Instagram tag codkotabharu

Selesai COD CikPiya Bam Bam petang tadi 😍

Terima kasih dear customer ❤️ .

Kora
Selesai COD CikPiya Bam Bam petang tadi 😍 Terima kasih dear customer ❤️ . Korang bila lagi ? Mehh pinang CikPiya meh FREE 30 ML uolss . http://byaaisyahfaisal0109069161.wasap.my #starchtudung#starchbaju#pengerasawningtudung#antikedut#pewangitudung#starchtudungmalaysia#starchtudungkelantan#safiyyahijabspraykotabharu#safiyyahijabspraymachang#codkelantan#codkotabharu#codmachang#codkubangkerian#codpengkalanchepa#coduitmmachang
24.01.2019 12:30:03
Advertisement
Selesai COD CikPiya Bam Bam petang tadi 😍

Terima kasih dear customer ❤️ .

Kora
Selesai COD CikPiya Bam Bam petang tadi 😍 Terima kasih dear customer ❤️ . Korang bila lagi ? Mehh pinang CikPiya meh FREE 30 ML uolss . http://byaaisyahfaisal0109069161.wasap.my #starchtudung#starchbaju#pengerasawningtudung#antikedut#pewangitudung#starchtudungmalaysia#starchtudungkelantan#safiyyahijabspraykotabharu#safiyyahijabspraymachang#codkelantan#codkotabharu#codmachang#codkubangkerian#codpengkalanchepa#coduitmmachang
24.01.2019 12:29:49
SKRUB PALING HALUS UNTUK KULIT SENSITIF.

Macam tak rasa pun tengah pakai scrub
SKRUB PALING HALUS UNTUK KULIT SENSITIF. Macam tak rasa pun tengah pakai scrub bila pakai #peachfacescrub ni. Sebab..teksturnya yang halus sangat. Memang sesuai untuk kulit sensitif. #peachfacescrub juga bagus untuk menghilangkan jeragat. Lantas menjadikan kulit hawak semakin gebusss dan glowing chinggggg! #peachfacescrub#scrubmuka#scrubhomemade#sayajualscrub#sayajualtemyracle#sayajualtemyracle#sayajualsayapakai#temyraclescrub#temyraclemelaka#temyraclebeauty#agenttemyracle#agenttemyraclemelaka#codmelaka#codkotabharu#like4like#likeforlike#likeforfollow#bazarpaknil
24.01.2019 12:19:24
Bawal Mutiara✨ 🐺CODE15🌸Cotton
🌹Senang nak bentuk
🌸Bidang 45”
🌹Ada pastel & darin
Bawal Mutiara✨ 🐺CODE15🌸Cotton 🌹Senang nak bentuk 🌸Bidang 45” 🌹Ada pastel & daring colour 🌸Kain sejuk 💰RM15/pcs 💰BUY 2 RM28 🚘COD AVAILABLE IN KB ONLY #bawalmutiara#bawalmutiaratabur#bawalbidang45#bawalsenangbentuk#sayajualbawalmalaysia#sayajualbawal#tudungbawalkelantan#codtudung#codtudungkotabharu#codkotabharu#bawalmurahmalaysia#sayajualtudungbawalcotton#bazaartudung#fadlincoverbawal
24.01.2019 12:17:23
Bawal Mutiara✨ 🐺CODE15🌸Cotton
🌹Senang nak bentuk
🌸Bidang 45”
🌹Ada pastel & darin
Bawal Mutiara✨ 🐺CODE15🌸Cotton 🌹Senang nak bentuk 🌸Bidang 45” 🌹Ada pastel & daring colour 🌸Kain sejuk 💰RM15/pcs 💰BUY 2 RM28 🚘COD AVAILABLE IN KB ONLY #bawalmutiara#bawalmutiaratabur#bawalbidang45#bawalsenangbentuk#sayajualbawalmalaysia#sayajualbawal#tudungbawalkelantan#codtudung#codtudungkotabharu#codkotabharu#bawalmurahmalaysia#sayajualtudungbawalcotton#bazaartudung#fadlincoverbawal
24.01.2019 12:16:50
Advertisement
Bawal Mutiara✨ 👝CODE14🌸Cotton
🌹Senang nak bentuk
🌸Bidang 45”
🌹Ada pastel & darin
Bawal Mutiara✨ 👝CODE14🌸Cotton 🌹Senang nak bentuk 🌸Bidang 45” 🌹Ada pastel & daring colour 🌸Kain sejuk 💰RM15/pcs 💰BUY 2 RM28 🚘COD AVAILABLE IN KB ONLY #bawalmutiara#bawalmutiaratabur#bawalbidang45#bawalsenangbentuk#sayajualbawalmalaysia#sayajualbawal#tudungbawalkelantan#codtudung#codtudungkotabharu#codkotabharu#bawalmurahmalaysia#sayajualtudungbawalcotton#bazaartudung#fadlincoverbawal
24.01.2019 12:15:55
Bawal Mutiara✨ 👝CODE14🌸Cotton
🌹Senang nak bentuk
🌸Bidang 45”
🌹Ada pastel & darin
Bawal Mutiara✨ 👝CODE14🌸Cotton 🌹Senang nak bentuk 🌸Bidang 45” 🌹Ada pastel & daring colour 🌸Kain sejuk 💰RM15/pcs 💰BUY 2 RM28 🚘COD AVAILABLE IN KB ONLY #bawalmutiara#bawalmutiaratabur#bawalbidang45#bawalsenangbentuk#sayajualbawalmalaysia#sayajualbawal#tudungbawalkelantan#codtudung#codtudungkotabharu#codkotabharu#bawalmurahmalaysia#sayajualtudungbawalcotton#bazaartudung#fadlincoverbawal
