdulillah, bila dapat feedback positif macam ni bukan customer je puas hati. Kita ni pun puas hati 😍 . Kalau tengok gambar sebelum dan selepas akak ni, memang tekejut la. Muka dulu mmg kering sangat-sangat sampai rasa tak selesa, sekarang kulit dah makin lembut dan lembap. Rasa macam awet muda je muka ni 😆 . Paling best bila customer yang beli dengan Iqah, akan dapat free gift macam-macam 🎁 Cod pun boleh, #CODMELAKA Kalau Uolls berminat, cepat cepat wassap Iqah untuk cod harini 😘 . 📲Whatsapp 0173702529 untuk sebarang pertanyaan dan order . #susumaaez#sofieyabeauty#codmelaka#susuuntukkulit#susustrawberry#susucoklat#masalahkulit#kulitkering#psoriasis#ekzema#kulitgelap#kulitjerawat#kulitcerah#codduyong#codsemabok#codalai#codayermolek#susumaaezmelaka#susuuntukkanakkanak#susuuntukcantik#sususedap#susustrawberi#susuchocolate#susuoriginal#susumaaezoriginal#susumaaezcoklat#susumaaezstrawberry#codmelakatengah
20.01.2019 02:03:00
GEL MANDIAN BIDARA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪RM 25.00

Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa l
GEL MANDIAN BIDARA ▪▪▪▪▪▪▪▪▪RM 25.00 Anda stress? Lemah semangat? Selalu rasa lesu?Nak buat apa pun jadi kurang bermaya?Jangan biarkan keadaan ini berterusan.. Cepat dapatkan produk keluaran *AS Beauty*- satu produk yang bakal viral alaf ini. *Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba* dengan bahan asli semulajadi seperti _daun bidara, limau purut dan garam bukit_. Sesuai digunakan untuk : ✏membuang toksin/daki pada kulit ✏Merawat lemah semangat ✏Membuang penyakit gangguan emosi, stress,panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, jin, saka dan sihir ✏Menghilangkan keletihan ✏Memperbaharui semangat dan ✏Menyegarkan Dapatkan sekarang untuk maklumat penggunaan yang lebih berkesan. 📞01160691230 SYLA #visitmyig#codmuar#codmelaka#dramasangat#gelmandianbidara#trustedseller#aslegacymuar#gentelharumnita#aslegacymalaysia#ASlegacybyAliffSyukri#aslegacyofficial#creammelaleuca#eczema#aslegacyviral#lazada#shopee#bizziboddy#agenaslagencyviral#bizziboddymalaysia#bizziboddyslimming
20.01.2019 00:47:41
Kite ada ANew pqcking u all 
Senarai produk yang bakal meletop!!!
🔥 Bizzy Boddy
Kite ada ANew pqcking u all Senarai produk yang bakal meletop!!! 🔥 Bizzy Boddy Rm79.90- Kurus dan melangsingkan badan 🔥 Harumnita rm 49.90- Mengetatkan, masalah keputihan, menganjalkan serta awet muda. 🔥 Gel Mandian rm 25.00 - Aura positif disertakan wangian 🔥 Eczema rm 39.90- Masalah kulit, kurap, gatal-gatal dan kudis. CEPAT!!! WhatsApp SEKARANG!!! http://www.wasap.my/601160691230/AsLegacyPartner #visitmyig#trustedseller#origanalhq#onlineshopping#creammelaleuca#lazada#shopee#tb#dramasangat#aslegacymuar#aslegacymalaysia#ASlegacybyAliffSyukri#aslegacyofficial#aslagencyagenmuar#aslegacyviral#codmelaka#codmuar#bizziboddyslimming#bizziboddy#bizziboddymalaysia#gelmandianbidara#gentelharumnita#bizziboddyviral
