Instagram tag coddepanrumah

Shaklee_mummyezz_cantiksihat
Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa kelebihan Mealshakes? 💪 Tingkatkan selera makan 💪 kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak 💪 sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 💪Kuatkan sistem imun 💪Kurangkan aczema 💪 Atasi masalah sembelit Rasa? Sedap macam aiskrim vanilla, boleh minum seisi keluarga 😊 Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:35:05
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:24:59
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP Shaklee untuk siap
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP Shaklee untuk siapa? ===================== Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti JERAWATdan JERAGAT Untuk mereka yang ingin kulit CERAH dan PUTIH Untuk mereka bekerja ditengah panas yang menjadikan KULIT GELAP/ SUNBURN Untuk mereka yang ingin menghilangkan PARUT-PARUT JERAWAT Untuk mereka yang inginkan kulit yang GEBU dan ANJAL sertaAWET MUDA Untuk ibu2 mengandung dan menyusu yang mempunyai masalah ALAHAN KULIT. Sesuai bagi ibu2 menyusu. Actually, masih ramail lagi yang belum kenal ESP Shaklee ni, sebab tu saya tak jemu-jemu nak berkongsi tentang ESP ni. Ramai yang dah kenal ESP ni, cuma mungkin belum terbuka hati nak cuba. Atau ada yang pernah cuba, tapi tak berapa nak konsisten amalkan. Trust me!! kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP Shaklee ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten ambil :) www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 05:03:18
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP adalah produk keca
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KENAPA ESP DISUKAI RAMAI??? ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL tidak seperti produk-produk lain dipasaran, ESP menawarkan segalanya dalam 1 gelas minuman setiap hari dengan rasa yang sangat enak, pasti anda jatuh cinta! ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses penanaman sehingga pemprosesannya. Trust me!! kalau korang tau betapa bestnya ESP ni, betapa banyaknya manfaat ESP Shaklee ni, korang akan rasa rugi sangat kalau tak cuba atau rugi sangat kalau tak konsisten ambil :) www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
24.01.2019 04:57:34
Advertisement
APPECUT CHOCO MIX
-
-
⚡️Phenomenal weight loss supplement in Malaysia
⚡️Results
APPECUT CHOCO MIX - - ⚡️Phenomenal weight loss supplement in Malaysia ⚡️Results proven in just 5 DAYS ⚡️KKM Approved ⚡️3 Main Natural Ingredients ⚡️No side effects ⚡️Your favourite morning choco drink - Getting slim body no longer a dream! Take action now and achieve your bodygoals 🤩😍 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruskonfirmkaya#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakkurus#nakfit#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#produkkurus#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
23.01.2019 07:16:01
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam? 
Jika
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam?  Jika jerawat timbul disebabkan penggunaan kosmetik, elakkan daripada menggunakan kosmetik yang tinggi bahan kimia iaitu dpt memutih dan memulih kulit dalam waktu yang singkat. Gunakan bahan2 natural untuk merawat kulit. Elakkan dari makan makanan sembarangan. Pada asasnya semua penyakit adalah berasal dari pemakanan. Terlalu kerap makan makanan berminyak boleh menyebabkan usus tidak sihat, banyak toksik terkumpul di dinding usus dan menghalang penyerapan gizi dan nutrisi. Seelok-eloknya lakukan detoks sekurang-kurangnya sebulan sekali. Ambil vitamin sebagai makanan tambahan untuk menyokong kesihatan badan dan kulit. Vitamin penting untuk kesihatan dan kecantikan kulit adalah termasuk Vitamin C. Vitamin C bantu melindungi tubuh dan kulit dari kerosakan sel. Vitamin C berfungsi untuk menghasilkani hormon anti-stress dan interferon yang dapat meningkatkan imuniti badan. Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 07:04:44
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupa
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupakan salah satu ANTIOKSIDAN terbaik . Sebab apa??? Sebabbb badan kita memang sangat memerlukan antioksidan bagi menentang radikal-radikal bebas yang berpunca daripada pencemaran, asap rokok, dan sebagainya tanpa kita sedari. Kalau nak tahu, radikal bebas ni sangatlah merbahaya hingga boleh merosakkan sel-sel dalam badan kita dan mendatangkan pelbagai penyakit. Haa termasuklah masalah jerawat ni. Oleh sebab itulah, kita memerlukan perlindungan daripada antioksidan. Antara oksidan yang senang kita perolehi ialah Vitamin C. Kenapa vitc disukai ramai 1) Tiada lagi masalah gusi berdarah 2) Kulit semakin cerah dan warna kulit menjadi sekata 3) Jerawat semakin kurang tumbuh 4) Parut jerawat makin pudar 5) Kulit rasa makin licin dan halus Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 06:52:55
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:49:38
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Secara umumnya, vivix ni tinggi
