Instagram tag KL

LIVE: THURSDAY 16 AUGUST

Acoustic soloist Chris Palmer will be live on the Le N
LIVE: THURSDAY 16 AUGUST Acoustic soloist Chris Palmer will be live on the Le Noir KL stage at 8pm. Enjoy great music, food and happy hour deals all in one! https://www.facebook.com/events/1031462387017585/ Bar opens at 5pm. Free entry. Reserve your spot: reservations@lenoir.com.my Book online: https://lenoir.com.my/book-a-table/ Phone/WhatsApp: +60 12 224 5416 Book a free ride with Grab ‘GOTREC’ Valet parking available @lenoirkl#LeNoirKL#LeNoirKLLive@treckualalumpur#TRECKL@chrispalmermusic#ChrisPalmerMusic#ChrisPalmer#HappyHour#FreeEntry#LiveBand#LiveBandKL#LiveMusic#LiveMusicKL#LiveMusicVenue#AcousticMusic#RnB#PopRock#PopMusic#Top40#KLNightlife#KL#Malaysia
16.08.2018 02:27:41
lapisan kulit #setiaalam #kl #selangor #meru
16.08.2018 02:25:05
💢 TODAY - 16 AUGUST 2018 - $5 ISLANDWIDE DELIVERY - PODS.ONDEH2 BITES.TAPAK KUDA
💢 TODAY - 16 AUGUST 2018 - $5 ISLANDWIDE DELIVERY - PODS.ONDEH2 BITES.TAPAK KUDA.BROWNIES - ORDER NOW! 💢 . 📢 WA 81233953 or bakesbyny.com . 📢 WA 81233953 or bakesbyny.com . 📢 WA 81233953 or bakesbyny.com . In need of your Thursday pastry treat for LUNCH or AFTER WORK? We got you covered. $5 Islandwide Delivery available TODAY! Your favourite bakes delivered to your doorstep today! . BAKES AVAILABLE ⬇️ . 🍪 Pods 🍪 Ondeh-Ondeh bites 🍪 Tapak Kuda 🍪 Brownies . 📥 To place your orders, simply WA 81233953 or visit bakesbyny.com NOW! Thank you.
16.08.2018 02:25:03
Travel diary : Kuala Lumpur, Malaysia 🇲🇾 KL was such an hectic trip. We were kin
Travel diary : Kuala Lumpur, Malaysia 🇲🇾 KL was such an hectic trip. We were kind of rushing to be able to visit everything ! I needed a few more days in KL. But I got to see the most beautiful sunset sky at Masjid Negara 🌇 #kualalumpur#kl#malaysia#masjidnegara#batucaves#batucavesmalaysia#petronastowers#petronastwintowers#tourspetronas#sunset#sunsetlovers#traveldiary#travelgirl#travelphotography#travelinstagram
16.08.2018 02:24:48
#missronyok4pcsrm100

LOWEST PRICE COLLECTION

Flor dolly blouse

2 PCS RM50
4 P
#missronyok4pcsrm100 LOWEST PRICE COLLECTION Flor dolly blouse 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - RM8 SS - RM12 . . ✅Tiada pembelian sehelai ✅Postage tetap perlu dibayar wlpn bercampur dgn item lain yg free postage Material : Chiffon Other : Button at the back neck Measurement : In cm Length 53, shoulder 38, sleeve 46, armhole 46, bust 92, hip 117. In inch Length 21, shoulder 15, sleeve 18, armhole 18, bust 36, hip 46. . . To order, please whatsapp +601139123108 (azira) . . #missronyok#blouseplussize#plussizeblouse#fishtaillongtop#stripeblouse#blousestripe#plainblouse#blousesizebesar#zipblouse#dress#denimblouse#kl#bajumurah#blouseplain#pastelblouse#wardablouse#plaincolourblouse#blousedolly#blouseprincess#plaincolourblouse#blouseboho#pocketblouse#blousemurah#dollyblouse#blousebabydoll#linenblouse PRELOVED ITEM : @MISSRONYOK.WARDROBE BLOUSE 3PCS RM100 : @bajuronyok CAKES & PASTRIES :@syugerlips.enterprise
16.08.2018 02:21:09
*SEPATU FASHION 503 LA*

Bahan: Kanvas
Kualitas: Semipremium
Size & Berat: 
0.5k
*SEPATU FASHION 503 LA* Bahan: Kanvas Kualitas: Semipremium Size & Berat: 0.5kg, Termasuk Box 36, Insole 22,5cm 37, Insole 23cm 38, Insole 23,5cm 39, Insole 24cm 40, Insole 24,5cm Warna: 3 Warna White List Pink, Size 36, 37, 38, 39, 40 Full Black, Size 36, 37, 38, 39, 40 White List Black, Size 36, 37, 38, 39, 40 Kesimpulan: Kualitas Bagus Dan Nyaman Dipakai Heels 4cm #kl HARGA: 190rb
16.08.2018 02:21:04
THANKS ! ( DESIGN PILIHAN CUSTOMER)
Lain Harga Lain Kualiti. Kami Bagi Kualiti s
THANKS ! ( DESIGN PILIHAN CUSTOMER) Lain Harga Lain Kualiti. Kami Bagi Kualiti superb punyaaa!!!! Apa kelebihan kami : 💥Kami mengikuti idea design dari korang. 💥Tiada minimum oder. Min 1pcs pon boleh. 💥Saiz xs-xxxl (Harga saiz tiada beza) 💥Material 100% cotton - kain dijamin selesa 💥Lengan pendek RM28 💥Lengan panjang RM35 💥(1pcs Pos +RM5) (2pcs Up FREEE POS) 💥Area Batu Pahat FREEE COD Whatsap : 017-7400471 id wchat : jommstyle Ig : wewek.streetwear Fb : wewek street wear #localbrand#cetakbaju#bajumurah#printingmurah#batupahat#johorbahru#jdt#perak#pahang#kl#kualalumpur#melaka#seremban#negerisembilan#perlis#kedah#pulaupinang#perak#selangor#terengganu#kelantan#sabah#serawak#bajurewang#bajukonvoi#bajukelas#bajusekolah#bajucouple#printing
16.08.2018 02:20:59
:-
-
-
-
-
-
.
