Instagram tag aiskrimroti

Advertisement
Alhamdulillah.. Katering aiskrim, lokcing, cendol dan abc di MRSM YT Besut. Teri
Alhamdulillah.. Katering aiskrim, lokcing, cendol dan abc di MRSM YT Besut. Terima kasih cikgu anisah on behalf sekolah untuk order ye. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . . #lokcing#SateIkan#LokcingbySnekLazat#abcbysneklazat#CendolbySnekLazat#kateringabc#kateringcendol . . #ListKateringJun2019#listkatering2019
14.06.2019 14:42:18
Hard ice cream machine!😍 14.5L! Compressor Panasonic! Heavy duty machine! Sekali
Hard ice cream machine!😍 14.5L! Compressor Panasonic! Heavy duty machine! Sekali bancuhan memang byk gile!😅 berminat??? Hehe .. Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
13.06.2019 07:38:01
Mesin soft ice cream model mobile bersiap sedia berangkat ke Kelantan .. Hehe .
Mesin soft ice cream model mobile bersiap sedia berangkat ke Kelantan .. Hehe . Semoga selamat sampai pada customer 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
13.06.2019 00:19:42
Advertisement
Nice! Pembelian kali ke-2 dlm masa yg singkat! Semoga terus maju 😍

Mesin yg ber
Nice! Pembelian kali ke-2 dlm masa yg singkat! Semoga terus maju 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
12.06.2019 13:53:07
Advertisement
Kita menggunakan currier GDex utk customer yg jauh dlm semenanjung Malaysia . Co
Kita menggunakan currier GDex utk customer yg jauh dlm semenanjung Malaysia . Cost yg murah cepat dan selamat! Siang tadi kita hantar mesin soft ice cream customer di warehouse GDex utk dihantar ke Kuala Terengganu . Semoga selamat sampai 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
10.06.2019 15:15:55
Advertisement
Bersiap sedia berlayar ke Seratok Sarawak! Semoga mesin soft aiskrim ni bertemu
Bersiap sedia berlayar ke Seratok Sarawak! Semoga mesin soft aiskrim ni bertemu dgn tuannya dlm keadaan baik .. Aminnn 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
24.05.2019 14:54:56
2 unit mesin soft aiskrim model mobile yg cust order dah sampai warehouse Guangz
2 unit mesin soft aiskrim model mobile yg cust order dah sampai warehouse Guangzhou! Esok akan dihantar ke Port China bersiap sedia utk berlayar ke Malaysia😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
20.05.2019 10:49:50
Kali ni station minyak Shell pula di Pahang . Tengah set up mesin berpusu2 pula
Kali ni station minyak Shell pula di Pahang . Tengah set up mesin berpusu2 pula pelanggan Shell ni nak beli soft aiskrim 😅 Bijak boss station minyak ni tambah menu di station dia semoga terus maju😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
19.05.2019 14:30:51
Customer dari Pahang bijak tambah menu soft aiskrim di gerai dia . Tak pasal2 be
Customer dari Pahang bijak tambah menu soft aiskrim di gerai dia . Tak pasal2 beratur customer dia nk mkn aiskrim lepas mkn nasi! Hehe .. Pencuci mulut katanya😂 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
18.05.2019 13:52:48
Penghantaran mesin beserta tunjuk ajar operasi mesin a-z pada customer di Family
Penghantaran mesin beserta tunjuk ajar operasi mesin a-z pada customer di Family Store Melaka . Yg menarik sebelah booth customer ni org meniaga soft aiskrim juga .. Meniaga elok2 jgn tarik2 rambut 😂 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
15.05.2019 15:44:48
Bersiap sedia utk berlepas ke Langkawi dan Bukit Kayu Hitam Kedah! Semoga selama
Bersiap sedia utk berlepas ke Langkawi dan Bukit Kayu Hitam Kedah! Semoga selamat sampai pada customer 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
15.05.2019 15:12:51
Ais-krim roti tepi jalan 😋

Lokasi: berdekatan rumah anda
Rate: 5/5 ⭐

#niirevie