kandungan antioksi
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu,Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:48:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:44:05
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Sebarang pertanyaa sila wasap👇👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:40:48
Advertisement
11.00 PM - Malam2 pun aneem ONZZZ cod 🚗🚗🚗🚗
-
Dah nak masuk tido tadi, tp disebab
11.00 PM - Malam2 pun aneem ONZZZ cod 🚗🚗🚗🚗 - Dah nak masuk tido tadi, tp disebabkan cust tak sabar, aneem pun cepat2 je sambar tudung sarung mak esah 😄 - Semoga encik berjaya turunkan berat badan & dpt berat idaman. In Shaa Allah boleh sbb aneem akan guide ! 💪😃. Encik ni kata nak kurus jugak senang nak menyelit bawah kete. Was-was sokmo nak masuk bawah kete, takut perut lekat 😂 - Sape yg berada area Paka - Ketengah Jaya yg perlukan perkhidmatan COD dari aneem, just give me a text ok! 😍 - Tq abg pomen & anda semua yg mempercayai aneem 😊 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruskonfirmkaya#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakkurus#nakfit#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#produkkurus#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
22.01.2019 15:54:14
Coaching session malam ni dengan Eju. Alo cuba sampaikan pada Eju apa yg Alo bua
Coaching session malam ni dengan Eju. Alo cuba sampaikan pada Eju apa yg Alo buat untuk dapatkan customer n dapatkan aura positive. Alo cuba bimbing agent Alo untuk capai matlamat mereka. Sesiapa yg ingin jadi ahli Team Abelong, boleh whatsapp Alo. Whatsapp 011-10030960 #appecuteastcoast#teamabelong#teamriderappecut#coddepanrumah
22.01.2019 14:24:33
Alhamdulillahhh settle postage hari ni. Syukur Ya Allah 😊
-
Aneem mcm biasa terp
Alhamdulillahhh settle postage hari ni. Syukur Ya Allah 😊 - Aneem mcm biasa terpaksa angkut Appecut #terlajakkurus ni dkt pejabat pos. Sebabnya sampul prabayar 1kg kehabisan di rumah 😂 - Tak sangka pulak semua duk pakat shopim dua box sorang sbb nak free shaker comel dari aneem 😍🎁 - Semoga korang semua dpt turunkan berat dgn izin Allah asbab ber Appecut! ⚡🔥💪😍 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruskonfirmkaya#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakkurus#nakfit#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#produkkurus#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
22.01.2019 08:11:30
Selamat tengah hari uolsss. Lunch apa tu nak sikit 👀👻 hihi
-
Aneem makan cheesec
Selamat tengah hari uolsss. Lunch apa tu nak sikit 👀👻 hihi - Aneem makan cheesecake, pastu jap lagi nasi ayam pulak. Nyum nyum 😋 - Video terpaksa filter sbb jurrawat sedang naik dgn meriahnya skrg 😭 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#appecut#appecuttestimoni#nakkurus#misikurus2019#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#conqueryourbody#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
22.01.2019 05:12:06
[ BETUL KE SIS? BANDING DENGAN CIK ABANG SIAPA YANG LAGI GEBU? ]
-
-
Cuba jawab.
[ BETUL KE SIS? BANDING DENGAN CIK ABANG SIAPA YANG LAGI GEBU? ] - - Cuba jawab. Mungkin masing-masing ada pendapat dan pengalaman sendiri. - Kalau diperhatikan memang golongan sis-sis ni yang selalunya lebih gebu. Lagi-lagi bila dah kahwin bila anak dah berderet jauh beza rupa dengan masa bersanding dulu. - - #appecut#AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#nakkurus#nakkuruscepat#tipskurus#conqueryourbody#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
22.01.2019 02:36:37
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C deng
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Badan Kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C dengan sendirinya, Oleh itu Kita harus mengambil vitamin c untuk kekal sihat Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit ✴️Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. ✴️Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. ✴️Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. ✴️Mencerahkan kulit secara sekata. ✴️Memperbaiki kulit yang berjerawat. ✴️Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. ✴️Pemulihan luka, melecur dan ulser. ✴️Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan ❎Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. ❎Memperbaiki insomnia. ❎Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan. ❎Menghasilkan bahan pemancar saraf (neurotransmitter). ❎Mencegah penyakit buta akibat katarak. ❎Mencegah batu karang pundi hempedu. ❎Menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah. ❎Menghindar arteriosclerosis. ❎Mengekalkan kapilari darah yang sihat. ❎Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat. ❎Memperbaiki stress & masalah berkaitan mental. ❎Memperbaiki resdung seperti bersin. 3- Vitamin C untuk perangi kanser meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas. 4- Vitamin C untuk Gout Jom Cuba PROMOSI VIT C ⏺️SANGAT MURAH ⏺️SANGATJIMAT Berminat www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 18:25:10
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit?

