Instagram tag LabTest

Your stories never cease to inspire us. 💚 #everlywell #foodsensitivity #labtest
Your stories never cease to inspire us. 💚 #everlywell#foodsensitivity#labtest#mondaymotivation
22.01.2019 01:11:34
Happy Martin Luther King Jr Day!
Loving our new product slider banner on our hom
Happy Martin Luther King Jr Day! Loving our new product slider banner on our homepage and though it was worth a share. Hope you all are having a great day! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••——————> www.primaryjane.com<——————•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #primaryjane#cbd#cbdoil#cannabis#labtest#cannabiscommunity#cannabidiol#hemp#hempoil#cbdhemp#cbdgummies#cbdcures#cbdheals#cbdlife#fullspectrumcbd#organic#allnatural#naturalhealth#terps#inflammation#anxiety#stressrelief#stress
21.01.2019 18:51:17
Advertisement
Official Lab Test.

Question #2:  Do you need to beg for every piece of food tha
Official Lab Test. Question #2: Do you need to beg for every piece of food that comes into the house? Choose ONE answer: A: Always B: Always-always C: Always-always and ESPECIALLY when it comes in one of these bags. Answer: C (of course!)
21.01.2019 16:37:26
Penggunaan Essence

Menggunakan essence untuk merawat kulit kombinasi adalah rut
Penggunaan Essence Menggunakan essence untuk merawat kulit kombinasi adalah rutin yang baik dan anda boleh menggunakan essence sebaik saja selepas mandi , membersih dan mencuci wajah. Sebaiknya perhatikan jenis essence yang anda gunakan, pastikan bahan dari essence tersebut sesuai untuk jenis kulit anda. Jangan lupa untuk lakukan patch test jika essence tersebut belum pernah dicuba ya ! . Dengan menggunakan essence kulit akan terasa lebih segar, nyaman dan tetap sihat. Selain itu selalu pastikan kulit kekal bersih kerana jika kulit bersih wajah akan terhindar dari segala masalah kulit seperti jerawat, flek hitam dan masalah kulit lainnya. Akan tetapi , jika anda ingin menggunakan toner sebelumnya sila gunakan kapas bersih dan tak perlu berlebihan. Cuma perlu tuangkan di kapas muka dan sapu/wipe lembut seluruh bahagian wajah kemudian pupurkan essence dengan menggunakan kedua tapak tangan. Caranya : Sapu dan tepuk tepuk lembut essence ke seluruh wajah dengan sekata. . Perlukah pelembap selepas itu bukankah essence sudah melembapkan ? Essence dapat menyerap masuk lebih mudah ke dalam liang pori wajah. Disebabkan itu Essence mempunyai 5x kuasa menyimpan lembapan di dalam kulit berbanding pelembap jenis gel atau cream yang hanya melembapkan bahagian permukaan yang terkena. Sama ada anda melebihkan penggunaan essence dengan re-apply 2-3 kali atau menambahkan pelembap yang bersesuaian. Jadi pelembap bagaimanakah yang sesuai untuk kulit kering ? Anda boleh menggunakan pelembap jenis krim atau boleh gunakan spf/ sunscreen yang tidak mengeringkan kulit wajah ada = ada fungsi hydrating Pelembap untuk kulit berminyak pula ? Pelembap jenis gel lebih sesuai untuk kulit yang berminyak iaitu jenis water based. Elakkan penggunaan spf atau sunscreen jenis krim yang terlalu heavy atau melekit. Spf atau sunscreen bagaimanakah yang baik untuk semua jenis kulit wajah ? Semestinya yang rendah kandungan alcohol dan fragrancenya atau TIADA langsung ! Ya , itu LEBIH baik . #nadasutra#skincare#labtest#kkmapproved
21.01.2019 15:13:13
Get 15% off our CBD products in celebration of MLK day!
Use code MLK15 at checko
Get 15% off our CBD products in celebration of MLK day! Use code MLK15 at checkout. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••——————> www.primaryjane.com<——————•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #primaryjane#cbd#cbdoil#cannabis#labtest#cannabiscommunity#cannabidiol#hemp#hempoil#cbdhemp#cbdcures#cbdheals#cbdlife#fullspectrumcbd#organic#allnatural#naturalhealth#terps#inflammation#anxiety#stressrelief#stress
21.01.2019 14:52:11
Beberapa bahan pada skin care yang ternyata bersifat COMEDOGENIC tahap dewa yang
Beberapa bahan pada skin care yang ternyata bersifat COMEDOGENIC tahap dewa yang kulit berjerawat perlu elak! . . 1. ALCOHOL Alcohol memiliki kebolehan dalam menyerap minyak berlebihan di wajah, tapi sayangnya effect segera yang dihasilkan ini boleh menyebabkan kesan buruk jangka panjang bagi kulit. Selain bersifat comedogenic, pengunaan alcohol sebagai pembersih wajah boleh menghakis kelembapan semulajadi kulit. Hasilnya pertahanan kulit akan melemah dan kulit mudah mendapat infeksi dan iritasi. Kononnya mengawal minyak di wajah yang ada jerawat malah bertambah parah pula. . . 2. SILICONE Dalam produk kecantikan alat solek silicone berperanan dalam menghasilkan kesan kulit lebih halus, lihat saja bagaimana penggunaan primer dapat menutupi ketidaksempuraan kulit dan membuat lapisan kulit anda terlihat lebih halus. Tapi sayangnya, anda yang memiliki kulit berjerawat perlu hati-hati dalam menggunakan produk berbahan ini. Silicone bersifat menyumbat pori-pori dan menjadikan kulit dehidrasi. Jadi jika anda terpaksa memakai primer usahakan untuk melakukan pembersihan wajah secara menyeluruh dengan melakukan double cleansing sesudahnya. Rutin eksfoliate setidaknya seminggu dua kali (sila belajar cara yang betul dulu). Hei, jangan terkejut hanya dengan penggunaan foundation atau bedak asas saja tiba-tiba jerawat tumbuh merata. Ini disebabkan pori kulit wajah anda telah tersumbat dengan jayanya dek silikon malah semua bahan comedogenic yang terdapat di dalam foundation tersebut (terutamanya yang berasaskan minyak untuk medium dan full coverage foundation) . 3. COCOA BUTTER Selain coconut oil atau minyak kelapa ini adalah satu lagi bahan semulajadi yang ternyata berpotensi besar untuk tidak serasi dengan pemilik kulit berjerawat. Meskipun dikenali dengan kemampuannya dalam menghidrasi kulit, cocoa butter wajib dihindari oleh orang yang berjerawat dari mengaplikasikannya pada wajah. Bahan semulajadi ini memiliki kandungan comedogenic paling tinggi. Sebaiknya cukup oleskan cocoa butter sebagai pelembap tubuh , terutama pada area lipatan kulit seperti siku dan lutut saja. Nota : COMEDOGENIC bermaksud bahan yang boleh menyumbat pori #nadasutra#skincare#labtest
21.01.2019 14:28:13
Advertisement
🥦We are now offering food sensitivity testing. 🍞Our tests test over 200 foods in
🥦We are now offering food sensitivity testing. 🍞Our tests test over 200 foods including fruits, veggies, gluten, diary, wheat, spices and many others.🥝 Once we figure out what foods you are sensitive to, we will construct a detailed nutrition program to get to back to health. Email or clink the link I'm bio for more information. #fueling4health#customizedmealplans#labtest#foodsensitivities#iggtesting
21.01.2019 13:00:54
4 in 1 Nadasutra Perfect Hydra Premium Set .
.
