Instagram tag Petronas

The way I warp. #petronas #kualalumpur #joh2d
21.01.2019 18:31:42
Advertisement
🏢🏢 #jayzieshootsstreets
21.01.2019 17:45:49
¿Podrá Lewis Hamilton defender la corona esta temporada ante un Sebastian Vettel
¿Podrá Lewis Hamilton defender la corona esta temporada ante un Sebastian Vettel motivado para ganar el titulo? . . . . . . #f1#lh44#hamilton#worldchampion#mercedes#petronas#legend#hammertime
21.01.2019 17:37:14
Advertisement
Advertisement
Batu Mağaraları Malezya’nın Kuala Lumpur şehrinde yer alıyor. Şehir merkezine ya
Batu Mağaraları Malezya’nın Kuala Lumpur şehrinde yer alıyor. Şehir merkezine yaklaşık 15 km uzaklıkta. Şehir merkezinden buraya gelmek için en ideal yol taksi fakat sıkı bi pazarlık yapmalısınız. Ayrıca burada uber gibi bir uygulama var çok ideal. Grab adlı bu uygulamayla istediğiniz yere çok ucuza ulaşabiliyorsunuz. Mağara Hinduların en büyük mağara tapınak olma özelliğini taşıyor. Mağaranın içinde irili ufaklı tapınaklarda ibadetlerini yapan Hindular adaklarını adayarak mağaradan ayrılıyorlar. #malaysia#malezya#kualalumpur#petronas#tatil#batucaves#batumağaraları
21.01.2019 16:51:51
😎🤘 #petronas #klcctower
21.01.2019 16:50:50
Advertisement
God bless the room service 🙏🏻
.
Club Sandwich with a view 🥪🌃
.
.
#clubsandwich #
God bless the room service 🙏🏻 . Club Sandwich with a view 🥪🌃 . . #clubsandwich#roomservice#whataview#roomwithaview#petronas#skyline
21.01.2019 16:47:47
Mandatory. :)
#Malaysia #Petronas #TwinTowers #KLCC
21.01.2019 16:17:15
41-й Дакар завершился, но красивые фотографии все еще приходят. Это были 10 слож
41-й Дакар завершился, но красивые фотографии все еще приходят. Это были 10 сложнейших этапов общей протяженностью 5 тысяч км, 70% из которых - песок. Уже 8 лет подряд Petronas помогает команде Team De Rooy преодолевать все препятствия✊🏽 А приобрести Petronas Urania со скидкой можно на нашем сайте прямо сейчас😉 #petronas#urania#capitallube#dakar2019#teamderooy
21.01.2019 15:56:19
One of the cool things to see in Kuala Lumpur is the Petronas Twin Towers. I did
One of the cool things to see in Kuala Lumpur is the Petronas Twin Towers. I didn't go in but they looked pretty cool all lit up at night. I particularly like the little bridge that connects them about halfway up so if you need to go to the other side you don't have to go all the way down (at least that's what I assume it's for...) #malaysia#kualalumpur#asia#southeastasia#petronas#twintowers#petronastwintowers#sight#sightseeing#cool#coolstuff#coolthings#instacool#travel#seetheworld#getoutside#dostuff#night#lights#travelpic#myriadmisadventures link in bio
21.01.2019 15:28:07
😀😀😀 Hey hey.. admin kan memang tak boleh tau kalau tengok warm gestures macam ni