20.01.2019 00:40:24
" PERGI MANA MANA TAKDE CONFIDENT SEBAB KULIT MACAM DAYANG SENANDONG "
-
" Alham
" PERGI MANA MANA TAKDE CONFIDENT SEBAB KULIT MACAM DAYANG SENANDONG " - " Alhamdulillah, semenjak 5 bulan pakai produk putih korea ni kulit makin cerah, kulit makin sihat. Apa yang penting, pakai apa pun cantikkkkk" . Kalau customer iqa happy, iqa lagii happy uols. 😉 . Sape kat sini ade masalah kulit? Sape kat sini teringin nak kulit putih, tapi tak tahu mcm mane nak buat? . Meh whatsapp iqa skrg,sbb iqa nak bagi harga promo putih korea rm 58 inc postage+freegift(2 3 item) !!!🎉🎉🎉 . . ➡014.639.1369 KOD RAHSIA:thejunnilover #pkcodmelaka #pkcodjohor #pkcodnegerisembilan#pkcodkualalumpur #pkcodterengganu#pkcodpahang #pkcodperak #pkcodkelantan#pkcodkedah #pkcodperlis #pkcodsabah#pkcodsarawak #pkcodpulaupinang#putihkoreamalaysia #thejunnitestimoni#thejunnitips #thejunninormalset#thejunnimaylaskincare #thejunnimurah#thejunniterengganu #tjcodjohorbahru #tjcodipoh#tjcodtaiping #tjcodbangi #teamwolverinelapar#nakputih#freepostage #codmelaka#codunisel #malaysian
20.01.2019 00:35:19
🍄*ECZEMA*🍄 🌿 *therapy cream*
🌿 *Super Soothing Skin protection cream*

Sesuai pa
🍄*ECZEMA*🍄 🌿 *therapy cream* 🌿 *Super Soothing Skin protection cream* Sesuai pada kulit/ideal for skin: ✅Kudis ✅Kurap/Ringworm ✅Kegatalan/Itchy ✅Ekzema/Eczema ✅Masalah Kulit/Skin Problem 🍂*Cara Penggunaan*🍂 1. Sapukan krim pada seluruh permukaan kulit yang gatal secara merata denggan menggunakan jari. 2. Biarkan selama beberapa seketika untuk krim meresap pada kulit. 3. Sesuai digunakan oleh bayi,kanak-kanak dan dewasa 🌿 *All Natural certified organic* 🍃 *3.4 fl oz/60ml* 🍃 *RM39.90* ( *SM*) 🍃 *RM43.90* ( *S/S*) www.wasap.my/601160691230 #masalahkulit#gatal#creammelaleuca#visitmyig#trustedseller#igseller#codmuar#dramasangat#eczema#kudis#ruam#parut#tb#aslegacymuar#aslegacymalaysia#ASlegacybyAliffSyukri#aslegacyofficial# #aslagencyagenmuar#aslegacyviral#codmelaka
20.01.2019 00:32:36
🍄*ECZEMA*🍄 🌿 *therapy cream*
🌿 *Super Soothing Skin protection cream*

Sesuai pa
🍄*ECZEMA*🍄 🌿 *therapy cream* 🌿 *Super Soothing Skin protection cream* Sesuai pada kulit/ideal for skin: ✅Kudis ✅Kurap/Ringworm ✅Kegatalan/Itchy ✅Ekzema/Eczema ✅Masalah Kulit/Skin Problem 🍂*Cara Penggunaan*🍂 1. Sapukan krim pada seluruh permukaan kulit yang gatal secara merata denggan menggunakan jari. 2. Biarkan selama beberapa seketika untuk krim meresap pada kulit. 3. Sesuai digunakan oleh bayi,kanak-kanak dan dewasa 🌿 *All Natural certified organic* 🍃 *3.4 fl oz/60ml* 🍃 *RM39.90* ( *SM*) 🍃 *RM43.90* ( *S/S*) www.wasap.my/601160691230 #masalahkulit#gatal#creammelaleuca#visitmyig#trustedseller#igseller#codmuar#dramasangat#eczema#kudis#ruam#parut#tb#aslegacymuar#aslegacymalaysia#ASlegacybyAliffSyukri#aslegacyofficial# #aslagencyagenmuar#aslegacyviral#codmelaka