1)Perfect Hydra Soothing Cleansin
4 in 1 Nadasutra Perfect Hydra Premium Set . . 1)Perfect Hydra Soothing Cleansing Gel ⏩untuk mencuci seluruh wajah sambil menanggalkan sel kulit mati tanpa mengeringkan malah melembap dan menghaluskan kulit . Meredakan iritasi dan mencegah kemunculan jerawat dan jeragat . . . 2)Perfect Hydra Magic Essence ⏩untuk menyegar dan merawat pori sehingga ke lapisan paling dalam (liang pori) keupayaan mengekalkan kelembapan 5x lebih baik . Berupaya memudarkan parut jerawat dan jeragat serta mencegah kemunculannya . Wajah lebih cerah dan berseri secara semulajadi . . . 3)Perfect Hydra Calming Moisturizing Gel ⏩ menyamankan, menenangkan kulit wajah yang stress, menegangkan kekenduran dan mengecutkan jerawat (sesuai untuk rawatan malam) memudarkan parut dan jeragat . . . 4)Perfect Hydra Beauty Cream SPF35 ⏩ melindungi dari sinar uv, pencemaran asap dan debu, memudarkan jeragat jerawat dan garis halus (sesuai untuk perlindungan siang) tidak menyumbat liang pori, tidak bercapuk malah mengurangkan minyak berlebihan namun tidak mengeringkan . #skincare#nadasutra#nadasutraskincare#naturalproduct#naturalingredients#noharshchemicals#nodangerouschemicals#hydrating#rejuvenating#tightening#firming#calming#soothing#phbalanced#labtest#kkmapproved
21.01.2019 09:34:23
ALCOHOL 
SD Alcohol, Alcohol Ethanol, Ethyl Alcohol, Methanol, Benzyl Alcohol, I
ALCOHOL SD Alcohol, Alcohol Ethanol, Ethyl Alcohol, Methanol, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol atau Alcohol Denatured adalah deretan nama alkohol yang perlu kita hindari. Nama-nama alkohol ini adalah yang sering menjadi penyebab munculnya masalah kulit setelah kita menggunakan skincare atau makeup. Beberapa keluhan yang sering muncul diantaranya kulit terasa gatal, kering, kemerahan malah munculnya jerawat. #noharshchemicals#nodangerouschamicals Anti-aging. Anti-inflammatory. Antioxidants #hydrating#rejuvenating#firming#tightening#calming#soothing#pHbalanced#labtest#kkmapproved#nadasutra#skincare
21.01.2019 09:16:11
Oatmeal chocolate chip cookies from @ambitiouskitchen 🎈🎯 these look really good.
Oatmeal chocolate chip cookies from @ambitiouskitchen 🎈🎯 these look really good. And yes they are #glutenfree#dairyfree using #coconutoil and no chemicals. This is a great sometimes food. I usually have things like this either after a balanced meal or as my processed or starchy or sugary carbs (with a veggie and protein meal). Instead of eating something like this on an empty stomach which causes a rapid blood sugar rise and then the inevitable drop 😢 which leaves us searching around for more cookies 🍪🍩 or just eating them mindlessly. Having one or two after a well balanced meal will not cause a big sugar rush or the drop so you can eat just 1 or 2. Don’t skip healthier foods to eat foods like this. There’s nothing wrong with having something like this when you want to as long as 80% of the food you eat is food that serves your body. And when you do decide to eat this stuff try not to feel guilt or shame or anything bad about it. Enjoy it. It’s food. How we choose to nourish ourselves is very important but foods only have the values we give them. #paleo#desserts#cookies#chocolatechipcookies#nutritionistapproved#nutrition
21.01.2019 07:37:18
Advertisement
Tak diet . Makan nasi Padprik. HILANG 7 inci! 
Credit Fatin Harnani. “Hilang 7 i
Tak diet . Makan nasi Padprik. HILANG 7 inci! Credit Fatin Harnani. “Hilang 7 inci . Bersalin Czer! “ ———————————— Walau makan tak jaga. Walau pakai tak konsisten . Kesan efektif Lotion dengan 3 bahan Aktif terbaik masih menbantu turun berat badan. Produk selamat ada 3 #labtest and KKM approved. Produk ada 47 Clinical Studies Journal. Wangi dan BERKESAN.
21.01.2019 06:45:51
Ada setengah produk muka memang nampak perubahan yang ketara bila digunakan, ada
Ada setengah produk muka memang nampak perubahan yang ketara bila digunakan, ada yang tidak sampai seminggu sudah jauh berbeza. Pelik! Cepat sangat perubahan. Jangan sebab nak cantik, muka putih, anda main beli saja. Ambil tahu bahan kandungan produk kecantikan kulit. UREA 1. MIDAZOLIDINYL UREA 2. DIAZOLIDINYL UREA Ini adalah kandungan yang paling umum digunakan untuk bahan pengawet selepas paraben . Bahan utamanya adalah formaldehid yang dikenali untuk mengawetkan mayat dan sangat berbahaya bagi kesihatan manusia. Boleh menyebabkan radang kulit, luka bakar, keradangan dan pengeluaran air mata. PARABEN 1. METHYL PARABEN 2. PROPYL PARABEN 3. BUTYL PARABEN 4. ETHYL PARABEN Digunakan sebagai penghambat pertumbuhan bakteria dan untuk melanjutkan had masa luput produk. Walaupun diketahui beracun, namun kandungan ini masih banyak digunakan. Kesan yang mungkin berlaku adalah timbul banyak reaksi alahan dan ruam kulit. NADASUTRA SKINCARE bukan produk pemutih atau menjanjikan hasil licin segera! Ini adalah produk penjagaan harian kulit wajah yang natural 🌿 lembut dan selamat pada kulit. Katakan TIDAK kepada kimia berat dan beracun. #nadasutra#skincare#noharshchemicals#nodangerouschemicals#labtest#kkmapproved
21.01.2019 04:51:50
Get 15% off our CBD products tomorrow in celebration of Martin Luther King Jr. d
Get 15% off our CBD products tomorrow in celebration of Martin Luther King Jr. day! Use code MLK15 at checkout. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••——————> www.primaryjane.com<——————•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #primaryjane#cbd#cbdoil#cannabis#labtest#cannabiscommunity#cannabidiol#hemp#hempoil#cbdhemp#cbdcures#cbdheals#cbdlife#fullspectrumcbd#organic#allnatural#naturalhealth#terps#inflammation#anxiety#stressrelief#stress
21.01.2019 03:44:51
Application 
Technovit 2000 LC is a light-curing resin for embedding of transluc
Application Technovit 2000 LC is a light-curing resin for embedding of translucent ground sections within material testing. Technovit 2000 LC had been specifically developed for preparation of sensitive materials and micro components. The main application areas are: Semiconductor technique, microelectronics, medical equipment technique, optoelectronics and microsystem techniques. Technovit 2000 LC varnish is a light-curing varnish to avoid the development of an inhibition layer on ground sections embedded in Technovit 2000 LC. Properties The Technovit 2000 LC liquid is light-curing and is polymerized within the none-dangerous spectrum of the visible blue-light generated by the polymerization unit Technotray Power of Kulzer. The arbitrarily long pot life allows for optimal positioning and infiltration of the sample (or removal of any air bubbles). If properly handeled gap-free embeddings will be the result. The cured Technovit 2000 LC can be optimally processed mechanically. Advantages – dry and non-sticky surface of the ground section embedded in Technovit 2000 – no loss of material (one-component resin) – light curing thus almost unlimited handling time - optimum translucency – exceptional low gap formation no air entrappings – alcohol and acid resistant – usable under vacuum, no gas evaporation (can be used under REM) – odor free – no UV -light but only blue light - low polyerization temperature. #glanzterniti#resin#metallography#labtest#laboratory#laboratorium#kulzer#metalografi#indonesia#chemical#lightcuring#technovit#technovit#electronics#semiconductor#processor#bluelight#tangsel#jakarta
21.01.2019 01:50:01
Advertisement
Also I don’t consider grains to be vegetables even though they come from plants.
Also I don’t consider grains to be vegetables even though they come from plants. Same goes for oils made from grains or corn. What do think? What’s YOUR WOE and how many cups of veggies do you eat or aim for?? How long have you been eating this way? #diet#nodiet#nutrition#clinicalnutrition#nutritionistapproved#losangelesnutritionist since 1996
20.01.2019 21:18:18
CERTIFICATE OF ANALYSIS.. PRODUK : BIZZY BODDY
.
