Instagram tag Infineon

Manav Rachna and Infineon Technologies sign MoU to establish ‘Infineon Centre of
Manav Rachna and Infineon Technologies sign MoU to establish ‘Infineon Centre of Excellence’ ... A Memorandum of Understanding (MoU) was signed between Manav Rachna International Institute of Research and Studies (MRIIRS) and Infineon Technologies Asia Pacific Pte. Ltd. to establish an ‘#Infineon Centre of Excellence’ at the MRIIRS campus. The purpose of this collaboration is to work on multiple joint projects to nurture India’s future generation of power electronics engineers and to enhance academic and industry co-operation. The ‘Infineon Centre of Excellence’ was inaugurated by Mr. Chua Chee Seong, President and Managing Director, Infineon Technologies Asia Pacific Pte. Ltd. and Dr. Amit Bhalla, VP, Manav Rachna Educational Institutions (MREI) in the presence of Dr. N.C. Wadhwa, Vice Chancellor, MRIIRS; Dr. Sanjay Srivastava, MD, MREI; and other senior dignitaries from the Singapore and India offices of Infineon Technologies. This Centre will ensure hands-on practical exposure for the students and help them acquire the new technologies being practiced in the semiconductor industry. Infineon is a world leader in #semiconductor solutions that make life easier, safer and greener. This initiative shall provide a platform to students to enhance their skills and get access to world-class training. Selected students will be offered internships by Infineon Technologies. #Students will be empowered through regular workshops and expert lectures on the semiconductor industry.
23.01.2019 12:15:18
Another from October's events - Information Security meetup Brno.

Event was sit
Another from October's events - Information Security meetup Brno. Event was situated in old Nuclear shelter called "10-Z" near Spilberg Castle. This venue even amplified great atmosphere during the event. There were 4 talks. First talk was about vulnerability (called ROCA) in RSA key generation firmware of Inifineon chips (These chips are part of Estonian's and Slovak's national eID cards). What is even better is the fact that this vulnerability was found by MUNI (university residing in Brno) information security research lab, and the speaker is one from group of researcher, who found this vulnerability. Second talk was about pentests in real-life. Speaker told a few stories about different customers and showed why "Pentesters have usually their hands tied by the customers themselves.". Than he told the last story about "How would it look if pentesters had a freedom to do a proper red team exercise and infiltrate company’s systems, e-mails and buildings.". Very impressive talk! Third talk was about security standards for startups. Unfortunatelly I was really tired to absorb these kinds of "boring" topics so I don't remember anything. And the last talk was about phishing and various types of two factor authentification (2FA, U2F/FIDO2). After the last talk there was also a mini competition where you could win a Yubi-key U2F tokens. #information#security#meetup#brno#nuclear#shelter#10z#vulnerability#roca#rsa#asymetric#cryptography#firmware#infineon#chips#eid#muni#pentest#customers#infiltrate#freedom#startups#standards#twofactor#authentification#phishing#u2f#2fa#yubikey#kiwidotcom
23.01.2019 10:38:05
Advertisement
"Hi hampa semua!!! Hampa penggemar dadih??? Kami #DADIHBOTOI #thehumblestdadihin
"Hi hampa semua!!! Hampa penggemar dadih??? Kami #DADIHBOTOI#thehumblestdadihintown ada pelbagai perisa yg mmg sedaaaaapppppp sgt #baqhang!!!! Leh grab kami di lokasi2 terpilih. Kalau stok habih jangan risau ibu kami akan #mendadih lagi special utk hampa semua!!! Buat masa la nih kami hanya prepare stok di kedai2 dalam #cuplejen shj sbb kami paham dgn zaman la nih semua nak berjimat cermat kan. Apa yang penting new customer kami dan our #dadihbotoilover masih boleh menikmati kami dan pentingkan rasa kami ja kan buat melepas rinduuuuuu??? Hahahaa!!!! Hmmm... botoi2 dah banyak collection dah kan??? Dalam botoi kami hanya akan prepare utk event karnival atau special request dari customer or agen distributorship sahaja. Tapi kami dengar kata ibu kami ada stok #botoispecialedition. Sapa cepat dia la yg dpt!!! Tapi ibu kami tk produce lagi tuh. So, apa tunggu lagi??? Grab sekarang!!!" kata anak #sipenjualdadih kepada #dadihbotoilovers dan our newcustomer sekalian. [updated 23/1/2019] . . 1. #RestoranFaiz (#TamanSelasih) [sebulan sekali tutup] 2. Minimart #Infineon (#KulimHitech) [24 jam buka] 3. #KedaiKerepekKakEmbun (TamanSelasih) [Jumaat tutup] 4. #MedanMakananKeladi [#MedanMakananMZAhLai] (Keladi) [buka lewat petang hingga awal pagi] 5. #KoperasiSekolah Persada RIZQI #CoopMart Sekolah Menengah Sultan Badlishah #smksb (Kulim) [waktu sekolah ikut jadual bertugas] . . Sapa2 yg berminat nak jadi AGEN atau DISTRIBUTORSHIP kami leh WhatsApp hakak di talian 011-37224462 kita sembang rapat2 noooo... #jombuatduit!!! 😄😁😉 . . . #testimonidadihbotoi#dadih#dadihhipster#masauntukdrama#kulimfood#streetfood#foodhunter#dadihbotoiqeesyazara#dadihemakemak#dadihbotoisince2017