20.01.2019 00:30:04
Flavour Of the Day 
RASA YANG EKSKLUSIF DAN PREMIUM. SIS, SEDAP SANGAT BLUEBERRY
Flavour Of the Day RASA YANG EKSKLUSIF DAN PREMIUM. SIS, SEDAP SANGAT BLUEBERRY TWILIGHT NI! Ada customer yang bertanya, ada tak #overnightyogurtoatmeal perisa anggur? Kami jawab, takde. Tapi! Kami ada Blueberry Twilight yang topping nya ada buah anggur dan plum. Aik? Betul lah tu. Kami adunkan dengan perisa blueberry, tapi kami hiasi dengan buah anggur dan plum. Rasa Blueberry Twilight ni memang umphhh! Tak boleh dapat kat mana-mana kecuali dengan #shikinliciousoatmeal 👍🏻 Kami ada banyak feedback Blueberry Twilight dari customer, rata-rata ramai yang suka dengan rasa unik perisa ni. Anggur, plum dan rasa blueberry. Rasa macam pelik kan macam mana boleh founder cipta resepi ni. Sebab tu awal-awal dah bagitahu, rasanya memang eksklusif dan premium 😁 Muak tak? Tak awak. Tak muak pun. Hehe tapi feedback yang kami dapat, "Saya tak makan oat, tapi overnight yogurt oatmeal ni memang tak muak, tak rasa susu pun" 😍 Pastikan Blueberry Twilight ada dalam freezer awak ye! EAT HEALTHY FOOD, FEEL GOOD WITH OYO DIET SIHAT DENGAN OVERNIGHT YOGURT OATMEAL #shikinliciousoatmeal#shikinliciousoatmealHQ#shikinliciousoatmealmelaka#overnightyogurtoatmeal#overnightyogurtoatmealmelaka#oyomelaka#teamoyomelaka#melaka#melakafood#dietsihatdenganoyo#makan#sukamakan#makananviral#foodhunter#foodhuntermelaka#jalanjalancarimakan#oatmeal#oat#oats#rolledoats#breakfast#lunch#dinner#healthysnack#codmelaka#miniagentwanted#dropshipwanted http://www.wasap.my/60136221082/oyoalizahmelaka http://www.wasap.my/601123692787/oyoliamelaka
20.01.2019 00:27:07
✨✨✨PERHATIAN!! ✨✨✨ Produk terbaru keluaran Dato Aliff Syukri Terlajak Laris by A
✨✨✨PERHATIAN!! ✨✨✨ Produk terbaru keluaran Dato Aliff Syukri Terlajak Laris by AS BEAUTY yang telah dilancarkan pada 18 November 2018 kini mula dibuka untuk di pasarkan secara amnya kepada seluruh rakyat Malaysia. Senarai produk yang bakal meletop!!! 🔥 Bizzy Boddy - Kurus dan melangsingkan badan 🔥 Harumnita - Mengetatkan, masalah keputihan, menganjalkan serta awet muda. 🔥 Gel Mandian - Aura positif disertakan wangian 🔥 Eczema - Masalah kulit, kurap, gatal-gatal dan kudis. Selain dari itu juga kami sedang mencari ejen / dropship yang berminat untuk menjana pendapatan yang lumayan setiap bulan!!!🔥🔥🔥🔥 CEPAT!!! WhatsApp SEKARANG!!! http://www.wasap.my/601160691230/AsLegacyPartner #harumnita#mandianbidara#onlineshopping#bizziboddyslimming#bizziboddy#bizziboddymalaysia#visitmyig#trustedseller#gentelharumnita#eczema#igseller#aslegacymalaysia#aslegacymuar#codmuar#codmelaka#aslegacyofficial#aslegacy#aslagencyagenmuar#ASlegacyOriginal#ASlegacybyAliffSyukri
20.01.2019 00:11:57
.
Say no for kulit kering 🙅🏻🙅🏻🙅🏻
.