😀😀😀 Hey hey.. admin kan memang tak boleh tau kalau tengok warm gestures macam ni.. hahaha mesti terus rasa macam nak fan girlling!! Lol 😙😙😙 Amacam sweet tak sweet brothers 2 orang ni? Haha terserlah ketampanan kemanisan dan keunggulan dengan menggayakan tshirt 5x WC edisi terhad kami.. paling best beli lelain design!! Hahaha design kali ni memang terbaik uollss!! So tunggu apa lagi?? 😆😆😆 Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!! 😁😁😁 Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS Primax 95 atau Primax 97!! 🤗🤗🤗 So tunggu apa lagiiii.. dapatkan segera.. limited stoks untuk size paling kecil dan size paling besar!! • #5xWorldChampion#5xJuara#F1Merchandise#F1#FormulaOne#Formula1#F1Collection#LimitedEdition#TShirt#PETRONAS#3xMesraPoints#KadMesra#PETRONASDurianTunggal#psdt292#DurianTunggal#Melaka#Malaysia#MY#SementaraStokMasihAda#WhileStockLasts
21.01.2019 15:27:01
Feels like a dream to be back in KL looking up at the Petronas Towers again. 😻#p
Feels like a dream to be back in KL looking up at the Petronas Towers again. 😻#petronas#surreal#wanderlust#jatlag 💫🌏
21.01.2019 15:25:46
😃😃😃 Suka tengok ekspresi muka brother ni.. nampak macho lagi bergaya dengan tshi
😃😃😃 Suka tengok ekspresi muka brother ni.. nampak macho lagi bergaya dengan tshirt 5x World Champions edisi terhad tu kan?! So korang yang nak tambah kemachoan keterampilan gaya dan mutu keunggulan tunggu apa lagi?? Jom dapatkan tshirt 5x WC daripada PETRONAS Durian Tunggal!! 😆😆😆 Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!! 😁😁😁 Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS Primax 95 atau Primax 97!! 🤗🤗🤗 So tunggu apa lagiiii.. dapatkan segera.. limited stoks untuk size paling kecil dan size paling besar!! • #5xWorldChampion#5xJuara#F1Merchandise#F1#FormulaOne#Formula1#F1Collection#LimitedEdition#TShirt#PETRONAS#3xMesraPoints#KadMesra#PETRONASDurianTunggal#psdt292#DurianTunggal#Melaka#Malaysia#MY#SementaraStokMasihAda#WhileStockLasts
21.01.2019 15:22:03
😍😍😍 Aww.. another sweet loving coupld uolls.. sweet kan abang dan kakak ni posin
😍😍😍 Aww.. another sweet loving coupld uolls.. sweet kan abang dan kakak ni posing untuk IG & FB kami.. hihi terima kasih sudi beli tshirt 5x WC daripada PETRONAS Durian Tunggal!! 😆😆😆 Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!! 😁😁😁 Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS Primax 95 atau Primax 97!! 🤗🤗🤗 So tunggu apa lagiiii.. dapatkan segera.. limited stoks untuk size paling kecil dan size paling besar!! • #5xWorldChampion#5xJuara#F1Merchandise#F1#FormulaOne#Formula1#F1Collection#LimitedEdition#TShirt#PETRONAS#3xMesraPoints#KadMesra#PETRONASDurianTunggal#psdt292#DurianTunggal#Melaka#Malaysia#MY#SementaraStokMasihAda#WhileStockLasts
21.01.2019 15:18:02
Petronas Twin Towers #petronas #kualalumpur #malaysia
21.01.2019 15:15:01
Yg ni jgk terbaik..
