Etiqueta de Instagram doublechin

Anuncio
Anuncio
First attempt at speed/power reps 🤷🏽‍♂️ 3x3x3x3 @ 100kg #slowasfuck 
#benchpress
14 2
First attempt at speed/power reps 🤷🏽‍♂️ 3x3x3x3 100kg #slowasfuck#benchpress#comeback#injuryfree#doublechin
22.10.2018 08:17:35
Anuncio
😊🤗Say Goodbye to Your Love Handles!
.
. 🎉🎉The Alpha is here to help you get rid
😊🤗Say Goodbye to Your Love Handles! . . 🎉🎉The Alpha is here to help you get rid of your love handles. With dual applicators, the Alpha allows patients to get treatments on two areas at the same time and cuts treatment times in half! On top of that, treatments can be completed in less than an hour. Just sit back and relax and let the Alpha get rid of stubborn fat for you! ‼️ . . ✅✅It’s time to stop stressing about those trouble areas and get back to what really matters to you! . . ➡️➡️See how quick and easy Alpha treatments are for yourself. Check out Alexandra’s treatment journey with the Alpha. We are really looking forward to seeing her results! . . Learn more about this treatment here: @classys.inc . . #freezeonfatoff#classys#clatuu#clatuualpha#doublechin#doublechinremoval#treatment#neckline#beauty#nosurgery#nonivasive#freezefat#fatfreezing#fatfreeze#cryolipolysis#aesthetics#medical#beforeandafter#fatremoval#fatloss#effective#koreanbeauty#confidence#bodycontouring#bodygoals#faq#time#timemanagement#motivation#treatment#procedure
22.10.2018 08:07:08
The beautiful colours gave way to wet-wet-wet weather. But I’m still on it, rega
The beautiful colours gave way to wet-wet-wet weather. But I’m still on it, regardless. . . Had to dig by head way into my scarf and gave myself the #doublechin of my dreams (not). But oh well, wet and happy! Got a #5krun on Friday that I’ve forgotten about... gonna be funny.
22.10.2018 08:03:02
Fokus pada name tag.

#sanbefarma
#doublechin
Fokus pada name tag. #sanbefarma#doublechin...más
22.10.2018 07:59:27
Let’s turn the focus to what’s below the chin.

So 66% of women & 52%  of men re
Let’s turn the focus to what’s below the chin. So 66% of women & 52% of men reported a double chin as one of their top 3 facial concerns (surveys performed by #allergan). Those surveyed believed that an attractive chin conveys confidence, youth & a healthy weight. Fact: a double chin is not always due to a high BMI (body mass index). More commonly it is genetic & can occur with ageing. What can be done about it? This is the injection of deoxycholic acid, a naturally occurring substance, which causes the destruction & breakdown of fat.... that is, essentially permanently dissolving the fat in this region. The lowdown? Your dermatologist will determine if this treatment is appropriate for you. Injections in this practice are performed with oral analgesia, cold packs & anaesthetic creams. Short term pain, swelling and redness are normal. 2-4sessions repeated 4 weeks apart are expected for optimal results. Results last more than 4 years, hence repeat treatments are not required. Nb injections are performed with the patient contracting the neck muscles (hence the grimace) 💪 Results? A more defined chin, less heaviness to the lower face, a less saggy & more youthful appearance ❤️ . . . . . #doublechin#cosmetic#aesthetic#injectables#beautytips#fatdissolving#beauty#thebestyou#skinblog#bestprofile#skin#skinhealth#skincaretips#skincare#health#dermatologist#treatments#cosmeticdermatology#specialist#portmacquarie#dermatology#portmacquariedermatology
22.10.2018 07:53:37
Anuncio
Nsib bek ko mhl, klu npk tepi jln mmg da angkut bwk blik!!! Abaikn #doublechin t
Nsib bek ko mhl, klu npk tepi jln mmg da angkut bwk blik!!! Abaikn #doublechin tu!!! #straycatlover 🐈🐈
22.10.2018 07:40:48
#Repost @beautyathome.se
・・・
Grymt resultat av V Soft Lift / V Soft Line!
⭐️
Tun
#Repost@beautyathome.se ・・・ Grymt resultat av V Soft Lift / V Soft Line! ⭐️ Tunna trådar förs in i huden för att säkert och långvarigt lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden. ⭐️ Det är ett helt ofarligt icke kirurgiskt ingrepp och bevisat mycket effektivt för t.ex. mungipor, ojämn käklinje, tear trough eller lågt sittande ögonbryn. ⭐️ De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. ⭐️ Trådarna som förs in i huden är tillverkade av det vävnadsvänliga och biokompatibla ämnet polydioxanon (PDO), som är ett välkänt ämne inom den medicinska branschen där det även används inom kirurgi för att sy i inre organ. ⭐️ Trådarna är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att kroppen bryter ner trådarna på egen hand efter en tid. ⭐️ Trådarna stimulerar även hudens naturliga produktion av kollagen. ⭐️ www.vsoftline.com www.beautyathome.se ⭐️ #trådlyft#threadlift#kindlyft#haklyft#ansikttslyft#fillersinjection#botox#face#cosmetic#beauty#beautiful#dubbelhaka#doublechin#chin#Smile#fillers#Stylage#facelift#chinlift#necklift#vsoftlift#vsoftline#pdolift#pdotrådar#pdothreads#pdotrådlyft#lyftutankniv ⭐️ @vsoftlift@skinplan@injectacademy@infuzionsystem@stylage@medicerasverige
22.10.2018 07:38:36
Yung may sakit kana pero need mo pa din mag smile. 😊🙃
#doublechin 😷😂
#tiredaf
Yung may sakit kana pero need mo pa din mag smile. 😊🙃 #doublechin 😷😂 #tiredaf...más
22.10.2018 07:38:26
PROMOSI FREE POSTAGE + FREE GIFT+ FREE KONSULTASI

Ada sesiapa nak selit order?
