Nurul Fazreen Othman (@nurulfazreen712) β€” "Let Allah Do The Rest"
Trusted Seller/Agent
🌹 Anas Cosmetic #teamstarsANAS 
🌹 seribeauty
🌹 YL essential oils
🌸 BAbeau Skincare
Review anas cosmetics
Sgt2 awesome. Sis in love Sgt.
#anaszahrin #anascosmetics
23.02.2019 03:22:54
14 kaler lipmatte  #ANASCOSMETIC ni yg buat ramai wanita jiwa kacau akhir-akhir
14 kaler lipmatte #ANASCOSMETIC ni yg buat ramai wanita jiwa kacau akhir-akhir ni. Termasuk le sis ni. πŸ˜…πŸ˜› Semua kaler sesuai pada semua tona kulit dr paling gelap ke yg paling cerah. PALING HOT: AISYA & WARDA πŸ”₯πŸ’‹ πŸ‘Anasism ANAS Beauty #kalo baca ni kt ig sis tertarik nak beli or nak tau lbh lagi psl produk anas. Mohon komen 🀭 @anaszahrin@anasism.ailyqairy@ailyqairy@ailyqairyofficial@anasism β€”β€”β€”β€”β€”β€” Klu malu nk komen, click link bio sis Je ok ☺️ #anaszahrin#anascosmetics#terapiinstagram#bossku#teamstarsanas#anasism
19.02.2019 08:29:56
Advertisement
PRESSED EYESHADOW
________________________

ya Allah, cantiknyaaaa eyeshadow ter
PRESSED EYESHADOW ________________________ ya Allah, cantiknyaaaa eyeshadow terbaru @anasism ni! Kalau korang yang jenis suka makeup simple, natural memang wajib adaaa! RM29.90 sahajaaa . Yang tak suka palette yang besar besar tu memang wajib ada this single eyeshadow ok? . Boleh terus whatsapp order dekat no (no phone anda) atau dm lelaju ok?? . Cepat cepat whatsapppppp sebelum sold out! Harga mursssss dengan kualiti tip top setanding international brand!! . Lawa kannnnn!! Love sangat ❀️❀️❀️ #pressedeyeshadow#teamstasANAS#terapiinstagram#eyeshadow#sericintacantik#makeup#anascosmetic#ailyqairyofficial#ailyqairy#anasism#anaszahrin
18.02.2019 14:46:07
Without a word, you made me know what love is
Without a word, you gave me your l
Without a word, you made me know what love is Without a word, you gave me your love Made me fill myself with your every breath Then you ran away . Without a word, love leaves me Without a word, love abandons me Wondering what to say next My lips were surprised It came without a word Why does it hurt so much? Why does it hurt continuously? Except for the fact that I can’t see you anymore, and that you’re not here anymore otherwise, it’ll be just the same like before . Without a word, tears starts falling down Without a word, my heart is broken . Without a word, I waited for love Without a word, love hurts me I’ve become transparent, I’ve become a fool and I cry just by looking at the sky . Without a word, separation finds me Without a word, the end comes to me It took my heart by surprised To send you away unexpectedly It came without a word . Without a word, love appears Without a word, love vanishes Like a fever I’ve had, maybe all I have to do is hurt for a while Because in the end, the only thing that remains are scars p/s asyik tak Boleh move on Je, so sis nk share Makna lagu ni #withoutaword#alwaysandforever#truelove#foreverlove#truelovewaits#trueloveneverdies#trueloveneverends#loveyouforathousandmore#cantbereplaced#cantbestolen#birthdaywishes#terapiinstagram#beautifulquotes#thequeenofpeoplesheart#sacrifice#waiting#valuetherelationship#forgiveme#thatsallicando#missyouforever#loveyouforever#imonlyhuman#imnotperfect#trulyheart#pureheart
16.02.2019 16:04:01
14 kaler lipmatte  #ANASCOSMETIC ni yg buat ramai wanita jiwa kacau akhir-akhir
14 kaler lipmatte #ANASCOSMETIC ni yg buat ramai wanita jiwa kacau akhir-akhir ni. Termasuk le sis ni. πŸ˜…πŸ˜› Semua kaler sesuai pada semua tona kulit dr paling gelap ke yg paling cerah. PALING HOT: AISYA & WARDA πŸ”₯πŸ’‹ πŸ‘Anasism ANAS Beauty #kalo baca ni kt ig sis tertarik nak beli or nak tau lbh lagi psl produk anas. Mohon komen 🀭 @anaszahrin@anasism.ailyqairy@ailyqairy@ailyqairyofficial@anasism β€”β€”β€”β€”β€”β€” Klu malu nk komen, click link bio sis Je ok ☺️ #anaszahrin#anascosmetics#terapiinstagram#bossku#teamstarsanas#anasism
16.02.2019 13:53:53
*BAGAIMANA NAK MAKEUP SECANTIK PUAN SUGUNA ?* .