23.01.2019 06:17:36
Ramai yg kalau cari #foundation mesti nak yg full coverage kan?? Boleh cover seg
Ramai yg kalau cari #foundation mesti nak yg full coverage kan?? Boleh cover segala yg tidak diundang kat muka ni.. 😒 . Mcm #BCCream Dyxy ni la.. #Complete all in 1 pakej dgn BB Cream, foundation, Concealer, Sunblock, bedak.. So xpayah susah2 nak pakai byk benda.. 😉 . Dengan effect glowing & tahan sampai 8 jam tau.. Siap ada SPF 50 & extract arbutin lg boleh lindung kulit dari matahari & mencerahkan kulit.. 😍 . Yg bestnya tahan sampai 6 bulan.. Mmg jimat sangat la.. . Sambil cantik, sambil rawat kulit.. 😊 . Whatsapp dayah for order & details 📲 0182244542 or click link on bio😉 . #usahawandyxy#dyxymelaka#dyxy#dyxylover#dyxycosmetics#makeupkit#makeuplover#makeupsimple#produkmesrawuduk#birthdaypresent#hadiahharijadi#infineonmelaka#infineon#krubong#dyxymelaka#dyxyalorgajah#dyxycheng#teamfl#dyxykualasungaibaru#dyxymelakaraya#dyxybukitrambai#nars#mac#sephora#lauramercier#bobbybrown#khiels#bobodimana
22.01.2019 02:24:38
#jommakandadih!!! Kat mana nak jumpak kami nih? Ada yg tak tau lagi tuh hampa le
#jommakandadih!!! Kat mana nak jumpak kami nih? Ada yg tak tau lagi tuh hampa leh tgk list kat bawah tuh. Anything related dgn kami hampa search kat IG ka kat fb ka kat Google ka even kat Youtube search sekalipun hampa taip ja #dadihbotoiqeesyazara atau #thehumblestdadihintown ka atau #qeesyazara ja mesti keluaq punya. Keep on supporting kami nooo!!! Tanpa hampa sapa la kami... 😁😀😉 [updated 22/1/2019] . . Hampa nak cuba try test kami hampa leh grab kami #DADIHBOTOI#thehumblestdadihintown kat sini : . 1. #RestoranFaiz (#TamanSelasih) [sebulan sekali tutup] 2. #Minimart#Infineon (#KulimHitech) [24 jam buka] 3. #KedaiKerepekKakEmbun (TamanSelasih) [Jumaat tutup] 4. #MedanMakananKeladi [#MedanMakananMZAhLai] (Keladi) [buka lewat petang hingga awal pagi] 5. #KoperasiSekolah Persada RIZQI #CoopMart Sekolah Menengah Sultan Badlishah #smksb (Kulim) [waktu sekolah ikut jadual bertugas] . . Note : Agihan dadih di lokasi2 terlibat akan direstok mengikut jadual pengagihan stok. Bersabar nooo kalau stok habih nanti kami restok cepat2 utk hampa. . . . #testimonidadihbotoi#dadihbotoilover#dadih#dadihsedut#dadihhipster#akusuka#kulimfood#gilermakan#streetfood#foodhunter#dadihbotoiqeesyazara#qeesyazara#dadihemakemak#dadihbotoisince2017
22.01.2019 00:04:52
Advertisement
گروه مهندسی بازرگانی بارتا با هدف توسعه و تهیه قطعات کمیاب الکترونیک صنعتی با نا
گروه مهندسی بازرگانی بارتا با هدف توسعه و تهیه قطعات کمیاب الکترونیک صنعتی با نازلترین قیمت ها در بازار ایران با سابقه بالا شروع ب کار کرد . جهت اطلاع از قیمت ها و موجودی به دایرکت مراجعه کنید و مارا در کانال و سایت دنبال کنید . ‌#IGBT#electronic#fuji#Infineon#mitsubishi#semikron#LS#vinco
21.01.2019 09:51:33
گروه مهندسی بازرگانی بارتا با هدف توسعه و تهیه قطعات کمیاب الکترونیک صنعتی با نا
گروه مهندسی بازرگانی بارتا با هدف توسعه و تهیه قطعات کمیاب الکترونیک صنعتی با نازلترین قیمت ها ذر بازار ایران با سابقه بالا شروع ب کار کرد . جهت اطلاع از قیمت ها و موجودی به دایرکت مراجعه کنید و مارا در کانال و سایت دنبال کنید . ‌#IGBT#electronic#fuji#Infineon#mitsubishi#semikron#LS#vinco
21.01.2019 09:39:57
Jom layan!!! Hampa nak??? Kami #DADIHBOTOI #thehumblestdadihintown ada pelbagai
Jom layan!!! Hampa nak??? Kami #DADIHBOTOI#thehumblestdadihintown ada pelbagai perisa yg mmg sedaaaaapppppp sgt!!!! Leh grab kami di lokasi2 terpilih. Kalau stok habih jangan risau kami akan mendadih lagi special utk hampa semua!!! Grab sekarang!!! Buat masa la nih kami hanya ada dlm cup lejen shj di pasaran. Dalam botoi will be prepared special requested shj tau!!! So grab kami cepat!!! 😀😀😉 [updated 21/1/2019] . 1. #RestoranFaiz (#TamanSelasih) [sebulan sekali tutup] 2. Minimart #Infineon (#KulimHitech) [24 jam buka] 3. #KedaiKerepekKakEmbun (TamanSelasih) [Jumaat tutup] 4. #MedanMakananKeladi [#MedanMakananMZAhLai] (Keladi) [buka lewat petang hingga awal pagi] 5. #KoperasiSekolah Persada RIZQI #CoopMart Sekolah Menengah Sultan Badlishah #smksb (Kulim) [waktu sekolah ikut jadual bertugas] . . Sapa2 yg berminat nak jadi AGEN atau DISTRIBUTORSHIP kami leh WhatsApp hakak di talian 011-37224462 kita sembang rapat2 noooo... #jombuatduit!!! 😄😁😉 . . . #testimonidadihbotoi#dadih#dadihhipster#akusuka#masauntukdrama#kulimfood#streetfood#foodhunter#dadihbotoiqeesyazara#dadihemakemak#dadihbotoisince2017
