Instagram tag codjb

Eh eh eh. .

Myra pun pakai faraalipbutter. .

Korang ada masalah bibir tu sampa
Eh eh eh. . Myra pun pakai faraalipbutter. . Korang ada masalah bibir tu sampai bila nak bagi bibir kering pucat hitam. Ish ish ish. . Jom jom cantikkan bibir uolss dengan Faraalipbutter 💕
24.01.2019 13:08:47
MISAI PUNCA MAKEUP CAKEY & CRACK‼.
.
.
Sebab tu ramai mua guna wawawax dulu sebe
MISAI PUNCA MAKEUP CAKEY & CRACK‼. . . Sebab tu ramai mua guna wawawax dulu sebelom makeup,supaya makeup nampak lebih smooth & nak selfie dekat dekat pon tak malu😄. . Mua @anislenora pon dah guna wawawax,hampa yang suka makeup tu bila pulak nak guna?😊 . Wawa 100% dijamin organik & tidak mendatangkan effect di muka🙌🏼. . Jangan lupa dapatkan wawa wax sekarang kerana stok yg available tinggal 5 shj🙏🏽 . Whatsapp fiza 011-28659002 klik LINK DEKAT BIO untuk order . RM43 FREE POSTAGE FREE 8 GIFT🤗 PEMBELIAN 40 TERAWAL AKAN DAPAT EXTRA GIFT (HAND CREAM) 🔥🔥🔥 . . #Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawaxjb#wawawaxjohor#codjb#codwawawaxjb#jbcc#juscotebrau#cs#wawawaxpg#candywaxjb#fizapegipos#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#quotes#muajb#muajohor#makeuplover#travel#wawawaxtampoi#tutorialmakeupnatural#elfaris#AgentExpert#10yearschallenge#maluapabosku
24.01.2019 13:03:47
Advertisement
Testimoni customer
.
Alhamdulillah ,  masalah kulit kusam, berjerawat , jeragat
Testimoni customer . Alhamdulillah , masalah kulit kusam, berjerawat , jeragat , dapat dirawat dengan menggunakan Bougas Beauty Serum🌼 . Serum ni best tau sebab serum ni water-based. Bagi yang kulit jenis berminyak jangan risau sebab dia water based , cepat meresap dan paling penting tak melekit. . Jom dapatkan Bougas Beauty Serum dari Iffah . Harga TERMASUK postage RM83 (SM) RM87 (SS) + FREE gift✨ . Jika berminat boleh ,DM iffah atau click link di bio untuk sebarang pertanyaan😽 Contact iffah di 01151774317 . #bougasserumJOHORBAHRU#bbskhairiah#teambbskhairiah#bougaslover#bougasbeauty#bougasserumtestimoni#serumwaterbased#serumno1malaysia#serummurah#freeigreview#igreview#reviewbyiffah#codJB#bougasserumJB#bougasserumcodjb
24.01.2019 12:41:03
BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Mengatasi masalah lemak berlebihan di bad
BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Mengatasi masalah lemak berlebihan di badan. 🌹 Mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar 🌹Menghilangkan kesan kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur 🌹 Mampu bertahan sehingga 12 jam Jom dapatkan dengan kami @aslegacy_skudai sebelum kehabisan stok 🎶cepat cepat jangan lambat lambat🎶 #bizzyboddy#harumnita#gelmandianbidara#aslegacyjb#aslegacy#agentsahaslegacy#jomkurus#produkviral#beautiful#kurussihat#cantik#terlajaklaris#codjb#freegift#diet#bizzyboddyaslegacy#sapusapudahkurus#krimeczema#kulitkering#produkviral#viral#kuruscepat#lawa
24.01.2019 12:15:12
Ubah imej anda dari keding ke katang hari ini dengan menggunakan MASSGAINER PROT
Ubah imej anda dari keding ke katang hari ini dengan menggunakan MASSGAINER PROTEIN BY POWERMANIA 💪 . Produk ini: ✔Made in MALAYSIA ✔54g True Protein ✔1250 calories ✔Extreme gainer to build muscle & strength ✔Contain 25 vitamins & minerals ✔100% Original & HALAL . Fungsi mass gainer ? . ✅ Menambah berat badan dalam masa singkat ✅ Menambah otot dengan cepat ✅ Rasa yang Sedap ✅ Sesuai untuk lelaki & perempuan ✅ Kandungan Protein yang tinggi 54g. ✅ Kalori tinggi 1200+ kalories ✅ Bantu mendapatkan strength ketika workout ✅ Halal dan Selamat Digunakan ✅ Harga yang BERPATUTAN ✅ Tiada kesan sampingan . ADVANCE MASS GAINER PROTEIN💪 Berat 2.2kg (66 serving) . Harga rm 150 bg semenanjung.Percuma shaker berserta workout plan.Untuk Fast respon maklumat lanjut & pembelian whatsapp 011-15771481 #besarpadu#wheyproteinmurah#harimaumalaya#massgainerhalal#badansado#muscleandhealth#bodybuilder#bodybuilding#hydrowheymesotropin#mytv#codjb#weightloss#proteinhalal#codskudai#codsenai#lelakiperempuankurus#workout#leanmuscle#makanantambahberat#powermaniajb#kiloup#akunaksado#bigmuscle#jomsado#powermaniaskudai#musclemania#binabadan#tegaptvmalaysia#mesotropin#maskulinmag
24.01.2019 11:37:38
Betul ke orang kata kalau setia dengan #DianzVitamin boleh jadi peloles? 
Betul
Betul ke orang kata kalau setia dengan #DianzVitamin boleh jadi peloles? Betul la orang tu kata sis! Tengok hah hakak kita ni, setia dengan #DianzVitamin sampai 3 bulan dah hilang habis jerawat dan parut pun makin pudar 😍 . . . #StokisDianzJohor#jbdelivery#cod1jb#dianzjb#openordersetiaphari#codutmskudai#codjb#runnerdelivery#deliverysetiaphari#agentdropshipdiperlukan
24.01.2019 11:08:36
Advertisement
BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Mengatasi masalah lemak berlebihan di bad
BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Mengatasi masalah lemak berlebihan di badan. 🌹 Mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar 🌹Menghilangkan kesan kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur 🌹 Mampu bertahan sehingga 12 jam Jom dapatkan dengan kami @aslegacy_skudai sebelum kehabisan stok 🎶cepat cepat jangan lambat lambat🎶 #bizzyboddy#harumnita#gelmandianbidara#aslegacyjb#aslegacy#agentsahaslegacy#jomkurus#produkviral#beautiful#kurussihat#cantik#terlajaklaris#codjb#freegift
24.01.2019 11:07:37
Siapa jenis kulit kering? 🙋🏻‍♀️
.

