Instagram tag Lemon

◾Biar gemuk yang penting sehat
◾Biar gemuk yang penting sexy
◾Suami saya suka ko
◾Biar gemuk yang penting sehat ◾Biar gemuk yang penting sexy ◾Suami saya suka kok kalo saya gemuk ◾Gemuk tanda bahagia ◾Buncit lambang kemakmuran ☝☝☝ ITU BOHONG...😂😂😂 Tidak ada gemuk yg sehat Kalau pun sekarang masih terasa baik-baik saja, itu hanya sementara. Sel-sel sedang dirusak oleh jaringan lemak yg menutupi sekujur sel-sel tubuh. Bersiaplah menemui masalah jika jaringan lemak tidak segera diatasi...hiiii Sudah saatnya kita berdamai dengan lemak. Ubahlah lemak jahat menjadi lemak baik. Kenali tubuh dengan seksama, maka kesehatan dan BB ideal akan jadi milikmu :-) Terapkan pola makan sehat terukur dan terprogram. Yuuuukk Diet sehat with ALISAJUS. 👇👇👇 Khasiat  ALISAJUS : ~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh ~ Antioksidan alami ~ Melancarkan pencernaan ~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal ~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol ~ Menyembuhkan asam urat ~ Melunturkan lemak ~ Menurunkan berat badan secara alami ~ Menjaga kesehatan jantung ~mengatasi keputihan ~mencerahkan wajah secara alami . . Dapatkan FREE ONGKIR atau subsidi ongkir dgn belanja melalui akun SHOPEE. Yuk, KLIK aja tautan link di bawah ini : 👇 👇 👇 👇 👇 👇 https://shopee.co.id/sarilemon.jusdiet . Happy Shopping... . Info d mari y 👇 📞 WA : 0896 2758 3013 . . . . . #diet#detoks#lemon#juslemon#sarilemon#aqiilah#sarlemjus#jusdiet#juslangsing#sheilafresh#dlemonie#diabetes#maag#promil#hipertensi#darahtinggi
19.09.2018 01:12:26
◾Biar gemuk yang penting sehat
◾Biar gemuk yang penting sexy
◾Suami saya suka ko
◾Biar gemuk yang penting sehat ◾Biar gemuk yang penting sexy ◾Suami saya suka kok kalo saya gemuk ◾Gemuk tanda bahagia ◾Buncit lambang kemakmuran ☝☝☝ ITU BOHONG...😂😂😂 Tidak ada gemuk yg sehat Kalau pun sekarang masih terasa baik-baik saja, itu hanya sementara. Sel-sel sedang dirusak oleh jaringan lemak yg menutupi sekujur sel-sel tubuh. Bersiaplah menemui masalah jika jaringan lemak tidak segera diatasi...hiiii Sudah saatnya kita berdamai dengan lemak. Ubahlah lemak jahat menjadi lemak baik. Kenali tubuh dengan seksama, maka kesehatan dan BB ideal akan jadi milikmu :-) Terapkan pola makan sehat terukur dan terprogram. Yuuuukk Diet sehat with ALISAJUS. 👇👇👇 Khasiat  ALISAJUS : ~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh ~ Antioksidan alami ~ Melancarkan pencernaan ~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal ~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol ~ Menyembuhkan asam urat ~ Melunturkan lemak ~ Menurunkan berat badan secara alami ~ Menjaga kesehatan jantung ~mengatasi keputihan ~mencerahkan wajah secara alami . . Dapatkan FREE ONGKIR atau subsidi ongkir dgn belanja melalui akun SHOPEE. Yuk, KLIK aja tautan link di bawah ini : 👇 👇 👇 👇 👇 👇 https://shopee.co.id/sarilemon.jusdiet . Happy Shopping... . Info d mari y 👇 📞 WA : 0896 2758 3013 . . . . . #diet#detoks#lemon#juslemon#sarilemon#aqiilah#sarlemjus#jusdiet#juslangsing#sheilafresh#dlemonie#diabetes#maag#promil#hipertensi#darahtinggi
19.09.2018 01:11:57
Advertisement
며칠간 #아침 에 #아메리카노 를 마시다가 오늘은 #레몬 을 썰어 따뜻한 #레몬차 를 마시면서 하루를 시작~~~ 생전 #감기 한번 안걸려본 #건
며칠간 #아침#아메리카노 를 마시다가 오늘은 #레몬 을 썰어 따뜻한 #레몬차 를 마시면서 하루를 시작~~~ 생전 #감기 한번 안걸려본 #건강체질 인 나도 이젠 나이를 먹었으니 미리미리 #질병예방 해야할거야 그치? #lemon#🍋#lemontea#morning#goodmorning#coffee#americano#cold#flu#health#vitaminc#fruit#detox#lemonwater#healthy#레몬을너무많이넣었나 넘시다ㅠ
19.09.2018 01:11:35
◾Biar gemuk yang penting sehat
◾Biar gemuk yang penting sexy
◾Suami saya suka ko
◾Biar gemuk yang penting sehat ◾Biar gemuk yang penting sexy ◾Suami saya suka kok kalo saya gemuk ◾Gemuk tanda bahagia ◾Buncit lambang kemakmuran ☝☝☝ ITU BOHONG...😂😂😂 Tidak ada gemuk yg sehat Kalau pun sekarang masih terasa baik-baik saja, itu hanya sementara. Sel-sel sedang dirusak oleh jaringan lemak yg menutupi sekujur sel-sel tubuh. Bersiaplah menemui masalah jika jaringan lemak tidak segera diatasi...hiiii Sudah saatnya kita berdamai dengan lemak. Ubahlah lemak jahat menjadi lemak baik. Kenali tubuh dengan seksama, maka kesehatan dan BB ideal akan jadi milikmu :-) Terapkan pola makan sehat terukur dan terprogram. Yuuuukk Diet sehat with ALISAJUS. 👇👇👇 Khasiat  ALISAJUS : ~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh ~ Antioksidan alami ~ Melancarkan pencernaan ~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal ~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol ~ Menyembuhkan asam urat ~ Melunturkan lemak ~ Menurunkan berat badan secara alami ~ Menjaga kesehatan jantung ~mengatasi keputihan ~mencerahkan wajah secara alami . . Dapatkan FREE ONGKIR atau subsidi ongkir dgn belanja melalui akun SHOPEE. Yuk, KLIK aja tautan link di bawah ini : 👇 👇 👇 👇 👇 👇 https://shopee.co.id/sarilemon.jusdiet . Happy Shopping... . Info d mari y 👇 📞 WA : 0896 2758 3013 . . . . . #diet#detoks#lemon#juslemon#sarilemon#aqiilah#sarlemjus#jusdiet#juslangsing#sheilafresh#dlemonie#diabetes#maag#promil#hipertensi#darahtinggi
19.09.2018 01:11:33
Best part about #eggfree baking? Licking the bowl.
