ʙ ʟ ᴏ ɢ ɢ ᴇ ʀ (@richotraveling) — // ᴠɪᴅᴇᴏ ᴇᴅɪᴛᴏʀ //
People continue hurt others, inconsistent and lying. Kick their ass and change t
People continue hurt others, inconsistent and lying. Kick their ass and change the plan. Let’s go to beach 🏖 __ #beach#view#landscape#photograph#travel#traveling#bali#bliss#leisure
14.12.2018 01:21:35
Sunset party decorations ☂ ☂️
Daily view in Seminyak beach. How do you usually s
Sunset party decorations ☂ ☂️ Daily view in Seminyak beach. How do you usually spend your sunset in Bali? __ #bali
11.12.2018 12:58:22
Advertisement
Floating brunch with hype music, that is how people chill in Cabina 🌵 🌴
__
#bali
Floating brunch with hype music, that is how people chill in Cabina 🌵 🌴 __ #bali...more
09.12.2018 00:35:22
We grow up, we learn, we develop, we change. It’s in your hand, in good or bad w
We grow up, we learn, we develop, we change. It’s in your hand, in good or bad way. • Always have good time around the ocean 🌊 __ #bali
06.12.2018 23:24:54
It was burning yesterday. Beach time!
•
Walau cuaca di Bali sering labil, tapi s
It was burning yesterday. Beach time! • Walau cuaca di Bali sering labil, tapi summer vacay masih bisa dirasain kok kak. Kemarin siang terik, cocok buat mantai. Hari ini juga cukup cerah, siap-siap keluyuran di luar 💦 __ #bali
04.12.2018 23:28:51
I just love the serenity of this village after rains. We took a walk down the al
I just love the serenity of this village after rains. We took a walk down the alley and believe me, all kind of moves here in this village have the most photogenic scenes ever☔️ __ #bali
01.12.2018 09:34:05
Advertisement
It’s cold outside, let’s go inside! ⛄️ - Bali lagi hujan nih beberapa hari terak
It’s cold outside, let’s go inside! ⛄️ - Bali lagi hujan nih beberapa hari terakhir, alhasil jarang keluar. Di tempat kalian cemmana? __ #iowa
25.11.2018 00:03:27
It was my flight from Bali  to Jakarta last week. It was my first flight too aft
It was my flight from Bali to Jakarta last week. It was my first flight too after the Lion Air crashed a few weeks ago. • I couldn’t even sleep at all. My heart beating so fast during the flight. The trauma is real. • Did you get that feeling too?
20.11.2018 10:39:18
Anak migas apa pilot sih bang? :))
•
Kemarin diajakin @humasskkmigas main ke HSS
Anak migas apa pilot sih bang? :)) • Kemarin diajakin @humasskkmigas main ke HSSE Training Center Pertamina EP Asset 3 di Cirebon dan Jatibarang, Indramayu. • Jadi tahu gimana peran migas buat kelangsungan migas di Indonesia. Ada proses panjang yang harus dilakukan sampai akhirnya migas bisa kita gunakan sehari-hari. __ #traveling#travel#photograph#cirebon#indramayu#ngopingegas#migaspahlawanbangsa#hulumigaspahlawannegeri
17.11.2018 03:24:36
Udah senin aja yekan!
•
Kenalin, Backpack terbarunya @iamkalibre KALIBRE DELTA T
Udah senin aja yekan! • Kenalin, Backpack terbarunya @iamkalibre KALIBRE DELTA TWO 22L • Setelah sebulan nyobain tas ini, menurutku: - Bahannya kuat - Spacenya di dalam lebih besar - Kedua strap kuat seperti biasa - Sirkulasi udara di punggung tetap terjaga jadi gak gampang keringatan - Delta Two ini dibawa ke kantor oke, traveling pun oke • Cek videonya di slide sebelah! __ #traveling#travel#gear#iamkalibre#deltatwo#urban#backpack
12.11.2018 00:44:23
Advertisement
Kita sering mengagumi apa yang dimiliki negara lain, namun tetap pada akhirnya y
Kita sering mengagumi apa yang dimiliki negara lain, namun tetap pada akhirnya yang ada di negeri sendirilah yang paling dikangenin. __ #arizona
07.11.2018 01:36:52
Bukit di desa Songan ini beneran bukit keindahan banget deh. Gunung Agung, Gunun
Bukit di desa Songan ini beneran bukit keindahan banget deh. Gunung Agung, Gunung Batur, Gunung Rinjani, semua kelihatan dari sini. Next time ke sini musti lebih pagi. __ #bali
02.11.2018 00:46:01
If only no one available to talk with is the last choice, then find a place to b
If only no one available to talk with is the last choice, then find a place to be stuck in it, and take an instrument along might be the only unforgettable choice ever 🎻 __ #bali
31.10.2018 11:07:05
I AM TELLING YOU SOMETHING
•
Every time people asking what did I get during my t
I AM TELLING YOU SOMETHING • Every time people asking what did I get during my two semesters time in the US, I will always answer FREEDOMS. • Man, you have no idea, everyday is a new life. Surprises, challenges, struggles and many more happening behind the frame. • I am not coming from a wealthy family. Being independent and work hard to get what I wanna get have been part of my life. I’ve been struggling pretty much of my life. • Back to the US, I still remember that moment I gave up for my study. It was just something wrong with my passion, killed by things that I didn’t love at all. Something that I couldn’t even imagine it works for me. • Shortly, I tried to accept called REALITY. The only option I have was fighting. I realized that I was there for a reason. Step up again and fight back. And I made it to the end. • I can say that I’ve got my American Dream. Days that totally change my point of view about life. Ya, it was only a dream. Never believed that until it happened. • Do you have a special moment that changed your life? __ #exchangeourworld
31.10.2018 00:19:30
Advertisement
Kalibre Giveaway Announcement
•
Congrats buat para pemenang Giveaway @iamkalibre
Kalibre Giveaway Announcement • Congrats buat para pemenang Giveaway @iamkalibre feat @richotraveling • Winners: 1. @nyakizza 2. @nyomansuparta97 3. @raymonpadre PS: Pemenang akan mendapatkan hadiah sesuai urutan tas di video giveaway. • Please DM alamat ke akun ini yah :) • Terimakasih semuanya yang udah ikutan ya guys. Tungguin Giveaway berikutnya. Cheers! __ #travel#traveling#gear#photograph#bali#bliss#iamkalibre#giveaway
30.10.2018 00:48:18
Bali bliss with good friend. I applied my own Bali Summer Mobile Preset to this
Bali bliss with good friend. I applied my own Bali Summer Mobile Preset to this picture. Will update more 💦 __ #bali
28.10.2018 23:59:56
Telling the story of same object from different perspectives.
__
#bali
Telling the story of same object from different perspectives. __ #bali...more
25.10.2018 00:02:25
Berangkat ke Pinggan jam 2 pagi dan tiba setengah 5. Dinginnya menusuk ke tulang
Berangkat ke Pinggan jam 2 pagi dan tiba setengah 5. Dinginnya menusuk ke tulang walau udah pake jaket. Imbalannya, sunrise yang malah buat hangat seluruh badan. Ah luar biasanya alam. __ #bali
24.10.2018 00:07:31
Next
loading