24.01.2019 12:15:14
⚠️ FUH SAMPAIKAN MAK SEDARA TERLIUQ JUGAK! ⚠️
•
Kan best boleh makan ayam kuriya
⚠️ FUH SAMPAIKAN MAK SEDARA TERLIUQ JUGAK! ⚠️ • Kan best boleh makan ayam kuriya hari - hari betul tak? Tak perlu tunggu lama tak perlu membazir nak makan grab KSC SAUCE taruk dalam kuali panaskan dah siap! 🤤 • #kinstantfeedback
24.01.2019 11:32:39
Advertisement
Dah nak masuk Februari ni, ada lagi yang tak guna sabun Pinky Pinky Collagen & V
Dah nak masuk Februari ni, ada lagi yang tak guna sabun Pinky Pinky Collagen & Vitamin C ? Fuhhhh rugi rugi rugi ! Mesti korang ni bukan jenis yang suka tengok viralviral enn bukan dakdak socmed 😱😱😱 Eh yeke ? Hehe gurau je lah ! Kalau betul, siapa yang belum tau pasal produk ni tekan je hashtag manamana korang tengok lah sendiri power ke tak power produk ni ! Kalau dah yakin, whatsapp lien terus untuk dapatkan okay ! RM39 je 😝😝😝 #pinkypinky#pinkypinkysitisarah#pinkypinkylotion#pinkypinkyhq#pinkypinkysoap#pinkypinkyagent#pinkypinkykelantan#uitmmachang#uitmpuncakalam#uitmshahalam#codkotabharu#codpasirmas#uitmdihatiku#uthm#uitmdungun#codketereh#pantaitimur#pinkypinkytestimoni#codkoklanas#kelantan#sitisarahraissuddin#sitisarah#jomcantik#putih#letscantik#sisjualsispakai#sisjualonline#sisjualmurah
24.01.2019 11:13:45
Rimaskan bibir sokmo duk mengelupas😔
Kadang2 kite kutis sapa daroh..
Pah ni xpyh
Rimaskan bibir sokmo duk mengelupas😔 Kadang2 kite kutis sapa daroh.. Pah ni xpyh dh dok kutis2 ni.. Guna jer Temyracle Sugar Lips Scrub ni😘😘.. Hanya scrub 3x jah seminggu. Xse we bibir duk ngelupas blh wasap akak deh.. Murah jah harga Rm23 jah 📢📢 www.wasap.my/60169545652 #temyracle#teamnabilaa#codkotabharu#codwakafcheyeh#codpasirmas#codmelor#codpasirputeh#sayajualscrub#sayapakaisayajual#homemadescrub#temyraclelipscrub#temyraclelovers
24.01.2019 10:43:01
Advertisement
A buttery crushed biscuits crust, topped with dark, rich, thick, fudgy brownie a
A buttery crushed biscuits crust, topped with dark, rich, thick, fudgy brownie and finished off with toasted marshmallow. They are the ultimate chewy brownie treat. I am pretty sure you won’t be able to eat just one! I guarantee you will DEFINITELY want s’more! 😂 S'mores Brownies also for Dr Afaf and family. Thank you and get well soon bro Akrami! #medinarosebaker#smoresbrownies#kotabharu#kelantan#codkotabharu
24.01.2019 10:31:06
Alhamdulillah Cik Piya Bam Bam nak pergi ke tuan baru petang ni 😍 .

Korang bila
Alhamdulillah Cik Piya Bam Bam nak pergi ke tuan baru petang ni 😍 . Korang bila lagi ? Mehh pinang CikPiya meh FREE 30 ML uolss . http://byaaisyahfaisal0109069161.wasap.my #starchtudung#starchbaju#pengerasawningtudung#antikedut#pewangitudung#starchtudungmalaysia#starchtudungkelantan#safiyyahijabspraykotabharu#safiyyahijabspraymachang#codkelantan#codkotabharu#codmachang#codkubangkerian#codpengkalanchepa#coduitmmachang
24.01.2019 10:06:22
Alhamdulillah Cik Piya Bam Bam nak pergi ke tuan baru petang ni 😍 .

Korang bila
Alhamdulillah Cik Piya Bam Bam nak pergi ke tuan baru petang ni 😍 . Korang bila lagi ? Mehh pinang CikPiya meh FREE 30 ML uolss . http://byaaisyahfaisal0109069161.wasap.my #starchtudung#starchbaju#pengerasawningtudung#antikedut#pewangitudung#starchtudungmalaysia#starchtudungkelantan#safiyyahijabspraykotabharu#safiyyahijabspraymachang#codkelantan#codkotabharu#codmachang#codkubangkerian#codpengkalanchepa#coduitmmachang
24.01.2019 10:06:08
Alhamdulillah Cik Piya Bam Bam nak pergi ke tuan baru petang ni 😍 .