Mestilah kena ada :-
.
1. ANAS U
*BAGAIMANA NAK MAKEUP SECANTIK PUAN SUGUNA ?* . Mestilah kena ada :- . 1. ANAS Ultra Madness Super Volume Mascara... Bagi melentik cantik bulu mata macam dia. 😍😍😍 Onz sangat kan? . 2. ANAS Liquid Lipstick (Code : Chanela).. Seriously merahnya macam ros merah.. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’„πŸ’‹πŸ’‹ Onz sangat kan? 😘😘😘😘 . @anaszahrin@anasism@ailyqairy@ailyqairyofficial@teamstarsanas . #teamstarsANAS 🐞 instagram @sericintacantik 🐞 click link bio sis ok. 🐞agent area Johor Bahru, taman daya, mount austin, adda height, Setia indah, iskandar puteri 🐞#liquidlipstickmurah#liquidlipstick#anasliquidlipstick#ANAS#anas#mascarabest#thebestmascara#mascaralentik#mascarachetamurah#mascaranatural#mascaraoriginal#lisptickmerah#lipstickcantik
15.02.2019 12:47:24
Advertisement
Salam jumaat semua. Terima kasih krn sudi meluangkan masa utk baca post sis.😊 Si
Salam jumaat semua. Terima kasih krn sudi meluangkan masa utk baca post sis.😊 Sis & Team Stars sekarang bersama dengan *ANAS COSMETICS* untuk niche kosmetik kami. We are no longer with our previous product. *KENAPA KENA JOIN TEAMSTARS ANAS?* ‡️ β™₯️ Duta kami, Ayda Jebat, CheTa, Hawa Rizwana & ramai lagi influencer yang best-best. In Shaa Allah ❀️ yuran serendah Rm50 dapat free mascara ultra madness atau liquid lipstick. Boleh pilih Salah satu. Jika anda berniat untuk *JANA MORE INCOME* dengan produk *ANAS COSMETICS*, jom join #teamstarsANAS dengan reply *_SAYA NAK JOIN_* so lepas tu Sis akan bagi anda t&c macam biasa oke! Jom jadi antara yang terawal tau ! Good luck !! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #anaszahrin#anascosmetics#terapiinstagram#makeup#teamstarsANAS#anasism#ailyqairyofficial#sericintacantik
15.02.2019 02:14:06
*BAGAIMANA NAK JADIKAN APAM SEBAGAI BEAUTY BLENDER* .
1. Beli APAM beauty blende
*BAGAIMANA NAK JADIKAN APAM SEBAGAI BEAUTY BLENDER* . 1. Beli APAM beauty blender, bukan apam makan tau. Jangan tersilap beli apam ya. (Sila jangan minta resepi buat apam ke apa ke, beli je APAM ni, takyah buat.) . 2. Ada dua jenis APAM. Satu berwarna peach. Satu lagi berwarna dark pink. Dua-dua sama besar, cuma nama je berlainan. Peach ANAS APAM, Dark Pink ANAS APAM Cheta. . 3. Basahkan APAM beauty blender dengan air sejuk, kemudian perah sehingga keluar air dari APAM. Jangan kuat-kuat sangat sebab boleh rosakkan APAM beauty blender, lembut-lembut je. Ko jangan letak atas dapur pulak nak bagi air dia kering. Tu kering sangat nanti kejung kang. . 4. Bolehlah ikut macam adik manis ni pakai APAM beauty blender untuk blend foundation dia. . 5. Selepas selesai ratakan foundation tu, pastikan letak APAM beauty blender di tempat atau bekas yang tidak tertutup bagi mengelakkan ia bau KEPAM. Boleh alas dengan tisu. Nak bagi anak-anak tak nampak dan seterusnya jadi mainan atau makanan anak-anak, pandai2 ko lah sorok kat tempat tinggi ke apa ke. Manalah tau ada yang teringin sangat nak makan APAM, kang kempunan kang. Sekali lagi, nak cari resepi APAM sedap boleh cari kat google, sis tak sediakan resepi apam kat sini ya adik-adik. Heh. . @ailyqairy@ailyqairyofficial@anaszahrin@anasism@teamstarsanas . #apam#beautyblender#apambeautyblender#apamanas#apamcheta#beautyblendercheta#beautyblenderfoundation#foundationbest#beautyblenderbest#anascosmetics#terapiinstagram#sericintacantik
13.02.2019 00:22:52
Review mascara ultra madness & liquid lipstick code vivi. Onz Ke onz?