Lain org lain jenis kulit, so cara penjagaan
Siapa jenis kulit kering? 🙋🏻‍♀️ . Lain org lain jenis kulit, so cara penjagaan pun kena la mengikut jenis kulit. So ni tips untuk kulit kering 😊 Semoga bermanfaat! . #codjb#codkulai#codunisza#cod umt #dianzunisza#dianzgongbadak#dianzumt#dianzkualaterengganu#dianzjb#dianzutm#dianzskudai#dianzbbu#dianzkulai#dianzsenai#dianzvitamin#dianzmaskandmoist#bebasjerawat#bebasjeragat#bebasparut
24.01.2019 10:54:14
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Alhamdulilah sangat sis! Dulu nak tengok kulit sendiri
FEEDBACK OCTAVIA USER! . Alhamdulilah sangat sis! Dulu nak tengok kulit sendiri pun segan, sekarang pakai octavia, kulit saya dah semakin pulih dan nampak perbezaan ketara!Kulit makin cerah, jeragat makin mengecil dan nipis sunburn pun makin hilang! Walaupun kadang2 terskip pakai tapi mmg nampak perbezaan kulit saya semakin baik dengan octavia sis! 😊😊🏆😍 . OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION Korang tengok dan baca sendiri perubahan 3HARI pakai Octavia!Bila konsisten guna kulit SEMAKIN PULIH! Makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan FLAWLESS! . Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Whatsapp 0177848197/ TEKAN DI LINK BIO IG IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 10:39:15
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Alhamdulilah sangat sis! Dulu nak tengok kulit sendiri
FEEDBACK OCTAVIA USER! . Alhamdulilah sangat sis! Dulu nak tengok kulit sendiri pun segan, sekarang pakai octavia, kulit saya dah semakin pulih dan nampak perbezaan ketara!Kulit makin cerah, jeragat makin mengecil dan nipis sunburn pun makin hilang! Walaupun kadang2 terskip pakai tapi mmg nampak perbezaan kulit saya semakin baik dengan octavia sis! 😊😊🏆😍 . OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION Korang tengok dan baca sendiri perubahan 3HARI pakai Octavia!Bila konsisten guna kulit SEMAKIN PULIH! Makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan FLAWLESS! . Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Whatsapp 0177848197/ TEKAN DI LINK BIO IG IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 10:37:59
Advertisement
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Alhamdulilah sangat sis! Dulu nak tengok kulit sendiri
FEEDBACK OCTAVIA USER! . Alhamdulilah sangat sis! Dulu nak tengok kulit sendiri pun segan, sekarang pakai octavia, kulit saya dah semakin pulih dan nampak perbezaan ketara!Kulit makin cerah, jeragat makin mengecil dan nipis sunburn pun makin hilang! Walaupun kadang2 terskip pakai tapi mmg nampak perbezaan kulit saya semakin baik dengan octavia sis! 😊😊🏆😍 . OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION Korang tengok dan baca sendiri perubahan 3HARI pakai Octavia!Bila konsisten guna kulit SEMAKIN PULIH! Makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan FLAWLESS! . Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Whatsapp 0177848197/ TEKAN DI LINK BIO IG IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 10:36:19
Reposted from @chocofithq -  #Repost @chocofitalya_skudaijb
• • • • •
Selamat pe
Reposted from @chocofithq - #Repost@chocofitalya_skudaijb • • • • • Selamat petang @chocofithq 💖. . Saja nak share good news ptg2 ni , cust sis ni 1 KOTAK CHOCOFIT TURUN 8 KG !!!!. . Ini bukan cobaan ini kenyataan.. ada dak sapa nak selit cod esokkk ? SKUDAI ,TAMPOI ,TAMAN UNIVERSITI ,TAMAN SRI PULAI TAMAN TERATAI ,PULAI PERDANA TAMAN PERLING . . Whatsapp je sis location hampa na.. raya lambat lgi masih ada masa utk kurus 😍😍😍. . #chocofit#chocofitsenai#agentwanted#codjb#codskudai#lemonfit#sisjual#jomkurus#maluapabossku - #regrann
24.01.2019 10:35:15
Barang 🔥 memang cepat je licinnnnn macam pisang goreng panass!!
.
Produk tak ber
Barang 🔥 memang cepat je licinnnnn macam pisang goreng panass!! . Produk tak berkesan tak ada orang cari, harga pun sangat berpatutan 👍🏻👍🏻. Tak percaya? Meh whatsapp admin, tanya tanya harga dan kebaikan produk dulu pun boleh. . Sekarang kita dah ada 4 produk, tak lama lagi masuk pulak 4 produk baru..best best pulak tu semua produk AS Legacy ni. . Kat mana nak dapatkan semua produk AS Legacy? Haaa...boleh whatsapp admin kat no dibawah ni ye. Kalau cari kat kedai kedai luar memang takkan jumpa. Kalau ada jumpa pun kemungkinan fake. Sebabnya semua produk ni hanya boleh didapati secara online oleh pengedar pengedar yang sah sahaja. Kami adalah salah seorang pengedar yang sah ye..boleh whatsapp kami untuk order ⬇️⬇️⬇️ . (+6)01136205852 (+6)01111277019 . #aslegacy#aslegacymalaysia#aslegacyjohor#aslegacyjb#asbeautymalaysia#asbeautyjohor#asbeautyjb#aliffsyukrijb#jenamano1malaysia#sihatdancantik#codjb#dropshipneeded#agentneeded#jutawanmuda#gelmandianbidara#eczemacream#harumnita#slimmingproduct#bizziboddy#nakkurus#naksihat#nakcantik#biarapaorangkata#sayajual#bazaarpaknil
24.01.2019 10:24:54
#Repost  @mysaramuhd (@get_repost)
・・・
What i love most about this cream is that
#Repost@mysaramuhd (@get_repost) ・・・ What i love most about this cream is that it is suitable for my sensitive skin! I was afraid if it might turned out otherwise but so far so good! I tried this product for almost a week and what i can say is that i did noticed my skin texture has slightly improved and my small acnes pun dah kurang. Ever since that there’s no new acnes yang pop out. For more info u guys can check out their instagram page, Octavia White Cream for testimonials and more!! 💕 Whatsapp 0177848197/ TEKAN DI LINK BIO IG IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 10:23:51
Advertisement
#Repost  @mysaramuhd (@get_repost)
・・・
What i love most about this cream is that
#Repost@mysaramuhd (@get_repost) ・・・ What i love most about this cream is that it is suitable for my sensitive skin! I was afraid if it might turned out otherwise but so far so good! I tried this product for almost a week and what i can say is that i did noticed my skin texture has slightly improved and my small acnes pun dah kurang. Ever since that there’s no new acnes yang pop out. For more info u guys can check out their instagram page, Octavia White Cream for testimonials and more!! 💕 Whatsapp 0177848197/ TEKAN DI LINK BIO IG IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 10:21:19
#Repost  @mysaramuhd (@get_repost)
・・・
What i love most about this cream is that
#Repost@mysaramuhd (@get_repost) ・・・ What i love most about this cream is that it is suitable for my sensitive skin! I was afraid if it might turned out otherwise but so far so good! I tried this product for almost a week and what i can say is that i did noticed my skin texture has slightly improved and my small acnes pun dah kurang. Ever since that there’s no new acnes yang pop out. For more info u guys can check out their instagram page, Octavia White Cream for testimonials and more!! 💕 Whatsapp 0177848197/ TEKAN DI LINK BIO IG IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 10:21:14
Kiri kanan kiri
Kiri kanan kiri
Kiri kanan kiri..... Berhenti!

