ANGGI VNDRIYANA | ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ (@1standriyana) โ€” "We create our story, not others"
--
--
๐ŸŒ @68epicvisual 
๐ŸŽฌ#passionatetocreate 
โšก#wearegoinghigh 
_______________________
๐Ÿ‘‡The Game is Changed Premiere
No need doctor if i could feel this ambience.

#exploreindonesia 
#lombok
No need doctor if i could feel this ambience. #exploreindonesia#lombok...more
18.09.2019 03:18:34
Proud to direct this project 2 weeks ago. Hopefuly you both is always happy @adh
Proud to direct this project 2 weeks ago. Hopefuly you both is always happy @adhichayudwari@cannychastity ๐Ÿ’ฏ . . #epicwedding#68epicvisual@68epicvisual#postweddingbandung#preweddingbandung
24.08.2019 12:36:11
Advertisement
It's been quiet busy this couple month. A bit tired, but... i had some fun and c
It's been quiet busy this couple month. A bit tired, but... i had some fun and crazy things that gave me really good experiences. You'll happy when your productivity increase on anything that you love just like everybody does, isn't? Hopefuly i could share those things later.โšก . . #expofilm#indonesia6am#exploringtheglobe#filmphotography#bdgsociety
20.08.2019 07:30:50
sedikit #shortclip dari Solo - Jogja minggu lalu. Tapi dapet banyak banget penga
sedikit #shortclip dari Solo - Jogja minggu lalu. Tapi dapet banyak banget pengalaman, kaget baru ke Jogja lagi, udah modern ternyata. . . ๐Ÿ“ธ@arkanhafizhul & me.
19.07.2019 06:04:37
Being a filmmaker is very complicated experiences that always force me to be the
Being a filmmaker is very complicated experiences that always force me to be the next level in any situations. What i felt in this couple of years inspired me to summarize all of happiness and disappointment into this Beautiful Years series. Thank you to everyone who gave me THE BEST Experiences that forced me to be the next level. Remember this, "giving up is not a choice". THANKYOU! _____________________________________________________________ Inspired by @samkolder@jralli23@petermckinnon Music by @morninglightmusic@illeniummusic@odesza Produced by @68epicvisual _____________________________________________________________ #beautifulyears#thegameischanged#visualinspirasi@visualinspirasi#indtravel@indtravel#aov#artofvisuals@artofvisuals#filmindie#filmmaker#folkindonesia@folkindonesia#indovidgram@indovidgram#viral#viralindo#enhaiividgram@enhaiividgram#beautifuldestinations@beautifuldestinations#visualsoflife@visualsoflife#liveadventure@livefolk#like4like#f4f#folkscenery#enchanting_forest@enchanting_forest#agameoftones#AGameof10k@agameoftones#filmmakerlife#filmmaking#travelfilm#shortmovie#indiefilm2019#storytelling
10.07.2019 10:39:06
Gracias a todos por decepcionarme, gracias por hacerme subir de nivel.โค๏ธ
__
__
-
Gracias a todos por decepcionarme, gracias por hacerme subir de nivel.โค๏ธ __ __ -Google Translate ๐Ÿ“ธ@radityabw
02.07.2019 02:26:30
Advertisement
"The Ciwaruga"

Ciwaruga adalah nama suatu daerah Kabupaten Barat. Namun bagi gu
