Instagram tag bebasjeragat

Nak cantik....Nak sihat....Nak kurus..??
.
.
Jom amalkan WOW Juice, minuman bers
Nak cantik....Nak sihat....Nak kurus..?? . . Jom amalkan WOW Juice, minuman berserat oat berserta khasiat 6buah & 6sayur...nutrien penting utk kekal cergas sepanjang hari😊 . Rasa sedapp...dah minum memang nak lagi..😋😋😋 . . Wow Juice minuman Detox utk 🌸Detox Sihat 🌸Singkir Lemak 🌸Persona Diri 🌸Anti Penuaan 🌸Anti Jerawat / Jeragat 🌸Kulit Cantik 🌸Ringan badan 🌸Tolak angin 🌸Elak sembelit HALAL, SELAMAT DAN BERKHASIAT Berminat?? tinggalkan no telepon utk #kakaniMewangi terangkan detail mengenai produk baik ini, biar sama2 dapat manfaat❤️ Atau Wasap #kakaniMewangi terus😘, stokis sah Mewangi Kedah ⬇️⬇️⬇️utk fast respond www.wasap.my/60135137200 www.wasap.my/60135137200 www.wasap.my/60135137200 . #chanteqchanteqwithmewangi#mewangisatudunia#kulitcantiksihatsemulajadi#bebasjeragat#bebasjerawat#bebaskulitkusam#mewangichewinggumsoap#mewangicream#mewangipeelingscrub#tingtingfoundation#krimpenaikseri#halalgincumewangi#wangian7kelopakmawar#mewangikulim#mewangiprai#mewangisgkob#mewangibktmertajam#mewangipdgserai#mewangilunas#mewangibaling#putihanjalgebucantikmenawan
24.01.2019 01:38:30
Rahsia kulit cantik starts with Scrubbing your face twice a day dengan our Magic
Rahsia kulit cantik starts with Scrubbing your face twice a day dengan our Magic Treatment Scrub ♥️ Yes girls our scrub bukan mcm scrub biasa . It acts like a treatment scrub utk treat Acne, Parut, Excema, Whitehead Blackhead, and putihkan kulit sekali gus 💯 Baca feedback dulu okays , once dah guna you will seriously die without this Scrub . Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan *scrubdistrict And yes pitam sgt tgk kulit @missmimilana Lovee & nak kulit cantik persis Barbie jgn lupa Scrub twice a day kays 💖 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
24.01.2019 01:34:41
Advertisement
Dah bersalawat semua pagi ni?
.
Jom kita bersalawat....sambil minum WOWJuice.
.
Dah bersalawat semua pagi ni? . Jom kita bersalawat....sambil minum WOWJuice. . . 🥴Sembelit susah nak membuang 🥴Perut buncit susah nak kempis 🥴Kembung dan badan berangin 🥴Kentut tak puas . Anda ada alami masalah di atas?? . Hanya bancuh dan minum, bahan2 terbaik bijirin oat, 6 buah dan 6 sayur 1 sachet Wow Juice setiap mlm, sedap, mudah, berkhasiat dan sangat bermanfaat... . Wow Juice minuman Detox utk 🌸Detox Sihat 🌸Singkir Lemak 🌸Persona Diri 🌸Anti Penuaan 🌸Anti Jerawat / Jeragat 🌸Kulit Cantik 🌸Ringan badan 🌸Tolak angin 🌸Elak sembelit HALAL, SELAMAT DAN BERKHASIAT . "Jangan Berputus Asa Pada Apa Yang Anda Mahu Ketika Ini, Bakar Lemak, Lihat Perut Anda" Berminat dptkan #WOWJuice ni?? tinggalkan no telepon utk #kakaniMewangi terangkan detail mengenai produk baik ini, biar sama2 dapat manfaat❤️ Atau Wasap #kakaniMewangi terus😘, stokis sah Mewangi Kedah ⬇️⬇️⬇️utk fast respond www.wasap.my/60135137200 www.wasap.my/60135137200 www.wasap.my/60135137200 . #chanteqchanteqwithmewangi#mewangisatudunia#kulitcantiksihatsemulajadi#bebasjeragat#bebasjerawat#bebaskulitkusam#tipsdietsihat#tipskempisperut#tipshilangperutboroi#mewangikulim#mewangiprai#mewangisgkob#mewangibktmertajam#mewangipdgserai#mewangilunas . Testimoni Wow Juice https://www.facebook.com/media/set/… .
24.01.2019 01:27:18
NEW IN MARYKAY!.
SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!.
.
🌸Melacep LumiVie Serum🌸.
.
Singka
NEW IN MARYKAY!. SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!. . 🌸Melacep LumiVie Serum🌸. . Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. . Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian. . 👉🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. . 👉🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif . . 👉🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya. . 👉🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. . ✅ Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif. ✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori). ✅ Dermatologically tested. ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi. ✅ Diuji ke atas kulit org Asia. ✅ Bebas pewangi. . 💗 CikEny 📲 013-4911908 Beauty Consultant Mary Kay . #jeragatpudar#jeragathilang#jeragathilang#jeragattiada#jeragattebal#jeragatmuka#parutjeragat#jeragatlama#jeragathitam#jeragatpipi#jeragatskincare#jeragatjerawat#hilangjeragat#hilangkanjeragat#serum#serumjeragat#terapiinstagram#kulitjeragat#setjeragat#rawatjeragat#bebasjeragat#ubatjeragat#hapusjeragat#skincarejeragat#menghilangkanjeragat#setjeragatmurah#produkhilangjeragat#jerawatjeragathilang#pudarjeragat#mukajeragat#L
24.01.2019 00:22:14
Bismillah...
Moga pengguna2 dan bakal2 pengguna rangkaian produk Mewangi  akan d
Bismillah... Moga pengguna2 dan bakal2 pengguna rangkaian produk Mewangi  akan dapat kulit serta badan yg sihat dgn izin Allah. .... kita doa sama2 ya...aamiin 🤗 . . PENGGUNA PRODUK MEWANGI, SAYA PAKAI SAYA JUAL DAN SAYA KONGSIKAN MANFAAT🤗 Inginkan kulit cantik sihat semulajadi....? Mulakan langkah anda dgn rangkaian produk skincare Mewangi💞 . Klik link⬇️⬇️⬇️ https://quicksell.co/s/chanteqchanteqwithmewangi/chanteqchanteqwithmewangi/y0j Atau tinggalkan no telepon utk #kakaniMewangi terangkan detail mengenai produk baik ini, biar sama2 dapat manfaat❤️ Atau Wasap #kakaniMewangi terus😘, stokis sah Mewangi Kedah ⬇️⬇️⬇️utk fast respond ...Mudah jer kan? www.wasap.my/60135137200 www.wasap.my/60135137200 www.wasap.my/60135137200 . #chanteqchanteqwithmewangi#mewangisatudunia#kulitcantiksihatsemulajadi#bebasjeragat#bebasjerawat#bebaskulitkusam#mewangichewinggumsoap#mewangicream#mewangipeelingscrub#tingtingfoundation#krimpenaikseri#halalgincumewangi#wangian7kelopakmawar#mewangikulim#mewangiprai#mewangisgkob#mewangibktmertajam#mewangipdgserai#mewangilunas#mewangibaling#putihanjalgebucantikmenawan
24.01.2019 00:12:35
Advertisement
DERMAGs, A Gift From Nature!
.
✅Nak #bebasjeragat ?
✅Nak #bebaskusam ?
✅Nak #beb
DERMAGs, A Gift From Nature! . ✅Nak #bebasjeragat ? ✅Nak #bebaskusam ? ✅Nak #bebasjerawat ? 🏷KLIK SEKARANG UNTUK DISKAUN!⬇️ https://senang.la/nak/DermagsOriginal
23.01.2019 23:58:22
Tak pernah guna lagi pencuci muka sehebat ni sebelum ni. Youth punya cleanser ni
Tak pernah guna lagi pencuci muka sehebat ni sebelum ni. Youth punya cleanser ni dia exfoliate juga tau, plus dia detox skin juga. Sebab tu lepas cuci muka, memang bersih sangat2. Kulit jadi lembut dan lebih cerah. In love sangat 😍 Boleh Dm kalau nak okey - - - - @vitamin_shoppee#jerawatpudar#nakkulitcantik#kulitlawa#bebasjerawat#bebasjeragat#jerawatpudar#pencucimuka#pencucimukaorganik#sayajualshaklee#cleanser#cleansermurah#promoskincare#youthpromo
23.01.2019 15:31:29
Haiii uollss👋
Malam ni sis nak share ngan korang cara nak consume Putih Korea💕
.