#lemon #zucchinicake #veganba
Best part about #eggfree baking? Licking the bowl. #lemon#zucchinicake#veganbaking#yum
19.09.2018 01:11:20
◾Biar gemuk yang penting sehat
◾Biar gemuk yang penting sexy
◾Suami saya suka ko
◾Biar gemuk yang penting sehat ◾Biar gemuk yang penting sexy ◾Suami saya suka kok kalo saya gemuk ◾Gemuk tanda bahagia ◾Buncit lambang kemakmuran ☝☝☝ ITU BOHONG...😂😂😂 Tidak ada gemuk yg sehat Kalau pun sekarang masih terasa baik-baik saja, itu hanya sementara. Sel-sel sedang dirusak oleh jaringan lemak yg menutupi sekujur sel-sel tubuh. Bersiaplah menemui masalah jika jaringan lemak tidak segera diatasi...hiiii Sudah saatnya kita berdamai dengan lemak. Ubahlah lemak jahat menjadi lemak baik. Kenali tubuh dengan seksama, maka kesehatan dan BB ideal akan jadi milikmu :-) Terapkan pola makan sehat terukur dan terprogram. Yuuuukk Diet sehat with ALISAJUS. 👇👇👇 Khasiat  ALISAJUS : ~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh ~ Antioksidan alami ~ Melancarkan pencernaan ~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal ~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol ~ Menyembuhkan asam urat ~ Melunturkan lemak ~ Menurunkan berat badan secara alami ~ Menjaga kesehatan jantung ~mengatasi keputihan ~mencerahkan wajah secara alami . . Dapatkan FREE ONGKIR atau subsidi ongkir dgn belanja melalui akun SHOPEE. Yuk, KLIK aja tautan link di bawah ini : 👇 👇 👇 👇 👇 👇 https://shopee.co.id/sarilemon.jusdiet . Happy Shopping... . Info d mari y 👇 📞 WA : 0896 2758 3013 . . . . . #diet#detoks#lemon#juslemon#sarilemon#aqiilah#sarlemjus#jusdiet#juslangsing#sheilafresh#dlemonie#diabetes#maag#promil#hipertensi#darahtinggi
19.09.2018 01:11:08
Advertisement
Bismillahirahmanirahim... ``Untuk bisa berbagi tak perlu menunggu sampai anda be
Bismillahirahmanirahim... ``Untuk bisa berbagi tak perlu menunggu sampai anda berkecukupan, berbagilah mulai sekarang walaupun hanya sebuah senyuman. Karena esensi dari berbagi adalah ketika orang lain merasa bahagia dengan apa yang kita berikan`` . . . #salam_emak_lemon#dLemonie#lemon
19.09.2018 01:10:56
Flu menjadi virus yg mudah tersebar

Lindungi tubuh dengan selalu jaga kesehatan
Flu menjadi virus yg mudah tersebar Lindungi tubuh dengan selalu jaga kesehatan Konsumsi lemona untuk meningkatkan sistem pertahanan tubuh dan melawan semua virus penyebab flu #lemona#lemon#airlemon#sarilemon#juslemon#perawatankulit#tips#tipsdiet#airlemon#tipssehat#tipsmurah#obatkolesterol#herbal#kolesterol#jualsarilemon#dietlemon#joyjus#jusdietmurah#sarilemondiet
19.09.2018 01:10:40
Happiness Blend! Needed some happiness more than ever today so this is the perfe
Happiness Blend! Needed some happiness more than ever today so this is the perfect blend to end my day. If you are just starting out, start slow! I am very sensitive to smells so i typically add a drop or two of each oil to start than add more as needed.
19.09.2018 01:09:52
Happy Birthday to me! Gorgeous new Desert Mist Diffuser from @younglivingeoau So
Happy Birthday to me! Gorgeous new Desert Mist Diffuser from @younglivingeoau So many features for lights and timer modes. Even has a candle flicker mode. Comes with two free oils .. lavender and lemon! Contact me today to arrange yours #younglivingessentialoils#yleo#noharmfulfumes#uplifting#scent#diffuser#diffuserblends#lavender#frankincense#lemon#leonieschroder#younglivingconsultant
19.09.2018 01:09:48
Advertisement
It’ll probably be a year before you see me posting THIS much about oils again, b
It’ll probably be a year before you see me posting THIS much about oils again, because it doesn’t ever get better than this. $350 worth of goodness for your family, for your home, for your wellness, for $119 after a PayPal gift card back from me. Today is the VERY last day, and the sale ends in five hours, at midnight MST tonight. Fall brings out all the candles, but a paraffin candle burned for an hour can have the same effects as smoking a cigarette. Fall cleaning is crazier than spring cleaning because of all the germs creeping in, but your house shouldn’t require opening all the windows and doors after. The things in your home MATTER. The quality of what you reach for for your wellness MATTER. In trying to do good and reaching for green companies in helping rid our homes of toxins, half the time it’s doing more harm. Peek at the Think Dirty app, it’s crazy eye opening. If you’ve felt nudged to jump in the direction of a healthier home for your family, reach out. Ask me all your questions. Ask me 100 questions and I’ll answer every single one. Consider this your sign or your push or whatever it is you’ve been waiting for. You’ll never regret taking a step in the right direction in doing your part to kick toxins out of your home; saying yes to a kit full of emotional support, wellness support, mood support, immunity support, sleep support, breathing support, cleansing support, and support from an ENTIRE community who have said yes to taking control of the wellness of their family. Know better, want better, do better 🌿💧
19.09.2018 01:09:07
Sometimes it's.
.
.
. .all about "Dipped"
.
.
..
So worth it !