PROMOSI FREE POSTAGE + FREE GIFT+ FREE KONSULTASI Ada sesiapa nak selit order? Hari ini ada pengeposan Losyen Secret Correa :) http://www.wasap.my/601129292581 Yang WhatApps kami berikan special gift utk anda😍😘
22.10.2018 07:36:39
😡 Bạn khó chịu vì nọng cằm 🌺 Hãy đến Muse để được hỗ trợ ngay nha 💪
💛 Gói Vline
😡 Bạn khó chịu vì nọng cằm 🌺 Hãy đến Muse để được hỗ trợ ngay nha 💪 💛 Gói Vline Tiêm tan mỡ mặt 👉👉Tiêm V line cằm,nọng cằm, mỡ má, gò má, tạo đường V Line 🙈Tiêm tan mỡ mặt 1 lần 800.000vnd 🙉Tiêm tan mỡ mặt 3 lần 1.900.000vnd 🌷 🌷 🌷 Muốn V line quá dễ !!!👏 🎶 Để biết thêm chi tiết về trị liệu hãy follow ~ follow me.. 🔎 🔎 🔎 🎶 Để được tư vấn hãy Inbox~ Inbox me~~ ✋ ✋ ✋ ❤️Trang chủ : https://museclinic.vn/event/ ❤️Điện thoại tư vấn : (028) 38 20 3232 ❤️Địa chỉ : 50-52 Phạm Ngọc Thạch, Phường 6, Quận 3, TPHCM.
22.10.2018 06:58:16
Hasil 3 minggu sapu Annette slim firm gel. Lemak2 di lengan dan perut dan peha d
Hasil 3 minggu sapu Annette slim firm gel. Lemak2 di lengan dan perut dan peha dah byk hilang 😍😍😍👍🏻
22.10.2018 06:54:03
Puas hati turun 2kg after 2weeks sapu gel annette walau tak pakai hari2 😍👍🏻👏🏻👏🏻
Puas hati turun 2kg after 2weeks sapu gel annette walau tak pakai hari2 😍👍🏻👏🏻👏🏻 Alhamdulillah berkesan sgt tau bakar lemak2 tepu uols tu. . . Tak nak ke try? RM30 je utk 20ml ✌🏻😘
22.10.2018 06:53:39
Krim panas kami sedap tau. Hangat2 gittew sesuai utk bakar lemak, lenguh2 pon bo
Krim panas kami sedap tau. Hangat2 gittew sesuai utk bakar lemak, lenguh2 pon boleh sapu. utk period pain dll. . . Harga serendah RM30 je sebotol 😘
22.10.2018 06:52:58
🔥 BERAT TURUN 8KG 😱 PEHA MAKIN MENGECIL 👏🏻👏🏻👏🏻
.
.
Wah berat lost 8kg dari 45kg
🔥 BERAT TURUN 8KG 😱 PEHA MAKIN MENGECIL 👏🏻👏🏻👏🏻 . . Wah berat lost 8kg dari 45kg ↘️ 37kg after konsisten sapu Annette. Peha pon makin kecik dah.😘😘 . . Siapa nak kurus? Meh cuba annette gel. Jgn risau tidak merbahaya 👍🏻
22.10.2018 06:10:35
🔥 PEHA DAH LOST INCH 👏🏻👏🏻👏🏻
.
.
Bestnye bila lemak di peha makin berkurangan. Sa
🔥 PEHA DAH LOST INCH 👏🏻👏🏻👏🏻 . . Bestnye bila lemak di peha makin berkurangan. Sapu gel annette je boleh bakar lemak tepu awk tu . Serendah RM30 awk mampu utk bakar lemak di perut/peha/lengan & so on 👍🏻😍
22.10.2018 06:09:45
--------------------
ANNETTE SLIM & FIRM
--------------------
.
- Gel pelangsing
-------------------- ANNETTE SLIM & FIRM -------------------- . - Gel pelangsing dengan KUASA AJAIB ekstra hangat sedap sedap. . Gel ni sedikit panas, disarankan cik menyapu tipis di bahagian yang ingin dikuruskan. Guna 2x sehari selepas mandi. . Kandungan Gel? Deionised Water, Sorbic Acid, Citrus Hystrix Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Mentha Piperia . Selamat? KKM NOT151200726K Kandungan semulajadi dan boleh digunakan semasa solat. . Disesuaikan dengan fungsi utama :- √ Menghapuskan lemak √ Mencairkan lemak √ Menghilangkan perut buncit/ selulit √ Melegakan senggugut √ Menghilangkan lenguh dan sengal otot √ Tanpa membuatkan anda sakit kepala √ Tanpa membuatkan Jantung anda laju √ Tanpa bahan terlarang √ Kesan SEAWAL 1 hari sahaja √ Diluluskan oleh KKM !!
22.10.2018 06:08:41
Wanting to get in shape but the extreme dieting doesn’t help?

Visit #HealthYou
Wanting to get in shape but the extreme dieting doesn’t help? Visit #HealthYou and experience an easy way to lose those extra inches with #BodyContouring techniques! Book an appointment now: http://www.lapiel.in/healthyou/ #Mumbai#Khar#Dadar#Oshiwara#Weightloss#InchLoss#SpotReduction#Dieting#KetoDiet#Workout#gyming#HealthyFood#SlimBody#BikiniBody#DoubleChin#ThighGap#CurvyBody#PlusSize#AllSize#Obesity#Treatment#SideEffects
22.10.2018 06:06:06
My pretty girl ❤❤ #lambchop #doublechin #grunter
22.10.2018 05:41:34
KONSISTEN KUNCI DAGU RUNCING
.