Haiii uollss👋 Malam ni sis nak share ngan korang cara nak consume Putih Korea💕 . SENANG JE STEP DIA😊 1) KOYAK 2) KEMAM 3) MINUM AIR . . Haa mudah kann ! Tak perlu ada bekas nak kena bancuh pun.. Just 3 simple steps, korang dah otw to get pretty babe💋 . . Esok malam sis akan share dengan korang kenapa nak consume Putih Korea perlu banyak minum air at least 2-3 litres per day. Stay tuned ok😉 . #junniteamnora#junniterengganu#thejunnilovers#thejunnireseller#thejunni#putihkoreaRESELLER#tjcodbaturakit#tjcodbatuenam#tjcodbukittokbeng#tjcodseberangtakir#tjcodkualaterengganu#tjcodgongbadak#acnekiller#bebasparut#bebasjeragat#bebasmercury#skinbeauty#safeskinproduct#kkm#halalselamat#umt#unisza#ilp#giatmara#pbsquare#pantaitelukketapang#pulaukapas#pulauperhentian
23.01.2019 15:08:27
Advertisement
APAKAH KESAN MEMAKAI SET MEERACLE  DI MUKA?
. ✅ Jerawat makin kurang
✅ JERAGAT P
APAKAH KESAN MEMAKAI SET MEERACLE DI MUKA? . ✅ Jerawat makin kurang ✅ JERAGAT Pudar & lama kelamaan hilang ✅ Blackhead degil terkeluar sendiri ✅ Kulit muka kurang berminyak ✅ Parut jerawat cepat pudar ✅ Muka makin glowing,flawless dan tidak kusam lagi ✅ Pori-pori makin mengecil ✅ Kulit serta merta lembut dan lembab seperti pelakon korea ✅ Kulit kering terus hilang dan kulit terasa segar seperti lepas mencuci muka ✅ Kulit terasa ringan dan bersih . . KENAPA masih gunakan produk yang ADA merkuri & hydroquinone ? . Bertukarlah kepada MEERACLE™ GEMSTONE yang selamat, berkesan dan berbaloi... 😍 . MEERACLE™ GEMSTONE adalah Serum dan Cleanser terbaik yang mendapat kelulusan dari KKM dan disahkan HALAL oleh JAKIM. MEERACLE™ GEMSTONE dah ada beribu testimoni tau... Produk baik tentulah beribu testimoni sebab ramai yg sentiasa order dan repeat order... Cepat ke kesannnya❓❓❓ MEERACLE™ GEMSTONE adalah pilihan untuk korang yang benar-benar mencari produk penjagaan kecantikan sebenar, bukan yang akhirnya merosakkan kulit wajah. Berikan masa antara sebulan sehingga 3 bulan untuk lihat perubahan wajah korang tu ye... . Mahal nya 😱😱😱 . Jika dibandingkan bahan-bahan dan isipadu produk, MEERACLE™ GEMSTONE adalah jauh lebih murah dari jenama antarabangsa yg terkemuka, dan satu2nya produk Skincare di ASIA yg menggunakan Ekstrak Batu Permata, Delima & Berlian... Uishh Berlian tuuu okey... . Lulus KKM❓❓❓ . Korang boleh semak pendaftarannya di laman web rasmi KKM ye... . Ada Halal Certificate ❓❓❓ . MEERACLE ada Halal Certificate . SAYA NAK BELI SEKARANG ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ . Klik je link wasap kat bio @meeracle.gemstones.viral untuk ORDER okayyyy 😊 . #meeracle#teamMeeracleZZ . .
23.01.2019 12:02:49
Kelebihan Glutab :
💎 mencerah dan memutihkan kulit.
💎 meremajakan kulit ( awet m
Kelebihan Glutab : 💎 mencerah dan memutihkan kulit. 💎 meremajakan kulit ( awet muda ). 💎membantu atasi masalah jeragat 💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi. 💎 membaiki bekas jerawat dan cacar. 💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit. 💎 mengecilkan pori pori kulit. 💎 menghalang pembentukan jerawat. 💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609 Atau klik link di bio profile ya ⬆️⬆️⬆️😘 #fereenafams#fereenateam#fereenasquad#jeragat#jeragathilang#ajimaura#serumjeragat#kulitkusam#nakcantik#kulitkusamhilang#ubatjeragat#jeragatpudar#antijeragat#hilangkanjeragat#hilangjeragat#masalahjeragat#jeragatdegil#setjeragat#bebasjeragat#kulitjeragat#rawatanjeragat#sabunjeragat#parutjeragat#jeragattebal#jeragathitam#jeragatkurang#jeragatteruk
23.01.2019 11:28:48
Scrub time never looked so good 💙 Apricot Essence, Rock Salt, Brown Sugar & our
Scrub time never looked so good 💙 Apricot Essence, Rock Salt, Brown Sugar & our secret whitening ingredients! Semua natural natural okay Dolls KKM approved 💯 Fair Flawless Fabulous our lyfe with #scrubdistrict YAAAS 💝💝 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
23.01.2019 11:07:27
9 ekstrak minyak tumbuhan semulajadi bersama kuntuman rosebud yang berendam inda
9 ekstrak minyak tumbuhan semulajadi bersama kuntuman rosebud yang berendam indah🌹 Itulah kandungan yang terdapat di dalam #OrganicFloralOil a.k.a #minyakboonga by #AifaCosmetics. Dengan teksturnya yang tidak berminyak, mudah serap dan bauan yang sungguh harum. Mampu memberi anda ketenangan dan kedamaian. Rosebud indah berenang ria Harum semerbak beri bahagia Minyakboonga itulah gerangannya 1001 khasiat ada didalamnya💕 Indah dipandang, khasiat tak terbilang. Purchase NOW! . Klik on bio for fast response.
23.01.2019 10:31:09
Advertisement
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START NOW OKAY OUR ROAD TO FLAWLESS dont wait jangan tunggu nak kulit cantik nak cari jodoh nak cantik2 kita cantik2 untuk suami okay .😘 Kulit cantik celah kangkang celah ketiak blakang berjerawat tu semua boleh rawat okay girls . Fair Flawless Fabulous our Lyfe with #scrubdistrict 🌸 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
23.01.2019 10:30:18
9 ekstrak minyak tumbuhan semulajadi bersama kuntuman rosebud yang berendam inda
9 ekstrak minyak tumbuhan semulajadi bersama kuntuman rosebud yang berendam indah🌹 Itulah kandungan yang terdapat di dalam #OrganicFloralOil a.k.a #minyakboonga by #AifaCosmetics. Dengan teksturnya yang tidak berminyak, mudah serap dan bauan yang sungguh harum. Mampu memberi anda ketenangan dan kedamaian. Rosebud indah berenang ria Harum semerbak beri bahagia Minyakboonga itulah gerangannya 1001 khasiat ada didalamnya💕 Indah dipandang, khasiat tak terbilang. Purchase NOW! . Klik on bio for fast response.
23.01.2019 10:26:02
23.01.2019 09:50:38
TESTIMONI PUTIH KOREA ❗️
.

