[email protected]_cantiksihat (@shaklee_mummyezz_cantiksihat) — JOM CANTIK DAN SIHAT DENGAN SHAKLEE
💋set kecantikan
💋set hamil/berpantang
💋setslim/tambah berat badan
👩Konsultasi percuma
🚘c.o.d sekitar Seremba
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang ja
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa yang best sangat esp ni,sehingga ramai yang jatuh cinta . KELEBIHAN ESP : .⠀ 🎀 Mengecutkan jerawat⠀ 🎀 Mengembalikan wajah berseri⠀ 🎀 Menghilangkann wajah kusam⠀ 🎀 Memberikan tona kulit yang sekata⠀ 🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah⠀ 🎀 Milk & Energy Booster⠀ 🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan)⠀ 🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak⠀ 🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran)⠀ 🎀 Ikhtiar hamil⠀ 🎀 Menguatkan rambut⠀ 🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama)⠀ 🎀 Memberikan kulit halus dan mulus⠀ 🎀 Menganjalkan payudara dan punggung⠀ 🎀 Mengelakkan gastrik⠀ 🎀 Melembapkan kulit⠀ 🎀 Sesuai untuk kulit eczema⠀ .⠀ Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:53:41
Shaklee_mummyezz_cantiksihat

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini  memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Siapa perlukan ESP ni? 1. Ibu menyusu 2. Ibu hamil 3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan 4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan 5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan 6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan) 7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan  8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus 9. Wanita yang inginkan payudara anjal 10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
20.01.2019 03:48:29
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat  Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein T
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
19.01.2019 15:34:32
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅me
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP PROMO DATANG LAGI!! Kebaikan ESP Shaklee 😍 ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅milkbooster ✅kuatkan rahim ✅cegah gastrik ✅cerahkan kulit ESP bukan sekadar air soya biasa. Perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO -setiap hidangan ESP membekalkan 14g protein soya yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol -protein yang mudah diserap badan yg membekalkan 9 jenis asid amino yg penting utk kecantikkan kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot Utk pertanyaan lebih lanjut👇 Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
19.01.2019 15:33:27
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀

Shaklee youth akan menumbuhkan semula sel-sel ku
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀ Shaklee youth akan menumbuhkan semula sel-sel kulit baru supaya kulit muka kita kelihatan lebih muda. Berbanding usia sebenar Shaklee Youth menjanjikan kulit yang lebih sihat secara dramatik macam drama korea tu Mahal 100% jaminan yang kulit kita akan kelihatan lebih muda. Paling meyakinkan lagi Ini bukan seperti produk penjagaan kulit biasa Teknologi canggih shaklee gunakan telah melampaui menangani penuaan di permukaan kulit saja Malah, jauh lagi bagus dari itu,Shaklee youth meresap ke dalam sel kulit kita. Dan memberikan kesan kulit nampak lebih muda. Wow sangat kan!! . Roger kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga promosi mampu milik #tipscantik#tipscantikbebasjerawat#tipscantikmenawan#tipssihat#tipssihatshaklee#tips#tipskurus#tipsslim#tipskuruscepat#tipsdiet#tipsbusiness#ecommerce#tipsbusinnesonline#tipsturunberatbadan#tipskesihatan#cergas#diet#slim#slimming#jerawat#jeragat#tambahsusuibu#hamil#mengandung#bersalin#pantang#anakpertama#ibubapa#ibubersalin#gym
19.01.2019 05:45:21
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀

Apa Beza YOUTH dan Skincare lain di pasaran?