________________
Sometimes it's. . . . .all about "Dipped" . . .. So worth it ! __________________________________________ #treat # sweet #dessert#socreay#good#oneofakind#lemon#lavendar#dipped#tavelphotography#foodporn#likeifulike
19.09.2018 01:08:42
Last day of decorating for the next little while. I am so thankful for all my am
Last day of decorating for the next little while. I am so thankful for all my amazing family, friends, and coworkers that make me feel so loved. They’ve been there every step of the way and have always supported me. Tomorrow’s the big day. #atwork#atworklike#lovemyjob#bakery#bakerylife#bakeshop#cake#cakedecorating#birthdaycake#cakesofinstagram#charlotte#minicake#mocha#latte#anglefoodcake#lemon#meringue#raspberry#blackberry#dessert#treat#food#foodporn#foodphotography#yummy#canadian#winnipeg#manitoba#canada
19.09.2018 01:07:52
Sudah bukan rahasia lagi jika buah lemon memiliki banyak khasiat tidak hanya unt
Sudah bukan rahasia lagi jika buah lemon memiliki banyak khasiat tidak hanya untuk kesehatan, namun juga untuk mengobati banyak penyakit dan juga kecantikan kulit serta rambut. Manfaat buah jeruk lemon juga sudah dikenal seluruh dunia dan digunakan sebagai cara alami untuk pengobatan dan kesehatan #bibitbuah#bibitbuahlemon#bibitbuahbuahan#lemon#lemonade#buahlemon#bibit#kesehatantubuh#kesehatan#kesehatantubuhku#kecantikanwajah#kecantikan#kecantikankulit
19.09.2018 01:07:35
Advertisement
Este kit é essencial para a sua #saúde e da sua família #doterra #lemon feito de
Este kit é essencial para a sua #saúde e da sua família #doterra#lemon feito de #limaosiciliano🍋 em um fraco de 5ml tem aproximadamente 20 limões ou seja uma gota tem 1 limão benfeitorias #vitaminac cuida do seu sangue contra o ph cuida dos problemas #renais#reducaodemedidas#reducaodepeso#pedranavisicula#inflamaçãonagarganta tosse #cabelooleoso entre outras benfeitorias
19.09.2018 01:05:56
Geleia TANGERINA 🍊 COM LIMÃO SICILIANO 🍋 E COCO 🥥 | Convidamos a todos conhecer
Geleia TANGERINA 🍊 COM LIMÃO SICILIANO 🍋 E COCO 🥥 | Convidamos a todos conhecer esse novo sabor 😋Refrescância é o nome que define bem essa geléia. Ela é produzida com tangerinas e limões sicilianos selecionados, somados a crocância do côco fatiado em laminas. Um sabor exótico e envolvente. Pode apresentar um leve amargor devido o uso das cascas finamente fatiadas, porém é uma característica do produto, não comprometendo sua delicadeza. Harmoniza perfeitamente com queijos curados, em especial o parmesão, pães, iogurte, bolo de baunilha, cheesecake, tender, recheios, coberturas e finalização de sobremesas. SUGERIMOS PREPARAR UM DRINK, A BRASILEIRISSIMA CAIPIRINHA, MISTURANDO APENAS GELÉIA, AGUARDENTE OU VODKA E GELO. Acesse e adquira com toda segurança e comodidade: http://vivianparre.com.br/geleia-de-tangerina-com-lim-o-siciliano-e-coco-200g.html #shopping#shop#coconut#geleia#inverno#compras#presente#healthyfood#health#frutabrasileira#foods#foodie#food#foodphotography#foodporn#healthy#health#healthyfoods#photography#photo#tangerina#limao#coco#lemon#bergamota#brasil#empreendedorismo#artesanal#natural#organico
19.09.2018 01:05:47
grilled wild caught king salmon (chinook). grilled asparagus & rice. dessert- tr
grilled wild caught king salmon (chinook). grilled asparagus & rice. dessert- triple lemon lovers icebox pie with, lemon curd topped with lemon whipped cream. #homemade#organic
19.09.2018 01:05:23
#名古屋 #千種区【Patisserie anglaise(アングレーズ)】人気No.1レモンパイ🍋


🌸SakuraMagazine SNS Coup
#名古屋#千種区【Patisserie anglaise(アングレーズ)】人気No.1レモンパイ🍋   🌸SakuraMagazine SNS Coupons / 咲楽SNS特典🌸⠀ 有効期限:09/30/2018 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀ Show this post to the staff🤗Can get specials💝 当投稿をスタッフにご提示 クーポン特典ゲット💝 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸  1,000円以上お買い上げの方 焼き菓子1個プレゼント  🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 《ご利用条件》 ※必ずご提示ください ※他券・他サービス併用不可  【名古屋市千種区 アングレーズ】 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀   有名パティスリーやホテル、フルーツパーラーで修業を積んだオーナーパティシエが腕を振るう絶品スイーツが大人気🍰💕 使用するフルーツの食べ頃を見極め、完熟の状態でいただくスイーツは格別✨ 看板商品「レモンパイ」はさくさくのパイ生地に、国産レモンで作るレモンカードの酸味と、イタリアンメレンゲの甘さが絶妙なバランスの一品です🍋 店舗隣にイートインスペースもオープン🍹☕️  【menu】税抜価格 *レモンパイ460円 *むらさき芋のモンブラン420円 *グレープフルーツの焼きタルト390円 *グラニータ390円 *ショコラクラシック380円 *マカロン各190円 *イートイン限定ケーキセット1,000円  -------------------------------------------------- 名古屋市千種区自由ヶ丘2-10-17 10:00~19:30 水曜定休(祝日の場合は木曜) ‭052-763-5833‬ 地下鉄「自由ヶ丘駅」すぐ --------------------------------------------------  ▶▶▶このほかのお得生活情報は 👉‭http://www.sakura-world.net‬ プロフィールからリンク!  #アングレーズ#名古屋咲楽#クーポン#名古屋スイーツ#名古屋グルメ#レモンパイ#名古屋ケーキ#パティスリー#スイーツ巡り#焼き菓子#モンブラン#スイーツ好き#名古屋カフェ#nagoyasakura#coupon#nagoya#nagoyatrip#sakurajapanfood#anglaise#nagoyasweets#lemon#名古屋美食#名古屋優惠卷#名古屋甜品#名古屋觀光#名古屋蛋糕店
19.09.2018 01:05:12
Checkout @thebentblade for the latest post!🔥🔪
#pastrylife #blueberry #lemon #des
19.09.2018 01:04:30
Guys, I struggled so much sifting the powdered sugar with one hand and holding m
Guys, I struggled so much sifting the powdered sugar with one hand and holding my camera with the other. It’s actually so difficult to have a one man food shoot cri😭 but LOOK I made Lemon Bars for the first time and they ended up so much better than I expected😱💕 #hankindacooks
19.09.2018 01:02:28
Info lebih lengkap tentang demam & Lemon Essential Oil, silahkan klik link di bi
Info lebih lengkap tentang demam & Lemon Essential Oil, silahkan klik link di bio kami ya #lemon#lemonessentialoil#menurunkandemam#praktis#herbal#essenzo
19.09.2018 01:00:55
Dinner is served. Baked floundee, cilantro lime rice, grilled squash, zucchini a
Dinner is served. Baked floundee, cilantro lime rice, grilled squash, zucchini and asparagus, sauteed shrimp and stuffed scallops. #seafood#notacotuesdayhere#idolovetacosthough#flounder#lemongarlicsauce#freshveggies#allhealthyexceptthescallop#fresh#mommaknowsherwayaroundthekitchen#lemon#garlic#veggies#shrimp#flounder#notarielsfriend 🐟🦐🐚🍋
19.09.2018 01:00:47
Not all witchcraft involves elaborate rituals and spells. In fact, my favourite