SIC Racing Team MotoGP Moto2 Moto3
Tak lambat dah ni,ada yg
Yg ni jgk terbaik.. SIC Racing Team MotoGP Moto2 Moto3 Tak lambat dah ni,ada yg excited nak tiru design moto ni nnti.. Tema Petronas mercik hawauyou #sicyamaha#sicracingteam#petronas#yamahafactory#yamaham1#yamaha#motogp#moto2#moto3
21.01.2019 15:05:41
Are you a Formula One Fan? These are incredible machines and drivers. Been think
Are you a Formula One Fan? These are incredible machines and drivers. Been thinking of it as a subject for years. Just finished this. 30”x16” oil on canvas. 🎨🏎
21.01.2019 15:04:21
Comment ne pas être émerveillée devant cette jolie vue de Kuala Lumpur avec ses
Comment ne pas être émerveillée devant cette jolie vue de Kuala Lumpur avec ses Petronas Towers ? #Kuala Lumpur #malaisie#Petronas Towers
21.01.2019 14:59:50
✅Автомасла Mobil1 в наличии и под заказ по низким ценам ! ✅Скидки при покупке ко
✅Автомасла Mobil1 в наличии и под заказ по низким ценам ! ✅Скидки при покупке комплектов для планового ТО! 🔴Автозапчасти⚙ 🔵Авто масла🛢 ⚫️Расходники 🔩 📌На заказ по выгодным ценам ! #bmwkrd#краснодар#mercedesbenz#audi#ставрополь#автозапчасти#расходники#mperfomance#amg#m5#m3#amg63#bmw5#bmw3#sintec#motul#castrol#total#xenum#bardahl#shell#bmwclub#mobil#zfparts#bmw#антифриз#mobil1#antifreeze#petronas
21.01.2019 14:54:53
✅Автомасла Mobil1 в наличии и под заказ по низким ценам ! ✅Скидки при покупке ко
✅Автомасла Mobil1 в наличии и под заказ по низким ценам ! ✅Скидки при покупке комплектов для планового ТО! 🔴Автозапчасти⚙ 🔵Авто масла🛢 ⚫️Расходники 🔩 📌На заказ по выгодным ценам ! #bmwkrd#краснодар#mercedesbenz#audi#ставрополь#автозапчасти#расходники#mperfomance#amg#m5#m3#amg63#bmw5#bmw3#sintec#motul#castrol#total#xenum#bardahl#shell#bmwclub#mobil#zfparts#bmw#антифриз#mobil1#antifreeze#petronas
21.01.2019 14:54:16
✅Автомасла Mobil1 в наличии и под заказ по низким ценам ! ✅Скидки при покупке ко
✅Автомасла Mobil1 в наличии и под заказ по низким ценам ! ✅Скидки при покупке комплектов для планового ТО! 🔴Автозапчасти⚙ 🔵Авто масла🛢 ⚫️Расходники 🔩 📌На заказ по выгодным ценам ! #bmwkrd#краснодар#mercedesbenz#audi#ставрополь#автозапчасти#расходники#mperfomance#amg#m5#m3#amg63#bmw5#bmw3#sintec#motul#castrol#total#xenum#bardahl#shell#bmwclub#mobil#zfparts#bmw#антифриз#mobil1#antifreeze#petronas
21.01.2019 14:53:44
Last day in Kuala Lumpur. Tonight we are staying in slightly fancier place than
Last day in Kuala Lumpur. Tonight we are staying in slightly fancier place than usual. Still cheaper than average European hotel. One of the reasons why travelling Asia is cool, you can afford things you can't at home. 🙈💒 . . Pēdējā diena Kualalumpurā. Šoreiz paliekam šikā vietā, kas tāpat izmaksā krietni mazāk nekā vidusmēra viesnīca Eiropā. Tas ir viens no iemesliem kāpēc ceļot pa Āziju ir forši - var atļauties lietas, ko nevar atļauties mājās. 🙈💒 . . #travel#malaysia#kualalumpur#kl#skyscraper#petronas#petronastowers#travelphotography#love#couplegoals#backpackers#poolgoals#pool#rooftop
21.01.2019 14:48:47
Petronas Towers also knows as Petronas Twin towers. They held the record for the
Petronas Towers also knows as Petronas Twin towers. They held the record for the tallest buildings in the world from 1998 to 2004, they continue to be the tallest twin towers in the world. The twin towers are a landmark of Kuala Lumpur. Height: 451.9 meters(1483ft) #malaysiatrulyasia#malaysiadiaries#kualalumpur#petronas#petronastowers#twintowers#malaysia#traveldiaries#travelwithbankbazaar#tripotocommunity#architecture#buildings#tallest#tallbuildings
21.01.2019 14:40:06
Twin tower #petronas
Twin tower #petronas...more
21.01.2019 14:23:30
...is always about eating Panino with those you love and care for

To order plea
...is always about eating Panino with those you love and care for To order please whatsapp www.wasap.my/60197760702 (Strictly NO Call, Whatapps ONLY)
21.01.2019 14:19:02