Dayah nak share sikit kelebihan facemist DYXY
. Say no for kulit kering 🙅🏻🙅🏻🙅🏻 . Dayah nak share sikit kelebihan facemist DYXY ni🌸 ✔️melembapkan kulit ✔️makeup tahan lebih lama ✔️sesuai diguna utk seisi keluarga ✔️mengecutkan jerawat . Bila kulit dah lembap, licin pakai apa pon msti nmpak smooth je.. . Yg berhajat dengan item dyxy bleh dpatkan dari Dayah trus😍 . Nantikan GIFT yg terlajakkk banyak dari Dayah. . OPEN FOR AGENT & DROPSHIP.. . Whatsapp dayah for order & details 📲 0182244542 or click link on bio😉 . #dyxymasjidtanah#teamdyatam#dyxymelaka#dyxy#dyxylover#dyxycosmetics#makeupkit#makeuplover#makeupsimple#produkmesrawuduk#birthdaypresent#hadiahharijadi#infineonmelaka#codmelaka#krubongmelaka#dyxymelaka#dyxyalorgajah#dyxycheng#convobouquet#dyxykualasungaibaru#dyxymelakaraya#dyxybukitrambai#dyxykrubong#dyxymelakabaru#narsmalaysia#macmalaysia#dyxymitc#dyxybacang#dyxymelakatengah#dyxyaeonmelaka#dyxykrubongjaya#dyxymelaka
20.01.2019 00:02:48
Langkah pertama untuk memilik kulit yang licin ialah dengan memastikan anda memb
Langkah pertama untuk memilik kulit yang licin ialah dengan memastikan anda membersih wajah dua kali sehari, dan dengan Meeracle Facial Cleanser ia bukan sahaja membersih malah ia juga memberikan khasiat dari bahan-bahan terbaik untuk kulit anda. For detail & order 📲 012-9452419 #meeracle#allnewmeeracle#formulagemstone#meeracleempoweringyou#meeracleadvanceformula#jomcantik#sayajualskincare#superstokisMelaka#TeamMeeracleLinnz#fattzura#neelofa#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#astromalaysia#agentwanted#stokisagentwanted#freeiphonex#luckydraw#makcikbawang#kebayamerah#codmelaka#codmelakatengah#freecodmelaka#pipimerah#sufiansuhaimi#meletop#ctdk
19.01.2019 23:38:09
KULIT KEPALA BUSUK!!😖 Jangan biar kelemumur berkampung di kulit kepala tak diraw
KULIT KEPALA BUSUK!!😖 Jangan biar kelemumur berkampung di kulit kepala tak dirawat. Kelemumur boleh buat radang kulit kepala. Di situlah bermulanya gatal kepala! Makin digaru makin berminyak! Lama2 kulit kepala makin teruk! Mulalah bacteria fungus membiak! Alhamdulillah sejak ada Special HAIR CARE Malaysia kelemumur tak pernah singgah kat kulit kepala Fiqa😘 Meh pm atau wassap Fiqa www.wassap.my/60173025828/nakSpecial #bajarambutmoden#specialhaircaremalaysia#penjagaankulitkepaladanrambut#teamspecialmelaka#agentmelaka#readystock#codmelaka#postageseluruhmalaysia
19.01.2019 16:30:23
❤APA KANDUNGAN LEAVE IN TREATMENT VITAMIN SPRAY??? 👉🏻Olive oil - Membaikpulih ra
❤APA KANDUNGAN LEAVE IN TREATMENT VITAMIN SPRAY??? 👉🏻Olive oil - Membaikpulih rambut kering,rambut bercabang dan kulit kepala gatal atau kelemumur. 👉🏻Vitamin A- antioksidan yang dapat menjaga kelembaban kulit kepala, mencegah rambut menjadi kering dan merangsang pertumbuhan rambut sihat dan menebalkan rambut. 👉🏻Vitamin C - menguatkan dan menggalakkan pertumbuhan akar rambut. 👉🏻Vitamin B5 -menggalakkan pertumbuhan sel yang sangat penting untuk kesihatan rambut. 👉🏻Vitamin E - antioksidan yang membantu memperbaiki dan membina tisu; penting untuk pertumbuhan rambut sihat. 👉🏻Fruit ceremides - ingredient Paling penting dlm treatment. Agent hydrating & moisturizing yg excellent!! Menjadikan rambut sihat,protect and repair,menguatkan akar di setiap helaian rambut🌹💕 klik link dibawah ni👇 www.wassap.my/60173025828/nakhaircare #specialhaircaremalaysia#penjagaankulitkepala#produkpenjagaanrambut#agentmelaka#codmelaka#postageseluruhmalaysia
19.01.2019 16:11:52
❤APA KANDUNGAN SPECIAL HAIRCARE SERUM⁉️ •Olive oil - Membaikpulih rambut kering,
❤APA KANDUNGAN SPECIAL HAIRCARE SERUM⁉️ •Olive oil - Membaikpulih rambut kering,rambut bercabang dan kulit kepala gatal atau kelemumur •Vitamin A- antioksidan yang dapat menjaga kelembaban kulit kepala, mencegah rambut menjadi kering dan merangsang pertumbuhan rambut sihat dan menebalkan rambut. •Vitamin C - menguatkan dan menggalakkan pertumbuhan rambut. •Vitamin B5 -menggalakkan pertumbuhan sel yang sangat penting untuk kesihatan rambut. •Biotin- Jika anda mahukan rambut yang panjang, sihat dan lebat maka jangan tinggalkan Biotin. Ini adalah salah satu daripada vitamin untuk rambut yang boleh memberi efek yang agak cepat dalam pertumbuhan rambut. •Niasin - membantu menyihatkan kulit kepala bagi menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat. Tanpa Niacin yang cukup, rambut akan mudah menjadi rapuh, tidak sihat dan gugur. •Vitamin E - antioksidan yang membantu memperbaiki dan membina tisu; penting untuk pertumbuhan rambut sihat. klik link dibawah ni👇 www.wassap.my/60173025828/nakhaircare #specialhaircaremalaysia#penjagaankulitkepala#produkpenjagaanrambut#agentmelaka#codmelaka#postageseluruhmalaysia
19.01.2019 16:10:13
🌷Auralens 🌷
. . .