Jom grab d
Review mascara ultra madness & liquid lipstick code vivi. Onz Ke onz? Jom grab dgn Harga mampu milik plus free gift 🎁 @anasism@ailyqairyofficial@anaszahrin@anasism.ailyqairy@ailyqairy#anaszahrin#anascosmetics#terapiinstagram#anasism#makeup#sericintacantik#teamstarsANAS
11.02.2019 03:18:50
Sape kt sini yg Suka lipcream nude colour. So kt sini sis nk share ade 7 nude co
Sape kt sini yg Suka lipcream nude colour. So kt sini sis nk share ade 7 nude colour dr #anascosmetic Cantiknya sangat sangat! 7 colours nude, peachy, orange, brownish for all to grab! Agak agak siapa ada semua warna ni? Ke ada yang belum ada satu pun? β€” From left: Vivi Iris Aisya Warda Elena Amara Amina β€” Nak yang mana? Komen cepat πŸ‘‡πŸ» @anasism.ailyqairy@anaszahrin@ailyqairy@ailyqairyofficial@anasism#anascosmetics#terapiinstagram#makeup#anasism#sericintacantik#nudecolours#liquidlipstick
10.02.2019 04:52:07
Advertisement
Selamat berhujung Minggu #babeaulovers 
Jerawat selalu buat kita stress dan kura
Selamat berhujung Minggu #babeaulovers Jerawat selalu buat kita stress dan kurang keyakinan diri. jangan risau, setiap masalah mesti boleh diselesaikan. Untuk yang ada masalah jerawat, selain pakai skincare, boleh cuba masker tomato dan oat ini seminggu 2 kali. InsyaAllah lama2 jerawat akan kurang 😍 - Langkah mudah iaitu 1 sudu oat dan 1 biji tomato. Tomato korang korek isi di sahaja tau. Rendam oat dalam 5-10 minit dalam air suam atau cukup sehingga kembang.Β Air yg sedikit sahaja utk kembangkan oat. Kemudian campur dengan sebiji tomato tadi dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit. Kemudian bilas muka sehingga bersih. . . Tag kawan baik korang untuk kurangkan masalah jerawat pada muka dia. β€”β€”β€”β€” Click link bio sis utk order ye #babeau#babeaushare#babeaulovers#terapiinstagram#sericintacantik#seribabeaucantik#skincare#tomatoskkncare
09.02.2019 04:00:22
ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA - sangat ringan, tidak bergumpal dan paling p
ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA - sangat ringan, tidak bergumpal dan paling penting selesa serta membuatkan bulu mata nampak lebih extra stunning β€” Siapa belum ada this super amazing mascara??? #ANAS#terapiinstagram#anaszahrin#anascosmetics#anasism#teamstarsANAS#sericintacantik#makeup#mascaraletupcheta#ultramadness#mascara#ailyqairyofficial
08.02.2019 07:32:26
PRESSED EYESHADOW
________________________

ya Allah, cantiknyaaaa eyeshadow ter
PRESSED EYESHADOW ________________________ ya Allah, cantiknyaaaa eyeshadow terbaru @anasism ni! Kalau korang yang jenis suka makeup simple, natural memang wajib adaaa! RM29.90 sahajaaa . Yang tak suka palette yang besar besar tu memang wajib ada this single eyeshadow ok? . Boleh terus whatsapp order dekat no (no phone anda) atau dm lelaju ok?? . Cepat cepat whatsapppppp sebelum sold out! Harga mursssss dengan kualiti tip top setanding international brand!! . Lawa kannnnn!! Love sangat ❀️❀️❀️ #teamstarsANAS#pressedeyeshadow#anascosmetics#ailyqairyoffial#sericintacantik#terapiinstagram#makeup#anasism
08.02.2019 04:16:01
Bukan Sekadar Kurus! Nak rawat kulit breakout pon kacang je dengan Seritoks ni t
Bukan Sekadar Kurus! Nak rawat kulit breakout pon kacang je dengan Seritoks ni tau! Kulit breakout sebab apa? Sebab produk kecantikan ada bahan kimia kan? U olls detoks aje dengan #seritoks ni kasi keluar sampai licin segala jenis toksin dari dalam usus tu! Bila usus dah bersih dari segala toksin, kulit pon berseri-seri lah nanti u olls! Tak percaya ke? Cubalah dulu, baru tahu!😘 P/S sebelum tido Jom #seritoks cuti2 ni mesti Makan sedap2 kan? #seribeautyofficial#seritoks#nakseritoks#nakkurus#naksihat#nakcantik#nakglowing#nakdetoks#tabletdetoks#terapiinstagram#sericintacantik#bukansekadarkurus