Saya dan Redha ngga tau kalo ternyata ada bis wisata gratis yang muter muter di
Saya dan Redha ngga tau kalo ternyata ada bis wisata gratis yang muter muter di titik titik wisata di KL. Gak nyari info juga maklum penyakit traveler sotoy lagi kumat, jangan dicontoh. Alhasil jalanlah kita dari Bukit Bintang ke sini, mayan lah olahraga malam 😐. Gak terlalu jauh, ya 20 menitan lah. Spot foto ini paling generic, di taman air mancur depan Petronas, jangan ditanya, rame orang bos. Jangan kemaleman juga karna sekitar jam 11.30 lampu Twin Tower ini dimatiin, anyway, saya ambil gambar ini hanya dengan kamera iphone 6s. Since my wide lens has gone with my bag in Bandung. Dan 35mm hanya bisa selebar pandangan mata. Ga perlu pusing harus beli kit mahal, yang penting sense dan pede aja, ambil banyak gambar biar gak nyesel, kecuali banyak uang bisa traveling ke tempat yang sama berkali kali 😛😛. . . . In frame: @rifqyredha . . . #petronas#malaysia#KL#kualalumpur
21.01.2019 14:10:17
❤️
❤️...more
21.01.2019 14:09:58
🌃 Petronas Twin Towers, Kuala Lumpur, Malaysia 🇲🇾 #petronas #twintowers #towers
🌃 Petronas Twin Towers, Kuala Lumpur, Malaysia 🇲🇾 #petronas#twintowers#towers#building#kualalumpur#malaisie#malaysia#citybynight
21.01.2019 14:06:44
🇲🇾 Tout petit face aux tours jumelles les plus hautes du Monde 🏙️(Petronas kuala
🇲🇾 Tout petit face aux tours jumelles les plus hautes du Monde 🏙️(Petronas kuala lumpur) #petronas#towerbridge#tower#building#kualalumpur#incroyable#moderncity#citylife
21.01.2019 13:57:41
Mercedes-Benz C 220d 9G-Tronic Premium AMG-Line di Agosto 2017 con 30.786km a €4
Mercedes-Benz C 220d 9G-Tronic Premium AMG-Line di Agosto 2017 con 30.786km a €40.900 . Per ulteriori informazioni puoi contattarmi direttamente al 3806424907 o vistare nostro il sito: www.brokar-milano.com . . . #mercedesbenz#mercedesc220#mercedesamg#amg#mercedes190#formula1#hamilton#petronas#mercedesbenzcclass#mercedesgclass#forsale#brokar#Germania#Alcamo #automobili#macchine#bmw#mercedes#ferrari#lamborghini#car#drive#driver#engine#freeway#highway#horsepower#muffler
21.01.2019 13:56:13
5 years challenge... Twin Tower Visit #twintowers #petronas #iphone #travel #mal
21.01.2019 13:49:08
🔥OMG😱 HARDCASE TERMURAH SEINDONESIA📱
Dan lebihnya lagi bisa design suka-suka ses
🔥OMG😱 HARDCASE TERMURAH SEINDONESIA📱 Dan lebihnya lagi bisa design suka-suka sesuai selera‼️‼️ . Untuk para Bikers dan Joki Balap yg handal belum keren nih klw hpnya gak pakai casing sekeren ini , kami sdh menyediakan gambar dengan kualitas terbaik yukk di lngsung aja ke @custom_sukasukamu👏👏👏 Apasih kelebihan Cassing Hardcase kami ⤵️ ✔️Bahan Terbuat dari Polycarbonate ✔️Bahan keras dan pasti dapat melindungi HP kalian ✔️Fullprint 3D (Gambar Sampai ke sisi kanan-kiri Casing) ✔️Hasil Print ngga bakalan luntur / pudar Masih Ragu order sama kami ??? Nihh Kelebihan Order sama kami ⤵️⤵️ ✔️Bisa pakai gambar di katalog kami ✔️Bisa pakai gambar kamu sendiri (Foto sendiri , Pasangan dan Logo komunitas) ✔️FREE tambah nama ✔️Garansi uang kembali 💯% apabila (Casing tdk pass/longgar di hp kamu dan gambar tdk sesuai keinginan kamu ) Order langsung Hubungi Admin kami 👇👇 📱Wa : 085244868237 atau klik link di bio 👇👇 @custom_sukasukamu@custom_sukasukamu Kami tunggu Chatnya kak 😊😊👏👏 Belanja aman,nyaman demi kepuasan pelanggan Assalamualaikum ======================================== #motogp#cross#indonesia#drag#balapmotor#lfl#crash#motoprix#motorcross#motogp#papua#photography#roadrace#getracer#balapmotorindonesia.id#like#petronas#thailook#vespabalap#viral#imi#umbrellagirl#nusantara#jetdarat#vesparacing#sumatera#king135#jetdarat#sukafotobalap#tukangfotobalap#followme#125z
21.01.2019 13:46:03
Petronas Selenia 5w/30 Acea C2 ✅

#petronas#oil#car#instagram#instagood#parts
Petronas Selenia 5w/30 Acea C2 ✅ #petronas#oil#car#instagram#instagood#parts...more
21.01.2019 13:41:31
#TStoreGShock
GA-800CC-2ADR
RM 420
. 