🎨 Color : #givenchygrey
📏Diameter : 14mm .
⌚ Usage : 3months d
🌷Auralens 🌷 . . . 🎨 Color : #givenchygrey 📏Diameter : 14mm . ⌚ Usage : 3months disposable. 💧 Water Content : 55% . 💰Price : RM55 excl postage (PLANO) 💰Price : RM60 excl postage (POWER) ・・・ 🎁 Free Travel Kit with mirror + Lens Case + free gift 🚚POSTAGE: Rm8 (sm) / Rm12 (ss) . . •Tidak Memedihkan Mata •Tahan sehingga 8jam❗️ •Sangat soft & selesa •Daily Wearing & Comfy . 📱Fast Reply 👉🏼 +60166355380 #AcuCubaTryTest#auralensmelaka#auralens#codmelaka#melaka#klebang#tgkling#aeonbandaraya#codmelaka#lenscantik#lensviral
19.01.2019 15:45:32
Hai ...
♡ Ready Stock ♡
BIZZI BODDY @ RM79.90
GEENTEL HARUMNITA @ RM49.90
MELALE
Hai ... ♡ Ready Stock ♡ BIZZI BODDY RM79.90 GEENTEL HARUMNITA RM49.90 MELALEUCA CREAM (eczema) RM39.90 GEL MANDIAN BIDARA RM25.00 Postage Keseluruh Malaysia / Singapore . Sila Click ↓↓↓_#FastRespond, www.wasap.my/60104097966 /MPkasih .. #CodKlangValley www.wasap.my/+14848505340/syau www.wasap.my/+14848505340/putri www.wasap.my/601110010390/ain www.wasap.my/60173906229/damia www.wasap.my/60126227051/awin www.wasap.my/60176326299/nurul www.wasap.my/60166343969/ida www.wasap.my/60133872685/min . #Cod Selangor : Bangi/Kajang www.wasap.my/60169120395/zarina . #CodKelantan www.wasap.my/601110789749/nurul www.wasap.my/60134081332.my/lina . #CodKedah www.wasap.my/60175540887/liza www.wasap.my/60125334293/husna . #CodPenang www.wasap.my/60134768117/chenoor . #CodNegeriSembilan www.wasap.my/60132596720/noriah www.wasap.my/601158767900/zira . #CodSarawak www.wasap.my/60128968268/watie www.wasap.my/60194785781/nani . #CodPerak www.wasap.my/60192573948/nisa . #CodMelaka www.wasap.my/60178869683/eizal www.wasap.my/60182693920/syita . #CodSingapore www.wasap.my/+6591408915/sarinah . www.wasap.my/60145359060/ruby www.wasap.my/60195775232/eila ♡ AsLegacy MasterPartner KASIH ♡ #aslegacy#aliffsyukri#aliffsukriterlajaklaris#eczema#gelmandian#gelmandianbidara#bidara#bizziboddy#gentelharumnita#eczema#melaluecacream#preorder#order#cod#readystock#malaysia#singapore#indonesia#brunei
19.01.2019 15:43:38
Our products :

1)Mummy's Rescue Kit- RM 149 ( bedtime, Sniffles, tummy & immuni
Our products : 1)Mummy's Rescue Kit- RM 149 ( bedtime, Sniffles, tummy & immunity) 2)Go germ buster (ada 2 size) RM 45(200ml) RM 25 (60ml) combo RM 55 only. 3)Bug away RM 39 Utk mummy's rescue kit bole beli loose RM 39 each (10ml) tp beli set lg jimat only RM 149 utk 4 oils. #audelianaturalsmummysrescuekit#tummyoilaudelianaturals#audelianaturalsmelaka#codmelaka#essentialoils#mummyrescuekit#audelianaturals#barangbabymurah#onlinebarangbaby#onlinebarangbabymurah#minyakbaby#minyaktelon#onlineshoppingmalaysia#codayerkeroh#codduriantunggal#readystockaudelianaturals#sniffles#bedtime#immunity#codbatuberendam