Konsisten pakai dolly v shape tu kalau nak kecilk
KONSISTEN KUNCI DAGU RUNCING . Konsisten pakai dolly v shape tu kalau nak kecilkan bawah dagu tu , In Sha Allah korang akan dapat apa yang korang impikan . Kena rajinkan diri . Nak pakai pun senang sangat, sangkut je kat telinga sebelum tidur . Esoknya mesti akan rasa perubahan . . . Feedback dolly v shape tak pernah mengecewakan , kebanyakan pengguna mesti akan repeat order . Kalau tak percaya try la order 😂 . . Harga : RM70 Untuk order boleh whatsapp 014-7244101 atau klik link di profile . . #dollyvshapemask#dollyvshapemaskbyrznbeauty#daguruncing#bengkungmuka#pipitembam#hapuslemakbawahdagu#hellodagucantik#doublechin#pakarperuncingdagu#maskdagu#dollysusutlemak#hapuskandoublechin#daguidaman#masksejukketat#maskpipikurus#dollyampang#dollycheras
22.10.2018 05:16:08
#TESTIMONIANNETTESLIMFIRM
.
Nak repeat order lagi 🤗
.
Seluar longgar byk dh..
X
#TESTIMONIANNETTESLIMFIRM . Nak repeat order lagi 🤗 . Seluar longgar byk dh.. X mcm krim lain 😘
22.10.2018 05:08:08
Yeayyyy customer repeat order lagi😍 dolly v shape ni best lah uols.  Habis pipi
Yeayyyy customer repeat order lagi😍 dolly v shape ni best lah uols. Habis pipi bumbum double chin lesap bila guna tau Cara nak pakai senang je, sangkut dekat telinga. Pastu biarkan selama 6-8 jam kalau kulit normal. Kulit sensitif pulak kak sa sarankan pakai 30 minit hingga sejam Best awakkkkk, syejukkk je tau pakai dolly v shape ni. Jom berdagu runcing mcm awek korea Rm70 1 box Rm135 2 box Free postage📮 #dollyvshapemask#dollyvshapemaskbyrznbeauty#daguruncing#bengkungmuka#pipitembam#hapuslemakbawakdagu#doublechin#pakarperuncingdagu#maskdagu#dollysusutlemak#hapuskandoublechin#daguidaman#masksejukketat#maskperuncingdagu#maskpipikurus#dollyvshapeori#dollyvshapehq#dollyvshapebengkungmuka#dollyvshaperzn#coddollypuncakalam#codtescopuncakalam#codenconsavepuncakalam#dollyvshapemaskpuncakalam#agentpuncakalam
22.10.2018 05:07:04
Temukan cantikmu bersama kami di GRAND plastic surgery korea, ditangani langsung
Temukan cantikmu bersama kami di GRAND plastic surgery korea, ditangani langsung oleh tenaga medis yang sudah berpengalaman dan hasil operasi yang tidak perlu diragukan lagi. Tentu hasil natural cuma dokter ahli GRAND yang bisa. Operasi tidak hanya untuk mempercantik penampilan tetapi juga untuk memperbaiki kondisi wajah yang menyebabkan ketidaknyamanan dalam kehidupan sehari hari. Konsultasikan masalah penampilan anda dengan kami hanya di GRAND plastic surgery WA +821031265153 Line: Grand_in BBM: 5c4c7c19 Email: grandps.indonesia@gmail.com Website: http://id.grandsurgery.com/ Instagram: Grandps.indonesia Youtube: GrandPlasticSurgery_Indonesia Pinterest: https://kr.pinterest.com/grandpsindonesia/pins/ FB: https://www.facebook.com/GrandPlasticSurgeryIndonesia/ #grandplasticsurgery#plasticsurgery#beforeandafter#makeover#selfie#rhinoplasty#antiaging#vline#liposuction#breastaugmentation#grandbedahplastik#grandbedahplastik#tummytuck#operasiplastikkorea#operasipayudara#eyebagsurgery#lifting#tanambenang#oplas#nosesurgery#hargaoperasiplastik#operasihidung#ptosis#hidungbesar#lemakdipipi#doublechin#matamengantuk#kulitkendur#dagutirus#vline#awetmuda [Foto sebelum dan sesudah operasi hanya sebagai referensi, hasil operasi dapat bervariasi tergantung pada kondisi setiap pasien.]
22.10.2018 04:54:04
hii nak keluar pergi lunch ke tu uolls luar sana‼️..... Ada siapa2 yang tak de m
hii nak keluar pergi lunch ke tu uolls luar sana‼️..... Ada siapa2 yang tak de masa nak keluar pergi spa or saloon..? @nadyaa_facialspa memberi ketenangan dan keselesaan kepada uolss semua. Darling semua x payah nak susah-susah keluar tempuh kesesakan jalan raya..... sambil tido pun boleh facial i dtg rumah uolls kayy.. 😌 @nadyaa_facialspa akan ke rumah or office uolls kayyy 🌸🌸 So, cepat2 booking facial session u uolls yer...... dm me or whatsapp 017-2210979 #homefacial#facialteruskerumah#facialdtgrumah#facialdatangrumah#homefacialonline#homefacialtreatment#homefacialspa#facials#facialspamurah#vshapeface#vshape#doublechin#eyetreatment#glowingskinisalwaysin#facialmurah#facialteruskerumahanda#mobilefacial#beautytoyourdoorstep#facialukayperdana#facialbukitantarabangsa#facialwangsamaju#facialkeramat#facialtamanmelawati#facialtamanmelati#facialsetiawangsa#facialtamanpermata#facialampang#facialbyme#facialviral#nadyaafacialspa
22.10.2018 04:49:46
• Watch this space • .