Melapor sebanyak
Kiri kanan kiri Kiri kanan kiri Kiri kanan kiri..... Berhenti! Melapor sebanyak 30 ketoi topi kuning sedia terima arahan 🤭 Haa tu dia berkawad si topi kuning bertemu kakfiey. Selamat petang uols ❤️ 0105556731 #sobellacosmeticsjohorbahru#sobellajohorbahru#sobellajb#sobellalipmatte#codjb#codjohorbahru
24.01.2019 09:49:01
KELEBIHAN &KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ✨✨
.
.
❤️ merawat kulit muka ku
KELEBIHAN &KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ✨✨ . . ❤️ merawat kulit muka kusam/sunburn ❤️ merawat masalah jerawat/acne/jeragat ❤️ memudarkan/menghilangkan parut ❤️ makeup base ❤️ melembutkan kulit &melembapkan kulit ❤️ mendapat kelulusan KKM &JAKIM selamat digunakan ❤️ mesra wuduk (wudhu friendly) ❤️ menjadikan makeup tahan lama &glowing . . dah penah cuba ke belum?? serius sis cakap rugi tak cuba . meh whatsapp 0189434517 #bougasbeautyserum#bougasserum#bougasbeauty#bougaslover#codkulai#codskudai#codjb
24.01.2019 09:33:01
Anda sendang mencari GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA!!??? Kami ada dan READY STO
Anda sendang mencari GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA!!??? Kami ada dan READY STOCK TAU!!! Bahan utama yang digunakan didalam Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba: . ✔ Daun Bidara ✔ Limau Purut ✔ Garam Bukit . Kelebihannya ialah: . ✔ Membuang toksin/daki pada kulit. ✔ Merawat lemah semangat. ✔ Merawat gangguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihit. ✔ Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat. ✔ Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib. . Anda digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air yang dingin. . Untuk mendapatkan Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba ini, anda boleh dapatkannya secara DM atau whatsapp nombor di bawah untuk respon yang pantas! ⬇️⬇️⬇️ . 📲 0177297702 . Jangan risau kerana produk kami adalah 💯 original! . . . . #aslegacy#aslegacymalaysia#aslegacyjohor#aslegacyjb#asbeautymalaysia#asbeautyjohor#asbeautyjb#aliffsyukrijb#jenamano1malaysia#sihatdancantik#codjb#dropshipneeded#agentneeded#jutawanmuda#gelmandianbidara#eczemacream#harumnita#slimmingproduct#bizziboddy#nakkurus#naksihat#nakcantik#biarapaorangkata#sayajual#bazaarpaknil#bazarkarat#ajl33#gv5#datoaliffsyukri
24.01.2019 09:29:46
Tak Pandai Makeup ? 
Tak Pandai Nak Beli Makeup?
.
.
Dont worry awakk
.
.
Dengan
Tak Pandai Makeup ? Tak Pandai Nak Beli Makeup? . . Dont worry awakk . . Dengan DYXY #cantik3minitdenganDYXY awk confirm pandai makeup and jimat banyak tau.. kulit pulak glowing dan nampak sangat natural macam tak makeup makeup langsung 🤤😍 . . DYXY PENYELAMAT UNTUK SEGALA MASALAH GADIS2 . . Dengan setiap pembelian FREE macam2 . . Beli 5 barang tapi dapat 10 barang . . OFFER TAK MASUK AKAL NIH BANYAK NYE PERCUMA 👇🏻 . . 😱 PERCUMA PRODUK DYXY 😱 PERCUMA POSTAGE 😱 PERCUMA HADIAH MISTERI 😱 PERCUMA CONSULTATION . . Whatsapp sekarang 📲 017 777 5936 📲 017 777 5936 📲 017 777 5936 . . 🔔 Calling for STOKIST, AGENT and DROPSHIP!!! 🔔 . . COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗 Kulai 🚗 Ulu Tiram 🚗 Kuala Lipis . . #dyxycosmetics#bccream#bccreambydyana#dyxybccream#dyxygreenteafacemist#facemist#facemistgreentea#dyxymascara#mascaradyxy#dyxycleansingwipes#dyxyperfume#perfumedyxy#teamdyxy#usahawandyxy#leadermyrajerfamily#myyanafamily#dyxyjohorbahru#dyxyjohor#dyxyjb#stokisdyxy#stokisdyxyjb#stokisdyxyjohor#stokiswanted#agentdyxyjohor#agentwanted#dropshipwanted#produkviral#codjohor#codjb#cantik3minitdenganDYXY
24.01.2019 09:21:30
Menyampah pulak dengar suara sendiri. Sorry! Orderrr orrderrr 😅 First speaking v
Menyampah pulak dengar suara sendiri. Sorry! Orderrr orrderrr 😅 First speaking video post please excuse me 🙏🏻 stuttering like crazy 🤣 video pun mcm apa 🙄 tapi nak ambik video baru kotaknya dah pos, dah sampai pun ke customernya td, satu hari je! 😍 Handal betul abang2 posmen 💁🏻‍♂️ Malaysia nih.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ — — — long post alert— — —⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ This Is How We Ship 📦🍪 Our Cookies.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ For bulk order kita pos dalam kotak yg dilapikkan dgn air pillows & stretch film to minimize shock upon impact. Sebab cookies teramatlah fragile. Atas bawah keliling lapik.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Before we started @iputbiskut, we tested all kinds of cookies ordered via mail, most failed our expectations. Biskut sedap tp bila sampai hancur. 😭🥺Menangis dpt makan habuk biskut je.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Lepastu kitorang sendiri la trial & error 🤓 experiment pos pulak. Habis sedara2 kengkawan kitorg debab2 asyik kena test cookies 🤣 hahaha ok sorry long post syok sendiri pula hihihi.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Jadi sebenarnya nak ckp bila kita buat apa2 kena sabar. Sampai kiamat esok pun dunia ‘bisnes’ tetap ada. Modal kecik besar, bisnes kembang lingkup, naik turun semua tu ada. Niat yg dibuat kalau betul ditempatnya, InsyaAllah tak mustahil semuanya. Bebel kat diri sendiri je ni 😅🙏🏻 terima kasih layan ok bye pape dm/wasap tau. ♥️ Link kat bio.⁣⁣⁣ ⁣ Also kita ada giveaway 🍪 skg ni! Gi cari post tu kat atas2 je.⁣ ⁣⁣⁣ ⁣ Post sebelah:👉🏻 Bulk. Doorgift. Event.⁣⁣⁣ ⁣ ⁣ .
24.01.2019 09:17:10
📢📢📢📢📢 #bebetummyDEALERS UPDATE!
.