05.02.2019 15:23:07
Advertisement
ANAS APAM (Blending Sponge)
Memperkenalkan produk terbaharu ANAS, Blending Spong
ANAS APAM (Blending Sponge) Memperkenalkan produk terbaharu ANAS, Blending Sponge- APAM terinspirasi daripada kuih tempatan yang lembut dan gebu. APAM merupakan blending sponge yang paling lembut dan gebu dalam pasaran. Digunakan kering atau basah, muka sentiasa tampil berseri. Blending sponge bebas β€˜latex’ ini perlu untuk koleksi β€˜make up’ anda. Ia bebas β€˜latex’, radang, alahan dan bau. APAM juga tahan lama dan senang dicuci. CARA GUNA Senang. Basahkan ANAS APAM dengan air dan perahkan air lebihan atau gunakan tuala. Sekarang boleh diguna untuk solekan tampil berseri. CARA JAGA Bersihkan ANAS APAM dengan sabun atau pencuci yang bersesuaian. Juga ANAS Blending Sponge seelok- eloknya ditukar 3 bulan sekali. WARNA Peach Pink (ANAS APAM X CHE TA) #anascosmetics#teamstarsANAS#terapiinstagram#makeup#beautybelnder#sericintacantik#ailyqairyofficial#anaszahrin#anasism#apamcheta#apamanas
04.02.2019 13:25:37
Hi #babeaulovers semua. Arini sis nk share mcm mane nk bt diy masker menggunakan
Hi #babeaulovers semua. Arini sis nk share mcm mane nk bt diy masker menggunakan tomato dan yogurt. So nnti korang bleh cube ye. Tak susah pun. Yg penting kene rajin & istiqomah. Semoga bermanfaat semua. P/S nk Cantik kene sabar. Jgn lupe selawat syifa ye😍 #terapiinstagram#sericintacantik#seribabeaucantik#babeauskincare#babeaushare#masker#diy#tipskecantikan
03.02.2019 13:53:43
*PEREMPUAN SEKARANG MEMANG DEMAND!* Macam-macam diorang nak. Benda-benda kecil p
*PEREMPUAN SEKARANG MEMANG DEMAND!* Macam-macam diorang nak. Benda-benda kecil pun nak berkira. Bila ditanya apa yang diorang harapkan dari setiap eyeshadow, ini jawapan diorang: Nak yang murah? Of course! Tapi bukan jenis timbang kilo tu tau Mestilah selamat dipakai, tak ada bahan berbahaya yang lain. Penting ni! Kenalah senang blend and tahan lama, tak payah nak touch up banyak kali. Bila pakai tu, saya nak dia rasa lembut je kat kelopak mata. Eyeshadow tu kenalah pigmented, lembut dan tak melekit. Kalau boleh tak nak rasa macam pakai banyak sangat produk dkt mata. Saya tak suka yang senang smudge bila muka start berminyak atau berpeluh. Nampak eww.. Warnanya mestilah sesuai dengan kulit saya. Sekurang-kurangnya kena ada 4 warna berbeza. Takkanlah nak pakai warna yang sama je hari-hari kan? Saya nak eyeshadow yang tak buat mata saya meradang lagi-lagi time saya pakai contact lens. Lagi bagus kalau warna shimmer eyeshadow tu boleh pakai tiap-tiap hari walaupon nak pergi pasar je pon. Boleh tak buat bau dia wangi? Saya alergik bau-bau chemical ni. Tengok? Macam-macam diorang demand. Itu baru eyeshadow je tau, belum tudung, kasut, handbag, cincin... Nasib baiklah *ANAS* ada keluarkan *SINGLE PRESSED POWDER EYESHADOW* yang menepati *SEMUA* demand diorang tu. Sis pun demand macam diorang? Whatsapp je nombor di bawah kalau nak confess.. eh... Whatsapp nombor di bawah untuk order. #anascosmetics#terapiinstagram#sericintacantik#ailyqairyofficial#eyeshadow#pressedeyeshadow#teamstarsANAS#makeup
03.02.2019 00:20:52
Tips hilangkan parut jerawat. So sblm tido ni, sis nk belanja tips kecantikan ,
Tips hilangkan parut jerawat. So sblm tido ni, sis nk belanja tips kecantikan , korang boleh cuba hilangkan parut jerawat dengan bahan daripada timun , lemon atau aloevera jugak tau. Pilih salah satu je dan amalkan secara konsisten untuk perubahan yang positif. Tapi Klu sis, lebih Suka letak lemon atau tomato. Hehe πŸ™ˆ Kalau korang nak amalkan tips yang mana? Komen dekat bawah πŸ‘‡πŸ»#babeauskincare#babeau#babeautomatoskincare#babeaushare#terapiinstagram#sericintacantik#seribabeaucantik#tipskecantikan
02.02.2019 14:50:57
Next
loading