Ais-krim roti tepi jalan 😋 Lokasi: berdekatan rumah anda Rate: 5/5 ⭐ #niireview#foodporn#foodreview#aiskrimroti#aiskrimmotor#streeticecream#makananviral#gambarmakanansedap
15.05.2019 06:53:11
SAIMA brand! Model rupa bentu terbaru selepas kilang upgrade sistem dalaman dan
SAIMA brand! Model rupa bentu terbaru selepas kilang upgrade sistem dalaman dan rupa bentuk luaran . Berat dan saiz tetap sama comel loteee!🤩 Masuk dlm kereta kancil pun muat .. Hehehe 😅 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60193839300/promosisoftmachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
13.05.2019 06:32:04
Alhamdulillah katering aiskrim goyang di baung sabtu 4may2019 lepas. Terima kasi
Alhamdulillah katering aiskrim goyang di baung sabtu 4may2019 lepas. Terima kasih kaksah sebab order. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah#kateringaiskrimgoyang#KateringAiskrimGoyangkelantan#AisKrimGoyangbySnekLazat . . #listkateringmei2019#listkatering2019
07.05.2019 13:47:24
Katering aiskrim n lokcinb sabtu 4mei2019 lepas di kampung panjang binjai. Semog
Katering aiskrim n lokcinb sabtu 4mei2019 lepas di kampung panjang binjai. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . . . . #ListKateringMei2019#listkatering2019
07.05.2019 03:12:30
🍦🍦
Aiskrim dulu... Beberapa minit sebelum 🌧️🌧️
Dengan lebatnya

Tq a. Ipar n bir
🍦🍦 Aiskrim dulu... Beberapa minit sebelum 🌧️🌧️ Dengan lebatnya Tq a. Ipar n biras belanja.. #aiskrimroti#alhamdulillah
04.05.2019 07:23:10
Festival Kraftangan Bakat 2019
Dewan Sri Angkasa PU Ktn.
Terima kasih kepada sem
Festival Kraftangan Bakat 2019 Dewan Sri Angkasa PU Ktn. Terima kasih kepada semua terlibat, Insyaallah kalau ada rezeki lagi, jumpa lagi tahun depan.. 😊🍦🍦 "yummy sedap tak terkata" "One Scoop For Me Please" Untuk tempahan Katering Aiskrim wasap.my/60148084479 Fb : FJ D Aiskrim IG : @fajiliciousicecream#fajilicioiusicecream#yummysedaptakterkata#onescoopformeplease#kateringaiskrimkon#aiskrimkon#aiskrimroti#aiskrimcawan#kraftanganpu2019
01.05.2019 07:10:38
Alhamdulillah katering lokcing ahad 28april2019 lepas.. Meraikan Laili & Khairul
Alhamdulillah katering lokcing ahad 28april2019 lepas.. Meraikan Laili & Khairul di K Castle Telipot. Terima kasih kakda sebab order. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . .#Lokcing#LokcingbySnekLazat . #ListKateringApril2019#listkatering2019
01.05.2019 03:05:53
Last stock ada seunit lgi soft ice cream machine saimax brand . floor machine mo
Last stock ada seunit lgi soft ice cream machine saimax brand . floor machine model jenis tinggi beroda 🤩 Sape cepat dia dpt harga istimewa! 😎 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/promosifloormachine #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
30.04.2019 06:50:58
Soft ice cream LECON brand utk dijual ! Cust baru beli tak pakai lagi . Terpaksa
Soft ice cream LECON brand utk dijual ! Cust baru beli tak pakai lagi . Terpaksa jual sebb nk guna duit utk urusan peribadi . Mesin hanya sekali je running itu pun utk test . Mesin belum masuk mana2 event , beli simpan tak sempat operasi . Harga nk jual bwh harga market . Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/leconmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
29.04.2019 11:12:02
Alhamdulillah katering aiskrim goyang di Mercedes Benz Pekan sabtu lepas 27April
Alhamdulillah katering aiskrim goyang di Mercedes Benz Pekan sabtu lepas 27April2019. Alhamdulillah 500plus untuk semua.. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah#kateringaiskrimgoyang#KateringAiskrimGoyangkelantan#AisKrimGoyangbySnekLazat . . #ListKateringApril2019#listkatering2019
29.04.2019 03:30:59
27/4/2019

Selesai 2 tempat untuk harini. 