Ke
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀ Apa Beza YOUTH dan Skincare lain di pasaran? Keberkesanan YOUTH dibuktikan melalui Kajian Klinikal. Ujian klinikal ni direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal. Salah satu kajian dibuat adalah ke atas kedutan wajah (wrinkles). Skin Age Index ni mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut tu, fuhhh.. sampai detail macam tu hokey. Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti:- Kedutan dan garis-garis halus Saiz pori-pori Tona kulit Kelembutan kulit Tekstur kulit Pigmentasi Seri kulit Kekenduran kulit Result menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja dan 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar. Wow sangat kan!! . Roger kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga promosi mampu milik #tipscantik#tipscantikbebasjerawat#tipscantikmenawan#tipssihat#tipssihatshaklee#tips#tipskurus#tipsslim#tipskuruscepat#tipsdiet#tipsbusiness#ecommerce#tipsbusinnesonline#tipsturunberatbadan#tipskesihatan#cergas#diet#slim#slimming#jerawat#jeragat#tambahsusuibu#hamil#mengandung#bersalin#pantang#anakpertama#ibubapa#ibubersalin#gym
19.01.2019 05:39:16
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀
...⠀
"YOUTH SHAKLEE SKINCARE TERBAIK 2018!⠀
.⠀
Ka
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀ ...⠀ "YOUTH SHAKLEE SKINCARE TERBAIK 2018!⠀ .⠀ Kalau kita google berkaitan skincare untuk 2018 ni, YOUTH Shaklee akan muncul dulu di tangga teratas.⠀ .⠀ Kenapa YOUTH?⠀ .⠀ ✅ Skincare bebas 1500 bahan kimia yg diragukan⠀ ✅ Skincare vegetarian⠀ ✅ Skincare organik⠀ ✅ Skincare effective kpd 100% pengguna⠀ ✅ Skincare formulasi saintis, pakar estetik, pakar kulit dan pakar mata⠀ .⠀ .⠀ .⠀ FUNGSI setiap item dalam YOUTH Skincare:⠀ .⠀ 🌹 Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance⠀ .⠀ 🌹 Toner – untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing⠀ .⠀ 🌹 Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit⠀ .⠀ 🌹 Moisturizer – untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone⠀ .⠀ 🌹 Night Cream – untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan dan bagi effect cerah bercahaya⠀ .⠀ 🌹 Radiance C+E - untuk gebu, cerah dan kurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan.⠀ . Roger kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga promosi mampu milik #tipscantik#tipscantikbebasjerawat#tipscantikmenawan#tipssihat#tipssihatshaklee#tips#tipskurus#tipsslim#tipskuruscepat#tipsdiet#tipsbusiness#ecommerce#tipsbusinnesonline#tipsturunberatbadan#tipskesihatan#cergas#diet#slim#slimming#jerawat#jeragat#tambahsusuibu#hamil#mengandung#bersalin#pantang#anakpertama#ibubapa#ibubersalin#gym
18.01.2019 17:14:18
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna YOUTH :