Assalamualaikum Hi JOHOR BAHRU - BANDAR JB SKU
📢📢📢📢📢 #bebetummyDEALERS UPDATE! . Assalamualaikum Hi JOHOR BAHRU - BANDAR JB SKUDAI, TMN DAYA, DATO ONN, SETIA TROPIKA & NEARBY AREAS! . ➡️ READY STOCKS AVAILABLE ➡️ TAKING ORDERS 🔛 WHATSAPP NOW . You guys can contact @babyshopcorner untuk COD yea. Thank you! 🤗 #bebetummy#babyfood#toddlerfood#toddlermeals#puree#solidfoodforbaby#startingsolids#makananbaby#babyfoodmalaysia#healthybabyfood#frozenbabyfood#babyctdk#fooddeliverykl#babygoods#parenting#motherhood#makananbayi#tce#comelpipimerah#jdt#jb#codskudai#codtamandaya#codjb#agentbabyfood#babyfoodagent
24.01.2019 09:16:47
Anda malu dan kurang keyakinan kerana mengalami masalah 👇🏻
.
1⃣ Bermisai (wanita
Anda malu dan kurang keyakinan kerana mengalami masalah 👇🏻 . 1⃣ Bermisai (wanita) ? 2⃣ Ketiak Berbau ? 3⃣ Gatal di Private part ? . . Jangan bimbang!! Hanya 3 langkah WAWA , BULU HILANG DALAM SEKELIP MATA !! 😍 . Hanya spend RM43 (including postage) + percuma 8 hadiah. Alat buang bulu organik pertama di Malaysia 🧚🏻‍♂ . . Siapa lambat tinggal bai!👋🏽👋🏽 . CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆ STOCK VERY LIMITED.Siapa cepat dia dapat😜. . PEMBELIAN 40 TERAWAL AKAN DAPAT EXTRA GIFT (HAND CREAM) 🔥🔥🔥 . . #Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawaxjb#wawawaxjohor#codjb#codwawawaxjb#jbcc#juscotebrau#cs#wawawaxpg#candywaxjb#fizapegipos#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#quotes#muajb#muajohor#makeuplover#travel#wawawaxtampoi#tutorialmakeupnatural#elfaris#AgentExpert#10yearschallenge#maluapabosku
24.01.2019 09:06:11
KETAHUI PUNCA SEMBELIT❗️
. . •  Kerap tahan buang air •  Perubahan hormon wanita
KETAHUI PUNCA SEMBELIT❗️ . . • Kerap tahan buang air • Perubahan hormon wanita • Kurang pengambilan air kosong • Tidak aktif dan kurang bergerak • Pengambilan kafein terlalu banyak Ramai yang menganggap mudah bila terkena sembelit. Sembelit yang kerap boleh menyebabkan masalah serius lain seperti buasir, kanser usus dan lain-lain. . Jadi bagaimana nak melegakan sembelit? Tips saya? Minumlah Humaira pure Herbs❤️ . #teamwawamasyuk#humairapureherbs#johorbahru#codjb#klcc#detoks#kuruscepat#ctdk#neelofa#noradanish#bakarlemak#setberpantang#tudunglabuh#tudunginstant
24.01.2019 08:39:10
KELEBIHAN HUMAIRA PURE HERBS❤️
.
.
Ingin kurus dengan cepat dan selamat? Hanya H
KELEBIHAN HUMAIRA PURE HERBS❤️ . . Ingin kurus dengan cepat dan selamat? Hanya Humaira Pure Herbs pilihan terbaik untuk remaja sehingga ibu lepas bersalin. . SIAPA NAK TIPS KURUS? . www.wasap.my/60177013084/HumairaPureHerbsMerawat www.wasap.my/60177013084/HumairaPureHerbsMerawat . #teamwawamasyuk#humairapureherbs#johorbahru#codjb#klcc#detoks#kuruscepat#ctdk#neelofa#noradanish#bakarlemak#setberpantang#tudunglabuh#tudunginstant
24.01.2019 08:38:04
#arganiawonderoil ni memang teksturnya soft sangat. Kulit pon lembab je bila pak
#arganiawonderoil ni memang teksturnya soft sangat. Kulit pon lembab je bila pakai . . Macam sis ni dia jadikan argania wonder oil sebagai make base & pakai dekat bibir jugak. Kulit akanjadi soft je sepanjanghari !😍 . . Nak cuba ?? Rm 50/ 30ml Dm/wasap . #arganiabbu#arganiatampoi#arganiapontian#arganiaskudai#arganiakulai#arganiasenai#arganiajb#minyakarganjohor#arganoil#dealerarganiajb#arganiawonderoil#arganialight#arganiacreamcleanser#arganiafacialmist#arganiaperfectglowccream#perfectglow#ccream#feedbackargania#septemberpromo#arganiatriocombo#promo#codjb
24.01.2019 08:30:54
Memang tak boleh tunggu lama lagi. Jerawat buat sis tak selesa yakmat !
.
Bila a
Memang tak boleh tunggu lama lagi. Jerawat buat sis tak selesa yakmat ! . Bila amalkan #dianzvitamin, 19hari jerawat semakin mengecut, kulit sis pon bertambah ploles 😍 . Love sangat dian vitamin 💟💗 . . Harga ? Rm50/ 30bji Rm90/ 60bji . . #jerawat#masalahkulit#dianzvitaminjb#dianzvitaminskudai#agentsahdianz#dianzjb#agentdianz#teamkakG#codjb#johorbahru#pontian
24.01.2019 08:11:28
🌼﷽ 🌼
.
💝Umaima sesuai untuk semua wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wa
🌼﷽ 🌼 . 💝Umaima sesuai untuk semua wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas. Kebaikannya: ❤️Menambahkan tenaga. ❤️Menjaga kesihatan tulang. ❤️Mencerdaskan minda. ❤️Menyembuhkan luka. ❤️Tidak menggemukkan. ❤️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan, membesarkan payudara yg kendur / jatuh. ❤️Menaikkan punggung yg jatuh. ❤️Mengetatkan & Menghilangkan bau MISS V. ❤️Menghilangkan bau badan. ❤️Meningkatkan keinginan seksual suami & isteri. ❤️Menghilangkan masalah keputihan. ❤️Mengatasi masalah dalaman wanita. ❤️Mencantik & meremajakan kulit. ❤️Mencegah keletihan & menyegarkan badan. ❤️Membantu masalah rahim. ❤️Mencegah kanser & melawan radikal bebas. ❤️Memulihkan tulang rapuh . #DenganizinNYA😘 Yakin dengan NYA💯 . . Jom sihat, cergas dan bertenaga dengan makanan sunnah! 💖 . Susu Kambing Umaima by @abby_abadi112 🥛 🌸Umaima Kids (RM45.90) 🌸Umaima Nutri C Plus (RM79.90) 🌸Umaima VitGlow (RM89.90 Harga Promosi) — Whatsapp ja kita, 013-7596066 (Click link di bio profile) COD boleh, Pos pun boleh 😘 — COD: 🚙All area JB 🚙Kempas 🚙Setia Tropika 🚙Skudai Takda list dalam COD? Whatsapp ja.Kita cuba bincang sampai jadi😘 . 📮Postage: Seluruh Malaysia❣️❣️ . #umaima#umaimajb#umaimajohor#umaimaskudai#agenumaimajb#agentumaimajb#umaimajohorbaru#umaimajohorbahru#susukambingumaima#sayaminumsayajual#umaimakids#umaimanutricplus#codjb#codjbarea#johorbaru#johorbahru#joho#jb#sayajual#susukambing#milkbooster#bazaronline#goatmilk#umaimavitglow#umaimavitglowjohor
24.01.2019 07:59:26
Happy luncheonn, 😂 (luncheonn lah sangat dah pukul 4 dah pun),
.