. 
Sapu2 dah besar 😁😋😋
Kejab nye besar😋😋
.
KELEBIHAN TITAN GEL OR
:- - - - - - . . Sapu2 dah besar 😁😋😋 Kejab nye besar😋😋 . KELEBIHAN TITAN GEL ORIGINAL 👉Meningkatkan Stamina.Membangkitkan ghairah libido. 👉Mengatasi permasalahan ejakulasi pra-matang. 👉Menambah ketegangan, lebih Kuat dan Keras semasa Ereksi 👉Mendapatkan Orgasme Yang Lebih Nikmat 👉Mengubati impotensi. 👉Tahan lebih lama. 👉Membesarkan dan memanjangkan saiz zakar. . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh di panjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan. . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #kuat#tahanlama#besar#panjang#padat#suamiperkasa#suamipower#isterimelekatbro#isteripuas#isterisenyumpuas#baazarpaknil#GambirEmas#produksuamiisteri#produklelaki#barangbaik#cod#kl#kualalumpur#sayajual#sayajualmurah#promosi#tunang#pelamin#nakkahwin#sayanakkahwin#minyalintah#minyaksixtynine#minyakbelacak#candyb#titangel
16.08.2018 02:20:16
..
✈️👜
🇲🇾マレーシア旅行
🗓29th-30th, Jul. 2018
📌🕌Islamic Arts Museum Malaysia🎨
📖koran
..
.. ✈️👜 🇲🇾マレーシア旅行 🗓29th-30th, Jul. 2018 📌🕌Islamic Arts Museum Malaysia🎨 📖koran .. ──────────────────── 🌏Malaysia , 🇲🇾 📷PENTAX K-3 🔭HD PENTAX-DA 20-40mm f2.8-4ED Limited ℹ️40mm, f/4.0, 1/20s 🗓29th, Jul. 2018 ────────────────── website: ⬇️📷page⬇️ https://500px.com/onoshu ... ⬇️🍴Gourmet account🍔🌭🍙🍣⬇️ @infinity.909.gourmet .. ⬇️⛩御朱印 account🕌⬇️ @infinity.909.goshuin .. ──────────────────── #travel#trip#overseas#overseastrip#landscape#cityscape#KL#kualalumpur#クアラルンプール#malaysia#マレーシア#🇲🇾#malaysiatravel#malaysiatrip#visionofpictures#thisissmalaysia#visitmalaysia#malaysiaworld#malaysia_trip#wonderful_places#visionofpictures#EarthEscope#travelmalaysia#discoverymalaysia#discovermalaysia#IslamicArtMuseum#museum#美術館#イスラム美術館#koran
16.08.2018 02:19:09
:-
-
-
-
-
-
. .
. 
TitanGel memperkasakan senjata anda.
Hasil penggunaan TitanG
:- - - - - - . . . TitanGel memperkasakan senjata anda. Hasil penggunaan TitanGel 👉 Dalam seminggu saiz bertambah 1-2cm 👉 Dalam sebulan saiz bertambah 1-2inci 👉 Keras lebih keras dan lebih lama 👉organism makin padu 👉 Performance meningkat . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810. . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #kuat#tahanlama#besar#panjang#padat#baazarpaknil#GambirEmas#produksuamiisteri#produklelaki#cod#kl#kualalumpur#sayajual#sayajualmurah#promosi#tunang#pelamin#nakkahwin#sayanakkahwin#minyalintah#minyakbelacak#candyb#titangel#titangeloriginal#titangelaslirusia - #regrann
16.08.2018 02:19:09
:-
-
-
-
-
-
-
-
. .
. . 
Pergi lebih kilometer
.
Bagi isteri pengalaman yang di
:- - - - - - - - . . . . Pergi lebih kilometer . Bagi isteri pengalaman yang di ingini selama ini. . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 . . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #gambiremaspower#gambiremasmurah#gambir#gambiremas#gambirjantan#gambiremashq#cod#kualalumpur#klcc#kl#malaysia#gambiremasmalaysia#gambiremasoriginal#gambiremasborong#belacak#lintah#gambiremaskualalumpur#gambiremasselangor#kamamaxmurah#kamamax#kamamaxperformacespray#kamamaxkl#kamamaxmalaysiaofficial - #regrann
16.08.2018 02:17:29
EXCLUSIVE COLLECTION
Runa blouse

1 PCS RM50
2 PCS RM95
3 PCS RM135

Postage :
S
EXCLUSIVE COLLECTION Runa blouse 1 PCS RM50 2 PCS RM95 3 PCS RM135 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Cotton linen Other : •Kain mudah iron •Loose style dan sangat selesa Measurement : In inch Size S Length 27, shoulder 15, sleeve 23, bust 38, armhole 20. Size ML Length 27, shoulder 16, sleeve 23, bust 42, armhole 22. #missronyokexclusiveblouse . . To order, please whatsapp +601139123108 (azira) Or Just click link at my bio . . #bajuronyok#blousekepukkepuk#terapiinstagram#fishtaillongtop#stripeblouse#blousestripe#plainblouse#stripelongblouse#zipblouse#ajimaura#denimblouse#embroideryblouse#kl#ctdk#blouseplain#fattzura#kemeja#johor#melaka#perlis#terengganu#kelantan#kedah#pahang#selangor#perak#kualalumpur#muar
16.08.2018 02:17:15
:-
-
-
-
-
.
