Fb: Sara Anna β™› (@darlingsara_) β€” Million Dollar Baby
LadybossπŸ‘ 
@saraannahq  🌟🌟🌟
@posh_bysaraanna 
Click ⬇️ to whatsapp
Dulu impian nak target sale setahun 1 juta. Hehe nk jgk rasa juta2 sis. Tanpa ku
3.7K 69
Dulu impian nak target sale setahun 1 juta. Hehe nk jgk rasa juta2 sis. Tanpa ku sangka, sale setahun dh melebihi dari apa yg pernah ku sangka since 3 years back dengan @saraannahq. Alhmdulillah. Yg penting? Usaha sendiri, bkn mntk duit org 😝 Dan ka ba ro ka alif ta nun, keberkatan dari ibu bapa dan semua org. Target tahun ni, sebulan 1juta. Blh ke? Hehe inshaa allah yg pnting usaha. . Sekian ceramah pendek . Yang ikhlas, Dato sri dr sara anna. @saraannahq
17.12.2018 07:03:42
Pening sis, harini kena masuk ofis sebab packing bumpants and korset. Ramai sgt
2.5K 26
Pening sis, harini kena masuk ofis sebab packing bumpants and korset. Ramai sgt tak sabar nk jd kurus, pinggang kecik and bontot mantap 😝 @saraannahq
15.12.2018 07:53:57
Advertisement
Ramai komen kenapa muka sara lain. Hehe.. sbnr nya takde apa yg lain. Korg tak b
3.5K 44
Ramai komen kenapa muka sara lain. Hehe.. sbnr nya takde apa yg lain. Korg tak biasa dgn muka sara sblm ni. Okay kalau korg nak tahu, sara sebenarnya pergi operate hidung. Untuk apa? Dlu hidung gue mmg kecik mcm dlm gmbr ni.. hehe. Lately je hidung jd gemuk 😝 . Dulu sara pernah pasang filler. Murah je. Dlm rm200 mcmtu.. byk tmpt jgk la. Tukar2 tmpt. Dlu hidung sara mmg kemek tapi kecik. So makin lama hidung ni makin teruk. Dalam gambar tak nmpk hidung besar. Alaaa hidung mcm the witch tu. mcm ahli sihir, skli tgk korg dh tahu mesti buat hidung. . . Haa mcm tu la.. so sara pegi inject buang filler kt tmpt sara. Tp takboleh. So sara geram la smua org duk kutuk kat hidung aku mcm the witch, so sara decide pegi thailand nak buang. Proper hospital ya, bukan tepi2 jalan. . . So smpi sana, sara sign agreement and masuk la bilik pembedahan 😁 doc explain.. dia kena bukak smua hidung sara , and too bad yg kat hidung sara tu bukan filler tapi liquid silicon. Filler senang nk buang guna injection je, tp liquid silicon only bedah je boleh. Clear? 😁 . . So doctor remove dgn daging skli sbb dh melekat. Doc explain nnt tggl skin je. So nmpk kemek skt. And tk blh buang smua. So sbb kan tu, doc suggest tambah batang skit utk nmpk kan illusion kecik, tp kena dtg balik after 1 year utk buang liquid silicon tu 100% and buanh blk batang tu. . . Oh lupa nk ckp, tkde apa yg berubah muka sara, sbb tkde intention nak ubah muka, cuma nk buang tp tu option dia. So yes, skrg muka tgh bengkak, thats y nmpk pelik. Doc ckp 6bulan baru okay 😁 so harap bertabahlah ya.. . . Dont worry sara tk malu pn nk bgthu wht i did to my face. Perempuan kan, nk cntik. So apa yg baik boleh ambil. Yg buruk jadikan pengajaran okay? Itu jela nk bebel. Goodnight lovess ❀️❀️
14.12.2018 15:37:03
Jom la tengok muka tak mekap ku beramai2. Kutuk sikit please, di alu alukan πŸ€—
