KILAFIT KEDAH & PENANG πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ (@kilafit.nanaastellar) β€” ✨ Lose Fat
✨ Improve Skin
✨ Healthy Hair
.
πŸ’° RM88 | Exc Postage
.
🍫🍌 - No. KKM : 291118/11/176
🍫🍊 - No. KKM : 291118/11/177
.
⬇️⬇️ ORDER ⬇️⬇️
Advertisement
Assalamualaikum Faries ❀️,
Dengan ini KakNanaa nak maklumkan pada semua kesayang
Assalamualaikum Faries ❀️, Dengan ini KakNanaa nak maklumkan pada semua kesayangan KakNanaa. Bermula 11/2/2019 iaitu harini, setiap pembelian #kilafit bernilai RM5 bersama @kilafit.nanaastellar akan disumbangkan ke tabung amal. Target pertama Kaknanaa #rescuesyria ( @nurhelizahelmi ). Jom sama2 membeli sambil beramal bersama @kilafit.nanaastellar πŸ€—. Sambil kurus cantik sihat, Sambil kita beramal ❀️. Kalau korang tahu mana2 NGO or rumah amal yang memerlukan sumbangan, korang tolong tagged KakNanaa or listkan dekat bawah ya. Thank you Faries ❀️ #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover#togetherwecan#kilafitpenang
11.02.2019 06:47:12
Yeay! Kali ke tiga adik kita ni restock! ❀️ kalini dia grab skali 3! Alhamdullil
Yeay! Kali ke tiga adik kita ni restock! ❀️ kalini dia grab skali 3! Alhamdullilah 😘 Thank You Dear sebab percayakan #kilafit & @kilafit.nanaastellar πŸ’• #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover#togetherwecan#kilafitpenang
09.02.2019 10:51:30
Alhamdullilah, Turun 3KG dalam masa 5 hari.. Puas hati dia dengan #kilafit 😘 Tha
Alhamdullilah, Turun 3KG dalam masa 5 hari.. Puas hati dia dengan #kilafit 😘 Thank You Dear ❀️ #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover#togetherwecan#kilafitpenang
09.02.2019 03:50:27
Menang RM 1,000 CashπŸ’° dgn KilaFit!! πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅
.
Setiap bulan, KilaFit HQ akan mengadak
Menang RM 1,000 CashπŸ’° dgn KilaFit!! πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅ . Setiap bulan, KilaFit HQ akan mengadakan competition Customer of the Month! πŸ˜ƒ . Setiap Customer of the Month akan menang RM 1,000 Cash dan menangi tempat dlm Lucky Draw utk join KILAFIT HOLIDAY GETAWAY bersama Kilafairy dan KilaFit Squad pada akhir tahun ini! 🏝😎 . Cara nk menang senang je; 1️⃣ Customer yg dpt result yg terbaik dgn KilaFit akan menang! Hanya perlu post testimoni atau gambar Before & After ATAU 2️⃣ Post yg paling kreatif atau cantik blh menang jgk! . Jgn lupa tag @kilafit.nanaastellar & @kilafit dan gunakan #KilaFit dlm postπŸ™Œ . Bersama2 kita dlm perjalanan menjadi versi diri kita yg paling baik πŸ˜˜πŸ‘ . Together We Can. #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover#togetherwecan
08.02.2019 12:36:25
Advertisement
Yeay! Berat stabil xnaik tapi turun 1KG! ❀️ Macam biasa, #kilafit takkan memaksa
Yeay! Berat stabil xnaik tapi turun 1KG! ❀️ Macam biasa, #kilafit takkan memaksa perot kita untuk membuang ye, smooth and steady! Just Nice πŸ’• #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover#togetherwecan#kilafitpenang
08.02.2019 02:37:18
🌈
🌈...more
07.02.2019 10:08:08
@kilafairyofficial :
Kadang kadang banyak benda kita nak buat dalam sehari sampa
@kilafairyofficial : Kadang kadang banyak benda kita nak buat dalam sehari sampai tak cukup masa πŸ’†πŸ»β€β™€οΈ So takde masa untuk jaga body as in pergi gym ke apa ke. Sebab tu la Kila keluarkan #kilafit ! #TogetherWeCan ❀️ #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover
07.02.2019 07:59:45
Advertisement
Waooowwww, ILOVEYOUTOO LAH ❀️ Thanks dear sebab mempercayai #kilafit n @kilafit.