New in box
Original
1 Year warranty
Free p
21.01.2019 13:17:00
#TStoreGShock
DW-5600CC-2DR
RM 410
. 
New in box
Original
1 Year warranty
Free p
21.01.2019 13:15:53
#TStoreGShock
GA-400CC-2ADR
RM 480
. 
New in box
Original
1 Year warranty
Free p
21.01.2019 13:14:35
트윈타워 이렇게 찍는거 맞나요? 
트윈타워 갬성돋게 찍으려면 어떻게 하나요?
우리만 이런거같은데,,, 우리 좀 찍어주실분😢
.
.
#malays
트윈타워 이렇게 찍는거 맞나요? 트윈타워 갬성돋게 찍으려면 어떻게 하나요? 우리만 이런거같은데,,, 우리 좀 찍어주실분😢 . . #malaysia#쿠알라룸푸르#kualalumpur#말레이시아#페트로나스트윈타워#petronastwintowers#petronas#petronastowers#트윈타워#신혼#부부#신혼부부#여행#똥손#💩#💩손
21.01.2019 13:09:26
Keep dreaming KL, its gonna be a good one #kl #kualalumpur #petronas #lunarnewye
Keep dreaming KL, its gonna be a good one #kl#kualalumpur#petronas#lunarnewyear#tet#homecoming
21.01.2019 13:05:43
Bom dia pessoal ! Mais um dia abençoado de luta. #bardahl #petronas #cajamar #sa
Bom dia pessoal ! Mais um dia abençoado de luta. #bardahl#petronas#cajamar#santanadeparnaiba#barueri#total#ypf#havoline#mobil#lubrax#alphavillesp 🚙🏍🚛🚐⚙️
21.01.2019 13:03:05
To order please whatsapp
www.wasap.my/60197760702
(Strictly NO Call, Whatapps ON
To order please whatsapp www.wasap.my/60197760702 (Strictly NO Call, Whatapps ONLY)...more
21.01.2019 11:16:23
SUPER GTに出場したペトロナスカラーのSC430です❗️
この代のSC430(ソアラ)のかわいいデザイン結構好きです。
2枚目は2000GTとヨタハチです
SUPER GTに出場したペトロナスカラーのSC430です❗️ この代のSC430(ソアラ)のかわいいデザイン結構好きです。 2枚目は2000GTとヨタハチですね。かなり昔の車ですが、今でもかっこよさは変わりませんね😊 , , #初心者#secondpost#ソアラ#SC430#トヨタ#レクサス#四国自動車博物館#四国#高知#高知県#ヨタハチ#sports800#2000gt#ペトロナス#レースカー#レース#高級車#jdm#japancar#toyota#soarer#Lexus#race#car#racingcar#petronas#sportscar#jdmcars#lowcar#cool
11.09.2018 15:36:07
マレーシア ペトロナスツインタワー クアラルンプール  #マレーシア #ペトロナスツインタワー #クアラルンプール #malaysia #petronas #p
22.09.2017 06:32:36
Next
loading