.
. 
Beraksi seperti lelaki sebenar💪
.
Bagi isteri pengalaman yang
:- - - - - . . . Beraksi seperti lelaki sebenar💪 . Bagi isteri pengalaman yang di ingini selama ini. . Sedikit Info Ttg Kamamax. Jangan risau, tak de feel kebas atau panas pun. . Syiok je. . Meh try Kamamax Performance Spray ni. Konfirm perform lps tu. . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #gambiremaspower#gambiremasmurah#gambir#gambiremas#gambirjantan#gambiremashq#cod#kualalumpur#klcc#kl#malaysia#gambiremasmalaysia#gambiremasoriginal#gambiremasborong#belacak#lintah#gambiremaskualalumpur#gambiremasselangor#kamamaxmurah#kamamax#kamamaxperformacespray#kamamaxkl#kamamaxmalaysiaofficial - #regrann
16.08.2018 02:15:57
:-
-
-
- -
-
-
-
-  Nak tahu power tak power TitanGel ni?
Boleh tgok bawah ni👇👇
:- - - - - - - - - Nak tahu power tak power TitanGel ni? Boleh tgok bawah ni👇👇 . Hasil penggunaan TitanGel 👉 Dalam seminggu saiz bertambah 1-2cm 👉 Dalam sebulan saiz bertambah 1-2inci 👉 Keras lebih keras dan lebih lama 👉organism makin padu 👉 Performance meningkat . 💪 Selamat digunakan 💪 Bebas bahan kimia merbahaya 💪 1 juta pengguna/pembeli seluruh dunia yang puas hati dan gembira akan kesan TitanGel . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 📲+6012-3079810 . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #kuat#tahanlama#besar#panjang#padat#suamiperkasa#suamipower#isterimelekatbro#isteripuas#isterisenyumpuas#baazarpaknil#GambirEmas#produksuamiisteri#produklelaki#barangbaik#cod#kl#kualalumpur#sayajual#sayajualmurah#promosi#tunang#pelamin#nakkahwin#sayanakkahwin#minyalintah#minyaksixtynine#minyakbelacak#candyb#titangel
16.08.2018 02:14:39
💥WOWWW 💥BUY 1 FREE 1💥 "Beli satu medic serum dapat free satu oryza soap" 
Besttt
💥WOWWW 💥BUY 1 FREE 1💥 "Beli satu medic serum dapat free satu oryza soap" Besttttt kan awak. Satu harga dapat dua barang. Lagi best masalah kulit pun hilang gittewww. "medic serum teman sejati kulit sensitif" Jom grab sekarang hanya RM65. Wasap kakbie 0164461783. Atau tekan link wasap kat bio @renoskin_cheras@renoskin_cheras@renoskin_cheras#kl#cheras#tescoampang#kurap#panau#kudis#luka#childhoodeczema#eczemasucks#eczemacream#eczemafree#eczemadiet#eczematreatment#eczemaclothing#eczemalife#eczemafighter#psoriasis#tsw#dryskin#healing#sensitiveskinsolution#dankmemes@bruceleetags#healing#prilaga#eatclean
16.08.2018 02:14:08
*Jangan Lepaskan Peluang Ini*
Jom grab satu sorang dengan harga promo sementara
*Jangan Lepaskan Peluang Ini* Jom grab satu sorang dengan harga promo sementara stock masih ada Trip postage kami 4pm, Bagi yang nak selit order 📲📱laju2 ye http://www.wasap.my/60123083624 #diamondgoldskincare#diamondgold_yy#ampang#kl#sispakaisisjual#likeforfollow#likeforlikes#like4likes#cantik#morning
16.08.2018 02:10:07
Sweet Moment ...( Ready Stock)😙😙
Worth buy Rm60
Purple Bear With Deco Artificial
Sweet Moment ...( Ready Stock)😙😙 Worth buy Rm60 Purple Bear With Deco Artificial Flower Welcome make order before 2days in advance.. tq 🏠Home make wangsa maju KL (Freelance) 📲WhatsApp:014-6037476 🌷Delivery :KL-Selangor (Extra Charge). 🌻Free Delivery:KLCC 📬Poslaju: Malaysia #harijadi#kl#cochranekl#tunrazakexchange#surprisebouquet#tamanmidah#suriaklccmall#flowerboquet#setapakflorist#onlineflorist#klflorist#semantan#oneutama#wangsamaju#velocitymall#terapiinstagram#bouquetkl#alphaangle#bungatangan#surprisekl#bouquet#theicon#ampangpark#danaukota#maluri#danaukota#selayang#gombak#setapak#klsentral
16.08.2018 02:10:06
Happy Thursday! Be Thankful and Enjoy your day😃 . 