Ma
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Magnesium Membantu Masalah Sembelit? Magnesium ini membantu menenangkan otot usus yang boleh melancarkan pembuangan. Magnesium juga membantu meningkatkan jumlah air dalam kolon yang boleh melembutkan najis seterusnya memudahkan pembuangan. Dan berita baiknya magnesium ini juga terdapat dalam MEALSHAKE:) Nak Cuba untuk anak www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 14:50:46
PERUT BUNCIT #TERLAJAKKEMPIS DENGAN APPECUT 😱
-
Org lelaki selalu je ada masalah
PERUT BUNCIT #TERLAJAKKEMPIS DENGAN APPECUT 😱 - Org lelaki selalu je ada masalah 'mengandung' tp tak beranak2 kan. 😂 Bahagia sgt lepas kawin. Dapat isteri pandai masak pulak. Adududu mmg pregnant anak kembar la si suami 😆😆😆 - Tapi org laki pun ada perasaan nak kembali segak kan. Terutamanya part perut. - Apa kata para isteri recommend Appecut ni pd suami anda. Pasti suami makin sayang 😍Banyak testimoni dah berjaya kempiskan perut buncit si suami.👏👏👏 - Jom jom pakat segakkan suami /adik/abang/ayah anda terutamanya yg ada masalah perut buncit 💃 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakfit#terlajakkurus#produkkurus#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
21.01.2019 13:25:56
" SAYA JATUH CINTA DENGAN KEENAKAN JUS MEK RAMPING, KEPUTIHAN SEMAKIN KURANG PLU
" SAYA JATUH CINTA DENGAN KEENAKAN JUS MEK RAMPING, KEPUTIHAN SEMAKIN KURANG PLUS BADAN SAYA KURUS! " . . Bestnya #JusMekRamping nie, bukan sahaja buat ramai wanita yang ada masalah keputihan hilang.. Tapi membantu jugak meraka menurunkan berat badan. 😍😍 Tak payah makan banyak produk! Segala khasiat ada dalam 1 Botol Siapa kata nak cantik perlukan modal yang besar?? Jus Mek Ramping 💕 RM18/500ml www.wasap.my/60179106797/NakJusMekRamping . . #JusMekRamping#EastikaBeauty#JamuHomemade#Jamumoden#Ketagih#KeputihanHilang#IkhtiarHamil#KetatDara#setBerpantang#tipsBerpantang#TipsKursus#MaluApaBosskur#KekasihHatiKanda#Love#HargaJimatYakmat#amazing#KurusCantik#awetMuda#Kemaman#Kijal#looseweight#CodDepanRumah#joinAgent#ModalRendah
21.01.2019 12:50:48
When u in the right group of people, they want to lift u higher. They want to se
When u in the right group of people, they want to lift u higher. They want to see u become who u really are. Positive vibe form APPECUT ARMY. #appecutarmy#appecuteastcoast#teamabelong#teamriderappecut#coddepanrumah
21.01.2019 12:33:22
PERUT BUNCIT KEMBALI KEMPIS DENGAN APPECUT 😱
-
Org lelaki selalu je ada masalah
PERUT BUNCIT KEMBALI KEMPIS DENGAN APPECUT 😱 - Org lelaki selalu je ada masalah 'mengandung' tp tak beranak2 kan. 😂 Bahagia sgt lepas kawin. Dapat isteri pandai masak pulak. Adududu mmg pregnant anak kembar la si suami 😆😆😆 - Tapi org laki pun ada perasaan nak kembali segak kan. Terutamanya part perut. - Apa kata para isteri recommend Appecut ni pd suami anda. Pasti suami makin sayang 😍Banyak testimoni dah berjaya kempiskan perut buncit si suami.👏👏👏 - Jom jom pakat segakkan suami /adik/abang/ayah anda terutamanya yg ada masalah perut buncit 💃 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakfit#terlajakkurus#produkkurus#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#misikurus2019#nakkurus#appecutTJ#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 0174174711
21.01.2019 09:51:33
Alhamdulillah , kulit muka customer kita ni da lawa daa 😍 .
Siapa xnak kulit muk
Alhamdulillah , kulit muka customer kita ni da lawa daa 😍 . Siapa xnak kulit muka bersih , bebas dari jerawat mcm ni 🙋 kan???? . Dari customer jadi dropship tau 😉 sebab apa? Sebab da jatuh cinta dengan produk Ainaa Skin care 😱 . . Korang yg nak kulit bebas jerawat sebelum raya kena la strt pakai hari ni . So , tunggu apa lagi??? . Pm ieda cepat² , click kat bio lagi laju tauu 😆 📲 0169833710 #ninaavengers#ainaaserumbysyafiqahaina#ainaacosmeticbysyafiqahaina#sayajual#sayapakai#agent#dropshipwanted#dropship#coddamansara#codkualalumpur#codsubangjaya#codlrt#codmrt#coddepanrumah#freecod#freegift#innertudung#tudungmurah#tudungbawal#kulitberseriseri#kulitbebasjerawat
21.01.2019 07:14:45
[ DENGARKAN PESANAN DARI PROF ]
-
-
Simple je kan?