After having this exciting treatment done myself last wee
• Watch this space • . After having this exciting treatment done myself last week I can’t wait to share my before and after photos once the true result is showing. . Formulated in the United States, Fat dissolving injections have been under development for over a decade and finally released in Australia early 2017. The product is a synthetic version of deoxycholic acid, a substance your body produces to help absorb fats, is a prescriptive medication that once injected destroys fat cells under the chin. 🖤FOREVER 🖤 @bramisperth#fatbegone#fatdissolving#fatdissolvinginjections#doublechin#bramisbabe
22.10.2018 04:48:41
Hilangkan double chin semudah ABC
Sangkut2 je lelemaks hilang ching! 👏👏 #dollyvs
Hilangkan double chin semudah ABC Sangkut2 je lelemaks hilang ching! 👏👏 #dollyvshape#doublechin#daguruncing#lemakdagu#nakcantik#bengkungmuka#bengkungdagu
22.10.2018 04:43:16
Patutlah dua beranak ni cantik je.  Ini rahsia nya yer.  Kak sa tengok pon dah c
Patutlah dua beranak ni cantik je. Ini rahsia nya yer. Kak sa tengok pon dah cair. Apatah lagi orang lain🙈 Dolly v shape ni berfungsi untuk membakar lemak dekat bawah dagu. Yang ada masalah double chin, pipi pau memang sesuai sangatlah amalkan dolly v shape ni Oitttt, dagu runcing tuh seksi tau. Jom spend rm70 untuk dapatkan dagu tajam V Beli dua box ada promosi tau. Rm135 free postage😍 1 box rm70 Nk order? Meh whatsaap kak sa 01117739167 atau tekan link dekat bio #dollyvshapemask#dollyvshapemaskbyrznbeauty#daguruncing#bengkungmuka#pipitembam#hapuslemakbawakdagu#doublechin#pakarperuncingdagu#maskdagu#dollysusutlemak#hapuskandoublechin#daguidaman#masksejukketat#maskperuncingdagu#maskpipikurus#dollyvshapeori#dollyvshapehq#dollyvshapebengkungmuka#dollyvshaperzn#coddollypuncakalam#codtescopuncakalam#codenconsavepuncakalam#dollyvshapemaskpuncakalam#agentpuncakalam
22.10.2018 04:32:14
DULU MUKA BERSEGI SEKARANG DAH BUJUR! .
.
Eh cucuk botox ke ni? Dulu bukan main
DULU MUKA BERSEGI SEKARANG DAH BUJUR! . . Eh cucuk botox ke ni? Dulu bukan main lagi lemak menari nari manja bawah dagu. Sekarang muka bujur sireh dah. Ni la penangan Dolly V shape. Bila pakai komfem akan jadi buah mulut orang. Yelah kiri kanan orang tanya pakai apa muka ni nampak lain sekarang. . . Duduk ngadap TV pon boleh susut lemak uolls. Gel sejukk bawah dagu tu akan bakar lemak secara senyap. . . KELEBIHAN DOLLY V SHAPE . ❤Mengurangkan pipi tembam. ❤Memiliki bentuk wajah yang bujur,dagu yang runcing ❤Menegang, menghalus dan melembutkan kulit ❤Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy ❤100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan.. . . . Wow! Cepat cepat dapatkan dengan kami sekarang RM70 FREE POSTAGE 😘 . . #teamshiramast#teamshiramastpower#bengkungdagu#dollyvshapemask#daguruncing#bengkungmuka#pipitembam#hapuslemakbawahdagu#hellodagucantik#doublechin#pakarperuncingdagu#maskdagu#dollyvsusutlemak#hapuskandoublechin#daguidaman#masksejukketat#maskperuncingdagu#maskpipikurus#dollyvshapeori#dollyvshapehq#dollyvshapebengkungmuka#dollyvshaperznbeauty#cikreenencikngokngek#vilaghazara#gegarvaganza2018
22.10.2018 04:30:40
Does your recent picture show little folds or layers under your chin? This is al
Does your recent picture show little folds or layers under your chin? This is also called double chin which surfaces due to aging and does cause some emotional distress. You can now safely go in for non invasive fat reduction technique, Kybella, for use only on double chin. These under the neck injections destroy fat cells so that they no more store fat and cause double chin. Results are almost permanent. Contact a qualified aesthetic skin specialist now. #Skincare #SkinSpecialist #AntiAging #Kybella#NeckInjections #DoubleChin #AestheticSkincare#RaniMD #SanJose #AestheticSkinSpecialist
22.10.2018 04:28:57
HUJUNG BULAN NAK REPEAT LAGI! .
.
wahh teruja betol akak ni nak berdagu V. Lepas
HUJUNG BULAN NAK REPEAT LAGI! . . wahh teruja betol akak ni nak berdagu V. Lepas sekali pakai terus bagi feedback nak beli sekotak lagi. . Yeahh misi dagu kempiss dah BERJAYA! Hari hari pakai bengkung muka ni terus dagu reshape balik. Yang lebih lebih tu terus sembunyi malu. . . KELEBIHAN DOLLY V SHAPE . ❤Mengurangkan pipi tembam. ❤Memiliki bentuk wajah yang bujur,dagu yang runcing ❤Menegang, menghalus dan melembutkan kulit ❤Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy ❤100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan.. . . . Wow! Cepat cepat dapatkan dengan kami sekarang RM70 FREE POSTAGE 😘 . . #teamshiramast#teamshiramastpower#bengkungdagu#dollyvshapemask#daguruncing#bengkungmuka#pipitembam#hapuslemakbawahdagu#hellodagucantik#doublechin#pakarperuncingdagu#maskdagu#dollyvsusutlemak#hapuskandoublechin#daguidaman#masksejukketat#maskperuncingdagu#maskpipikurus#dollyvshapeori#dollyvshapehq#dollyvshapebengkungmuka#dollyvshaperznbeauty#cikreenencikngokngek#vilaghazara#gegarvaganza2018
22.10.2018 04:28:44
SELFIE MUKA BULAT PAKAI TUDUNG PULAK TERASA KETAT!