Bukti ujian makmal produk BIZZI
CERTIFICATE OF ANALYSIS.. PRODUK : BIZZY BODDY . Bukti ujian makmal produk BIZZI BODDY Alhamdulillah.. Selamat untuk dimakan, penggunaan tanpa was2.. . Kesemua produk AS Legacy adalah Selamat digunakan 😘 . Jom mai dapatkan produk bizzy boddy... . Boleh klik link wssp 👇👇 Www.wasap.my/60178074467 /BIZZIBODY . . #labtest#laboratory#laboratorytest#certificateofanalysis#analysis#yakinselamat#kurustanpadiet#kurustanpalapar#kuruscepat
20.01.2019 17:41:15
Don't waste your time looking back at what you've lost. Move on, life is not mea
Don't waste your time looking back at what you've lost. Move on, life is not meant to be traveled backwards . The only time you should ever look back is to see how far you've come . Love yourself. Love your skin Keep Believing Be Beautiful Be You #nadasutra#skincare#noharshchemicals#nodangerouschamicals#hydrating#rejuvenating#firming#tightening#calming#soothing#pHbalanced#labtest#kkmapproved
20.01.2019 14:50:12
TIDAK ADA KESAN PERUBAHAN PUTIH, LICIN BAK TELUR DIKUPAS DALAM MASA SEBULAN, SEM
TIDAK ADA KESAN PERUBAHAN PUTIH, LICIN BAK TELUR DIKUPAS DALAM MASA SEBULAN, SEMINGGU APATAH LAGI TIGA HARI!! . Rangkaian set penjagaan wajah ini BUKAN produk pemutih. Jika anda mencari set penjagaan untuk memutihkan wajah, licin bak telur dikupas tak sampai beberapa bulan ini bukanlah produknya. . . Produk ini dihasilkan untuk menyelesaikan masalah kulit wajah sensitif dan sukar mendapatkan set penjagaan . Membawa anda kepada gaya penjagaan yang lebih selamat, praktikal dan lebih semulajadi. . . Rangkaian penjagaan ini memfokuskan untuk seimbangkan pH kulit, memberi lembapan secukupnya, memberi perlindungan dan membaik pulih kerosakan dengan lembut tanpa mengasari kulit wajah yang telah sedia rapuh'. Sekaligus memberi kulit wajah anda peluang kedua secara beransur-ansur dan yang paling mustahak, selamat. Tidak ada langsung istilah healing crisis! . . Hasil tinjauan kami 90% pengguna memberitahu ianya sangat serasi. Dengan bimbingan nasihat yang berpanjangan dan telus kesemuanya menyatakan rasa berpuas hati. . Tidak kisah berapa usia anda, jika anda mahu GO NATURAL setiap hari inilah pilihan yang tepat. . INFO ---------- Kulit wajah mereka yang berumur 25 tahun ke atas sudah semakin kekurangan collagen. Sedangkan collagen adalah bahan yang amat diperlukan oleh kulit untuk terus sihat dan cantik. Rangkaian set penjagaan hydra ini, mengandungi bukan saja collagen malah bahan yang bersifat anti radang, antioksidan dan sekaligus bermanfaat sebagai anti penuaan. . . Hentikan kegusaran dan boleh komen DM untuk info serta langganan dengan lebih mudah. . #nadasutra#nadasutraskincare#skincare#naturalproduct#noharshchemicals#nodangerouschemicals#hydrating#rejuvenating#tightening#firming#calming#soothing#phbalanced#labtest#kkmapproved
20.01.2019 14:33:03
Something's brewing in our chem room 🔬 #comingsoon
Something's brewing in our chem room 🔬 #comingsoon...more
20.01.2019 14:10:26
Mak mak zaman sekarang kalau boleh, semua benda nak cepat sebab banyakkk sangat
Mak mak zaman sekarang kalau boleh, semua benda nak cepat sebab banyakkk sangat kerja nak buat. Bila anak anak demam mulalah gundah gulana hati. Macam-macam cara buat nak bagi turun suhu badan anak. Kalau dulu mak mak rajin gi potong lemon, rendam dalam air suam, lepas tu bagi anak yang demam mandi air hirisan lemon tadi. Semua tu mak mak buat semata-mata nak bagi suhu badan anak turun, bagi sihat semula. Alhamdulillah la sekarang SME dah keluarkan produk #sabunlemon. Ada #KKMNOT & #LABTEST Dah banyak membantu mak mak kat luar sana. Pastikan ada kat rumah sorang satu tau untuk kegunaan masa anak-anak demam. 🌺 Wassap.my/01131754615 #sabunlemonviral#rm20jer#jombeli
20.01.2019 13:46:52
LELAKI SILA JAGA KULIT WAJAH DAN BERCUKUR DENGAN BETUL

Guna Pisau Cukur yang Be
LELAKI SILA JAGA KULIT WAJAH DAN BERCUKUR DENGAN BETUL Guna Pisau Cukur yang Berkualiti Sama ada ingin mengayakan fesyen jambang ataupun misai, anda perlu menggunakan pisau cukur yang berkualiti. Dapatkan pisau yang tajam, tahan lama dan tidak berkarat. Ia mungkin agak mahal, namun anda akan berpuas hati dengan kualitinya. Jika anda menggunakan pisau cukur pakai buang, pastikan anda memilih pisau cukur yang mempunyai dua mata (double blade). Hal ini kerana ia jauh lebih efektif dan cukurannya lebih cantik. Anda juga boleh dapatkan pisau cukur elektrik, pastikan anda menggunakan dalam keadaan kulit yang kering. Pisau cukur yang biasa (straight razor) juga menjadi pilihan ramai, namun anda perlukan sedikit latihan agar tidak melukakan diri sendiri. Krim Pencukur Krim pencukur boleh melicinkan muka anda dan memudahkan pisau cukur mencukur. Jangan mencukur bulu dalam keadaan kering dan tanpa krim pencukur melainkan anda menggunakan pencukur elektrik. Cuba dapatkan krim/gel pencukur yang kurang kandungan kimianya, sebab kadang- kadang ia boleh memudaratkan keadaan. Jika anda mahu, anda boleh membiarkan krim pencukur tersebut pada muka anda untuk beberapa minit sebelum mencukur. Gunakan Kaedah Mencukur yang Betul Anda tidak semestinya perlu tekan dengan kuat semasa mencukur. Jika pisau itu sudah tajam, anda hanya perlu alirkan mata pisau itu pada bulu yang ingin dicukur. Arah mencukur hendaklah mengikut arahnya, bukan lawannya. Jika janggut ataupun misai anda sangat panjang, potongnya sependek yang mungkin dengan gunting terlebih dahulu. Kemudian barulah guna pisau cukur. Bilas Muka Selepas Selesai Mencukur Gunakan air yang sejuk untuk membilas tempat dicukur untuk mengurangkan kesan ruam, ataupun kesan luka-luka kecil. Keringkan tempat cukur dengan menepuk kain, jangan menggosok! Sapu pelembap kulit (moisturizer) Anda harus menggunakan pelembap yang boleh mengurangkan kesan cukuran. Cuma pastikan produk tersebut tidak mengandungi kandungan yang boleh memudaratkan muka selepas mencukur. Love yourself. Love your skin #nadasutra#skincare#labtest#kkmapproved
20.01.2019 13:25:11
實驗進行中
.
#beastudent #backtoschool #labtest
25 2
20.01.2019 12:51:54
TOP 6 YOUTH STAR✨
.
.

YOUTH SHAKLEE SKINCARE TESTIMONI.