Hari nie minum
Happy luncheonn, 😂 (luncheonn lah sangat dah pukul 4 dah pun), . Hari nie minum Female +, 🥰, rasa female + lemak2 berkrim manis, tapi manis dia dari stevia, . Pada yang suka kan kopi pekat kaw & pahit, pilih dfolia kopi 😘 . Female + membekalkan kolagen pada tubuh badan & juga mengimbangi hormon2 wanita, . Female + RM31.00 (ahli RM27.90) . COD JB Sha 0104081136 www.wasap.my/60104081136 • #sendayutinggi#sendayutinggijohor#sendayutinggijohorbahru#sendayutinggijb#codjb
24.01.2019 07:56:50
Ni laa rahsia sulit terpaksa di dedahkan untuk manfaat wanita-wanita lepas bersa
Ni laa rahsia sulit terpaksa di dedahkan untuk manfaat wanita-wanita lepas bersalin❤ . . Pn Yana berubah ketara slps turun 8kg dlm masa 2bulan.. dalam pantang je Pn yana trus amalkan Humaira Pure Herbs, selain dapat bantu die untuk kurus lepas berpantang, Humaira pure herbs ni juga dan bantu Pn Yana banyakkan susu badan.. sampai sekarang masih amalkan Humaira Pure Herbs untuk kuatkan dalaman wanita spy kekal cantik dan remaja ❤😍 . Wajib utk ibu lps bersalin nk kurus mcm anak dara..😍👇🏻 . www.wasap.my/60177013084/HumairaPureHerbsMerawat www.wasap.my/60177013084/HumairaPureHerbsMerawat #teamiedahebat#teamwawamasyuk#codjb#codjohorbahru#detox#kurusselamat#merawatdalam#setberpantang#putih#kuruscepat#blouse#hijab#tudunginstant
24.01.2019 07:54:47
POSTAGE done.  Now nak pergi TESCO pulak nak beli groceries.  Jalan dah start ja
POSTAGE done. Now nak pergi TESCO pulak nak beli groceries. Jalan dah start jammed tapi inilah kehidupan harharhar. Terima kasih yang repeat order dengan #mynourfamily#dyxynour#cantik3minitdengandyxy#usahawandyxy#dyxyoriginals#dyxybccream#dyxycodkl#codlembahklang#codwangsamaju#codampang#codtamanmelati#codjb#codcheras#dyxysgbesar#dyxykelantan#dyxykuantan#dyxysabah
24.01.2019 07:51:44
Pos out today ❤ tqvm cust, a.k.a anak kutu momy 🤩
#alhaalfacosmeticsjohorbahru
Pos out today ❤ tqvm cust, a.k.a anak kutu momy 🤩 #alhaalfacosmeticsjohorbahru#CodJb#PostageSmDanSs#codtamanperlingjohor
24.01.2019 07:48:37
Sis ni dapat kulit peloles &  kecutkan jerawat dalam masa 19 hari aje!!! Rahsian
Sis ni dapat kulit peloles & kecutkan jerawat dalam masa 19 hari aje!!! Rahsianya? #DianzVitamin la! Kan senjata peloles wanita Malaysia tu. 🤩 . . . #stokisjb#dianzjb#codskudai#codjb#jomcantik#agentdropshipdiperlukan#openordersetiaphari#jbdelivery#agentdropshipwanted
24.01.2019 07:48:28
*PUFFY SMOOCH AVAILABLE TO ORDER NOW 💄💄💄💋💋💋*
Seductive
Dearly
Naked
SILA PM KUAN
*PUFFY SMOOCH AVAILABLE TO ORDER NOW 💄💄💄💋💋💋* Seductive Dearly Naked SILA PM KUANTITI AMAT TERHAD. #codjb#dropshipaslegacy#teamaslegacyconsortium#aliffsyukriterlajaklaris#shahidaherbs#aslegacymalaysia
24.01.2019 07:39:17
BIZZI BODDY CONTOUR CREAM... hot cream Ini membantu untuk memberi anda bentuk ba
BIZZI BODDY CONTOUR CREAM... hot cream Ini membantu untuk memberi anda bentuk badan Yang anda idam idamkan 💃🏻 Cream Ini boleh digunakan di bahagian perut, bawah lengan, peha dan tempat tempat yang anda rasa perlu dikecilkan 😉 BIZZI BODDY CONTOUR CREAM..stock adalah limied...wasap laju laju www.wasap.my/60197479557 #codjb#dropshipaslegacy#aliffsyukriterlajaklaris#shahidaherbs#aslegacymalaysia#teamaslegacyconsortium
24.01.2019 07:37:14
BIZZI BODDY CONTOUR CREAM... hot cream Ini membantu untuk memberi anda bentuk ba
BIZZI BODDY CONTOUR CREAM... hot cream Ini membantu untuk memberi anda bentuk badan Yang anda idam idamkan 💃🏻 Cream Ini boleh digunakan di bahagian perut, bawah lengan, peha dan tempat tempat yang anda rasa perlu dikecilkan 😉 BIZZI BODDY CONTOUR CREAM..stock adalah limied...wasap laju laju www.wasap.my/60197479557 #codjb#dropshipaslegacy#aliffsyukriterlajaklaris#shahidaherbs#aslegacymalaysia#teamaslegacyconsortium
24.01.2019 07:36:00
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.

Baru 11 hari pakai octavia, parut jerawat dah hilang d
FEEDBACK OCTAVIA USER! . Baru 11 hari pakai octavia, parut jerawat dah hilang dan kulit glowing teruksss! Memang best dengan octavia! Akan kekal dgn octavia je lepasni sis!!😊😊🏆😍 . OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION ____ Korang tengok dan baca sendiri perubahan 3HARI pakai Octavia!Bila konsisten guna kulit SEMAKIN PULIH! Makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan FLAWLESS! . Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Whatsapp 0177848197/ TEKAN DI LINK BIO IG IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 07:13:06
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.

Baru 11 hari pakai octavia, parut jerawat dah hilang d
FEEDBACK OCTAVIA USER! . Baru 11 hari pakai octavia, parut jerawat dah hilang dan kulit glowing teruksss! Memang best dengan octavia! Akan kekal dgn octavia je lepasni sis!!😊😊🏆😍 . OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION ____ Korang tengok dan baca sendiri perubahan 3HARI pakai Octavia!Bila konsisten guna kulit SEMAKIN PULIH! Makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan FLAWLESS! . Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Whatsapp 0177848197/ TEKAN DI LINK BIO IG IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 07:11:58
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.