07.02.2019 07:39:32
Menang RM 1,000 CashπŸ’° dgn KilaFit!! πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅
.
Setiap bulan, KilaFit HQ akan mengadak
Menang RM 1,000 CashπŸ’° dgn KilaFit!! πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅ . Setiap bulan, KilaFit HQ akan mengadakan competition Customer of the Month! πŸ˜ƒ . Setiap Customer of the Month akan menang RM 1,000 Cash dan menangi tempat dlm Lucky Draw utk join KILAFIT HOLIDAY GETAWAY bersama Kilafairy dan KilaFit Squad pada akhir tahun ini! 🏝😎 . Cara nk menang senang je; 1️⃣ Customer yg dpt result yg terbaik dgn KilaFit akan menang! Hanya perlu post testimoni atau gambar Before & After ATAU 2️⃣ Post yg paling kreatif atau cantik blh menang jgk! . Jgn lupa tag @kilafit.nanaastellar & @kilafit dan gunakan #KilaFit dlm postπŸ™Œ . Bersama2 kita dlm perjalanan menjadi versi diri kita yg paling baik πŸ˜˜πŸ‘ . Together We Can. #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover#togetherwecan
07.02.2019 07:04:32
Wow wow wow! Ada lagi testimoni dari customer 😱 Thank you so much guys! We are s
Wow wow wow! Ada lagi testimoni dari customer 😱 Thank you so much guys! We are so happy that all of our customers are happy with #KILAFIT πŸ’• ❀️ #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover#togetherwecan
05.02.2019 04:01:42
Advertisement
πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ
πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ...more
04.02.2019 10:08:40
@kilafairyofficial : 
Starting my day with the one and only @kilafit πŸ’• Time firs
@kilafairyofficial : Starting my day with the one and only @kilafit πŸ’• Time first day shooting haritu berat kite 50KG, which is for me is a no no sebab dah biasa 45KG-47KG. Kenapa i gain weight? Sebab stock #KilaFit belum sampai dan makanan kat set meminta wak. Ayam masak lemak cili api, kau rasa? The worst part is, i tak berry berry for 3 days 😩 Bloated tak payah cakap la. Thank god, last day shoot, #KilaFit sampai πŸ’ƒπŸ½ Pagi tu Kila minum, malam tu terus bedebus wak kite business besar besaran dalam toilet plus selera makan i tak macam ada jin dalam perut. Today, my weight is back to 47KG πŸ™πŸΎ πŸ’‹ Oh btw, i was talking to my mum πŸ˜‚ #TogetherWeCan ❀️ #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover
04.02.2019 06:02:30
JOM Menang RM 1,000 CashπŸ’° dgn KilaFit!! πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅
.
Setiap bulan, KilaFit HQ akan meng
JOM Menang RM 1,000 CashπŸ’° dgn KilaFit!! πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅ . Setiap bulan, KilaFit HQ akan mengadakan competition Customer of the Month! πŸ˜ƒ . Setiap Customer of the Month akan menang RM 1,000 Cash dan menangi tempat dlm Lucky Draw utk join KILAFIT HOLIDAY GETAWAY bersama Kilafairy dan KilaFit Squad pada akhir tahun ini! 🏝😎 . Cara nk menang senang je; 1️⃣ Customer yg dpt result yg terbaik dgn KilaFit akan menang! Hanya perlu post testimoni atau gambar Before & After ATAU 2️⃣ Post yg paling kreatif atau cantik blh menang jgk! . Jgn lupa tag @kilafit.nanaastellar & @kilafit dan gunakan #KilaFit dlm postπŸ™Œ . Bersama2 kita dlm perjalanan menjadi versi diri kita yg paling baik πŸ˜˜πŸ‘ . Together We Can. #KilaFit#kilafitkedah#kilafitutara#kilafitsquad#kilafitfairy#teamparipari#kilafitnanaastellar#kilafitlover#togetherwecan
04.02.2019 00:53:43
Next
loading