1. Luminous Gel Oil Cl
TOP 6 YOUTH STAR✨ . . YOUTH SHAKLEE SKINCARE TESTIMONI. 1. Luminous Gel Oil Cleanser. 2. Perfecting skin toner. 3. Youth Activating Serum. 4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30. 5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light). . 6. Radiance C + E Capsules. . #YOUTHSkincarebyHL . . http://www.wasap.my/601128120989/Saya+Nak+YOUTH . #youthskincare#shakleeskincare#labtest#florence#italy#lasvegas#lavender#supervisor#dream#love#bicycle#tourist#cappadocia#turkeyhunting#pamukkale#hotairballon#ballon # #love#vitamincmask#food#fashionstylish#foodadventure
20.01.2019 10:30:46
Building a daily skin care routine

No matter what your skin type is, a daily sk
Building a daily skin care routine No matter what your skin type is, a daily skin care routine can help you maintain overall skin health and improve specific concerns like acne, scarring, and dark spots. A daily skin care routine has four basic steps you can do once in the morning and once before you sleep. 1. Cleansing - Choose a cleanser that doesn’t leave your skin tight after washing. Clean your face more than twice a day especially if you have wear makeup + oily skin. Avoid washing for that squeaky-clean feeling because that means your skin’s natural oils are gone. Cleansers known to work well for all skin types . . 2. Essence - Refreshing your skin with essence and keep your skin hydrated . . 3. Moisturizer - Even oily-combination-acne skin needs moisturizer, but use one that is lightweight, gel-based, and non-comedogenic or doesn’t block your pores. . . 4. Sunscreen - Apply sunscreen with at least 30 SPF 15 minutes before heading outdoors, as it takes a while for sunscreen to activate. Try, which offers broad-spectrum UVA/UVB protection and is recommended by the Skin Cancer Foundation. Choose products that fit your skin type and sensitivity. Remember to read the labels and follow the instructions. Love yourself. Love your skin #nadasutra#skincare#labtest#kkmapproved
20.01.2019 09:04:31
CERTIFICATE OF ANALYSIS.. PRODUK : BIZZY BODDY
.
Bukti ujian makmal produk BIZZI
CERTIFICATE OF ANALYSIS.. PRODUK : BIZZY BODDY . Bukti ujian makmal produk BIZZI BODDY Alhamdulillah.. Selamat untuk dimakan, penggunaan tanpa was2.. . Kesemua produk AS Legacy adalah Selamat digunakan 😘 . Jom mai dapatkan produk bizzy boddy... . Boleh klik link sy Whtsapp : www.wasap.my/601123513461/nakbelibizzyboddy . . #labtest#laboratory#laboratorytest#certificateofanalysis#analysis#yakinselamat#kurustanpadiet#kurustanpalapar#kuruscepat
20.01.2019 06:18:51
Orang tak jual kalau tak best. Sebab best sesangat la orang jual tau. #KKM ada,#
Orang tak jual kalau tak best. Sebab best sesangat la orang jual tau. #KKM ada,#labtest ada dan beribu testimoni dari customer yang menggunakannya. #hotsale2019#sisfelhotlotion#bazarpaknil#badankuruspoketgemuk#misikurussebelumraya
20.01.2019 02:40:58
Hummingbird cake from @gluten-free palate! It’s #grainfree #glutenfree #refineds
Hummingbird cake from @gluten-free palate! It’s #grainfree#glutenfree#refinedsugarfree can be #vegan with an egg sub she mentions, and uses #maplesyrup as a sweetener but may not need it as it’s got banana & pineapple in it. The recipe is on @glutenfreepalate so FOR THE RECIPE- click on that name and then CLICK the LINK the last line of her BIO in her profile (like mine goes to my website) and if needed use the search tofine the name if the recipe you want. Her goes to a list on link tree. You’ll see it! (I get a lot of questions about how to find from those of us who are new to Instagram and not millennials 😉😘) Who’s gonna try this or some modified version?? @bobsredmill almond flour base.
19.01.2019 19:36:21
CARA MEMILIH PRODUK YANG SELAMAT . .
.
1. Produk berasaskan air (water-base) dan
CARA MEMILIH PRODUK YANG SELAMAT . . . 1. Produk berasaskan air (water-base) dan bukan berasaskan minyak (oil-base). . . Pilih produk yang “water-base” bagi mengekalkan kelembapan kulit anda. Produk “water-base” senang diserap oleh kulit dan tidak meninggalkan sisa. Badan dan kulit kita juga mengandungi kandungan air yang tinggi. Sedangkan jika produk tersebut “oil-base” kadar penyerapan adalah tidak sempurna dan menyebabkan sisa tertinggal hingga menyumbat pori pori kulit. Apabila pori kulit mula tersumbat, masalah kulit akan mula wujud seperti jerawat. Jadi, pilihlah produk “water-base” bukan “oil-base”. Pilih produk “waterbase” yang senang menyerap. . 2. Bebas bahan pemutih . Kalau makanan, kita cuba elakkan makanan yg melalui proses “bleaching” seperti gula pasir dan juga tepung kerana kita tahu ia tidak bagus untuk kesihatan. Begitu jugalah dengan produk yang mengandungi bahan pemutih. Biasanya bahan pemutih ini terdiri dari hydroquinone dan merkuri. Ia memberikan hasil pemutihan yang cepat tetapi memberi mudarat dikemudian hari. Sekiranya, bahan pemutih semulajadi digunakan masih selamat untuk kulit wajah. 3. Tanpa alkohol Pilih produk yang tidak mengandungi alkohol kerana alkohol memyebabkan kulit anda cepat kering. Kulit kering akan mengundang lebih byk masalah kulit seperti kulit kusam dan jeragat. 4.Sesuai dengan PH kulit dan semulajadi. Sangat penting memilih produk yang diproses dari bahan bahan semulajadi. Kerana bahan bahan semulajadi tidak akan memudaratkan kulit dan kesihatan kita. Pilih produk yang sesuai dengan PH kulit kita. Jangan terlalu berasid hingga merengsakan kulit. 5. Selamat utk ibu hamil dan menyusu Yang paling mudah. Hindari produk yang tidak disyorkan kepada ibu hamil dan ibu menyusui. Hydoquienone, merkuri dan bahan racun berjadual sangat memudaratkan ibu hamil dan bayi yg dikandung. Produk begini biasanya melarang pengguna yang hamil dan menyusu mengamalkannya. Jadi, jika produk tersebut selamat digunakan oleh ibu hamil dan menyusu pastinya selamat kepada wanita lain. . #nadasutra#skincare#hydrating#rejuvenating#firming#tightening#calming#soothing#pHbalanced#labtest#kkmapproved
19.01.2019 16:52:06
Selamat untuk bayi, sesuai untuk semua lapisan umur.. #labtest #freemercury #nat
Selamat untuk bayi, sesuai untuk semua lapisan umur.. #labtest#freemercury#naturalproducts#mayyababyshowergel#mayyababycream#agentterengganu Agen sah : id 001818
19.01.2019 14:21:14
Alhamdulillah jerawat makin kecut 😍 
Bagi yang ada masalah jerawat atau jerawat
Alhamdulillah jerawat makin kecut 😍 Bagi yang ada masalah jerawat atau jerawat senang sangat naik tu boleh lah cuba macam customer kita ni. Hanya perlu sapu pada waktu malam sebelum tidur dan in shaa Allah bangun keesokan harinya jerawat dah kecut 😉 Belum cuba belum tahu ❤ #skinpotionserum#skinpotionoil#labtest#selamatdigunakan#bebasmerkuri
19.01.2019 13:19:27
Hai semua 🙋
Yang mana masih ragu² dengan produk kami disini kami sertakan bukti
Hai semua 🙋 Yang mana masih ragu² dengan produk kami disini kami sertakan bukti bahawa produk kami merupakan produk local yang selamat digunakan tanpa ada bahan merkuri dan telah melalui ujian makmal. Bagi sesiapa yang berminat boleh terus whatsapp saya atau klik link di bio 😉 #skinpotionserum#skinpotionoil#labtest#selamatdigunakan#bebasmenkuri
19.01.2019 13:15:11
Apa yang best pasal Skin Potion Oil ? ✅ Bebas Hydroquinone
✅ Bebas Merkuri
✅ Beb
Apa yang best pasal Skin Potion Oil ? ✅ Bebas Hydroquinone ✅ Bebas Merkuri ✅ Bebas pewarna & pewangi ✅ pH hampir kepada ideal skin 4.5~5.5 ✅ Targetted treatment: Parut, Jerawat & Jeragat Apa sebenarnya fungsi face oil ni? 👍 Membantu mencegah jerawat 👍 Membantu menyelesaikan masalah pori terbuka 👍 Membantu mengelakkan kulit kusam dan tona kulit sekata 👍 Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata #skinpotionserum#skinpotionoil#selamatdigunakan#labtest#bebasmenkuri
19.01.2019 13:11:06
Hi semua,

Kenapa “ Oil Based Serum / Face Oil “ sangat baik untuk kulit muka ?