1) Dewan Nibong Taman Daya
2) Felda L
27/4/2019 Selesai 2 tempat untuk harini. 1) Dewan Nibong Taman Daya 2) Felda Lok Heng Barat Jumlah kon 1000 . Terima kasih kepada yang buat tempahan. 😊😊 #abangicecream#AbangIceCreamuntuksemua#aiskrimroti#aiskrimkerjakawin#aiskrimrotikerjakawin#aiskrimcedok#aiskrimkatering#aiskrimkotatinggi#aiskrimmurah
28.04.2019 03:39:44
Cust ni paling sempoi! Mudah berurusan! Mlm tdi terima wasap dari dia bincang si
Cust ni paling sempoi! Mudah berurusan! Mlm tdi terima wasap dari dia bincang sikit2 terus transfer booking pagi ni terus sy hantar mesin pada dia di Karnival Jom Heboh! Di Stadium Melawati Shah Alam 😅 Lepas setup2 bgi tunjuk ajar cara operasi mesin time tu pun dh ada pengunjung nak beli aiskrim sy ckp belum siap lgi aiskrim belum keras mesin baru on . Bila selesai semua sy pun balik .. 3 jam kemudian sy wasap tye perkembangan, tye berapa cone aiskrim dh terjual ? Dia ckp 300 lebih cone dahhh!!! Mak ai! Sejam 100 cone 🤩 best gileee meniaga mcm ni!🤗 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
28.04.2019 00:37:15
Tempahan Aiskrim 'Chief' dari cikgu sebanyak 90 pcs untuk belanja anak anak muri
Tempahan Aiskrim 'Chief' dari cikgu sebanyak 90 pcs untuk belanja anak anak murid nya. Terima Kasih Cikgu. Regular customer ni . Hehehe Bagi yang mencari aiskrim2 serupa macam ni nak letak kat majlis2 keraian, Boleh lah roger abang , harga borong abang boleh bagi. #AbangIceCreamuntuksemua#abangicecream#AbangIceCream#aiskrimroti#aiskrim#icecreamwedding#icecream#aiskrimbirthday#aiskrimharisukan#aiskrimmalaysia#aiskrimkoneto
25.04.2019 04:02:29
Alhamdulillah... Katering aiskrim sabtu 20april2019 lepas kat rumah dr siti dan
Alhamdulillah... Katering aiskrim sabtu 20april2019 lepas kat rumah dr siti dan dr saiful.. Santai makan dengan family je. Kul 10-2 je event makan2. Terima kasih Dr Siti sebab order ye. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . . . . #ListKateringApril2019#listkatering2019
24.04.2019 02:21:12
PAKEJ TERBARU DARI @abangicecream !! "Crispy Sugar Cone " . Kon yang rangup dan
PAKEJ TERBARU DARI @abangicecream !! "Crispy Sugar Cone " . Kon yang rangup dan manis serta aiskrim yang menyelerakan anak tekak korang tu. Ada 2 lagi pakej baru akan release menjelang Syawal nanti. ____________________________ Perhatian buat pasangan yang sedang mencari katering aiskrim yang berpatutan dan berbaloi di JOHOR BAHRU - KULAI - KOTA TINGGI - PENGERANG . Meriahkan hari bahagia anda dengan Abang Ice Cream , khas untuk tetamu yang datang dari jauh untuk bersama-sama raikan hari bahagia anda ! Jiran- jiran pakat semua tempah aiskrim masa majlis di rumah mereka. Mana boleh jadi kalau anda tak tempah .. Apalah kira majlis di rumah anda jika tiada pencuci mulut yang sejuk di luar cair di mulut terus turun ke perut .. Betul tak ? 😂 Jangan risau jangan khuatir pakej kami sangat berpatutan , dengan aiskrim pelbagai perisa yang sedap dan mengiurkan. ●● MARI BUAT TEMPAHAN AWAL UNTUK MENGELAKKAN TARIKH MAJLIS ANDA DI SAMBAR ORANG LAIN DAHULU ! ●● Order / Inquiry http://abangicecream.wasap.my/ https://www.instagram.com/abangicecream?r=nametag #cateringicecream#kateringaiskrim#aiskrimkatering#aiskrimkerjakawin#aiskrimroti#aiskrimkoneto#aiskrimrotikerjakawin#aiskrimkotatinggi#cateringaiskrimjohor
22.04.2019 01:55:36
Saat2 bapa dan anak menikmati aiskrim di taman bunga.