Pasti semua orang boleh buat
[ DENGARKAN PESANAN DARI PROF ] - - Simple je kan? Pasti semua orang boleh buat dan amalkan. Makanan yang kita makan setiap hari beri kesan kepada energy and mood harian anda. - - #appecut#AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#nakkurus#nakkuruscepat#tipskurus#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
21.01.2019 06:59:38
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:51:21
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KO
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KONSISTEN : Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri Membantu hilangkan parut jerawat di muka. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. Menyokong kesihatan imunisasi badan. Mengawal paras kolesterol. Menyokong kesihatan jantung dan prostat. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil CEPAT DAPAT KAN SEGERA SEMENTARA TENGAH MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:50:23
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Malu badan gemuk??
Nak kurus tapi malas bersenam?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Malu badan gemuk?? Nak kurus tapi malas bersenam? Nafsu makan tak dapat dikawal Sangat-sangat RECOMMENDED Kurang bajet nak beli produck Mahal Jom try set slimming shaklee NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 06:23:52
🔥APPECUT ARMY LEADER🔥

Satu group yg vibe nya selalu positive & nak sangat tgk o
🔥APPECUT ARMY LEADER🔥 Satu group yg vibe nya selalu positive & nak sangat tgk org sekeliling berjaya n capai apa matlamat dorang. Untuk berjaya, kita perlukan group macam ni sebab banyak ilmu yg dorang curahkan n bimbingan yg dorang bagi untuk kita kekalkna semangat kita. So kepada yg nak join group Appecut Army, boleh whatsapp Alo Abelong. Whatsapp 011-10030960 #appecuteastcoast#teamabelong#teamriderappecut#coddepanrumah
21.01.2019 06:05:36
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Malu badan gemuk??
Nak kurus tapi malas bersenam?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Malu badan gemuk?? Nak kurus tapi malas bersenam? Nafsu makan tak dapat dikawal Kurang bajet nak beli produck Mahal Jom try set slimming shaklee NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
21.01.2019 05:33:29
[ ISTILAH JE RUPANYA GEMUK AIR NI ]
-
-
Ingatkan minum air banyak boleh jadi gem
[ ISTILAH JE RUPANYA GEMUK AIR NI ] - - Ingatkan minum air banyak boleh jadi gemuk air. Ternyata silaplah apa yang kita fikir selama ni kan. - Nantikan next post ketahui punca-punca utama kenapa orang kita banyak yang ada masalah macam ni. Dan yang paling seram ramai kaum perempuan tergolong dalam hal ni. - - #appecut#AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#nakkurus#nakkuruscepat#tipskurus#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
21.01.2019 03:04:18
Alhamdulillah.Restock lagi appecut🤪
Jom boskuu kasi pecah lemak..🤣
#maluapebosku
50 5
Alhamdulillah.Restock lagi appecut🤪 Jom boskuu kasi pecah lemak..🤣 #maluapebosku#kasipecah#appecutkasipecah#hidupsihatpilihansaya#appecut#coddepanrumah#kuantan
20.01.2019 18:34:11
Semangat untuk ubah hidup sendiri sampai sanggup tunggu 3 jam kat rumah Alo.

Se
Semangat untuk ubah hidup sendiri sampai sanggup tunggu 3 jam kat rumah Alo. Sesiapa yg berminat nak jadi agent untuk Appecut, product kehendak ramai. Boleh whatsapp Alo. Whatsapp 011-10030960 #appecuteastcoast#teamabelong#teamriderappecut#coddepanrumah
20.01.2019 17:05:44
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 16:36:37
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 16:21:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Mengapa Vivix Sangat Bagus dan Terbaik kepada anda? 1. Kerana Vivix Melindungi dan membaiki Sel DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. 2. Kerana Vivix Mengawal Genetik dan Seterusnya Membantu Melambatkan Penuaan Sel. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan. 3. Kerana Vivix Membantu Meningkatkan Tenaga Dalam Sel Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria (penjana tenaga dalam tubuh) untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel. 4. Kerana Vivix Melambatkant Pembentukan AGE Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation end Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sel yang mengganggu keutuhan sel dan usia kita. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan AGE. Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 14:47:23
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 13:55:48
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍
-
1. Setkan
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍 - 1. Setkan 1 masa yg sama setiap hari utk timbang berat badan. Contohnya pukul 6 pagi setiap hari selama 2 minggu. - 2. Timbang TANPA pakaian ❎ - 3. Posisi kita berdiri di atas penimbang kena betul iaitu di tengah2. - 4. Pastikan buang air kecil & besar sebelum timbang berat badan. - Berat badan yg tepat adalah pada waktu pagi sebelum kita sarapan. Dapat sesuatu darlingss? 😃 - Apa kata korang cuba apply cara aneem ni ye, pasti tiada keraguan lagi 💃😘 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#appecut#appecuttestimoni#nakkurus#misikurus2019#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