Siapa kat sini selalu bawak motor ??🙋 Frust giler te
TESTIMONI PUTIH KOREA ❗️ . Siapa kat sini selalu bawak motor ??🙋 Frust giler tengok tangan jadi gelap even dah pakai sarung tangan ?😒 Leceh nak pakai sunblock setiap hari ?😑 . Cuba korang try PUTIH KOREA 😉 10 hari consume dah nampak kesan cerah tau ! Kalau 1 bulan consume ??? Mesti putih melepak dah tangan korang !😍 . Siapa nak PUTIH KOREA korang boleh tekan link kat bio ok😊 Yang order dgn sis dapat join luckydraw #junniteamnora , kalau menang dapat merasa la produk BARU thejunni😆😆😆 best tau ! Belum launching lagi ! Haaa pm sis cepattt💕 . #junniteamnora#junniterengganu#thejunnilovers#thejunnireseller#thejunni#putihkoreaRESELLER#newbabywhitetj#tjcodbaturakit#tjcodbatuenam#tjcodbukittokbeng#tjcodseberangtakir#tjcodkualaterengganu#tjcodgongbadak#acnekiller#sunburn#bebasparut#bebasjeragat#bebasmercury#safeskincare#kkm#halalselamat#umt#unisza#ilp#giatmara#pbsquare#pulaukapas#pulauperhentian
23.01.2019 09:23:35
Masa #10yearChallenge tuhari kak izan ada lawat FB kesayangan kak izan ni. .
.
M
Masa #10yearChallenge tuhari kak izan ada lawat FB kesayangan kak izan ni. . . MasyaaAllah punya syantiklahh dia muka manyak maniss (⬅ korang kena baca dalam tone suara bapak Ahmad Albab😅) . . Bukan kita berniat nak berubah muka pun. Tapi bila kulit sihat, anjal, sel kolagen mantap, firm dia punyaaa naik tegang memang macam dicucok BOTOX. Toing toing pipi. Memang payah nak jumpa mana mana Pengguna WD yang bertahun guna ni double chin mahupun pipi pau. Bukan akak ni sorang saja tau. Sebelum ni pun kita orang memang dah ada transformasinya sebegitu . . Glutathione dan Peuraria Mirifica bila berpadu habiss lenyap wajah berusia tu 😍 . . Alhamdulillah . . Berbaloikann . #kulitcerah#kulitputih#kulitcantik#kulitmulus#kulitkering#kulitberminyak#kulitbersih#kulitkusam#kulitsihat#kulitlembut#bebasjerawat#jerawat#bebasjeragat#jeragat#gebugebas#glowingskin#awetmuda#sayanakcantik#calitcalitcantik#WomenDesireeAmpang#WomenDesireeShahAlam#WDTA_official#pujaanhatikanda#WomenDesireeMalaysia#wdecmurah#LuckyDraw#dealeradleesyabeauty
23.01.2019 09:02:51
Jeragat berakar&hidup berpohon di kulit muka....
Jika jeragat  tak di rawat ia a
Jeragat berakar&hidup berpohon di kulit muka.... Jika jeragat tak di rawat ia akn terus merimbun dan boleh mnutupi semua kulit muka.... Sesiapa yang mengalami masalah jeragat.... jgn risau karisma kn ade... Karisma cosmetic boleh mematikan jeragat... Kulit boleh bebas dr jeragat😍 Kulit semakin mulus... Kulit semakin cerah... Kulit semakin cantikkk Secara tak langsung....AWET MUDAAAA😍 Konsisten dengan cara yang betul...pasti cantik sangattttt😍 Fizah stokis karisma cosmetic Klik👇 http://www.wasap.my/60192152745 #stokiskarismacosmetickualaselangor#stokiskarismacosmetic#karismaempayarsdnbhd#karismacosmetic#KualaSelangor#karismacosmetickualaselangor#jerawat#jeragat#kusam#parut#bebasjerawat#bebasjeragat#jeragathilang#jeragatberkerak#jeragathitam#jeragatkronik#rawatjeragat#ctdk#dewiremaja#mirafilzah#pujaanhatikanda
23.01.2019 08:57:39
💕 Sharing Is Caring 💕

Apekah Keunikan Meeracle?
Meeracle adalah satu -satunya p
💕 Sharing Is Caring 💕 Apekah Keunikan Meeracle? Meeracle adalah satu -satunya produk yang menggunakan Batu Permata ( Diamond, Rubi & Permata ) sebagai bahan asas dan ternyata berkesan Kenapa Batu Permata Bagus utk Kecantikan ? Kerana Sifat Batu Permata itu dan mengikut kajian, Bahan Aktif dalam Batu permata ini akan menjadikan kulit wajah anda cantik dan glowing sesuai dengan sifat batu permata itu sendiri #meeracle#menjadidenganmeeracle#agentmeeraclepasirgudang#agentmeeraclejohorbahru#allnewmeeracle#meeracleempoweringyou#teammeeracledza#pencucimuka#ubatjeragat#ubatjerawatpower#parutpudar#kulitkusam#kulitlicin#bebasjeragat#bebasjerawat#skincare#tiktokmalaysia#kulitcerah#student#assalamualaikum#pasirgudang#johor#salamjumaat#isell#serum#cleanser#serumwajah#serumviral#jerawat#sayajual
23.01.2019 08:56:39
Dyba ni memang pengguna setia snowhite secret.
Daripada kulit gelap sampai jadi
Dyba ni memang pengguna setia snowhite secret. Daripada kulit gelap sampai jadi macam snowhite dah 😊 Tak cari lain dah. Memang snowhite dah jadi sebahagian daripada dyba. 😍 Love love love sangat 💝 Jumpa supplement bukan je cantikkan kulit tapi untuk dalaman sekali. Jimattt 😘 Nak order? Whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 💮 Beli 2 botol snow white tablet dapat trial snowy lotion. 💮 Beli 6botol dapat jadi agent terus. #snowwhitesecret#cerahberseri#cerahsekata#cerahkanseluruhbadan#serumviral#serumputih#whiteningcreammurah#snowylosyen#whiteningcreammalaysia#whiteningproduk#Putihtanpainjection#rahsiakulitputihgebu#rahsiakulitcantik#rahsiakulitflawless#tipskulitcantik#tipskulitputih#mukacerah#mukaberjerawat#mukaglowing#mukakering#mukabersih#mukakusam#jerawathilang#jeragatpudar#susuunta#instafamous#bebasjeragat#dropshipdiperlukan#dropshipwanted
23.01.2019 08:28:18
Jika kita boleh shopping duit untuk beli iphone, kereta dan apa-apa je lah. Namu
Jika kita boleh shopping duit untuk beli iphone, kereta dan apa-apa je lah. Namun jangan lupa spend untuk jaga dalaman juga ye. nanti kalau dah tak sihat macamana nak bergaya dengan semua tu kan? . . #borageplus#pecahlemak#kardiovaskular#sakitlutut#kurussihat#kuruscantik#kulitputih#bebasjerawat#bebasjeragat#hormoneimbalance#lancardatangbulan#periodproblems#lancardarah#tipsdiet#tipskurus#intermittentfastingmalaysia#eatcleanmalaysia
23.01.2019 07:07:46
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam? 