Mon - Fri from 8am - 3pm, 6pm
Happy Thursday! Be Thankful and Enjoy your day😃 . Mon - Fri from 8am - 3pm, 6pm - 11pm. Sat - Sun 9am - 11pm . #alannaskitchenmy#halalcertified#homemade#nasiarab#asiandelight#westernfood#spaghetti#burgers#chinesefood#cakes#waffle#ice-cream#cafe#pandanindah#kl
16.08.2018 02:07:53
Timex watch Expedition Chronograph brown leather
RM430
Call/whatsapp 0174183661
Timex watch Expedition Chronograph brown leather RM430 Call/whatsapp 0174183661 Precise Quartz Movement Brass Case, Genuine Leather Strap Mineral Crystal Date Display Chronograph Function INDIGLO® Night-Light Case Size: 42 mm Diameter, 12 mm Thickness Water Resistant - 10 ATM #jamtanganonline#watches#lelaki#wanita#maskulin#malaysia#malaysian#malaysiaigshop#malaysiaonline#malaysiaonlineshopping#malaysiaigshop#malaysiainstashop#bazaronline#bazarpaknil#bazar#kl#kualalumpur#klcc#bukitbintang#klia2#selangor#shahalam#subangjaya#klang#sabah#sarawak#penang#johor#pahang
16.08.2018 02:07:39
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
HEY! BE PURE Flawless Set 💜
.
✨1 set ada Sunscreen ✨SPF 50 & Pimple Cre
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HEY! BE PURE Flawless Set 💜 . ✨1 set ada Sunscreen ✨SPF 50 & Pimple Cream ✨Sunscreen SPF 50 = 15ml ✨Pimple Cream = 10ml ✨Tahan untuk 2 hingga 3 bulan, bergantung pada penggunaan ✨Sesuai untuk SEMUA SKIN TYPE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #loveliee#luvliees#hellopeachplease#ohmychocolate#lovelieeterengganu#lovelieekl#lovelieekelantan#lovelieeselangor#hpp#omc#hppterengganu#omcterengganu#hppkelantan#omckelantan#hppkl#omckl#hppselangor#omcselangor#hpppahang#omcpahang#kualalipis#raub#kualaterengganu#kl#selangor#kotabharu#machang#tanahmerah#kualakrai
16.08.2018 02:07:10
Back at it again. Kueh Makmur. Eidul Adha sepit-ing in progress! Good morning Th
Back at it again. Kueh Makmur. Eidul Adha sepit-ing in progress! Good morning Thursday! 😄😍❤️
16.08.2018 02:06:57
Good food is good mood😉👏.
.
MENU. -Rojak. -Cendol. -Mee Rebus. -Mee Goreng Mamak
Good food is good mood😉👏. . MENU. -Rojak. -Cendol. -Mee Rebus. -Mee Goreng Mamak. -ABC. . LOCATION PANDAN CENDOL. . 🔓DAILY. . 🔓11am-6pm. . 🚚BBS FASA 2A, JLN SG TUA, BATU CAVES (MENGHALA ULU YAM). . 🚚KAMPUNG BENDAHARA, BATU CAVES. . 🚚TAMAN BOLTON, BATU CAVES, (DEPAN PEJABAT POS MALAYSIA). . 🚚TAMAN SAMUDERA, BATU CAVES, (SELEKOH TAMAN SELASIH). . 🚚PANDAN CENDOL TAMAN PELANGI 10 HIGHWAY DUKE, (BAWAH JEJANTAS PELANGI 10). . 🚚TAMAN WILAYAH, KUALA LUMPUR, (MASJID SYAKIRIN). . 🚚PLAZA TOL GATE HOSPITAL SG BULOH. . 🚚LRT MASJID JAMEK,KUALA LUMPUR. (3ptg-8malam)ISNIN-JUMAAT . . 🚚JALAN TENGAH,KUALA LUMPUR. (isnin-khamis) 11pagi-2petang. . 🚚TAMAN TASIK SRI GOMBAK. (sabtu-ahad). . 🔲STALL PANDAN CENDOL TAMAN KOPERASI POLIS FASA 2. BATU CAVES. . #pandancendol#pc#pandancendoltruck#foodtruck#delivery#stall#catering#jjcm#wedding#event#foodlover#dessertlover#malaysia#onemalaysianfavouritefood#malaysianfood#mamakstyle#lokalah#bride#bridetobe#rojak#cendol#meerebus#meegorengmamak#abc#kualalumpur#kl#batucaves#sgbuloh#koperasipolis2#sedap
16.08.2018 02:05:29
Jarang2 dapat turun tengok suasana KL...Sambil escort wife topup peralatan makeu
11 0
Jarang2 dapat turun tengok suasana KL...Sambil escort wife topup peralatan makeup last week...dapat singgah & saksikan #KLFW 😇😇😇 ... *Kepada yang berminat untuk dapatkan perkhidmatan makeup boleh terus hubungi wife saya @eya_maliiik ...InsyaAllah yang terbaik & memuaskan 😃 #eyamaliiik#mua#muamalaysia#makeup#makeupmalaysia#klfw2018#pavillion#pavillionkl#kl#kualalumpur#malaysia
16.08.2018 02:04:45
Haa mari pilih colour kesukaan korang semua!! Ceh, Abe dh macam kat tempat org l
Haa mari pilih colour kesukaan korang semua!! Ceh, Abe dh macam kat tempat org lelong pulak.😂Tapi Abe memang tngah bagi harga lelong pun kat korang sekarang ni... Lelong harga "PECAH KEPALA" 💸Just bagitahu nk model ape ,Abe akan bagi harga yg terbaik buat korang semua.😘 . #iphoneoriginal#iphonenewset#iphonemurah#iphonemalaysia#iphonestore#sayajualiphoneoriginal#freegift#bisnes#iphone#uitm#kl#shahalam#abe.iphone#mrsm#iphonetermurahdimalaysia
16.08.2018 02:04:25
「伴侶」
Partner .