Korang bila
Alhamdulillah Cik Piya Bam Bam nak pergi ke tuan baru petang ni 😍 . Korang bila lagi ? Mehh pinang CikPiya meh FREE 30 ML uolss . http://byaaisyahfaisal0109069161.wasap.my #starchtudung#starchbaju#pengerasawningtudung#antikedut#pewangitudung#starchtudungmalaysia#starchtudungkelantan#safiyyahijabspraykotabharu#safiyyahijabspraymachang#codkelantan#codkotabharu#codmachang#codkubangkerian#codpengkalanchepa#coduitmmachang
24.01.2019 10:05:45
Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter:
🌷 Melembabkan bibir
🌷 Melindungi bibir da
Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter: 🌷 Melembabkan bibir 🌷 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick) 🌷 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat) 🌷 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan) 🌷 Mempunyai perasa Caramel Mint & Orchid Vanilla . Bahan-bahan utama: ❤ Olive oil ❤ Jojoba oil ❤ Sunflower seed ❤ Beeswax 💯 ORGANIK & SELAMAT . Jom jom semua rasai keajaiban Faraalipbutter. DIJAMIN tak menyesal! Menyesal tak beli awal awal ada la 😂 . Bibir sihat, hati gembira! . RM55 (exclude postage) + Free Gift 🎁🎁 . #faraalipbuttersquad#faraalipbuttertrustedagent#faraalipbutterkelantan#faraalipbutterkotabharu#faraalipbutterlembahsireh#faraalipbuttertelipot#faraalipbutterkubangkerian#faraalipbutterpasirtumboh#faraalipbutterwakafcheyeh#teamflbkelantan#farahanimrazak#bibirgelap#bibirkering#bibircantik#bibirlembab#organiclipbalm#sayaguna#sayapakai#sayajual#sayajualmurah#codkotabharu#codkelantan#codkubangkerian#codtelipot#codlembahsireh#codpasirtumbuh#codwakafcheyeh#squadmaya
24.01.2019 09:59:49
*COD Lunch Set KB* *set 1: Premium Beef Lasagne* *HARI*: JUMAAT, 25.1.19 atau AH
*COD Lunch Set KB* *set 1: Premium Beef Lasagne* *HARI*: JUMAAT, 25.1.19 atau AHAD, 27.1.19 *HARGA*: RM8 /set *charge penghantaran mengikut kawasan, minima rm2* boleh self-pickup, perlu arrange tempat&masa. *waktu penghantaran* 11am-2pm (nyatakan jika waktu berbeza) Limited set!! TEMPAH SEKARANG! Whatssapp: 011-15107682 (yati) IG: @yatissmallkitchen Pembayaran boleh secara COD / bank transfer. #CODkotabharu#beeflasagbesedapKB#CODlunchkelate#padangtembak#kubangkerian#kotabharu#HUSM#HKB#UMK#USM
24.01.2019 09:35:20
Cheesecake Cupcakes for Dr Afaf and family. Pardon the generously overflowing le
Cheesecake Cupcakes for Dr Afaf and family. Pardon the generously overflowing lemon curd 🍋 . #cheesecakecupcakes#codkotabharu#kotabharu#kelantan#medinarosebaker
24.01.2019 09:33:47
Calla Beautskin adalah supplement yang diperbuat daripada buah Peach! Rasanya ya
Calla Beautskin adalah supplement yang diperbuat daripada buah Peach! Rasanya yang sangat sedap, tak ubah seperti buah Peach. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut!😍 . . Antara fungsi Calla Beautskin nie seperti 👇 . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit . . Korang yang tercari-cari supplement yang mencantik dan menyihatkan kulitt meh try calla beautskin. Whatsapp kaklin 010-9384363. Sekarang ada promosi tauu. Harga terlajak murah. Jom jadi yang terawal cantik dengan Calla beautskin.
24.01.2019 09:18:11
AMAZING!! ✨✨LOOK AT HER SKIN! Coalface soap did a great job.