Jika
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana nk rawat kulit jerawat dan kusam?  Jika jerawat timbul disebabkan penggunaan kosmetik, elakkan daripada menggunakan kosmetik yang tinggi bahan kimia iaitu dpt memutih dan memulih kulit dalam waktu yang singkat. Gunakan bahan2 natural untuk merawat kulit. Elakkan dari makan makanan sembarangan. Pada asasnya semua penyakit adalah berasal dari pemakanan. Terlalu kerap makan makanan berminyak boleh menyebabkan usus tidak sihat, banyak toksik terkumpul di dinding usus dan menghalang penyerapan gizi dan nutrisi. Seelok-eloknya lakukan detoks sekurang-kurangnya sebulan sekali. Ambil vitamin sebagai makanan tambahan untuk menyokong kesihatan badan dan kulit. Vitamin penting untuk kesihatan dan kecantikan kulit adalah termasuk Vitamin C. Vitamin C bantu melindungi tubuh dan kulit dari kerosakan sel. Vitamin C berfungsi untuk menghasilkani hormon anti-stress dan interferon yang dapat meningkatkan imuniti badan. Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 07:04:44
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupa
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Vitamin C sangatlah bagus diambil kerana ia merupakan salah satu ANTIOKSIDAN terbaik . Sebab apa??? Sebabbb badan kita memang sangat memerlukan antioksidan bagi menentang radikal-radikal bebas yang berpunca daripada pencemaran, asap rokok, dan sebagainya tanpa kita sedari. Kalau nak tahu, radikal bebas ni sangatlah merbahaya hingga boleh merosakkan sel-sel dalam badan kita dan mendatangkan pelbagai penyakit. Haa termasuklah masalah jerawat ni. Oleh sebab itulah, kita memerlukan perlindungan daripada antioksidan. Antara oksidan yang senang kita perolehi ialah Vitamin C. Kenapa vitc disukai ramai 1) Tiada lagi masalah gusi berdarah 2) Kulit semakin cerah dan warna kulit menjadi sekata 3) Jerawat semakin kurang tumbuh 4) Parut jerawat makin pudar 5) Kulit rasa makin licin dan halus Nak Cuba???? Nom wasap dibawah 👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123717215 Utk harga sangat2 murah #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 06:52:55
Putih melepak 💕 melepak

APA?? RAHSIA PUTIH MELEPAK TERBONGKAR❗❗ Ada antara mere
Putih melepak 💕 melepak APA?? RAHSIA PUTIH MELEPAK TERBONGKAR❗❗ Ada antara mereka sanggup berhabisan ribuan ringgit semata-mata untuk cantik, tetapi tahukah anda sebenarnya untuk cantik itu adalah murah. Dalam snowwhite terdapat bahan yang mampu mencerahkan kulit anda seluruh badan. Bahan POWER tersebut ialah ASTAXANTHIN, GLUTATHIONE & VITAMIN C . Jom Cerah Cantik Putih Gebu 😘 ⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️ Nak order? Whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️ Beli 2 botol snow white tablet dapat trial snowy lotion 😊 #snowwhitesecret#cerahberseri#cerahsekata#cerahkanseluruhbadan#serumviral#serumputih#whiteningcreammurah#snowylosyen#whiteningcreammalaysia#whiteningproduk#Putihtanpainjection#rahsiakulitputihgebu#rahsiakulitcantik#rahsiakulitflawless#tipskulitcantik#tipskulitputih#mukacerah#mukaberjerawat#mukaglowing#mukakering#mukabersih#mukakusam#jerawathilang#jeragatpudar#susuunta#instafamous#bebasjeragat#dropshipdiperlukan#dropshipwanted
23.01.2019 06:39:09
JOM DETOX KULIT...KELUARKAN TOXIN!!!
.
COMBO MANA PILIHAN HATI
.
Dengan SET BEAU
JOM DETOX KULIT...KELUARKAN TOXIN!!! . COMBO MANA PILIHAN HATI . Dengan SET BEAUTY ni akan detox kulit kita, keluarkn semua toxin yg mendap bawah kulit tu, elokkan saluran pori supaya toxin dapat keluar seperti biasa, baiki texture kulit yg rosak akibat bahan kimia, dan bina balik lapisan kulit yg terhakis tu . Fungsi lain pulak yg terbaik ialah seimbangkan kelembapan dan minyak dalam kulit. So bila seimbang, jerawat takkan saja-saja naik sebab muka dh tak berminyak. Jeragat pun insyaallah takkan bertambah sebab kulit dah lembap. Kan antara punca jerawat ialah kulit berminyak, punca jeragat ialah kulit kering😉 . Any consultation, just click link below http://marykbyhana.wasap.my/ . Ind. Beauty Consultant Hana Ismadi 019-203 9469 . #beautyconsultantselangor#bebasjerawat#bebasjeragat#bebaskimia#freefacial#freebeautyclass
23.01.2019 05:24:08
Umur dah 45 tapi awet muda.
Putih bersih lembab je muka.

Glowing lain macam jur
Umur dah 45 tapi awet muda. Putih bersih lembab je muka. Glowing lain macam jur. Cucu dah 2 orang. Tapi nampak mudaa ❤️ Senang je. Amalkan snowwhite secret setiap hari dan pastikan minum air masak secukupnya untuk kulit cantik. Nak order? Whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️ Beli 2 botol snow white tablet dapat trial snowy lotion 😊
23.01.2019 05:13:06
SIAPA NAK KULIT PUTIH GEBU TANPA JERAWAT.. Dah banyak testimoni, kulit makin put
SIAPA NAK KULIT PUTIH GEBU TANPA JERAWAT.. Dah banyak testimoni, kulit makin putihhh.. Kulit makin flawless, jerawat jeragat pun dan pudar. Murah jeee. Putih kekal tauu uollss 👍 Cepatt grab!! Ada promosi..
23.01.2019 05:06:00
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START NOW OKAY OUR ROAD TO FLAWLESS dont wait jangan tunggu nak kulit cantik nak cari jodoh nak cantik2 kita cantik2 untuk suami okay .😘 Kulit cantik celah kangkang celah ketiak blakang berjerawat tu semua boleh rawat okay girls . Fair Flawless Fabulous our Lyfe with #scrubdistrict 🌸 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
23.01.2019 04:29:27
Jangan main-main  dengan krim SUSUK MODEN #WDTA ni sekali sapu pipi melantun 2
Jangan main-main dengan krim SUSUK MODEN #WDTA ni sekali sapu pipi melantun 2 ketul toink-toink. . . Sapu wd pipi anjal Sapu wd pipi tegang Sapu wd wajah awet muda. Sapu wd jerawat jeragat settle Sapu Wd masalah kusam, kulit gelap settle . . Kesannya bukan muka sahaja satu body mantop luar dalam uolss. . . Nak apa lagi? Tak perlu susah calit je Krim awet muda WDTA di #nadi dah settle seluruh masalah selesai. . . Ni bukan Syah sembang kosong tauu, kak Syah nak uolss pun cantik awet muda jugakk hikhik. Jangan pikir lama nakk cantik kena calit sekarang ahakkss Rojer ja kak Syah dehh, kak Syah uolss sampai meletopp ajomm wasap . . 0136309563 . . #KakSyahWd#DealerAdleesyaBeautyMELAKA#TeamMokyamPower
23.01.2019 04:09:18
Customer feedback
.
.
Rm65 .
.
0193444248
Customer feedback . . Rm65 . . 0193444248...more
23.01.2019 03:27:14
Customer feedback
.
.
Rm65 .
.
0193444248
Customer feedback . . Rm65 . . 0193444248...more
23.01.2019 03:27:06
Customer feedback
.
.
Rm65 .
.
0193444248
Customer feedback . . Rm65 . . 0193444248...more
23.01.2019 03:26:59
Customer feedback
.
.
Rm65 .
.
0193444248
Customer feedback . . Rm65 . . 0193444248...more
23.01.2019 03:26:52
Customer feedback
.
.
Rm65 .
.
0193444248
Customer feedback . . Rm65 . . 0193444248...more
23.01.2019 03:26:45
Customer feedback
.
.
Rm65 .
.
0193444248
Customer feedback . . Rm65 . . 0193444248...more
23.01.2019 03:26:38
Alhamdllh feedback cstmer yg dah berjaya.. Awk2 smua ap lagi jom dapatkan krim k
Alhamdllh feedback cstmer yg dah berjaya.. Awk2 smua ap lagi jom dapatkan krim kemboja Rm45 exc pos.. Siap free sabun lagi uolls Dm atau terus whatsapp nombor di bawah untuk fast respons. Whatsapp 01129671220 Whatsapp 01129671220 #Krimkemboja#bebasjerawat#bebasjeragat#kulitkusam#produkkecantikanmurah#jerawatkecut#mukabersih#kulitbermasalah#kulitcantikgebu#giveaway#terengganu#barangmurahmalaysia
23.01.2019 03:20:40
[ WUUUUU SOALAN DIA 😂]
.
.
.