20.01.2019 13:46:55
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍
-
1. Setkan
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍 - 1. Setkan 1 masa yg sama setiap hari utk timbang berat badan. Contohnya pukul 6 pagi setiap hari selama 2 minggu. - 2. Timbang TANPA pakaian ❎ - 3. Posisi kita berdiri di atas penimbang kena betul iaitu di tengah2. - 4. Pastikan buang air kecil & besar sebelum timbang berat badan. - Berat badan yg tepat adalah pada waktu pagi sebelum kita sarapan. Dapat sesuatu darlingss? 😃 - Apa kata korang cuba apply cara aneem ni ye, pasti tiada keraguan lagi 💃😘 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#appecut#appecuttestimoni#nakkurus#misikurus2019#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
20.01.2019 13:45:13
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍
-
1. Setkan
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍 - 1. Setkan 1 masa yg sama setiap hari utk timbang berat badan. Contohnya pukul 6 pagi setiap hari selama 2 minggu. - 2. Timbang TANPA pakaian ❎ - 3. Posisi kita berdiri di atas penimbang kena betul iaitu di tengah2. - 4. Pastikan buang air kecil & besar sebelum timbang berat badan. - Berat badan yg tepat adalah pada waktu pagi sebelum kita sarapan. Dapat sesuatu darlingss? 😃 - Apa kata korang cuba apply cara aneem ni ye, pasti tiada keraguan lagi 💃😘 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#appecut#appecuttestimoni#nakkurus#misikurus2019#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
20.01.2019 13:41:34
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍
-
1. Setkan
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍 - 1. Setkan 1 masa yg sama setiap hari utk timbang berat badan. Contohnya pukul 6 pagi setiap hari selama 2 minggu. - 2. Timbang TANPA pakaian ❎ - 3. Posisi kita berdiri di atas penimbang kena betul iaitu di tengah2. - 4. Pastikan buang air kecil & besar sebelum timbang berat badan. - Berat badan yg tepat adalah pada waktu pagi sebelum kita sarapan. Dapat sesuatu darlingss? 😃 - Apa kata korang cuba apply cara aneem ni ye, pasti tiada keraguan lagi 💃😘 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#appecut#appecuttestimoni#nakkurus#misikurus2019#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
20.01.2019 07:48:10
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍
-
1. Setkan
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍 - 1. Setkan 1 masa yg sama setiap hari utk timbang berat badan. Contohnya pukul 6 pagi setiap hari selama 2 minggu. - 2. Timbang TANPA pakaian ❎ - 3. Posisi kita berdiri di atas penimbang kena betul iaitu di tengah2. - 4. Pastikan buang air kecil & besar sebelum timbang berat badan. - Berat badan yg tepat adalah pada waktu pagi sebelum kita sarapan. Dapat sesuatu darlingss? 😃 - Apa kata korang cuba apply cara aneem ni ye, pasti tiada keraguan lagi 💃😘 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#appecut#appecuttestimoni#nakkurus#misikurus2019#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
20.01.2019 07:44:53
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍
-
1. Setkan
TIPS UTK DAPATKAN BERAT YG TEPAT APABILA TIMBANG BERAT BADAN KITA 😍 - 1. Setkan 1 masa yg sama setiap hari utk timbang berat badan. Contohnya pukul 6 pagi setiap hari selama 2 minggu. - 2. Timbang TANPA pakaian ❎ - 3. Posisi kita berdiri di atas penimbang kena betul iaitu di tengah2. - 4. Pastikan buang air kecil & besar sebelum timbang berat badan. - Berat badan yg tepat adalah pada waktu pagi sebelum kita sarapan. Dapat sesuatu darlingss? 😃 - Apa kata korang cuba apply cara aneem ni ye, pasti tiada keraguan lagi 💃😘 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#appecut#appecuttestimoni#nakkurus#misikurus2019#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
20.01.2019 06:43:40
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang ja
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang jatuh cinta . KELEBIHAN ESP : .⠀ 🎀 Mengecutkan jerawat⠀ 🎀 Mengembalikan wajah berseri⠀ 🎀 Menghilangkann wajah kusam⠀ 🎀 Memberikan tona kulit yang sekata⠀ 🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah⠀ 🎀 Milk & Energy Booster⠀ 🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan)⠀ 🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak⠀ 🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran)⠀ 🎀 Ikhtiar hamil⠀ 🎀 Menguatkan rambut⠀ 🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama)⠀ 🎀 Memberikan kulit halus dan mulus⠀ 🎀 Menganjalkan payudara dan punggung⠀ 🎀 Mengelakkan gastrik⠀ 🎀 Melembapkan kulit⠀ 🎀 Sesuai untuk kulit eczema⠀ .⠀ Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:53:41
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini  memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Siapa perlukan ESP ni? 1. Ibu menyusu 2. Ibu hamil 3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan 4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan 5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan 6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan) 7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan  8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus 9. Wanita yang inginkan payudara anjal 10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:48:29