Look at how the tin
AMAZING!! ✨✨LOOK AT HER SKIN! Coalface soap did a great job. Look at how the tiny-bumpy pimples gone and her skin become smooth😍 Although cleanser is not a main tools to treat acne,but choosing a right cleanser which is low ph-non drying cleanser is very important!😍if u choose a wrong cleanser,your skin might not recover! Wanna low ph cleanser? Grab coalface soap or coalface cleanser NOW! . . #coalfacesoap#coalsoap#charcoalsoap#honey#kaymanbeauty#kaymanbeautyagent#naturalingredients#naturalremedies#labtested#luluskkm#kkmapproved#sayajual#kbeauty#coalfacesoap#coalfacesoapkotabharu#coalfacecleanser#coalfacecleanserkb#coalfacecleanserkotabharu#coalfacekelantan#coalfacekb#coalfacecleanserkelantan#kaymanbeautykb#kaymanbeautykelantan#codkotabharu#codkelantan#codkb
24.01.2019 07:49:13
Haiii uolsss. Warga kelantan sesape yg teringin nak makan sphagetti yg memang cr
Haiii uolsss. Warga kelantan sesape yg teringin nak makan sphagetti yg memang creamyy ni boleh oder noww . Hnya untuk weekend jeee. Mane yg teringin nak makan spagetti memang sesuailah untuk korg jadikan sebagai lunch . Konfemmm korg repeat oder punyeee.. 🙆🙆🙆 . #spagetticreamy#lunchdeliverykelantan#lunchboxkelantan#codkotabharu#codkelantan#codmelor
24.01.2019 07:37:38
#famelovers igt tak Fame Travel Kit edisi pertama dan kedua kita? Siapa yang ada
#famelovers igt tak Fame Travel Kit edisi pertama dan kedua kita? Siapa yang ada dua2 tu? Utk tahun 2019, kita akan launch Travel Kit yg lebihhhhhh menarik dari segi packaging, warna2 baru dan special khas utk Fame Travel Kit 2019. Kuantiti kita keluarkan sikit je tau. Jom nantikan sama2! . . . 😄AGENT FAME KELANTAN💖 🏃COD KOTA BHARU/L.SIREH/BACHOK/K.KERIAN/P.CHEPA POSTAGE SETIAP HARI 💌💌 Nak order.. Click no di bio profile ✅Wassap sini tau www.wasap.my/60129127385/famecosmetics Or DM . JOM dapatkan sekarang.... #famecosmetics#lipsticmatte#agentfame#lipstik#agentfamekelantan#agentfamecosmetickelantan#lipmatteviral#lipstikmurah#lipmattemurah#codkotabharu#codkubangkerian#trusteddseller#bazarpaknilr#mekapmurah#neelofa#fatzura#igreview#comingsoon#fametravelkit2019#famefabholiday
24.01.2019 07:23:23
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING DGN DYXY COSMETICS UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING DGN DYXY COSMETICS UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowing dan nampak muda“ . ❗️ Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEHINGGA RM50 SEKARANG‼️ . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN.. Pakai SET DYXY PERFECT BASIC “ . ❗️ Paling best COMPLETE SET❤️💕 . ✔️DYXY BCCREAM FOUNDATION . ✔️DYXY GREEB TEA FACE MIST . ✔️DYXY BRUSH . 💄DYXY LIPSTICK MATTE . 👁 DYXY MASCARA BEST SANGAT‼️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sgt ) ( bibir cantik suci ) #teamyayamyra#bccreambydyana#dyxycosmetics#dyxybrus#dyxybccreamfoundation#dyxyfacemistgreentee#dyxylipstick#dyxymascara#dyxyjohor#dyxykluang#dyxypahang#dyxyterengganu#dyxykelantan#dyxyberek12#dyxypengkalanchepa#dyxykoklanas#tamanudamurni#dyxywakafbharu#vendorkotabharu#codkotabharu#marykaykotabharu#savemebidadari#umkkelantan#kelantan#dyxyviral#usahawandyxy#dropshipmalaysia#circlechallenge#nmhshopp#cantik3minitdengandyxy
24.01.2019 07:09:40
Calla Beautskin adalah Whitening Supplement yang diperbuat daripada bahan utama
Calla Beautskin adalah Whitening Supplement yang diperbuat daripada bahan utama iaitu buah Peach! Rasanya yang sangat sedap, sebijik macam buah Peach tau. . Fungsi utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut!😍. . Ramai yang tanya Calla Beautskin ni macam mana bentuk dia? Cecair utk minum ke, pil ke, tablet ke, inject2 ke ape? Calla Beautskin ni berbentuk serbuk tau. Nak makan pon senang je. Koyak sachet tu, tuang serbuk dalam mulut, kemam sahaja dan minum segelas air putih. . Rasa macam mana? Rasa dia sebiji macam buah peach, sedap gilos ! Masam masam manis serious ketagih lepas makan sekali. Serbuk collagen yang sangat halus dan lembut. Tuang je dalam mulut terus hilang tau. Tak sempat menikmati rasa sedap gila tu dah hanyut dibawa air liur🤤. . Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit gelap, kusam, sunburn dan tak berseri, haaaa Calla Beautskin lah jawapannya😋 . Jom whatsapp 010-9384363 😘
24.01.2019 07:09:22
Seriously warna mengancam kitew tau...
.......