Yanko Skincare sumbernya dari tumbuh tumbuhan. 4 ga
[ WUUUUU SOALAN DIA 😂] . . . Yanko Skincare sumbernya dari tumbuh tumbuhan. 4 gabungan bahan natural itu terdiri drpd : 👉 Barli 👉 Pegaga 👉 Chamomile & 👉 Aloevera . . Halal digunakan sis. Jgn risau. Daya di pihak HQ Malaysia & Yanko Taiwan juga kini sedang dalam usaha utk mendapatkan Halal jakim. Hah, gitu. Nak bagi puas hati punya pasal. Huhu. Jgn risau lah. Halal ! . . Then dari segi kualiti.....🤔 Pernah dengar tak kosmetik brand : NYX ? Or familiar sikit.. MAYBELINE? . . Pernah guan? Macam mana pengalaman sis kalau pernah guna? Best tak? Heeeee . . Pernah tak tanya mostly product in drugstore, or cosmetic luar yg terkenal & terbaik ni (tgn kebahu mata keatas) mostly made in mana? . . 85% of it mostly from China & Taiwan. 😌. Terkejut? Tak payah terkejut. Ini common. . . Lagi2 Taiwan. Mmg power dari segi teknologi & kualiti pembuatan skincare & kosmetik ni. . . Whatsapp 📲 0125475797 #cspscs#ajimaura#terapiinstagram#igersmalaysia#like4follow#like4likes#malaysia#malaysian#likeforlikes#YankoSkincare#skincareroutine#produkkecantikan#hijabistafashion#skincaretips#yankoskincaremalaysia#sayajualsayaguna#hijabstyle#shahalam#bazaarpaknil#cikgucikgi#love#skincaremalaysia#upm#ubatjerawat#bebasjeragat#skincareroutine#skincareproducts#skincareshop
23.01.2019 03:08:53
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START NOW OKAY OUR ROAD TO FLAWLESS dont wait jangan tunggu nak kulit cantik nak cari jodoh nak cantik2 kita cantik2 untuk suami okay .😘 Kulit cantik celah kangkang celah ketiak blakang berjerawat tu semua boleh rawat okay girls . Fair Flawless Fabulous our Lyfe with #scrubdistrict 🌸 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
23.01.2019 02:57:22
Dmf foundation yg medium to full coverage.
Kalau nak effect biasa. Saya suka gun
Dmf foundation yg medium to full coverage. Kalau nak effect biasa. Saya suka guna dua jari sahaja. Effect glowing to ttap ade you all. Kalau nak nampak full coverage. Apply guna brush or sponge. Macam kakak cantik nie makeup. Cantik kan 😍😍 Jom wassap utk details 😍 http://www.wasap.my/60104257307/dvan #dvanlover#dvanskincarehq#dvantreatmentset#treatmentsoap#treatmenfoundation#brighteningessence#kulitcerah#kulitgebu#skincarenatural#skincaremalaysia#makeuponpoint#makeupseremban#bebasjerawat#bebasjeragat#saynotoacne#kulitbersih#naturalskincare#organicskincare#roadtoglassskin#koreanbeauty#kulitlembapberseri
23.01.2019 02:30:35
2 CARA RAWAT KULIT WAJAH KUSAM
.
.
Memiliki kulit wajah yang kusam mampu untuk m
2 CARA RAWAT KULIT WAJAH KUSAM . . Memiliki kulit wajah yang kusam mampu untuk membuatkan kita untuk merasa kurang keyakinan diri dengan penampilan kita. Selain daripada menggunakan produk yang dijual di pasaran, anda mungkin boleh cuba menggunakan bahan-bahan semulajadi. Kak Syah nak share petua tradisional untuk merawat kulit kusam. . . 👉1)Lemon Lemon mengandungi vitamin C yang membantu mencerahkan kulit. Khasiat lemon juga mampu membuat kulit tampak lebih bersih dan turut membantu dalam masalah bintik hitam yang biasanya disebabkan oleh jerawat dan sinar matahari. . . Cara: Potong lemon kepada dua bahagian lalu perah air jus lemon ke dalam mangkuk bersih. Celupkan kapas bersih ke dalam jus lemon dan sapukan kapas tersebut pada kulit wajah. Dinasihatkan untuk melakukan rawatan ini setiap malam sebelum tidur, biarkan jus lemon itu melekat pada kulit tanpa dibersihkan selama satu malam supaya kandungan jus lemon meresap ke kulit. . . 👉 2)Minum air yang cukup Air bukan setakat penting untuk kesihatan tubuh kita, tetapi juga mampu membantu dalam memulihkan kulit wajah yang kusam dan kering. Dengan mengamalkan minum air secukupnya dapat membantu dalam menghidratkan kulit supaya nampak bersinar dan tegang. . . Cara: Minum 8 gelas air setiap hari untuk menjaga kelembapan kulit wajah kita. . . okeh uolss, Selain tu nak kulit cantik awet muda uols guna krim awet muda WD.Ramuan dalam WD ada arbutin dan gluthathione untuk cerahkan kulit sekata dan Niacinamide Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit seleruh badan. . . okeh selamat mencuba,jangan lupa tag kawan uolss bagi semua orang dapat tip best ni. 😍 . . #TipCantikKakSyah#DealerAdleesyaBeautyMELAKA#TeamMokyamPower
23.01.2019 02:18:03
Positively Flawless Days with #scrubdistrict YAAAAS nak makeup lawa nak husband
Positively Flawless Days with #scrubdistrict YAAAAS nak makeup lawa nak husband sayang ❤nak kulit cantik jangan tgk je Barbie kulit lawa scrub hari2 okay?😘 Kita pun kene gigih kene rajin kejar kulit flawless mcm barbie ya ampun semput kejar ni scrub setiap hari tapi jangan give up okay! OUR ROAD TO FLAWLESS errrday with #scrubdistrict 💯 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
23.01.2019 01:07:10
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:49:38
Kulit cerah pakai 2 item ni 😍

Ultra whitening lotion yang instant mmg best. Cer
Kulit cerah pakai 2 item ni 😍 Ultra whitening lotion yang instant mmg best. Cerahkan kulit dan Moistkan kulit.Snowy untuk protection dan tahan lama 💕 Tak perlu injection, tak perlu makan supplement. Putih gebu dengan lotion je.☺️ Nak selesaikan masalah dengan produk snowhite ? Boleh whatsapp 01127489987 atau dm dyaa untuk dyaa bantu korang dapatkan kulit cantik 😉
23.01.2019 00:49:25
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Secara umumnya, vivix ni tinggi
kandungan antioksi
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu,Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:48:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Kenapa esp jadi pilihan ramai

KEBAIKAN : ESP SHAK
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:44:05
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Sebarang pertanyaa sila wasap👇👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
23.01.2019 00:40:48
Alhamdulillah...
Pepagi elok jer membuang dgn lancar...
.
🥴Sembelit susah nak me
Alhamdulillah... Pepagi elok jer membuang dgn lancar... . 🥴Sembelit susah nak membuang 🥴Perut buncit susah nak kempis 🥴Kembung dan badan berangin 🥴Kentut tak puas . Anda ada alami masalah di atas?? . Hanya bancuh dan minum, bahan2 terbaik bijirin oat, 6 buah dan 6 sayur 1 sachet Wow Juice setiap mlm, sedap, mudah, berkhasiat dan sangat bermanfaat... . Wow Juice minuman Detox utk 🌸Detox Sihat 🌸Singkir Lemak 🌸Persona Diri 🌸Anti Penuaan 🌸Anti Jerawat / Jeragat 🌸Kulit Cantik 🌸Ringan badan 🌸Tolak angin 🌸Elak sembelit HALAL, SELAMAT DAN BERKHASIAT . "Jangan Berputus Asa Pada Apa Yang Anda Mahu Ketika Ini, Bakar Lemak, Lihat Perut Anda" Berminat dptkan #WOWJuice ni?? tinggalkan no telepon utk #kakaniMewangi terangkan detail mengenai produk baik ini, biar sama2 dapat manfaat❤️ Atau Wasap #kakaniMewangi terus😘, stokis sah Mewangi Kedah ⬇️⬇️⬇️utk fast respond www.wasap.my/60135137200 www.wasap.my/60135137200 www.wasap.my/60135137200 . #chanteqchanteqwithmewangi#mewangisatudunia#kulitcantiksihatsemulajadi#bebasjeragat#bebasjerawat#bebaskulitkusam#tipsdietsihat#tipskempisperut#tipshilangperutboroi#mewangikulim#mewangiprai#mewangisgkob#mewangibktmertajam#mewangipdgserai#mewangilunas . Testimoni Wow Juice https://www.facebook.com/media/set/… .