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
19.01.2019 15:34:32
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
19.01.2019 15:33:27
Sekarang nak makan malam dah tak risau berat naik ke apa, sebab apa?? 🤔
-
Haa ko
Sekarang nak makan malam dah tak risau berat naik ke apa, sebab apa?? 🤔 - Haa korang tgk la video tu sebab apa aneem happy je mkn malam2 tp berat still maintain je 😋 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#appecut#appecuttestimoni#nakkurus#misikurus2019#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
19.01.2019 15:07:54
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat? 1. Vivix shaklee sangat tinggi dengan antioksidan. Antioksidan ini yang membantu mengawal lebihan radikal bebas dalam badan. Kena tahu ya yang jeragat sebenarnya kesan radang/inflamasi pada kulit akibat radikal bebas. radikal bebas apabila terlalu banyak menyebabkan melanin (pigmen gelap) terhasil tidak normal. Melanin menjadi terlalu banyak hingga belakunya jeragat. Dan jeragat akan menjadi makin teruk dan menebal apabila sering terdedak kepada cahaya matahari. 2. Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee ini juga telah diuji 95% ia dapat  menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat berlaku. Ia bertindak dengan cara meneutralkan kesan sinar UV pada kulit. 3. Vivix shaklee membantu membaiki sel-sel di dalam badan termasuk sel kulit. Jeragat juga sebenarnya tanda sel-sel kulit kita mula rosak dan penanda awal penuaan kulit sudah berlaku. Vivix mengandungi campuran polifenol dan resveratrol yang 13 kali ganda lagi berkesan untuk melawan kerosakan sel-sel dan melawan penuaan pada peringkat selular (DNA). Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 15:52:14
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 15:48:55
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 14:54:04
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong memba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kebaikan Vivix yang lain juga ialah menolong membantu , menjaga dan memelihara:- ♥Kesihatan Jantung ♥Kesihatan Otak ♥Meningkatkan Sistem Imun ♥Kesihatan Sendi ♥Perlindungan Antioksidan ♥Peningkatan tenaga pada tahap sellular ♥Kesihatan yang Menyeluruh Nak tengok je ke?? Jom IKHTIAR dengan vivix tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 14:51:44
Nak kurus tapi - TAKNAK DIET
- NAK MAKAN SEDAP SEDAP
- MALAS EXERCISE
- TAKNAK H
Nak kurus tapi - TAKNAK DIET - NAK MAKAN SEDAP SEDAP - MALAS EXERCISE - TAKNAK HABIS BERIBU - BOLEH KAWAL SELERA MAKAN Siapa yg ada niat mcm ni, whasapp Alo Whatsapp 011-10030960 #appecuteastcoast#teamabelong#teamriderappecut#coddepanrumah
18.01.2019 14:27:00
NAK KURUS TANPA SUPLIMEN? BOLEH KORANG, JUST CUT SUGAR & TAKE LESS CARBO. TAPI M
NAK KURUS TANPA SUPLIMEN? BOLEH KORANG, JUST CUT SUGAR & TAKE LESS CARBO. TAPI MAMPUKAH ANDA?? 😎 - Sebab tu la wujudnya Appecut yg membantu mengawal selera makan anda. - Anda hanya akan makan makanan berkhasiat dan terus lupa benda2 manis. Ini serius ye! Sebab bila consume Appecut, bahan kopi hijau di dalamnya akan buat anda rasa dahaga. So anda hanya akan minum banyakkk air kosong. This is sooo sooo good right? 😃 - Dah kenyang dgn air, anda pun tak kan craving makanan pelik2. Thats why mudahnya turun berat dgn Appecut 💃 - Masih tak percaya? Hmm takpelah sbb adik aneem yg dari kecik gemukss pun dah berjaya turunkan berat sebanyak 4.2kg!! Baru 5 sachet ambil Appecut ok! 😱 - Sebarang pertanyaan boleh terus klik link di bio aneem ye dear 😘 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakfit#terlajakkurus#produkkurus#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
18.01.2019 14:05:48
Kesayangan semua! Stok makin lama makin menipis better cepat order sbb appecut n
Kesayangan semua! Stok makin lama makin menipis better cepat order sbb appecut ni serious best boleh buat kita cepat kenyang. Dan yang paling penting berat turun tanpa perlu berlapar pun! - Anyone nk join order? Aneem akan guide and bg meal plan for those yg nak beli bole dm or whatsapp aneem okey! 😘😘 Link ada di bio aneem, just klik je 😉 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruskonfirmkaya#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakkurus#nakfit#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#produkkurus#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
18.01.2019 07:00:26
"AL-KAHFI - PELINDUNG DARIPADA DAJJAL"
-
Sabda Nabi Muhammad SAW, "Siapa yang me
"AL-KAHFI - PELINDUNG DARIPADA DAJJAL" - Sabda Nabi Muhammad SAW, "Siapa yang menghafal 10 ayat pertama dari surah al-Kahfi, maka ia akan terlindungi daripada Dajjal." (HR. Muslim) - Mari kita sama-sama amalkan. Aneem pun dlm prose menghafal juga 😊 - - #JumaatBarakah#AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
18.01.2019 00:00:57
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
APA ITU ESP?