Hi semua, Kenapa “ Oil Based Serum / Face Oil “ sangat baik untuk kulit muka ? 1 . Sesuai semua jenis kulit / all skin types ; ✨ Sesuai untuk kulit berminyak . Kulit kita menghasilkan minyak bagi mengimbangkan kandungan air-minyak . Bila kita guna pencuci atau produk yang membuang minyak dimuka , secara automatik akan menghasilkan sebum atau minyak bagi menyeimbangkan semula kandungan air-minyak tadi . Semakin banyak minyak yang kita singkirkan , semakin banyaklah sebum dikeluarkan dan inilah yang menyebabkan kulit tersumbat , kotoran melekat dan jerawat yang banyak . Bukan guna produk untuk buang segala minyak ye , sebaliknya guna minyak yang seakan ciri sebum dikulit kita seperti ‘face oil’ . ✨ Sesuai untuk kulit kering . Serum jenis oil bertujuan untuk memberikan hydration pada kulit muka . Walaupun bentuknya minyak , tapi terasa ringan dan sangat cepat meresap berbanding tekstur cream atau lotion . 2 . Memudahkan produk lain meresap ; ✨ Minyak meresap ke dalam kulit lebih baik dari krim dan memudahkan penyerapan bahan atau produk lain . Apply dulu face oil sebelum apply apa-apa pelembap (moisturizer) sangat baik dan ia dapat mencegah iritasi kulit . 3 . Membantu masalah kulit berjerawat ; ✨ Argan oil sangat bagus untuk mengecutkan jerawat, dengan pantas . And NO , awak tidak akan dapat jerawat jika menggunakan face oil . Bukan guna minyak masak kan? Aprikot oil pula mampu mengurangkan penghasilan minyak atau sebum di kulit , dan ia amat sesuai untuk digunakan bersama produk untuk rawatan jerawat lain juga . 4 . Melindungi kulit muka ; ✨ Oil ni bersifat lipophilic dan ia juga berfungsi untuk menyerap dengan lebih mendalam lagi kedalam kulit muka . Ia juga dapat mengekalkan kelembapan kulit dan menguatkan skin barrier pada kulit . 🍃 Skin Care Routine yang ‘ add on ‘ face oil / oil based serum adalah sangat baik untuk skin . Serum oil ni adalah sangat digalakkan oleh Dermatologists . ❤️ #skinpotionserm#skinpotionoil#labtest#bebasmerkuri#selamatdigunakan
19.01.2019 13:05:34
KULIT MENJADI SEMAKIN KUSAM TANPA PUNCA ? 
Rutin penjagaan yang salah juga menja
KULIT MENJADI SEMAKIN KUSAM TANPA PUNCA ? Rutin penjagaan yang salah juga menjadi penyebab terbesar wajah menjadi KUSAM tanpa disedari. . . LOOSE POWDER Ia dikenali sebagai bedak tabur, dalam bentuk serbuk yang halus. Biasanya ia dipakai selepas penggunaan bedak asas (foundation). Umumnya, bedak tabur digunakan sebagai finishing touch setelah pengaplikasian untuk menghilangkan kilauan minyak dan membuat efek wajah lebih halus. Bedak tabur paling mudah dan cepat diaplikasikan kerana bentuk partikelnya yang halus akan melekap di kulit wajah dengan sekata tanpa menyumbat pori. Kelemahannya ia mudah berterabur, pudar dan tak begitu kalis minyak dan air. Namun kelebihannya, ia mudah dibersihkan. . . COMPACT POWDER Partikelnya lebih padat, melekap lama dan menghasilkan kulit yang kelihatan lebih mulus serta tertutup rata, digunakan setelah pemakaian bedak asas (foundation) . . Bahan-bahan yang terkandung di dalamnya membuat bedak padat ini cepat menyerap sekaligus mengurangkan minyak, kalis air dan mampu melekap berhari-hari pada kulit wajah jika tidak ditanggalkan. Sebab itu ia mesti dibersihkan (double cleansing) dengan makeup remover sebaik-baiknya agar tidak tertinggal dan mengakibatkan pori tersumbat. Kelemahannya, ia tidak begitu sesuai untuk kegunaan kulit wajah yang bermasalah kerana menyesakkan lagi permukaan kulit yang sedia sesak. Pembersihan wajah yang dibuat sambil lewa mengakibatkan saki baki compact powder yang tertinggal masuk ke dalam pori dan tersumbat di sana. . . Jika rutin ini berterusan lama kelamaan wajah semakin hilang seri (kusam) tanpa disedari malah boleh menimbulkan masalah breakout. Ini disebabkan pori yang tersumbat tidak mampu menyerap lembapan, khasiat dan kebaikan bahan penjagaan dengan baik. . Dah tahu kenapa kulit wajah anda boleh KUSAM? #nadasutra#skincare#hydrating#rejuvenating#firming#tightening#calming#soothing#pHbalanced#labtest#kkmapproved
19.01.2019 11:51:29
SUNBURN adalah proses dimana kulit boleh terbakar menjadi kemerahan-merahan dise
SUNBURN adalah proses dimana kulit boleh terbakar menjadi kemerahan-merahan disebabkan ketidakupayaan kulit menahan sinaran matahari (radiasi ultraviolet) yang terik. Ianya boleh terjadi sekiranya anda berada di bawah panas cahaya matahari dalam jangka masa yang panjang semasa berada di luar atau melakukan aktiviti luar. Kerosakan kulit akibat daripada sunburn akan mula kelihatan dalam masa 24 jam. 3 TAHAP SUNBURN 1. Sunburn Tahap Pertama Sunburn pada tahap pertama ini dianggap sunburn tahap ringan kerana ianya hanya akan mengalami kulit kemerah-merahan dan disertai dengan rasa sakit dan perit sedikit ketika menyentuh bahagian kulit yang terbakar. Ianya mudah dirawat dengan cara yang tertentu dan tidak akan mengambil masa yang lama untuk pulih. 2. Sunburn Tahap Kedua Pada sunburn tahap kedua ini, gelembung cecair akan terjadi selain kulit akan kelihatan kemerah-merahan seperti tahap pertama. Pada tahap ini juga ia akan disertai rasa sakit serta berasa perit. Malah akan terdapat kesan luka dan parut selepas gelembung tersebut pecah. 3. Sunburn Tahap Ketiga Sunburn pada tahap ketiga ini sangat berat dan memerlukan anda berjumpa dengan doktor pada kadar segera untuk mendapatkan rawatan lanjut dan permerhatian doktor sepenuhnya. Pada tahap ini kulit bukan hanya menjadi kemerahan, malah boleh menjadi bengkak dan mengelupas. Kesan ini juga akan membuatkan anda berasa sakit apabila sesuatu tersentuh kulit. Elakkan berpanas dalam tempoh yang panjang terutama tanpa perlindungan sunblock! Kulit sentiasa dilembapkan untuk elak dehidrasi. Jika alami sunburn yang teruk sila berjumpa doktor dan elakkan penggunaan sabun apatah lagi produk penjagaan yang mempunyai bahan pemutih dan kimia keras yang boleh menghakis lagi mengeringkan seperti hydroquinone dan alcohol misalnya. Ia akan memburukkan lagi keadaan. #nadasutra#skincare#labtest#kkmapproved#hydrating#calming#soothing#rejuvenating#firming#tightening#pHbalanced
19.01.2019 10:13:10
Lab test at your home! 