23.01.2019 00:11:02
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:30:50
.
🔥🔥AGENT WANTED!🔥🔥
.
JOM BUAT DUIT DENGAN STH!
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PRE
. 🔥🔥AGENT WANTED!🔥🔥 . JOM BUAT DUIT DENGAN STH! . SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:30:19
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:28:55
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:28:23
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:23:10
.
SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM
.
🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan
. SABUN TOMATO HAJAR KUALITI PREMIUM . 🌸Sabun STH Kualiti Premium Tahan 2 Bulan . 🌸Bebas Bahan Kimia, Suci Lagi Halal . 🌸Bahan Organik Keluaran Bumiputera . 🌸Dihasilkan Secara Homemade & Diyakini Bersih . 🌸Lelaki, Perempuan, Warga Emas, Bayi, Kanak-Kanak & Semua Peringkat Umur Boleh Guna . 🌸Sesuai Untuk Kulit Jerawat, Jeragat, Breakout, Eczema & Kulit Sensitif . 🌸Boleh Guna Seluruh Badan . 🌸Testimoni Banyak & Repeat Oder Sangat Tinggi . ☝Klik link profil diatas untuk pembelian & pertanyaan
22.01.2019 20:19:19
“HYE SAYANG.... MAKIN BERSERI I TENGOK U” 
Bestnyeee dapat ucapan mcm ni dari ke
“HYE SAYANG.... MAKIN BERSERI I TENGOK U” Bestnyeee dapat ucapan mcm ni dari kesayangan kita kan ? Takde Bf/Gf ? Takde suami/isteri ? Tape... BFF uolsss kan adaaa apa salahnya wish sekali sekala kann . . . Apa rahsia kulit makin berseri tuu ?👀Haaa rahsia dia tentulah dengan consume PUTIH KOREA😘 . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN dari umur 13 tahun, Ibu mengandung, Ibu menyusukan, Ibu yang berpantang KELEBIHAN💕 Merawat jerawat, jeragat, parut jerawat Mencerahkan tona kulit Menghilangkan blackhead & whitehead Mengurangkan minyak berlebihan . Siapa yang nak kulit macam orang Korea, korang kena pm sis cepattt😍 RAMAI DAH BERJAYA DAPAT KULIT IDAMAN MEREKA SELEPAS CONSUME PK ♨️ JADI KORANG BILA LAGI ?? Azam 2019 nak cantik kenalah mulaaa dari sekaranggg.. Nt raya dah cantik uollsss💋 . #junniteamnora#junniterengganu#thejunnilovers#thejunnireseller#thejunni#putihkoreaRESELLER#tjcodbaturakit#tjcodbatuenam#tjcodbukittokbeng#tjcodseberangtakir#tjcodkualaterengganu#tjcodgongbadak#acnekiller#bebasparut#skinbeauty#putihgebu#bebasjeragat#bebasmercury#kkm#halalselamat#umt#unisza#ilp#giatmara#pbsquare#pantaitelukketapang#pulaukapas#pulauperhentian
22.01.2019 15:01:28
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START NOW OKAY OUR ROAD TO FLAWLESS dont wait jangan tunggu nak kulit cantik nak cari jodoh nak cantik2 kita cantik2 untuk suami okay .😘 Kulit cantik celah kangkang celah ketiak blakang berjerawat tu semua boleh rawat okay girls . Fair Flawless Fabulous our Lyfe with #scrubdistrict 🌸 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
22.01.2019 14:09:46
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START NOW OKAY OUR ROAD TO FLAWLESS dont wait jangan tunggu nak kulit cantik nak cari jodoh nak cantik2 kita cantik2 untuk suami okay .😘 Kulit cantik celah kangkang celah ketiak blakang berjerawat tu semua boleh rawat okay girls . Fair Flawless Fabulous our Lyfe with #scrubdistrict 🌸 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
22.01.2019 14:09:06
TESTIMONI DIANZ VITAMIN
.

3 botol Dianz Vitamin je dah boleh dapat kulit bersih
TESTIMONI DIANZ VITAMIN . 3 botol Dianz Vitamin je dah boleh dapat kulit bersih & cantik. Satu botol Dianz Vitamin boleh tahan selama sebulan. Sgt jimat utk dptkan kulit yg cantik! . #codjb#codkulai#codunisza#cod umt #dianzunisza#dianzgongbadak#dianzumt#dianzkualaterengganu#dianzjb#dianzutm#dianzskudai#dianzbbu#dianzkulai#dianzsenai#dianzvitamin#dianzmaskandmoist#bebasjerawat#bebasjeragat#bebasparut
22.01.2019 12:07:35
Yanko ada TRIAL PACK?

Ada awak! Sejak sekian lama, mmg ada Trial Set. So no wor
Yanko ada TRIAL PACK? Ada awak! Sejak sekian lama, mmg ada Trial Set. So no worries, tell me your skin problem, daya bantu set Trial mana paling sesuai. Ada yang nak cuba sekarang? Takut nak beli yang set Besar, takut rugi kan! So sekarang waktu sesuai. Grab Trial Set. Hihi . Whatsapp 📲 0125475797 #cspscs#ajimaura#terapiinstagram#igersmalaysia#like4follow#like4likes#malaysia#malaysian#likeforlikes#YankoSkincare#skincareroutine#produkkecantikan#hijabistafashion#skincaretips#yankoskincaremalaysia#sayajualsayaguna#hijabstyle#shahalam#bazaarpaknil#cikgucikgi#love#skincaremalaysia#upm#ubatjerawat#bebasjeragat#skincareroutine#skincareproducts#skincareshop
22.01.2019 11:53:56
Alhamdulillah, setiap hari ada je feedback postive daripada snowhite lovers 💗

M
22.01.2019 11:01:54
Gara-gara guna malacep 😍
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drp
Gara-gara guna malacep 😍 . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . 💗 CikEny 📲 013-4911908 Your Beauty Consultant Mary Kay . #jeragatpudar#jeragathilang#jeragathilang#jeragattiada#jeragattebal#jeragatmuka#parutjeragat#jeragatlama#jeragathitam#jeragatpipi#jeragatskincare#jeragatjerawat#hilangjeragat#hilangkanjeragat#serum#serumjeragat#terapiinstagram#kulitjeragat#setjeragat#rawatjeragat#bebasjeragat#ubatjeragat#hapusjeragat#skincarejeragat#menghilangkanjeragat#setjeragatmurah#produkhilangjeragat#jerawatjeragathilang#pudarjeragat#mukajeragat#
22.01.2019 10:16:32
JERAWAT KALAH TERUK DENGAN WD
.
.