ESP adalah PROTEIN.

Dan protein adal
Shaklee_mummyezz_cantiksihat APA ITU ESP? ESP adalah PROTEIN. Dan protein adalah makanan sel. So cuba bayangkan sel sel yang halus tu dapat makanan yang elok sihat dan semula jadi, Insyallah dengan izin Allah effect dia akan pergi ke seluruh tubuh badan kan? Kulit jadi cantik, sihat, bertenaga dan banyak lagi. Tapi , macamana kalau tak cukup protein? Apa akan berlaku? Kalau tak cukup protein, badan kita akan terasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar. Boleh akibat gastrik. kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening. Punca ulser perut + ulser usus. Luka lambat sembuh akhirnya berparut. Ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur. Antibodi tak kuat. Bila kurang protein, badan tak boleh lawan penyakit yang datang sebab kurang ketahanan. Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:56:26
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:54:02
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KO
Shaklee_mummyezz_cantiksihat KESAN SAMPINGAN JIKA KITA AMALKAN ESP NI SECARA KONSISTEN : Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri Membantu hilangkan parut jerawat di muka. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. Menyokong kesihatan imunisasi badan. Mengawal paras kolesterol. Menyokong kesihatan jantung dan prostat. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil CEPAT DAPAT KAN SEGERA SEMENTARA TENGAH MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:47:09
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
17.01.2019 20:45:07
PERUT BUNCIT KEMBALI KEMPIS DENGAN APPECUT 😱
-
Org lelaki selalu je ada masalah
PERUT BUNCIT KEMBALI KEMPIS DENGAN APPECUT 😱 - Org lelaki selalu je ada masalah 'mengandung' tp tak beranak2 kan. 😂 Bahagia sgt lepas kawin. Dapat isteri pandai masak pulak. Adududu mmg pregnant anak kembar la si suami 😆😆😆 - Tapi org laki pun ada perasaan nak kembali segak kan. Terutamanya part perut. - Apa kata para isteri recommend Appecut ni pd suami anda. Pasti suami makin sayang 😍Banyak testimoni dah berjaya kempiskan perut buncit si suami.👏👏👏 - Jom jom pakat segakkan suami /adik/abang/ayah anda terutamanya yg ada masalah perut buncit 💃 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakfit#terlajakkurus#produkkurus#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
17.01.2019 15:17:46
TEAM ABELONG

Preparation untuk Mudahnye Berniaga powered by Appecut.

Dah lama
TEAM ABELONG Preparation untuk Mudahnye Berniaga powered by Appecut. Dah lama aku tak rasa stylo mcm ni sejak last ride. #appecuteastcoast#teamabelong#teamriderappecut#coddepanrumah
17.01.2019 05:06:00
ZUMBA. Turunkan berat badan ke??
-
Jawapannya : TIDAK. Jika uollsss TAK KAWAL PE
ZUMBA. Turunkan berat badan ke?? - Jawapannya : TIDAK. Jika uollsss TAK KAWAL PEMAKANAN. - Senaman/ workout hanya 30%, tapi pemakanan memainkan peranan besar sebanyak 70% utk menurunkan berat badan. - So, dah terbukti kawal selera makan tu penting untuk turunkan berat badan kan? Boleh la cuba APPECUT 😉 - - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakfit#terlajakkurus#produkkurus#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
17.01.2019 04:20:34
Assalamualaikum kesayangan aneem semua 💕
-
Jgn lupa ambil 1 sachet Appecut selep
Assalamualaikum kesayangan aneem semua 💕 - Jgn lupa ambil 1 sachet Appecut selepas sarapan ye! Ia membantu mengawal selera makan anda, sekaligus dapat menurunkan berat badan 😉 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#agentappecut#stokisappecutterengganu#teamAneem#dropshipwanted#agentwanted#appecutaneem#CONFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
17.01.2019 00:01:02
"SELUAR PALAZO YANG SELALU PAKAI KETAT KAT PEHA, SEKARANG RASA LONGGAR SIKIT"!!
"SELUAR PALAZO YANG SELALU PAKAI KETAT KAT PEHA, SEKARANG RASA LONGGAR SIKIT"!! 😱 - Allahu apa lagi yg Aneem boleh ckp, syukur sgt Ya Allah kau mengizinkan aku bantu org lain menurunkan berat badan, dan itu menggembirakan ramai insan! Alhamdulillahhh 😭😭 - Cik ida ni bangga sgt bila ada kawan puji nampak kurus sikit 🙈. Impian utk kembali kurus tak mustahil dgn Appecut! Tp semuanya atas kuasa Allah jua 😊 - Ehemm korangg nak tgk je ke org lain dah capai azam kurus tahun 2019 ni 🙊 Jom la kita kurus sama2. Boleh pakai kebaya berjemaah tahun ni 😍 - Sebarang pertanyaan boleh terus klik link di bio Aneem ye 😘 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakfit#terlajakkurus#produkkurus#kawalseleremakan#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
16.01.2019 13:49:00
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
16.01.2019 09:01:13
Settle COD dengan Cikgu Zuraida dari Marang, Terengganu. 