21.01.2019 07:18:40
Advertisement
#igbt
#Infineon 
#ای جی بی تی
20.01.2019 19:16:27
"Hi hampa semua!!! Hampa penggemar rasa vanila dan jagung??? Kami #DADIHBOTOI #t
"Hi hampa semua!!! Hampa penggemar rasa vanila dan jagung??? Kami #DADIHBOTOI#thehumblestdadihintown ada perisa VANILLABLUE dan YELLOWCORN yg mmg sedaaaaapppppp sgt #baqhang!!!! Leh grab kami di lokasi2 terpilih. Kalau stok habih jangan risau ibu kami akan #mendadih lagi special utk hampa semua!!! Buat masa la nih kami hanya prepare stok di kedai2 dalam #cuplejen shj sbb kami paham dgn zaman la nih semua nak berjimat cermat kan. Apa yang penting new customer kami dan our #dadihbotoilover masih boleh menikmati kami dan pentingkan rasa kami ja kan buat melepas rinduuuuuu??? Hahahaa!!!! Hmmm... botoi2 dah banyak collection dah kan??? Dalam botoi kami hanya akan prepare utk event karnival atau special request dari customer or agen distributorship sahaja. So, apa tunggu lagi??? Grab sekarang!!!" kata anak #sipenjualdadih kepada #dadihbotoilovers dan our newcustomer sekalian. [updated 20/1/2019] . . 1. #RestoranFaiz (#TamanSelasih) [sebulan sekali tutup] 2. Minimart #Infineon (#KulimHitech) [24 jam buka] 3. #KedaiKerepekKakEmbun (TamanSelasih) [Jumaat tutup] 4. #MedanMakananKeladi [#MedanMakananMZAhLai] (Keladi) [buka lewat petang hingga awal pagi] 5. #KoperasiSekolah Persada RIZQI #CoopMart Sekolah Menengah Sultan Badlishah #smksb (Kulim) [waktu sekolah ikut jadual bertugas] . . Sapa2 yg berminat nak jadi AGEN atau DISTRIBUTORSHIP kami leh WhatsApp hakak di talian 011-37224462 kita sembang rapat2 noooo... #jombuatduit!!! 😄😁😉 . . . #testimonidadihbotoi#dadih#dadihhipster#akusuka#masauntukdrama#kulimfood#streetfood#foodhunter#dadihbotoiqeesyazara#dadihemakemak#dadihbotoisince2017
20.01.2019 15:59:35
Haaaaa nampak tak @zareefbell punya Sweet Corniess ada TAG KAKAK ESKREM 😎 
Hanya
Haaaaa nampak tak @zareefbell punya Sweet Corniess ada TAG KAKAK ESKREM 😎 Hanya yang bertuah akan dapat tag tu tauu. Tak cayeee tanya Bell 😁😂. Tq dik hari2 support. . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
20.01.2019 13:42:12
Advertisement
TQ G-HAN 😎😎😎 @rxzihxn__
.
.
.
.
You can design your own ice cream ! Just only wi
TQ G-HAN 😎😎😎 @rxzihxn__ . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
20.01.2019 13:39:55
Alhamdulillah tahniah pemenang cabutan bertuah minggu ini

@akimpaint97
@imdonet
Alhamdulillah tahniah pemenang cabutan bertuah minggu ini @akimpaint97@imdonethx 4 orang dah dapat hadiahhh dorang. Korang bila lagi 😆😉😊 Esok Kakak OFF satu hari, gi uruskan hal negara jap 😆 Jangan rindu rindu k 😍 . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
20.01.2019 13:38:36
#IGBT 
#Fuji
#mitsubishi 
#infineon
#2MI
#CM
#FF 📌 تلگرام سفارشات
@mjelectricord
#IGBT#Fuji#mitsubishi#infineon#2MI#CM#FF 📌 تلگرام سفارشات @mjelectricorder 09120144386
20.01.2019 12:05:23
Unser erstes Projekt bzw. die erste LeanWeek haben wir dieses Semester bei Infin
Unser erstes Projekt bzw. die erste LeanWeek haben wir dieses Semester bei Infineon durchgeführt. Infineon Technologies mit dem Standort Warstein, stellt Steuerungschips für Starkstromsteuerung und die Steuerung von elektronischen Geräten her. Das Unternehmen verzeichnete in den letzten Jahren stetigen Wachstum und dadurch beständige Neu- und Weiterentwicklung in ihrer Produktionslinie. Unser LeanIng-Team hat hier den Auftrag erhalten innerhalb einer Woche eine Wertstromanalyse mit über 20 Prozessschritten, 9 Produktfamilien und zahlreichen Variationen durchzuführen. Dabei standen unserem Team auch stets die Infineon-Mitarbeiter zur Verfügung, um wirklich jeden Prozess nachvollziehen zu können. Zusammenfassend lässt sich sagen, dass Infineon die Lean Production bereits sehr gut umsetzt. Während der LeanWeek konnte unser Team trotzdem kleine aber wichtige Verbesserungsmöglichkeiten aufzeigen, welche das Unternehmen zeitnah aufgreifen und umsetzen möchte. Wir bedanken uns an dieser Stelle nochmal bei „Infineon Technologies“ für die Projekterfahrung, die unsere LeanIngs vor Ort sammeln konnten. #leaningdortmund#infineon#likeforlean#wertstromanalyse#production
20.01.2019 11:19:02
Misi msncari rezeki bermula, ketepikan hal2 politik diluar parlimen. Nk fikir kn