"The Ciwaruga" Ciwaruga adalah nama suatu daerah Kabupaten Barat. Namun bagi gue, Ciwaruga adalah rumah Fiki, tempat dimana gue bareng kawan-kawan sans bareng dan jadi tempat tinggal gue. Sebenarnya di sini gak ada apa-apa wkwkwkw. Cuma karena waktu itu tempat kita tokennya abis, mulai lah kegabutan melanda. Muncul-lah peridean yang haqiqi ini untuk mengobati rasa iseng gue, @allenzulkarnaen sama @radityabw. Udah gitu aja. HAHAHAHA Direct : Me Concept : Me & Alen Talent : Alent & Radit Music : The Conjuring & Insidious Movie Soundtrack @theconjuring Inspired by : James Wan @creepypuppet Produced : @68epicvisual#indovidgram#indohorror#indiefilm#enhaiividgram#conjuring#conjuringindonesia#infobdg#ciwaruga#filmindo#bioskopkeren#vine#shortmovie#horrormovie#horror#ghost#setan#indiefilmmaking#conjuringcover#dagelan#viral#indoviral#videoindoviral
22.06.2019 14:24:47
Having someone you can tell every detail of your day without feeling like you ar
Having someone you can tell every detail of your day without feeling like you are being clingy or boring. It such a great feeling. -@gungayuw __ __ __ __ __ __ #wearegoinghigh -------------------------------------------------------------------- Taken w/ Sony a7iii + 28-70mm f/3.5 Kit Lens Edited w/ Adobe Lightroom CC 2018 In frame @inayasm -------------------------------------------------------------------- #todaytravelstyle#travelportrait#lifestyle#travelstyle#portrait#womeninframe#portraitofnature#girlsoutfit#junglestory#createandcapture#discovernature#discoverearth#agameoftones#AGameof10k#visualperfectionist#beautifuldestinations#visualsoflife#liveadventure#like4like#f4f#folkscenery#enchanting_forest#bestforestmood#bestnaturemood#sonya7iii@sonyalpha_id
28.05.2019 01:27:08
Advertisement
@lexarmemory @bryanadamc thankyou for creating this editing contest. I didn't do
@lexarmemory@bryanadamc thankyou for creating this editing contest. I didn't do the digital imaging a.ka. digital arts for a long time & so happy to paticipate this time. Bryan, your image is so good!! Thanks for always inspiring us๐Ÿ™ __ __ Here are my best! #FFAbryanadamc ๐Ÿค™ -------------------------------------------------------------------- Original Pict by @bryanadamc Clouds by Andrew Small & Jordan McQueen @unsplash Savana by Claudia Testa @unsplash Castle Pict by Mick Palarczyk Dragons Pict by Fozoh.com Aurora Pict by Naian Wang @unsplash Earth Pict by wallpapercave.com -------------------------------------------------------------------- #todaydigitalimaging#digitalarts#gameofthrones#landscape#nature#forest#portrait#thor#endgame#adobe#photoshop#lightroom#manipulation#manipulationphoto
14.05.2019 10:31:06
Blessed in 25 years. Thank you for everything! Mohon maaf banyak kesalahan yang
2.2K 77
Blessed in 25 years. Thank you for everything! Mohon maaf banyak kesalahan yang telah gue perbuat. Semoga hidup gue lebih bermanfaat lagi. #wearegoinghigh
06.05.2019 08:51:40
I admit, the adventure won't be amazing if there's no amazing travel partners to
I admit, the adventure won't be amazing if there's no amazing travel partners too! ๐Ÿค™ ๐Ÿค™ Thanks for the amazing journeys. #pps19team __ __ #exploreprambanan#candiprambanan#exploreyogyakarta#indtravel -------------------------------------------------------------------- Taken w/ Sony a7iii + 28-70mm Kit Lens Edited w/ Adobe Lightroom CC 2018 -------------------------------------------------------------------- #todaytravelstyle#nature#createandcapture#dreamland_arts_of_nature#earthpix#discovernature#discoverearth#agameoftones#AGameof10k@agameoftones#landscapegames#visualperfectionist@visual_perfectionists#beautifuldestinations@beautifuldestinations#visualsoflife@visualsoflife#liveadventure@livefolk#like4like#f4f#folkscenery#culture#historicalsite#sonya7iii@sonyalpha_id
02.05.2019 06:36:31