4.8K 149
Jom la tengok muka tak mekap ku beramai2. Kutuk sikit please, di alu alukan πŸ€—...more
14.12.2018 09:20:05
Sorry ya paparazzi, i tksuka la mcmni. I tkde komen okay πŸ˜‚
Sorry ya paparazzi, i tksuka la mcmni. I tkde komen okay πŸ˜‚...more
13.12.2018 11:00:03
Saya ni, jenis tak malu. Saya jenis, kalau takde duit saya menggelupur. Saya jen
4.1K 68
Saya ni, jenis tak malu. Saya jenis, kalau takde duit saya menggelupur. Saya jenis taksuka pinjam duit org. Saya usaha sehabis boleh. Mungkin tu kunci sebenar mcm mne saya di tahap sekarang. . . Saya tak malu pun mengaku asal usul. Serious, saya mmg tk lawa dlu. Tp sy cuba ubah jadi lawa. Saya tak lah pandai mana, tp mungkin azam nk ubah hidup ni kuat.. thats y. . . Saya tak tulis copywriting utk smua org kesian kt saya, saya nak semua org bangun dan sedar diri. Klau tak tolong diri sendiri takde sape nak tolong korang. . . Semua org tahu, sara bukan lahir2 dah kaya. Sara bukan tackle jantan kaya pastu buat bisnes guna duit org tu. i have my own savings. I used to work 3 times a day. Ada savings nearly 50k masa umur 20.. eh banyak lah tu!! Dari situ start bisnes. . . Rata2 org skrg berbeza dgn diri sara. Semua nak mudah. Yg susah semua taknak. Nak ubah hidup hanya di mulut. Tapi takde action pun. Plg hebatΒ  pun, korg duk mengata org yg lebih dr korg πŸ˜… . . Kunci nak berjaya 1. Jgn busuk hati 2. Bangun awal wlupun tkde keje 3. Sedekah 4. Merendah diri 5. Usaha 6. Jangan malu Buat semua kat atas confirm, u will make it one day 😘 . . Anyway, rmi tanya sara nk sara guide a-z btl2.. bkn tk boleh tp sara busy sgt.. lgpn rmi yg tk commit bila sara ajar. Ilmu free korg buat main, terasa tau. Dah lama sara biarkan dm org nk blajar dgn sara, siap ada nak bayar smpi 10k πŸ˜…πŸ˜‚ tp sara tolak sbb tkde masa. Tapi, good news. Sara dah ready nak ajar face to face selama sebulan utk yg bertuah. Sara tknk ambil rmi sbb tmpt tk cukup. Tapi ada syarat, 1. Active di ig/fb 2. Duduk dekat dgn area setapak 3. Boleh dtg jmpe sara utk sara guide tiap2 hari 4. Ada payment rm500 (sbb klu tkde payment korg akan buat main2) tp duit ni akn dpt blk 5. Boleh terima teguran dan bersifat terbuka 😘😍 6. Jadi team sara. sape minat tolong whatsapp 011 1143 8769 . . Sara tk boleh nk janji bulan dan bintang. Sbb, ada je yg dtg sblm ni boleh buat smpi 30k ada yg blh buat hanya 500, ada yg boleh buat 5k, depends pd tahap kerajinan masing2. Nak seribu daya tak hendak seribu dalih. Sekian dr saya, Prof Dato Sri Dr Sara Anna 😝❀️ #roadtomilliondollarmonthly
12.12.2018 15:01:14
Advertisement
Ye cik, saya datang nak beli keropok lekor bukan nak jual corset dengan bumpants
7.1K 75
Ye cik, saya datang nak beli keropok lekor bukan nak jual corset dengan bumpants nk bg body acik mantap πŸ˜› jgn takut dgn saya cik.. Saya biasa2 je 🀣
12.12.2018 06:54:44
Cantik ke? Cantik lah di mata saya ❀️ confident level kena tinggi sis 😝😝
Goodmor