Don't worry tau semua warna ni sa
Seriously warna mengancam kitew tau... ....... Don't worry tau semua warna ni sangat matching dengan warna kulit Kita... ....... Jom wasap malin okay
24.01.2019 06:48:24
nasi lemak sambal udang dengan ayam berempah & puding roti karamel untuk panel d
nasi lemak sambal udang dengan ayam berempah & puding roti karamel untuk panel di pusat temuduga SPA kota bharu #niksempire#kelantancooks#kelantanbakers#kelantanfood#codkotabharu#codkelantan#kotabharu#kelantan
24.01.2019 06:16:13
Ready stok muslin swaddle 
Rm15 exc pos 
http://www.wasap.my/60139875986/muslins
Ready stok muslin swaddle Rm15 exc pos http://www.wasap.my/60139875986/muslinswaddle #codkotabharu#codkubangkerian#codpanji#codlundang#codcherang#codberek12#muslinswaddle
24.01.2019 06:12:37
Ready stok stokin kiut.  Rm18 exc pos 
http://www.wasap.my/60139875986/stokinkiu
Ready stok stokin kiut. Rm18 exc pos http://www.wasap.my/60139875986/stokinkiut #codkotabharu#codkubangkerian#codpanji#codlundang#coddemit#codtapang#codlundang#rugitakbeli
24.01.2019 06:10:27
Ready stok muslin swaddle . Rm15 exc pos 
http://www.wasap.my/60139875986/muslin
Ready stok muslin swaddle . Rm15 exc pos http://www.wasap.my/60139875986/muslinswaddle #codkotabharu#codlundang#codberek12#codkubangkerian#codcherang#codpanji#muslinswaddle
24.01.2019 06:09:16
cepat2 korang mana yg dk intai2 mermatte foundation ni..masa ni la nak grab..kom
cepat2 korang mana yg dk intai2 mermatte foundation ni..masa ni la nak grab..kombo sales oi..sape nak bagi murah sangat ni..free beauty blender lagi tuh meh2 cepat wsp..yang area kota bharu kita bagi free cod ajer lekas2 sebelum stok yilek #agenkotabharu#codkotabharu
24.01.2019 06:00:41
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING DGN DYXY COSMETICS UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING DGN DYXY COSMETICS UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowing dan nampak muda“ . ❗️ Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEHINGGA RM50 SEKARANG‼️ . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN.. Pakai SET DYXY PERFECT BASIC “ . ❗️ Paling best COMPLETE SET❤️💕 . ✔️DYXY BCCREAM FOUNDATION . ✔️DYXY GREEB TEA FACE MIST . ✔️DYXY BRUSH . 💄DYXY LIPSTICK MATTE . 👁 DYXY MASCARA BEST SANGAT‼️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sgt ) ( bibir cantik suci ) #teamyayamyra#bccreambydyana#dyxycosmetics#dyxybrus#dyxybccreamfoundation#dyxyfacemistgreentee#dyxylipstick#dyxymascara#dyxyjohor#dyxykluang#dyxypahang#dyxyterengganu#dyxykelantan#dyxyberek12#dyxypengkalanchepa#dyxykoklanas#tamanudamurni#dyxywakafbharu#vendorkotabharu#codkotabharu#marykaykotabharu#savemebidadari#umkkelantan#kelantan#dyxyviral#usahawandyxy#dropshipmalaysia#circlechallenge#nmhshopp#cantik3minitdengandyxy
24.01.2019 05:53:51
KELEBIHAN SAFIYYA HIJAB SPRAY 💗 berbau wangi.
💗 mudah dibawa.
💗 tudung senang di
KELEBIHAN SAFIYYA HIJAB SPRAY 💗 berbau wangi. 💗 mudah dibawa. 💗 tudung senang dibentuk. 💗 tidak merosakkan tudung. 💗 waterbase ( tidak berminyak ). 💗 tahan sehingga dua bulan atau lebih. 💗 boleh menghilangkan kedutan pada kain. 💗 boleh digunakan untuk tudung dan uniform sekolah. 💗 tidak keras dan tidak meninggalkan kesan pada tudung. 💗 boleh menghasilkan line yang cantik dan kemas pada uniform kerja . CikPiya Limited Edition FREE 30ML RM 18.90 Sahaja 😘 Starch with perfume wangi sangatt bauan floral 🌸 http://byaaisyahfaisal0109069161.wasap.my #starchtudung#starchbaju#pengerasawningtudung#antikedut#pewangitudung#starchtudungmalaysia#starchtudungkelantan#safiyyahijabspraykotabharu#safiyyahijabspraymachang#codkelantan#codkotabharu#codmachang#codkubangkerian#codpengkalanchepa#coduitmmachang
24.01.2019 05:53:09
Happy birthday lil princess 👸 May happiness and beauty envelope you on this spec
Happy birthday lil princess 👸 May happiness and beauty envelope you on this special day of yours and always! Thank you sis Shahiniz for ordering this Kiddy Cosmic Brownies 💐 #medinarosebaker#kiddycosmicbrownies#birthdaybrownies#codkotabharu#kotabharu#kelantan
24.01.2019 05:52:29
Nad nak share teknik urutan mencuci wajah dengan korang semua. Haa bukan je bada
Nad nak share teknik urutan mencuci wajah dengan korang semua. Haa bukan je badan kita je ada teknik urutan tertentu tapi wajah kita pun sama tau. Make sure kita tekan point point tertentu pada wajah untuk melancarkan peredaran darah agar kulit kelihatan lebih sihat dan berseri 🥰💆🏻‍♀️💆🏻‍♂️🍅 — #ladyqissquad#babeau#skincare#tomatoskincare#healthyskin#flawless#codkelantan#codkotabharu#oilyskin#dryskin#dewiremaja2018#bossku#maluaperrr#codtumpat#babeautumpat#babeukotabharu#babeaukelantan#babeauwakafbharu#codwakafbharu#codpengkalanchepa#cantikkaya#syantik#syinta#sayajual#jerawat#jeragat
24.01.2019 05:40:31
[SUKAR MEMBUANG] Jangan biarkan, kerana akan mengundang pelbagai masalah kesihat
[SUKAR MEMBUANG] Jangan biarkan, kerana akan mengundang pelbagai masalah kesihatan dan penyakit. . Sis boleh bantu anda dengan Deflex. Ia bantu melawaskan dan memudahkan proses pembuangan. Tak perlu seksa diri dengan menahan rasa sakit sukar membuang. . Deflex juga bantu singkirkan segala toksin² yang duk terperap dalam badan anda. Perut makin kempis, badan rase ringan. . Nak lebih info, jangan segan² whatsapp sis yerr😍 BERMINAT / ORDER ! Boleh direct whtsap Sis ! . KLIK jer 'link bio' di profile. . ATAU . Whatsapp 📲 013.706.9901 Whatsapp 📲 013.706.9901 . #Freepostage#Freegift . Lebih INFO : carboflex2u.blogspot.my . #carbochoc#terapiinstagram#jomsihat#sayajual#teamnoor#nakdiet#perutbuncit#deflexdetox#pakciktopeng#ajimaura#kasutsukanmurah#kasutsukanwanita#diet#carboflex#sayanakkurus#bazarpaknil#codkelantan#codkotabharu#detoxteamalaysia#kurusselamat#bajubesarmalaysia#carbochockotabharu#lemonex#zumbamalaysia#nixzteam#carbochockualalumpur#carbochocshahalam
24.01.2019 05:37:36
Shaklee_mummyezz_cantiksihat
Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan 💪 kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak 💪 sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 💪Kuatkan sistem imun 💪Kurangkan aczema 💪 Atasi masalah sembelit Rasa? Sedap macam aiskrim vanilla, boleh minum seisi keluarga 😊 Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:35:05
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:24:59
CINCIN COCO
-------------------
Lebar 1.1cm

2.42g size 11 rm486
2.51g size 12 r
CINCIN COCO ------------------- Lebar 1.1cm 2.42g size 11 rm486 2.51g size 12 rm498 2.52g size 12 rm499 2.59g size 13 rm516 3.10g size 19 rm610 #emasmurah916#0178874008#emastulen916#codkotabharu
24.01.2019 05:24:46
KELEBIHAN SAFIYYA HIJAB SPRAY 💗 berbau wangi.