Happy sangat orangnye
Settle COD dengan Cikgu Zuraida dari Marang, Terengganu. Happy sangat orangnye sampai kita pun always tersenyum. Terbaik cikgu ambil 10 kotak terus. Terima kasih. Whatsapp 011-10030960. Kita COD depan rumah. #appecuteastcoast#teamabelong#teamriderappecut#coddepanrumah
16.01.2019 08:43:03
BUKAN LAPAR, TAPI KURANG AIR PUTIH DALAM BADAN 💦
-
KEJAP2 lapar , pastu makan, l
BUKAN LAPAR, TAPI KURANG AIR PUTIH DALAM BADAN 💦 - KEJAP2 lapar , pastu makan, lepas tu lapar, makan lagi 😐 - Lapar ke DAHAGA? - Badan anda keliru bila tak cukup air. So bila ini terjadi, dia akan hantar signal ke otak yg mengatakan anda lapar. Tu yg anda akan buat tindakan ➡ MAKAN. Jadi bila lapar cuba check, dah minum air kosong belum? - Dah minum banyak mana air hari ni? Musim kenduri, balik kampung, cuti sekolah? Lagi byk makan, air kosong x minum. Itu buatkan badan anda mudah utk rasa letih dan lesu. - Jom Aneen guide lebih rapat dan bantu turunkan berat badan anda 🤗 Nak hubungi Aneem just klik link di bio Aneem ye 😍 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruskonfirmkaya#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakfit#kawalseleremakan#appecutpower#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
16.01.2019 04:28:15
⏰LAST MINUTE!⏰
.
Alamakkk! Birthday anak dah dekat 😱
.
Takpee. Semua boleh settl
⏰LAST MINUTE!⏰ . Alamakkk! Birthday anak dah dekat 😱 . Takpee. Semua boleh settle bossku 😙 . Di Sabrina Bakery ada variasi Cute Cake yang semestinya menepati citarasa dan menawan hati anda 😍 . Antara Cute Cake yang ready stok di cafe Sabrina Bakery 😍 . Tak perlu tunggu seminggu pre order okay. . Order pagi ni, petang nanti dapat 😉 . Anak happy, ibu happy, mira lagii happy 🤗 . Klik link utk pertanyaan 👇 . Wasap.my/60133298438 #mamasab#sabrinabakery#deliveryseluruhMalaysia#kekdihujungjari#coddepanrumah#jimatmasajimattenaga#bakeryno1Malaysia#mamamiraie
15.01.2019 20:38:55
2009 vs 2019

Kan sama tu. Hensem lagi 2019.🔥🔥🔥 Whatsapp 011-10030960
#appecutea
2009 vs 2019 Kan sama tu. Hensem lagi 2019.🔥🔥🔥 Whatsapp 011-10030960 #appecuteastcoast#teamabelong#teamriderappecut#coddepanrumah
15.01.2019 16:15:30
"HELLO AWAK, BOLEH COD APPECUT 4 KOTAK ARINI? SAYA NAK BUAT STOK UTK 2 BULAN TER
"HELLO AWAK, BOLEH COD APPECUT 4 KOTAK ARINI? SAYA NAK BUAT STOK UTK 2 BULAN TERUS" - Cik Misi - - Wowowwwwowwww!! 😱😱😱Penangan berat turun 2 kg, misi kita terus repeat order 👏👏Happy katanya 🤗 - Alhamdulillahhh aneem lagi happy jika dapat bantu anda turunkan berat badan 😊 Seriously lain perasaan klu customer share feedback happy berat makin turun. "Skrg mudah nak solat. Skrg baju dah longgar. Skrg dah tak mengah" - Syukurlah jika Appecut bantu capai target korang. Tapi semuanya atas izin Allah jua 😊 - - #AppecutEastCoast#teamAbelong#teamRiderAppecut#CODdepanrumah#appecuttestimoni#appecutfeedback#kuruskonfirmkaya#kuruspantas#kurussecaraselamat#kurusmudah#kuruscantik#kurusmudahberibadah#cepatkurus#nakfit#kawalseleremakan#appecutpower#appecutterengganu#appecutdungun#appecutpaka#appecutketengahjaya#appecutkerteh#misikurus2019#nakkurus#appecutaneem#stokisappecutterengganu#dropshipwanted#agentwanted#COMFIRMKURUS pm jika berminat 01129292754
15.01.2019 15:58:33
Next
loading