Sabun octavia wangi!! Suka sangat tekstur cream tak me
FEEDBACK OCTAVIA USER! . Sabun octavia wangi!! Suka sangat tekstur cream tak melekit dan terus meresap ke dlm kulit, memang best pakai octavia 😊😊🏆😍 . OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION ____ Korang tengok dan baca sendiri perubahan 3HARI pakai Octavia!Bila konsisten guna kulit SEMAKIN PULIH! Makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan FLAWLESS! . Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . IG @octaviawhitecreamjohorpuchong#octaviawhitecream#atasimasalahkulit#kulitkusam#antiaging#jerawat#paruthilang#codjb#codjohor#skincareproduct#octaviawhitecreamcodjb#produkviral#bandarioisegamat#octaviacodsegamat#octaviawhitecreamjohor#labis#agentsegamat#codsegamat#giftreviewartis#octaviasegamat#octaviawhitecreamshahalam#bandarputrasegamat#ioimallpuchong#komplekspuchongperdana#octavianilai#octaviaseremban#kajang#ktmbangi#ukm#student
24.01.2019 07:09:56
MEKAP 5 MINIT TRAFFIC LIGHT 🚦
.
.
Punyalah tak sempat, tiap kali traffic light m
MEKAP 5 MINIT TRAFFIC LIGHT 🚦 . . Punyalah tak sempat, tiap kali traffic light merah kita tepek 1 barang obsess. . Nasib semua senang nak apply sepantas kilat. ✅ tcf code light ✅ loose powder ✅ blusher stick ✅ eyshadow stick code buttermilk ✅ maskara ✅ lipmatte code love u . . Pantas ke tidak? Nak siap sepantas nad, jom! . Whatapps 👉🏻 0193705322 or click link at bio or search #gengincredibleNad. Warga JB boleh walkin di @thegerobokvendors okey 😘 . #obsesscosmeticmalaysia#codjb#postagemalaysia#squadsyiera#gengincredibleNad
24.01.2019 06:52:45
Kurus tanpa perlu berlapar.. Jom klik link wsap ida untuk Dapatkan HUMAIRA PURE
Kurus tanpa perlu berlapar.. Jom klik link wsap ida untuk Dapatkan HUMAIRA PURE HERBS sekarang👇 www.wasap.my/60177013084/HumairaPureHerbsMerawat www.wasap.my/60177013084/HumairaPureHerbsMerawat #teamiedahebat#humairapureherbs#codjb#codjohorbahru#kempas#plussize#blousemurah#hijabmoden#kurungmoden#palazopants#putih#flawless#muajohor#merawatdalaman#detox#kuruscantik#kurusslim#tipskurus#ctdk#amyrarosli#zianazain#fattahamin
24.01.2019 06:51:52
Postage hari ini dah SELESAI😍!
.
.
Lega dah post barang korang semua,tracking ma
Postage hari ini dah SELESAI😍! . . Lega dah post barang korang semua,tracking macam biasa kita akan send pada waktu malam & Insyallah esok abang posmen hantar wax ye😍. . Wax ni sangat lah laku & stok mesti surut je,mana taknya!SEMUA ORANG ADA BULU DAN NOW ADA PROMO😍. . . Whatsapp fiza 011-28659002 klik LINK DEKAT BIO untuk order . RM43 FREE POSTAGE FREE 8 GIFT🤗 PEMBELIAN 40 TERAWAL AKAN2 DAPAT EXTRA GIFT (HAND CREAM) 🔥🔥🔥 . . #Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawaxjb#wawawaxjohor#codjb#codwawawaxjb#jbcc#juscotebrau#cs#wawawaxpg#candywaxjb#fizapegipos#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#quotes#muajb#muajohor#makeuplover#travel#wawawaxtampoi#tutorialmakeupnatural#elfaris#AgentExpert#10yearschallenge#maluapabosku
24.01.2019 06:38:53
Posted @withrepost • @umaima_johorbahru 🌼﷽ 🌼
.
Info Umaima Kids
.
Umaima kids -
Posted @withrepost@umaima_johorbahru 🌼﷽ 🌼 . Info Umaima Kids . Umaima kids - Adalah supliment nutrisi semulajadi hasil kajian sains dan rahsia pemakanan yang terkandung di dalam Al-Quran yang sangat membantu meningkatkan daya ingatan, kecegerasan minda dan fokus daya tumpuan otak . Umaima Kids - adalah susu kambing asli yang diadunkan 15 makanan sunnah yang menjadikan rahsia para ilmuan dan ambia. Diformasikan dengan begitu hebat kerana ia bertindak meningkatkan fizikal dan menilai secara semulajadi dan selamat . Umaima Kids - menggunakan bahan-bahan semulajadi (15 makanan sunnah) yang berkualiti tinggi dan diformulakan dengan formula Neno Teknologi . Susu kambing Umaima Kids adalah yang terbaik selepas susu ibu, membantu sistem imunisasi tubuh, bersifat alkali, tidak mengandungi protein kompleks yang menjadi penyebab utama alahan. Membantu sistem penghadaman, meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan . Fakta kajian menyatakan 13% lebih kalsium, 25% lebih vitamin B-6, 27 % lebih antioksida selenium, 47% lebih vitamin A, 1.34% lebih potasium dan 3.5% lebih niacin. Susu lembu bersifat ASIDIK manakala susu kambing. . #DenganizinNYA😘 Yakin dengan NYA💯 . . Jom sihat, cergas dan bertenaga dengan makanan sunnah! 💖 . Susu Kambing Umaima by @abby_abadi112 🥛 🌸Umaima Kids (RM45.90) 🌸Umaima Nutri C Plus (RM79.90) 🌸Umaima VitGlow (RM89.90 Harga Promosi) — Whatsapp ja kita, 013-7596066 (Click link di bio profile) COD boleh, Pos pun boleh 😘 — COD: 🚙All area JB 🚙Kempas 🚙Setia Tropika 🚙Skudai Takda list dalam COD? Whatsapp ja.Kita cuba bincang sampai jadi😘 . 📮Postage: Seluruh Malaysia❣️❣️ . #umaima#umaimajb#umaimajohor#umaimaskudai#agenumaimajb#agentumaimajb#umaimajohorbaru#umaimajohorbahru#susukambingumaima#sayaminumsayajual#umaimakids#umaimanutricplus#codjb#codjbarea#johorbaru#johorbahru#joho#jb#sayajual#susukambing#milkbooster#bazaronline#goatmilk#umaimavitglow#umaimavitglowjohor
24.01.2019 06:24:47
BULK ORDER 🍪 DOORGIFT 🍪 EVENT⁣
⁣
Sebabkan ramai yg inquire pasal ni & website pu
BULK ORDER 🍪 DOORGIFT 🍪 EVENT⁣ ⁣ Sebabkan ramai yg inquire pasal ni & website pun tgh renovate lagi 👨🏻‍💻 nahh ni post untuk korang. Tapi dah letih nak translate lah awak, kalau nak borak lebih jom wasap. Link kat bio ya 😘 terima kasihh.⁣ ⁣ — — — — — — — — —⁣ ⁣ We take custom orders 🎁 for weddings, parties, events, gifting and more!⁣ ⁣ Our cookies come in either WHITE, TRANSPARENT or FROSTED ziplock stand up pouches to ensure the freshness 🍪 and safety 🧸 of the cookies.⁣ ⁣ The strings, ribbons, elastics, stickers & cards (printed/hand written) 💌 can all be made custom 🛍 to your preferences.⁣ ⁣ Custom orders are based on ⚖️ weights and our minimum packaging is 60g.⁣ ⁣ We do ship SAMPLE 🍪 cookies and packaging if you need one, and we recommend 🛒 it too!⁣ RM18, postage included.⁣ ⁣ Video in post:⁣ 80g cookie pack (white pouch, Iput sticker, elastics & handwritten kraft card).⁣ ⁣ DM / WASAP if you’d like to know more 😁 Link in bio babes.⁣ ⁣ ⁣ .