Not all witchcraft involves elaborate rituals and spells. In fact, my favourite form of witchcraft is kitchen witchery! A kitchen witch uses ingredients and tools commonly found in the kitchen for her magickal workings. It is a somewhat simpler practice that relies on instinct a lot of the time. Traditionally workings were carried out around the hearth of the home, in modern this is the kitchen for most homes. Here I have made a simple healing tea using fresh ginger, lemon and Manuka honey. I make this tea whenever a family member is feeling under the weather with cold and flu symptoms. Ginger is useful for many things. In this instance I am using it to help relieve cold sweats. Lemon is high in vitamin C which boosts your immune system and neutralises free radicals within the body. Honey is useful in relieving sore throats and coughing. It also aids the body in fighting off infection. Using honey in this particular recipe also balances the bitterness of the lemon and ginger making the tea more pleasurable to drink. This recipe is flexible and you can change the quantities to suit your individual tastes. I about 1.5cm ginger, thoroughly clean and remove the exterior and then thinly slice. Place in a small of water and bring to the boil. Reduce heat and allow to simmer for a few minutes. Remove the pot from the heat. You can remove the ginger if you like, or you can eat them. Stir in honey to taste (I used 1 tablespoon). With the lemon you can either squeeze lemon juice into the mixture before drinking or you can do as I have done and place a lemon slice in your cup to infuse. #witchcraft#traditionalwitchcraft#kitchenwitch#kitchenwitchery#ginger#lemon#manukahoney#naturalremedies#naturalhealing#coldandfluremedies#witch#witchesofinstagram#witchesofig#greenwitch#pagan#pagansofinstagram#pagansofig#kitchenwitches#kitchenwitchesofinstagram#witchesofaustralia#pagansofaustralia#witchtips
19.09.2018 01:00:25
Sabe aquele cheirinho de limpeza? O #Lemon traz para você! (Me achando a #publi
Sabe aquele cheirinho de limpeza? O #Lemon traz para você! (Me achando a #publi rsss) 😎 Agora falando mais sério, para você ter uma ideia, cada frasco com 15ml corresponde a concentração de 45 limões! Esse óleo essencial #doterra serve para o detergente, para colocar no shampoo para cabelo oleoso, limpeza da gengiva, garganta inflamada, tosse, desinteria, ressaca... entre tantas outras coisas. . Vem aproveitar essa maravilha! E você pode conseguir 25% de #desconto nele viu. 🤑 #oleosessenciais#aromaterapia#cura#essencias#qualidadedevida#saude#vidasaudavel#vida#saudefisica#saudemental#doterraoils#ludoterra#natural#CTPG#df#brasilia
19.09.2018 00:59:18
Alhamdulillah sis btl2 happy tgk perubahan pengguna Chocofit! Mmg luarbiasa heba
Alhamdulillah sis btl2 happy tgk perubahan pengguna Chocofit! Mmg luarbiasa hebat sgt2, 10hari turun 7kg.. Masyallah! Tq @chocofit_malaysia share pic dgn sis ya😍 PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle😋 Selagi stock masih ada ya😍 #chocofit#lemonfit#lemon#chocolateforfitness#nakkurus#cepatkurus#jomkurus#tipskurus#tipscantik#cepatkurus
19.09.2018 00:59:18
#lemon #fruit #home
19.09.2018 00:58:53
Turmeric and Lemon 🍋 Quinoa 
I loved it and the kids too!! #turmeric #lemon #qui
Turmeric and Lemon 🍋 Quinoa I loved it and the kids too!! #turmeric#lemon#quinoa#antiinflammatory#healthyfood#healthydish#kidsapproved
19.09.2018 00:58:01
Woww 17kg turun dalam masa 2bulan! Hebat betul chocofit ni, bukan sis kata tauu,
Woww 17kg turun dalam masa 2bulan! Hebat betul chocofit ni, bukan sis kata tauu, customer yg kata! Depa kata xpernah jumpa slimming product yg sgt2 berkesan macam chocofit ni, dah la rasa sedap gilaa yg ptg menjadi! Jom follow @chocofit_malaysia utk tgk ramai lg pengguna yg dh berjaya kurus dgn Chocofit! PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle😋 Selagi stock masih ada ya😍 #chocofit#lemonfit#lemon#chocolateforfitness#nakkurus#cepatkurus#airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia# #jomkurus#tipskurus#tipscantik#cepatkurus
19.09.2018 00:58:01
Have you seen these before the are built in warmers😍Shop @lululemon now at lulul
Have you seen these before the are built in warmers😍Shop @lululemon now at lululemon.com #lululemon#lulu#lemon#warmers#thebest#😍#cool#love
19.09.2018 00:57:48
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET
.
.
CUMA ADA DI SARLEMJUS
.
.
Kamu di jamin
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET . . CUMA ADA DI SARLEMJUS . . Kamu di jamin ketagihan dengan khasiatnya👍 . . Buktinya banyak sekali tiap hari banjir testy banjir order dan repeat order terus😍😍 . . Rata2 bisa turun 2-4 kg dalam 1 paket dan dalam waktu 1-2 minggu. . . Produk lain banyak efeksampingnya😅 Jus kurus sarlemjus murni dan tanpa bahan pengawet👌 . . Bahkan banyak sekali manfaat kesehatan yg didapat: maag sembuh, kolesterol turun, migrain sembuh,asam urat minggat dll. . . Yakin kamu ga mau jd korban SARLEMJUS BERIKUTNYA😂😂 . . 1 PAKET SARLEMJUS TERDIRI 1 Sari lemon 500ml dan 1jus diet 500ml . . Estimasi 1 paket bs d konsumsi 1-2 minggu . . Harga dibisikin d mari yaa 081319615343 . . #juslangsing#juskurus#jusdiet#dietsehat#jusdietmurah#sheilafresh#dietalami#jusdietherbal#pelangsing#obatdiet#jusdietenak#jusdietjakarta#pelangsingherbal#like4like#sarlemjus#sarilemon#surabaya#lemon#jusdietsehat#obatdietalami#dietbusui#lfl#jusdietqia#jusdietalami#kolesterol
19.09.2018 00:57:16
Semakin hari semakin kencang testimoni chocofit ni! Kami dapat terlalu byk pengg
Semakin hari semakin kencang testimoni chocofit ni! Kami dapat terlalu byk pengguna yg send before & after pengambilan Chocofit.. tunggu sis post satu2 ya.. Sape lg yg mengalami berat badan tp masih blm cuba awak sgtttt rugi tau. Sampai bila nak tgk diri sndiri tua dari usia? Nampak x kakak cantik gambar atas @schanooladiva ni, masyallah cantik sgt dia skrg, dah lbh 20kg turun berat lps minum ..INGAT, LAGI BERAT BODY UOLS, LAGI GEMUK UOLS, LG CEPAT TURUN TAU!! PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle😋 Selagi stock masih ada ya😍 #chocofit#lemonfit#lemon#chocolateforfitness#nakkurus#cepatkurus#jomkurus#tipskurus#tipscantik#cepatkurus
19.09.2018 00:56:32
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET
.