.
.
.
.
Japanese healthy bakery YASUKOS . 
NO sugar, NO flour, NO
「伴侶」 Partner . . . . . Japanese healthy bakery YASUKOS . NO sugar, NO flour, NO pork, NO lard, NO alcohol . 身体にいい焼き菓子 YASUKOSです。 Order(ケーキのオーダーはこちらから) : chemiyasuko819@gmail.com +60129871865(Malaysia ) LINE: 8yan19 . . #healthy#cake#halalfood#halal#malaysia#keto#ketodiet#japan#japanese#chinese#healthycake#cheesecake#nosugar#noflour#keto#ketodiet#ketotransformation#ketorecipes#ketolife#ketogenicdiet#ketocheesecake#ketocake#japanese#bakery#bake#cake#kl#malaysia#diet#healthyfood#sedap#halal#halalfood#tokyo
16.08.2018 02:03:42
Almond chocolate chip cookies

#aqiqah
#doorgift
#birthday
#event 
#chocolate
#c
16.08.2018 02:02:55
「伴侶」
Partner .
.
.
.
.
.
.

Japanese healthy bakery YASUKOS . 
NO sugar, NO flou
「伴侶」 Partner . . . . . . . Japanese healthy bakery YASUKOS . NO sugar, NO flour, NO pork, NO lard, NO alcohol . 身体にいい焼き菓子 YASUKOSです。 Order(ケーキのオーダーはこちらから) : chemiyasuko819@gmail.com +60129871865(Malaysia ) LINE: 8yan19 . #healthy#cake#halalfood#halal#malaysia#keto#ketodiet#japan#japanese#chinese#healthycake#cheesecake#nosugar#noflour#keto#ketodiet#ketotransformation#ketorecipes#ketolife#ketogenicdiet#ketocheesecake#ketocake#japanese#bakery#bake#cake#kl#malaysia#diet#healthyfood#sedap#halal#halalfood#tokyo
16.08.2018 02:01:18
.
.
. . 
KELEBIHAN TITAN GEL ORIGINAL
.
👉Meningkatkan Stamina.Membangkitkan ghai
. . . . KELEBIHAN TITAN GEL ORIGINAL . 👉Meningkatkan Stamina.Membangkitkan ghairah libido. 👉Mengatasi permasalahan ejakulasi pra-matang. 👉Menambah ketegangan, lebih Kuat dan Keras semasa Ereksi 👉Mendapatkan Orgasme Yang Lebih Nikmat 👉Mengubati impotensi. 👉Tahan lebih lama. 👉Membesarkan dan memanjangkan saiz zakar. . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh di panjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan. . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #kuat#tahanlama#besar#panjang#padat#suamiperkasa#suamipower#isterimelekatbro#isteripuas#isterisenyumpuas#baazarpaknil#GambirEmas#produksuamiisteri#produklelaki#barangbaik#cod#kl#kualalumpur#sayajual#sayajualmurah#promosi#tunang#pelamin#nakkahwin#sayanakkahwin#minyalintah#minyaksixtynine#minyakbelacak#candyb#titangel
16.08.2018 02:01:14
.
. .
. 
TitanGel memperkasakan senjata anda.
Hasil penggunaan TitanGel
👉 Dalam
. . . . TitanGel memperkasakan senjata anda. Hasil penggunaan TitanGel 👉 Dalam seminggu saiz bertambah 1-2cm 👉 Dalam sebulan saiz bertambah 1-2inci 👉 Keras lebih keras dan lebih lama 👉organism makin padu 👉 Performance meningkat . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 . . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #kuat#tahanlama#besar#panjang#padat#baazarpaknil#GambirEmas#produksuamiisteri#produklelaki#cod#kl#kualalumpur#sayajual#sayajualmurah#promosi#tunang#pelamin#nakkahwin#sayanakkahwin#minyalintah#minyakbelacak#candyb#titangel#titangeloriginal#titangelaslirusia
16.08.2018 02:00:38
. .
. .
-  Tewas awal lagi?🤔🤔
Serius la tuan😅😅.
Malu la bro..
.