Ham
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀ Berdasarkan dari Testimoni Pengguna YOUTH : Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincaremendapat kesan positif Untuk Masalah Jerawat DI Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan. Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari. Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan. Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari. Satu Set Youth Skincare Shaklee ini boleh digunakan sehingga 60 hari dan kesan perubahan ketara dari penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini boleh dilihat seawal 30 hari. Roger kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga promosi mampu milik #tipscantik#tipscantikbebasjerawat#tipscantikmenawan#tipssihat#tipssihatshaklee#tips#tipskurus#tipsslim#tipskuruscepat#tipsdiet#tipsbusiness#ecommerce#tipsbusinnesonline#tipsturunberatbadan#tipskesihatan#cergas#diet#slim#slimming#jerawat#jeragat#tambahsusuibu#hamil#mengandung#bersalin#pantang#anakpertama#ibubapa#ibubersalin#gym
18.01.2019 16:58:11
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀
...⠀
"YOUTH SHAKLEE SKINCARE TERBAIK 2018!⠀
.⠀
Ka
Shaklee_mummyezz_cantiksihat ⠀ ...⠀ "YOUTH SHAKLEE SKINCARE TERBAIK 2018!⠀ .⠀ Kalau kita google berkaitan skincare untuk 2018 ni, YOUTH Shaklee akan muncul dulu di tangga teratas.⠀ .⠀ Kenapa YOUTH?⠀ .⠀ ✅ Skincare bebas 1500 bahan kimia yg diragukan⠀ ✅ Skincare vegetarian⠀ ✅ Skincare organik⠀ ✅ Skincare effective kpd 100% pengguna⠀ ✅ Skincare formulasi saintis, pakar estetik, pakar kulit dan pakar mata⠀ .⠀ .⠀ .⠀ FUNGSI setiap item dalam YOUTH Skincare:⠀ .⠀ 🌹 Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Dia soap free dan pH balance⠀ .⠀ 🌹 Toner – untuk freekan skin dari menjadi kusam dan jadikan kulit glowing⠀ .⠀ 🌹 Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit⠀ .⠀ 🌹 Moisturizer – untuk protect dari UV, lembutkan kulit dan improved skin tone⠀ .⠀ 🌹 Night Cream – untuk support sel kulit, untuk melembutkan dan dan bagi effect cerah bercahaya⠀ .⠀ 🌹 Radiance C+E - untuk gebu, cerah dan kurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan.⠀ . Roger kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga promosi mampu milik #tipscantik#tipscantikbebasjerawat#tipscantikmenawan#tipssihat#tipssihatshaklee#tips#tipskurus#tipsslim#tipskuruscepat#tipsdiet#tipsbusiness#ecommerce#tipsbusinnesonline#tipsturunberatbadan#tipskesihatan#cergas#diet#slim#slimming#jerawat#jeragat#tambahsusuibu#hamil#mengandung#bersalin#pantang#anakpertama#ibubapa#ibubersalin#gym
18.01.2019 16:45:00
Advertisement
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat?
Shaklee_mummyezz_cantiksihat Bagaimana Vivix shaklee membantu masalah jeragat? 1. Vivix shaklee sangat tinggi dengan antioksidan. Antioksidan ini yang membantu mengawal lebihan radikal bebas dalam badan. Kena tahu ya yang jeragat sebenarnya kesan radang/inflamasi pada kulit akibat radikal bebas. radikal bebas apabila terlalu banyak menyebabkan melanin (pigmen gelap) terhasil tidak normal. Melanin menjadi terlalu banyak hingga belakunya jeragat. Dan jeragat akan menjadi makin teruk dan menebal apabila sering terdedak kepada cahaya matahari. 2. Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee ini juga telah diuji 95% ia dapat  menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat berlaku. Ia bertindak dengan cara meneutralkan kesan sinar UV pada kulit. 3. Vivix shaklee membantu membaiki sel-sel di dalam badan termasuk sel kulit. Jeragat juga sebenarnya tanda sel-sel kulit kita mula rosak dan penanda awal penuaan kulit sudah berlaku. Vivix mengandungi campuran polifenol dan resveratrol yang 13 kali ganda lagi berkesan untuk melawan kerosakan sel-sel dan melawan penuaan pada peringkat selular (DNA). Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 15:52:14
Shaklee_mummyezz_cantiksihat 
NAK HARGA TERLAJAK MURAH 
cepat² wasap Kak ezz Tau
Shaklee_mummyezz_cantiksihat NAK HARGA TERLAJAK MURAH cepat² wasap Kak ezz Tau Manfaat Vivix! 1. Anti penuaan 2. Melindungi jantung 3. Melindungi luka akibat radiasi UV 4. Merencat sel kanser dari semakin serius 5. Menghalang virus herpes jenis 1 & 2 dari merebak 6. Meningkatkan kesihatan imun badan 7. Melegakan alergi dan lelah 8. Memperbaiki kualiti tidur 9. Mengurangkan kedutan halus 10. Membantu dalam proses penurunan berat badan Dah tahu apa kebaikan Vivix kan? Jadi tunggu apa lagi boleh cuba dan rasai sendiri kesan Vivix untuk kesihatan anda. Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 15:48:55
Shaklee_mummyezz_cantiksihat .
secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioks
Shaklee_mummyezz_cantiksihat . secara umumnya, vivix ni tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol yang bertanggungjawab bukan sahaja melindungi sel malah DNA. Bila sel kita dalam keadaan sihat, sistem dalam badan dapat berfungsi dengan baik. Maka proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan baik. Selain itu, Vivix juga akan membantu dengan biogenesis mitokondria atau pusat janakuasa tenaga. Dalam bahasa mudahnya, tenaga kita dihasilkan melalui mitochondria ni (dalam sel). Bila semakin banyak mitochondria terhasil, semakin banyak tenaga boleh dihasilkan. Hasilnya, badan kita akan rasa lebih cergas dan bertenaga. Bonus lagi, membantu menguruskan badan tau! Sebab lemak-lemak semua pun akan digunakan untuk hasilkan tenaga. Best kan? Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215 Utk harga PROMOSI #jerawat#jerawatbatu#jeragat#bebasjeragat#tipsjerawat#tipsjeragat#parut#parutjerawat#parutjeragat#parutluka#shakleejb#shakleejohor#shakleesingapura#shakleeshahalam#shakleekualalumpur#codjb#codskudai#codmelaka#coddepanrumah#codkotabharu#kakezz#bijakvitamin#otg#justdoit#glorious#espshaklee#esppromo#esphargastudent#espterlajaklaris#espbuy6free1
18.01.2019 14:54:04
Next
loading