.
CUMA ADA DI SARLEMJUS
.
.
Kamu di jamin
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET . . CUMA ADA DI SARLEMJUS . . Kamu di jamin ketagihan dengan khasiatnya👍 . . Buktinya banyak sekali tiap hari banjir testy banjir order dan repeat order terus😍😍 . . Rata2 bisa turun 2-4 kg dalam 1 paket dan dalam waktu 1-2 minggu. . . Produk lain banyak efeksampingnya😅 Jus kurus sarlemjus murni dan tanpa bahan pengawet👌 . . Bahkan banyak sekali manfaat kesehatan yg didapat: maag sembuh, kolesterol turun, migrain sembuh,asam urat minggat dll. . . Yakin kamu ga mau jd korban SARLEMJUS BERIKUTNYA😂😂 . . 1 PAKET SARLEMJUS TERDIRI 1 Sari lemon 500ml dan 1jus diet 500ml . . Estimasi 1 paket bs d konsumsi 1-2 minggu . . Harga dibisikin d mari yaa 081319615343 . . #juslangsing#juskurus#jusdiet#dietsehat#jusdietmurah#sheilafresh#dietalami#jusdietherbal#pelangsing#obatdiet#jusdietenak#jusdietjakarta#pelangsingherbal#like4like#sarlemjus#sarilemon#surabaya#lemon#jusdietsehat#obatdietalami#dietbusui#lfl#jusdietqia#jusdietalami#kolesterol
19.09.2018 00:56:31
Good morning! 
Try to drink pure coconut water early in the morning. You will fe
Good morning! Try to drink pure coconut water early in the morning. You will feel more hydrated, moist skin, and clear-color urin..! Why is it important? Yes, your urin color will show your hydration status. The yellower and more concentrated, you are less hydrated. And you can feel you palms and lips too. If it is dry or rough surface, you better try to drink more. Our coconut water is pure, raw, and clean. Grab them for Rp 10.000,- / bottle. . . #svastha#svastharefreshments#organic#chiaseeds#raw#fruits#vegetable#coldpressedjuice#coldpressedjuicebandung#juicebar#juicebarbandung#dietketobandung#cleaneating#yoga#pilates#nature#bandung#infokulinerbandung#hurom#jajananbandung # #nopreservatives#pure#healthy#gofoodbandung#gofood#honey#lemon#coconut#nosugar#jajanansunda
19.09.2018 00:56:12
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET
.
.
CUMA ADA DI SARLEMJUS
.
.
Kamu di jamin
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET . . CUMA ADA DI SARLEMJUS . . Kamu di jamin ketagihan dengan khasiatnya👍 . . Buktinya banyak sekali tiap hari banjir testy banjir order dan repeat order terus😍😍 . . Rata2 bisa turun 2-4 kg dalam 1 paket dan dalam waktu 1-2 minggu. . . Produk lain banyak efeksampingnya😅 Jus kurus sarlemjus murni dan tanpa bahan pengawet👌 . . Bahkan banyak sekali manfaat kesehatan yg didapat: maag sembuh, kolesterol turun, migrain sembuh,asam urat minggat dll. . . Yakin kamu ga mau jd korban SARLEMJUS BERIKUTNYA😂😂 . . 1 PAKET SARLEMJUS TERDIRI 1 Sari lemon 500ml dan 1jus diet 500ml . . Estimasi 1 paket bs d konsumsi 1-2 minggu . . Harga dibisikin d mari yaa 081319615343 . . #juslangsing#juskurus#jusdiet#dietsehat#jusdietmurah#sheilafresh#dietalami#jusdietherbal#pelangsing#obatdiet#jusdietenak#jusdietjakarta#pelangsingherbal#like4like#sarlemjus#sarilemon#surabaya#lemon#jusdietsehat#obatdietalami#dietbusui#lfl#jusdietqia#jusdietalami#kolesterol
19.09.2018 00:55:57
Halo... Selamat pagi bu ibu syantik 😍 ada gak sih yg prnah ngerasain demam tp ma
Halo... Selamat pagi bu ibu syantik 😍 ada gak sih yg prnah ngerasain demam tp males minum obat??? Apalagi buat anak2 paling susah makan obat ya kaan??? Tenaaang... Ini sy punya solusinya 😉 Sehat 👉 dr ekstrak tumbuhan Praktis 👉 kemasan kecil Aman 👉 100% alami Hemat 👉 utk seluruh keluarga Info lebih lengkap tentang demam & Lemon Essential Oil, silahkan klik link ini 🙏 http://bit.ly/2p3cA4G WA 📲 081219986876 Atau klik link di bio aku ya 😘 #essenzo#essenzoessentialoil#essenzoindonesia#sehatalami#sehattanpaobatkimia#sehatdanpraktis#aromaterapy#Lemon#healthkids#healthmom#resselerwelcome
19.09.2018 00:55:40
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET
.
.
CUMA ADA DI SARLEMJUS
.
.