Nak cakap tak comel cantik d
SELFIE MUKA BULAT PAKAI TUDUNG PULAK TERASA KETAT! Nak cakap tak comel cantik dah iolls ni. Hidung mancung siap ada lesung pipit lagi haa. Bila nak selfie tu kena cari angle yang betol dulu. Yelah nak cover dagu BERLAPISS tu! Nak cakap kuat makan tak jugak cuma memang jenis muka bulat. Bila makan lebih sikit mula la naik sekilo dekat pipi. . Nak berangan jugak dagu RUNCING macam Sari Yanti tu. At least bila pakai tudung tu tak terasa macam kena IKAT! Lepas sarung je bengkung muka ni terus rasa yakin nak selfie. Dolly V Shape ni ada ramuan gel yang boleh bagi slimming effect pada si pemakai. Pipi dah kecut sikit dagu pon dah back on track. . Yeahh boleh la SELFIE puas puas! . . KELEBIHAN DOLLY V SHAPE . ❤Mengurangkan pipi tembam. ❤Memiliki bentuk wajah yang bujur,dagu yang runcing ❤Menegang, menghalus dan melembutkan kulit ❤Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy ❤100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan.. . . . Wow! Cepat cepat dapatkan dengan kami sekarang RM70 FREE POSTAGE 😘 . . #teamshiramast#teamshiramastpower#bengkungdagu#dollyvshapemask#daguruncing#bengkungmuka#pipitembam#hapuslemakbawahdagu#hellodagucantik#doublechin#pakarperuncingdagu#maskdagu#dollyvsusutlemak#hapuskandoublechin#daguidaman#masksejukketat#maskperuncingdagu#maskpipikurus#dollyvshapeori#dollyvshapehq#dollyvshapebengkungmuka#dollyvshaperznbeauty#cikreenencikngokngek#vilaghazara#gegarvaganza2018
22.10.2018 04:25:49
PAKAI TUDUNG PON DAH TAK NAMPAK DOUBLE CHIN

Itulah feedback customer selepas me
PAKAI TUDUNG PON DAH TAK NAMPAK DOUBLE CHIN Itulah feedback customer selepas menggunakan dolly v shape by rzn beauty. Fungsi dolly v shape ni ialah membakar lemak kat bawah dagu dan Menjadikan dagu dan pipi runcing Dalam 1 box ada 5 keping mask. Selalunya pakai 3,4 keping dah nampak size lipid lemak dekat bawah dagu tuh mengecil Tapi kak sa sarankan pakai 10 keping mask iaitu 2 box untuk kesan yang lagi ketara. Puas hati tau. Bukan lemak je tak ada. Pipi makin mengecil dan dagu pula semakin tajam 1 box rm70 2 box rm135 Free postage📮 #dollyvshapemask#dollyvshapemaskbyrznbeauty#daguruncing#bengkungmuka#pipitembam#hapuslemakbawakdagu#doublechin#pakarperuncingdagu#maskdagu#dollysusutlemak#hapuskandoublechin#daguidaman#masksejukketat#maskperuncingdagu#maskpipikurus#dollyvshapeori#dollyvshapehq#dollyvshapebengkungmuka#dollyvshaperzn#coddollypuncakalam#codtescopuncakalam#codenconsavepuncakalam#dollyvshapemaskpuncakalam#agentpuncakalam
22.10.2018 04:14:45
SIS MEMANG ADA KESAN LAH PRODUK NI

Itulah feedback customer setelah menggunakan
SIS MEMANG ADA KESAN LAH PRODUK NI Itulah feedback customer setelah menggunakan dolly v shape mask by rzn beauty. Alhamdulillah, setiap hari kak sa terima banyak feedback positif Fungsi dolly v shape ni adalah untuk membakar lemak di bahagian dagu dan mengecilkan pipi. Sangat sesuai untuk sesiapa yang ada masalah double chin dan lemak di bahagia pipi Untuk kesan yang lagi puas hati, kak sa sarankan untuk beli 2 box ke atas. Bukan setakat size lipid lemak makin mengecil tetapi perubahan yang sangat ketara dapat dilihat disekitar dagu dan pipi Lagipon kalau grab dua box ada discount tau. Free postage lagi. Jom try dolly v shape. In shaa allah akan dapat membantu masalah double chin korang tuh Rm70 1 box Rm135 2 box Free postage 📮 #dollyvshapemask#dollyvshapemaskbyrznbeauty#daguruncing#bengkungmuka#pipitembam#hapuslemakbawakdagu#doublechin#pakarperuncingdagu#maskdagu#dollysusutlemak#hapuskandoublechin#daguidaman#masksejukketat#maskperuncingdagu#maskpipikurus#dollyvshapeori#dollyvshapehq#dollyvshapebengkungmuka#dollyvshaperzn#coddollypuncakalam#codtescopuncakalam#codenconsavepuncakalam#dollyvshapemaskpuncakalam#agentpuncakalam
22.10.2018 04:12:31
Siape kat sini ade masalah JERAWAT , JERAGAT , MUKA BULAT , PERUT BUNCIT , SELUL
Siape kat sini ade masalah JERAWAT , JERAGAT , MUKA BULAT , PERUT BUNCIT , SELULIT ???? 😭😭😭😭😭 . . Mesti dah banyak cara dh buat kan ? Tapi still masalah tu menghantui korg 😭😭😭 . . Jangan risau kat HANNAN MEDISPA KOTA BHARU 🌸 Kitalah penyelesaian semua masalah korg tu. 😍😍😍 . . Tak semua org boleh syantikkkk 😌😌😌😌 . . Jom ws kita ttg masalah korg nowww ‼️‼️ . . #kurus#kotabharu#muakotabharu#kelantan#fatmelting#syantik#jerawat#jerawatbatu#jeragathilang#doublechin
22.10.2018 04:09:22
Siape kat sini ade masalah JERAWAT , JERAGAT , MUKA BULAT , PERUT BUNCIT , SELUL
Siape kat sini ade masalah JERAWAT , JERAGAT , MUKA BULAT , PERUT BUNCIT , SELULIT ???? 😭😭😭😭😭 . . Mesti dah banyak cara dh buat kan ? Tapi still masalah tu menghantui korg 😭😭😭 . . Jangan risau kat HANNAN MEDISPA KOTA BHARU 🌸 Kitalah penyelesaian semua masalah korg tu. 😍😍😍 . . Tak semua org boleh syantikkkk 😌😌😌😌 . . Jom ws kita ttg masalah korg nowww ‼️‼️ . . #kurus#kotabharu#muakotabharu#kelantan#fatmelting#syantik#jerawat#jerawatbatu#jeragathilang#doublechin