"Mengenang Masa Sekolah" itu yang ada dipikiran gw waktu trip ke Malang minggu l
"Mengenang Masa Sekolah" itu yang ada dipikiran gw waktu trip ke Malang minggu lalu. Melihat perilaku mereka yang asik, membuat gw senyum-senyum sendiri semenjak awal keberangkatan. __ Banyak hambatan waktu menuju Malang namun ga membuat gw dan temen-temen kehilangan kesenangan. Trip yang juga cukup melelahkan karena perjalanan jauh dari Cikarang, sampe badan kita terasa pegel-pegel. __ Tapi semua itu terbayar ketika menghabiskan waktu bersama mereka, apalagi ini trip perpisahan masa sekolah mereka. Kita menghabisi waktu buat melihat dan menikmati destinasi-destinasi wisata yang bagus dan keren-keren di Malang. __ Sampai puncaknya di hari terakhir, Bromo menyuguhkan pemandangan spektakulernya. Gue pun merasa bersyukur dan bilang ke mereka, kalo mereka sangat beruntung, karena gue baru mendapatkan cuaca sebaik ini di trip yang ke-3 semenjak awal tahun ini. Wah pokonya perjalanan minggu lalu itu sangat menyenangkan banget, dan Alhamdulillah mereka dan guru-guru merasa puas akan perjalanan ini. Gue juga mohon maaf akan kekurangan dari perilaku dan pelayanan yang kurang berkenan ๐Ÿ™. Semoga suka sama highlight video ini & versi fullnya, juga bisa menjadi sesuatu yang di kenang nanti ๐Ÿ˜‰. Sukses terus pokonya, sampe menggapai impian-impian kalian ok? #wearegoinghigh __ __ Gue dan @susantonendi sangat senang, bersyukur dapat kesempatan yang ke-4 bersama @andtravel_id. Tak lupa gue juga mengucapkan makasih pada ibu-ibu eh kakak" cantik yang udah banyak bantuin selama kegiatan @nindalfynt & @ajengazh18 Good job!๐Ÿค™
21.04.2019 08:10:12
Advertisement
โ€œA true man does what he will, not what he must.โ€ - George R.R. Martin, A Game o
โ€œA true man does what he will, not what he must.โ€ - George R.R. Martin, A Game of Thrones __ย  __ __ #exploremalang#bromo#malangfolks#malangvisual#eastjava#indtravel -------------------------------------------------------------------- Taken w/ Sony a7iii + 28-70mm f/3.5 Kit Lens Edited w/ Adobe Lightroom CC 2018 -------------------------------------------------------------------- #todaylandscape#nature#createandcapture#dreamland_arts_of_nature#earthpix#discovernature#discoverearth#agameoftones#AGameof10k@agameoftones#landscapegames#visualperfectionist@visual_perfectionists#beautifuldestinations@beautifuldestinations#visualsoflife@visualsoflife#liveadventure@livefolk#like4like#f4f#folkscenery#enchanting_forest@enchanting_forest#bestforestmood#bestnaturemood#sonya7iii@sonyalpha_id
18.04.2019 17:52:57
One week ago, i got a chance to documenting a Wedding Ceremony Event. Aini conta
One week ago, i got a chance to documenting a Wedding Ceremony Event. Aini contacted me and have some deals. It was so fun although we had to felt very hot weather. But it wasn't decrease my quality. I always do the best when Clients trust me. So enjoy the Video! Thankyou @oath.planners
17.04.2019 00:35:22
one of best sunrise i ever seen. โ›…
__
__
__
abis dipijet mood buat upload rada n
16.04.2019 16:02:30
Halo temen-temen.

Ini kali pertama, bikin tutorial kalo gue ngedit foto pake Ad
Halo temen-temen. Ini kali pertama, bikin tutorial kalo gue ngedit foto pake Adobe Lightroom Mobile itu gimana. Penjelasannya ga begitu mendetail tapi mudah-mudahan cukup dimengerti. Semoga gue bisa nikin-bikin kaya gini lagi ya. Semoga bermanfaat! #cheers
08.04.2019 19:12:30
Next
loading