Kamu di jamin
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET . . CUMA ADA DI SARLEMJUS . . Kamu di jamin ketagihan dengan khasiatnya👍 . . Buktinya banyak sekali tiap hari banjir testy banjir order dan repeat order terus😍😍 . . Rata2 bisa turun 2-4 kg dalam 1 paket dan dalam waktu 1-2 minggu. . . Produk lain banyak efeksampingnya😅 Jus kurus sarlemjus murni dan tanpa bahan pengawet👌 . . Bahkan banyak sekali manfaat kesehatan yg didapat: maag sembuh, kolesterol turun, migrain sembuh,asam urat minggat dll. . . Yakin kamu ga mau jd korban SARLEMJUS BERIKUTNYA😂😂 . . 1 PAKET SARLEMJUS TERDIRI 1 Sari lemon 500ml dan 1jus diet 500ml . . Estimasi 1 paket bs d konsumsi 1-2 minggu . . Harga dibisikin d mari yaa 081319615343 . . #juslangsing#juskurus#jusdiet#dietsehat#jusdietmurah#sheilafresh#dietalami#jusdietherbal#pelangsing#obatdiet#jusdietenak#jusdietjakarta#pelangsingherbal#like4like#sarlemjus#sarilemon#surabaya#lemon#jusdietsehat#obatdietalami#dietbusui#lfl#jusdietqia#jusdietalami#kolesterol
19.09.2018 00:54:40
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET
.
.
CUMA ADA DI SARLEMJUS
.
.
Kamu di jamin
LANGSING, BIKIN SEHAT & SEGER DOMPET . . CUMA ADA DI SARLEMJUS . . Kamu di jamin ketagihan dengan khasiatnya👍 . . Buktinya banyak sekali tiap hari banjir testy banjir order dan repeat order terus😍😍 . . Rata2 bisa turun 2-4 kg dalam 1 paket dan dalam waktu 1-2 minggu. . . Produk lain banyak efeksampingnya😅 Jus kurus sarlemjus murni dan tanpa bahan pengawet👌 . . Bahkan banyak sekali manfaat kesehatan yg didapat: maag sembuh, kolesterol turun, migrain sembuh,asam urat minggat dll. . . Yakin kamu ga mau jd korban SARLEMJUS BERIKUTNYA😂😂 . . 1 PAKET SARLEMJUS TERDIRI 1 Sari lemon 500ml dan 1jus diet 500ml . . Estimasi 1 paket bs d konsumsi 1-2 minggu . . Harga dibisikin d mari yaa 081319615343 . . #juslangsing#juskurus#jusdiet#dietsehat#jusdietmurah#sheilafresh#dietalami#jusdietherbal#pelangsing#obatdiet#jusdietenak#jusdietjakarta#pelangsingherbal#like4like#sarlemjus#sarilemon#surabaya#lemon#jusdietsehat#obatdietalami#dietbusui#lfl#jusdietqia#jusdietalami#kolesterol
19.09.2018 00:53:17
19.09.2018 00:53:11
金沢初上陸のレモネード専門店「レモネード by レモニカ」へ💨🍋
.
都内だと下北沢と原宿にオープンされているけど、横にはレモンの世界観をイメージしたブースもあ
金沢初上陸のレモネード専門店「レモネード by レモニカ」へ💨🍋 . 都内だと下北沢と原宿にオープンされているけど、横にはレモンの世界観をイメージしたブースもあり、定期的に変えるとのことでした。 . 15種類以上があり、タピオカブームに繋げられるか楽しみ😉 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #カメラ男子#ポートレート#レモネード#渋谷ストリーム#オリンパスペン#オリンパス#カメラ#ミラーレス#芸術#渋谷#原宿#表参道#銀座#六本木#お台場#東京#代官山#日本#写真#写真好きな人と繋がりたい#お洒落#お洒落さんと繋がりたい#インスタ#ファインダー越しの私の世界#lemon#olympus#tokyo#japan#photo#camera
19.09.2018 00:52:25
Mau hidup sehat dan alami, ? 
Essential oil dari Essenzo solusinya 
Info lebih l
Mau hidup sehat dan alami, ? Essential oil dari Essenzo solusinya Info lebih lengkap langsung klik link di bio profil ya! #reselleressenzo#essenzo#essentialoilessenzo#essentialoil#sehatalami#ekstrakalami#praktis#akademibisnisdigital#lemon#demam
19.09.2018 00:52:17
Pear 🍐 lemon 🍋 ginger conserve for all you jam junkies. Available on bio link an
Pear 🍐 lemon 🍋 ginger conserve for all you jam junkies. Available on bio link and janasjammy.com
19.09.2018 00:51:59
Decided to whip up some blueberry lemon cupcakes topped with a blueberry lemon b
Decided to whip up some blueberry lemon cupcakes topped with a blueberry lemon buttercream. The cake came out light, moist and delicious! And the buttercream is soft, creamy and full of flavor! Just yummy! 😉 🍋 😋 If you would like to place an order, email me at czsyumyums@gmail.com! And check out my other ig: @czsyumyums#cupcakes#cake#blueberry#lemon#buttercream#delicious#yummy#baking#baker#fresh#dessert#madefromscratch#love
19.09.2018 00:51:33
Info lengkapnya ada disini yaaa
👇👇👇 http://bit.ly/Lemonsahabatdemam

atau cek my
Info lengkapnya ada disini yaaa 👇👇👇 http://bit.ly/Lemonsahabatdemam atau cek my bio yaaa #lemon#lemonessenzo#lemonessensialoil#essenzo#essensialoil#atasidemam#kurangistres#dayatahantubuh
19.09.2018 00:50:17
FB PAGE: @1stPharma 🍃 Natural Antiseptic
🍃 Halal Certified
🍃 Approved by the Sin
FB PAGE: @1stPharma 🍃 Natural Antiseptic 🍃 Halal Certified 🍃 Approved by the Singapore Ministry of Health Available in all leading convenience stores and supermarkets nationwide. #becauseyoudeservebetter#yoga#wellness#mind#body#soul#hygiene#WeCare#home#FirstPharma#FirstPharmaAlcohol#rubbingAlcohol#antibacterial#isopropylalcohol#greentea#guava#NaturalExtracts#lemon
19.09.2018 00:50:08
FB PAGE: @1stPharma 🍃 Natural Antiseptic
🍃 Halal Certified
🍃 Approved by the Sin
FB PAGE: @1stPharma 🍃 Natural Antiseptic 🍃 Halal Certified 🍃 Approved by the Singapore Ministry of Health Available in all leading convenience stores and supermarkets nationwide. #becauseyoudeservebetter#yoga#wellness#mind#body#soul#hygiene#WeCare#home#FirstPharma#FirstPharmaAlcohol#rubbingAlcohol#antibacterial#isopropylalcohol#greentea#guava#NaturalExtracts#lemon
19.09.2018 00:49:57
Immune boosters + citrus love by @anneliesblomsterochbakverk. If you can, juice
Immune boosters + citrus love by @anneliesblomsterochbakverk. If you can, juice Turmeric, ginger and lemon every morning to start your day. Such a game changer 🍋✨✨
19.09.2018 00:49:49
FB PAGE: @1stPharma 🍃 Natural Antiseptic
🍃 Halal Certified
🍃 Approved by the Sin
FB PAGE: @1stPharma 🍃 Natural Antiseptic 🍃 Halal Certified 🍃 Approved by the Singapore Ministry of Health Available in all leading convenience stores and supermarkets nationwide. #becauseyoudeservebetter#yoga#wellness#mind#body#soul#hygiene#WeCare#home#FirstPharma#FirstPharmaAlcohol#rubbingAlcohol#antibacterial#isopropylalcohol#greentea#guava#NaturalExtracts#lemon
19.09.2018 00:49:48
Lurveya Clay Neutralizer Mask sesuai untuk Kulit Berminyak? 