Kesian kat bini
. . . . - Tewas awal lagi?🤔🤔 Serius la tuan😅😅. Malu la bro.. . Kesian kat bini tu.😥 . Meh sini sy tolong😁 Sedikit Info Ttg Kamamax. Jangan risau, tak de feel kebas atau panas pun. . Syiok je. . Meh try Kamamax Performance Spray ni. Konfirm perform lps tu. . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 . . . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #gambiremaspower#gambiremasmurah#gambir#gambiremas#gambirjantan#gambiremashq#cod#kualalumpur#klcc#kl#malaysia#gambiremasmalaysia#gambiremasoriginal#gambiremasborong#belacak#lintah#gambiremaskualalumpur#gambiremasselangor#kamamaxmurah#kamamax#kamamaxperformacespray#kamamaxkl#kamamaxmalaysiaofficial
16.08.2018 01:59:56
👉 Bit.ly/Agent_Bitzara
📣 *CARA MUDAH BAGAIMANA ANDA BOLEH GANDAKAN WANG SIMPANAN
👉 Bit.ly/Agent_Bitzara 📣 *CARA MUDAH BAGAIMANA ANDA BOLEH GANDAKAN WANG SIMPANAN ANDA DENGAN BITZARA.* . 📈 *PERNIAGAAN BERASASKAN MINING & TRADING BITCOIN (MATAWANG DIGITAL)* . 💰 *AGIHAN KEUNTUNGAN 1% - 1.4% SETIAP HARI SELAMA 5 TAHUN.* . 💵 *MODAL BOLEH DI _TOPUP_ SETIAP HARI.* . ⏱ *SETIAP KALI AKTIF PAKEJ, DARI SITU BERMULA 5 TAHUN INCOME ANDA.* . 🏦 *WITHDRAWAL / FUND TRANSFER BOLEH DIBUAT SETIAP HARI DENGAN JUMLAH MINIMA RM10.* . 📝 *CONTOH MUDAH* KITA BUAT KIRA² *PERBULAN,* BERAPA *KITA DAPAT SEHINGGA 5 TAHUN* TANPA TOPUP MODAL TAMBAHAN ⤵ . *KELUAR MODAL* > *DAPAT KEUNTUNGAN* 💰RM50 DAPAT *1% = RM15* 💰RM500 DAPAT *1% = RM150* 💰RM1K DAPAT *1.2% = RM360* 💰RM2K DAPAT *1.2% = RM720* 💰RM5K DAPAT *1.2% = RM1,800* 💰RM10K DAPAT *1.2% = RM3,600* 💰RM20K DAPAT *1.4% = RM8,400* 💰RM50K DAPAT *1.4% = RM21,000* 💰RM100K DAPAT *1.4% = RM42,000* . 🔣 *FORMULA* ⤵ *MODAL ÷ 100 x KEUNTUNGAN x HARI* (1 / 7 / 30 / 365 / 1825) . ✍🏻 *MODAL & KEUNTUNGAN ANDA TENTUKAN!!!* . 🏆 *REBUTLAH PELUANG TERBAIK INI SEKARANG !!! ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN SERTA MERUBAH KEPADA KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK.* 💪🏻☺ *INSYA-ALLAH* . ♻ *HANYA KELUAR MODAL & TERIMA KEUNTUNGAN SETIAP HARI.* . 🤩 *MUDAH KAN??* 😉😘😍 . *#KOMEN NAK* *#SAYA BANTU ANDA DARI A > Z* ☺👍🏻 👏👏👏 . #DM / #PM Daftar percuma!!! Nikmati kemudahan & peluang ini ⤵ . #kliklinkdibio / #WA 0164919340 #bitzara#bitzarapro#agentbitzara#bisnesonline#bitcoin#profit#janapendapatan#buatduit#mudah#pasif#sideincome#motivasi#jutawan#bazarpaknil#bazaarpaknil#rawang#kl#selangor
16.08.2018 01:59:28
Kami dari AYAN SOFT SCOOP ICE CREAM menyediakan perkhidmatan catering aiskrim un
Kami dari AYAN SOFT SCOOP ICE CREAM menyediakan perkhidmatan catering aiskrim untuk majlis-majlis keraian seperti :- -majlis perkahwinan -majlis hari terbuka -karnival Harga yg kami tawarkan bermula serendah RM0.40 SAHAJA!!! UNTUK MAKLUMAT LANJUT ATAU SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN AISKRIM SILA WHATSAPP KAMI DENGAN SEGERA http://www.wasap.my/601136896068/aiskrimmurah http://www.wasap.my/601136896068/aiskrimmurah http://www.wasap.my/601136896068/aiskrimmurah 1000 KON = RM400 SAHAJA Penghantaran percuma sekitar KL.Luar kawasan tambah cas pengangkutan.. #aiskrimmurah#softaiskrim#scoopaiskrim#aiskrimkateringkl#kendurikawen#aiskrimviral#kl#sedap#murah#jomkenduri#jomkawin#expo#karnival#event#Alhamdulillah
16.08.2018 01:56:42
DRONE SHOT PUN SBXS ADA SEDIAKAN TAU 😎😎
.
.
.
.
.
.
.
Meh drop number je,admin p
32 0
DRONE SHOT PUN SBXS ADA SEDIAKAN TAU 😎😎 . . . . . . . Meh drop number je,admin pm korang sekarang juga hehe Dengan SBXS korang dapat FREE OUTDOOR UNTUK SETIAP EVENT tau!! . . 📱Contact Person: +6011-11006061 (Syira) 📩Email: sbxs.wedding@gmail.com . 🌿FB: SBXS PHOTOGRAPHY / SBXS PHOTOGRAPHY JB SINGAPORE / SBXS PANTAI TIMUR / SBXS UTARA / FILMACHINE / I DO WEDDING CARD BY SBXS / CHEEZY FREEZY PHOTOBOOTH . 🌿 IG: @sbxs@sbxs_pantaitimur@sbxs_utara@sbxsjbsingapore@filmvchine@idoweddingcard.by.sbxs@cheezy.freezy.photobooth . . . 🌿WEBSITE: www.socialight.com.my . . LOVE,LAUGHTER AND HAPPILY EVER AFTER 😘 . #cincin#dresskawin#pengantinhijab#bukancintakristal#cintatiadaganti#pengantin#weddingdiaries#wedding#photography#jomkahwin#kahwin#songket#temakahwin#weddingtheme#fattzura#wedding#semerahcintahumairah#janganbencicintaku#singaporebrides#singapore#kl#indianwedding#indianbride#chinesewedding#chinesebride#nightwedding
16.08.2018 01:52:53
Hi #kl please be nice to me yea #cmp #manwithamission #iphonese
Hi #kl please be nice to me yea #cmp#manwithamission#iphonese...more
16.08.2018 01:52:26
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵
.