Book your Lab test with Tarmata and get home sample coll
Lab test at your home! Book your Lab test with Tarmata and get home sample collection facility. Download the Tarmata App now:https://goo.gl/SgpLGB . . . #Tarmata#HealthApp#HealthTest#LabTest#HealthCheckup#XRay#routinecheckup#Discount#Deals#HealthHabits#HealthDiscountDeals#BloodTest#Booking#android#GooglePlayStore
19.01.2019 07:50:58
BUKAN MEDICATED TAPI.... .
.
Ini adalah set penjagaan wajah yang lembut tidak me
BUKAN MEDICATED TAPI.... . . Ini adalah set penjagaan wajah yang lembut tidak mengasari kulit wajah atau bahasa mudahnya mild and gentle sesuai untuk kebanyakkan jenis kulit. . . Ianya adalah Nadasutra Perfect Hydra Premium Set yang membantu dalam mengimbangi pH kulit wajah dan meredakan gejala akibat penggunaan produk beracun dan alahan terhadap produk yang mengandungi harsh chemicals atau kimia keras / menghakis permukaan dan lembapan kulit. . . Namun skin care ini bukanlah medicated atau pun ubatan. Ini hanyalah rangkaian penjagaan harian wajah yang telah disahkan selamat , bebas dari kimia berat dan beracun serta tidak merbahaya sama sekali. Bukan saja selamat untuk kegunaan harian malah ibu yang mengandung pun boleh mengamalkan penggunaannya tanpa ragu-ragu. . Kepada Muslimin dan Muslimah yang ingin berwudhu 5x sehari , anda bebas mencuci dan melembapkan semula wajah berkali-kali setiap hari tanpa bimbang terjadinya kekeringan atau pengelupasan. Ini adalah satu kelebihan produk yang mengandungi bahan HA - Hyaluronic Acid sebagai based ingredientsnya. Selain HA produk ini juga mengandungi banyak kebaikan daripada portulaca oleracea extract , algae extract , glycerin , niacinamide yang rata-rata berfungsi untuk meredakan - calming = anti radang Oh ada lagi , bahan-bahan lain seperti collagen , stem cells dan banyak lagi yang berfungsi sebagai antioksidan malah anti penuaan ! #noharshchemicals#nodangerouschamicals Anti-aging. Anti-inflammatory. Antioxidants #antipenuaan#antiradang#antioksidan#hydrating#rejuvenating#firming#tightening#calming#soothing#pHbalanced#labtest#kkmapproved
19.01.2019 04:57:21
So proud of my third grade students taking their first lab test in science. They
So proud of my third grade students taking their first lab test in science. They showed me their best scientific skills. They were also neat scientists. Every student had 7 cups with different powders and liquids. They also had other supplies like pipettes, spoons, and stir sticks, plus their test papers. There were no spills and nothing for me to clean up at the end! #scienceteacher#thirdgrade#labtest#proudteacher#ihavethebestjob#kidsarescientists
19.01.2019 02:55:18
YOUTH SHAKLEE SKINCARE TESTIMONI.

1. Luminous Gel Oil Cleanser.

2. Perfecting
YOUTH SHAKLEE SKINCARE TESTIMONI. 1. Luminous Gel Oil Cleanser. 2. Perfecting skin toner. 3. Youth Activating Serum. 4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30. 5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light). . 6. Radiance C + E Capsules. . #YOUTHSkincarebyHL . . http://www.wasap.my/601128120989/Saya+Nak+YOUTH . #youthskincare#shakleeskincare#labtest#florence#italy#lasvegas#lavender#supervisor#dream#hiking#bicycle#tourist#cappadocia#turkeyhunting#pamukkale#hotairballon#ballon#family#love#vitamincmask#food#bungkusit
18.01.2019 23:50:24
I payung testimoni !

ramai dah cuba 
korang bila lagi 😊

anything just click LI
I payung testimoni ! ramai dah cuba korang bila lagi 😊 anything just click LINK DI BIO 🤗 #CarmelaSoap#whiteningSoap#Labtest#LulusKKM#SabunPemutih#DropshipSah#TeamQueenFatiah
18.01.2019 23:48:21
Enjoy every #moment ☀️ Less time waiting for a blood test means more time with t
Enjoy every #moment ☀️ Less time waiting for a blood test means more time with the people you #love 💛At Any Lab Test Now, we work hard to fit into your #busy schedule, making sure you get in and out quickly so you can make time for the #important things and the important people in your life. Tag a friend you can’t wait to spend some time with in the comments!!
18.01.2019 21:10:51
About Sixty percent of those with thyroid disease are unaware! Remember to check
About Sixty percent of those with thyroid disease are unaware! Remember to check your neck! get tested.. DM or call 0713436646 #thyroid#awareness#labtest
18.01.2019 18:19:18
Kulit mengalami penuaan apabila penghasilan kolagen dan proses pembaharuan sel k
Kulit mengalami penuaan apabila penghasilan kolagen dan proses pembaharuan sel kulit semakin perlahan. Keadaan ini memerlukan produk khusus yang mengandungi vitamin A,C dan E untuk mengembalikan kelembapan, kesegaran serta ketegangan pada kulit. Bagi keadaan kulit yang mengalami keadaan pigmentasi sebaiknya dapatkan kepastian akan puncanya. Produk penjagaan kulit hanya membantu merawat dari luar untuk mengurangkan gejala kesan gelap dihasilkan oleh melanin. Namun, jika punca penghasilan melanin yang berlebihan itu disebabkan oleh toksin dalam badan, pengambilan ubat atau hormon yang tidak stabil, penggunaan produk penjagaan dari luar saja tidak mencukupi. Rawatan dari dalam perlu dibuat terlebih dahulu. Jika pigmentasi disebabkan terdedah kepada sinar UV yang berpanjangan, produk yang mengandungi perlindungan SPF sekurang-kurangnya SPF30 amat diperlukan bagi mengelakkan pigmentasi bertambah teruk dan memastikan ia tidak berulang. Pigmentasi hanya boleh dipudarkan dan tidak boleh lenyap 100 peratus. Produk yang merawat pigmentasi perlu mengandungi bahan semula jadi yang tinggi vitamin serta mampu mencerahkan kesan melanin tanpa menghakis. Perlu berhati-hati apabila memilih produk. Terdapat banyak produk yang menjanjikan hasil yang pantas tetapi menghakis kulit tanpa disedari. Kulit akan kelihatan cantik pada mulanya tetapi untuk jangka masa panjang, ia bertukar menjadi sensitif dan rosak. Rujuklah kepada pakar kulit, perunding kecantikan bertauliah atau mereka yang berpengetahuan untuk mendapatkan khidmat nasihat mengenai kulit serta cara penjagaan yang paling sesuai dan selamat. Di sini kami menyediakan khidmat bimbingan penjagaan wajah dan cara penggunaan produk. Info terkini dan tips juga sentiasa dikongsikan bersama. #nadasutra#skincare#labtest#kkmapproved#collagen
18.01.2019 15:25:10
LAB TESTS AT YOUR DOORSTEP..! - To obtain your laboratory test samples from home
LAB TESTS AT YOUR DOORSTEP..! - To obtain your laboratory test samples from home – Call 011 5 436 666 * Terms & Conditions Apply. #lhd#lankahospitals#labtested#labtest#lka
18.01.2019 13:27:35
IT’S THYROID AWARENESS MONTH.
DON’T FORGET TO CHECK YOUR NECK!