#aiskrimkon
#aiskrimroti
#
8 1
Saat2 bapa dan anak menikmati aiskrim di taman bunga. #aiskrimkon#aiskrimroti#fatherandsonmoment#peacefulescape#mildlyawkward
21.04.2019 08:46:20
Soft ice cream machine mobile ! Masuk kereta kancil pun muat 😍

Mesin yg berkual
Soft ice cream machine mobile ! Masuk kereta kancil pun muat 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
13.04.2019 10:22:20
Tao tưởng ở VN mới kem bánh mì chớ. 
#reststop #aiskrimroti #banhmikem #malaya
Tao tưởng ở VN mới kem bánh mì chớ. #reststop#aiskrimroti#banhmikem#malaya...more
13.04.2019 04:21:59
Customer dari Terengganu . Brader ni memg sesuai sgt meniaga ice cream sebb seny
Customer dari Terengganu . Brader ni memg sesuai sgt meniaga ice cream sebb senyum je selalu ! Jual ice cream muka mesti kne ceria je 😂 senang deal dgn customer ni, smlm dia call bincg2 sikit hari ni dia dtg kedai sy dari Terengganu beli mesin soft ice cream . Org yg dah nampk peluang besar depan mata dia memg tak ckp byk buat je ! 😅 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
12.04.2019 23:54:05
Lagi menerima mesin soft ice cream problem . Major problem melibatkan gear box !
Lagi menerima mesin soft ice cream problem . Major problem melibatkan gear box ! Mesin baru guna 6 bulan yg pelik masa beli mesin takde warranty dan supplier lepas tangan dlm masalah ni . Gerigi gear jenis material plastik antara penyebab kerosakan pada gear box . Faktor utamanya ialah mesin ini dan kebanyakan mesin soft ice cream takde cut off ! Apabila error code keluar di monitor display compressor tetap running ini risiko yg perlu ditanggung oleh pembeli. Owner mesin ni seorang chinese . Cost repair terlalu tinggi ! Sy suggest kat dia beli mesin baru je dgn sy 😂 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
10.04.2019 23:43:16
Selesai penghantaran mesin soft ice cream model mobile ke Gdex warehouse utk di
Selesai penghantaran mesin soft ice cream model mobile ke Gdex warehouse utk di hantar pada cust di Langkawi . Semoga selamat sampai pada cust di Langkawi 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
10.04.2019 09:44:08
PERLIS KEDAH PENANG DOK CARI AISKRIM/PERALATAN BERNIAGA AISKRIM?
.
JANGAN DOK SU
PERLIS KEDAH PENANG DOK CARI AISKRIM/PERALATAN BERNIAGA AISKRIM? . JANGAN DOK SUSAH HATI! KAMI ADA TANG NI 😬🍦😘 . berminat? whatsapp 0194545377 atau tekan je link kat bio 🍦 #AiskrimV#AiskrimAlorSetar#Aiskrim5Kupang#AiskrimKatering#AiskrimMalaysia#AiskrimMurah#AiskrimViral#AiskrimSedap#AiskrimKon#AiskrimRoti#AiskrimCup#AiskrimDurian#AiskrimLegend#AiskrimKenduri#KateringAiskrim#KerjaKosongAlorSetar
10.04.2019 03:56:14
Alhamdulillah katering aiskrim, lokcing dan kambing golek di taman sentosa kokla
Alhamdulillah katering aiskrim, lokcing dan kambing golek di taman sentosa koklanas sabtu lepas 6april2019. Meraikan azan dan nadiera.. Semoga hubungan yang terjalin kekal hingga Jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . .#Lokcing#LokcingbySnekLazat#kambinggolek#kambinggolekkelantan#kambinggolekbysneklazat . . #ListKateringApril2019#listkatering2019
10.04.2019 03:54:37
Alhamdulillah katering aiskrim, lokcing dan kambing golek di taman sentosa kokla
Alhamdulillah katering aiskrim, lokcing dan kambing golek di taman sentosa koklanas sabtu lepas 6april2019. Meraikan azan dan nadiera.. Semoga hubungan yang terjalin kekal hingga Jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . .#Lokcing#LokcingbySnekLazat#kambinggolek#kambinggolekkelantan#kambinggolekbysneklazat . . #ListKateringApril2019#listkatering2019
09.04.2019 16:08:02
Alhamdulillah katering aiskrim, lokcing dan kambing golek di taman sentosa kokla
Alhamdulillah katering aiskrim, lokcing dan kambing golek di taman sentosa koklanas sabtu lepas 6april2019. Meraikan azan dan nadiera.. Semoga hubungan yang terjalin kekal hingga Jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . .#Lokcing#LokcingbySnekLazat#kambinggolek#kambinggolekkelantan#kambinggolekbysneklazat . . #ListKateringApril2019#listkatering2019