WC: Asiabetclub
WA: 018 2221290
.
🎀mega888 🎀jb
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵 . WC: Asiabetclub WA: 018 2221290 . 🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 . . . ⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀 ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED.
16.08.2018 01:51:21
.
. .
. . 
KELEBIHAN TITAN GEL ORIGINAL
.
👉Meningkatkan Stamina.Membangkitkan gh
. . . . . KELEBIHAN TITAN GEL ORIGINAL . 👉Meningkatkan Stamina.Membangkitkan ghairah libido. 👉Mengatasi permasalahan ejakulasi pra-matang. 👉Menambah ketegangan, lebih Kuat dan Keras semasa Ereksi 👉Mendapatkan Orgasme Yang Lebih Nikmat 👉Mengubati impotensi. 👉Tahan lebih lama. 👉Membesarkan dan memanjangkan saiz zakar. . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh di panjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan. . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #kuat#tahanlama#besar#panjang#padat#suamiperkasa#suamipower#isterimelekatbro#isteripuas#isterisenyumpuas#baazarpaknil#GambirEmas#produksuamiisteri#produklelaki#barangbaik#cod#kl#kualalumpur#sayajual#sayajualmurah#promosi#tunang#pelamin#nakkahwin#sayanakkahwin#minyalintah#minyaksixtynine#minyakbelacak#candyb#titangel
16.08.2018 01:47:26
Hai uollss... 👋👋 Dah ada inner ke untuk Raya Haji nnt❓❔Ada good news utk Hayda S
Hai uollss... 👋👋 Dah ada inner ke untuk Raya Haji nnt❓❔Ada good news utk Hayda Scarf loversss tauuu... Hayda Scarf ada release Inner Bertingkat khas utk Hari Raya Aidiladha... 😘😘 Macam2 style uolls boleh pakai dgn Inner Bertingkat ni, nk pakai cara silang pun bolehhh tauuu... 😜😜 Wasap terus 👇👇 http://www.wasap.my/+60197646712 #haydascarf#agenthaydascarfportdickson#agenthaydascarfseremban#codpd#codseremban#innerbertingkat#innerduatingkat#inner2in1#innermurah#innercantik#takpernahtakcantik#makcikbawang#johor#melaka#negerisembilan#kl#selangor#perak#pahang#perlis#kedah#kelantan#terengganu#sabah#sarawak#singapore#brunei
16.08.2018 01:45:43
Oh dear! That brownies look so yummy! 😉TQ @leen_linda_homemade for this deliciou
Oh dear! That brownies look so yummy! 😉TQ @leen_linda_homemade for this delicious soft brownies temptingly topped with melted chcolate and chocolate nuts.. and not to forget our 4 TIER BIG BOWL CANDY COLOR TIFFN CARRIER next to it... Walla! Our tiffins are perfect for any occasions,. so wait no more! Grab it now!😁 . WhatsApp or DM 🎄0122070486🎄 for more details! 🎀 . #tiffin#mangkuktingkat#murah#colorful#gifts#doorgift#corporategifts#anniversarygift#birthdaygift#babyshower#aqiqah#kitchenware#enamelware#ecogreen#deco#kitchenutensils#bento#lunchbox#brownies#chocolate#dessert#foodporn#foodphotography#chocolatelovers#instafood#kl#damansara#bangi#kajang#putrajaya
16.08.2018 01:42:59
Audio-Technica ATH-SR5BT 
HEY GOOD LOOKING: These over-ear headphones bring both
Audio-Technica ATH-SR5BT HEY GOOD LOOKING: These over-ear headphones bring both performance and value . Get your best deal today @dropoffmy Follow us today!