Up to 60% of thos
IT’S THYROID AWARENESS MONTH. DON’T FORGET TO CHECK YOUR NECK! Up to 60% of those with thyroid disease are unaware of their condition! BOOK YOUR TEST NOW ON: +961 9 224 012 Mobile: +961 3 821 471 #thyroid#labtest#thyroidcancer#awareness#bloodtest#test#getchecked
18.01.2019 10:19:22
I started the day with a blood test 💉😫 you’d think I’d be used to them by now bu
I started the day with a blood test 💉😫 you’d think I’d be used to them by now but I get more and more anxious each time. I probably have them, on average, once a month and almost every time they have problems with my veins. Apparently they’re very wobbly, like rubbery, slippery spaghetti. They roll, they flatten, they move and slip around and then sometimes my blood just won’t come out just to makes matters worse. Over the years I’ve learnt to hydrate well before hand and keep my arms warm (a heat pack in winter helps), but I still end up getting jabbed multiple times each time just for the phlebotomist to get a sample. It’s 8 hours later now and my arm is still hurting so bad where she dug the needle around trying to get it right 😭 On another note, how’s doctors handwriting? 😂 I think it must be something they’re taught in medical school, to write as illegible as possible. I’m often translator for the phlebotomist because a lot of these are my standard lupus marker/associated problems tests. I have a rheumatologist appointment in a couple of weeks to get these results and see how things are going #Friday#fridaymorningfeels#bloodtest#jab#phlebotomist#spaghettiveins#drawingblood#labtest#rheumatology#lupus#sle#systemiclupuserythematosus#doctorswriting#canyoureadthis#illegible#actuallynotasbadassome
18.01.2019 07:23:10
RapidSure Dengue Kits - release your results RAPIDly Steadfast Unfailing Reliabl
RapidSure Dengue Kits - release your results RAPIDly Steadfast Unfailing Reliable Elegant. Contact us now to learn more! . . . #rapidtest#dengue#labtest#laboratory
18.01.2019 06:46:30
MENGATASI JERAWAT PASIR YANG MENGGANGGU .
.
Sebenarnya, jerawat adalah keradanga
MENGATASI JERAWAT PASIR YANG MENGGANGGU . . Sebenarnya, jerawat adalah keradangan yang berlaku pada kulit. Keadaan ini boleh berlaku disebabkan oleh penyumbatan pada liang pori dan kehadiran bakteria pada kulit yang menyebabkan jangkitan. Liang-liang pori yang tersumbat juga boleh berlaku disebabkan aktiviti berlebihan dalam kelenjar minyak, pasir debu atau kotoran dan kulit mati. . . Satu cara untuk mengatasi masalah ini dan mengurangkan risiko serangan jerawat adalah dengan sentiasa MEMBERSIHKAN wajah dan menggunakan produk penjagaan kulit wajah dengan KONSISTEN . . Nota : Jerawat pasir sering menyerang zon T pada wajah, iaitu di antara pipi dan dahi. Zon ini dipanggil kawasan yang menghasilkan minyak paling banyak berbanding bahagian lain muka. Dahi biasanya lebih mudah terdedah kerana sering terdedah kepada minyak dari pelbagai produk penjagaan rambut dan rambut sendiri. . Sama seperti jerawat lain secara amnya, tekanan juga boleh menjadi faktor kemunculan jerawat pasir di muka. Keadaan ini juga boleh berlaku akibat perubahan dan ketidakseimbangan hormon , misalnya akibat haid, kehamilan, hingga menopause. . #noharshchemicals#nodangerouschamicals Anti-aging. Anti-inflammatory. Antioxidants #antipenuaan#antiradang#antioksidan#hydrating#rejuvenating#firming#tightening#calming#soothing#pHbalanced#labtest#kkmapproved#nadasutra#skincare
18.01.2019 05:52:11
If you’re on oral contraceptives or were before it never hurts to test & support
If you’re on oral contraceptives or were before it never hurts to test & support your body. I see these 6 nutrients showing up low for those on BC (or coming off) consistently over the past few decades. Testing your nutrient levels rather than just hormones is good practice as hormones usually regulate after a few months on their own. While nutrient depletion can lead to more poor absorption & lack of catalyst minerals like zinc can lead to bigger problems. So if you’re on BC or you quit recently (Within the year) Test. And Supplement support. Plus all the veggies too! #birthcontrol#natural#hormoneimbalance#healthylifestyle#health#nutritionist#vitamins#herb
18.01.2019 04:39:29
Hey, miliki kulit wajah tanpa cela dengan empat langkah penjagaan bersama cleans
Hey, miliki kulit wajah tanpa cela dengan empat langkah penjagaan bersama cleansing gel, magic essence, calming gel (night repair) dan beauty cream spf 35 (day protection) daripada Nadasutra. . . Dengan setiap pembelian Nadasutra Perfect Hydra Premium Set anda bakal memiliki 1 size penuh lipstik Rouge original daripada koleksi Sephora. Hanya yang terbaik untukmu. . #skincare#nadasutra#nadasutraskincare#naturalproduct#naturalingredients#noharshchemicals#nodangerouschemicals#hydrating#rejuvenating#tightening#firming#calming#soothing#phbalanced#labtest#kkmapproved
18.01.2019 04:04:09
Morning ! Hye u alls 😍 dah try belum #orellawhiteningsoap ni u alls 🧐 kalau belo
Morning ! Hye u alls 😍 dah try belum #orellawhiteningsoap ni u alls 🧐 kalau belom korang mesti cuba tau 😘 . Tahu tak ? Rata rata masalah kulit sebernanya berpunca dari salah memilih pencuci awak tau ? Haa tapi jangan risau #orellawhiteningsoap nie berasaskan madu tau 😍 . Banyak tau kebaikan orella whitening soap nie awak 😘 💕mencerahkan 2x dari biasa 💕memudarkan parut 💕mengurangkan jerawat dan jeragat 💕tona lebih sekata 💕kulit menjadi lebih lembut 💕kulit lebih tegang 💕melegakan sunburn . Haa u alls apa tunggu lagi tu ? Nak tunggu kene kecam sebab masalah kulit tu ke baru nk cuba 😮 cepat u alls sementara stok masih ada 😘 . Whatsapp 📱 0187811727 . Ataupon klik sahaja link dibio untuk fast respond dari kami 😊 . #orellawhiteningsoap#orellawhitening#kkm#labtest#putihgebu#cerahflawless#orellapremiumhq#orellagroup#orellamalaysia#orellaDs
18.01.2019 01:18:58
If you're watching TV tonight, you just might catch our latest commercial during
If you're watching TV tonight, you just might catch our latest commercial during your favorite show! 📺 #everlywell
18.01.2019 00:47:24
Research from Indiana University found that to remember something, you should ha
Research from Indiana University found that to remember something, you should handwrite notes, rather than type them. Writing is thought to boost your memory as note-taking by hand requires different cognitive processes than typing. For example, if in a lecture you are writing notes, you have to listen carefully to what the speaker has said as it is impossible to write down every word. Therefore through this process, you are looking, digesting and summarising the information more effectively than someone who is just typing words into a laptop. #healthyeating#healthyhabits#nutritioncoach#fitnesscoach#biodatex#bloodtest#labtest#malnutrition#foodallergies#healthconcern#allergies#foodallergies#chronicdiseases#diseases#glutenfreelife#gluten#keto#ketodiet#paleodiet#nurse
17.01.2019 21:59:19
#Repost @califahemp ・・・
Gotta love this one here! Just facts and hempstory 🤔🤔🤗 d
17.01.2019 17:22:40
4in1 Perfect Hydra Premium Set
. .
☑️Keep your skin hydrated .
.
☑️Mild and gent
4in1 Perfect Hydra Premium Set . . ☑️Keep your skin hydrated . . ☑️Mild and gentle . ☑️No harsh or dangerous chemicals . . ☑️Natural and safe #skincare#naturalproduct#men#women Anti penuaan. Anti radang. Antioksidan #noharshchemicals#nodangerouschamicals Anti-aging. Anti-inflammatory. Antioxidants #antipenuaan#antiradang#antioksidan#hydrating#rejuvenating#firming#tightening#calming#soothing#pHbalanced#labtest#kkmapproved
17.01.2019 16:21:47
Every shopping bag 🛍 has to go through me. 🐶 You can hide them from dad but not
Every shopping bag 🛍 has to go through me. 🐶 You can hide them from dad but not from me, Mom. p.s. I won’t tell dad if you get me a little something. 🥓 🍪 #blacklabrador#blacklabpuppy#labsofinstagram#stylelab#labradorretriever#mylittlerascal#labtest
17.01.2019 11:15:09
#Fibroids
- Fibroids are abnormal growths that develop in a women's uterus.