Misi msncari rezeki bermula, ketepikan hal2 politik diluar parlimen. Nk fikir kn punca atau nk selesai kn pn xde guna, aku mkn nasi ayam pn guna duit sendiri dn hasil titik peluh aku.... #yamaha#ridersantaicrew#y15#nasiayam#nasilebih#ayamlebih#neskefetarik#Infineon#melaka#malaysia
20.01.2019 10:09:39
شرکت  مهندسی و بازرگانی  MJ ELECTRIC

نماینده و عاملیت فروش برندهای معتبر اروپای
شرکت مهندسی و بازرگانی MJ ELECTRIC نماینده و عاملیت فروش برندهای معتبر اروپایی و آسیای شرقی در ایران #westcode (UK) #arcol (UK) #dynex (UK) #semikron (Germany) #Infineon (Germany) #ohmite (USA) #Altera (USA) #ruttonsha (India) #techsem (China) #mitsubishi (Japan) #fuji (Japan)
20.01.2019 04:48:47
Go check out this insanely moded electrifying KTM Duke on YouTube: The Sportztou
Go check out this insanely moded electrifying KTM Duke on YouTube: The Sportztourer. #KTM#duke#duke390#orange#torque#infineon#motorcycle#motor#modification#bldc#custom#LED#semiconductor#readytorace#weekend
19.01.2019 05:57:32
"Hi kak!!! Saya sudah!!!" kata salah sorang #regularcustomer kami merangkap #dad
"Hi kak!!! Saya sudah!!!" kata salah sorang #regularcustomer kami merangkap #dadihbotoilover kami la secara rasminya. Tokey kek and foodies sebenarnya sis kita nih dan ex-ticer anak hakak actually. Katanya kalau singgah "Food Court Ah Lai" mesti rembat kami punya. Terbaik lah!!! Hampa penggemar dadih??? Kami #DADIHBOTOI#thehumblestdadihintown ada pelbagai perisa yg mmg sedaaaaapppppp sgt!!!! Leh grab kami di lokasi2 terpilih. Kalau stok habih jangan risau kami akan mendadih lagi special utk hampa semua!!! Grab sekarang!!! Buat masa la nih kami hanya ada dlm cup lejen shj di pasaran. Dalam botoi will be prepared special requested shj tau!!! So grab kami cepat!!! 😀😀😉 [updated 19/1/2019] . 1. #RestoranFaiz (#TamanSelasih) [sebulan sekali tutup] 2. Minimart #Infineon (#KulimHitech) [24 jam buka] 3. #KedaiKerepekKakEmbun (TamanSelasih) [Jumaat tutup] 4. #MedanMakananKeladi [#MedanMakananMZAhLai] (Keladi) [buka lewat petang hingga awal pagi] 5. #KoperasiSekolah Persada RIZQI #CoopMart Sekolah Menengah Sultan Badlishah #smksb (Kulim) [waktu sekolah ikut jadual bertugas] . . Sapa2 yg berminat nak jadi AGEN atau DISTRIBUTORSHIP kami leh WhatsApp hakak di talian 011-37224462 kita sembang rapat2 noooo... #jombuatduit!!! 😄😁😉 . . . #testimonidadihbotoi#dadih#dadihhipster#akusuka#masauntukdrama#kulimfood#streetfood#foodhunter#dadihbotoiqeesyazara#dadihemakemak#dadihbotoisince2017
19.01.2019 04:39:48
Kuat juga bisa narik manusia 😱😱,
gimana menurut kalian? 
#GoProAwards recipient
Kuat juga bisa narik manusia 😱😱, gimana menurut kalian? #GoProAwards recipient @briankgrubb + @starelation covered all angles for a #droneboarding session through Sava, Slovenia with #GoProFusion. 🤙 • • • #GoPro#Wakeboarding#Infineon#Drone#OptOutside#WeTheCreators#wakeskate#pasarpanduan#teknologi
19.01.2019 02:12:55
#MGPARTS #infineon IRFP1405PBF ORIG
#MGPARTS#infineon IRFP1405PBF ORIG...more
19.01.2019 01:18:42
#MGPARTS #INFINEON IRFP064NPBF ORIG
#MGPARTS#INFINEON IRFP064NPBF ORIG...more
19.01.2019 01:17:23
#MGPARTS #infineon IRFP260N ORIG
19.01.2019 01:14:55
#mgparts IRFP1405PBF ORIG #INFINEON
#mgparts IRFP1405PBF ORIG #INFINEON...more
19.01.2019 01:09:27
Alhamdulillah team @the_royalspa ❤️❤️❤️
Done cod 30 btg . Harap puas hati dengan
Alhamdulillah team @the_royalspa ❤️❤️❤️ Done cod 30 btg . Harap puas hati dengan Eskrem Kakak ya !!! Seriously @the_royalspa cantik gilerrr , sgt menenangkan masa kat sana. Harga rawatan juga sgt laaa berpatutan, staff yg manis2 mcmm Eskrem Kakak. Very recommended!!! Jom follow ig @the_royalspa@the_royalspa . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
18.01.2019 13:43:44
Alhamdulillah done restock 100 batang agent area #Bukitbaru #ninso , adik comel
Alhamdulillah done restock 100 batang agent area #Bukitbaru#ninso , adik comel sy @alhadiisa ❤️❤️❤️ Semoga adik sekeluarga dimurahkan rezeki melimpah ruah oleh Allah swt ❤️❤️❤️ . . . . .You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
18.01.2019 12:40:23
Alhamdulillah setel cod 70 batang untuk agent zaty ❤️❤️❤️ Jangan lupa 5S ye adik
Alhamdulillah setel cod 70 batang untuk agent zaty ❤️❤️❤️ Jangan lupa 5S ye adik abang ❤️ . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
18.01.2019 11:08:14
"Flexibility has top priority - for me as a manager and for my employees." A goo
"Flexibility has top priority - for me as a manager and for my employees." A good reason to join Infineon is #Flexibility! Martin, Group Leader Failure Analysis & Reliability at Infineon, also sees it like this: "Working part-time gives me the freedom to take my kids to daycare and school and pick them up in the afternoon."