22.10.2018 04:09:14
Siape kat sini ade masalah JERAWAT , JERAGAT , MUKA BULAT , PERUT BUNCIT , SELUL
Siape kat sini ade masalah JERAWAT , JERAGAT , MUKA BULAT , PERUT BUNCIT , SELULIT ???? 😭😭😭😭😭 . . Mesti dah banyak cara dh buat kan ? Tapi still masalah tu menghantui korg 😭😭😭 . . Jangan risau kat HANNAN MEDISPA KOTA BHARU 🌸 Kitalah penyelesaian semua masalah korg tu. 😍😍😍 . . Tak semua org boleh syantikkkk 😌😌😌😌 . . Jom ws kita ttg masalah korg nowww ‼️‼️ . . #kurus#kotabharu#muakotabharu#kelantan#fatmelting#syantik#jerawat#jerawatbatu#jeragathilang#doublechin
22.10.2018 04:09:01
But like, this weeeeee little guy decided to take up the shower. Bruh. #spiderin
But like, this weeeeee little guy decided to take up the shower. Bruh. #spiderinmyshower#spider#doublechin#funnyvideo
22.10.2018 04:07:21
DAGU RUNCING DALAM MASA 7 HARI SEMUDAH 3 LANGKAH 
Wah hebatnya boleh runcing dal
DAGU RUNCING DALAM MASA 7 HARI SEMUDAH 3 LANGKAH Wah hebatnya boleh runcing dalam masa 7 hari.Apa benda tu ye? Mesti korang tertanya tanya kan? Cuba tengok cermin pipi dan dagu tu dah labuh dan berlapis dah tu. PERKENALKAN DOLLY V SHAPE BOLEH RUNCINGKAN DAGU KORANG DARI U KE V TAU. 1 - Mengecilkan bahagian pipi. 2 - Menghilangkan #doublechin 3 - Menghilangkan #pipitembam
22.10.2018 03:25:27
THANK YOU SO MUCH !
.
💖💖 Nak muka V shape ?? 💖💖
Jadikan diri lebih confident den
THANK YOU SO MUCH ! . 💖💖 Nak muka V shape ?? 💖💖 Jadikan diri lebih confident dengan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask. SAY NO to double chin dan juga pipi tembam dengan menggunakan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask dari Magloure. Kesan dah Boleh nampak seawal 7 hari ! Yang paling penting kita kena konsisten bila pakai, barulah double the effect. . Tekan link di bio utk order . #magloure#maglourehq#maglouremy#maglouremalaysia#maglourevshapemask#maglourefacialliftingmask#facialliftingmask#faceliftmask#vshapeface#doublechinremoval#doublechin#runcing#kurus#mukaruncing#sayanakkurus#kosmetik#kosmetikmurah#bazaronline#bazaaronline#bazaronlinemalysia#bazaaronlinemalaysia#onlineshop#igshopmalaysia#jualmurah
22.10.2018 03:23:15
Why is CoolSculpting so great you ask? Where do We begin? Here are 10 of our fav
Why is CoolSculpting so great you ask? Where do We begin? Here are 10 of our favorite reasons We love this treatment: 1) it’s permanent fat reduction 2) it’s non invasive, 3) it’s FDA cleared to be safe and effective, 4) it’s quick and easy with an in office procedure, 5) it’s a relatively comfortable treatment (hang out & watch Netflix while you’re treated), 6) there’s no downtime (back to your daily routine same day), 7) it’s a customizable treatment for all body types (if you can squeeze it, I can freeze it), 8)there’s no anesthesia required, 9) it’s affordable and 10) IT JUST PLAIN WORKS!!! But don’t take my word for it, come in for a free consultation and let’s get your transformation started! 😉 @mayamedispa 307.382.0777 #maya#freezefat#nodowntime#noneedles#permanent#fatreduction#lovehandles#doublechin#lookgreatfromeveryangle#selfieready#summer#ready#fearnomirror#wyoming#medicalesthetics#freeconsultations
22.10.2018 03:02:39
👋🏽 JAWLINE GOALS 
Our non-surgical double chin treatment is a prescription medic
👋🏽 JAWLINE GOALS Our non-surgical double chin treatment is a prescription medicine and is the only injectable treatment to reduce the fat below the chin, improving the appearance of moderate to severe ‘submental fat’. DM for any questions & for all bookings
22.10.2018 02:04:14
💉 Double chin Kybella you think ⁉️Kybella can melt the fat under the chin. I 😍 t
💉 Double chin Kybella you think ⁉️Kybella can melt the fat under the chin. I 😍 the Kardashian’s. They have mastered slowing down the aging process @khloekardashian@kimkardashian@kourtneykardash. Happy Birthday @kimkardashian - Kybella destroys fat by destroying the fat cells with Deoxycholic acid✔️ Takes 2-3 treatments every 6 weeks for efficacy ✔️ $600 per vial✔️ ..... ✨Kybella Injections can be use off label anywhere you have stubborn fat...We also use mesotherapy phosphatidycholine (PC) & Sodium Deoxycholate (DC) compound mix to achieve Kybella results ‼️ ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ Not sure about what service you need ? DM or TEXT 📱929-266-7690📱 EMAIL ✉️ dr.b@foreveriuvenis.com ✉️ VISIT 📍 517 53rd St , Brooklyn, NY 📍 Available every ALL WEEK ❗️ALL SERVICES REQUIRE A $50 DEPOSIT ❗️ #thighgap#khloekardashian#kuwtk#kybella#dc#aesthetics#nurse#beforeandafter#fatloss#byefat#weightlosstransformation#doublechin#doublechinremoval#braroll#bananabuttroll#snatched#plastymunecas#casademunecasbk
22.10.2018 01:56:45
When the Thanksgiving chin makes an appearance, you know it’s a good time.
