ليانا (@katod) — 🌸Liyana Mus
🌸Account since 2011📱
🌸Nickname : Katod.
🌸Muslim.
💝Caregiver 💘
🌸Young Living Distributor #15275018 
💕Pls follow @bykamiwithlove 
💕
11 0
15.12.2018 14:29:33
🙄
.
.
Hmm 😆
21 7
🙄 . . Hmm 😆...more
14.12.2018 11:48:21
Advertisement
Geng @syudadd
52 11
14.12.2018 11:43:01
Pagi2 mak dah panggil. Tegur suruh baca Kahfi & tunjuk tajwid yang yana blur2 da
17 0
Pagi2 mak dah panggil. Tegur suruh baca Kahfi & tunjuk tajwid yang yana blur2 dalam kelas aritu. Malu weh dengan sheikh, simple soalan takle jawab 😭 . . Mak pesan baca Kahfi biar betul, sebab yana dah belaja tajwid (scary wehhh dengar) kalau yana baca salah yana dosa. . . Mak pesan biar mak tegur & ajar apa yang mak tahu, so anak2 menantu tak salah. (Untuk jadi menantu mak eh kikikiki)
14.12.2018 02:57:08
Walaupun belum ada baby lagi, gentle baby sesuai buat perfum. Gentle baby consis
11 4
Walaupun belum ada baby lagi, gentle baby sesuai buat perfum. Gentle baby consists of rose, geranium, lavender, ylang ylang, roman chamomile, bergamot, lemon, coriander, palmarosa & jasmine. Ha banyak kan bunga bunga cinta? 🌹🌷🌷🌸🌹🌺 . . Kalau nak tido lena, gentle baby pun option selain lavender & cedarwood. Laki den pun pakai 😛 anak2 buah buas, memang cik nana sapu gentle baby kat tapak kaki, lepas tu dorang calm & ada yang tertido 😝 . . Oh, please follow @bykamiwithlove ! Specially created by me & husband to journey of wellness with essential oils YL 🤗
13.12.2018 23:27:06
Sebelah kiri old version, abah punya. Sebelah kanan is mine. .
.
Percaya atau ta
12 0
Sebelah kiri old version, abah punya. Sebelah kanan is mine. . . Percaya atau tak, baca pengenalan pun dah pening sebab cara penulisan Hamka sangat puitis. Siap sakit kepala lagi 😂 . . Azam tahun depan nak khatam kan 💪🏻
13.12.2018 15:33:10
Advertisement
We got married, 
we fought cancer, 
we attended graduation day.
.
.
It doesn’t m
102 10
We got married, we fought cancer, we attended graduation day. . . It doesn’t matter where you are going, it’s who you have beside you - Annonymous. . . #ColeHaan#ColeHaanMy#ColeHannSeasonToGift#grandhyattkualalumpur
12.12.2018 11:49:12
💪🏻
23 0
💪🏻...more
12.12.2018 11:31:40
Pagi2 Amjar dengar Tok Bah ngaji. Bila Tok Bah abis ngaji, Amjar tunjuk Quran, s
24 2
Pagi2 Amjar dengar Tok Bah ngaji. Bila Tok Bah abis ngaji, Amjar tunjuk Quran, suruh Tok Bah sambung ngaji lagi. Bila Tok Bah abis ngaji lagi, dia tunjuk lagi Quran suruh Tok Bah ngaji 🤣 #wanamzariman
09.12.2018 15:36:01
With sepupu, my godeng. Will always be my godengss 💃🏼
.
.
Kenapa panggil godeng?
27 2
With sepupu, my godeng. Will always be my godengss 💃🏼 . . Kenapa panggil godeng? Tanya @aspaa haha! Dari kecik sampai ke besar panggil godeng! . . 💕 @elani_laili
08.12.2018 23:42:41
Advertisement
Ni mesti tengok maryam ni 😂😅 @muniemus @iznimus @fatinzarina
26 0
Ni mesti tengok maryam ni 😂😅 @muniemus@iznimus@fatinzarina...more
08.12.2018 14:27:06
Jangan sedih dik, @hamizahmus. .
.

Abah ada anak baru hehehe @fatinzarina 😆😛
31 3
Jangan sedih dik, @hamizahmus. . . Abah ada anak baru hehehe @fatinzarina 😆😛...more
08.12.2018 14:21:25
Adik aku sorang ni lahir kat Hartford, Connecticut, US. Ingat lagi excited kami
49 5
Adik aku sorang ni lahir kat Hartford, Connecticut, US. Ingat lagi excited kami adik beradik nak dapat adik laki, tapi balik daripada hospital mak abah bawak adik perempuan. . . Sampai rumah, adik muka cam orang jepun. Kami tak caya tapi mak cakap ni la adik kitorg hahaha 😅 Mak cakap doktor kat sana nak ambil adik jadi anak angkat sebab kitorang kat sana dalam kategori miskin. Eh eh mestilah mak tak bagi! . . Bila besar memang kitorg cayalah ni adik kitorang sebab hidung penyet hahaha 😝 Rasa cam semalam je adik lahir. Tup tap tup tap adik kahwin dah. . . Adik will always be adik ok? 😘 Sayang adik 😘 @hamizahmus
08.12.2018 11:31:35
Ayah, jom kita pi shoppink handbag baru.
.
.
Picture credit to ayah su & cik lan
18 1
Ayah, jom kita pi shoppink handbag baru. . . Picture credit to ayah su & cik lani?...more
08.12.2018 07:23:31
Advertisement
👩🏻‍🎤👨🏻‍🎤
49 0
👩🏻‍🎤👨🏻‍🎤...more
08.12.2018 06:29:45
Maryam Ilham💃🏼
.
.
#maryamilham 
#hanudinxhamizah
.
.
Picture credit to ayah su.
23 3
Maryam Ilham💃🏼 . . #maryamilham#hanudinxhamizah . . Picture credit to ayah su....more
08.12.2018 06:10:37
Kita pi holiday kat kedai DIY je. Lepas tu ngantuk balik ofis tido 😴 .
.
.
Penye
36 7
Kita pi holiday kat kedai DIY je. Lepas tu ngantuk balik ofis tido 😴 . . . Penyebuk : @syudadd
07.12.2018 08:10:08
Alhamdulillah hari jumaat.
.
.
Berzikir lah sepanjang hari jumaat kerana sepanja
21 0
Alhamdulillah hari jumaat. . . Berzikir lah sepanjang hari jumaat kerana sepanjang hari jumaat dipenuhi dengan barakah daripada Allah swt. . . Gambar kredit ➡️ pinterest.
06.12.2018 21:53:18
Next
loading