- So
#Fibroids - Fibroids are abnormal growths that develop in a women's uterus. - Sometimes these tumors become quite large and cause severe abdominal pain and heavy periods. - The growths are typically benign or noncacerous - The cause of Fibroids is unknown For more information, please contact us on: 01 354 409 #YongForLife#DrSalahJurdi#beauty#botox#filler#young#women#girl#mesotherapy#pressotherapy#PRP#skin#face#Lebanon#lebanese#beirut#labtest#gynecology#Obstetrics#ultrasound#pregnant#family#mom#dad#baby#IVF#tips#aley#medical
17.01.2019 10:04:14
#TarmataOffer
Get 50% discount on diagnostic test through Tarmata.]
Download the
#TarmataOffer Get 50% discount on diagnostic test through Tarmata.] Download the Tarmata App now:https://goo.gl/SgpLGB . . . #Tarmata#HealthApp#HealthTest#LabTest#HealthCheckup#XRay#routinecheckup#Discount#Deals#HealthHabits#HealthDiscountDeals
17.01.2019 09:23:50
Definitely one of the best solution for your SKIN.

4in1 Perfect Hydra Premium S
Definitely one of the best solution for your SKIN. 4in1 Perfect Hydra Premium Set Cleanser, Essence, Night Repair and Day Protection . Hydrating Rejuvenating Tightening Firming Calming Soothing pH balanced . Natural product 🌿 #nadasutra#naturalingredients#noharshchemicals#nadasutraskincare#nodangerouschemicals . . Love yourself. Love your skin Keep Believing Be Beautiful Be You . #skincare#naturalproduct#labtest#kkmapproved Mild&Gentle
17.01.2019 07:18:30
MITOS BERKAITAN JERAWAT 
1. Orang dewasa tidak berjerawat
2. Orang dewasa juga t
MITOS BERKAITAN JERAWAT 1. Orang dewasa tidak berjerawat 2. Orang dewasa juga tumbuh jerawat pada umur 30’an, 40’an sehingga 50’an 3. Coklat dan minuman soda penyebab jerawat 4. Tiada kajian yang benar-benar signifikan mengaitkan keduanya dengan pembentukan jerawat 5. Peluh penyebab jerawat Kelenjar peluh berbeza dari kelenjar sebum 6. Jerawat tidak perlu rawatan 7. Tanpa rawatan sewajarnya akan meninggalkan parut 8. Gunakan pencuci ‘scrub’ untuk menghilangkan jerawat 9. Memicit/ mencungkil jerawat akan meninggalkan parut Penyebab jerawat 1. Ubat-ubatan; mengandungi phenytoin, iodin, bromida, steroid, isoniazid & litium. 2. Penggunaan pakaian, peralatan yang terlalu ketat pada permukaan kulit yang bersentuhan 3. Produk penjagaan kulit/ rambut yang berminyak dan menyumbat liang roma 4. Persekitaran berminyak, kotor 5. Bakteria Propionibacterium Acnes Perubahan hormon Androgen berlebihan seperti  dalam sindrom polisistik ovari Bagaimana menghindari jerawat? 1. Jangan picit jerawat 2. Jangan kerap menyentuh muka 3. Minum banyak air kosong 4. Amalkan makanan seimbang 5. Ambil vitamin secara sederhana 6. Tukar alat solek, span dan berus setiap 6 bulan sekali bagi mengelak pertumbuhan bakteria. 7. Guna alat solek/ produk penjagaan diri ‘bukan-komedogenik’. 8. Pilih skincare yang selamat, lembut dan dipercayai. #nadasutra#skincare#labtest
17.01.2019 07:03:37
HELLO PEACH PLEASE
.
Inilah bahan yang digunakan dalam menghasilkan Hello Peach,
HELLO PEACH PLEASE . Inilah bahan yang digunakan dalam menghasilkan Hello Peach, Please! Of coz semua bahan berkualiti tinggi . ✨Peach juice ✨Vitamin C ✨Pine bark ✨Grape seed ✨Sakura extract . Siapa yang sesuai untuk consume? Mereka yang mempunyai masalah skin yang kusam, gelap, hitam, pori terbuka, tak bermaya, bekas2 jerawat dan jeragat yang tak hilang2, lubang2 parut jerawat, muka berminyak, white & blackhead, serta jerawat pasir & batu! . Dan yang paling penting supplement kami tiada collagen tau ! Memang tahap sangat sangat selamat sebab kami hasil sendiri ingredient dan bukannya rebranding macam sesetangah produk lain . Dijamin 100% selamat 👍🏻 Supplement kami adalah under food sebab semuanya berasaskan bahan semula jadi #semulajadi#organik#peach#cantik#comel#flawless#glowimg#comel#handsome#lelaki#perempuan#halal#kkm#labtest#murah#berbaloi
17.01.2019 01:56:16
It’s exam season (or almost is) for a lot of high school students. It’s that tim
It’s exam season (or almost is) for a lot of high school students. It’s that time of year where everyone shares that meme about how “studying” is short for “Student Dying” and we all slowly fade into insanity. Before you drown in the stress too much, read our blog post that’s to be released at 5pm EST called 5 Legit ways to Survive Exam Season! The link in the bio takes you to our website. Check it out!! #student#studying#school#examseason#stress#textbook#labtest#assignment#youngadult#studentlife#howtoadult#surviving#howto#forabetterfuture#worthitintheend#closetotheend#semester#help#struggle#dying#workinghard#teacher#duedates#likeforlikes#followforfollowback#bestressfree
16.01.2019 21:14:21
Even though I’m not in medical school anymore, I’m still learning, researching,
Even though I’m not in medical school anymore, I’m still learning, researching, and studying. I’m reading lab results every week to see what is happening inside the body functionally. I get to look at varying levels of vitamins, minerals, organic acids, hormones, oxidative stress, metals, and inflammation to identify deficiency and imbalance. I get to evaluate gut function, absorption, and the health of the microbiome to identify root causes to symptoms. Everyone has different results and needs. Everyone needs different nutrition and supplements too based off of their tests. My work keeps me diving into the latest research to support the whole body. It’s important to pick a career that you love to keep learning about. Also, because it prevents Alzheimer’s through neuroplasticity. Neuroplasticity is the brains ability to reorganize and regrow in response to stimuli and experience. We must keep stretching our brains, as much as our bodies.🤓 . . . #functionalmedicine#learn#brainhealth#naturopathicmedicine#integrativemedicine#naturopathicdoctor#holistichealing#mentalhealth#digestivehealth#healthylifestyle#labtest#vitamin#vitamindeficiency#chronicillness#naturalmedicine#neuroscience#neuroplasticity#neurology#career#careergoals#careerwoman#career#womeninmedicine#womeninhealthcare#doctor#functionalmedicinedoctor#hormones#nutrition
16.01.2019 18:54:12
Här liggs det inte på latsidan när det gäller nya planer framöver💪💪👍
.
.
#solidc
Här liggs det inte på latsidan när det gäller nya planer framöver💪💪👍 . . #solidceramic#crystals#ceramiccoating#premium#news#testing#evaluate#labtest#microfiber#värmland#kristinehamn
16.01.2019 15:35:16
#TarmataOffer
Get Flat 45% discount on routine lab test with Tarmata.
Download t
#TarmataOffer Get Flat 45% discount on routine lab test with Tarmata. Download the Tarmata App now:https://goo.gl/SgpLGB . . . #Tarmata#HealthApp#HealthTest#LabTest#HealthCheckup#XRay#routinecheckup#Discount#Deals#HealthHabits#HealthDiscountDeals
16.01.2019 07:14:45
Next
loading