24.01.2019 06:19:06
Mereka semua sudah berSaunaku 😍
Anda bila lagi?? Cepat dapatkan segera sebelum k
Mereka semua sudah berSaunaku 😍 Anda bila lagi?? Cepat dapatkan segera sebelum kehabisan stock! 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 . COD BY RUNNER . KOTA TINGGI KULAI BANDAR JB PASIR GUDANG GELANG PATAH . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 . Berminat? . Klik link di bio profile⬆️⬆️⬆️ . . 💃💃💃💃💃💃 #saunabrown#saunamurah#saunadirumah#saunabajet#saunakugold#kecantikanwanita#gadjetbantukurussihatselamat#tipskuruscepat#rahsiakuruscepat#rahsiakurus#minispadirumah#misikurus#misimengecil#roadtoslim#ibumengandung#gadjetlepasbersalin#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#cikgu#jururawat#bakalpengantin#testimonisauna#igshopmalaysia#codJB#gelangpatah#kulai#kotatinggi#pasirgudang
24.01.2019 06:17:23
Mereka semua sudah berSaunaku 😍
Anda bila lagi?? Cepat dapatkan segera sebelum k
Mereka semua sudah berSaunaku 😍 Anda bila lagi?? Cepat dapatkan segera sebelum kehabisan stock! 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 . COD BY RUNNER . KOTA TINGGI KULAI BANDAR JB PASIR GUDANG GELANG PATAH . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 . Berminat? . Klik link di bio profile⬆️⬆️⬆️ . . 💃💃💃💃💃💃 #saunabrown#saunamurah#saunadirumah#saunabajet#jaketsauna#kecantikanwanita#gadjetbantukurussihatselamat#tipskuruscepat#rahsiakuruscepat#rahsiakurus#minispadirumah#misikurus#misimengecil#roadtoslim#ibumengandung#gadjetlepasbersalin#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#cikgu#jururawat#bakalpengantin#testimonisauna#igshopmalaysia#codJB#gelangpatah#kulai#kotatinggi#pasirgudang
24.01.2019 06:17:01
‘CIK HUBBY ASYIK PUJI BREAST MAKIN TEMBAM!’
.
Bestnya makan SUPERBOOBSWISS ni ka
‘CIK HUBBY ASYIK PUJI BREAST MAKIN TEMBAM!’ . Bestnya makan SUPERBOOBSWISS ni kak. Hub|by pun dah puji MisB saya. Makin tem|bam dia kata. Alhamdulillah, saya dah rasa perubahan MisB saya, makin mont|ok. – Ida , shah alam . Meh ain tolong selesaikan masalah2 tu dengan tips yang sangat mudah. Yang penting takde kesan sampingan. . Dapatkan SUPERBOOBSWISS pada harga DISKAUN hari ni #codjb#codjohorbharu#superboobs#lolaempire#dropshidwanted#tetekgendut#pembesartetek
24.01.2019 06:15:44
Mereka semua sudah berSaunaku 😍
Anda bila lagi?? Cepat dapatkan segera sebelum k
Mereka semua sudah berSaunaku 😍 Anda bila lagi?? Cepat dapatkan segera sebelum kehabisan stock! 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 . COD BY RUNNER . KOTA TINGGI KULAI BANDAR JB PASIR GUDANG GELANG PATAH . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 . Berminat? . Klik link di bio profile⬆️⬆️⬆️ . . 💃💃💃💃💃💃 #saunabrown#saunamurah#saunadirumah#saunabajet#assalamualaikum#kecantikanwanita#gadjetbantukurussihatselamat#tipskuruscepat#rahsiakuruscepat#rahsiakurus#minispadirumah#misikurus#misimengecil#roadtoslim#ibumengandung#gadjetlepasbersalin#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#cikgu#jururawat#bakalpengantin#testimonisauna#igshopmalaysia#codJB#gelangpatah#kulai#kotatinggi#pasirgudang
24.01.2019 06:15:16
Korang ada masalah PERUT BUNCIT YANG SERIUS? 
Korang tak perlu nak risau dah, se
Korang ada masalah PERUT BUNCIT YANG SERIUS? Korang tak perlu nak risau dah, sebab ape, JUSDEINA nilah penyelamat korang.. Jom dapatkan dengan Klik link wasap dibawah utk fast respond www.wasap.my/60177013084/NakKempisPerut #deinaslimaxjuice#teamiedahebat#codjb#codjohorbahru#plussize#bajumurah#hijab#tudungmurah#blouse#palazo#hijab#ctdkjunior#muajohor#bajupengantinjb
24.01.2019 05:59:06
TURUN 5 KG...BADAN RASA RINGAN JAA..😱
.
.
“Makan banyak mana pun, badan tak naik
TURUN 5 KG...BADAN RASA RINGAN JAA..😱 . . “Makan banyak mana pun, badan tak naik. Steady ja...Badan pun Rasa Ringan je bila bangun tidur.” “Itu pun minum tak ikut cara Alin cakap, tapi memang Berkesan 👍🏻 👍🏻 👍🏻 “ . ~ Fissol, Customer . Ni cerita pelanggan kami, bagaimana cerita awak pula nanti ? Cubalah sendiri dulu.. ========== Kelebihan Deina Slimax ========== 💖 Menurunkan Berat Badan 💖 Melancarkan Haid 💖 Menurunkan Kencing Manis 💖 Mengurangkan Darah Tinggi 💖 Memberi Tenaga . Awak nak cuba ? Pm sy 0177013084 atau klik link di bwh utk direct wasap sy www.wasap.my/60177013084/DeinaSlimax #TestimoniDeina#codjb#codjohorbahru#DEINASLIMAXJUICE#TeamIedaHebat#JusKurusBerhantu
24.01.2019 05:54:07
❤Perut makin kempis selepas minum sebotol jus deina. . ❤
Eh, korang.. Abam polis
❤Perut makin kempis selepas minum sebotol jus deina. . ❤ Eh, korang.. Abam polis pon amalkan DEINA tau💃 NAK KEMPISKAN PERUT SEAWAL 7 HARI? TIADA KESAN SAMPINGAN. TIADA CIRIT-BIRIT DAN TIADA SEMBELIT. 100% BAHAN SEMULAJADI. 10 ORG TERAWAL YANG WHATSAPP AKAN DAPAT FREE GIFT 😘 klik link utk ke whatsapps sis 👇 ‭📞 www.wasap.my/60177013084/NakJusDeina 📞 www.wasap.my/60177013084/NakJusDeina #DEINASLIMAXJUICE#Codjb#CodJohorBahru#JusKurusBerhantu#TipsKurus#Juspalingdipercayai#TestimoniDeina#TeamIedaHebat
24.01.2019 05:51:52
• • • • •
Anda sendang mencari GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA!!??? Kami ada dan
• • • • • Anda sendang mencari GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA!!??? Kami ada dan READY STOCK TAU!!! Bahan utama yang digunakan didalam Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba: . ✔ Daun Bidara ✔ Limau Purut ✔ Garam Bukit . Kelebihannya ialah: . ✔ Membuang toksin/daki pada kulit. ✔ Merawat lemah semangat. ✔ Merawat gangguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihit. ✔ Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat. ✔ Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib. . Anda digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air yang dingin. . Untuk mendapatkan Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba ini, anda boleh dapatkannya secara DM atau whatsapp di bawah untuk respon yang pantas! ⬇️⬇️⬇️ . (+6) 0137059787 (+6) 0137059787 . Jangan risau kerana produk kami adalah 💯 original! . . . . #aslegacy#aslegacymalaysia#aslegacyjohor#aslegacyjb#asbeautymalaysia#asbeautyjohor#asbeautyjb#aliffsyukrijb#jenamano1malaysia#sihatdancantik#codjb#dropshipneeded#agentneeded#jutawanmuda#gelmandianbidara#eczemacream#harumnita#slimmingproduct#bizziboddy#nakkurus#naksihat#nakcantik#biarapaorangkata#sayajual#bazaarpaknil#bazarkarat#ajl33#gv5#datoaliffsyukri
24.01.2019 05:49:40
.