.
.
.
When the Thanksgiving chin makes an appearance, you know it’s a good time. . . . . . . . . . #babyshower#pregnant#pregnancy#notme#mychinisalwayslikethis#thanksgiving#doublechin#backdrop#blessingsway#besties#newmom#momtobe
22.10.2018 01:47:49
Ha masalah macam #doublechin #strechmarks #selulit #lemaktepu #lemakpinggul #lem
Ha masalah macam #doublechin#strechmarks#selulit#lemaktepu#lemakpinggul#lemakpinggang#menggeleber#beratbadanmelampau dan bnyak lagi! Patut cuba tau #babycurve ni 😊 011-16830639 BABY CURVE 🍃 🌿 Mengatasi masalah perut buncit, selulit & double chin 🌿 Buang angin dalam badan 🌿 Meurunkan inchi pada bahagian bermasalah 🌿 Membakar lemak dengan pantas 🌿 Menghilangkan sakit belakang, lenguh, kebas, sakit sendi 🌿 Mengatasi masalah segugut - Sapu pada tempat bermasalah & rasakan perubahan seawal 3 hari - #jommasuktv#gegarvaganza2018#icanseyourvoicemalaysia#bobodimana#creampanas#vanila#herba#slimmingbody#slimmingproduct
22.10.2018 01:43:49
Pay for urgency. Bayar harini dpt harini..mlm ni dh boleh sauna bestnyaaa 😎😍. Na
Pay for urgency. Bayar harini dpt harini..mlm ni dh boleh sauna bestnyaaa 😎😍. Nak jimat boleh share dgn kawan2.penghataran address yg sama rm30 je.klu 3org beli delivery bru rm10. Sorg 😁 _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my) _ #runnerkl#homespa#gebu#produkkurus#sauna#saunadhome#burnfat#weightlost#reduceweight#saunamalaysia#testimoni#skincare#healthy#strok#kebas#sakitlutut#doublechin#sayajualsaunamurah#infosaunagold#saunaku#saunakuantan#saunamurah#sauna#saunagold#ttc#berpeluh#tipskurus#berpantang#todolistberpantang#kuruslepasbersalin#infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
22.10.2018 01:40:00
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencan
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit. Banyak sgt testimoni nak share. Bukan overclaim. Usaha dan konsisten pasti ada hasilnya! _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #slim#homespa#gebu#produkkurus#sauna#saunadhome#burnfat#weightlost#reduceweight#saunamalaysia#sihat#skincare#healthy#strok#kebas#sakitlutut#doublechin#sayajualsaunamurah#infosaunagold#saunaku#saunakuantan#saunamurah#sauna#saunagold#ttc#berpeluh#tipskurus#berpantang#todolistberpantang#kuruslepasbersalin#infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
22.10.2018 01:38:44
Let's talk double chins! .
• Fat dissolving treatment •
Often the little subment
Let's talk double chins! . • Fat dissolving treatment • Often the little submental fat pocket under our chins mainly occur due to genetics and ageing. . And sometimes this can give us that dreaded "double chin look" at the best and worst of times 😳 This can often take away from our jawline definition on our side profiles or add heaviness to our faces front on. . The fat dissolving treatment is permanent and results can be seen anywhere between 2-4 treatments. . Book in for a complimentary consultation or feel free to send me a message for any questions beauties 💫
22.10.2018 01:34:58
SaunaKu Gold New Packaging Ready Stock!! Lama vs Baru 😘

GET YOUR SAUNAKU SEKARA
SaunaKu Gold New Packaging Ready Stock!! Lama vs Baru 😘 GET YOUR SAUNAKU SEKARANG!! BERSAUNA TERBUKTI MAMPU MENYIHATKAN TUBUH BADAN,TURUNKAN BERAT BADAN DAN MENCANTIKKAN KULIT.. jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 01:21:39
When you're practicing your #selfie game!  #1YearOld #shades #smile #DoubleChin
22.10.2018 01:02:15
SERVIS TERBAIK!! WARRANTY TERJAMIN!! GET YOUR SAUNAKU SEKARANG!! BERSAUNA TERBUK
SERVIS TERBAIK!! WARRANTY TERJAMIN!! GET YOUR SAUNAKU SEKARANG!! BERSAUNA TERBUKTI MAMPU MENYIHATKAN TUBUH BADAN,TURUNKAN BERAT BADAN DAN MENCANTIKKAN KULIT.. jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 01:00:45
28| My heart is full of nothing but gratitude. #canIstartlyingaboutmyage 😂😭 #dou
28| My heart is full of nothing but gratitude. #canIstartlyingaboutmyage 😂😭 #doublechin#lifewithcheekyloki#kodak#filmphotography
22.10.2018 01:00:00
Ini SAUNAKU BLANKET!

Jom cuba SAUNAKU BLANKET sambil baring! 
JOM DAPATKAN SET
Ini SAUNAKU BLANKET! Jom cuba SAUNAKU BLANKET sambil baring! JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG ! jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 00:59:02
INI SAUNAKU FIR INFRARED!! ♨JENIS SAUNA :
Sauna infrared tak perlu guna steamer.