4.2K 79
Cantik ke? Cantik lah di mata saya ❀️ confident level kena tinggi sis 😝😝 Goodmorning semua bakal jutawan 🌟🌟🌟
11.12.2018 03:11:40
Ye betul takde apa yang special pasal saya. Dulu muka tak lawa, badan kurus mcm
7.1K 137
Ye betul takde apa yang special pasal saya. Dulu muka tak lawa, badan kurus mcm cacing kepanasan, miskin wak.. sy keje promoter berdiri 12 jam. Takde yg special pun. Saya sedar diri, saya tk malu pn nak bgthu org. Kalau saya masuk kedai hermes ke rolex ke saya tak malu pn nk bgthu saya budak miskin je dlu. . . Nothing to be proud of. Cos im not yet billionaire like wht i want to be. Tapi kan wak, saya berusaha tau keluar dari hidup saya yang dulu. Saya tak duduk kat ofis tunggu duit jatuh dari langit. Saya tak mengemis duit kat orang nak start bisnes. Dan, saya tak harap duit sesiapa pun masa saya naik. . . Nak tahu benda paling best? Dlu saya slalu negative mcm awak. Slalu sakit hati tgk org lebih dr saya, sbb sy tak mampu nk buat dan taktahu mcm mne nk buat. . . Saya keturunan indonesian, susah wak nk hidup kt malaysia ni. Asyik ada je tak kena..tapi kan wak, i made it. Almost to the top. Kereta2 yg saya ada, rumah, duit, ofis, spa.. semua yg saya ada semua hasil titik peluh sy tanpa bantuan org. . . Takde sape tolong, and im proud. Super proud of myself. Dari promoter gaji 800-1200.. jadi dropship income 1500-2000, jadi agent 2000-5000.. dan skrg? Terima kasih atas doa mak, doa keluarga, doa semua org yg tk putus. Terima kasih jgk kpd haters yg nk tgk kejatuhan sy, sbb awk saya makin kuat. . . Copywriting ni bukan utk menunjuk. Tp nak empower women, if i can, u can too.. biaq p la org nk kata apa, mulut sampah mmg tk boleh benti mengata psl org na.. kita? Berusaha sehabis boleh. Yg penting segala2 rezeki adalah dr keberkatan ibu bapa. . . Jahil mana pn kita, ada bbrp perkara kena patuh. Salah satu, berbakti dkt parents. Nnt rezeki senang masuk. Semu bnde ni sara ajar staff and agent sara. Apa diorg dpt skrg? Siap ada nk keluar audi. . . Ingat resepi berangan? Berangan dan usaha. Cnfirm jadi kenyataan. Okay la slamat malam smua org 😘❀️
10.12.2018 14:44:48
Yuhuuuu... cantik tak pinggang sara? Fitsport 5,000 pieces dah ready stock. End
6.4K 86
Yuhuuuu... cantik tak pinggang sara? Fitsport 5,000 pieces dah ready stock. End year sale only rm99 je. Apa yg best? Kain makin grip mmg gila2 boleh shape. Quality plg terbaik korg akn pena jmpe 😍❀️
10.12.2018 13:07:37
Advertisement
Hari kedua lepas operation. Sebelum langgar pantang πŸ˜‚ nampak better ke sama je 😌
6.6K 99
Hari kedua lepas operation. Sebelum langgar pantang πŸ˜‚ nampak better ke sama je 😌 kalau better bagi emoji love skit❀️
10.12.2018 07:00:34
Tolong tulis caption jap utk sara, pening la πŸ˜‚
@saraannahq 
@saraannaofficial 
@
6.1K 68
Tolong tulis caption jap utk sara, pening la πŸ˜‚ @saraannahq@saraannaofficial@dr.fairy@posh_bysaraanna
08.12.2018 04:46:55
Next
loading