18.01.2019 10:13:41
Lipstik ni la yang corakkan muka kite .. kalau kite dok pakai kaler yang bold so
Lipstik ni la yang corakkan muka kite .. kalau kite dok pakai kaler yang bold so nampak la defined muka kite .. kalau dok pakai yang pucat .. pucat la muka kite .. tapi dengan lipstik #dyxy ni apa zira boleh cakap yang die buat betul² muka kite nampak berseri² .. Makeup la tebah mana pon bibir kalau tak ade Lipstik sumpah pucat.. so apa lagi cepat daptkan lipstik yang superb mengaum ni .. #dyxy#dyxycosmetics#dyxymelaka#dyxymerlimau.#melakaboutique#melakavendorbutik#melakau#melakavendor#melakabutikvendor#melakabutik#melaka#melakacafe#melakatrip#melakaunited#melakawedding#melakabutikconcept#melakatengah#tiktokmalaysia🇲🇾#kipmartmelaka#infineon#maxel#batuberendam#usahawandyxy#usahawandyxymelaka#dyxymelaka#dyxy#dyxycosmetics#dyxybccream#dyxygreenteafacemist#dyxycosmetic#dyxyjohor
18.01.2019 06:06:03
17.01.2019 22:01:41
Is this one to break some records?
Guess the components i used 🤓
Scale hint: @hq
537 20
Is this one to break some records? Guess the components i used 🤓 Scale hint: @hqpropzhong 7x3.5x3v1s props 😎 #x16#drone#infineon#tbt#big#funatwork#cool#record#happy@konastyfpv@mrsteelefpv@blacksheepfpv
17.01.2019 14:43:37
Alhamdulillah. Mcm nak koyak beg abg Runner harini!!! 85 batang harini. Alhamdul
Alhamdulillah. Mcm nak koyak beg abg Runner harini!!! 85 batang harini. Alhamdulillah my dear agent. Tgh pulun siapkan agent Hadi and siapkan Jumbo Order for weeding next week ❤️ . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
17.01.2019 08:43:19
Thank you for your selfie @aaifa02 . Nanti datang rumah Kakak tuntut Hadiah ya ❤
Thank you for your selfie @aaifa02 . Nanti datang rumah Kakak tuntut Hadiah ya ❤️❤️❤️ Nak hadiah macam adik manis ni? Jom SELFIE banyak2 n #hashtag#EskremKakakLovers JGN LUPA TAG @thekakak_eskrem yaaaa ❤️ . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
16.01.2019 15:50:00
Alhamdulillah 80 batang akan mendarat kejapppp je lagi. Tq my agent zaty ❤️❤️❤️.
Alhamdulillah 80 batang akan mendarat kejapppp je lagi. Tq my agent zaty ❤️❤️❤️. Jangan lupa selfie dan tag Kakak Eskrem kat gmbar anda. Mana tahu dapat hadiah cabutan bertuah ❤️❤️❤️ Kenapa RM 1? Maaf ya Kakak berani cakap rasa dulu dan anda akan temui jawapannya ❤️ Jangan salahkan Kakak bila hari2 beli ehhhh. Takkk caya? Tanya kepuasaannnnn #EskremKakakLovers ❤️ Malas nak sembang lebih . Keje banyakkk haha . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
16.01.2019 06:02:38
Alhamdulillah.. Kakak dah cakap stock mmg laju surut. Team Kakak tengah busy bua
Alhamdulillah.. Kakak dah cakap stock mmg laju surut. Team Kakak tengah busy buat Jumbo Order wedding next week ❤️ Made fresh DAILY 1🍦 Kalau Jumbo Order harga lain ye ❤️ Meh wasap kalau nak tahu. By the way mcm biasa Jumaat ada cabutan bertuah yaa. Pembelian 2 btg ke atas. . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#kateringaiskrimmelaka#eskremkakaklovers
16.01.2019 05:55:39
Alhamdulillah done 60 batang untuk agent zaty. Harini sibuk siapkan Jumbo Order
Alhamdulillah done 60 batang untuk agent zaty. Harini sibuk siapkan Jumbo Order wedding next week ❤️❤️❤️ Alhamdulillah rezeki dari Allah swt ❤️❤️ . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#eskremkakaklovers
15.01.2019 13:46:01
Ugghhh what.. sittin' over here in this #hwy37 mess right by the #track and the
1K 1
Ugghhh what.. sittin' over here in this #hwy37 mess right by the #track and the SD card random shuffle drops one of my fave jams #nascarnation BOOM 💪😎👍----- "Passin'.. Pacin'.. Rubbin' and Racin'.. NaSSScar Nation" 🏁 courtesy of @raytona500#nascar#infineon#raytona500#bayarea#daytona500#raceday#infineonraceway#sonoma#poleposition#sonomaraceway#searspoint#bayareamusic#707#707music#trafficjam
15.01.2019 02:00:55
Fakt 22: 33% aller Smartphones weltweit haben ein Mikrofon von Infineon.