Che Ta dah upgrade bahan dalam Pencuci Goyang Segar special untuk semua wanita
. Che Ta dah upgrade bahan dalam Pencuci Goyang Segar special untuk semua wanita yang nak jadi ratu nombor 1 dalam hati encik suamiii. . Hat mana yang selalu kulit gatal-gatal merenyammm dua pulohhh empat jam memang confirmmm suka dengan kelebihan tea tree yang ada dalam pencuci goyang segar. . Antara Khasiat & Kelebihan Pencuci Goyang Segar : . 🌹 Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita 🌹Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian faraj 🌹 Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut 🌹 Mengecut dan merawat kembali faraj serta menstabilkan PH faraj 🌹 Mengecutkan faraj serta merawat kembali saluran peranakan . . Klik link bio diatas ☝️ Borong/dropship/retail #jejarikosmetikjb#jejarikosmetik#kosmetikjb#produkkesihatanjb#dropshipdiperlukan#dropshipsekitarjb#dropshipjejarikosmetik#codjb#codareajb#codjejarikosmetik#jomkurus#jomcantik#nakketat#nakanjal#collagenterbaik#produktermurahjb#pencucigoyangsegar#pencucigoyangsegarcheta#pencucigoyangsegarjb#jejarikosmetik
24.01.2019 05:48:28
Berat kami dah turun dengan #DeinaSlimaxJuice.
Korang bila lagi nak dapat RAMPIN
Berat kami dah turun dengan #DeinaSlimaxJuice. Korang bila lagi nak dapat RAMPING SELAMAT dengan amalkan 2sudu DEINA.. jom wsap ida dengan tekan je link dibawah👇 www.wasap.my/60177013084/NakRamping jom wsap ida dengan tekan je link dibawah👇 www.wasap.my/60177013084/NakRamping #deinaslimaxjuice#jomkurus#tipskurus#codjb#codjohorbahru#plussize#bajumurah#tudungmurah#hijab#jubah#blouse#palazo#ctdkjunior#amyrarosli#kurusselamat#putih#detox#flawless#bodyfit#setberpantang#trustedseller
24.01.2019 05:42:02
Pencuci Tudung Yang Tengah Viral ni memang khas untuk Tudung Premium Yg Hot Skrg
Pencuci Tudung Yang Tengah Viral ni memang khas untuk Tudung Premium Yg Hot Skrg.. . Akak2 gojes pakai tudung special design, premium scarves, cantik cantik, mesti lah nak kena cuci tudung dengan sabun yang paling sesuai kan?? . Kelebihannya pencuci tudung ini ialah: . ☑️ Tudung anda akan kekal wangi sepanjang hari. . ☑️Ianya sangat berkuasa dan menjimatkan. Cuma guna sedikit untuk mendapat kesan yang maksimum. . ☑️Mengandungi bahan chemical yang sangat sedikit agar kualiti dan warna tudung anda tahan lama. . ☑️Menjimatkan masa dan tenaga, sesuai utk semua wanita yang bekerjaya dan sibuk menguruskan rumahtangga. . 5. Yang paling penting ianya halal dan selamat kerana tidak mengandungi bahan yang terlarang dalam Islam. . ☑️PALING PALING PALING PENTING ADALAH anda hanya perlu RENDAM BILAS SIDAI. Setel ! . Niqa Hijab Wash RM38 & Niqa Instant Stain Remover RM20. SET COMBO ADA SPECIAL PRICE, lagi berbaloi baloi tau 😊 . Segera DM kami atau WA ke +6012 7413052 utk order skrg. . #hijabwash#pencucitudung#niqahijabwash#niqamalaysia#teamwangi
24.01.2019 05:41:01
Sejak minum deina, pipi pau makin hilang. Hidung terpaksa nampak mancung dan les
Sejak minum deina, pipi pau makin hilang. Hidung terpaksa nampak mancung dan lesung pipit pun baru nak timbul lepas hilang lemak-lemak di muka😍 TAK PERLU BERSENAM DAN BERLAPAR TERUK ! KLIK LINK WHATSAPP NI SEKARANG !!😘👇👇👇 www.wasap.my/60177013084/NakRamping #DEINASLIMAXJUICE#codjb#codjohorbahru#codkempas#codskudai#jomkurus#tipskurus#jusviral#trustedseller#posseluruhmalaysia#plussize#detox#putih#kurusselamat
24.01.2019 05:35:08
Shaklee_mummyezz_cantiksihat
Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan 💪 kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak 💪 sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 💪Kuatkan sistem imun 💪Kurangkan aczema 💪 Atasi masalah sembelit Rasa? Sedap macam aiskrim vanilla, boleh minum seisi keluarga 😊 Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:35:05
Morning dear😍😋💖💕
Semoga hari-hari anda sentiasa ceria dan diberkati selalu..
Ami
Morning dear😍😋💖💕 Semoga hari-hari anda sentiasa ceria dan diberkati selalu.. Aminnn😘 Nak slim ramping macam zaman anak dara dulu ? Jom try #DEINASLIMAXJUICE sekarang !! Sempat lagi nak #Slim#Ramping sebelum raya tahun 2019 ni😘 Klil link whatsapp ni👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60177013084/NakRamping #deinaslimaxjuice#teamiedahebat#codjb#codjohorbahru#plussize#blouse#tudungmurah#hijab#jubah#palazo#putih#kuruscantik#tipskurus#ramping
24.01.2019 05:32:54
#Codjb #sisfeljb
24.01.2019 05:27:10
#sisfeljb #Codjb
24.01.2019 05:26:32
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:24:59
#sisfeljb #Codjb
24.01.2019 05:18:26
Next
loading