Clay mask ni memang
Lurveya Clay Neutralizer Mask sesuai untuk Kulit Berminyak? Clay mask ni memang ajaib! Ianya sangat membantu mengawal masalah kulit berminyak disamping menyedut segala kotoran dimuka. Lurveya Clay Mask juga berfungsi neutral kan balik kulit & membaiki teskture kulit yang rosak menjadi lebih cepat dibaiki. Haa jom cuba sekarang . . Whatsapp 📲 0125475797 Whatsapp 📲 0125475797 . . #maskervitaminc#masker#vitaminc#facemask#kulitlembut#lurveyavitamincmask#peeloffmask#sayajual#vitamin#lurveyamask#vitamincmask#lemonmask#lfl#sayajualsayaguna#vitaminc#maskerviraminc#kulitcerah#cspscs#terapiinstagram#ajimaura#MaskerMurah#lurveyavitamincmask#lurveyamask#antijerawat#ubatjerawat#lemon#maskwajah#bahagiabukanbidaan
19.09.2018 00:49:43
HEY GIRL!🙋‍♀️ Do you ever look at my oil posts and wonder why I won’t stop talki
HEY GIRL!🙋‍♀️ Do you ever look at my oil posts and wonder why I won’t stop talking about them? I mean it’s been three years! Non stop oil talk. . WHY? I can tell you this. If they didn’t work, if I wasn’t so passionate about these products, if I didn’t truly believe they could change your life, I promise you, I would stop! 🛑. . BUT. They DO work. I AM passionate about this lifestyle. And I DO want it for all of my friends. Tonight at midnight the Young Living Starter Kits go back to $160.(Which by the way, is what I paid for mine and I’d do it again in a heartbeat!) However, you can order one for $119!! For a diffuser and 11 bottles of oil, it’s a steal in my opinion! So let me know if it’s your time to do what I did and jump off the #hotmess express and onto the oil train!😆🙌😍 or just click on the link in my bio to order yours and lemme know so I can give you the hookup! Perhaps this is the day you will look back and call your “oiliversary”!❤️. . #premiumstarterkit#essentialoils#diffuser#lavender#lemon#peppermint#thieves#citrusfresh#stressaway#frankincense#digize#panaway#copaiba#raven#seedtoseal#youngliving#health#wellness#ditchandswitch#bestofthebest#holistic#crunchymama#aromatherapy#healthyhome
19.09.2018 00:49:27
To keep your skin looking youthful and even in tone, try these FIVE natural ingr
To keep your skin looking youthful and even in tone, try these FIVE natural ingredients to get rid of age spots and pigmentation: ✋ - 1) Lemon Juice 2) Apple Cider Vinegar 3) Sandalwood Essential Oil 4) Papaya 5) Buttermilk - We recommend adding any of these ingredients to your moisturizer or in a face mask. - For an alternative to these natural remedies, check out our Spotless treatment to laser away imperfections in a snap, by clicking the link in bio, then clicking WEBSITE. - #YouthfulSkin#EvenSkinTone
19.09.2018 00:49:04
Emo lemon boi.
So me and my friend created a character (she gave me a sketch and
Emo lemon boi. So me and my friend created a character (she gave me a sketch and I did the line art and coloring) And we created a melon girl named Mellon so, I have now created lemon. Lemon boi. Emo lemon boy. Lemon x mellon. Lemellon. Yeet. #art#digitalart#lemon#oc#lemonboy#drawing
19.09.2018 00:48:46
I think I’m going to end up trying ‘Everything bagel seasoning but the bagel’ on
I think I’m going to end up trying ‘Everything bagel seasoning but the bagel’ on everything but an actual bagel😂 so far it’s a success on eggs and avocado! This morning I woke up very hungry and was craving toast, fig jam and eggs all at once. So that’s what my breakfast ended up being with some arugula on the side Tomorrow I have another day of no school so I’m going to try to go to Target or Michaels and buy some fall decor for my room🍂🍁 I finally have some gift cards to go and buy that kind of stuff besides using my own money! I can’t wait to decorate my room because it will get me feeling strong fall vibes all season🧡 ~ Sunny side up eggs with ‘everything bagel seasoning but the bagel’, lemony arugula with parmesan and whole grain toast with fig jam🍳🍞 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ #wholesomeliving#happyliving#healthyliving#healthybreakfast#healthyfood#healthylifestyle#healthy#breakfast#eggs#sunnysideupeggs#everythingbagelseasoning#traderjoes#arugula#lemon#toasttuesday#toast#figjam#foodie#foodblogger#gains#preworkout#paleo#paleobreakfast#makesmewhole#fall#falldecor
19.09.2018 00:48:44
A little embarrassing, but you can see cleaning the shower is last on my list ev
A little embarrassing, but you can see cleaning the shower is last on my list every time...’cause it’s a pain! . 💦 . When the whole family uses the same shower day in and day out ‘cause I refuse to clean more than one! Haha -But now I may consider opening another as this works! . 💦 . You can see I only did the two sides and touched on some of the other. . . . . . 📝Here’s what I do: First I spray it all down with my thieves cleaner: 2 oz thieves cleaner concentrate to 16 oz of water. Then sprinkle ~ 1 tbspn with this recipe: (In an airtight container) 2 c wash soda 1/2 c baking soda 1/2 c sea salt 5-10 drops lemon/thieves EOs . . . . . #seedtoseal#organic#wealthinhealth#showerpower#diy#lemon#thieves#thievescleaner#yleo#reallife#cleaning#cleaningtips#protip#chemfreemama#breachthesenses#vegan#hatetoclean#germaphobe#oxymoron#iknow#tootired#scrubadubdub#easy
19.09.2018 00:48:08
Have you tried our #bathsalts yet? They are made with only the best #essentialoi
Have you tried our #bathsalts yet? They are made with only the best #essentialoils#seasalt and #epsomsalts for a calming and relaxing bath! Try in our test tube size before committing to one of our large jars, and remember once you've used all your jar we offer re fills to save you some 💰💰
19.09.2018 00:48:05
Evershine Chamomile Series. .