Aduduii hadekk manisss kulit makin jelas berse
JERAWAT KALAH TERUK DENGAN WD . . Aduduii hadekk manisss kulit makin jelas berseri cerah glowing lagi. . . Kalau dulu nak tengok cermin pun segan. . . #MaluApaBosKurr . . Sekarang confiden tinggi uiitt selfie hehari walaupun bukan kaki selfie sebelum ni. Ahhh bagaikan mimpi . . Tapi ini ternyatalah saiyang bila dapat menyahtoksinkan badan rasa ringan, kulit bersih rasa nak sentuh pipi selalu. . . Nak rasai kulit cantik dari dalam? 8 hari berbaki saja saiyang Manalah tahu rezeki cantik rezeki #EmasCoco sekali 💓 . #izanaadleesyabeauty#kulitcerah#kulitputih#kulitcantik#kulitmulus#kulitkering#kulitberminyak#kulitbersih#kulitkusam#kulitsihat#kulitlembut#bebasjerawat#jerawat#bebasjeragat#jeragat#gebugebas#glowingskin#awetmuda#sayanakcantik#calitcalitcantik#WomenDesireeAmpang#WomenDesireeShahAlam#WDTA_official#pujaanhatikanda#WomenDesireeMalaysia#wdecmurah#LuckyDraw#dealeradleesyabeauty
22.01.2019 09:38:56
Meletop sangat interview Ladyboss Barbie kita dengan Ain Edruce & Mimi Lana ♥️ O
Meletop sangat interview Ladyboss Barbie kita dengan Ain Edruce & Mimi Lana ♥️ On fayyyahhh Boss Barbie YAAAAS . Yes meletop letop skarang scrub magic viral kita #scrubdistrict , kalau korang tak try lagi mmg rugi sangat la ye , memang korang tgk jela Barbie dgn pengguna setia #scrubdistrict semua jadi flawless nganga je la yaaa sorang2 😝 Pegi try skarang okay cod postage skarang gk nnt menyesall Laaavvvv . Fair Flawless Fabulous our dayssss with #scrubdistrict . . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
22.01.2019 09:26:25
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START NOW OKAY OUR ROAD TO FLAWLESS dont wait jangan tunggu nak kulit cantik nak cari jodoh nak cantik2 kita cantik2 untuk suami okay .😘 Kulit cantik celah kangkang celah ketiak blakang berjerawat tu semua boleh rawat okay girls . Fair Flawless Fabulous our Lyfe with #scrubdistrict 🌸 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
22.01.2019 09:03:59
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START
🌹 SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 kat MALAYSIA Yaaaaaaasss 🔥🔥🔥 Make sure you girls START NOW OKAY OUR ROAD TO FLAWLESS dont wait jangan tunggu nak kulit cantik nak cari jodoh nak cantik2 kita cantik2 untuk suami okay .😘 Kulit cantik celah kangkang celah ketiak blakang berjerawat tu semua boleh rawat okay girls . Fair Flawless Fabulous our Lyfe with #scrubdistrict 🌸 . . 🌸#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub😊 REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯💕 SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . #ScrubDistrict#scrubbadan#scrubdistrictkelantan#scrubmuka#scrubterbaik#scrubebaskimia#scrubdistrictagent#Scrubdistrictfeedback#scrubviral#scrubflawless#luluskkm💯#lemonade🍋#BarbieLife#brownsugar#worldwide#postageworldwide#codkotabharukelantan#kelantan#apricot#salt#bebasjerawatbatu#bebasjerawat#bebasjeragat#bebascela#parutjerawathilang#kesanpantas#jerawatbatu#jerawatbadan#eczema
22.01.2019 09:02:28
Jika diberi pilihan sudah tentu sebelah kanan menjadi kulit idaman kita kan. Ram
Jika diberi pilihan sudah tentu sebelah kanan menjadi kulit idaman kita kan. Ramuan hebat mampu buat kulit glowing ka kak syah? Yesss! Sangat membantu. _ Tau tak bila injak umur 30-40 tahun. Sel sel mula dah malas buat buat kerja. Lepas tu sel sel mati terkumpul menyebabkan bertambahnya sel kulit mati dan kulit bertambah kusam tak berseri. _ Tapi lain pulak jadinya bila sapu WD Triple Advance ni. Yang kendur jadi tegang. Yang berkerut pon jadi anjal. Yang gelap makin cerah sekata. Yang cerah makin tergebu gebas. _ Sebab tu ramai setia calit WD. Perubahan tak terjangka betul. Macam magik. Tengok bahan macam Niacinamide Vitamin B3 tu mampu kecilkan pori sampai boleh glowing tahap kena suluh lampu stadium. _ Haaa gittuwww. _ Nak cantik zaman sekarang tak susah pon orang katam janji berduit. Aishhh you alls. Dengan WDTA ni tak perlu habis beriban. Cuma RM100 untuk rawat dalaman dan luaran uolss _ Nak lebih berbaloi. You alls grab 2 kotak terus. RM160. Jatuh satu unit RM80😱. Dah jimat RM40. Boleh pulak join LUCKY DRAW menang emas RM10,000. Nak buang umur 5-10 tahun dari usia sebenar? Rojer Syah lajus- lajuss tauu, kak Syah guide sampai jadi uolss _ WhatsApp 013 6309563 picit link di bio ya
22.01.2019 08:41:02
Tahun lepas tengok orang pakai, katanya nak tunggu feedback dulu. Tahun ni awak
Tahun lepas tengok orang pakai, katanya nak tunggu feedback dulu. Tahun ni awak wajib grab Trial Set Yanko tau. Dah tak boleh tengok tengok lagi. Biar orang tunggu feedback dari kita pulak. Hihi! Mission diteruskan dan terhasil tahun ni kan kan. Hastag #SayaDahCantikBersamaYanko . Whatsapp 📲 0125475797 #cspscs#ajimaura#terapiinstagram#igersmalaysia#like4follow#like4likes#malaysia#malaysian#likeforlikes#YankoSkincare#skincareroutine#produkkecantikan#cikgucikgi#hijabistafashion#BERMINYAK#skincaretips#sayajualsayaguna#hijabstyle#shahalam#bazaarpaknil#skincaremalaysia#kulitkusamhilang#rawatwajah#bebasjeragat#yankoskincareoriginal#VitCToner#VitCSerum#LurveyaVitCToner#LurveyaVitCSerum
22.01.2019 08:40:31
Inilah Krim Women Desiree Essential Cream (WD) yang menggunakan revolusi bio-tek
Inilah Krim Women Desiree Essential Cream (WD) yang menggunakan revolusi bio-teknologi Nano. Hanya sapuan dinadi sahaja ia dapat: 1. Menaikkan seri wajah 2. Mencerahkan kulit 3. Menegang dan memantapkan tisu kendur 4. Membantu mengatasi dan mencegah masalah jerawat serta jeragat 5. Atasi masalah eyebag 6. Atasi masalah kulit kusam 7. Memudar/menghilangkan kesan parut 8. Atasi masalah blackhead@whitehead 9. Mengatasi masalah kulit berminyak 10. Menjaga kelembapan kulit 11. Sekatakan tona kulit 12. Antipenuaan (awet muda) Kita baikpulih dalaman, pastu uollsss nikmatilah hasil pada luaran sepuas²nya. Cepat bertindak, cepatlah hasilnya. Kalau masih termenung, rugilah sayang, apatah lagi kalau masalah yg dihadapi semakin parah, lagilah susah kita nak atasi. So, jangan berlengah lagi tauu, #WD wajib dimiliki oleh semua. 💕 WhatAppss Jom wasap lelaju link bio ni sebelum promosi dan Lucky Draw TAMAT #kulitcerah#kulitputih#kulitcantik#kulitmulus#kulitkering#kulitberminyak#kulitbersih#kulitkusam#kulitsihat#kulitlembut#bebasjerawat#jerawat#bebasjeragat#jeragat#gebugebas#glowingskin#awetmuda#sayanakcantik#calitcalitcantik#WomenDesireeAmpang#WomenDesireeShahAlam#WDTA_official#pujaanhatikanda#WomenDesireeMalaysia#wdecmurah#LuckyDraw#dealeradleesyabeauty
22.01.2019 08:02:05
ESP ialah antara produk yang yg buatkan ramai fall in love dgn Shaklee ni. Terut