Und je
Fakt 22: 33% aller Smartphones weltweit haben ein Mikrofon von Infineon. Und jetzt kannst Du daran #mitverdienen. Klick einfach auf den Link in unserer Bio, werde zum Miteigentümer und verdien’ auch Du am Erfolg von 250 Top-Unternehmen. #owngermany#infineon#fakten#faktastisch#beeindruckend#erfolgsgeschichte
14.01.2019 21:18:08
Fakt 22: 33% aller Smartphones weltweit haben ein Mikrofon von Infineon.

Und je
Fakt 22: 33% aller Smartphones weltweit haben ein Mikrofon von Infineon. Und jetzt kannst Du daran #mitverdienen. Klick einfach auf den Link in unserer Bio, lad Dir unsere kostenlose App runter und verdien’ auch Du am Erfolg von 250 Top-Unternehmen. #ownaustria#infineon#erfolgsgeschichte
14.01.2019 21:17:00
Alhamdulillah . 50 batang harini dipinang tuan masing2 ❤️ Tq adik2 semoga dimura
Alhamdulillah . 50 batang harini dipinang tuan masing2 ❤️ Tq adik2 semoga dimurahkan rezeki ya ❤️❤️ . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#eskremkakaklovers
14.01.2019 14:14:42
*Gucci*

Material : rubber
Condition : NEW
Gender : unisex

Free  box biasa
====
*Gucci* Material : rubber Condition : NEW Gender : unisex Free box biasa ================== Spec Ringkas : ✔ 2 Month Warranty mesin ✔ Batery watch ✔ gred AA ✔ analog function 💲Harga :RM60 📮S/Malaysia add Rm Free 📮Sabah Sarawak add Rm5 BR Share & Tag Plz.... More Details -> WhatsApp📱 www.whatsapp.com.my/60183657185 #Perak#Melaka#NegeriSembilan#Selangor#Perlis#Kedah#Terengganu#Kelantan#Pahang#Johor#Sabah#Sarawak#Malaysia#gadget#uitmutm#ukm#kym#uiagombak#ootd#uia#infineon#texasinstrument#hadiah#ulangtahun
14.01.2019 12:25:55
FUN-TASTE-TIC‼️
.
.
Nah puas dah orang Melaka jejes-jejes air lio tengok kan? Mu
FUN-TASTE-TIC‼️ . . Nah puas dah orang Melaka jejes-jejes air lio tengok kan? Mulanya memang taknak buat combo pon buat orang Melaka, tapi tulah tu. Tak sampai hati nak kecewakan! . . . Dihasilkan dengan 10 tan kasih sayang, yang bisa membuat gigi, gusi, lidah & lelangit bergetar menunggu suapan ke dalam mulut 😛 So orang Melaka, meh rawat jejes-jejes air lio dengan combo ibake Sabtu ni! . . . Ingat kek, ingat tenten. Sekali engko cekau, CONFIRM sampai bila-bila MENGIGAU! . .
14.01.2019 03:39:27
Tq fren for support... New Design..
Ada saiz XS sehingga 5XL *HARGA* S/M
-------
Tq fren for support... New Design.. Ada saiz XS sehingga 5XL *HARGA* S/M ---------------------------------------------- *1 helai RM50 *2 helai RM90* jimat rm10 *3 helai RM110* jimat rm40 *4 helai RM140 jimat rm60 *5 helai RM150* jimat rm100 *HARGA* Sabah/Sarawak ---------------------------------------------- *1 helai RM60 *2 helai RM100* jimat rm20 *3 helai RM130* jimat rm50 *5 helai RM170* jimat rm130 *FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA* *TAMBAHAN POSTAGE RM10 UTK SABAH & SARAWAK* *LENGAN PANJANG TAMBAHAN RM10* *SAIZ 3XL TAMBAH RM5 SETIAP SEHELAI* *SAIZ 4XL-5XL TAMBAH RM10 SETIAP SEHELAI* Boleh campur mana2 design dan saiz (share beli dgn kwn2 keluarga utk hrga lebih murah) #anime#manga#kartun#legend#tshirt#ootd#infineon
13.01.2019 14:24:01
"Hi hampa semua!!! Hampa penggemar rasa #coklat dan #jagung??? Kami #DADIHBOTOI
"Hi hampa semua!!! Hampa penggemar rasa #coklat dan #jagung??? Kami #DADIHBOTOI#thehumblestdadihintown ada perisa CHOCOLATEBROWN dan YELLOWCORN yg mmg sedaaaaapppppp sgt #baqhang!!!! Alaaa... #dadihemakemak la katakan!!! Heheeheee!!! Leh grab kami di lokasi2 terpilih. Kalau stok habih jangan risau ibu kami akan mendadih lagi special utk hampa semua!!! Buat masa la nih kami hanya prepare stok di kedai2 hanya dalam #cuplejen shj sbb kami paham dgn zaman la nih semua nak berjimat cermat kan. Apa yang penting #newcustomer kami dan our #dadihbotoilover masih boleh menikmati kami dan pentingkan rasa kami ja kan buat melepas rinduuuuuu??? Hahahaa!!!! Hmmm... botoi2 dah banyak collection dah kan??? Dalam botoi kami hanya akan prepare utk event karnival atau special request dari customer or agen distributorship sahaja. So, apa tunggu lagi??? Grab sekarang!!!" kata anak #sipenjualdadih kepada #dadihbotoilovers dan our newcustomer sekalian. [updated 13/1/2019] . Hampa nak cuba try test kami hampa leh grab kami #DADIHBOTOI#thehumblestdadihintown kat sini : . 1. #RestoranFaiz (#TamanSelasih) [sebulan sekali tutup] 2. #Minimart#Infineon (#KulimHitech) [24 jam buka] 3. #KedaiKerepekKakEmbun (TamanSelasih) [Jumaat tutup] 4. #MedanMakananKeladi [#MedanMakananMZAhLai] (Keladi) [buka lewat petang hingga awal pagi] 5. #KoperasiSekolah Persada RIZQI #CoopMart Sekolah Menengah Sultan Badlishah #smksb (Kulim) [waktu sekolah ikut jadual bertugas] . . #dadihbotoilover#testimonidadihbotoi#dadih#dadihsedut#dadihhipster#akusuka#streetfood#dramasangat#dadihbotoiqeesyazara