INI SAUNAKU FIR INFRARED!! ♨JENIS SAUNA : Sauna infrared tak perlu guna steamer..ini sauna kering..sangat mudah..just plug in set suhu dan masa n then bersedia untuk bersauna. ♨Khemah mudah dilipat. ♨Sauna FAR INFRARED just boleh bersauna seorang sahaja. ♨Ada warranty 1 tahun. ♨Ada tapak kaki span. ♨Ada kerusi lipat kat dalam khemah. ♨Ada pemanas kaki. ♨Boleh adjust suhu dan masa. STOK TERAMAT LARIS.... BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS. JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG ! jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 00:57:34
INI SAUNAKU BROWN!! ♨JENIS SAUNA :
Steam/Wap Air ♨Khemah mudah dilipat. ♨Sauna B
INI SAUNAKU BROWN!! ♨JENIS SAUNA : Steam/Wap Air ♨Khemah mudah dilipat. ♨Sauna BROWN just boleh bersauna seorang sahaja. ♨Ada warranty 1 tahun. ♨Ada penutup kepala. ♨Ada tapak kaki span. ♨Ada kerusi lipat kat dalam khemah. ♨Set steamer boleh adjust suhu & masa ♨Percuma pek herba. STOK TERAMAT LARIS.... BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS. JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG ! jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 00:56:01
INI SAUNA PINK!! ♨JENIS SAUNA :
Steam/Wap Air ♨Khemah boleh dilipat sehingga men
INI SAUNA PINK!! ♨JENIS SAUNA : Steam/Wap Air ♨Khemah boleh dilipat sehingga menjadi bentuk bulatan kecil juga boleh dibawa travel. ♨Sauna Pink just boleh bersauna seorang sahaja. STOK TERAMAT LARIS.... BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS. JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG ! jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 00:52:57
INI SAUNA GOLD!! ♨JENIS SAUNA :
Steam/Wap Air ♨Khemah boleh dilipat sehingga men
INI SAUNA GOLD!! ♨JENIS SAUNA : Steam/Wap Air ♨Khemah boleh dilipat sehingga menjadi bentuk bulatan kecil juga boleh dibawa travel. ♨Nak bersauna 2 orang dalam satu masa pun boleh..Nak bersauna sorang2 je pun boleh. STOK TERAMAT LARIS.... BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS. JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG ! jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 00:51:38
INI SAUNA BRONZE!! ♨JENIS SAUNA :
Steam/Wap Air ♨Khemah boleh dilipat sehingga m
INI SAUNA BRONZE!! ♨JENIS SAUNA : Steam/Wap Air ♨Khemah boleh dilipat sehingga menjadi bentuk bulatan kecil juga boleh dibawa travel. ♨Nak bersauna 2 orang dalam satu masa pun boleh..Nak bersauna sorang2 je pun boleh. ♨Sesuai sangat bagi siapa2 yang selalu ada masalah angin..sebab sauna bronze ni ada penutup kepala.. STOK TERAMAT LARIS.... BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS. JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG ! jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 00:49:23
Ramai tanya ina..Saunaku ada berapa jenis sauna?? Anda boleh pilih gambar kat ba
Ramai tanya ina..Saunaku ada berapa jenis sauna?? Anda boleh pilih gambar kat bawah..Jenis sauna yang mana pilihan hati anda?? Kat sini adalah antara produk2 portable sauna dari SAUNAKU!!😍 STOK TERAMAT LARIS.... BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS. JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG ! jom cantik dan sihat dgn saunaku Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Dm @zainab8505222017 Atau Whatsapp Ina #inaqistinabeautyhouse www.wasap.my/60194424875 STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku#sihat#cantik#slim#fit#kurus#flawless#saunadirumah#saunadhome#saunamalaysia#weightlost#burnfat#healthy#sakitlutut#doublechin#saunaperlis#perutbuncit#masalahkegemukan
22.10.2018 00:46:13
When the baby life is just not for you, yet 😂 #funny #baby #babylife #notyet #zo
22.10.2018 00:39:48
Instagram vs gym reality 💪🏼😋🙈 #instagramvsreality #instafitness #gymselfie #doub
22.10.2018 00:36:13
HILANGKAN DOUBLE CHIN ANDA DALAM MASA 7 HARI DENGAN MAGLOURE V SHAPE FACIAL LIFI
HILANGKAN DOUBLE CHIN ANDA DALAM MASA 7 HARI DENGAN MAGLOURE V SHAPE FACIAL LIFITNG MASK. * . Ramai yang telah mencuba Magloure & berjaya mengecilkan pipi ! Produk double chin yang terlaris di Malaysia. Dah lebih 15,000 orang dah cuba produk ini di seluruh Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia. . Produk ini mampu menghilangkan double chin dan pipi yang tembam sebanyak 1-2 inci seawal 7 hari sahaja! . HYDROGEL base pada permukaan mask membuat pengguna lebih selesa menggunakan magloure V-shape facial lifting mask ini. Dengan bantuan HYDROGEL pada mask membuat bahan organik pada mask mudah meresap ke dalam kulit muka dan membantu mempercepatkan proses menghilangkan double chin dan pipi yang tembam . #magloure#maglourehq#maglouremy#maglouremalaysia#maglourevshapemask#maglourefacialliftingmask#facialliftingmask#faceliftmask#vshapeface#doublechinremoval#doublechin#runcing#kurus#mukaruncing#sayanakkurus#kosmetik#kosmetikmurah#bazaronline#bazaaronline#bazaronlinemalysia#bazaaronlinemalaysia#onlineshop#igshopmalaysia#jualmurah
22.10.2018 00:31:33
Selamat sore sahabat K.Skin Clinic
Dengan Treatment RF Face Lifting kamu akan me
Selamat sore sahabat K.Skin Clinic Dengan Treatment RF Face Lifting kamu akan merasakan manfaatnya 1. Mengencangkan kulit wajah 2. Menghilangkan kerutan halus 3. Menghilangkan Double chin 4. Dapat membakar lemak dibagian wajah agar terlihat tirus. Yuk jadwalkan treatment kamu sekarang. . . . . Reservasi sekarang hubungi wa: 0811997968
19.10.2018 09:39:16
Next
cargando