💗 mudah dibawa.
💗 tudung senang di
KELEBIHAN SAFIYYA HIJAB SPRAY 💗 berbau wangi. 💗 mudah dibawa. 💗 tudung senang dibentuk. 💗 tidak merosakkan tudung. 💗 waterbase ( tidak berminyak ). 💗 tahan sehingga dua bulan atau lebih. 💗 boleh menghilangkan kedutan pada kain. 💗 boleh digunakan untuk tudung dan uniform sekolah. 💗 tidak keras dan tidak meninggalkan kesan pada tudung. 💗 boleh menghasilkan line yang cantik dan kemas pada uniform kerja . CikPiya Limited Edition FREE 30ML RM 18.90 Sahaja 😘 Starch with perfume wangi sangatt bauan floral 🌸 http://byaaisyahfaisal0109069161.wasap.my #starchtudung#starchbaju#pengerasawningtudung#antikedut#pewangitudung#starchtudungmalaysia#starchtudungkelantan#safiyyahijabspraykotabharu#safiyyahijabspraymachang#codkelantan#codkotabharu#codmachang#codkubangkerian#codpengkalanchepa#coduitmmachang
24.01.2019 05:19:55
Alhamdulillah
.
.
Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy aka
Alhamdulillah . . Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy. . . Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍 . . Thank you! . . Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!! . . 🎁 FREE GIFT 📬 FREE POSTAGE 🛵 FREE COD KOTA BHARU . . Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya! . . 📱010-372 8802 📱010-372 8802 📱010-372 8802 . . #teamyayamyra#bccreambydyana#dyxycosmetics#dyxybrus#dyxybccreamfoundation#dyxyfacemistgreentee#dyxylipstick#dyxymascara#dyxyjohor#dyxykluang#dyxypahang#dyxyterengganu#dyxykelantan#dyxyberek12#pengkalanchepa#dyxykoklanas#tamanudamurni#wakafbharu#vendorkotabharu#codkotabharu#marykaykotabharu#savemebidadari#umkkelantan#kelantan#dyxyviral#usahawandyxy#dropshipmalaysia#wakafcheyeh
24.01.2019 05:07:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP Shaklee untuk siap
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP Shaklee untuk siapa? ===================== Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti JERAWATdan JERAGAT Untuk mereka yang ingin kulit CERAH dan PUTIH Untuk mereka bekerja ditengah panas yang menjadikan KULIT GELAP/ SUNBURN Untuk mereka yang ingin menghilangkan PARUT-PARUT JERAWAT Untuk mereka yang inginkan kulit yang GEBU dan ANJAL sertaAWET MUDA Untuk ibu2 mengandung dan menyusu yang mempunyai masalah ALAHAN KULIT. Sesuai bagi ibu2 menyusu. Actually, masih ramail lagi yang belum kenal ESP Shaklee ni, sebab tu saya tak jemu-jemu nak berkongsi tentang ESP ni. Ramai yang dah kenal ESP ni, cuma mungkin belum terbuka hati nak cuba. Atau ada yang pernah cuba, tapi tak berapa nak konsisten amalkan. Trust me!! kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP Shaklee ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten ambil :) www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:03:18
Princess of my heart!

Wearing Lipsmatte WEDDING EDITION code LOVE YOU.
.
tak ri
Princess of my heart! Wearing Lipsmatte WEDDING EDITION code LOVE YOU. . tak risaw pakaikan anak lipsmatte pon sebab lipsmatte obsess ni selamat digunakan dan boleh melembapkan bibir. . Eh tengah lunch ke tu? Happy Lunch Uols ❤ #agentobsesskelantan#obsesscosmeticsmalaysia#obsessagentkelantan#codpasirputeh#codkotabharu#codkelantan#codjerteh#lipsmattemurah#obsesscosmeticskelantan#TeamGodzillaEsumilynns
24.01.2019 04:59:45
Kan sis?  Terkejut sebab banyak whitehead dapat cabut dengan #DianzMasknMoist.