13.01.2019 10:25:58
Alhamdulillah tahniah pemenangg. Kakak lupa nak announce pemenang cabutan bertua
Alhamdulillah tahniah pemenangg. Kakak lupa nak announce pemenang cabutan bertuah Jumaat lepas. @jijilake_@kecik_capt@rabani_rahim@ail_shino . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#eskremkakaklovers
13.01.2019 07:39:54
Tq sis dayah borong Eskrem Kakak harini ❤️❤️❤️ .
.
.
.
You can design your own i
Tq sis dayah borong Eskrem Kakak harini ❤️❤️❤️ . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#eskremkakaklovers
13.01.2019 05:34:39
*casio Protek*

Material : stainless steel
Condition : NEW
Gender : men

Free  b
*casio Protek* Material : stainless steel Condition : NEW Gender : men Free box casio ================== Spec Ringkas : ✔ 2 Month Warranty mesin ✔ Batery watch ✔ gred AA ✔ digital n analog function 💲Harga :RM100 📮S/Malaysia add Rm Free 📮Sabah Sarawak add Rm5 BR Share & Tag Plz.... More Details -> WhatsApp📱 www.whatsapp.com.my/60183657185 #Perak#Melaka#NegeriSembilan#Selangor#Perlis#Kedah#Terengganu#Kelantan#Pahang#Johor#Sabah#Sarawak#Malaysia#gadget#uitmutm#ukm#kym#uiagombak#ootd#uia#infineon#texasinstrument#hadiah#ulangtahun
13.01.2019 01:01:48
DAX Top & Flop KW02
#Infineon Top /#Fresenius Flop
https://www.boersentagebuch.e
12.01.2019 10:48:36
It's been a fruitful few days spending time with Infineon's Managing Directors,
It's been a fruitful few days spending time with Infineon's Managing Directors, Presidents and CFOs on their brand messaging and media communications. We're delighted to work with another happy business on #ModernCommunications.#Infineon#ModernMarketing#HappyBusiness#BuildingBusinessConfidence
11.01.2019 15:22:40
Could you think of anything better than sitting at a fireplace and having a conv
Could you think of anything better than sitting at a fireplace and having a conversation with Dominik Asam, CFO at Infineon? 20 students from the TUMfast program of the @tum.school.of.management were able to experience this on Tuesday evening at the so-called "fireside chat".🔥💬☕️ "To get young people excited about Infineon and hopefully give them something useful on the way is something I like to do", said Dominik Asam. #careerchat#Infineon#future#career
11.01.2019 14:39:36
Auch in diesem Jahr findet der südwestfälische Elektromobilitätstag in Warstein
Auch in diesem Jahr findet der südwestfälische Elektromobilitätstag in Warstein statt. Wen und was es da zu sehen gibt, erfahrt ihr auf wp.de/warstein (Link in Bio) #wp#wpwarstein#westfalenpost#warstein#news#lokal#journalism#instagram#infineon#elektro
11.01.2019 13:37:23
BTS712N1  SOP
$2.21-$2.76
Smart Four Channel Highside Power Switch Overload prot
BTS712N1 SOP $2.21-$2.76 Smart Four Channel Highside Power Switch Overload protection Current limitation Short-circuit protection Thermal shutdown https://www.utsource.net/itm/p/1112803.html #electronics #project #projects #computer #science #tech #technology #technologic #programming #engineering #engineer #circuit #creative #creation #create #join #student #teacher #electronic engineering #electrical #electronics lovers #Diy #digitalelectronics #electrical projects #chip #utsource#INFINEON#SOP
11.01.2019 07:41:53
Alhamdulillah. 90 batang ke tuan masing2 japgiii. Sabar ye semua anak anak. Keja
Alhamdulillah. 90 batang ke tuan masing2 japgiii. Sabar ye semua anak anak. Kejap lg agent Zaty bg ye ❤️❤️ ❤️ Stock dah surut. Jgn mnyesal ye kalau flavor kesukaan anda habis 😭😭😭 . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#fooddeliverymelaka#codmelakatengah#eskremkakaklovers
11.01.2019 06:40:15
Hi, my name is Miss Kiwi Lychee ❤️ You like my name, but u will like my taste be