Paduan technologi dan bahan bahan alami terpilih ,
Evershine Chamomile Series. . Paduan technologi dan bahan bahan alami terpilih ,menjadikan chamomile series begitu unik merawat kulit berjerawat mu. Tidak hanya dapat membantu mengatasi jerawat2 membandel hingga ke akar nya  juga dapat membantu memudarkan noda bekas jerawat sekaligus mencerahkan wajah yg  kusam ,mengaluskan dan menutrisi kulit ,sehingga kulit kembali sehat secara natural dan tidak ketergantungan. . The Sprit of natural theraphy  dari bahan2 terpilih  melalecuca Alternifolia leaf extract ( Tea tree oil ) from australia yg telah dipercaya dan di teliti selama ratusan tahun dapat merawat kecantikan kulit terutama bagi wajah yg berjerawat. Dipadukan dg extrak bahan alami lain nya spt cucumis sativus,chamomille extract dan aloe barbandensis leaf extract  menjadikan " chamomile series"  begitu unik membantu mengatasi masalah spt dibawah ini : . Manfaat chamomile series : 1. Merawat kulit berjerawat dan menutrusi nya. 2. Mencerahkan  kulit. 3. Mencegah penuaan dini. 4. Membantu merawat kulit yg rusak /senstive 5. Menangkal radikal bebas atau sebagai anti-oxidant. 6. Melembut kan kulit dan mengecilkan pori pori 7. Membantu Mengatasi white head/black head 8. Membantu Menghilangkan lingkar hitam pada sekitar mata. 9. Membantu mengatasi scar /noda jerawat 10. Menyegarkan dan menenangkan kulit/shooting effect. . Khasiat baik alami untuk cantik alami mu. . Paket deluxe glow of Chamomile series terdiri dari : 1. Evershine senitive facial wash 2. Chamomile Day cream 3. Chamomile Night cream 4. Chamomile Toner essence RP. 500/PAKET satuan @150.000 . #evershine#evershineskincare#evershinebeautycare#evershineid#kecantikan#beauty#masker#tip#lemon#cosmetik#skincare#beautycare#tipsmasker#infomaskerwajah#maskerwajah#mask#Evershineofficial#evershinebeauty#skinbeauty#evershine#skincare#skincareroutine#skincareaman#skincarejunkie#skincarejunkie#whitening#whiteningbooster#chamomile
19.09.2018 00:48:03
Geleia TANGERINA 🍊 COM LIMÃO SICILIANO 🍋 E COCO 🥥 | Convidamos a todos conhecer
Geleia TANGERINA 🍊 COM LIMÃO SICILIANO 🍋 E COCO 🥥 | Convidamos a todos conhecer esse novo sabor 😋Refrescância é o nome que define bem essa geléia. Ela é produzida com tangerinas e limões sicilianos selecionados, somados a crocância do côco fatiado em laminas. Um sabor exótico e envolvente. Pode apresentar um leve amargor devido o uso das cascas finamente fatiadas, porém é uma característica do produto, não comprometendo sua delicadeza. Harmoniza perfeitamente com queijos curados, em especial o parmesão, pães, iogurte, bolo de baunilha, cheesecake, tender, recheios, coberturas e finalização de sobremesas. SUGERIMOS PREPARAR UM DRINK, A BRASILEIRISSIMA CAIPIRINHA, MISTURANDO APENAS GELÉIA, AGUARDENTE OU VODKA E GELO. Acesse e adquira com toda segurança e comodidade: http://vivianparre.com.br/geleia-de-tangerina-com-lim-o-siciliano-e-coco-200g.html #shopping#shop#coconut#geleia#inverno#compras#presente#healthyfood#health#frutabrasileira#foods#foodie#food#foodphotography#foodporn#healthy#health#healthyfoods#photography#photo#tangerina#limao#coco#lemon#bergamota#brasil#empreendedorismo#artesanal#natural#organico
19.09.2018 00:47:52
Lebanese chicken thighs!!!
Ingredients:
- 1.5 pounds b/s chicken thighs
- 2 lemo
Lebanese chicken thighs!!! Ingredients: - 1.5 pounds b/s chicken thighs - 2 lemons🍋 zested & juiced - 4 cloves of garlic, minced - 1/2 tsp salt - 1/4 tsp black pep - 1 tbsp dried marjoram - 2 tbsp fresh mint, chopped - 1 tbsp fresh lemon thyme, chopped - 2 tbsp fresh parsley, chopped - 1 tbsp sesame seeds - 1 tbsp olive oil Directions - Combine all herbs, garlic, spices, lemon juice, lemon zest, evoo and sesame seeds into a glass bowl. Whisk together. Place rinsed chicken thighs into herby marinade. Let sit at room temp for 30 mins making sure chicken is evenly coated. Place thighs in glass baking pan, no overlapping! Bake in oven at 400 for 8 mins each side, or until cooked. Enjoy immediately! Be ready for the juiciest & most tender chicken EVER!
19.09.2018 00:44:52
19.09.2018 00:18:04
⁑
sarabeths NY🥞💕
⋆*✩⑅◡̈⃝*
⁑
⁑
ニューヨークNo.1デザートレストラン
朝食の女王サラベスで朝食だよん🍴🥞💖
⁑
⁑
日本とかにも支
824 63
⁑ sarabeths NY🥞💕 ⋆*✩⑅◡̈⃝* ⁑ ⁑ ニューヨークNo.1デザートレストラン 朝食の女王サラベスで朝食だよん🍴🥞💖 ⁑ ⁑ 日本とかにも支店結構あるんだけど ニューヨーク行くなら行っとかないと🤘🏻✨ ⁑ ⁑ インスタの投稿してたら パンケーキ食べたくなってきた💖 誰か誘って❣️😍笑 ⁑ ⁑ ⋆*✩⑅◡̈⃝* ⁑ #🇺🇸#sarabeths#lemon#ricotta#pancake#🥞#pancakes#eggbenedict#breakfast#cafe#manhattan#NYCfood#NewYork#NY#japanesegirl#japanese#girl#blondegirl#サラベス#レモンリコッタパンケーキ#パンケーキ#エッグベネディクト#朝食#おしゃれカフェ#カフェ#海外カフェ#ニューヨーク#アメリカ#おしゃれさんと繋がりたい#海外旅行
28.08.2018 09:59:14
“Certamente, viajar é mais do que apreciar paisagens; é uma mudança que acontece
160 5
26.12.2017 00:20:32
Next
loading