09.04.2019 09:58:10
KENAPA PELANGGAN MEMBELI ?? pukul 7.00 pagi hari ahad saya telah keluar untuk me
KENAPA PELANGGAN MEMBELI ?? pukul 7.00 pagi hari ahad saya telah keluar untuk menghadiri kursus hingga ke lewat petang. Dalam perjalanan pulang dapat panggilan dari staff ada 2 pelanggan yang nak datang dari batang kali selangor dan langgar kedah...walaupun badan agak letih tapi tetap kuatkan diri untuk melayan pelanggan Apabila pelanggan pertama dari batang kali telah sampai di kedai. kami telah memberikan penerangan dan uji mesin di depan mereka..senyum puas lah dapat merasa aiskrim yang lembut..sebelum ni katenya rase semua macam berais Antara feedback yang customer ini bagi pada saya adalah layanan yang kami berikan pada mereka amat lah baik. Tak salah mereka memilih kami sebagai pembekal.. Saya cuma cakap kami akan cuba yang terbaik untuk kepuasan pelanggan in shaa allah Pelanggan ke dua sampai lebih kurang satu jam selepas itu..kami juga memberikan penerangan dan uji juga mesin mereka.. Katanya nak niaga sambilan di kawasan taman.. Mereka juga kata amat gembira dengan layanan kami.. Yang berikan penerangan dan jelas serta layanan yang mesra. Setelah selesai urusan kedua pelanggan tadi jam telah menghampiri pukul 1.00 pagi..walaupun badan amat letih tapi saya boleh tersenyum puas kerana dapat memberikan khidmat terbaik pada pelanggan2 saya.. Satu perkara yang saya sedar adalah pelanggan membeli dari kita bukan atas sebab produk semata mata. Tapi juga kerana kepercayaan dan selesa dengan kita. Perniagaan bukan semata mata keuntungan tapi juga melibatkan hubungan sesama manusia. Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
08.04.2019 15:10:27
Hello friend! Long time no see~ #nostalgia #aiskrimroti
Hello friend! Long time no see~ #nostalgia#aiskrimroti...more
07.04.2019 04:53:49
Setahun dah cust running mesin soft ice cream ni . Hari2 mesin running ! Bila cu
Setahun dah cust running mesin soft ice cream ni . Hari2 mesin running ! Bila cukup setahun mesin perlu di serviceeee . Mcm aircond rumah kita juga setahun sekali service in door out door kn . Baru la prestasi mengancammm ! 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
07.04.2019 03:57:14
#aiskrimroti 
ingat masa kecik dulu
 minta je dengan abah.
aiskrim @nestle tu 
t
#aiskrimroti ingat masa kecik dulu minta je dengan abah. aiskrim @nestle tu tengah murah kat @giantmalaysia rm4.99. pelbagai perisa. ummi cuti masak hari ni sekali sekala. tadi sarapan nasi goreng. tengah hari makan ni lah.😋🥰😍 #syukurselalu#alhamdulillah
06.04.2019 07:52:46
Alhamdulillah katering aiskrim di bunut payong harini 5april2019. Semoga hubunga
Alhamdulillah katering aiskrim di bunut payong harini 5april2019. Semoga hubungan baru terjalin kekal hingga Jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . . #ListKateringApril2019#listkatering2019
05.04.2019 14:28:12
Kesilapan kebanyakan supplier mesin soft ice cream adalah gagal bahagian teknika
Kesilapan kebanyakan supplier mesin soft ice cream adalah gagal bahagian teknikal dan penyediaan alat ganti mesin . Ini rungutan dari ramai customer sy sendiri . After sell failed ! Sy kita supply mesin pada pelanggan ! Bukan makanan . Jadi perlukan tenaga mahir utk merepair dan service . Perlu ada stock alat ganti yg lengkap . Sy sendiri byk menerima mesin2 luar utk dibaik pulih . Bila di tanya knp tak dihantar pada supplier utk direpair . Apa jwpn mereka ??? " supplier lepas tangan" "alat ganti takde" "tak reti repair" "supplier mintak caj yg tinggi sedangkan masih dlm warranty" dll . Meniaga apa mcm ni ??? Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
05.04.2019 13:20:45
Gambar kiriman cust .. Job hujung minggu katanya . Wedding 😍

Mesin yg berkualit
Gambar kiriman cust .. Job hujung minggu katanya . Wedding 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
05.04.2019 13:09:44
Food truck ! Penghantaran mesin pada cust di food trucknya di Jln Kebun Klang .