Kan sis? Terkejut sebab banyak whitehead dapat cabut dengan #DianzMasknMoist. Mesti menyesal sebab kenapala sebelum ni tak rasa nak cabut whitehead. 😉 . . . follow @dianzfeedback . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN
24.01.2019 04:57:35
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP adalah produk keca
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL tidak seperti produk-produk lain dipasaran, ESP menawarkan segalanya dalam 1 gelas minuman setiap hari dengan rasa yang sangat enak, pasti anda jatuh cinta! ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses penanaman sehingga pemprosesannya. Trust me!! kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP Shaklee ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten ambil :) www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 04:57:34
Semua cantik-cantik kita buat utk customer 😍 dah la cantik sedap pulak tu hehe.
Semua cantik-cantik kita buat utk customer 😍 dah la cantik sedap pulak tu hehe. Brownies pun sesuai buat surprise birthday, majlis bertunang, kek hantaran, birthday party, nk bagi bf/gf poun boleh gais 😍 boleh ikut citarasa sendiri 🌈 #browniessedap#browniesmurahkotabharu#browniescookiesviral#brownieschocolate#browniesnuttela#surprise#birthdaycake#surprisebirthdaykotabharu#browniesmurah#codkotabharu#codkoklanas#polikb#deliverykotabharu
24.01.2019 04:45:03
PROMOSI PROMOSI PROMOSI KEMBALI LAGI.
ISTIMEWA BUAT adavians dan bakal adavians
PROMOSI PROMOSI PROMOSI KEMBALI LAGI. ISTIMEWA BUAT adavians dan bakal adavians . Alami sakit sakit badan, sakit lutut gara gara berat badan berlebihan? . Di sini ada penyelesaiannya. Consume deflex dan carbochoc, semua tu boleh di atasi. Badan lebih ringan, rase bertenaga dan perut makin kempis. Yang paling seronok, boleh bantu kawal NAFSU MAKAN anda Nak lebih info, jangan segan² whatsapp sis yerr😍 BERMINAT / ORDER ! Boleh direct whtsap Sis ! . KLIK jer 'link bio' di profile. . ATAU . Whatsapp 📲 013.706.9901 Whatsapp 📲 013.706.9901 . #Freepostage#Freegift . Lebih INFO : carboflex2u.blogspot.my . #carbochoc#carbochocstokis#terapiinstagram#jomsihat#sayajual#teamnoor#nakdiet#perutbuncit#tmj#ajimaura#kasutsukanmurah#kasutsukanwanita#diet#carboflex#sayanakkurus#bazarpaknil#codkelantan#codkotabharu#detoxteamalaysia#kurusselamat#bajubesarmalaysia#bazaarOnline#malaysiaonlineshop#carbochockotabharu#zumbamalaysia#nixzteam#carbochockualalumpur#carbochocshahalam
24.01.2019 04:44:59
STRESS DENGAN JERAWAT YANG TAK HENTI HENTI!!
.
Kebanyakkan masalah jerawat berla
STRESS DENGAN JERAWAT YANG TAK HENTI HENTI!! . Kebanyakkan masalah jerawat berlaku kepada semua golongan remaja dan dewasa tak kira lelaki dan perempuan. la adalah kerana hormone yg tidak stabil di dalam badan. So mcm mne nak merawat masalah jerawat ni?? Nak tahu caranya? DM atau KOMEN "SAYA NAK TAHU" sekarang! . Berminat WhatsApp 📱0139756753 atau click je link😘
24.01.2019 04:39:58
Ready stok muslin swaddle. 
http://www.wasap.my/60139875986/muslinswaddle

#codk
24.01.2019 04:38:35
Stokin kiut ready stok . Whtsapp 0139875986 #codkotabharu #codkubangkerian #codp
24.01.2019 04:37:17
Ready stok muslin swaddle . Whtsapp 0139875986 #codkotabharu #codkubangkerian #c
Ready stok muslin swaddle . Whtsapp 0139875986 #codkotabharu#codkubangkerian#codlundang#codpanji#muslinswaddle
24.01.2019 04:35:12
Assalamualaikum dearies 😘
.
.