ESP ialah antara produk yang yg buatkan ramai fall in love dgn Shaklee ni. Terutama yang menyusukan bayi. Mereka amik sbagai milkbooster utk penyusuan secara exclusive. . Alhamdulillah albila diamalkan ada yang berjaya menyusu anak selama 2 tahun lebih. Syukur sangat! . Kebanyakannya consume ESP dalam seminggu dua dah dapat kesan, alhamdulilah ☺️ . 🍀 KEBAIKAN ESP . ❤️ KULIT - Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat dan parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab. . ❤️ LUKA BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat . ❤️ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu . ❤ ️TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu . ❤ ️BEKERJAYA - wanita atau lelaki bekerjaya yang sibuk tak sempat bersarapan, lunch atau dinner boleh jadikan ON- THE-GO meal! . ❤️ LELAKI memberi tenaga dan lebih focus, menyuburkan dan membina otot badan mcm abam sado . ❤️ IBU BF mampu mendpt tenaga, dan sebagai milkbooster! Susu lebih meriah, pekat dan berkualiti! Baby pon xmeragam . ❤️ BAYI yang menyusu susu ibu yang amal ESP lebih gebu, cerah dan montel! Sebab menerima zat dan khasiat sepenuhnya . ❤️ WARGA TUA dpt tenaga dan lebih cergas! Dh berumur rasa kurang selera makan jadi boleh jadikan esp sumber tenaga dan zat . ❤ ️SAKIT antaranya kencing manis, darah tiggi, gastrik, boleh ambil ESP sebagai supplement. Rendah GI dan tiada gula tambahan tau. Perut tahan lebih lama . ❤️ KURUS - ESP mampu menguruskan badan!! Dengan kandungan zat dan nutrsi lengkap, esp mampu menahan rasa lapar dan elak dari makan berlebihan, pengganti makanan berat dan elak rasa nak mengunyah tau!😆 . #Promosiesp nak tamat dah ni taw #vitaminc#pujaanhatikanda#nelofa#meletop#bebasjeragat#shaklee#paruthilang#lecithinshaklee#shakleemalaysia#imun#codpenang#shakleemurah#promosishaklee#shakleeeffect#produkselamat#jerawat#sayanakkurus#antibodi#sihat#shakleepenang#01137117561#kulitkusamhilang#pecahlemak#promosi2019#hilangkanparut
22.01.2019 07:40:36
Hasil daripada amalkan snowhite 
Secret. 💗

Bukan daripada kecik dah cantik puti
Hasil daripada amalkan snowhite Secret. 💗 Bukan daripada kecik dah cantik putih. 😉 Tapi ikhtiar nak comel macam orang lain, dapat kulit cantik sekata tanpa jerawat jeragat. Jimat dengan snowhite detoks toksin sekali. Dah putih nak stop atau kurangkan boleh.😘 Nak order atau sebarang pertanyaan bole whatsapp dyaa 📲011 27489987
22.01.2019 07:36:56
L
 JERAGAT LARI XPANDANG BELAKANG LAGI💪💪 Jeragat ni aku heran sungguhlah! Klu ta
L JERAGAT LARI XPANDANG BELAKANG LAGI💪💪 Jeragat ni aku heran sungguhlah! Klu tak dirawat awaai2 sekejap jer dia beranak atas pipi pau korang tu!😚 Nak hilangkan dia bukan senang weiiii macam letak liquid paper. Zas hilang.😅 Jeragat ni dia punya manja kalah awek cendol tau! Kalau awaa nak kasar2 macam paskal tu sorry na, dia tak layanzzzz. Kakak cantik kita ni kunyah 2 biji tablet glutab je shri. perhh hasilnya, wajah yang dulu berminyak siap bole goreng telur tu pun dah takda, kulit wajah makin cerah berseri sampai jeragat laki bini satu familii lariii 😝 Sapa Ada jeragat? Meh ler try glutab pulak. Gerenti puashati😁 Yang pasti ada KKM dan HALAL lgii uols👍 #fereenafams#fereenateam#fereenasquad#jeragat#jeragathilang#sayanakcantik#serumjeragat#kulitkusam#nakcantik#kulitkusamhilang#ubatjeragat#jeragatpudar#antijeragat#hilangkanjeragat#hilangjeragat#masalahjeragat#jeragatdegil#setjeragat#bebasjeragat#kulitjeragat#rawatanjeragat#sabunjeragat#parutjeragat#jeragattebal#jeragathitam#jeragatkurang#jeragatteruk#parutjerawat#parut#ubatparut
22.01.2019 06:37:18
Happy lunch darling ❤️ Jom cuci mata tengok skin aunty gorgeous nie. Aunty dah l
Happy lunch darling ❤️ Jom cuci mata tengok skin aunty gorgeous nie. Aunty dah lama konsisten dengan Dvan Treatment Set. Paling favourite aunty sabun Dvan sebab skin jadi lembut tanpa tegang yg pedih dan tanpa pengelupasan 😍 Jom wassap utk details 😍 http://www.wasap.my/60104257307/dvan dvanlover #dvanskincarehq#dvantreatmentset#treatmentsoap#treatmenfoundation#brighteningessence#kulitcerah#kulitgebu#skincarenatural#skincaremalaysia#makeuponpoint#makeupseremban#bebasjerawat#bebasjeragat#saynotoacne#kulitbersih#naturalskincare#organicskincare#roadtoglassskin#koreanbeauty#kulitlembapberseri
22.01.2019 05:04:09
Krim kemboja sentiasa di hati... Siapa stuju... Krim no 1 yg dpt merawat kulit y
Krim kemboja sentiasa di hati... Siapa stuju... Krim no 1 yg dpt merawat kulit yg tahap kritikal... Tnpa sebarang pengupasan... Tnp pedih.. Tnp melekit... Yg penting bkn krim kilo... Rm45.00 free sabun.. Exc postage... 30gram 3bln pengunaan... Apa ssh nk tau cara gunanya... Sangat2 senang... Pakai waktu mlm lps tu trus tido jer..yg paling penting klu korang stop nk tkr ke product lain pn xde effect.. Jgn xtau krim kemboja yg fieyah bwk ni dah Viral tau...bkn 1malaysia je... Tapi smpi singapura... Brunai.. Indonesia.. 😍😍😍 .Nk bli bole pm or dm saya cepat2 yee😘 👉 PM www.wasap.my/601129671220 #Krimkemboja#bebasjerawat#bebasjeragat#kulitkusam#produkkecantikanmurah#jerawatkecut#mukabersih#kulitbermasalah#kulitcantikgebu#coddungun#giveaway#terengganu#barangmurahmalaysia
22.01.2019 04:37:34
Our Radiance Enhancing Cleanser can remove dirts and impurities gently without i
Our Radiance Enhancing Cleanser can remove dirts and impurities gently without irritating the surface of skin🌪💦 ✨
22.01.2019 04:33:59
FREEGIFT POUCH BAG MERELIP SAMPAI KE LANGIT !

selalu kalau nk dapat bag percuma
FREEGIFT POUCH BAG MERELIP SAMPAI KE LANGIT ! selalu kalau nk dapat bag percuma ni belian rm200-300 baru boleh dapat kan ? TAPI.... dengan pembelian produk dianz ,beli 1 item je pun boleh dapat percuma dianz pouch bag pink / purple yang bling2 osem ni. p/s : bag ni limited. habis is habis , no restok. #agentdianzalorgajah#agentdianzmelaka#teamshikinluv#bebasjeragat#bebasjerawat#bebaswhitehead
22.01.2019 04:26:23
Bila kulit rosak, agak-agak kawan bantu tak? Ker asyik tertawa cakap kulit makin
Bila kulit rosak, agak-agak kawan bantu tak? Ker asyik tertawa cakap kulit makin teruk, makin tak cantik, bla bla. Agak-agak apa yang terjadi? 🤨 Kawan yang baik akan support kawan supaya dapat skincare terbaik. Skincare terbaik dari Lurveya. Sbb? Lurveya Love Your Skin 🤗 Rawat kulit bersama Lurveya. Cakap dengan kawan , daya ada jual Lurveya. Eh! 🤣 . . Kandungan 3 jenis je dari Clay Minerals, Olive Oils & Mineral Water. So its time to say good bye to breakout skin & hi to clear and flawless skin ❤ . . Whatsapp 📲 0125475797 #cspscs#ajimaura#terapiinstagram#igersmalaysia#like4follow#like4likes#malaysia#malaysian#likeforlikes#penjagaanwajah#skincareroutine#produkkecantikan#malaysiamask#claymask#skincaretips#claymask#mask#breakoutskin#shahalam#bazaarpaknil#cikgucikgi#love#skincaremalaysia#upm#ubatjerawat#bebasjeragat#skincareroutine#skincareproducts#skincareshop#lurveyaclaymask
22.01.2019 04:18:59
Next
loading