19.01.2019 15:43:15
malam-malam cari makan 🤤🤤 .. nak masak malas, nak keluar pun malas 😣😣 .. bukak p
malam-malam cari makan 🤤🤤 .. nak masak malas, nak keluar pun malas 😣😣 .. bukak peti..eh eh, ada oyo la.. amik 1 jar, defrost kejap..lepas tu terus makan sambil layan movie.. dan boleh tidur dengan senang hati 🤗🤗 . . EAT HEALTHY FOOD, FEEL GOOD WITH OYO DIET SIHAT DENGAN OVERNIGHT YOGURT OATMEAL #shikinliciousoatmeal#shikinliciousoatmealHQ#shikinliciousoatmealmelaka#overnightyogurtoatmeal#overnightyogurtoatmealmelaka#oyomelaka#teamoyomelaka#melaka#melakafood#dietsihatdenganoyo#makan#sukamakan#makananviral#foodhunter#foodhuntermelaka#jalanjalancarimakan#oatmeal#oat#oats#rolledoats#breakfast#lunch#dinner#healthysnack#codmelaka#miniagentwanted#dropshipwanted http://www.wasap.my/60136221082/oyoalizahmelaka http://www.wasap.my/601123692787/oyoliamelaka
19.01.2019 15:35:35
Design Paddy by scarffco kemain lawa lagi.
.
Dalam gambar dah nampak cantik🤤
.
K
Design Paddy by scarffco kemain lawa lagi. . Dalam gambar dah nampak cantik🤤 . Kalau letak atas kepala korang tak tahu laaa nak cakap nampak cantik ke lawa,sebab design Paddy ni lain pada yang lain. . Korang lambat menangis bucu almari la,so cepat tekan link dibawah sekarang untuk order 👇 ==> www.wasap.my/60196079845 . . #percuma#bawaldiamond#codmelaka#bawaldiamondmurah#bazarpaknil#bawalplain#bawal#bawallovers#bawalsenangbentuk#bawalcotton#scarffco#stokisscarffco#bawalswarovski#melakabutikvendor#codmasjidtanah#readystock#uitmlendu#codmelaka#codklebang#uitmbandar#micostbandarmelaka#utem#bawalmelaka#bawalviralmurah#casualstyle#intaiintaijengukjenguk#hospitalputra#hospitalpantai#carboothklebang#teamwaniies#scarffcowaniies
19.01.2019 04:53:55
Perh lawa design Crown Dragonfly ni 😍 .
Double lawa design ni , korang tunggu ap
Perh lawa design Crown Dragonfly ni 😍 . Double lawa design ni , korang tunggu apa lagi meh la grab banyak banyak boleh kasi harga kasih sayang ❤️ . . Nak tahu harga kasih sayang grab banyak helai boleh tekan link dibawah sekarang 👇 ==> www.wasap.my/60196079845 . . #percuma#bawaldiamond#codmelaka#bawaldiamondmurah#bazarpaknil#bawalplain#bawal#bawallovers#bawalsenangbentuk#bawalcotton#scarffco#stokisscarffco#bawalswarovski#melakabutikvendor#codmasjidtanah#readystock#uitmlendu#codmelaka#codklebang#uitmbandar#micostbandarmelaka#utem#bawalmelaka#bawalviralmurah#casualstyle#intaiintaijengukjenguk#hospitalputra#hospitalpantai#carboothklebang#teamwaniies#scarffcowaniies
19.01.2019 04:38:41
Pergh, design Berlian Love ni, meghecik dengan manik batu putih .