Caramel mint adalah flavour yg paling hot selling😚
Assalamualaikum dearies 😘 . . Caramel mint adalah flavour yg paling hot selling😚😚meh sis nak share apa kandungan yg ada dalam @faraalipbutter Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order. . Olive oil 🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan. . Jojoba oil 🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman. . Beeswax 🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas. . Sunflower seeds 🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut. . #faraalipbuttersquad#faraalipbuttertrustedagent#faraalipbutterkelantan#faraalipbutterkotabharu#faraalipbutterlembahsireh#faraalipbuttertelipot#faraalipbutterkubangkerian#faraalipbutterpasirtumboh#faraalipbutterwakafcheyeh#teamflbkelantan#farahanimrazak#bibirgelap#bibirkering#bibircantik#bibirlembab#organiclipbalm#sayaguna#sayapakai#sayajual#sayajualmurah#codkotabharu#codkelantan#codkubangkerian#codtelipot#codlembahsireh#codpasirtumbuh#codwakafcheyeh#squadmaya
24.01.2019 04:27:57
new stock 👇

so lawa set BLOUSExPALLAZO ni kan?  sis harap korang tak rambang ma
new stock 👇 so lawa set BLOUSExPALLAZO ni kan? sis harap korang tak rambang mata la dengan set blouse ni 😋 superb jimat bila grab satu set macam ni , tapi jangan risau secara loose pun sis jual . jika berminat , ss ( screenshot ) gambar dan whatsapp sis ( tekan link di bio 👆) insyaallah sis akan reply ASAP . #setbajuseluarwanita#setbajumurah#setcombomurah#setblousepalazo#blousefreesize#blouseoffer#blousecantik#pallazolychee#pallazoplussize#pallazomurah#pallazobootcut#blousewanita#blouseterkini#postdancod#codkotabharu#dahordertakbolehcancel#fesyenwanitamuslimah#ootd#hijabfashion#nofussybuyer
24.01.2019 04:25:27
new stock 👇

so lawa set BLOUSExPALLAZO ni kan?  sis harap korang tak rambang ma
new stock 👇 so lawa set BLOUSExPALLAZO ni kan? sis harap korang tak rambang mata la dengan set blouse ni 😋 superb jimat bila grab satu set macam ni , tapi jangan risau secara loose pun sis jual . jika berminat , ss ( screenshot ) gambar dan whatsapp sis ( tekan link di bio 👆) insyaallah sis akan reply ASAP . #setbajuseluarwanita#setbajumurah#setcombomurah#setblousepalazo#blousefreesize#blouseoffer#blousecantik#pallazolychee#pallazoplussize#pallazomurah#pallazobootcut#blousewanita#blouseterkini#postdancod#codkotabharu#dahordertakbolehcancel#fesyenwanitamuslimah#ootd#hijabfashion#nofussybuyer
24.01.2019 04:25:12
Kenapa anda patut miliki Lipmatte madu Sobella?😍
.
. 🔸 Warna yang limited editio
Kenapa anda patut miliki Lipmatte madu Sobella?😍 . . 🔸 Warna yang limited edition takkan RESTOCK 🔸 Tahan lebih 8 Jam++ 🔸 Mesra wudhuk dan bebas alkohol 🔸 Tidak menghitamkan bibir 🔸 Merawat bibir yang merekah 🔸 Dihasilkan dari madu ASLI 🔸 Tekstur lipmatte yg soft & smooth bila apply kt bibir . Mengandungi: 🌸 Cocoa Butter 🌸 Pure Honey Extract 🌸 Coconut Oil 🌸 Aloe Vera 🌸 Argan oil 🌸 Collagen . 💰RM38 .TUNGGU APA LAGI UOLLSSS?? Wassap k.di tau.. . www.wasap.my/60129127385/sobella ✅Setiap pembelian anda dapat 🎁free gift . 🏃COD KOTA BHARU/L.SIREH/BACHOK/K.KERIAN/P.CHEPA POSTAGE SETIAP HARI 💌💌 Nak order.. Click no di bio profile ✅Wassap sini tau 📲📲0129127385 📲📲0129127385 . www.wasap.my/60129127385/sobella Or DM . #sobella#agentsobella#agentsobellakotabharu#trustedagentsobella#sobellakotabharu #sobellabatch5#lipmatte#lipmattemadu#lipmattesobella#lipmattemadusobella#lipmatteviral#codkotabharu#codkelantan#lipmurah#lipstikmurah#lipmattemurah#uitmkotabharu#umkpc#kosmetikmurah#sobellalovers#freepostage#mekapmurah#makeupmurah#mekapviral#muakelantan
24.01.2019 04:01:10
.
Everything will get easier with Obsess Cosmetics 💕
.
🌺READYSTOCK
.
🌺COD:
🎶 KOT
. Everything will get easier with Obsess Cosmetics 💕 . 🌺READYSTOCK . 🌺COD: 🎶 KOTA KEMUNING, SHAH ALAM 🎶KOTA BHARU, KETEREH, KOK LANAS 🎶KUANTAN, PAHANG 🎶PASIR GUDANG, JOHOR BAHRU . 🌺 POSTAGE EVERYDAY . WHATSAPP 0139636301 ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER😘 . #agentobsessShahAlam#agentobsesskotabharu#agentobsess#agentobsessselangor#agentobsesskuantan#agentobsessselangor#agentobsesskelantan#agentobsesskotakemuning#agentobsesspasirgudang#agentobsessjohor#agentobsesskotakemuning#codshahalam#codpuchong#codkotabharu#codkoklanas#codpetalingjaya#codkotakemuning#vivyyusof#ctdk#haqiemrusli98_ ##SQUADTHUNDERCLOUD#SQUADSYIERA
24.01.2019 04:01:10
OLIVIA memiliki bau yang SWEET, FLORAL & AQUATIC. 
Sesuai untuk wanita yang ingi
OLIVIA memiliki bau yang SWEET, FLORAL & AQUATIC. Sesuai untuk wanita yang ingin tampil GLAMOUR dan MODERN. Apabila selisih, bau olivia semerbak bertebaran sekaligus buat orang lain rasa tenang sebab orang lain ada bauan SWEET & BALMY. Nak cuba OLIVIA? Tekan aje link di bio ye😊 #dexandra#dexandrakotabharu#dexandraperfumes#codkotabharu#oliviabydexandra#jadore
24.01.2019 03:56:49
Next
loading