Fidelio (@nandafito) ā€” šŸ‡®šŸ‡© in šŸ‡²šŸ‡¾
Dont move. Im gonna eat your ass.
Dont move. Im gonna eat your ass....more
09.09.2019 10:09:07
Advertisement
I miss to put a smile on your face. I miss to pick you up at 3am just to listen
I miss to put a smile on your face. I miss to pick you up at 3am just to listen to your stories. I miss to take you to my favorite spot. I miss to tell you a bed time stories. I miss to pick up your random midnight calls. I miss to give my chest for you to lay down and count my heartbeat. I miss your parfume. I miss to tickle you under the shower. I miss to kiss you under the rain. - - - - - #discovertokyo#citykillerz#japan_vacations#theImaged#instagramjapan#hypebeastjp#instajapan#streetgrammers#streetphotography#team_jp_Ā #urbanromantix#agameoftones#japantrip#way2illĀ #visualambassadors#streets_vision#urbanandstreet#visitjapanjp#streetmagazine#citygrammers#tokyocameraclub#passionpassport#shotzdelight#streetclassics#depthobsessedĀ #inspirationcultmag
05.09.2019 12:20:16
Advertisement
Ni jidat udah bisa jadi tempat pesawat mendarat.
-
-
-
-
-
šŸ“ø: @bangsyirr
Ni jidat udah bisa jadi tempat pesawat mendarat. - - - - - šŸ“ø: @bangsyirr...more
15.08.2019 10:38:56
Busur Hujan - Navicula
-
-
-
-
-
Kalo kamu orang lagi stress, capek, kesel, mara
Busur Hujan - Navicula - - - - - Kalo kamu orang lagi stress, capek, kesel, marah, sakit dan lain sebagai nya, dengerin aja si abang ini nyanyi šŸ˜…
12.08.2019 12:17:31
Only Love Can Break Your Heart - Neil Young
-
-
-
-
-
Kalo kamu orang ga bisa ti
Only Love Can Break Your Heart - Neil Young - - - - - Kalo kamu orang ga bisa tidur, dengerin aja si abang ini nyanyi šŸ˜…
05.08.2019 12:05:58
Advertisement
"Mesem titik tak ambung pipimu"
-
-
-
-
-
#shotonpixel #googlepixel2xl #teampixe
"Mesem titik tak ambung pipimu" - - - - - #shotonpixel#googlepixel2xl#teampixel#kualalumpur#temple
03.08.2019 07:43:53
How can I resist when she's on her knees?
How can I resist when she's on her knees?...more
03.07.2019 12:16:44
Advertisement
"Boy, dont close off your heart because of your eyes"
"Boy, dont close off your heart because of your eyes"...more
19.06.2019 15:27:18
Masih suasana lebaranšŸ¤˜šŸ»Oh iya, maaf ya aku ga pake "baju melayu" karena emang ga
Masih suasana lebaranšŸ¤˜šŸ»Oh iya, maaf ya aku ga pake "baju melayu" karena emang ga punya dan bukan prioritas šŸ˜
18.06.2019 10:40:35
In between love and hate.
In between love and lust.
In between you and her.
In b
11.06.2019 12:49:15
Next
loading