Hi, my name is Miss Kiwi Lychee ❤️ You like my name, but u will like my taste better than my name. I do have an enemy, of coz Watermelon Punch, alot of people love her 🤷. Im a Diva , I repeat, my name is Miss Kiwi Lychee 😎 . . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#codmelakatengah#eskremkakaklovers
10.01.2019 10:32:45
Krass in Löbtau nur Matsch und in Klotzsche Schnee ohne Ende #winteristtrotzdemk
Krass in Löbtau nur Matsch und in Klotzsche Schnee ohne Ende #winteristtrotzdemkacke#schnee#dresden#infineon#ichwilldochradfahren
10.01.2019 06:47:20
wow😮😮😮😮😮😮😮😮😮Reposted from @gopro -  No boat? No problem. #GoProAwards recipient
wow😮😮😮😮😮😮😮😮😮Reposted from @gopro - No boat? No problem. #GoProAwards recipient @briankgrubb + @starelation covered all angles for a #droneboarding session through Sava, Slovenia with #GoProFusion. 🤙 • • • #GoPro#Wakeboarding#Infineon#Drone#OptOutside#WeTheCreators#Wakeskate - #regrann
09.01.2019 18:14:41
No boat? No problem. #goprophotos77  recipient @briankgrubb + @starelation cover
No boat? No problem. #goprophotos77 recipient @briankgrubb + @starelation covered all angles for a #droneboarding session through Sava, Slovenia with #goprophotos77 🤙 #GoPro#Wakeboarding#Infineon#Drone#OptOutside#WeTheCreators#Wakeskate
09.01.2019 12:43:16
Alhamdulillah our next project ❤️❤️❤️
Baru lepas cod agent @ezatiliyana95 50 btg
Alhamdulillah our next project ❤️❤️❤️ Baru lepas cod agent @ezatiliyana95 50 btg. . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! 🤗🤗🤗 Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan 😘😘🤦 Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka#aiskrimmalaysia#codmelaka#codmelakatengah#codbatuberendam#aiskrimmurahmelaka#ctrm#uitmlendu#uitm#utem#unikl#infineon#codmelakatengah#eskremkakaklovers
09.01.2019 07:47:22
#Repost @gopro (@get_repost)
・・・
No boat? No problem. #GoProAwards recipient @br
#Repost@gopro (@get_repost) ・・・ No boat? No problem. #GoProAwards recipient @briankgrubb + @starelation covered all angles for a #droneboarding session through Sava, Slovenia with #GoProFusion. 🤙 • • • #GoPro#Wakeboarding#Infineon#Drone#OptOutside#WeTheCreators#Wakeskate
08.01.2019 21:54:51
No boat? No problem. #GoProAwards recipient @briankgrubb + @starelation covered
No boat? No problem. #GoProAwards recipient @briankgrubb + @starelation covered all angles for a #droneboarding session through Sava, Slovenia with #GoProFusion. 🤙 • • • #GoPro#Wakeboarding#Infineon#Drone#OptOutside#WeTheCreators#Wakeskate
08.01.2019 16:54:16
#Repost @gopro
・・・
No boat? No problem. #GoProAwards recipient @briankgrubb + @s
#Repost@gopro ・・・ No boat? No problem. #GoProAwards recipient @briankgrubb + @starelation covered all angles for a #droneboarding session through Sava, Slovenia with #GoProFusion. 🤙 • • • #GoPro#Wakeboarding#Infineon#Drone#OptOutside#WeTheCreators#Wakeskate
08.01.2019 16:01:09
Muka sunburn?? 🤔
Ketiak hitam?? 🤔
Tona kulit tak sekata?? 🤔
Daki2 lama kat badan
Muka sunburn?? 🤔 Ketiak hitam?? 🤔 Tona kulit tak sekata?? 🤔 Daki2 lama kat badan susah nak hilang?? 🤔 . Moh ler scrub badan korang tuh ngan scrub ME nih. Dah viral satu Malaysia dah scrub nih taw. Mana taknya kulit jadi halus mulus, gebus gebas and terasa lembap je lepas berscrub. 💁💁💁. Korang perlu cuba! Dah cuba pasti repeat order giteww. . Specialnya about this Marine Essence Body Scrub... Ingredients die yang sangat PREMIUM! . ⚘Lavender Essential oil yg sangat CALMINGG! . 🌷 LIQUORICE EXTRACT & MULBERRY EXTRACT khas untuk sekatakan tona kulit and cerahkan kulittt! Yang ada pigmentation, boleh guna jugak utk pudarkan tauuu...Ain guna utk pudarkan stretchmark kat bawah perutt sebabkan pregnant tuh. ☺️☺️ . Ain guna sebotol tu dah almost 3months taw. Jimat sangat! seminggu 2-3 kali lah jugak guna hehehe... Sebab bau dia wangi and menenangkan. 😙😙😙 . Why Marine Essence Series jadi pilihan Ain? It is also Paraben Free, Mineral Oil Free , SLES Free! . Safe for the whole familyy..Jimat! #SpaME#iCantikUlawa#scrubhijau#scrubviral#scrubantijeragat#scrubantijerawat#scrubeczema#ScrubMEBatuBerendam#ScrubMEDurianTunggal#ScrubMEMelaka#ScrubMEAlorGajah#ScrubMEAyerKeroh#ScrubMEMelakaRaya#ScrubMESgPutat#ScrubMETamanMerdeka#Infineon#igersmalaysia#love#photooftheday#BatuBerendam
12.04.2018 15:16:23
Next
loading