Food truck ! Penghantaran mesin pada cust di food trucknya di Jln Kebun Klang . Penambahan menu utk food truck dia . Hebat ! Semoga terus maju dan berjaya 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
04.04.2019 08:04:09
Alhamdulillah katering aiskrim di dewan beta 30Mac2019. Meraikan qudus & azera.
Alhamdulillah katering aiskrim di dewan beta 30Mac2019. Meraikan qudus & azera. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . . #ListKateringMac2019#listkatering2019
31.03.2019 15:03:15
Gambar kiriman dari customer . 2 unit mesin ni dia beli pada sy , berkecimpung d
Gambar kiriman dari customer . 2 unit mesin ni dia beli pada sy , berkecimpung dlm business soft ice cream hampir 2 tahun . 2 unit mesin ni memg tak reti duduk diam hampir hari2 beroperasi sana sini ! Event expo karnival wedding dll . Murah rezeki 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
31.03.2019 14:19:41
PAKEJ AISKRIM
#PARIPARIDESSERT

MINI CONE 🤗 Rm 180 : 300 cone*  2 flavour  FREE
PAKEJ AISKRIM #PARIPARIDESSERT MINI CONE 🤗 Rm 180 : 300 cone* 2 flavour FREE crew FREE setup 🤗 Rm 300 : 450 cone* 3 flavour FREE 50 cone extra FREE crew FREE setup 🤗 Rm 550 : 900 cone* Flavour unlimited FREE crew FREE setup FREE transport MEDIUM CONE 🤩 Rm 300 : 300 cone* 2 flavour FREE crew FREE setup 🤩 Rm 500 : 500 cone* Flavour unlimited FREE 100 cone extra FREE crew FREE setup FREE topping FREE transport 🤩 Rm 800 : 900 cone* Flavour unlimited FREE 100 cone extra FREE topping FREE crew FREE setup FREE transport CUP 😍 Rm 250 : 200 cup* 2 flavour FREE crew FREE topping FREE setup 😍 Rm 600 : 500 cup* 3 flavour FREE crew FREE setup FREE topping FREE transport Untuk menempah hubungi kami ⬇ EMAIL ⏩  pariparidessert@gmail.com WASSAP ⏩  http://www.wasap.my/60173089020 FB ⏩  https://www.facebook.com/Pari-Pari-Dessert-141908109766136/ INSTAGRAM ⏩ https://www.instagram.com/p/BmSl9Oln1yw/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=keah3t1i4ku #pariparidessert#icecreamcaterer#icecreamcatering#aiskrimdurian#aiskrimroti#aiskrimurah ##popcorn#cottoncandy#wafflecatering#waffleicecream#aiskrimkonmurah#aiskrimkon#iceblended#livecook#free#rawang#kualalumpur#selangor#perak
31.03.2019 04:47:27
Alhamdulillah katering aiskrim di Badang 30Mac2019. Meraikan Khairudin n ezreen.