16.08.2018 01:42:53
💥TEKSTUR DAN CARA GUNA💥 " Satu titis yang sangat pekat dan likat" "sapuan sepert
💥TEKSTUR DAN CARA GUNA💥 " Satu titis yang sangat pekat dan likat" "sapuan seperti losyen" "belai hingga menyerap" "bau yang harum menenangkan minda" Belai kulit simanja. Medic serum terapi ekzema dan kulit sensitif 100% bebas steroid. Sesuai untuk semua peringkat umur. Dapatkan segera. Nyahkan masalah kulit dari hidup anda. Wasap kakbie 0164461783. Atau tekan jer link wasap dekat bio tu @renoskin_cheras@renoskin_cheras@renoskin_cheras.#kl#cheras#tescoampang#kurap#panau#kudis#chickenpox#childhoodeczema#eczemasucks#eczemacream#eczemafree#eczemadiet#eczematreatment#eczemaclothing#eczemalife#eczemafighter#psoriasis#tsw#dryskin#healing#sensitiveskinsolution#dankmemes@bruceleetags#healing#prilaga#eatclean
16.08.2018 01:42:52
Good morning, ladies! Sharing with y'all one of our favourite #Colourpop palette
16.08.2018 01:42:50
Bayi anda perlu dirawat oleh pihak profesional bagi merawat demam kuning bagi me
Bayi anda perlu dirawat oleh pihak profesional bagi merawat demam kuning bagi mengelakan sebarang kejadian tidak diingini serta bagi mencapai keputusan yang diingini. Kenapa perlu fototerapi di rumah dengan Bluelite Malaysia ✔ anak tak perlu berjauhan dan tinggal di wad hospital ✔ tak perlu banyak berjalan dek luka belum sembuh ✔ boleh bergilir menjaga anak di rumah bersama suami ✔ menyusukan anak dengan lebih selesa ✔jimat tak perlu bayar mahal bil hospital swasta ✔tak perlu stress di hospital kerajaan ✔mudah,selamat dan merupakan satu-satunya syarikat yang mempunyai lesen dalam pembuatan dan penyedia perkhidmatan sewa fototerapi dari Medical Device Authorities Malaysia. PAKEJ BERSAMA BLUELITE: 💥 RM395 untuk 3H2M 💥 RM485 untuk 4H3M Harga pakej termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30KM dari Bandar Perda / Kelana Jaya/ Seremban (Surcharge dikenakan bagi penghantaran ke pulau). Surcharge dikenakan bagi luar kawasan dan luar waktu pejabat. Pertanyaan dan tempahan boleh call/whatsapp : 012-2711894 #PilihBiruBluelite#BlueliteMY#homephototherapy#fototerapirumah#phototherapy#jaundice#demamkuning#jaundis#bayijaundis#service#baby#newborn#Penang#Kedah#Perak#Selangor#KL#NegeriSembilan
16.08.2018 01:42:28
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵
.
WC: Asiabetclub
WA: 018 2221290
.
🎀mega888 🎀jb
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵 . WC: Asiabetclub WA: 018 2221290 . 🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 . . . ⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀 ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED.
16.08.2018 01:41:22
[READYSTOCK] Cosrx
-
Acne prone skin? Here are few products that can reduce your
[READYSTOCK] Cosrx - Acne prone skin? Here are few products that can reduce your skin problem •Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser (RM40) •One Step Original Clear Pad (RM60) •Natural BHA Skin Returning Emulsion •Ntural BHA Skin Returning A-Sol (RM55) - #Cosrx#cosrxmurah#cosrxmalaysia#cosrxoriginal#cod#codcosrx#koreanskincare#skincaremalaysiamurah#skinfood#skincaremalaysia#laf#lostandfound#acnekit#readystockskincare#kl#selangor#codwangsamaju#codwangsamelawati#cosrxsalicylicacidexfoliatingcleanser#naturalbhaskinreturningasol#naturalbhaskinreturningemulsion#clearpadcosrx#onesteporiginalclearpad#cosrxacne#cosrxacnepimplemasterpatch
16.08.2018 01:15:26
[Readystock] Cosrx
-
Product: Salicylic Acid Exfoliating Cleanser
Quantity: 150m
[Readystock] Cosrx - Product: Salicylic Acid Exfoliating Cleanser Quantity: 150ml Skin: Trouble Skin How it works: Remove dead skin, cleansing, pore care, moisturizing, calming, removing blackhead & whitehead, oil-controlling, exfoliating - Price: RM40 Excluding Postage | COD charge - #Cosrx#cosrxmurah#cosrxmalaysia#cosrxoriginal#cod#codcosrx#koreanskincare#skincaremalaysiamurah#skinfood#skincaremalaysia#laf#lostandfound#acnekit#readystockskincare#kl#selangor#codwangsamaju#codwangsamelawati#cosrxsalicylicacidexfoliatingcleanser#naturalbhaskinreturningasol#naturalbhaskinreturningemulsion#clearpadcosrx#onesteporiginalclearpad#cosrxacne#cosrxacnepimplemasterpatch
16.08.2018 01:07:20
[Readystock] Cosrx
-
Product: Salicylic Acid Exfoliating Cleanser
Quantity: 150m
[Readystock] Cosrx - Product: Salicylic Acid Exfoliating Cleanser Quantity: 150ml Skin: Trouble Skin How it works: Remove dead skin, cleansing, pore care, moisturizing, calming, removing blackhead & whitehead, oil-controlling, exfoliating - Price: RM40 Excluding Postage | COD charge - #Cosrx#cosrxmurah#cosrxmalaysia#cosrxoriginal#cod#codcosrx#koreanskincare#skincaremalaysiamurah#skinfood#skincaremalaysia#laf#lostandfound#acnekit#readystockskincare#kl#selangor#codwangsamaju#codwangsamelawati#cosrxsalicylicacidexfoliatingcleanser#naturalbhaskinreturningasol#naturalbhaskinreturningemulsion#clearpadcosrx#onesteporiginalclearpad#cosrxacne#cosrxacnepimplemasterpatch
16.08.2018 01:04:03
One week office in KL! Such a nice city! See ya!
One week office in KL! Such a nice city! See ya!...more
10.08.2018 07:40:11
Found a super star ⭐️ @phumviphurit
215 11
Found a super star ⭐️ @phumviphurit...more
09.08.2018 06:13:29
06.08.2018 05:24:51
06.08.2018 05:24:36
❤️
❤️...more
06.08.2018 05:23:22
06.08.2018 03:54:20
06.08.2018 03:54:11
#KL 14
 #insta14  InstaKL14
#KL 14 #insta14 InstaKL14...more
06.06.2017 12:39:09
Next
loading