.
Eh korang ya
Pergh, design Berlian Love ni, meghecik dengan manik batu putih . . Eh korang yang selalu badmood setiap hari sbb tudung tak jd tu meh la try beli design berlian love by scarffco ni . Tudung bawal by scarffco ni tak pernah buat customer kecewa dengan menggayakan design berlian love ni customer kita tersenyum nampak gigi je memanjang . Nak tahu kenapa customer tersenyum nampak gigi bila menggayakan tudung bawal scarffco ni? 😱 . Korang try la grab sehelai,mana tau uolls pun tersenyum sampai telinga mood pun sentiasa happy bila menggayakan tudung bawal by Scarff.Co 🤩 . Hampa tunggu apa lagih, lekaih tekan link dibawah sekarang untuk order 👇 ==> www.wasap.my/60196079845 . . #percuma#bawaldiamond#codmelaka#bawaldiamondmurah#bazarpaknil#bawalplain#bawal#bawallovers#bawalsenangbentuk#bawalcotton#scarffco#stokisscarffco#bawalswarovski#melakabutikvendor#codmasjidtanah#readystock#uitmlendu#codmelaka#codklebang#uitmbandar#micostbandarmelaka#utem#bawalmelaka#bawalviralmurah#casualstyle#intaiintaijengukjenguk#hospitalputra#hospitalpantai#carboothklebang#teamwaniies#scarffcowaniies
18.01.2019 03:24:05
Wow!!! Berpinar mata wanii tgk manik splash by Scarff.Co .
Time nak keluar jeee
Wow!!! Berpinar mata wanii tgk manik splash by Scarff.Co . Time nak keluar jeee mesti pening kepala duk pikiaq nak pakai tudung yang mana 😢 . Dah, korang dah tak perlu pening2 lalat. Meh try tudung bawal by Scarff.Co ni, design dia perghhh, memang meruntun jiwa tau uollss . Yang pasti lps korang dah order sekali, konfem korang akan order berkali-kali 🤩 . Cepat tekan link dibawah sekarang 👇 ==> www.wasap.my/60196079845 . . #percuma#bawaldiamond#codmelaka#bawaldiamondmurah#bazarpaknil#bawalplain#bawal#bawallovers#bawalsenangbentuk#bawalcotton#scarffco#stokisscarffco#bawalswarovski#melakabutikvendor#codmasjidtanah#readystock#uitmlendu#codmelaka#codklebang#uitmbandar#micostbandarmelaka#utem#bawalmelaka#bawalviralmurah#casualstyle#intaiintaijengukjenguk#hospitalputra#hospitalpantai#carboothklebang#teamwaniies#scarffcowaniies
15.01.2019 14:23:30
Merelip-relip manik crown silang tu 🤩
.
Apa macam korang,tak tergoda ke tengok d
Merelip-relip manik crown silang tu 🤩 . Apa macam korang,tak tergoda ke tengok design crown silang by scarff.co ? . Kot kot korang pakai bawal crown silang ini ramai yang tergoda dekat korang🤪 . Nak tahu kaum adam tergoda ke tak korang boleh try order try ootd dengan bawal by scarff.co😆 . Nak order,mudah je .Tekan link dibawah sekarang 👇 ==> www.wasap.my/60196079845 . . #percuma#bawaldiamond#codmelaka#bawaldiamondmurah#bazarpaknil#bawalplain#bawal#bawallovers#bawalsenangbentuk#bawalcotton#scarffco#stokisscarffco#bawalswarovski#melakabutikvendor#codmasjidtanah#readystock#uitmlendu#codmelaka#codklebang#uitmbandar#micostbandarmelaka#utem#bawalmelaka#bawalviralmurah#casualstyle#intaiintaijengukjenguk#hospitalputra#hospitalpantai#carboothklebang#teamwaniies#scarffcowaniies
15.01.2019 14:19:14
Hai semua Scarff.Co Angels 😍
.
Sambil-sambil tengah kerja ataupun yg berada deka
15.01.2019 14:17:11
Next
loading