Alhamdulillah katering aiskrim di Badang 30Mac2019. Meraikan Khairudin n ezreen. Semoga ikatan terjalin kekal hingga jannah. . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah . . #ListKateringMac2019#listkatering2019
31.03.2019 03:59:09
Alhamdulillah katering aiskrim di kubang kerian 29mac2019. Meraikan Hazirah & Ba
Alhamdulillah katering aiskrim di kubang kerian 29mac2019. Meraikan Hazirah & Basri dan akikah anak sedara sekali . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah#airbalang#kateringairbalang#airbalangbysneklazat . . #ListKateringMac2019#listkatering2019
31.03.2019 03:03:25
PAKEJ AISKRIM
#PARIPARIDESSERT

MINI CONE 🤗 Rm 180 : 300 cone*  2 flavour  FREE
PAKEJ AISKRIM #PARIPARIDESSERT MINI CONE 🤗 Rm 180 : 300 cone* 2 flavour FREE crew FREE setup 🤗 Rm 300 : 450 cone* 3 flavour FREE 50 cone extra FREE crew FREE setup 🤗 Rm 550 : 900 cone* Flavour unlimited FREE crew FREE setup FREE transport MEDIUM CONE 🤩 Rm 300 : 300 cone* 2 flavour FREE crew FREE setup 🤩 Rm 500 : 500 cone* Flavour unlimited FREE 100 cone extra FREE crew FREE setup FREE topping FREE transport 🤩 Rm 800 : 900 cone* Flavour unlimited FREE 100 cone extra FREE topping FREE crew FREE setup FREE transport CUP 😍 Rm 250 : 200 cup* 2 flavour FREE crew FREE topping FREE setup 😍 Rm 600 : 500 cup* 3 flavour FREE crew FREE setup FREE topping FREE transport Untuk menempah hubungi kami ⬇ EMAIL ⏩  pariparidessert@gmail.com WASSAP ⏩  http://www.wasap.my/60173089020 FB ⏩  https://www.facebook.com/Pari-Pari-Dessert-141908109766136/ INSTAGRAM ⏩ https://www.instagram.com/p/BmSl9Oln1yw/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=keah3t1i4ku #pariparidessert#icecreamcaterer#icecreamcatering#aiskrimdurian#aiskrimroti#aiskrimurah ##popcorn#cottoncandy#wafflecatering#waffleicecream#aiskrimkonmurah#aiskrimkon#iceblended#livecook#free#rawang#kualalumpur#selangor#perak
30.03.2019 04:15:24
Nak meniaga soft aiskrim ni bukan hanya yg ada cafe, restoran, medan selera dan
Nak meniaga soft aiskrim ni bukan hanya yg ada cafe, restoran, medan selera dan juga kantin . Tapi kedai serbaneka RM2 pun meniaga soft aiskrim . Buktinya mcm dlm gambar ni ! Salah sorang cust sy di Paroi N9.. Baru sebulan on mesin dekat 1000 cone dah terjual . Tahniah2 😍 Mesin yg berkualiti dan tahan lasak . Berminat utk memilikinya boleh klik link wasap di bwh .. Kita jumpa di sana ! www.wasap.my/60132900595/bookingmesinaiskrim #berkatalhijrah#mesinaiskrim#icecreammachine#softicecream#softaiskrim#hardaiskrim#hardicecream#aiskrimscoop#scoopicecream#rollaiskrim#rollicecream#foodtruck#cafe#restoran#kantin#wedding#expo#karnival#sekolah#kursusaiskrim#aiskrim#aiskrimcolek#aiskrimroti#aiskrimmalaysia
29.03.2019 13:07:36
Alhamdulillah aktiviti katering aiskrim n cendol pada 28Mac2019 di kampung hujun
Alhamdulillah aktiviti katering aiskrim n cendol pada 28Mac2019 di kampung hujung repek. Meraikan Suhaila & Safiy. Semoga hubungan baru terjalin kekal hingga jannah . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#lokcing#sateikan#Lokching#LokcingbySnekLazat#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah#cendol#CendolbySnekLazat#kateringcendol . . #ListKateringMac2019#listkatering2019
29.03.2019 02:40:33
Alhamdulillah aktiviti katering aiskrim n cendol pada 28Mac2019 di kampung hujun
Alhamdulillah aktiviti katering aiskrim n cendol pada 28Mac2019 di kampung hujung repek. Meraikan Suhaila & Safiy. Semoga hubungan baru terjalin kekal hingga jannah . . Meriahkan majlis anda dengan warna warni aiskrim dan kesedapan lokcing atau satay ikan dan aneka dessert seperti cendol dan abc, puding sumi berkuah dan air balang. Sms/wassap 0199517292. . . Juara Aiskrim n Dessert cover sekitar #Kelantan dan mana yang terdekat untuk sebarang majlis.. kenduri kendara.. #kahwin#tunang#besdayparty#harijadi#sukansekolah#graduasi#rumahterbuka#doaselamat dll#AiskrimKon#Aiskrimroti#aiskrimsedap#AiskrimbySnekLazat#aiskrimkon#lokcing#sateikan#Lokching#LokcingbySnekLazat#aiskrimsedap#JuaraAiskrimNDessert#kateringaiskrimkotabharu#kateringaiskrimkelantan#kateringaiskrimtermurah#cendol#CendolbySnekLazat#kateringcendol . . #ListKateringMac2019#listkatering2019
28.03.2019 16:06:57
Next
loading